Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 4-5 (94 db)

Szerintetek normális hogy ha az elsõ 4-5 hétben voltak rosszúléteim, tüneteim, viszont az utobbi 4-5 napban nemigazán érzek semmit?

Legjobb válasz: Igen, a tünetek jönnek mennek. Az is normális, ha érzed és az is, ha nem.

Igen, a tünetek jönnek mennek. Az is normális, ha érzed és az is, ha nem.
Normális, én is így voltam, kicsit késõbb visszatértek a tünetek, de már enyhébben, és hamar el is múltak végleg, most vagyok 15 hetes. Barátnõmnek szintén elmúltak a tünetei hirtelen, majd egy héttel késõbb elkezdett hányni, majdnem kórházba került vészes hányással, már alig várja hogy ismét elmúljanak a tünetei. Elõzõ terhességemnél csak elmúltak és kész, nem is jöttek vissza, van egy gyönyörû kisfiam. Ne aggódj, inkább örülj hogy jobban vagy :)

25 éves vagyok és a péniszem hossza 15 centi, az átmérője 4, 5 centi. Ez kb a normális méret?

Eddigi barátn?im nem panaszkodtak rá, csak pusztán kíváncsi vagyok. Lányok, fiúk, válaszoljatok légyszi. Köszönöm

Legjobb válasz: persz h normális,és pont megfelelõ ennél nagyobb már nem kell (és ne halgass azokra akik írni fogják,h hát ez gáz,mert nagyon kicsi meg minden,mert nem isgaz-csak azért mondom mert minidg vannak ilyenek :) )

persz h normális, és pont megfelelõ ennél nagyobb már nem kell (és ne halgass azokra akik írni fogják, h hát ez gáz, mert nagyon kicsi meg minden, mert nem isgaz-csak azért mondom mert minidg vannak ilyenek :) )
Igen az. A hüvelynél kb 9 cm mélyen vannak azok az idegvégzõdések amik az orgazmus kiváltásáért felelõsek. Azoknak a lányok akiknek ekkora pénisz kicsi, valószinûleg azért kell nagyobb mert tág a vaginájuk, és ahelyett hogy hüvelytornáznának, a könnyebb megoldást választják és a pasit hibáztatják maguk helyett.
25 évesen még ezen parázol? átlagos méret. 21L
Terhes vagy :) )
Barátom 23, pont ennyi neki is.Én meg vagyok elégedve az alkalmankénti 3-4 orgazmussal.
Az én barátomnak is ekkora, de nekem alkalmanként 6-7 orgazmusom van. Bebebe. Lúzer az elõzõ. 3-4 még betegen is összejönne, szex nélkül is.
szerintem normál§én 15 vook most 14 cm§de pl a haveromnak uti a huszat és o mondta ne akaj nagy szerszámot!
Teljesen rendben van. Hosszra normális, átmérõje meg jó :D 18/L
NORMÁLIS 20L
A kérdező hozzászólása: :) Van barátnõm, már 8 hónapja vagyunk együtt. Ismétlem csak kíváncsiságból kérdeztem ezt.
csak szerezz egy barátnõt és minden rendben lesz!
A lehetõ legeslegjobb, minden bige ilyenrõl álmodik.
A kérdező hozzászólása: 22:01 Már vártam ezt a választ :D
jah ez tök normális normál méret... az enyém is 15-16..... 15/f
A kérdező hozzászólása: Mint mondtam, nem parázok, csak kíváncsi voltam -.- Azért köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, kort, nemet is írjatok légyszi. Köszönöm :)
Utolsó: örülök neki:D Nekem elég 3-4 orgazmus, menne több is(már volt) de mindig fáj tõle a nunim:D

Normális 4-5 hós csecsemőknél, hogy állandóan "járnak" az ujjacskák?

Érdekes, lehet, hogy normális, de biztos, ami biztos, megkérdezem. Mert az én babóm három hós kora óta izgatottan járatja kis ujjacskáit, kezecskéi meg "remegnek" szintén az izgatottságtól, pl amikor nagyon vár valamit vagy nagoyn boldog. Konkrétan olyan, mintha zongorázna kis ujjaival a leveg?ben.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális,és (nem mellesleg sztem)nagyon édes is.Az én kisfiam még a lábfejét is forgatta,és a lábujjait is mozgatta.Mi azt mondtuk mindig,h integet vele.1 éves múlt,és már régóta nem csinálja.

