Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 4-5 hetes (18 db)

Normális ez? 4-5 hetes terhes lehetek! Még mindig szúrkálódik néha a petefészkem, de mintha egy picit fel is lennék fázva! Most délután olyan érzésem volt, mint amikor az ember tele van levegővel!

Most ez elmúlt! Már semmit nem érzek, csak melegséget a petefészkembe! Ugye nincs baj? Kb.2-3 hét múlva megyek orvoshoz!

Legjobb válasz: Nincsen semmi gond. Növekszik a méhed,készül az elõttetek álló 8 hónapra. Minden normális,ami nem görcs és nem vérzés! Boldog babavárást! 40 hetes kismami

Nincsen semmi gond. Növekszik a méhed, készül az elõttetek álló 8 hónapra. Minden normális, ami nem görcs és nem vérzés! Boldog babavárást! 40 hetes kismami
Az elején én is gyakran fel voltam fújódva, fõleg esténként, és gyakran szúrkált a petefészkem, de nyugi, mert ez pár hét múlva elmúlik!19 hetes kismami
Nekem is ilyen kérdésem lett volna, úgyhogy én is nagyon örülök a kérdésnek és a válaszoknak is, mert már én is aggódtam, bár a jövõhéten megyek dokihoz.

4+5 hetes terhességnél normális, hogy az alhasam elég erősen fáj? Olyan mensi szerű, csak annál erősebb.

Nincs vérzésem, csak most elég erősen elkezdett fájni pont a méhem környékén.

Legjobb válasz: Normális ha fájdogál. Viszont ha nagyon fáj vagy görcsöl az nem biztos,h. normális. Nem tudom neked mensinél hogy szokott fájni mert nekem pl egyáltalán nem fáj.

Normális ha fájdogál. Viszont ha nagyon fáj vagy görcsöl az nem biztos, h. normális. Nem tudom neked mensinél hogy szokott fájni mert nekem pl egyáltalán nem fáj.

4-5 hetes terhesen normális az erős mindjárt megjön érzés?

Legjobb válasz: Én úgy be görcsöltem hogy rohantam a dokihoz. Semmi bajunk. 12 hetes vagyok.

Én úgy be görcsöltem hogy rohantam a dokihoz. Semmi bajunk. 12 hetes vagyok.
Persze, normális, ne aggódj. Még lesz is egy ideig. Boldog babavárást! 16+2 km
Teljesen normális, sok fekvés, nyugalom, 3x1 magne B6-ot szedhetsz. :) Nekem két hét múlva szinte nyomtalanul elmúltak a görcsök.
Igeeeeen :) !
teljesen normális.én ennyi idõs terhesen munkában 10 percenként rohangáltam wc-re mert azt hittem mindíg h megjött.
Igen! Nekem akkor kezdõdött, amikor meg kellett volna jönnie! 1 hét elteltével csináltam egy tesztet... pozitív lett, továbbra is görcsöltem, orvoshoz mentem... 6 hetes voltam! Az orvos azt mondta, teljesen normális! Még most is van néha... 7 hetesen!
Én 5 hetes vagyok. Még nem voltam uh-on mert azt mondták hogy ráérek, dec 3ra kaptam idõpontot. De azt mondták h ha erõs görcseim vannak vagy véreznék akkor azonnal menjek. Elég intenzív görcseim szoktak lenni de vérzés nincs szerencsére.
Ez normális? Félek ha tényleg korán megyek lehet h még nem látnak semmit, de legalább a méhen kivülit kizárhatnák akkor sokkal nyugodtabb lennék.

4-5 hetesen normális, ha pfészek tájékán nyilallgat? Hol az egyik, hol a másik. Niért nem a méhem? Változik a pfészek is?

Legjobb válasz: Lehet,hogy "dolgozik" a petefészek a terhesség megtartásán(a sárgatest)én is éreztem.

