Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 27 (35 db)

Normális az hogy 27 hetesen hánytam? Már nagyon régen nem hánytam, de most valamiért visszajött az öszibarack befőtt. Lehet hogy a kis manócskámnak nem tetszett és visszaküldte? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!

Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!
Szia. Én is így vagyok ezzel! Sokszor már büfizni sem merek, mert nem csak levegõ jön. Épp ma kérdeztem a védõnõt, azt mondta, hogy ilyenkor már(én 29 hetes vagyok) a méh nyomja a gyomrot, és ezért van ez a kellemetlenség. Többször kell kevesebbet enni!

Pár napja derült ki h terhes vagyok, 19 éves vok 20 leszek. Párommal (27) terveztük. Az normális h állandóan hülye kérdéseken jár az agyam? Pl. szeretni fogom e h a nagyobb lesz? Ez normális? Megijedtem.

Legjobb válasz: Nem ismerem a gondolataidat, félelmeidet, de bizonyos szintig biztosan normális, ha meijedtél. Gyakran ijednek meg kismamák és kispapák attól, ami történt velük, hiszen egy baba felfordítja teljesen az ember életét. Minden, de minden megváltozik, ezentúl semmi sem lesz a régi, s ehhez felkészültnek kell lenni. Magadban légy biztos, és szeretgesd a picit már gondolatban is! Nem lesz semmi baj, ne aggódj a gondolataid miatt! Szépen lassan elmúlnak a félelmeid, s helyette egyre inkább a szeretetben merülsz el.

Nem ismerem a gondolataidat, félelmeidet, de bizonyos szintig biztosan normális, ha meijedtél. Gyakran ijednek meg kismamák és kispapák attól, ami történt velük, hiszen egy baba felfordítja teljesen az ember életét. Minden, de minden megváltozik, ezentúl semmi sem lesz a régi, s ehhez felkészültnek kell lenni. Magadban légy biztos, és szeretgesd a picit már gondolatban is! Nem lesz semmi baj, ne aggódj a gondolataid miatt! Szépen lassan elmúlnak a félelmeid, s helyette egyre inkább a szeretetben merülsz el.
ez természetes:) Én is 19 vagyok és ilyen kérdéseket én is feltettem magamnak:) most 17 hetes vagyok:)
Szia!Én 22 vagyok és van egy 11 hetes kisfiam! Ezek a hormonok és még nagyon sok ilyen lesz a terhességed alatt. Én is egyik percben csupa boldogság voltam a másikban meg azt kérdeztem akarom-e, fel vagyok-e készülve rá, majd sírógörcs... Egyszóval most a hormonjaid felelõsek mindezért. Aztán mikor megszültem még kb két hétig minden percben azon agyaltam jó anya leszek-e, meg hogy béna vagyok nem tudom ellátni... Most viszont már minden rendben tudom , hogy õ a legjobb dolog az életemben a férjemmel együtt. Visszagondolva pedig a várandósság a legjobb dolog ami egy nõvel történhet az életben!!! Gondolj arra mennyi élmény vár rád, ilyen is olyan is! Boldog pocakos napokat kívánok neked!!
Teljesen normális....nekem is eszembe jutottak ezek a dolgok...20 vagyok, 6 hetes a lányom.
Semmi gond ezzel..azért jut eszedbe, mert ilyenkor minden eszedbe jut..az agyadnak a tudat, hogy babát vársz sokkolóan hat hiszen ez a helyzet ismeretlen még neked.. Lesznekmég valószínû érdekesebb gondolataid is. Egyébként a jelenlegi nagyobb gyerek kérdéseden nem lepõdök meg, mostanában ahogy körülnézek a 3 év körüliek szinte elviselhetetlenek. Van egy a családban, de igazán az ovi-bölcsi hibás az én véleményem szerint..úgy el vannak eresztve, semmi kötött dologg..ez pedig ha olyan a szülõ otthon folytatódik..de ne erre gondolj, ha ezt látod..te majd úgy neveled, hogy mindig meg fog maradni a szereteted..én most kicsit besokalltam a rokongyerekkel, mert õ a világ közepe, de egyáltalán nem érdekel..ezért gondolom így ahogy írtam, de nem biztos hogy így is van.
Én huszonkilenc éves vagyok, 30 hetes kismama, és ugyanezeket a kérdéseket én is feltettem magamnak, holott már két éve terveztük a babát! :) Aztán mikor kiderült, hogy várandós vagyok, úgy berezeltem, mint egy nyuszi. Hónapok teltek el úgy, hogy egyik nap én voltam a világ legboldogabb és legügyesebb kismamája, másik nap pedig teljesen tehetetlennek, kiszolgáltatottnak éreztem magam, nem beszélve a kétségekrõl, hogy "jó anya leszek-e"? Egyébként az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az örök kételkedés a családodból hozott (talán nem túl jó) tapasztalatokból is adódik.
Elõbbi válaszomhoz még: pontosabban adódHAT, mert ugye nem minden esetben errõl van szó. Nekem bejátszott, és tudom, még sokaknál, de egy a lényeg, amit érzel, az természetes!
Szia! Én is 19 vagyok, (pár hónap múlva töltöm a 20-at) és 25 hetes kismami!!!!! Az elején nekem is sok minden megfordult a fejembe, de ez hamar el fog múlni ne izgulj. Boldog Babavárást!!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) megnyugodtam h nem csak én lehetek terhes 19-20 évesen. a párommal már együtt élünk és már csak Ö és a család a fontos nem a buli stb. Olyan jó ez az oldal :) Köszönöm mindenkinek

