Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 27 hetesen ha (3 db)

Az normális, hogy 27 hetesen ha jobban megnyomom a mellem akkor már folyik egy kicsit a tejem?

Legjobb válasz: Ez még nem tej, csak elõtej. Elvileg normális, de azért nézze meg az orvos :-)

Ez még nem tej, csak elõtej. Elvileg normális, de azért nézze meg az orvos :-)
Normális, nekem 20 hetesen magától folyt, de azért ne nyomkodd!Vigyázz jobban a cicidre!
nekm is 20 hetesen szivárgott elõször az elõtej. tilos nyomkodni, piszkálni!
Persze hogy normális. Nekem a 16. héten már volt elõtejem. De nem szabad nyomkodni, piszkálni!

27 hetesen normális az ha 2 hét alatt 3 kg ot híztam? Pedig nem eszek sokat. Azt mondják a családtagok hogy a gyerek nő.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlõdött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :))

Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlõdött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :) )
Szia Normális, én a 2 trimeszterben 7 kg-ot híztam! :( Eddig össz 11 kg Te? 31 hetes kismama
Hát, ennyit nem nõtt a gyerek. De ne aggódj, csak arról van szó, hogy a hormonális változások miatt hízékonyabb lettél. Én 23 kg-ot szedtem fel anno, pedig semmivel nem ettem többet. Sõt! Az orvosom diétára fogott, és heti 1x almanapot kellett (volna) tartanom (egész nap csak almát ehettem) Kipróbáltam, de másnap megint többet mutatott a mérleg. Soha többet nem foglalkoztam ezzel. Híztam, amennyit híztam, a gyerek egészségesen született, és már alig van rajtam vmi plusz. 14 hetes fiúka anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Eddig kb 15 kg híztam :(
Én 25 hetesen híztam 15 kilót. Én diétán vagyok, hogy ezt a súlyt tartsam, nehogy toxémia alakuljon ki. Én is ajánlom ezt neked. A hoxa.hu-ról kinyomtattam a tápanyagtáblázatot és a szénhidrát mennyiségre odafigyelve eszem mindig. Sokat eszem, de megválogatom, hogy mit.

27 hetes vagyok. Most derült ki, hogy terhességi cukorbetegsém van. (10, 7 volt a 120perces, az éhgyomri normális). Ha mindent úgy csinálok ahogy az orvosok mondják, akkor még születhet egészséges babám, vagy emiatt károsodott?

Olyan szörny?ségeket olvastam a terhességi cukorbetegségr?l, hogy milyen károsodásokat okozhat a babánál!Félek.Esetleg volt valaki így és egészséges babája lett?!

Legjobb válasz: Nyugalom, semmi baj. Inkább ne olvass össze mindenfélét! :P Az egyik ismerõsömnek is volt, igaz, veszélyeztetett terhességre vették, otthon kellett maradnia, de ennyi volt. Be kellett tartania az orvos által elõírt diétát, még csak nem is hízott (túlsúlyos), és most már egy csodaszép és tökéletesen egészséges kislány anyukája. Ha betartod az orvosi elõírásokat akkor biztos nem lesz gond. Boldog babavárást!

Nyugalom, semmi baj. Inkább ne olvass össze mindenfélét! :P Az egyik ismerõsömnek is volt, igaz, veszélyeztetett terhességre vették, otthon kellett maradnia, de ennyi volt. Be kellett tartania az orvos által elõírt diétát, még csak nem is hízott (túlsúlyos), és most már egy csodaszép és tökéletesen egészséges kislány anyukája. Ha betartod az orvosi elõírásokat akkor biztos nem lesz gond. Boldog babavárást!
Szia! Nyugi a terhelése cukor vizsgálat extrém mennyiségû cukorral "teszteli" a szervezetedet, nem lesz a babának semmi baja, normális esetben 1 hét alatt eszel annyi cukrot mint a vizsgálaton! Rengetegen küzdenek ezzel a problémával terhesen és ha utánaolvasol, diétával kezelhetõ, gyógyszeres kezelés sem szükséges hozzá! Tehát nem károsítja a babát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!