Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 30 (87 db)

Az normális dolog, hogy 18 évesen úgy érzem magam sok tekintetben mint egy 30 éves? :S Normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: 18 éves korom óta érzem magam így, 21 vagyok, és a mai napig így érzem magam, nem tudom mi lesz,ha 30 leszek, de most is velük érzem jól magam, páromnak is csak 30-40 körülit tudok elképzelni, a legtöbb barátom ilyen korú, szóval nálam ez valahogy egyszerûen csak így alakult :)

18 éves korom óta érzem magam így, 21 vagyok, és a mai napig így érzem magam, nem tudom mi lesz, ha 30 leszek, de most is velük érzem jól magam, páromnak is csak 30-40 körülit tudok elképzelni, a legtöbb barátom ilyen korú, szóval nálam ez valahogy egyszerûen csak így alakult :)
Ha azt képzeled, hogy feleséged és saját házad van, amikor a putriban laksz, akkor NEM!
érett lettél van felelõséged meg ilyenek utolsónak : rohadt bunkó vagy sorry Oszifõm kedvenc mondata:" A kamaszkor nem betegség csak állapot " :D és te most nõtted ki sztem
hát attólfügg hogy miben nyilvánul meg
A kérdező hozzászólása: 4-nek: Engem nem érdekelnek ilyen dolgok mint amik a tömegeket. Pl.: divat stb. +A korombéliek közt nem lelem a helyem... :S Ilyenek
Azért mert nem érdekel a korod béliek viselkedése és elfoglaltsági tevékenységei még nem vagy felnõtt. Másodsorban mert 30-nak érzed magad, nem biztos hogy más is úgy véli, találkoztam én mér 30on túl is gyerekes emberekkel, szóval okosan az ilyen kijelentésekkel.
A kérdező hozzászólása: Azt azért aláírom, hogy nem tartom magam teljesen 30-nak. :) Csak a gondolkodásom egy részének tekintetében érzem magam 30-nak. Meg mondjuk a barátaim/haverjaim is inkább a 22-30 év köztiekbõl tevõdik össze. :)

Az normális ha egyik hónapban 28-30 másik hónapban 30-35 napos ciklusom van?

Általában eddig 35 napos volt, augusztusban volt 28 napos utána volt egy 35 napos és most megint 28? 18 éves vagyok

Legjobb válasz: Hát nem normális, hogy nem rendszeres, viszont az átlaguk normális, ha továbbra se akar beállni akkor konzultálj orvossal.

Hát nem normális, hogy nem rendszeres, viszont az átlaguk normális, ha továbbra se akar beállni akkor konzultálj orvossal.
18 évesen még belefér, de lassan ideje lenne beállnia. http://www.fogamzasgatlas.hu Itt olvashatsz a menstruációról jópár cikket.

Az normális ha egy 15-17 éves lánynak 30-40 éves pasik is bejönnek?

Legjobb válasz: 30 még talán, de 40 már nem normális :D

30 még talán, de 40 már nem normális :D
Már a 20+ se normális...
Apakomplexusod van. Elég gyakori, de nem túl egészséges a párkapcsolatok szempontjából.
srácok azért a járnék vele és a bejön kategória nem ugyan az! igen normális. miért ne lenne az?
20-on éveseknél sem normális.4-5 év még belefér.Szerintem azok a lányok, akik ilyen fiatalon ilyen idõs férfiakra "buknak", csak azt akarják bizonygatni a korosztályuknak, hogy mennyivel "érettebbek" a koruknál.Utána meg sírnak, mert csak egy menetre kellettek.
Hol vannak ezek a csajok?? 32/f
Miért ne lenne ugyanaz? Én azzal járnék , aki nekem bejön, te nem?

Az normális, ha 3 hetes csemetém 22:30-tól 7:30-ig alszik?

Nem túl sok az? Nem rendszeres, van, hogy 6-7 órát alszik egyfolytában, és olyan is, hogy egyszer felkel az éjszaka közepén szopizni. Egynél többször még sosem kelt.

