Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 8 (194 db)

Az normális, hogy 3 hós kisfiam este 8-tól reggel 10ig csak 1x, olyan 5tájban kér enni?

Legjobb válasz: Persze, teljesen normális. Mi is most leszünk 3 hósak és olyan este 8-9 körül eszünk és van, hogy reggel 5-6-ig is alszik. Ha meleg van, elõbb kel, hajnali 3-4 körül. A hajnali/reggeli kelések után még kb 3,5-4 órát durmol. Szerencsére már a szopi után gyorsan visszaalszik és a hajnali szopi is van, hogy csak 10 perc. Ebbõl gondolom, hogy inkább szomjas, mint éhes.

Persze, teljesen normális. Mi is most leszünk 3 hósak és olyan este 8-9 körül eszünk és van, hogy reggel 5-6-ig is alszik. Ha meleg van, elõbb kel, hajnali 3-4 körül. A hajnali/reggeli kelések után még kb 3, 5-4 órát durmol. Szerencsére már a szopi után gyorsan visszaalszik és a hajnali szopi is van, hogy csak 10 perc. Ebbõl gondolom, hogy inkább szomjas, mint éhes.
Lányom 10 hetes, de õ is elalszik este 21-kor, és egyszer kel hajnali 4-5 körül, majd 8-ig megint alszik. De van, hogy csak 7-kor kel fel, és visszaalszik még 9-ig. Örülj neki, és pihenj te is sokat:-)
Ez teljesen rendben van.Az én babám 15 hetes, este háromnegyed 9-kor eszik, azután reggel fél 7-7 körül, és utána csak fél 11 felé.Akkor már csak gyümölcsöt.A következõ "nagy" evés fél 1 körül van.

Szerintetek az normális-e hogy egy 12 éves gyereket hazajön az iskolából és 3 órát tanul de nem ez a fontos hanem ez mindössze 2 órára engedik le és 6tól-8-ig van tévézés?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kevés ennyi szabad idõ. 1-kor hazaér, 4-ig tanul. Utána 4-tõl 8-ig van szabad ideje, az 4 óra. Gondolom, azt a 2 órányi tévézést nem erõszakolják rá a szülei, töltheti pl. olvasással, zenéléssel, kreatív munkákkal is azt az idõt. 8 után meg kaja, fürdés, lefekvés, kb. fél 10-kor már ágyban a helye egy ekkora gyereknek.