Az normális, hogy amikor barátnőmmel szeretkezünk, én 5 perc után mindig elélvezek? 27/F

Legjobb válasz: Nem normális! Én egy órát is kibírok a barátnõddel :-P

Nem normális! Én egy órát is kibírok a barátnõddel :-P
Nem ok. Foghatod a vibrátorát.
határozottan nem okés. Próbáljátok elnyújtani a dolgot.
Na és? Folytasd tovább, és a következõ már hosszabb lesz.
Nálam változó: gyors patron 5-10 perc, lassú patron akár 40 perc!

Az normális, hogy 27 hetesen ha jobban megnyomom a mellem akkor már folyik egy kicsit a tejem?

Legjobb válasz: Ez még nem tej, csak elõtej. Elvileg normális, de azért nézze meg az orvos :-)

Ez még nem tej, csak elõtej. Elvileg normális, de azért nézze meg az orvos :-)
Normális, nekem 20 hetesen magától folyt, de azért ne nyomkodd!Vigyázz jobban a cicidre!
nekm is 20 hetesen szivárgott elõször az elõtej. tilos nyomkodni, piszkálni!
Persze hogy normális. Nekem a 16. héten már volt elõtejem. De nem szabad nyomkodni, piszkálni!

27 hetes terhes vagyok, két napja befordult a babám, szerintetek az normális, hogy azóta érzem alulról, hogy ott a feje?

Olyan érzés amikor jövök megyek,mintha a gátamban nyomódna lefele. Ha kézzel megnyomom a gátamat fájdalmat érzek. Voltam dokinál kicsit megrövidült a méhszáj cx 2000.

Legjobb válasz: Hát jó korán befordult, nagyon vigyázz magadra!!! Ha befordult, akkor nyilván nyom ott lent mindent. A doki javasolta a pihenést? Remélem nem dolgozol már!

Hát jó korán befordult, nagyon vigyázz magadra!!! Ha befordult, akkor nyilván nyom ott lent mindent. A doki javasolta a pihenést? Remélem nem dolgozol már!
A kérdező hozzászólása: Nem nem dolgozok, itthon vagyok az elejétòl mert lombik bébi. Két hét múlva kell mennem kontrollra, addig pihi. Nem görcsölök, nem keményedek. Igazából nem is értem miért rövidült le a méhnyak.
Ez nem probléma. Befordulnak, kifordulnak. Majd kijön onnan.
A kérdező hozzászólása: Gondolom még foroghat, de hogy ezt ennyire érzem mármint a fejét ez fura. Olyan mintha a csontjaimat feszítené szét.
Igen, nyilván nem probléma, míg ki nem akar jönni :) Azért csak pihenj sokat és vigyázz magatokra :) 1-es voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Az enyém is befordult 25 hetesen és imádja a fejét emelgetni vagy a nyakát nyújtogatni, nem tudom melyiket :)
lányom 28.héten bfordlt és ugy is maradt kirt nap elõrr3al született

Az normális hogy 27 évessen a tini lányokat kívánom szexuálissan?

18-tól olyan 23-ig bezárólag!

Legjobb válasz: A 18-23 éves már nem tini lány... Egyébként nem gáz..majd késõbb lesz az, ha komoly kapcsit szeretnél, és a partnered elmúlt 23.

