Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 30 hetesen (14 db)

Az normális, ha 3 hetes csemetém 22:30-tól 7:30-ig alszik?

Nem túl sok az? Nem rendszeres, van, hogy 6-7 órát alszik egyfolytában, és olyan is, hogy egyszer felkel az éjszaka közepén szopizni. Egynél többször még sosem kelt.

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom 5 és fél hetes, és ugyanezt csinálta/csinálja! Én nem keltem, ha õ nem kel fel! Úgy is jelez, ha éhes! Örüljünk/ Örülünk neki :) Legalább nem vagyunk nyúzott anyukák :)

Szia! Az én kislányom 5 és fél hetes, és ugyanezt csinálta/csinálja! Én nem keltem, ha õ nem kel fel! Úgy is jelez, ha éhes! Örüljünk/ Örülünk neki :) Legalább nem vagyunk nyúzott anyukák :)
Mázlista vagy, örülj neki!
Jó baba, ügyes baba:) Nekem 9 hónapos, egy azaz EGY éjszakát aludt át eddig! Akkor viszont már annyira hozzá voltam szokva, hogy felkel, hogy folyamatosan néztem a kiságyát, hogy minden rendben van e :) Szóval nyugi, minden rendben van a babáddal, Isten tartsa meg jó szokását!!!
juj MÁZLISTA!!!!!! :D igen normális, minden baba más, az én fiam 16 hónapos, és egyetlen éjszakát sem aludt át. Örülj neki, de készülj, hogy ez lehet, hogy változik, ha fogzik vagy nyügösebb, persze az is teljesen normális lesz! ÜDV
Úristen mit nem adtam volna én ezért anno:) Nagyon szerencsés vagy! 2 óránként keltem ilyenkor!
örülj neki, becsüld meg, mert ahogy nõ az energiaigénye nem fog ennyit szundizni!
Örülj neki! :o) Ha éhes, jelezni fogja...
Örülj neki! :) Az én kislányom is átalussza az éjszakákat 3 hetes kora óta, az elsõ napokban ott agonizáltam az ágya fölött éjjelente, hogy nehogy éhen vesszen... Orvosunk, védõnõ, tapasztalt anyukák egyhangúlag mondták, hogy fel ne ébresszem jelez õ, ha éhes vagy szomjas. Azóta is ilyen jól alszik, már 7, 5 hós, 2 foga is van, de még sosem kelt éjjel. Szóval csak élvezd nyugodtan, hogy jót pihen, és Te is tégy úgy. Minden jót!
igen normális. Az én fiam is így aludt, most már fél éves egészséges és jól fejlett baba.
A kérdező hozzászólása: Szuper! :) Köszönöm szépen mindenkinek!!!
Ha nem sárga, akkor normális. Jó neked! Az én lányom 8 és fél hónapos és még összesen 3 éjszakát aludt végig......

Az normális, ha 30 hetesen semmi előtejem nincs?

olvasgattam, hogy valakinek a 20. héten már vannak ilyen tünetei, nekem semmi.

Legjobb válasz: Teljesen normális! Nem mindenkinek van. Van akinek már a 14-15. hétben jelentkezik az elõtej és van akinél pedig végig nincs ! Ez teljesen változó.39. hetes kismami

Teljesen normális! Nem mindenkinek van. Van akinek már a 14-15. hétben jelentkezik az elõtej és van akinél pedig végig nincs ! Ez teljesen változó.39. hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Neked már nem sok van, sok sikert!!
Teljesen normális. Nekem sem volt egy csepp sem és most annyi tejem van, hogy még pluszban fejnem is kell naponta többször.:-) 2 hónapos kislány anyukája
Nekem sincsen, de sztem ez normális.38hetes kismama
Szia En is 30 hetes vagyok es nekem sincsen. A parom novere 2 honapja szult, es neki talan a szules elott 1 hettel volt eloteje. Boldog babavarast kivanok

Normális, hogy 30 hetesen (3. gyereknél) úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger? Mindenem fáj?