Így viszont normális...:)
Akik szerint normális, azoknak vagy nagyon sz*r gyerekkora volt, vagy beképzelt sznobok. 12 évesen félóra tanulás bõven elég volt a 4-eshez, én meg magamtól sosem vártam el többet. De ez én vagyok. A jegyek nem jelentenek semmit. De majd késõbb mindenki rájön, hogy mennyi minden felesleges tantárgy miatt aggódott :)
Egyáltalán nem kevés ennyi szabad idõ. 1-kor hazaér, 4-ig tanul. Utána 4-tõl 8-ig van szabad ideje, az 4 óra. Gondolom, azt a 2 órányi tévézést nem erõszakolják rá a szülei, töltheti pl. olvasással, zenéléssel, kreatív munkákkal is azt az idõt. 8 után meg kaja, fürdés, lefekvés, kb. fél 10-kor már ágyban a helye egy ekkora gyereknek.
Igen, normális.
Hohó, így egészen más a leányzó fekvése. Kedves kérdezõ: alap esetben soknak tartom egy 12 évesnél a 3 óra tanulást és 2 óra szabadidõt. De ha ez igaz, amit írtak fentebb, akkor a te eseted nem az alap eset. Most te rendszabályozás alatt vagy, keményen fogják a gyeplõt, és meg is értem a dolgot. Jól teszik. Úgyhogy ha így állnak a dolgok, nagyon is rendjén van a beosztásod. Próbálj meg egyenesbe jönni, tanulj annyit, hogy 3-as, 4-es szintet hozz, ne hazudozz otthon, ne bandázz, hanem keress valami értelmes hobbit, amit suli mellett csinálhatsz, szereted is, hasznos is. Szerintem az ellen anyukádék sem ágálnának. De ne sírjon a pici szád. Ezt most megérdemled.
tanulásnak elég 1, 5 óra max, aztán tévézés helyett lehetne értelmesebb tevékenység is
Ezen kicsit kiakadtam: 1-kor hazaér??? Milyen iskola az, ahonnan egy 12 éves olyankorra otthon van? Elõször is fél 2-ig tanulás, majd ebéd, aztán elindulhat (ha otthon eszik, akkor mondjuk 2-re hazaér). Ha jól értelmezem, kb. 4-5-kor van vége a tanulásnak. Én vacsoráig leengedném (esetleg ha nagyon korán vacsoráznak, akkor egy kicsit utána is). A két óra tévézés hétköznap nagyon sok, ahelyett találhatna valami értelmes tevékenységet.
Talán a fogalmazást nem ártana gyakorolni tévénézés helyett...
Szerintem nem normális. Az én fiam is 12 éves, így van rálátásom. Ül a suliban legalább 6 órát, hazajön, lazít kicsit, kajál. Viszont utána a három óra tanulás elképesztõen soknak tûnik. Az enyém ha egy órát tanul, már jó, és csak azért nem négyes-ötös tanuló, mert szétszórt kicsit, és rendszeresen nem írja fel, hogy mi a lecke, ebbõl meg jönnek az egyesek. A verstanulás is úgy néz ki nála, hogy egyes, (elfelejtette megtanulni) másnap ötös. Tehát ha egy gyerek normálisan felírja a leckét és leül megtanulni, hatodikban elég egy-másfél óra tanulásra. Hétfõn-pénteken elmegy ötre edzésre, szerdán-csütörtökön pedig velem jön edzésre negyed hétre. Emellett van ideje tévézni, a hobbijával foglalkozni, este pedig kb. 9-ig tévézhet, utána söprés zuhanyozni, aludni. Fél tíz körül fekszik le, és ha valaki úgy gondolja, hogy ez késõ, megjegyezném, hogy hiába fekszik le elõbb, nem tud elaludni, mert még nem álmos. Ezzel együtt nekem valahogy nem jön ki amit a kérdezõ ír: kb. kettõkor érhet haza, ha hat órája van. Utána három óra tanulás, akkor már öt óra van, ha lemegy két órára, máris hét óra, akkor nem tud hattól nyolcig tévézni. Ja, és akkor nem ebédelt, nem lazított egy fél órát sem suli után.