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom 5 és fél hetes, és ugyanezt csinálta/csinálja! Én nem keltem, ha õ nem kel fel! Úgy is jelez, ha éhes! Örüljünk/ Örülünk neki :) Legalább nem vagyunk nyúzott anyukák :)

Szia! Az én kislányom 5 és fél hetes, és ugyanezt csinálta/csinálja! Én nem keltem, ha õ nem kel fel! Úgy is jelez, ha éhes! Örüljünk/ Örülünk neki :) Legalább nem vagyunk nyúzott anyukák :)
Mázlista vagy, örülj neki!
Jó baba, ügyes baba:) Nekem 9 hónapos, egy azaz EGY éjszakát aludt át eddig! Akkor viszont már annyira hozzá voltam szokva, hogy felkel, hogy folyamatosan néztem a kiságyát, hogy minden rendben van e :) Szóval nyugi, minden rendben van a babáddal, Isten tartsa meg jó szokását!!!
juj MÁZLISTA!!!!!! :D igen normális, minden baba más, az én fiam 16 hónapos, és egyetlen éjszakát sem aludt át. Örülj neki, de készülj, hogy ez lehet, hogy változik, ha fogzik vagy nyügösebb, persze az is teljesen normális lesz! ÜDV
Úristen mit nem adtam volna én ezért anno:) Nagyon szerencsés vagy! 2 óránként keltem ilyenkor!
örülj neki, becsüld meg, mert ahogy nõ az energiaigénye nem fog ennyit szundizni!
Örülj neki! :o) Ha éhes, jelezni fogja...
Örülj neki! :) Az én kislányom is átalussza az éjszakákat 3 hetes kora óta, az elsõ napokban ott agonizáltam az ágya fölött éjjelente, hogy nehogy éhen vesszen... Orvosunk, védõnõ, tapasztalt anyukák egyhangúlag mondták, hogy fel ne ébresszem jelez õ, ha éhes vagy szomjas. Azóta is ilyen jól alszik, már 7, 5 hós, 2 foga is van, de még sosem kelt éjjel. Szóval csak élvezd nyugodtan, hogy jót pihen, és Te is tégy úgy. Minden jót!
igen normális. Az én fiam is így aludt, most már fél éves egészséges és jól fejlett baba.
A kérdező hozzászólása: Szuper! :) Köszönöm szépen mindenkinek!!!
Ha nem sárga, akkor normális. Jó neked! Az én lányom 8 és fél hónapos és még összesen 3 éjszakát aludt végig......

Az normális, hogy a pasim csak 30-40 perc szopás után tud elélvezni?

Azt mondja nagyon jól csinálom és hogy õ direkt tartja vissza, de félek hogy csak vigasztalni akar.

Legjobb válasz: Az a nem normális, hogy a magánügyeidet kiteregeted itt. Nem létezik, hogy nem tudod a pároddal megbeszélni ezt.