Lehet, hogy "dolgozik" a petefészek a terhesség megtartásán(a sárgatest)én is éreztem.
A szalagok miatt érzed, nekem is volt ilyen annak idején. Ha nem görcsölsz, normális.
én ma vagyok 5 hetes, és nekem is van naponta többször is, délután kicsit erõssebb, tegnap meg mintha picit (egy pillanatra) a méhemnél is éreztem, sõt van egyszer sgyszer kicsit mensi szerû görcs, de sokkal enyhébb, és nagyon rövid ideig tart, pár pillanat.Remélem én is hogy ez normális. Mikor mész orvoshoz?

4-5 (? ) hetes terhes vagyok, tegnap Gyno-Pevaryl kúpot írt fel az orvos, használatkor nagyon csípett, majd reggelre egy pici vérzést tapasztaltam. Normális ez?

Legjobb válasz: Vérzés terhesen nem igazán jó. Bár vannak olyanok, akik menstruálnak, de ez elég ritka. Csináltál már tesztet? Nem most kellene megjönnie? Szerintem menj az orvoshoz, bár ilyen kis terhesség esetén maximum csak petezsákot látnak.

Vérzés terhesen nem igazán jó. Bár vannak olyanok, akik menstruálnak, de ez elég ritka. Csináltál már tesztet? Nem most kellene megjönnie? Szerintem menj az orvoshoz, bár ilyen kis terhesség esetén maximum csak petezsákot látnak.
A kérdező hozzászólása: Már 2 tesztet is csináltam, pozitiv lett mindkettõ. Tegnap voltam UH-on.Nagyon pici (5 mm) petezsák volt, mindent rendben talált.
Én is használtam a terhességem elején (kb 5.héten) olyan hüvelykúpot, ami csípett, és véreztem tõle picit. Biztos voltam benne, hogy nem épp elvetélek, hanem a kúptól van, mivel nem görcsöltem, és csak pici vér volt. Szerintem hagyd abba azonnal a használatát, és szólj a dokidnak! Jobbulást kívánok, üdv 29 hetes kismami
Én is használtam a terhességem elején ezt a kúpot, és nekem is véres lett egy kicsit a betétem, és a folyás is, ami kijött belölem. De ez a vérzés nem a méhbõl származik, hanem a terhességi hormonok érzékennyé teszik a nyálkahártyát, és a csipõ érzés tulajdonképpen az, hogy a vékony nyálkahártyát felmarják a kúp alkotóelemei. Kellemetlen ez a csípõ érzés, de a terhességre teljesen ártalmatlan. De ha nem bírod, szerintem ne használd, én is csak az elsõ 3 db-t használtam el belõle. Viszont a legjobb, ha rákérdezel az orvosodtól. Szia!

4-5 hetes terhes vagyok és most lenne a menszim ideje. A teszt pozitív lett. Normális az enyhe barnás folyás, nem sok, de van?

Legjobb válasz: Igen, fõleg mensi idején, van akinél végig tapasztalható ez a barnázás. Amíg nem élénkpiros vér jön, nem görcsölsz és nincs lázad, addig semmi gond, de a dokinak azért szólj, ha mész hozzá.

Igen, fõleg mensi idején, van akinél végig tapasztalható ez a barnázás. Amíg nem élénkpiros vér jön, nem görcsölsz és nincs lázad, addig semmi gond, de a dokinak azért szólj, ha mész hozzá.
Szia!Én természetesnek nem mondanám!Igaz lehet nincs jelentõsége, de ezt az orvosnak kell eldöntenie!Kórházban dolgozok, ezért tudom mit beszélek.Nem kell megijedni, mert ez valóban olyan dolog amin lehet segíteni, pihenéssel, gyógyszerrel.Sokan vannak így vele, nyugodj meg!De az is lehet, hogy csak a szervezeted játszik veled!Viszont ez nem a találgatás idõszaka az életedben.BESZÉLJ AZ ORVOSODDAL!puszi
én az elsõ 2 hónapban voltam így a terhesség alatt. ezért nem is gyanakodtunk hogy van egy kis pocilakónk.:) és amikor orvoshoz mentem nem mondta hogy nem természetes dolog vagy hogy valami bajra utal.szerintem korai terhességnél elõfordul.de azért menj el orvoshoz

4-5 hetes terhességnél mennyire normális az átlátszó folyás?

Nincs szaga se.