Ez teljesen normális, és (nem mellesleg sztem)nagyon édes is.Az én kisfiam még a lábfejét is forgatta, és a lábujjait is mozgatta.Mi azt mondtuk mindig, h integet vele.1 éves múlt, és már régóta nem csinálja.
Az én kislányom ahogy megszületett, az volt az elsõ mozdulata, hogy "számolt" az ujjaival. Most 3 hónapos, de még mindig csinálja:)

Ez normális vagy baj van? 3hónapja szedek fog. Gátlót és a mostani hónapban gyengébb volt sokkal a mensim és az eddigi 4-5 napból 3 lett.

EZ normális, hogy most rövidül meg gyengül? Vagy baj van?

Legjobb válasz: Normális. Fogamzásgátló szedése alatt nem menstruációd van, hanem megvonásos vérzésed. A tabi amellett, hogy leállítja a peteérésed, megváltoztatja a cervixnyákod és a petevezetõ motilitását, még a nyálkahártyát sem hagyja rendesen megvastagodni, így csökkentve a teherbeesés esélyét. Viszont ha hosszabb szedés után nagyon lerövidül a menzesz (1-2 napig csak pecsételés van, vagy el is marad, és ez többször elõfordul), akkor ajánlott a tabletta szüneteltetése.

Normális. Fogamzásgátló szedése alatt nem menstruációd van, hanem megvonásos vérzésed. A tabi amellett, hogy leállítja a peteérésed, megváltoztatja a cervixnyákod és a petevezetõ motilitását, még a nyálkahártyát sem hagyja rendesen megvastagodni, így csökkentve a teherbeesés esélyét. Viszont ha hosszabb szedés után nagyon lerövidül a menzesz (1-2 napig csak pecsételés van, vagy el is marad, és ez többször elõfordul), akkor ajánlott a tabletta szüneteltetése.

Normális az, hogy 4-5 napig fájnak az hasizmaim 3x30 felülés után ferde padon?

Izmos hasam van, de úgy meg tud halni ennyitől, hogy napokig felülni se bírok, pedig már 2 hónapja nyomatom az ipart hasra.

Legjobb válasz: Pokoli kockahasat akarsz, akkor ne a felüléseket nyomd. Hogy miért? Az csak a kinézetét adja meg. Ha igazi erõs, és rugalmas, illetve pokoli kockákat akarsz, akkor a Fegyencedzésbõl a lábemelést ajánlom, mert tényleg 100% jobb. Régen én is felüléseztem, és amikor megütötték, akkor majdnem hánytam, és most 3 hónapja Fegyencedzek, és olyan a hasizmom, hogy befeszítés nélkül nagyon látszódik. És ha beleütnek, akkor az illetõnek fáj az ütés, nekem meg nem. De röviden ennyit.