Az izmaim gyengék és olyan, mintha lefutottam volna a maratont, pedig szedek magnéziumot. A derekam iszonyúan fáj, sehogy sem jó ülni, feküdni. Már a 3. gyerekem, de nem emlékszem, hogy ilyen korán ilyen nyamvadtul éreztem-e magam az előzőekkel. Hetente többször tornázom, ellátom a másik két ovis korút, mégsincs energiám. Ráadásul ha fekszem, visszajön a sav, a Renie sem segít...

Legjobb válasz: Én is a harmadikat várom, 32 hetes vagyok. Egész jól vagyok, de nem volt ez mindig így. A 25. hét körül kezdtem el érezni hogy fáj a csípõm, derekam, alig bírtam menni. Ezért járok kismama masszázsra és tornázom is és most semmi tünetem. Emellett a két nagyobb 5 és 3 éves, itthon van velem, szóval nem pihengetek. A masszázst próbáld ki ha van lehetõséged, nekem sokat segített.

Én is a harmadikat várom, 32 hetes vagyok. Egész jól vagyok, de nem volt ez mindig így. A 25. hét körül kezdtem el érezni hogy fáj a csípõm, derekam, alig bírtam menni. Ezért járok kismama masszázsra és tornázom is és most semmi tünetem. Emellett a két nagyobb 5 és 3 éves, itthon van velem, szóval nem pihengetek. A masszázst próbáld ki ha van lehetõséged, nekem sokat segített.
Nálam is így volt a harmadiknál. Az elsõ 2-vel végig fitt voltam és nem fájt semmim. Már 7 hetes a kisfiam, de még mindig nem jöttem teljesen rendbe:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hááát, nem nyugtattál meg... Remélem azért hamar rendbejössz/jövünk!
Köszi, hát én is remélem. Mindenki azt hiszi, hogy minnél többedik terhesség, annál könnyebb, pedig nincs így sajnos. Nekem a 3. volt a legnehezebb. És most emiatt úgy is gondolom, hogy nem szülök többet, aztán majd meglátjuk:) Szép babavárást és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi! Az enyémek is pont ennyi idõsek, szóval nehezen bírom. Tornázom, bár masszázsra nem járok. Utána nézek, hátha van is valahol a környéken.


Szia! Ez már jósló lehet! Sokat olvashatsz róla itt hogy van akinek már 30.héttõl van jóslója!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem ezért nem fog elõbb jönni a kislány!
Köszi szépen elõre is!!! (A szintén 30 hetes pocis)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Bocsi, de nem volt 2 napig internet... Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De õ sem mondta hogy gond lenne. Valószínû jóslók. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerûen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Elõre is köszi!
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké? Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
Szia!Én 26hetes vagyok, és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy sokat igyak, mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt, tényleg ez lehetett a gond.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy megírom! Remélem lesz internet mert néha szórakozik, de amint tudom mindenképp megírom!!!
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és fõleg esténként mensi szerû érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is elõjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy elõbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Én is Béres Magnéziumot szedek. Lehet hogy csak attól "fájt" mert nõ a babám és vele együtt a pocakom. Remélem a doki jó híreket mond. És végig kihúzzuk a terhességet.
Szia! Nekem már a 27.héttõl voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nõ a legtöbbet a Babád.A mozgása most már késõbb is kellemetlen lesz. 39h
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre. Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor utánanézek. Ma megyek dokihoz, mindenképp mondom majd neki, csak délután megyek.
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást! (A most már 31 hetes pocis:) )

30 hetes kismama vagyok, nekem nem igazán mozgékony a babám, eddig sem volt az. Normális ez vagy csak az én babám ilyen lusta?

Szokott mozogni,de nem akar lyukat rúgni a hasamon, ? csak finoman mozgolódik.Van, hogy csak reggel meg este jelentkezik be.

Legjobb válasz: Szia! Én 31 hetes vagyok! Nekem is van,hogy csak reggel és este mocorog! De van olyan is mint pl. ma,hogy egész nap mocorog és eléggé erõseket rúgdos! Szerintem ez a babók kedvétõl függ! Nyugi! Nincs semmi gond! Boldog baba várást!

