Találatok a következő kifejezésre: Az normális, NÉHA (285 db)

Az normális, hogy 2napja jósló fájdalmaim vannak kb.18-30 percenként? Néha erõsebb néha gyengébb, de nem múlik.

Legjobb válasz: Attól függ hány hetes vagy?!A terhesség vége felé közeledve normális, az elején nem.Én így gondolom.

Attól függ hány hetes vagy?!A terhesség vége felé közeledve normális, az elején nem.Én így gondolom.
hányadik hétben jársz??? nekem is így volt jó pár napig és aztán jött a baba :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz: harmadik napra megszületett a baba! Figyeld a fájásokat, esetleg a nyákdugó távozását! Ha a terhesség végén vagy hamarosan szülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Ma töltöm a 39.hetet. A babának nem lesz ettõl baja, ugye?(a sokáig tartó keményedésektõl)
Mi baja lenne ugyan???? A szüléstõl se lesz baja, pedig ott milyen kis helyen kell átpréselõdnie.
ez teljesen természetes!!!! dehogy lesz baja :)

Az normális, hogy egy hibrid autóban valamivel gyengébb a klíma mint egy "normális" kocsiban, nekem hibridem van néha nagyon hideget fúj néha alig hidegebb mint egy sima ventilátor?

Csak azok írjanak akik értenek hozzá, vagy akiknek van tapasztalatuk hibrid autóval:)

Legjobb válasz: Én értek mindenhez, a focihoz, a politikához és a gazdasághoz is, meg az ezotériához, tehát egy hibrid autó gyerekjáték nekem. Na tehát. A klíma sokat fogyaszt, akkumulátort hamar lemerítené, ezért a belsõ égésû motorról kell mûködtetni. Amikor az áll, akkor klíma sincs.

Én értek mindenhez, a focihoz, a politikához és a gazdasághoz is, meg az ezotériához, tehát egy hibrid autó gyerekjáték nekem. Na tehát. A klíma sokat fogyaszt, akkumulátort hamar lemerítené, ezért a belsõ égésû motorról kell mûködtetni. Amikor az áll, akkor klíma sincs.
Igen, nálunk is menetfüggõ.Álló autónál nem is mûködik.(régebbi típus, az elsõk közül)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ) Megnyugodtam, hogy nincs baja az autónak. (Persze nem örülök, hogy akármit csinálok ez ilyen marad.)

11 hetes km vagyok. Ilyen korban normális az, hogy néha szúrkál a pocim meg néha kicsit zsibbatnak érzem?

Legjobb válasz: Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom,mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs,de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)

Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom, mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs, de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :) majd hétfõn megkérdezem a dokit, akkor kell mennem a következõ vizsgálatra:)

Normális az, hogy néha annyira beleélem magam egy könyvbe, hogy felveszem a szereplők egyes jellemvonásait? :D

Ezt nem direkt csinálom, csak úgy jön. Sokszor megesik, hogy teszek valamilyen mozdulatot, amit egyébként nem szoktam.. Van, amikor pedig egy könyvben történt szomorú esemény annyira lelomboz, hogy napokig rossz a kedvem. Néha már azt sem tudom, milyen vagyok valójában. A beszédstílusom is gyakran változik, az emberek egyszer?en nem igazodnak ki rajtam, ahogy én se magamon. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Igen, ez normális. Konyvet olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni csak úgy lehet tiszta szívbol, ha beleéled magad és átveszed az érzést ami benne van :) Velem filmeknél szokott így lenni... Meg úgy a való életben is. Néha már tényleg nem tudom, hogy amit most érzek az a saját fájdalmam, boldogságom stb., vagy másé, csak én élem át..