A 18-23 éves már nem tini lány... Egyébként nem gáz..majd késõbb lesz az, ha komoly kapcsit szeretnél, és a partnered elmúlt 23.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem jobban vonzódnak hozzám, mint a korosztályom és én is õ hozzájuk!Ez gáz?:)
Az én férjem 35 én pedig 23. Mikor megismerkedtünk 19 voltam. Nincs ezzel semmi baj. Egyébként, nem fog zavarni ez késõbb komoly párkapcsolatnál?
És ez zavar téged egyébként, hogy a korodbeli csajok nem izgatnak különösebben? nekem úgy tûnik....
szerintem nem ciki , a ciki az lenne ha 14-15 évesekre vágynál , a 18-23 az már érett .
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, de a korosztályomból kevés nõ tud felizgatni, tudom õk is egyszer lesznek 27 évesek, de én arra már 35 leszek, tehát õ még akkor is csak 27 lesz és még akkor is friss husinka számítt!:)
Én egy 13 évvel idõsebb nõvel kezdtem egyszer.... még mindig a 29 es F
Bárkivel lehet komoly a kapcs....ha elég érett hozzá szerintem. A 29-es F voltam
A kérdező hozzászólása: 18-23-ig? az már nem tini Jó az lehet, de egy 18-19 éves és én köztem majdnem hogy 10 év kor különbség van!
Amint megláttam a kérdésed azt hittem h jól leoltalak!De ha 18-23 azzal nincs baj.1:az már nem tini hanem fiatal felnõtt.2:Ez egyáltalán nem is csoda általában a legtöbb ember ebben a korában a legvonzóbb szerintem!
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem gáz..majd késõbb lesz az, ha komoly kapcsit szeretnél, és a partnered elmúlt 23. Attól még lehet komoly kapcsolat, nem csak szexre gondoltam!
18-23-ig? az már nem tini
A kérdező hozzászólása: Ez van....imádom õket! Én is!Én sem tudom letagadni!:)
Szerintem nem az. Én az ellentéted vagyok. Én a 30-40 év köztiekért vagyok oda teljesen. Vagy inkább 35 XD. Ez van....imádom õket! 29/F
A kérdező hozzászólása: Egyébként, nem fog zavarni ez késõbb komoly párkapcsolatnál? Ezt most nem értem ezt a kérdést ne haragudj!:) Nekem nem csak szexre kellenek, de miért is zavarna?

Az normális, ha 27 éves létemre úgy érzem, még nem buliztam ki magam eléggé? Még nem éltem eleget?

a lényeg az, hogy mindig is bulizós csaj voltam, 16-17 éves korom óta hetente 2-3-szor buli, strand, nyaralás, barátok. az igaz, hogy bizonyos keretek között, mert a szüleim szabályoztak vagy 19-20 éves koromig. sok helyre nem jutottam el, ahova szerettem volna, stb. de sok kapcsolatom volt, együtt is éltem már két fiúval, szóval volt minden az életemben. most megtalált a szerelem, b? 2 éve. az eljegyzést tervezzük, de mostanság egyre többször jár az agyamban, hogy jó lenne újra élni, bulizni, nem foglalkozni semmivel. a párom mellett ezt nem tudom megtenni, mert neki eleve nem tetszett a "régi" énem (már kicsit visszafogtam magam, megkomolyodtam). így nem örülne, ha mennék bulizgatni, meg a csajokkal nyaralni, stb. emiatt már a barátaimmal sem olyan a viszonyom. a lényeg az, hogy ez normális ilyen korban? vagy inkább koncentráljak a szerelemre? mert nagyon szeretem, jó vele, csak mintha hiányozna a "másik énem" is.

Legjobb válasz: Mindenki máskor és másképp komolyodik meg. Biztos tudsz valami kompromisszumot kötni a võlegényeddel, hogy néhány buliba elmész a barátaiddal. Nem te leszel a társaság kemény magja, de nem is ez a cél gondolom.

Mindenki máskor és másképp komolyodik meg. Biztos tudsz valami kompromisszumot kötni a võlegényeddel, hogy néhány buliba elmész a barátaiddal. Nem te leszel a társaság kemény magja, de nem is ez a cél gondolom.
Szerintem is beszéld meg vele, hogy nem-e baj, ha közben elmész egyet bulizni, vagy pár napra nyaralni a barátnõkkel. Nem kell összenõve lennetek.
Huh..Megértelek, néha eszembe jut milyen volt a tavaly nyár.Bár nem volt tartós kapcsolatom, akadtak "udvarlók" rendesen..Buliztam, pasiztam, állandóan a barátaimmal lógtam...Most meg alig van valami. Bár nagyon kedvem sincs csak a barátokkal lógni.23N.