Szia! Én 31 hetes vagyok! Nekem is van, hogy csak reggel és este mocorog! De van olyan is mint pl. ma, hogy egész nap mocorog és eléggé erõseket rúgdos! Szerintem ez a babók kedvétõl függ! Nyugi! Nincs semmi gond! Boldog baba várást!
Nincsen semmi baj, ha reggel és este jelentkezik, Õ kicsit lustább mint a többi baba.Akkor van baj az én dokim szerint ha 2 napig abszolút nem jelentkezik, na akkor irány a kórház. Az enyém nagyon aktív minden nap, este nem hagyja hogy aludjak. 30 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Úgy irigyellek azért, hogy ilyen aktív a babád. Én mindig parázom, hogy minden rendben van-e. Most meg különösen, mert a doki azt mondta, ha kicsit is kevesebbet mozog azonnal keressem fel.
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok! Nekem a doki minden vizsgálatnál elmondja, hogy ha esetleg egy nap nem mozdog, akkor azonnal menjek be! Nekem hála Istennek eddig nem kellett bemennem! De ezt csak a biztonság kedvéért mondja! Szóval nyugi!
Szia! Védõnõ vagyok, gondoltam írok neked. Lehet lustább is a babád, fõleg ha kisfiút vársz. Az a lényeg, hogy naponta min. 10 alkalommal érezd a magzatmozgást. Ha ennél kevesebb, akkor fordulj orvoshoz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Kislány a drágám!!
Nagynenem ket kislanyt szult, egyikkel allandoan rohant a vedonohoz, mert kis lusti volt, a masik meg tendszeresen lerugta az agyrol. Minden baba mas :) En szivesen cserelnek egy ejszakara veled, h alhassak, mert mar lukat utott az oldalamba a draga kislanyom! :) 30 hetes kismami

30 hetes leszek pár nap múlva, normális hogy többet alszom, mint az elmúlt hetekben?

Legjobb válasz: Szerintem már az se normális, hogy ide írsz.

Szerintem már az se normális, hogy ide írsz.
Ezek a fiatalok!! :) Már 30 hetes korban interneteznek! :D
ilyen tájban volt nekem is, hogy ugyanúgy sokat aludtam, mint az elején.
Én inkább a terhesség elején aludtam többet, késõbb már egyre kevesebbet.
Ne is mondd! :) 1 hete ugyanúgy, mint az elsõ harmadban, minden ebéd után aludnom kell 1, 5 órát, és este is éjfél helyett 10-kor már ágyban vagyok. Szerintem, normális, kevesebbet bírok fizikailag, meg itt a tavasz is, hirtelen meleg... 30 hetes kismama
én is pont így vagyok, nyugi, normális!!! :DDD Most kell pihenni, pár hét múlva nem tudunk! :D
Én is így voltam vele, aztán egyszer csak hirtelen felpörögtem. Majd 1 hete minden nap nagytakarítok, sütök-fõzök és mindenfélét csinálok, amit addig nem olyan intenzitással. Éjjel bírok aludni, reggel (:D) pedig 10.00 legkésõbb a kelés. 32 hetes kismami

Azt mondják az idő előrehaladtával egyre többet kell menni pisilni. én a baba várás előtt is sokat jártam, de most hogy babás vagyok szinte gyalog nem nagyon merek hosszú távra elindulni mert 20-30 percenként ki kell mennem. Ez normális? 7 hetes km

Legjobb válasz: Igen mert a méhed még nem emelkedett fel a hasüregbe, még a hólyagodra van ráhajolva. Késõbb ha felemelkedik jobb lesz de nem sokáig. Ahogy nõ a babád úgy terheli a hólyagodat.