Igen, ez normális. Konyvet olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni csak úgy lehet tiszta szívbol, ha beleéled magad és átveszed az érzést ami benne van :) Velem filmeknél szokott így lenni... Meg úgy a való életben is. Néha már tényleg nem tudom, hogy amit most érzek az a saját fájdalmam, boldogságom stb., vagy másé, csak én élem át..
A kérdező hozzászólása: Szóval ez jó dolog?
Szerintem jó dolog, és irigyellek érte, mert én pont az ellentéte vagyok: semmibe sem tudom igazán beleélni magam...
A kérdező hozzászólása: Azért ennek is van hátulütõje: sosem leszek igazán önmagam :S
Dehogynem, onmagad leszel! Csak meg kell találnod onmagad... Vigyázz, hogy a konyv csak addig hasson, amíg olvasod, max. pár napig utána :) Elso voltam
Normális. Lehet, hogy érzik a pasik... én nem tudom.
érzi. sõt mi több még élvezi is. Vannak olyan gyakorlatok, amikkel ez tudatos képeséggé fejleszthetõ. A pasik meg imádják. :)
Ha a pénisz benned van, akkor érezheti a pasi, én diekt szoktam összehúzni és elernyeszteni a hüvelyizmaimat, mert az mindkettõnknek nagyon jó. De szerintem izgatás közben, ha az ujja van bent, akkor nem érzi. Egyébként normális, azt jelenti élvezed, orgazmus esetén is ilyen önkéntelen hüvelyösszehúzódások vannak. (legalábbis nálam)
én méág nem feküdtem le a barátommal de amikor megujjaz és megfeszitem a hüvelyizmaimat akkor mindig nagyon felizdul suoval érzi és szerintem teljesen normális
szerintem érzik és élvezik is én az olvastam valahol hogy ha pisilés közben hirtelen visszatartod úgy hogy egy csepp se jöjjön, és megfeszíted ott minden izmodat akkor azzal edzheted. és így megtanulod a mozdulatot is és utána már bárhol gyakorolhatsz, akár a boltban sorbanállás közben is :) így volt írva nem tudom hogy hatásos-e
Kedves elõttem szóló: de még mennyire hogy hatásos! És ezzel sok jót tehetsz magadnak: élvezetesebb szex mindkettõtöknek, elüldözött inkontinencia-rém.

Szerintetek mennyi a napi normális folyás? Az normális ha barnás színe van néha? :S

Legjobb válasz: A barnás folyás semmiképp nem normális. A barna szin azt jelenti, hogy véres.

A barnás folyás semmiképp nem normális. A barna szin azt jelenti, hogy véres.
nõdoki---kenet---gyógyszer, ha kell
hány éves vagy?Amúgy lehet valami fertõzés, de csak nem vagy terhes..
A terhességnek nem tünete a folyás, egyedül egyetlenegy esetben az, ez a méhen kívüli terhesség (extrauterin graviditás). Akkor sûrû, csokoládészerû folyás tapasztalható, fájdalmas, erõs görcsökkel kísérve. Az a mennyiségû fehér folyás, amely meglátszik a fehérnemûn immunrendszer gyengeségre vagy fertõzésre utal, kivéve közvetlenül a menstruáció elõtt illetve az ovuláció idõpontjában.
A kérdező hozzászólása: Lassan 18 vagyok. Nem görcsölök. Nõgyógyászhoz nem járok, nem is nagyon akarok. ja a fehérnemûn nyomothagy.. :-/ a havim mindig késik, de most nem jött meg már másfél hónapja, viszont csináltam egy tesztet és csak egy csíkot mutatott szóval hogy nem vagyok terhes. Nem tudom mi van. Tele vagyok már nyomorral.. -_-"
ez lehet gyenge vérzés is de akkor egymásutáni napokon kell lennie elv
A kérdező hozzászólása: hát nem egymás után volt hanem össze vissza .én nem tudom. :S csináltam tesztet szóval terhes nem lehet......elvileg :D
Szexuális életet élsz, és még nem voltál nõgyógyásznál? Szedd össze magad, és menj el. Csak pár perc kényelmetlenség, és az egészéged többet ér.

Az normális, ha néha olyan vagyok, mint egy beszívott, pedig még életemben nem drogoztam?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok néha. A sok negatív dolgot lehet így vezeti le a szervezet, hogy kevésbé ártson, afféle védelmi mechanizmus.