Pokoli kockahasat akarsz, akkor ne a felüléseket nyomd. Hogy miért? Az csak a kinézetét adja meg. Ha igazi erõs, és rugalmas, illetve pokoli kockákat akarsz, akkor a Fegyencedzésbõl a lábemelést ajánlom, mert tényleg 100% jobb. Régen én is felüléseztem, és amikor megütötték, akkor majdnem hánytam, és most 3 hónapja Fegyencedzek, és olyan a hasizmom, hogy befeszítés nélkül nagyon látszódik. És ha beleütnek, akkor az illetõnek fáj az ütés, nekem meg nem. De röviden ennyit.
A kérdező hozzászólása: Kõkemény a hasam a hasprésektõl :D csak azt akarom, hogy jobban látszódjon. heti 1x felülésezek és 1-2x hasprésezek de az szenvedés az izomfájás miatt :D köszi a választ majd megnézem azt is
Attól fog jobban látszani, ha nem lesz rajta zsír. És mivel NINCS helyi zsírégetés így nem a hasazástól fog lemenni róla, hanem a diétától és az aerob edzésektõl. Kevés önmagában a hasedzés!
A kérdező hozzászólása: Ha látnál fel se merülne benned, az a kérdés hogy van e rajtam 1 gramm háj is :D
Akkor mi a probléma? De nem csak neked szólt az írásom Ezt sokan olvassák, szóval erre is gondolnom kell és nem szeretném , ha bárki azt gondolná, hogy a hasazással megy le a zsír. Hiába nálad okés a dolog, de nem mindenkinél.
A kérdező hozzászólása: Minden hassal kapcsolatos kérdéshez le van írva, hogy nincs helyi zsírégetés :D ez amúgy olyan vicces XD köszi a választ :)
Hidd el, hogy nem elégszer van leírva, mert még rengetegen nem tudják. Napi több kérdés jön, amibõl ez kiderül.
Nagyon sok a hülye, én 14 évesen nem teszek fel ekkora hülyeségeket fél óra bodybuilder.hu után..
A kérdező hozzászólása: ne hülyézz le senkit mindenki volt kezdõ és persze, hogy kérdést tesz fel az ember mert az könnyebb és egyszerûbb mint, hogy választ keressen magának.

Az orvos szerint ez normális más vélemények? Tehät az en pici länyom 10 hetes es a nappalal meg az ejszakäval eggyütt alszik 4-5 oräkat azt mondta az orvos ez normälis.

kint elünk nemetbe volt kint anyukäm segiteni es mondta itt valami nincs rendben mert nagyon sokat sirt a länyom es neha alig lehet megvigasztalni, elege hasfäjos is de itt csak ränezz az orvos es minden renben, mär mondta anyum ha haza megyünk akkor kivizsgältatjuk a regi gyermekorvosunkkal,volt mär igy valaki?

Legjobb válasz: Tuti vmi nem stimm, 4-5 óra állati kevés egy ilyen kicsinek, összesen inkább 4-5 órát kéne fent lennie. Ha van ott olyan hogy Infacol, akkor próbáljátok meg, újszülöttnek is adható, segít, hogy távozzanak a pukik, egy nagyon jó szer szerintem, meg kicsit tornáztasd nagyon finoman a lábait, felváltva a pci felé tolni-húzni. Hátha a hasa miatt van. Ha ezek sem segítenek, akkor legyél erõszakos a dokival, mert lehet vmi más van...

Tuti vmi nem stimm, 4-5 óra állati kevés egy ilyen kicsinek, összesen inkább 4-5 órát kéne fent lennie. Ha van ott olyan hogy Infacol, akkor próbáljátok meg, újszülöttnek is adható, segít, hogy távozzanak a pukik, egy nagyon jó szer szerintem, meg kicsit tornáztasd nagyon finoman a lábait, felváltva a pci felé tolni-húzni. Hátha a hasa miatt van. Ha ezek sem segítenek, akkor legyél erõszakos a dokival, mert lehet vmi más van...
Ha lenyomod az ` és utánna az A-t akkor ír á-t a billenytyüzeted. èn is németországba élek, én megvagyok elégedve a dokimmal, ö mindig oda figyelt a gyerekemre, de pl a szoszéd csaj aki német átjütt a mi orvosunkhoz a gyerekével, mert az ö dokiját sem tartotta túl jónak. váltsál dokit és ennyi. 4-5 óra tényleg kevés, de ha pl néha félórákat még közben alszik akkor azért lehet van az együttesen több is. Mit mondott a védönö? Öt is felhívhatod még simán. habár 6 hétig jön csak, de mondta akármikor hívhatom, még rátok emlékszik is tuti. Magyarországon még ennyit sem csinálnak, vagy beskatujázzák, hogy kell neki antibiotikum, meg ez meg az. Az én dokim pl sima hasmenéssel nem foglalkozik, ad rá olyan szert ami nem gyógyszer, meg elmondja mit tegyek, de antibiotikum egy bakteriális fertözésre adott csak (ott tutik voltak a tünetek). Ha nem vagy elégedett keress másik orvost, mi egy aprócksa feluban élünk 4 gyerekorvos van csak a faluban.
Hát hallani olyanokat hogy kevés egyik-másik babának az alvásigénye, de ennyire? Anyatejes vagy tápszeres? Elég neki a tejci? A kezedben sem alszik jobban? Vagy babakocsiban? Az egy dolog hogy hasfájós, de attól még szerintem kevés ez a 4-5 óra. A helyedben nem hagynám annyiban. Megnézetném orvossal, legfeljebb megnyugodsz hogy tényleg egészséges csak ilyen kicsi az alvásigénye.
Próbáld meg magadra kötni hordozókendõvel. Akkor lehet, hogy megnyugszik. Ilyen kicsiknek kell még a sok testközelség. Meg ez egy ördögi kör: ha sokat sír, sok levegõt nyel, fájni fog a hasa, és megint csak sírni fog. Próbálhatod hasra fektetni, vagy a hasát az óramutató járásának megfelelõen körbe simizni.
a lányom 2ésfél, még most is éjjel 10-12 óra és még nappal 2. a fiam igazi kis örökmozgó pici kortól, de õ most 4 évesen is éjjel 9, nappal 2 órát alszik. egy ekkora gyerek mint a tiéd szinte folyton alszik még, de minimum napi 12 óra kell neki. ha nem alszik eleget a fejlõdése is megállhat. lehet kevés neki a hami, fáj a hasa vagy ne adj isten tényleg baja van. sztem ne várj arra h majd ha hazajöttök, ott keress másik dokit, esetleg olyat kai kifejezetten alvásproblémákkal foglalkozik