Elképesztõ, milyenek vagyok. Biztos én vagyok a hülye, de egyszerûen nem megy a fejembe, hogyan tarthatjátok ezt kívánatosnak, és hogyan tudtok háborogni, ha a gyerek kevesli, hogy a nap 24 órájából kb 2-3 óra szabad neki. Gondoljatok bele! A gyerkõc elmegy suliba, ott egész nap tanul, naponta 5-6, vagy több órája van, óránként át kell váltania az agyát irodalom elemzésrõl logaritmusra, onnan kémiai vegyületekre, aztán idegen nyelvre. A szülei meg a tanárok elvárják, hogy mindenbõl jól teljesítsen (akkor is, ha mondjuk már 13-14 évesen is tudja, hogy például sohasem akar fizikával foglalkozni, de abból is állandóan készülnie kell)... Gondolom azt sem pártoljátok, hogy iskola után kicsit lógjon a barátaival, beszélgessenek, kapcsolódjanak ki, neeem, menjen haza a gyerek azonnal, végezzen még házi munkát, aztán üljön le tanulni, tanuljon 2-3 órát, és este sajnáltok tõle 2 óra tévézést?! Eldobom az agyam. 27 éves vagyok, de utálom, mikor felnõttek azzal jönnek a srácoknak, hogy: addig örülj, amíg iskolába jársz, és nincs más gondod. Ez k*rva nagy tévedés és hazugság. Én ültem az iskolapadban 18 évet (fõiskola + utána OKJ-s tanfolyam, nyelvtanfolyam már felnõtt fejjel), és az a véleményem, sokkal nehezebb a iskola, fõleg a középsuli, illetve a felsõ tagozat ált. iskolában, mint dolgozni. Mert a melóban, ha olyan munkád van, nem kell az ott eltöltött 8 óra minden percében topon lenni, pörgetni az agyad 1000%-on, ellenben az iskolában (ha erõs a suli, és a gyerek szorgalmas, anyáék elvárják a jó jegyet), akkor ott igenis ezt kell csinálni! Különben kapod az ívet otthon is, meg a pedagógusoktól is. Még nincs gyerekem, de hamarosan aktuális lesz, és nem tudom, mit fogok vele kezdni, mennyire leszek engedékeny, de amit itt ti javasoltok, azt nem tartom helyesnek. A lényeg, hogy válaszoljak a kérdésedre, kedves kérdezõ: szerintem ha 3 órát tanulsz minden nap, megérdemled, hogy utána azt csinálj, amit akarsz. Jó, persze le kell feküdni idõben, de addig szabad neked a pálya. Én így gondolom.
3 órát mit tanul egy 12 éves? Most lehet, hogy én látom másképp, de szerintem egy 12 éves még inkább a hobbijaival legyen elfoglalva, mint a karrierépítéssel. Micsoda beteg egy világ...
Én a hobbiját vagy a játékot (nem a számítógépeset, hanem az alkotót) hiányolom. Nincs neki? Én 12 évesen rengeteget építettem - Legóból, építõkockából, golyópálya-építõbõl, meg a homokozóban igen komoly homokvárakat (kertes házban lakunk). A 3 óra tanulást viszont sokallom, mi a napköziben is csak 1-2 órát tanultunk. De a kérdés lényege, ha jól sejtem, az, hogy fair-e csak 2 órára leengedni az említett 12 éves gyereket. Szerintem ez attól függ, hogy értelmes dolgot csinál-e ez alatt a gyermek. Tehát, ha focizik, biciklizik stb., az szerintem értelmes. Ha viszont a vásott haverjaival cikizi a kisebb gyerekeket, ne adj' Isten cigizik vagy ilyesmi, akkor nem engedném le. Namármost, lehet, hogy a túlságosan aggódó szülõ az utóbbitól tart, holott a gyerek az elõbbit folytatná.
Igen normális.Bár még egy kis házimunkát is végezhetne.
Igen, normális. Én sem engednék többet. Talán még ez is sok.
normális, egy után hazaér, fél kettõig elvégzi a dolgát, utána fél ötig tanul, hat-fél hátig lent van, aztán tv, és legkésõbb fél tízkor alvás
Normális. A tv-zést mondjuk megengedném 9-fél 10-ig, de csak akkor ha ki tudja pihenni magát reggelig.
Tanulhatna többet is az a 12 éves gyerek tévézés helyett, és akkor még fogalmazni is tudna.
Teljesen normális.Miért, te hogyan szeretnéd?
az ilyen szulok azt hiszik hogy a gyerekuk feltalalja a spanyol viaszt es eroltetik ha kell ha nem