Igen mert a méhed még nem emelkedett fel a hasüregbe, még a hólyagodra van ráhajolva. Késõbb ha felemelkedik jobb lesz de nem sokáig. Ahogy nõ a babád úgy terheli a hólyagodat.
Szia! Én is így vagyok vele. Most 24 hetes vagyok és nem merek elindulni, csak ha tudom lesz lehetõségem elmenni valahol pisilni. Inni alig merek. Néha vannak elviselhetõbb napok. Homeopátiás szerrel már próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Az orvos rávágta, érzékeny a hólyagom, ezt még a baba elõtt mondta. Kitartást és jó babavárást!
Nem akarlak elkeseríteni, de én ugyan ilyen vagyok. Mármint terhességem elõtt is sûrûn jártam és utána is. Nekem nagyon nem enyhült késõbb sem, most is ez van. Én már csak ilyen pisis vagyok. :) Ha megyek valahová, minimum 2X megyek elõtte pisilni. Ám ahogy kiteszem a lábam a lakásból, megint kell. Szerintem ez már tudat alatti is. Van, mikor kicsit jobb, van mikor pedig jobban gyötri a hólyagom. Kitartás! :) 29 hetes kismami
Én 11 hetes leszek, és most érzem csak igazán hogy sûrûn kell, idáig annyira nem volt vészes, viszont pár napja sûrûbben járok pisilni. De én ezt vígan viselem, a rosszullétektõl jobban szenvedek...
És mi lesz még???38hetes vagyok, elmegyek wc-re és mikor már jövök ki, már akkor kell ujra.Ha fekszem jobb, mert nem nyomja annyira.Éjszaka kb2szer megyek ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát igen az éjszakai kijárkálásokról már nem is beszélek min. 3x. De hát valamit valamiért, nem? :) Csak tényleg rossz, hogy alig tudok elindulni gyalog - mert szeretek sétálni - mert már alig hogy kilépek máris kell újra pisilni.

Hétfőn leszek 30 hetes, és a bokám nagyon vizesedik, de csak az. Ez utalhat vmire vagy normális hogy csak ott vizesedek?

Legjobb válasz: Önmagában az, hogy a bokád vizesedik, bajra nem utal. Ebben a melegben ne csodálkozz rajta, ráadásul már terhet is kell cipelni...:) De tudom neked ajánlani a jégzselét. Kérd meg este a párodat, masszírozza be vele a lábadat! Szerintem nem bánnád meg! No és persze, ha dagad, fel kell polcolni úgy, hogy a csipõd feletti magasságba legyen.

Önmagában az, hogy a bokád vizesedik, bajra nem utal. Ebben a melegben ne csodálkozz rajta, ráadásul már terhet is kell cipelni...:) De tudom neked ajánlani a jégzselét. Kérd meg este a párodat, masszírozza be vele a lábadat! Szerintem nem bánnád meg! No és persze, ha dagad, fel kell polcolni úgy, hogy a csipõd feletti magasságba legyen.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi.:) És ezt a jégzselét hol lehet kapni? Mire jó konkrétan?
Azért én mérnék vérnyomást is mellette.
Ha csak a bokád vizesedik, akkor valószínûleg semmi gond. Azért ott, mert azt éri a legnagyobb terhelés+ a gravitáció hatása. Igazából akkor kell jobban odafigyelni a dologra, ha már nem csak a bokád dagad, hanem az egész lábad, a karjaid, arcod stb. A vérnyomásodat mérd meg, ha van otthon mérõd, de amúgy gondolom terhesgondozáson is rendszeresen ellenõrzik, tehát emiatt nem feltétlenül kell vérnyomásmérõ után rohangászni. Amikor csak tudod, polcold fel a bokád és ne ücsörögj, ácsorogj sokat egy helyben!
A kérdező hozzászólása: A vérnyomás mindig rendben van, 110/77, 108/85 és hasonlók szoktak lenni, soha nem szokott magas lenni. Csak azt hittem hogy önamgában a boka dagadása, vizesedése is vmi gondra utalhat. Egyébként ha lefekszem vagy felpolcolom 1-2 óra múlva teljesen normálisan néz ki.

Az egész hasam (méhem) be van keményedve, nem csak pillanatokra, hanem tegnap óta folyamatosan. 30 hetesen mennyire normális ez? Hívjam fel az orvosom? Vagy természetes jelenség?

Tegnap du nagyon keveset mozgott a babám, de ez a melegt?l is lehetett. Ami jobban aggaszt, hogy az egész hasam (méhem) be van keményedve, nem csak pillanatokra, hanem tegnap óta folyamatosan. Nem fáj, de kellemetlenül feszül, mint amikor az ember fel van fújódva. Ha picit megnyomkodom, akkor különösen érzékeny. Ma reggel pedig szagtalan, fehéres, savóhoz hasonlító folyásom van. Baba mocorog, keménység maradt, mozgásra húzódik. Magnéziumot vettem be. Meg kéne ijedjek (ha lehet ennél jobban)? Hívjam a dokimat? Vagy ne fárasszam ilyenekkel, mert csak a növekedés miatt van? Hasonló tapasztalata van vkinek? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Itt most jöhetnek a nyugtató, nem nyugtató válaszok, de a lényeg, hogy Te úgy is akkor nem fogsz idegeskedni, ha beszélsz a dokiddal. Szerintem felhívhatod, vagy akár a védõnõt is. Aztán maximum azt mondja, hogy semmi baj sincsen. Amúgy meg a személyes tanácsom, hogy pihenjél, feküdjél, nekem akkor mindig elmúlnak a keményedések (sajna én is ezzel küzdök). Minden jót!