Az a nem normális, hogy a magánügyeidet kiteregeted itt. Nem létezik, hogy nem tudod a pároddal megbeszélni ezt.
Millió egy ezer trükk van erre... én is ilyen vagyok mint a pasid. Nehezen bírnak velem a lányok hogyha csak arról van szó hogy orálisan akar kielégíteni. HASZNÁLD a kezed is az sokat segít... Egyébként nem csak vigasztal... tényleg jó érzés egész végig + igazat is mond mert ilyen helyzetben a visszatartáshoz sem kell nagy tudomány...
Vedd ki a protkódat, és meglátod csoda fog történni...
Nem csak normális, hanem ideális!
40 percig nemigen lehet visszatartani. Vagy ilyen, vagy valami baj van vele, vagy te csinálsz valami rosszat idõnként..
én francia közben imádok a kedvesem szájában lenni, de elélvezni nem tudok.... punciban megy 20-100 perc közti szeretkezések után, de csak az ajkaitól nem tudok. pedig igyekszik, és istenien is érzem magam közben!
simán normális, én is szeretem így 30+
Nem irigyellek.
30-40 percig szopatni egy csajt, az már kínzás.
Nem normális, de te tehetsz róla hogy így van. Nem kell a pasikkal kesztyûs kézzel bánni. :-) Legfontosabb dolog, hogy használd a kezed is. A makk van a szádban azt nyalogatod a farkát jó szorosan fogva a kezeddel ingereld. Húzogassd rajta le fel de ne a bõrén csúszkálva hanem a bõrévrl együtt a kemény farkán. Ezt gyorsan és ütemesen olyan módon mint a zenében a nyolcad. Másodpercenként négyszer le-fel. Ne foglalkozz azzal, hogy ha azt mondja lassíts. Verjed csak neki és öt percen belül biztosan telenyomja a szádat. Lényeges még, ha érzed hogy lüktet a farka nehogy abba hagyd mert akkor kezdheteted elõrõl az egészet. Ha spriccel akkor se hagyd abba hanem fokozd a tempót és még legalább fél percig ne hagyd abba és a makkját a nyelveddel nyalogasd. Ilyenkor az eléggé érzékeny, majd õ fogja kihúzni a szádból mert már elege lesz belõle. :-) Most aztán ne hagyd, hogy mint aki jól végezte a dolgát elaludjon, hanem dugasd meg vele magad. Majd most csinálhatja 30-40 percig, ha nem lenne kedve hozzá akkor erõltesd.:-)
Ha eldurranna 1 perc alatt, akkor meg az lenne a bajod! Erre mondják, hogy a nõknek soha semmi NEM jó!
Férfija válogatja, de szerintem normális....
Azert tartja vissza, mert ugy nagyobbat elvez utana...
Hát vagy nem jól csinálod, vagy õ ezt nem élvezi annyira. Sima szexet meddig szokta bírni? Konkrétan punciban.
háát én ha addig tartanám vissza, akkor az lenne a vége, hogy egy fájdalmas orgazmusom lenne.. persze csak akkor, ha végig fel lennék izgulva. olyan sokáig nem jó vissza tartani, egy az értelme sincs, meg a nõ szája sem arra van kitalálva, hogy fél óráig szopjon, kellemtelen neki is..
A kérdező hozzászólása: Elég sokáig bírja, nekem már szokott lenni 2-3 orgazmusom, mire õ elsül.
4 nem, valami nincs rendben veled.
Miért baj az hogy párszor visszatartja a férfi? A kérdezõ hány éves? Mellesleg szerintem a 40 perc túlzás a cumira.
Nem feltétlenül sok, nekem is volt már hogy annyi kellett, pedig nagyon élveztem.
Ember de lennék a párod helyébe.
1.azért van az oldal hogy ilyeneket kédezzenek!
Egyébként normális. Haver másfél óra aktív pumpálás után tud elsülni. Nem túl érzékeny a cerka. Ez neked áldás, mert jól bírja és meg tud döngetni. :) Ha ennyire lassan megy el akkor dolgozz kézzel, gyorsan szorosan fogva, és a végén dobd be a szádat.
:D ez nem hat.

Az normális, ha a windows 7-emnek a mappája 30 gb-ot elfoglal?

eléggé idegesítõ mert szinte mindent a D-meghajtóra töltök le de így i megtelt a C meghajtó.

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.
Igen, normális, ezért kell neki egy 50 gb-os partició
A kérdező hozzászólása: de akkor miért telik meg mindig a meghajtó amikor semmit nem töltök le és csak kis programokat rakok rá? az egész összesen 50 gigás
A kérdező hozzászólása: már a lemezkarbantartó is csak 2 gigát tud felszabadítani :/
Normális. Nem véletlenül mondják, hogy egy 50gigás partíció kell neki. Ez azt jelenti, hogy azt az 50 gigát hagyd meg a winnek, más programokat amúgy sem célszerû a c-re rakni, telepítsd inkább a d-re. Meg kalkuláld bele, hogyha valamit lomtárba raksz, az is a c-n szokott lenni, én rendszeresen benézem, ha elfelejtem, hogy belepakoltam egy 20gigás valamit a lomtárba és onnan elfelejtem törölni. :D A frissítéseknek is kell a hely. Az office is általában a c meghajtón van, annak is elég jó helyigénye van, szóval nem olyan irreális az a 30 giga, nyugi.

