Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 5 hetesen (102 db)

Normális az, hogy 5 hetesen pisilés után kicsit barnás a wc papir?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg elõfordulhat, nekem is volt 5 hetesen egy picike, de csak akkor mikor "oda" töröltem. Azt mondta nekem a doki, hogy mivel kimaradt a mensi, valószínûleg így jelzi csak. De inkább keress fel orvost a megnyugvásod érdekében! És ne aggódj, minden rendben van! 6 hetes kismami

Szia! Elvileg elõfordulhat, nekem is volt 5 hetesen egy picike, de csak akkor mikor "oda" töröltem. Azt mondta nekem a doki, hogy mivel kimaradt a mensi, valószínûleg így jelzi csak. De inkább keress fel orvost a megnyugvásod érdekében! És ne aggódj, minden rendben van! 6 hetes kismami
Az hogy az elõzõ vlálaszolónak is volt attól nehogy megnyugodj! Azonnal menj dokihoz. Valóban igaz, jelezheti a mensi idejét, de inkább lásson az orvos, nehogy leválljon a méhlepény. Amúgy nekem is volt, és nekem azonnal nagyon komolyan vette a doki és azonnal megultrahangozott. Az ilyen dolgok nem komolytalanok. Reméljük valóban csak a mensit jelzi és minden ok. és 35 hét múlva szûlni fogsz! ;)
Nem akarlak elkeseríteni, de én mind két magzatomat ilyen kis barnás váladék miatt vesztettem el! Azonnal menj orvoshoz, ez nem játék. Én már csak tudom!
Szia! Azonnal keress fel egy dokit. Az elõzõ terhességemnél nem tettem, csak 6 hetesen mentem dokihoz, akkor a doki azt monta, hogy van egy 4 hetes terhességem, vagy egy halott terhességem, mert a petezsákom üres volt!!!!. Sajna ez utobbi lett és mûtéttel kellett befejezni. Pedig csak egyetlenegyszer véreztem, akkor is csak épphogy ici-picit, . A mostani terhességemnél 6 hetesen pecsételõ vérzésem volt, kaptam rá utrogestant és folsavat is kellett szednem. Most 14 hetes vagyok és már nincs pecsételõ vérzésem és az utrogestant sem kell szednem, a 12. heti uh is minden rendben volt! A legjobbakat! Remélem, hogy veletek is minden rendben van!

Normális az ha 5 hetesen csak petezsákot látnak mást nem?

Június 7.én jött meg utoljára már 7hetesnek kéne lennem de papiromra csak 5 van irvaa. akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: Szia.Teljesen normális valószínû,hogy nem közes idõben hanem késõbb fogant a baba.Ha a petezsák már látszik,az nagyon jó.A terhesség valós korát írták a papírodra,nem a menzitõl számított idõt.De attól még 7 hetesnek számítól.Nyugi,mire legközelebb mész látni fogod a babádat is.:)