Az normális ha 8 hónapos (1, 5 hét múlva lesz 8 hónapos) babám " még csak" gurul (hasról, hanyatt és vissza)?

6 hónapos kora óta begurulja az egész lakást, már próbálja felhúzni a térdét a kezével is szépen tartja magát, de a kettő együtt még nem megy, így kúszni sem nagyon tud még, bár próbálkozik. Mondjuk elég nagy a súlya (8,5 kg lehet most). Kinek mennyi idős korában kezdett forgásból kúszni a babája?

Legjobb válasz: ÓÓ nagyon édi lehet,hogy gurulva közlekedik.:)))Más babák meg fenéken csúsznak!Ne aggódj,lehet csak lustácska!Nekem ez volt az elsõ gondolatom.Ha próbálkozik hidd el nemsokára rájön,hogy tudja össze hangolni a kettõt.Nekem is így kezdte a babám.Kb 6 hónapos kora óta mászik.Egyébként a babámmal egy idõs másik kisfiú is elmúlt 8 hónapos mikor elkezdett mászni.Ne aggódj teljesen babafüggõ ki mikor hogyan csinál ezt,azt.

ÓÓ nagyon édi lehet, hogy gurulva közlekedik.:) ))Más babák meg fenéken csúsznak!Ne aggódj, lehet csak lustácska!Nekem ez volt az elsõ gondolatom.Ha próbálkozik hidd el nemsokára rájön, hogy tudja össze hangolni a kettõt.Nekem is így kezdte a babám.Kb 6 hónapos kora óta mászik.Egyébként a babámmal egy idõs másik kisfiú is elmúlt 8 hónapos mikor elkezdett mászni.Ne aggódj teljesen babafüggõ ki mikor hogyan csinál ezt, azt.
Ha már próbálkozik a kúszással, akkor fog kúszni. Ás ha kúszni fog, akkor utána biztosan mászni is. (Azért ha 9 hós koráig se kezdene kúszni, akkor vidd el orvoshoz, biztos, ami biztos.)
Ennyi idõsen nekem is csak ezt csinálta.9 hónaposan kúszott, 11 hónaposan mászott, felállt, és kapaszkodva lépegetett.
A lanyom is igy közlekedett 8 honapos koráig. Aztán felult, és felállt, kapaszkodva lepegetett, és csak utana mászott. Aztán 10, 5 honaposan indult el. Szoval a kuszas az kimaradt.

Az normális terhesség alatt hogy 37, 8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk,és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37,6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?

A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk, és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37, 6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?
Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hõm! Már a 37, 6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!! Ettõl persze még lehetsz terhes, de fõleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?
A kérdező hozzászólása: igen, megírom, de akkor megyek hûtõfürdõre, aztán doki
A kérdező hozzászólása: elmentem ide a helyi ügyeletre, és hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel.és addig igyak sok folyadékot, meg hûtõfürdõzzek, be sem engedtek a rendelõbe, kint a folyosón vizsgálat nélkül mondták ezt.én meg tökre szarul vagyok, és szédülök.ennyit az ügyeletekrõl.2 perc alatt lerendeztek:(
Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, fõleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik??? Amúgy jobban vagy már? Nõdoki látott? Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig õ cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg... Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, mára kicsit jobban vagyok, de van egy olyan tippem hogy az elevittõl van...mert csak az óta vannak bajok mióta elkezdtem.ma abba hagyom és meglátjuk....elég érzékeny vagyok ilyesmire...a dokiról lekéstem, de szerdán megyek...meglátjuk...köszi a tapasztalataidat, kicsit idegesítõ ez a helyzet, hogy ha baj van sem számíthatsz az orvosokra.pedig ez a dolguk.

Az normális, hogy 8 hetesen 18, 8 mm a babám? Nem túl pici vagy nagy?

Legjobb válasz: Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami

Az én babám 7 hetesen 13 mm volt. Ez teljesen jóméret 8 hetesen!:) http://www.babaszoba.hu----9 hónap. Innen mindent megtudhatsz. Boldog babavárást!:) Egy 13 hetes kismami
Nekem 7 hetesen 9mm volt.
Nekem 6 hetesen 10.3 mm volt. Szerintem optimális!

Az normális, hogyha a 8 ohm os erősítőben a hozzá való 8 ohm os hangfalból az egyik mindig halkabb, mint a másik?