Az normális, hogy 2napja jósló fájdalmaim vannak kb.18-30 percenként? Néha erõsebb néha gyengébb, de nem múlik.

Legjobb válasz: Attól függ hány hetes vagy?!A terhesség vége felé közeledve normális, az elején nem.Én így gondolom.

Attól függ hány hetes vagy?!A terhesség vége felé közeledve normális, az elején nem.Én így gondolom.
hányadik hétben jársz??? nekem is így volt jó pár napig és aztán jött a baba :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz: harmadik napra megszületett a baba! Figyeld a fájásokat, esetleg a nyákdugó távozását! Ha a terhesség végén vagy hamarosan szülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Ma töltöm a 39.hetet. A babának nem lesz ettõl baja, ugye?(a sokáig tartó keményedésektõl)
Mi baja lenne ugyan???? A szüléstõl se lesz baja, pedig ott milyen kis helyen kell átpréselõdnie.
ez teljesen természetes!!!! dehogy lesz baja :)

Az normális dolog, ha 30-as éveikben élő emberek néha úgy berúgnak, mint az albán szamár?

Kb 3 havonta egyszer.

Legjobb válasz: Tök mindegy milyen korú az illetõ, akkor se számít normálisnak, mert nagymértékû fogyasztástól pusztulnak az agysejtek.

Tök mindegy milyen korú az illetõ, akkor se számít normálisnak, mert nagymértékû fogyasztástól pusztulnak az agysejtek.
Legyünk õszinték, a férfiak többségénél a túlzott alkoholfogyasztás bizonyos idõközönként nem számít ördögtõl való dolognak.

Az normális, hogy 30 évesen, diplomásan, foglakoztatottként egyszerűen hónap végére nullán áll jobb esetben a számlám?

van lakásom, de fizetem a hitelét, ezzel el is megy a fizetés nagy része, befizetem a telefont, netet, közös ktg-et, rezstit, elfogy a másik fele. Nem marad még annyi sem, hogy ne kelljen már 15-én néznem, hogy basszus nem kajálhatok egy pizzát, mert akkor másnapra már semmi pénzem nem lenne. Hónap végére meg semmi pénzem nem marad, tologatom a számlákat egyik hónapról a másikra, és nap mint nap számolnom kell, hogy semmire nincs pénz. Ez noormális vagy valamit rosszul csinálok?

Legjobb válasz: Nem normális, de általános. Sajnos…

Nem normális, de általános. Sajnos…
itt simán jó, mit akarsz? (magyarfostalicskaország)
Nálunk is ez van, pedig nem költekezünk feleslegesen. Magyarországon ez sajnos tényleg általános...

Az normális ha egy majdnem 30 éves férfit érdekel egy 18 éves lány?

Legjobb válasz: Szüleim között 17 év van(20,37volt a felállás anno) és mégis teljesen jól sikerültem. Normális.

Szüleim között 17 év van(20, 37volt a felállás anno) és mégis teljesen jól sikerültem. Normális.
Felnõtt ember mind a kettõ. Miért ne lenne normális? Aki utálkozik, annak általában savanyú a szõlõ.
dugásra kellesz neki, szégyelne veled járni
Szerintem egyre több 30+ pasit érdekelnek a tizenéves lányok.Elgondolkodtató, és nem feltétlenül normális.
ha dugni akar vele, akkor az kissé sok igen! :) ergo nem teljesen normális...szerintem!
én 27 vagyok, s engem is érdekelnek a 18 éves lányok. Nincs ebbe semmi rossz, a legtöbb 18 éves lány 3-4 évvel idõsebbnek néz ki.
B*zi lennél ha nem, amúgy sokra ne számíts, IQ = zéró.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!