Az normalis, hogy a 27. heten fogyok es nem hizom?

Vekonyan estem teherbe, meg mindig az vagyok. A sulyom a 16. hetig stagnalt, a 20. hetig aprankent nott, azota heti fel kg plusz fixen megvolt. Bo egy hete jartam 6 kg plusznal, de par nappal kesobb megmertem magam es mar 7 kg volt. Nem csodalom, mivel akkor indult be nalam egy nagy falasi roham, egesz nap jart a szam. Ezen nem is valtoztattam, a falasi roham mar elmult, de eszem normalisan, nem kell dietaznom, nasizok is, stb.

Legjobb válasz: hát sajna az enyém nem ingadozik egyenletesen NÕ:(emlisd meg a dokidnak de ha tovább fogynál akkor elöbb hívd fel.26 hetes km

hát sajna az enyém nem ingadozik egyenletesen NÕ:(emlisd meg a dokidnak de ha tovább fogynál akkor elöbb hívd fel.26 hetes km
szia.én 80kg voltam mikor kezdtem a terhességet és 76kgval mentem szülni és a babucim egészséges közel 4kg al született.
Igaz en nem fogytam de nekem megallt a sulyom es ugyan annyi mar lassan 3 hete. Hirtelen hiztam meg elso trimeszterben 2 kilo es utanna a 24-dik hetig meg 5 kilo. Tehat 24 hetesen mar volt rajtam 7 kilo. Most lassan (penteken) 27 hetes leszek es ugyan annyi vagyok mint 24 hetesen. 59 kiloval kezdtem 171 magass vagyok tehat normal testalkat. Szerintem azt a kaloria mennyiseget amit beviszel gondolom elhasznalja a tested ezert nem hizol. En is erre gondoltam mert en meg nagyon kivanom a levest es legtobbszor azt eszem abba ugye meg nincs semmi hizlalo. Neha en is nassolok csokit, vagy megkivanok egy hamburgert, sutit stb. de a legtobb esetben a gyumolcs meg a leves a meno. Attol fuggetlenul, hogy nem hiztam jol vagyunk a babaval. Naponta erzem tobbszor mocorogni. Most szombaton megyunk uh-ra. Ha gondolod kerdezz ra a dokidtol de nem hinnem, hogy barmi gond lenne. Boldog babavarast!
Bocsi... Utolsó válaszoló! Aki 80kg-val kezdte a terhességet! Én 84-el kezdtem és annyira rosszul voltam eleinte, hogy lefogytam az elsõ pár hétben 4-5kg-t. Jelenleg pedig 83kg-nál járok és 23 hetes vagyok. Én is aggódok. Ezek szerint nem kellene???
Úgy olvastam, hogy pont ebben az idõszakban nõ meg a kalória igény, mivel a picur is mostantól rohamosan gyarapszik. Elképzelhetõ, hogy ezt a pluszt nem eszed meg, de a kicsike fejlõdik ám, nõ ott minden:-) Szóval ez még nem tekinthetõ bajnak. Az is lehet, hogy kicsit vizes is voltál, és az távozott. Én nagyon lassan hízok (Hála az Égnek), mert diétáznom kell. Eddig 4 kg jött fel. (27 hetes mami)
Nekem a dokim azt mondta, hogy normális. Hétrõl hétre ingadozott a súlyom. Hol híztam egy kicsit, hol meg fogytam.
Szerintem normalis. Nalam is volt igy 25 L
Persze. a maszturbálás más, mint a szex. Más célja van, más szükségletet elégít ki. Mégha ez furán is hangzik.
Normális. Ha kívánod, csináld, nincs ebben semmi rossz.
Én nem erre gondoltam. Az én barotáom minden vágyamat kielégíti. És szerintem az sem normális, ha azt gondolod, hogy normális ha vannak ilyen vágyaid. De zagyva lett ez am ondat, ej. Én arra gondoltam, hogy a maszturbálás inkább a feszültség levezetésére jó, nem kifejezetten a szexuális vágy csillapítására. Ahogy te csinálod, na az tényleg nem jó.
A másodiknak igaza van!Mindenkinek vannak olyan vágyálmai, amit a pasija nem tud kielégíteni akármennyire szereti!Én is csinálom bár nem naponta, de volt idõ, hogy annyira kívántam, hogy kb. 2 héten át naponta!
Te nem vagy 27!