Én is ilyen vagyok néha. A sok negatív dolgot lehet így vezeti le a szervezet, hogy kevésbé ártson, afféle védelmi mechanizmus.
Akkor honnan tudod milyen egy beszívott? Láttad valami filmben hogy az vicces?
Most fáj, vagy izomláz? Ha izomláz nem gond, ha fáj már lehet baj.
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy nem tudom eldönteni, valamikor fáj valamikor meg izomláz :D
Ha te nem tudod eldönteni, szerinted neten keresztül tudja valaki?

Az normális, hogy néha, elélvezés küszöbén enyhe meg fog jönni érzésem van?

De nem fáj,inkább érdekes,de kicsit kellemetlen, és félek miatta kicsit.Mivel ott érzem,lehet h a méhemmel,petefészkemmel van valami? L

Legjobb válasz: Néha én is szoktam érezni! 23/ F Dr. Tihanyi a megoldás... Nekem segített. :D

Néha én is szoktam érezni! 23/ F Dr. Tihanyi a megoldás... Nekem segített. :D
Honap elején nekem is "meg fog jönni.." érzésem van... aztán meglátom a számlákat :(

2 honapos parkapcsolatban a baratotok mennyi sms-t kuld naponta? Az normalis ha a baratom neha -neha kuld egyet, mig az elso honapban napi akar 100at is?

Legjobb válasz: 2 éves kapcsolatban a barátom hetente küld max 1 smst, hogy vigyek ásványvizet ha megyek. Szerintem kvára nem ezen múlik, de te tudod...

2 éves kapcsolatban a barátom hetente küld max 1 smst, hogy vigyek ásványvizet ha megyek. Szerintem kvára nem ezen múlik, de te tudod...
persze, amíg le nem fexel velük, kapsz egy csomó esemest
Napi 100 SMS-t küldeni volt rohadtul nem normális. Én olyan csajnak, akiért õrülten odavoltam, küldtem tízet, tizenötöt. Mondjuk ha õ ilyen, hogy napi 100 SMS-t küld, akkor az természetesen nem feltétlenül jó jel, hogy most már egyet sem. Nálam sem volt jó jel, amikor már csak napi hármat küldtem ugyanannak a csajnak.
küldj neki egy telefonfeltöltést, és hidd el fog írni neked. jelenleg fizeti a hitelt a napi 100sms után.
nézd a szemszögébõl a dolgot, itt van ez a csaj, küldök neki esemest százával, együtt alszunk, és a farkamat se fogja meg... azt gondolja, csak játszol vele.
kérdezõ. büszke vagyok rád! azon kevés emberek közé tartozol, akik feltesznek egy kérdést ezen az oldalon, és elfogadjá a mások ellentétes véleményét!!! örülök, hogy vannak még ilyen emberek :)
Nem a napi 1 SMS kevés, hanem a napi 100 volt a sok.
Nem ettõl függ az hogy mennyire szeret. A másik dolog, attól, hogy együtt jártok még nem kell egész nap együtt lenni/beszélni/smsezni. Nem nõttetek össze...
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, orulok, hogy rakerdeztem.
Miért, az emberi kapcsolatot úgy hívják, hogy SMS? Ugyan már... Nekem a párom havonta ha kettõt küld, de csak akkor, ha nagyon fontos. Mégsem gondolom, hogy akkor jobban szeretne, ha naponta küldene ötvenet...
nem az smsek számától függ, hogy szeret-e.... de ha neked igényed van ilyesmikre, akkor beszélgessetek errõl.
A kérdező hozzászólása: Csak fura, hogy ennyire az elejen lejjebb adja? (alutam mar vele, de nem volt szex). Ha 2 honap utan ez van , akkor mit varhatok kesobb?
amíg udvarolnak, addig bármire képesek, aztán ha már biztos a csaj, egyre lejjebb és lejjebb adják.... tanulság: sose add oda magad 100%ig, csak ha már biztos vagy abban, hogy szeret a fiúd!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Remelem minden jol alakul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!