Az normális, ha éppen úgy jön ki és csak pár órát tudok aludni (4-5) - pedig előtte teljesen kipihentem magam -, akkor mindenem fáj, a szemem csupa vér, és hasmenésem van?

másnál is van ilyen a kevés alvástól? pl ma három órakor aludtam el és reggel 8kor már fel kellett kelnem mert dolgom volt, nem csak most el?ször vannak ilyen tüneteim. :|

Legjobb válasz: szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás ,de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás , de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

Normális az ha egy 5hónapos kutya napi 4-5-ször nagy wc-zik?

Reggel és este kap enni.

Legjobb válasz: Szerintem nem gond, ha a széklete állaga és színe normális! Én kutyusom fél éves koráig napi 3szor evett és õ is kb 4-5 alkalommal végezte el a dolgát!

Szerintem nem gond, ha a széklete állaga és színe normális! Én kutyusom fél éves koráig napi 3szor evett és õ is kb 4-5 alkalommal végezte el a dolgát!
Nincs gond.A kölyök kutyáknak elég gyors az emésztése.
egy 5 hónapos kiskutyának napi 4x kell ennie, 6 hónapos kortól is napi 3 a javasolt lehet tul van terhelve a gyomra, ezért kell ennyiszer nagydolgznia probáljátok meg többfelé osztani a napi kajáját és premium táppal etteni (ugye az alapjáraton csökkenti a produktum mennyiségét)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére normális a széklete, csak számomra az nem volt normális, h ennyiszer:) De örülök, h akkor nincs gond. Köszönöm a gyors választ.
A kérdező hozzászólása: Már csak azért is szokatlan, mert van egy 2éves kutyusom is, õ napi 1, max 2:) Rég volt már kölyök:D
A kérdező hozzászólása: Délutánonként szoktuk tanítgatni, ilyenkor kap sok jutit, így úgy gondoltam elég neki a 2-szeri étkezés, és február 1-jén betölti a 6.hónapot.

Miért van az, hogy a menszim elött 4-5 nappal nem kívánom a baratom, nem nagyon tud felizgatnisem, de ha elmúlik a bajom utanna 4-5 nappal annyira kivánom h fuuuu. Normális ez, velem van ez csak igy?

Legjobb válasz: Normális,bár mindenki máshogy fordul elõ,pl.valaki akkor kívánja a szexet,mikor menstruál...a hormonok miatt van,ne ilyedj meg.