A kérdező hozzászólása: Te ezt honnan veszed?????
Terhes vagy!
05:22-es vagyok. Már megbocsáss de nekem nagyon fura ha valaki 27 évesen ennyire nincs tisztában a sexualitásával, tényleg nem bántás, megérzés, én 26 éves vagyok de, nem jutna eszembe ilyenen morfizni, mert tisztában vagyok önmagammal és az igényeimmel. És csak hogy válaszoljak: Nem, nem baj, addig semmi nem baj(büntetendõ) amíg magadban vagy más valakiben „kárt nem teszel” azzal ami számodra öröm, a szexuális igény mindenkinél más és más. Az önkielégítés a sex nem ugyan az, tehát ha minden rendben van a párod és közted(szexuálisan) akkor is lehet igényed az örömszerzés eme formájára, akár naponta és ettõl még nem vagy beteges. 
Nyugdíjjas klub!?
nem discora gondoltam.Már bocs.De vannak olyan helyek, ahova pl hétvégente elmehettek a haverokkal , barátnõkkel, fõleg most nyáron...de ha meg ennyire nagadba vagy zuhanva, akkor nyalogasd csak a sebeidet és ki ne mozdulj otthonról.(bocs, kicsit ironikus volt, de téged valakinek jól fel kellene ráznia és elvinni valami jó helyre kikapcsolódni)
A kérdező hozzászólása: Mennék, de nincs hová. Pl A Balatonra szerettem volna leugrani kikapcsolódni, de egyik bnõmnek sincs rá pénze, stb.... Ez csak egy a banális példák közül. A másik, hogy kis faluban élek, kevés a szórakozási hely.
szórakozó helyen biztosan nem találsz olyat. Már eleve rossz a hozzáállás amúgy a kérdésedre a válasz: Sehol. Max véletlenül 26/m vagyok és nincs sehol se a korosztályom, vagyis ha van, akkor -mint te is írtad- komolytalan, "igyuk le magunkat" típusok. Biztosan te is elvagy másokkal, beszélgetsz, stb., de mint látni, egyedül érzed magad a tömegben. Üdvözöllek a klubban! :)
Merre laksz, illetve élsz kis hazánkon belül? 26F
Elég nehéz lesz, nagyon görcsösen gondolod. Ha meg egy srác úgy érzi, hogy mint "apajelölt" van csak képben....
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet, hogy túl görcsösen akarom, de nem tehetek róla.
Még van bõ 5-7 éved, - az alatt biztosan talász megfelelõt.
Ugyanannyi idõs vagyok mint te. Süt rólad a negatívság és a görcsösség ne haragudj. Engem is most hagyott ott egy szemét, akibe bizalmat és szerelmet fektettem, de próbálok pozitívan hozzáállni: hiszek abban, hogy vannak még korban hozzánk illõ, magányos, jó hapsik. És ez milyen hozzáállás, hogy 27 évesen "temeted" magad? Én ugyanúgy járok szórakozni a barátaimmal mint 20-25 évesen, nem hinném, hogy csak mert a 30-hoz közelítek, le kéne húzni a rolót. De egyébként csomó olyan hely van, ahol létszám stop van 25 alatt :D (pont hogy a tini korosztályt kiszûrjék) Ha budapesti vagy, írhatsz privátot. 27 N
Egyébként vigyázz, mert ha "öregnek" érzed magad, akkor annak is fognak nézni. 20 évesen is lehet "öreg" valaki, ha úgy gondolkodik. Engem a mai napig elsõ-másodéves kis egyetemistának szoktak nézni, pedig az már jó rég volt :) Üdv: 27 N
25! Bingó! Viszont a mentalitásuk miatt én is szoktam az egyetemista lányoknak azzal udvarolni, hogy a nagymamám 83 évesen kicsit rugalmasabb gondolkodású volt, mint õk! :D
A kérdező hozzászólása: Valószínû, hogy a környezetem miatt alakult ki bennem ez a szörnyû, negatív hozzáállás. Itt, ahol élek, mindenki be van gyöpösödve, azt szajkózzák, hogy kifutsz az idõbõl, nem mentél még férjhez? Én sem gondolkodtam így, de valószínû, hogy ez az ostoba gondolkodás tett ilyenné.