Szia.Teljesen normális valószínû, hogy nem közes idõben hanem késõbb fogant a baba.Ha a petezsák már látszik, az nagyon jó.A terhesség valós korát írták a papírodra, nem a menzitõl számított idõt.De attól még 7 hetesnek számítól.Nyugi, mire legközelebb mész látni fogod a babádat is.:)
A kérdező hozzászólása: ma voltam ultrahangon... halottam a szívverését is és már 7, 5mm:) :) ) megnyugodtam most már:)
A kérdező hozzászólása: hát nekem az elsõ és egy év próbálkozás után sikerült:) nektek is boldog babavárást:)
Valahogy én is úgy érzem, hogy minden rendben van.:) és alig várom hogy mehessek és halhassam a szívecskéjét (persze kicsit azért félek, mert még hihetetlen hogy 2 év után végre összejött) Nekem is a második, de a lányom már most lesz 6. Vele semmi gond nem volt egész terhesség alatt. Egészséges babavárást nektek! utolsó voltam L/32
A kérdező hozzászólása: reméljük minden jó lesz.:)
Ne aggódj! Én mindig azt mondom, hogy a mensitõl számított terhesség sokszor nem a valós kor. Ezért is néznek méretet is. Nekem elég rendszertelen a vérzésem. A fiammal 2 hónap mensi maradt ki és utána teszteltem pozitívat és már akkor 4-5 hetes pocis voltam. Most nekem április 2-án jött meg, utána semmi, csak május elején pici barnázás. Már akkor sejtettem. :) Aztán május 14-én teszteltem, és bár várni akartam úgy a 6-7. hétig, de vérezgetni kezdtem és elmentem 18-án. Akkor számolt a doki, kb 6 hetes, de mikor megmérte, mondta hogy inkább 5 hetes. És nem is eshettem volna teherbe 15 körül, mivel javában egy kúpos kezelést csináltam. Így nekem kb 21-22 körül lehet a fogantatás. Szóval ennyit a mensi számolásról! :) Május 18-án még csak egy biztos petezsákot látott, szikhólyag és egy pici pont, ami az embrió, a papíromra mégis annyit írt: embrió sejthetõ. Én nem izgulok annyira, érzem hogy rendben leszünk. :) Jövõ héten megyek vissza és hiszem, hogy már lesz szívhang is. :)
A kérdező hozzászólása: bízzunk benne hogy minden jó lesz..:)
Nekem április 14-én volt meg utoljára, most május 18-án elmentem dokihoz, mert sajnos voltak panaszaim. nekem csak 2mm -es felritkulást látott és 2 hét múlva rendelt vissza. remélem minden rendben lesz és akkor már láthatunk is többet...
A kérdező hozzászólása: Hát már lassan kezdek beletõrõdeni abba a 2 hétbe:P:) de megnyugodni csak akkor fogok ha már tudom h télleg ott van:) de köszönöm a válaszokat:)
Jó, nem megy ez nekem, de azért azt vágtam hogy nem stimmel! :D Mi is 5 hetesen mentünk, nekem is csak egy babszemem volt, benne semmi, de a doki mondta, hogy következõ hétre már egy fél rizsszemnyi lesz benne. Hittem neki, és a 12. héten már az arcocskáját is elkapta. Jövõhéten megyünk a következõre, tök izgi! Amúgy a 12. héten is új adatokat fognak mondani a baba korát illetõen, mert a méretét nézik és nem a ciklusod, ami mint pl esetedben akár két hét különbség is lehet.
A kérdező hozzászólása: persze visszahívott, Június 4.én kell mennem ultrahangra megint:) Remélem hallani fogom már.. csak nehéz kivárni ezt az idõt:P:)
Akkor nyertem :) Na viccet félretéve nem mindig középidõben van a peteérés, elõfordulhatnak ritka esetek, és van aki mensi elõtt közvetlenül esik teherbe.Szerintem ne aggódj, ha ott a petezsák, az már jó :) Gondolom visszahívott kontrollra, addogra biztos kimutatható lesz a szívmûködés is!Nyugi :)
ha nem túl profi a gép, akkor normális. egy jó géppel azért már 5 hetesen is látnak valami kis pár mm-es babát. Engem néztek profi géppel is, õsrégivel is. Az eredmény ez volt: 5. hét végén látták a babát, szívhangot is hallottak a jó géppel. az õsrégivel a 7. héten nem láttak semmit, petezsákot se. Majd a 8. héten vissza: megint a profi géppel látták. De addig a frászt hozták rám.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam..:) :) április 7..:)
Esetleg április 7? :) Még a május 7 is kevés, az csak 2, 5 hetesnek megfelelõ dátum.
június 7-én? Nem május 7-én?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató választ:)
:) )

Normális 5 hetes terhességben a görcsölés az állástól és gyaloglástól, illetve a hasban az izomláz szerű érzés, hogy kellemetlen nyújtózkodni?

Legjobb válasz: Hááát nem de van ilyen, pihenj sokat és ne aggódj, ha úgy érzed feküdj. Nekem is ilyen volt és barnáztam is de mindenféle gyógyszer nélkül helyrejöttem sokat feküdtem pedig van egy 2 és fél évesem is. most már 12 hetes vagyok:D Jó babavárást!!!

Hááát nem de van ilyen, pihenj sokat és ne aggódj, ha úgy érzed feküdj. Nekem is ilyen volt és barnáztam is de mindenféle gyógyszer nélkül helyrejöttem sokat feküdtem pedig van egy 2 és fél évesem is. most már 12 hetes vagyok:D Jó babavárást!!!
Szia! Ha ne szedsz agnéziuot, akkor ielõbb kezdd el szedni!ÉS ne a sima magneB6-ot, ert az [email protected] se ér!Vagy béres magnéziuot vagy magnerotot! 22 hós kislány és 8 hetes pocakbabi anyuja
én azt hallottam, hogy a magnézium vetélést okoz mivel túlságosan ellazítja a méhet.
Máspdik vagyok!Ha ne lett volna magnézium én akkor vetéltem volna el! :( Da a magnéziummiatt aradt mega a babám!És ivel minden terhes nõnek javasolják az elsõ orvosi vizsgálaton, így nem hinném hogy a 3. válaszolónak igaza van!