Normális, bár mindenki máshogy fordul elõ, pl.valaki akkor kívánja a szexet, mikor menstruál...a hormonok miatt van, ne ilyedj meg.
Ez teljesen normális, a testben lejátszódó hormonváltozások miatt van így, általában mindenkinál, persze kivételek vannak, de ilyenkor a nõk nem kívánják annyira a szexet.
mindenki mas. nalam pont forditva mukodik, nekem kozvetlenul mensi elott es alatt nagyobb a vagyam.egyentol-hormonoktol fugg :-)
Én is ugyanígy vagyok, nem vagy egyedül ;)

Normális az ha egy 28 hónapos kisgyermek még nem beszél mondatokban? És csak 4-5 szót használ, meg hangutánzó szavakat?

Az általa használt szavak: autó, hoppá, hó van (hol van)

Legjobb válasz: 2 éves státuszon a fiam egy kukkot sem szólt, rá pár hétre 16 szó volt az alap "szókincse" (apa, anya, autó, mama, baba, ham és a hangutánzó szavak), 2,5 évesen 300 szavas szókincse volt, 2 szavas mondatokat használt, 3 évesen be sem áll a szája, mondókázik, énekel. Viszont 2 éves még nem volt, és már éjjel-nappal szobatiszta volt. Én is meg voltam ijedve, hogy nem beszél, erre azt mondta a védõnõ, hogy õ másra koncentrál (szobatisztaság), nem lehet mindent egyszerre. Teljesen normális, hogy eltér a gyerekek fejlõdési üteme. Fiam unokatestvére (lány), már 1,5 évesen mondatokban beszélt, rengeteg mondókát tudott. A fiúk általában erre késõbb érnek meg (persze biztos van kivétel), de a környezetünkben az összes kisfiú 2 éves kora után kezdett el szavakat mondani.

2 éves státuszon a fiam egy kukkot sem szólt, rá pár hétre 16 szó volt az alap "szókincse" (apa, anya, autó, mama, baba, ham és a hangutánzó szavak), 2, 5 évesen 300 szavas szókincse volt, 2 szavas mondatokat használt, 3 évesen be sem áll a szája, mondókázik, énekel. Viszont 2 éves még nem volt, és már éjjel-nappal szobatiszta volt. Én is meg voltam ijedve, hogy nem beszél, erre azt mondta a védõnõ, hogy õ másra koncentrál (szobatisztaság), nem lehet mindent egyszerre. Teljesen normális, hogy eltér a gyerekek fejlõdési üteme. Fiam unokatestvére (lány), már 1, 5 évesen mondatokban beszélt, rengeteg mondókát tudott. A fiúk általában erre késõbb érnek meg (persze biztos van kivétel), de a környezetünkben az összes kisfiú 2 éves kora után kezdett el szavakat mondani.
normális
második vagyok. nincs magyarországon átfogó 2 éves státusz vizsgálat???? De gondolom amiket leírtam tudja már. már mint ahogy írtad tudja a vau vaut, és ha hall egy kutyát akkor felfigyel rá és mondja hogy vau vau. és még annyi kell hogy 2 szót használjon, mint mama auto. barátnöm is mondogatta hogy az ö gyereke ezt nem tudja, de amikor nálunk voltak játszani a gyerek simán tudta ezeket.
a kétéves státuszvizsgálaton nem mondtak erre semmit? Nálunk ott az alap, hogy pár hangutánzást mondjon mint pl: vau vau, csip csip aztán ha hallja a mentö autót mondja hogy ninó, vagy ha kutyát hall mondja hogy vau vau és 2 szavas mondatok mint mama autó, vagy papa le ez a 3 ami követelmény a 2 éves státuszon. lányom pont ennyit tudott a 2 évesen.
A kérdező hozzászólása: A 2 éves státuszon a védõnõ volt csak jelen, és egyáltalán nem javasolt logopédust vagy bármit, tekintettel arra, hogy egyes szavakat mond, és hangutánzókat is. A gyermekorvossal sajnos az utóbbi idõben sokat találkoztunk ( bölcsi beszoktatás -betegség), de õ sem rosszallotta a dolgot. Szóval úgy tûnik, hogy adnak még idõt neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!