Hát igen, a környezet hatása ragadós.... A neten meg ne társkeresõzzél, az tényleg halott dolog, inkább valami olyan helyen szerepelj, ahol téged is érdeklõ fórumozás van, igazi névvel, igazi arccal
A kérdező hozzászólása: Bulizni nem járok, már úgy érzem, hogy kiöregedtem onnan, és ez így is van. Nem hiszem, hogy az én koromban bulizni kéne... Szoktam látni idõsebb nõket is, és szerintem szánalmasak már egy bulihelyen az idõsebb, negyvenes nõk. De ez csak az én meglátásom. Speciel én már 27 évesen is öregnek érzem magam ehhez.
Minél jobban pánikolsz és görcsölsz ezen a dolgon, annál nehezebben fogsz magadnak normális kapcsolatot találni.Lazíts, menj bulizni, moziba, strandra, ismerkedj...de csak lazán...
A kérdező hozzászólása: Azontúl, köszönöm neked is, mert okosat írsz, de tudom, hogy nem szabad õket ezzel elriasztani, ezzel nem is szoktam elõhozakodni. Csak magamban pánikolok néha...
A kérdező hozzászólása: NORMÁLIS válaszokat kérnék, ha lehet!
eddig hol ismerkedtél, hogy csak "nem normálisakat" találtál? Meg mi számodra a "határ"?
Ne férfiakra alapozd az életed, szerintem.
mellesleg gyereked is lehet, hogy van párod...mert úgy veszem ki a szavaidból, neked már gyerek kell.mindenesetre elvált férfit, akinek már gyereke van, ne keress, mert valószínû õ is hamar a "nem normális" kategóriádba kerül
A kérdező hozzászólása: Olyat keresek, aki képes és kész megállapodni, komolyan gondolkodik, nem csak szórakozik.
A kérdező hozzászólása: Megbízható és hûséges, olyan apának és férjnek való. Na, ilyet keresek, de hol. Társkeresõn ismerkedtem, de befuccsolt, nem sok sikerrel jártam. Az elõzõ barátaim pedig éretlenek voltak, vagy pedig nem éreztem velük jól magam semmilyen értelemben.
próbálhatsz járni mindenféle helyre, az érdeklõdésednek megfelelõen, pl. sportolni, konditerembe, uszodába, ott is elõfordulnak mindenféle emberek. de sporton kívül most más hirtelen nem jut eszembe. :D
úgy érzem a szavaidból, egy jó nagy csalódás van mögötted...ha keresed, mert kell, nem fogod megtalálni.Várj nyugodtan, aztán egyszercsak váratlanul betoppan valaki az életedbe.Vagy esteleg gondolkodj el azon, régebben voltak e olyan hódolóid, akiket visszautasítottál, mert túl komoly kapcsit akartak.Vedd elõ valamelyiket.
A kérdező hozzászólása: Voltak, de nem tetszettek, nem szerettem õket. Úgy érzem, hogy már lassan kifutok az idõbõl, jó lenne nem mindig csalódásokba ütközni... Már nagyon unom.
Kérdezõ, jobb, ha tudsz valamit! Ez a fajta mentalitás, ami most neked van, kifejezetten riasztó! Õrült módjára tepersz azért, hogy legyen férjed és gyereked! Ez a stílus semmi jóra nem vezet! Vannak érett és komoly, lenyugodott férfiak, akikkel már tervezhetsz, de velük sem szabad ezzel kezdened! Csak nyugodtan, normálisan, vonzóan! ismerjenek meg, szeressenek meg és végül határozzanak úgy, hogy veled akarják összekötni az életüket! Egyébként bárhol megtalálhatóak, csak adj esélyt nekik!
A kérdező hozzászólása: :) Utolsó... :) Szerinted hülye vagyok? Ezt nem mondom senkinek, van már annyi élettapasztalatom, hogy ezt ne hangoztassam egy férfi elõtt.
Abból ahogy vissza válaszolgatsz nekünk, nem is csodálkozom, hogy senki nem marad meg melletted.
A kérdező hozzászólása: És az ilyen fórumozós oldalakon lehet ismerkedni? Már úgy értve, hogy komolyan... Azért kérdezem, mert ebben nincs semmilyen tapasztalatom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!