Normális az hogy 5 hetesen fájdogál a hasam? Nem folyamatosan, van olyan hogy épen csak, és van hogy belenyílal.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Tágul a méhed, felkészül a terhességre. Természetes szerintem, minden terhes nõnek ilyen eleinte. Ha erõs görcseid vannak az gáz. De amúgy amit leirtál az sztem normális.

Szerintem igen. Tágul a méhed, felkészül a terhességre. Természetes szerintem, minden terhes nõnek ilyen eleinte. Ha erõs görcseid vannak az gáz. De amúgy amit leirtál az sztem normális.
normalis, ha kicsit erosebben faj meg az is. nekem azt mondtak hogy amig nincs verzes ne aggodjak de akkor irany az orvos/korhaz, egyebkent meg a tagulastol van lesznek majd meg ilyen idoszakok. boldog babavarast! 27 hetes kismama
Igen ez természetes.A szervezeted készül arra hogy ki tudd hordani a babát.Tágulnak a csontok, lazulnak az izületek.
Nekm is fájt 3 hétig, bele is nyilalt, ahogy írod... Ne aggódj! Természetes, nincs baj! 8 hetes kismama
ez akár végig követheti az egész terhességedet is. Nekem még mindig van ilyen, ne aggódj! Üdv.: 30 hetes kismami

Normális-e és miért van az, hogy 5 hetes babám elkezdett nyáladzani? Másnál is van/volt ilyen?

Egy pár napja kezd?dött, és néha alig tudja lenyelni anyit összegy?jt a szájában. Aztán meg kiköpi, vagy buborékkot fúj bel?le. A szája szélén szinte mindig csurog. Nem akkro szokott elkezd?dni a nyáladzás, amikor már n? a foguk?

Legjobb válasz: nem, korábban is. a leghasználhatóbb érzékszerve a szája. nemsokára tömködi majd bele a dolgokat:) azért nyáladzik, mert a szervezete ezzel reagál majd a fertõzések ellen, amiket a bekapkodott tárgyaktól kaphatna el.

nem, korábban is. a leghasználhatóbb érzékszerve a szája. nemsokára tömködi majd bele a dolgokat:) azért nyáladzik, mert a szervezete ezzel reagál majd a fertõzések ellen, amiket a bekapkodott tárgyaktól kaphatna el.
most indul a nyál és a könycsepp is megjelenik én is elöször furcsálottam de így van, majd furcsa lesz neki a nyálát lenyelni is még azt is megkell neki tanulni.
méretet írt hozzá? Az afv a méh helyzetére utal.az uterus maga a méh.
halló! Mentél aludni? Nem írtad a méretet!!
A kérdező hozzászólása: :) Bocsi. :) Annyit írt oda még, hogy a CRL 3 mm, s 5. A kicsi 3 mm, de azt nem tudom, hogy ez az "s 5" mitjelenthet. 5 hetes terhességre utalna?
igen a babád 3mm a feje búbjától a farcsontig.. a grav s. vagy simán s. pedig a terhességi hétre utal. Rendben van mindened!!Azt jelenti a dolog, hogy puhul a méh helyzete, hogy tudjon tágulni.

Kb.5 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy a méhem görcsölget? Tegnap nem éreztem, de ma viszont már többször is!

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ne ijedj meg, ez természetes. Ha 5 hetes vagy, akkor most marad ki a menzeszed és a szervezet még nem állt át a másállapotra, ezért görcsöl. Ez 1-2 héten belül el fog múlni, de közben (és utána folyamatosan) átáll a görcs másra, ami már a méhszalagok nyúlása miatt lesz. Ez nálam is így volt, most 10 hetes múltam és már csak ritkán görcsölget. Boldog babavárást!