Itt most jöhetnek a nyugtató, nem nyugtató válaszok, de a lényeg, hogy Te úgy is akkor nem fogsz idegeskedni, ha beszélsz a dokiddal. Szerintem felhívhatod, vagy akár a védõnõt is. Aztán maximum azt mondja, hogy semmi baj sincsen. Amúgy meg a személyes tanácsom, hogy pihenjél, feküdjél, nekem akkor mindig elmúlnak a keményedések (sajna én is ezzel küzdök). Minden jót!
A méhkeményedések a várandósság ebben a szakaszában már elõfordulnak. Viszont ez csak addig van rendben, amíg nem tartanak sokáig, amíg nem kellemetlen. A leírásodból azt érzem, hogy ez számodra kellemetlen. ajnos nekem is van saját tapasztalatom. 27-ik héttõl folyamatosan keményedtem. Addig húztam, míg kétperces fájásaim lettek. Nem foglalkoztam vele, gondoltam minden renben lesz. Nagy mázlim volt, mert reggelre elmúltak a fájások. Utána a dokim keményen letolt, hogy ne én döntsem már el, hogy baj-e vagy sem, ha keményedik a méhem. Ilyenkor azonnal menjek és mutassam meg magam, hiszen nem vagyok orovs, nem tudhatom. Szerintem mindenképp hívd fel az orvosod. Nincs vezstenivalód. Majd megmondja mi a teendõ. Nekem pár napig gyógyszert kellett szednem és végig magnéziumot. De ezt a kérédést ne te döntsd el magadtól. Az orvosod azért van, hogy ilyen esetekben segítsen, tanácsot adjon. Ezzel nem fárasztod a dokid. Úgy gondolom, hogy most a te eseted nem túlparázás, hanem egy felmerült furcsa állapot megbeszélése lenne, tehát minnél hamarabb hívd fel. Ez nem játék. A savós folyás viszont természetes. Olyan híg is lehet, mint a víz. Ettõl ne félj. Viszont különbséget kell tenni a folyás és a magzatvíz szivárgás között. Erre is figyelj. De ne ijedj meg, a kismamaság ilyen aggodalmakkal telik el, de végül minden redben lesz.
Én is csak azt tanácsolhatom, hívd fel a dokidat, vagy menj be hozzá, lásson doki mindenképpen! Én a 22. hétben vagyok, ugyanevvel a problémával és nekem már sajna kinyílt a méhszájam! Úgyhogy ilyen problémát okoz! Vegyél be több magnéziumot, avval nem árthatsz! Nekem azt mondta doki, 3-4 keményedés normális, ha sokáig kemény marad a poci, érzékeny, az görcsnek számít, vizsgálat és kezelés szükséges! Még 10 heted van, bent kéne hogy maradjon a Babód! A keményedéstõl levállhat a lepény és koraszülés lehet! Igen, sok a lehet, de a dokik ezért vannak hogy õk döntsék el, mit kell tenni. Majd írd meg, hogy hogy vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindannyiótoknak! A Mg hatására elmúlt a vészes keményedés, meg azóta pihengetek. A dokit még nem értem el (talán szül). Kocsival elvittek a védõnõhöz, azt mondta, h pihenjek, szedjem a Mg-ot, meg meghallgatta a babót. Kislányom szerencsére jól van. Eddig ennyi történt. :)

30 hetes uh voltam az ertekek BPD:80MM THQ:78MM FL:57MM normalisak ezek az ertekek?

Legjobb válasz: http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. ezek szerint tökéletes. éna héten megyek, már nagyon kíváncsi vagyok az én babómra. 30hetes kismama, boldog babavárást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!