Már cserélgettem a bemenetüket, de az egyik (jobboldali) mindig halkabban szol, mint a másik. Pl: mikor átfordítom , hogy csak a jobb szóljon, sokkal halkabb, mintha beállítom, hogy csak a bal szóljon. Ez miért lehet ? A kazettánál és Rádiónál ez van, a CD viszont idáig jól működött. (Pioneer az erősítő, Sony a CD és kazetta deck, és Toshiba a hangfalak). Előre is köszönöm! 20/F

Hogy nem tudom most van az aktusunk után 8 napja és most kell hogy megjöjjön és semmi. És az normális hogy 2 óránként éhes vagyok és a melleimet nehéznek érzem és érzékenynek és folyamat 1 óránként wc-re járok. Szerintetek terhes vagyok?

Tesztet még nem csináltam. Várom válaszotokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)

Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)
Én aktus után 8-10 nappal már éreztem, hogy valami más, mint eddig, pedig nem számítottam rá. Ezek a tünetek valóban lehetnek mástól is, de a terhességtõl is, mint nálam. Aztán, hogy ez csak egy nõi megérzés volt e vagy valóban érezhettem azt nem tudom, de.. éreztem és tudtam! Néhány nap múlva tesztelj!
8 nappal utána még be sem ágyazódott a baba szóval nincs miért terhességre utaló tünetnek lennie...leghamarabb ha már beágyazódott és utána jóval jelentkeznek tünetek. Amíg nincs baba nincs miért...Szerintem csak képzeled kicsit próbálj meg ne gondolni rá. Mi is mikor elkezdtünk próbálkozni annyira akartam elsõ hónapban h mindenre azt hittem tünet pedig nem. Igaza van az elsõ válaszolónak várj még 1 hetet és reggeli pisibõl tesztelj ha addig nem jön meg. 28hkm

Az normális, ha egy párkapcsolatban 8 hónap után sincsenek viták?

Szüleim azt mondták, ez sem éppen normális, ugyanis a viták által is közelebb kerülünk egymáshoz. 8 hónapja vagyunk együtt és még semmin nem kaptunk össze... Minden rendben van velünk?

Legjobb válasz: Szerintem az. Nalunk 3 ev utan is csak egy komoly vita volt,de azt is normalisan megbeszeltük. Siras volt persze, de egymas karjaiban :)

Szerintem az. Nalunk 3 ev utan is csak egy komoly vita volt, de azt is normalisan megbeszeltük. Siras volt persze, de egymas karjaiban :)
Hát...kinek mi a tapasztalata.. De szerintem azért kisebb viták csak szoktak lenni. Vagy esetleg valamelyikõtöknek nem tetszik valami. De vitáknak mindig is kell lenniük, mert így csiszolódnak egymáshoz az emberek...
A kérdező hozzászólása: Persze, kisebb viták voltak, de azokat csak tipikus szekálódásnak nevezném. Viszont kicsit úgy érzem kezd ellaposodni köztünk a hangulat, vajon lehet köze ennek a kiírt kérdésemhez?
Folyamatosan együtt vagytok???Mindig és a megszokott dolgokat csináljátok?(megszokott hétköznapok stb)
Örülj, hogy másba nem köthettek bele.
de irigyellek öreg...
Mi 9 hónap alatt csak párszor kaptunk össze, akkor is mindketten gyûgösek voltunk és a távolság miatt (Õ egyetemen van pesten én meg vidéken), vmi kis hülyeségen felhúzzuk magunkat olyankor, de az ilyenek is csak pár percig tartanak aztán béke :) Örülj neki, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok.
Elõzõ vok. Azt akartam írni, hogy nyûgösek voltunk, nemtom hogy jött össze ez xD

Az normális dolog, hogy most vagyok 8 hete és ahogy eszem nagyon ki dudorodik a hasam?