Szia! Gratulálok! Ne ijedj meg, ez természetes. Ha 5 hetes vagy, akkor most marad ki a menzeszed és a szervezet még nem állt át a másállapotra, ezért görcsöl. Ez 1-2 héten belül el fog múlni, de közben (és utána folyamatosan) átáll a görcs másra, ami már a méhszalagok nyúlása miatt lesz. Ez nálam is így volt, most 10 hetes múltam és már csak ritkán görcsölget. Boldog babavárást!
Gratulálok! Normális , hiszen a méhednek párhónap alatt akkorára kell nõnie, hogy beleférjen a méhlepény, a baba, meg kb 1, 5 liter magzatvíz..szóval nem lesz kicsi, így a terhesség alatt ez gyakori érzés lesz , hol erõsebb, hol gyengébb változatban..a szalagok , inak, izmok nyulnak ilyenkor, sõt még kellemetlenebb, amikor a csípõcsont köze tágul, most én a 33. hét után alig tudok emiatt aludni, mert folyton begörcsöl..
Én is 5 hetes vok, és ugyanúgy görcsölget. Ne aggódj, szerintem is normális dolog. Minden nap ólom lassan megy el Neked is? Mikor lesz már a bûvös 12. hét?! Akkor elvileg elmúlik a görcsölés, és kisebb a vetélés esélye is.
Én is 5 hetes vagyok, és nekem is görcsölget a hasam, de most már én is megnyugodtam. Gratula mind a kettõtöknek!
Az a mindjár megjön érzés az normális, nekem is volt. Ha erõsen görcsölne és/ vagy véreznél, akkor lenne baj.
Szia!Én is 5hetes vagyok, nekem is görcsöl a petefészkem sõt még a derkam is fáj!Azt mondják, ez teljesen normális, ne idegeskedj :)
Gratulalok en is. Es csak ugyanazt tudom mondani mint az elottem szolok. Teljesen normalis, alakul at es keszul fol a mehed az elkovetkezendokre. Nekem is sokat faj (Mar majdnem 7 hetes) szurkal, gorcsolget, mindjart megjon, minden van. De ez normalis. Volt egy nagyobb, negyed oras nagyon durva gorcsom, de meg igy is rendben vagyok/vagyunk. Sot a verzes sem mindig rossz, attol se ijedj meg azonnal. De mindenkepp szolj dokinak ha verzel. Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációkat!! Most jöttem meg a dokitól és képzeljétek, az a kb. 5 hét, (az elõzõ menseshez számítva) az most 2 hét.Jónás-módszer ezek szerint bejött!(menses elõtt 1 nap volt a Jónás-napom, elõtte való nap voltunk együtt+meg a peteérésemkor ami a ciklusom 13. napján volt) csak a petezsák látszik, 2, 5*2, 3mm) Icuri-picuri!! Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi gond, és 3 hét múlva még mindig ott legyen!:-))

Normális, hogy az 5 hetes babánk egyik napról a másikra 150 grammot hízik?

Hisz az kb. egy heti hízás mennyiség. A kórházból súlyvesztéssel hoztuk haza, itthon is fogyott, így kap tápszeres kiegészítést, de még az anyatej van nagyobb arányban.

Legjobb válasz: Szia! Nem irtad hogy mekkora volt a súlya és most mennyi 5 hetesen. Szinte minden baba súlyvesztéssel megy haza a kórházból. Véleményem szerint ez elég nagy súlynövekedés mert akkor ez így majdnem 1kg egy hét alatt. Nem lehetne elhagyni azt a tápszert???? Mert attól híznak nagyon a babák. Szerintem ha van elég tejed akkor inkább csak szopiztasd mert így lassan gurulni fog szegényke :)) 6 hónapos korukban kell hogy elérjék a születési súlyuk dupláját. Üdv: 8 hetes kislány anyukája

Szia! Nem irtad hogy mekkora volt a súlya és most mennyi 5 hetesen. Szinte minden baba súlyvesztéssel megy haza a kórházból. Véleményem szerint ez elég nagy súlynövekedés mert akkor ez így majdnem 1kg egy hét alatt. Nem lehetne elhagyni azt a tápszert???? Mert attól híznak nagyon a babák. Szerintem ha van elég tejed akkor inkább csak szopiztasd mert így lassan gurulni fog szegényke :) ) 6 hónapos korukban kell hogy elérjék a születési súlyuk dupláját. Üdv: 8 hetes kislány anyukája
Ne haragudj kedves elsõ válaszoló, de ekkora hülyeségeket ne írjál!Mi 15 hetesek vagyunk, és volt olyan hét, h 54dkg-ot-jól olvasod, több mint fél kilót hízott!Ehhez képest most 6és fél kg, és még csak nem is duci.Ez majd lassulni fog.És ha kell a tápszer, hát add neki!Ezek a tápszerek már nem puffasztanak.És ha utána nézel, vagy megkérdezed a dokidat, mivel jóléti társadalomban élünk, már nem mérvadó, h mikorra duplázza meg a születési súlyát.Most már az arányokra figyelnek inkább.Ha olvasod a válaszokat, a legtöbb kismamának már 3-4 hónapos korában dupla súlyú a babája a születéséhez képest.Szóval légyszi ha segítni nem tudsz, legalább frászt se hozz a kismamára!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves elsõ válaszoló, azért nem mindennap hízik ennyit a lányzó, hisz pont azért tettem fel a kérdést, mert meglepett ez a 150 gramm. A gurulástól pedig messze van, így lett 3, 6 és több, mint 5 hetes. Tápszert pedig nyilván azért adok, mert muszáj! Ha elég tejem lenne, csak azt kapna! És Judy, igen, tegnap tényleg nem kakilt, pedig mindennap akár többször is szokott, úgyh ez is benne lehet. Az öklös dolgot nem tudtam, majd figyelem!
Szia. Nem baj, most intenzívebb a gyarapodása. A 150-200 gramm az alja, ami még elfogadható. Nekünk is volt, hogy egy nap hízott 10-15 dekát. Most is elõfordul, hogy egy nap meghízza a 8 dekát is, aztán pár nap szünet, stagnál. A lányom 14 hetes volt.
Az én fiam is sokat hízott mindig volt , hogy 1 hónap alatt 1kg20dkg-ot.3500g mal és 52cm rel született .Most 4 hós 7500g és 66cm , 3.5hós korára megduplázta a súlyát.Azt gondolom lehetséges hogy nem volt hely a pocakban és ezt hozza be mert apa is nagy.Szerintem ha kell akkor adj neki tápszert te látod hogy mit igényel.Sajnos az én fiam tápszeres és sokat is eszik de ezek a mai tápszerek már nem fújják fel õket.