Legjobb válasz: Szia.Teljesen norma´lis a egész terhesség ideje alatt. 38hetes kismama.

Szia.Teljesen norma´lis a egész terhesség ideje alatt. 38hetes kismama.
Szia! Én is 5 hetes vagyok. Tegnap voltam dokinál. Teljesen normális, és állítólag késõbb is, de abból még nincs tapasztalatom:) Egyébként néha nálam is jelentkezik.
Amíg színtelen-szagtalan a folyás addig semmi baj. Nekem is van, ez ilyenkor természetes.

Az normális, hogy 4-5 hetes várandós vagyok és még egy percet sem feszültek a melleim?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenkinél jelentkezik közvetlen az elején,ugyhogy nyugalom.Grat a babához:)30hetes kismama:)

Szia! Nem mindenkinél jelentkezik közvetlen az elején, ugyhogy nyugalom.Grat a babához:) 30hetes kismama:)
Nekem se feszültek a melleim az elején, a 7-8héttõl kezdõdött de akkor se nagyon fájt.

Az orvos szerint ez normális más vélemények? Tehät az en pici länyom 10 hetes es a nappalal meg az ejszakäval eggyütt alszik 4-5 oräkat azt mondta az orvos ez normälis.

kint elünk nemetbe volt kint anyukäm segiteni es mondta itt valami nincs rendben mert nagyon sokat sirt a länyom es neha alig lehet megvigasztalni, elege hasfäjos is de itt csak ränezz az orvos es minden renben, mär mondta anyum ha haza megyünk akkor kivizsgältatjuk a regi gyermekorvosunkkal,volt mär igy valaki?

Legjobb válasz: Tuti vmi nem stimm, 4-5 óra állati kevés egy ilyen kicsinek, összesen inkább 4-5 órát kéne fent lennie. Ha van ott olyan hogy Infacol, akkor próbáljátok meg, újszülöttnek is adható, segít, hogy távozzanak a pukik, egy nagyon jó szer szerintem, meg kicsit tornáztasd nagyon finoman a lábait, felváltva a pci felé tolni-húzni. Hátha a hasa miatt van. Ha ezek sem segítenek, akkor legyél erõszakos a dokival, mert lehet vmi más van...

Tuti vmi nem stimm, 4-5 óra állati kevés egy ilyen kicsinek, összesen inkább 4-5 órát kéne fent lennie. Ha van ott olyan hogy Infacol, akkor próbáljátok meg, újszülöttnek is adható, segít, hogy távozzanak a pukik, egy nagyon jó szer szerintem, meg kicsit tornáztasd nagyon finoman a lábait, felváltva a pci felé tolni-húzni. Hátha a hasa miatt van. Ha ezek sem segítenek, akkor legyél erõszakos a dokival, mert lehet vmi más van...
Ha lenyomod az ` és utánna az A-t akkor ír á-t a billenytyüzeted. èn is németországba élek, én megvagyok elégedve a dokimmal, ö mindig oda figyelt a gyerekemre, de pl a szoszéd csaj aki német átjütt a mi orvosunkhoz a gyerekével, mert az ö dokiját sem tartotta túl jónak. váltsál dokit és ennyi. 4-5 óra tényleg kevés, de ha pl néha félórákat még közben alszik akkor azért lehet van az együttesen több is. Mit mondott a védönö? Öt is felhívhatod még simán. habár 6 hétig jön csak, de mondta akármikor hívhatom, még rátok emlékszik is tuti. Magyarországon még ennyit sem csinálnak, vagy beskatujázzák, hogy kell neki antibiotikum, meg ez meg az. Az én dokim pl sima hasmenéssel nem foglalkozik, ad rá olyan szert ami nem gyógyszer, meg elmondja mit tegyek, de antibiotikum egy bakteriális fertözésre adott csak (ott tutik voltak a tünetek). Ha nem vagy elégedett keress másik orvost, mi egy aprócksa feluban élünk 4 gyerekorvos van csak a faluban.
Hát hallani olyanokat hogy kevés egyik-másik babának az alvásigénye, de ennyire? Anyatejes vagy tápszeres? Elég neki a tejci? A kezedben sem alszik jobban? Vagy babakocsiban? Az egy dolog hogy hasfájós, de attól még szerintem kevés ez a 4-5 óra. A helyedben nem hagynám annyiban. Megnézetném orvossal, legfeljebb megnyugodsz hogy tényleg egészséges csak ilyen kicsi az alvásigénye.
Próbáld meg magadra kötni hordozókendõvel. Akkor lehet, hogy megnyugszik. Ilyen kicsiknek kell még a sok testközelség. Meg ez egy ördögi kör: ha sokat sír, sok levegõt nyel, fájni fog a hasa, és megint csak sírni fog. Próbálhatod hasra fektetni, vagy a hasát az óramutató járásának megfelelõen körbe simizni.
a lányom 2ésfél, még most is éjjel 10-12 óra és még nappal 2. a fiam igazi kis örökmozgó pici kortól, de õ most 4 évesen is éjjel 9, nappal 2 órát alszik. egy ekkora gyerek mint a tiéd szinte folyton alszik még, de minimum napi 12 óra kell neki. ha nem alszik eleget a fejlõdése is megállhat. lehet kevés neki a hami, fáj a hasa vagy ne adj isten tényleg baja van. sztem ne várj arra h majd ha hazajöttök, ott keress másik dokit, esetleg olyat kai kifejezetten alvásproblémákkal foglalkozik