Legjobb válasz: Szio!ezt most igazán nemvágom mi a gond??? valoszínü vékony vagy,8hetesen nem a babo látszik még az tuti,de ha joízût eszel,a vékonyakon amugy is meglátszik,ha megeszik egy szelet kenyeret is......teljesen normális dolog!!! Vigyázz magadra!!! Üdv 36heteske

Szio!ezt most igazán nemvágom mi a gond??? valoszínü vékony vagy, 8hetesen nem a babo látszik még az tuti, de ha joízût eszel, a vékonyakon amugy is meglátszik, ha megeszik egy szelet kenyeret is......teljesen normális dolog!!! Vigyázz magadra!!! Üdv 36heteske
felpuffadsz. normális.
A kérdező hozzászólása: Vékonynak nam vagyok vékony mert 66kg vok .Inább az-az érdekes reggel tök lapos a hasam ha meg megeszek vmit akkor meg ki dudorodik.
ha puffadsz, ha nem, én is mondhatni normálisan táplálkoztam, mint azelõtt és hihetetlen módon nõtt a hasam
Szia, en most 17 hetes vagyok de meg mindig reggel szinte tok lapos a hasam es amint eszem megno. Estere kifejezetten nagy, gondolom ez normalis mert nalam minden rendben van a babaval.

Még nem ül magától az éppen 8 hónapos babám. Ha felültetem csak előre dől, majd ha elfárad, eldől oldalra. Az ölünkben szépen egyenesen ül. Ez normális?

Állni jobban szeret, de akkor is fogni kell. Hány hónapos korban kell kitámasztás nélkül ülniük? Elég nagy baba: 8900gr és 72cm. Hason nagyon szeret lenni. Lehet, hogy csak lusta? Járunk dokihoz, aki figyeli a fejl?dését.

Legjobb válasz: Teljesen normális :) Nagyon sok baba elõbb áll, mint ül! Annyi hátránya van, hogy ha feláll, akkor nehezebben ül majd le és többet zakózik :( Négykézláb mászik?

Teljesen normális :) Nagyon sok baba elõbb áll, mint ül! Annyi hátránya van, hogy ha feláll, akkor nehezebben ül majd le és többet zakózik :( Négykézláb mászik?
Szia! Nem értem miért kell sietetni a dolgokat?! Az én 8 hónapos lányom egyenes háttal ül kitámasztás nélkül! De csak most kezdett el fordulni a hátáról a hasára, (hasról hátra már 6 hónapos kora óta furdult!!!) amúgy meg még nem áll, mászni és kúszni is még lusta. Mindenki azzal riogat (fõleg családtagok), hogy le van maradva, elmegyek az orvoshoz megnézi kutya baja sincs õ ilyen és el kell fogadni, nem minden baba fejlõdése egyforma!!!!! Nem leszidni akarok se a kérdezõt, se a válaszadókat se, csak ne siettessük ezeket a kis embereket! Boldog babázást kívánok mindenkinek egy 8 hónapos anyuka!
A lányom jövõhéten lesz 9 hónapos és 5 napja nem dõl el, ha felültetem.De magától még nem ül fel. Mi is megkaptuk már, hogy le van maradva.Szerintem meg nem!Hallottam olyanról is, aki ennyi idõsen nem forgolódik. Türelem!:)
Sziasztok! Hát az én kislányom 7 hónapos és hasról a hátára fordul ha éppen úgy nyúl a játék felé, hogy átbillen. 5percet van hason, de nem mászik csak körbe körbe kúszik és néha hátrafelé 1-2 cm-ert. Ülni viszont nagyon szeret de amikor elfárad eldõl és hasra fordul. Én is féltem, hogy el van maradva de +nyugtattak semmi baj.Ahogy itt is írták már minden baba máshogyan fejlõdik. Segíts a picinek, tornázz vele, hancúrozzatok, gurítsd át és vissza az én kislányom nagyon élvezi ezeket. remélem tudtam segíteni. Boldog babázást kívánok. 7 hónapos kislány anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!