5 hetesen normális, ha gyakran "korog" az alhasamnál és naponta 4-5 alkalommal pár percig olyan, mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: Szia! Én is 5 hetes terhes vagyok. nekem is vannak napközben hasfájásaim olyan mintha meg akarna jönni. Nekem még hányingerem van ég a gyomrom és néha a fejem is.Voltál már nõgyógyásznál? Nekem volt egy vetélésem augusztusban remélem a mostani pocaklakó megmarad.Sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Szia! Én is 5 hetes terhes vagyok. nekem is vannak napközben hasfájásaim olyan mintha meg akarna jönni. Nekem még hányingerem van ég a gyomrom és néha a fejem is.Voltál már nõgyógyásznál? Nekem volt egy vetélésem augusztusban remélem a mostani pocaklakó megmarad.Sok boldogságot és jó egészséget nektek.
NE aggodj, nekem az egész terhességemet végig kisért a megjön érzés, persze nem mindig hanem idõközönként.
5 hetesen teljesen normális, hogy megjön érzésed van, majd el fog múlni idõvel. Az, hogy korog odalent nem hiszem, hogy terhességi tünet, de ki tudja. Minden nõnél más és más tünetek vannak, az normális. Van, akinek nincs is tünete, az is teljesen normális. Még annyi tüneted lesz a következõ 8 hónap alatt, hogy a végén nem aggódsz ilyenek miatt:)
Sziasztok! Én 7 hetes kismama vagyok.És nekem is folyton ilyen érzésem van.Én nagyon rosszul vagyok, állandó hányinger közben meg korog a hasam, de kajára nem tudok nézni. Kitartás ez egy ilyen idõszak. Van már a babátoknak szívmûködése?
Sziasztok!Nálam is ez volt a hejzet, de nálam ez ugy mutatkozott meg hogy terhességelõtt.pl:27.énjött meg és elõtte párnappal jelentkezett a hasfájás meg a hangulatváltozás, de terhesség alatt is ez volt csak menzesz nélkül, és azt figyeltem meg hogy mindenhónapban ez igy ment, és anyukámon is ezt megfigyeltem igaz õ nem terhes csak a változókorbanvan!
A kérdező hozzászólása: Holnapután megyek dokihoz, bár akkor szerintem még nem lesz zsívmûködés, mert az csak a 6. héten van. Köszönöm a nyugtatást, rám fér.
Nekem meg volt ilyen érzésem. S most 5 hét 3 naposan (2 napja) elmúlt. ez vagy jó vagy rossz. szóval nem tudom mi a jó. holnap megyek dokihoz ... KITARTÁS MINDENKINEK! ÉS BOLDOG BABAVÁRÁST!

Normális az hogy a nem vártam idején még érzékenyebb volt a mellbimbóm, ami azt jelenti hogy 4 hetesen, most meg 5 hetesen már nem?

Legjobb válasz: nálam is folyamatosan változik ám. Van amikor megõrülök, ha a póló hozzáér, van amikor meg kislányom hozzáér, és semmi. Így azt mondom normális.

nálam is folyamatosan változik ám. Van amikor megõrülök, ha a póló hozzáér, van amikor meg kislányom hozzáér, és semmi. Így azt mondom normális.
Nálam valahogy ez a mellbimbó fájdalom elmaradt terhességem legelején! Kb. A 23.hétben volt iszonyat! Aikor fáztam és a ruha alatt nem volt melltartó rajtam! Az utcán mentem, úgy mint aki karót nyelt. Ahogy hazaértem szinte téptem magamról le a ruhát:D 26hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!