5 hetesen normális, ha gyakran "korog" az alhasamnál és naponta 4-5 alkalommal pár percig olyan, mintha meg akarna jönni?

Legjobb válasz: Szia! Én is 5 hetes terhes vagyok. nekem is vannak napközben hasfájásaim olyan mintha meg akarna jönni. Nekem még hányingerem van ég a gyomrom és néha a fejem is.Voltál már nõgyógyásznál? Nekem volt egy vetélésem augusztusban remélem a mostani pocaklakó megmarad.Sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Szia! Én is 5 hetes terhes vagyok. nekem is vannak napközben hasfájásaim olyan mintha meg akarna jönni. Nekem még hányingerem van ég a gyomrom és néha a fejem is.Voltál már nõgyógyásznál? Nekem volt egy vetélésem augusztusban remélem a mostani pocaklakó megmarad.Sok boldogságot és jó egészséget nektek.
NE aggodj, nekem az egész terhességemet végig kisért a megjön érzés, persze nem mindig hanem idõközönként.
5 hetesen teljesen normális, hogy megjön érzésed van, majd el fog múlni idõvel. Az, hogy korog odalent nem hiszem, hogy terhességi tünet, de ki tudja. Minden nõnél más és más tünetek vannak, az normális. Van, akinek nincs is tünete, az is teljesen normális. Még annyi tüneted lesz a következõ 8 hónap alatt, hogy a végén nem aggódsz ilyenek miatt:)
Sziasztok! Én 7 hetes kismama vagyok.És nekem is folyton ilyen érzésem van.Én nagyon rosszul vagyok, állandó hányinger közben meg korog a hasam, de kajára nem tudok nézni. Kitartás ez egy ilyen idõszak. Van már a babátoknak szívmûködése?
Sziasztok!Nálam is ez volt a hejzet, de nálam ez ugy mutatkozott meg hogy terhességelõtt.pl:27.énjött meg és elõtte párnappal jelentkezett a hasfájás meg a hangulatváltozás, de terhesség alatt is ez volt csak menzesz nélkül, és azt figyeltem meg hogy mindenhónapban ez igy ment, és anyukámon is ezt megfigyeltem igaz õ nem terhes csak a változókorbanvan!
A kérdező hozzászólása: Holnapután megyek dokihoz, bár akkor szerintem még nem lesz zsívmûködés, mert az csak a 6. héten van. Köszönöm a nyugtatást, rám fér.
Nekem meg volt ilyen érzésem. S most 5 hét 3 naposan (2 napja) elmúlt. ez vagy jó vagy rossz. szóval nem tudom mi a jó. holnap megyek dokihoz ... KITARTÁS MINDENKINEK! ÉS BOLDOG BABAVÁRÁST!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!