Találatok a következő kifejezésre: Az normális, 26 (48 db)

26 éves pasi vagyok, az normális, ha a 20 éves nõkhöz jobban vonzódok?

Legjobb válasz: Azt hinné az ember, hogy egy 26 éves pasinak több esze van annál, hogy ekkora ökörségeket kérdezzen. Persze tévedni emberi dolog. Igen, normális...

Azt hinné az ember, hogy egy 26 éves pasinak több esze van annál, hogy ekkora ökörségeket kérdezzen. Persze tévedni emberi dolog. Igen, normális...
Jah
nyugi, én 20éves nõket szeretem, mert 20éves vagyok...te meg egy lúzer, hogy ilyet kérdezel
Persze, normális :)

Az normalis hogy 26. hetesen megint vissza tertek a reggeli rosszulletek?

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom, normális-e, de leírom, én hogy voltam ezzel: a terhességem elején a 12. hétig volt egész napon át tartó hányingerem, de sohasem hánytam. Aztán nekem is úgy a 26-27. hét körül visszatért, de nagyon enyhén, sõt, még az orrom és vérzett és erõsen szédültem. Egyik nap olyan szinten, hogy a férjem vizesruházott, és több, mint 1 óráig annyira szédültem, hogy nem bírtam még felülni sem, nemhogy felállni. Most 29 hetes vagyok, enyhe szédülés, pulzusemelkedés még néha elõjön, de semmi extra. Már inkább lábfájásra, derékfájásra, fáradtságra panaszkodom...

Szia! Azt nem tudom, normális-e, de leírom, én hogy voltam ezzel: a terhességem elején a 12. hétig volt egész napon át tartó hányingerem, de sohasem hánytam. Aztán nekem is úgy a 26-27. hét körül visszatért, de nagyon enyhén, sõt, még az orrom és vérzett és erõsen szédültem. Egyik nap olyan szinten, hogy a férjem vizesruházott, és több, mint 1 óráig annyira szédültem, hogy nem bírtam még felülni sem, nemhogy felállni. Most 29 hetes vagyok, enyhe szédülés, pulzusemelkedés még néha elõjön, de semmi extra. Már inkább lábfájásra, derékfájásra, fáradtságra panaszkodom...
A kérdező hozzászólása: akkor oke!Köszönöm a valaszod!Boldog babavarast!:)

Az normális ha még csak 26 hetes terhes vagyok és naponta 2-3szor kisebb fájásaim vannak? . De nem annyira gáz csak megijedtem már!

Legjobb válasz: Ha igazi fájásod van, vagyis nem keményedés, hanem tényleg fájástevékenység akkor orvoshoz kellene fordulnod nehogy meginduljon nagyon korán a szülés. Ha csak keményedik a pocakod napi 2-3x az viszont még normális.

Ha igazi fájásod van, vagyis nem keményedés, hanem tényleg fájástevékenység akkor orvoshoz kellene fordulnod nehogy meginduljon nagyon korán a szülés. Ha csak keményedik a pocakod napi 2-3x az viszont még normális.
A kérdező hozzászólása: Olyan fájásom van mint amikor megvolt...görcsölök 2másodpercig és elmúlik!

Szerintetek az normális ha egy 15éves lány beleszeret egy 26 éves srácba?

A történet úgy kezdõdött hogy egy buliban zenélt a srác a barátnõm meg beleszeretett meg minden egyfolytába rá gondol?Na szerintetek? Ciki? Mit lehet ilyenkor tenni? Ja és a barátnõm ilyen hogy is mondjam csak komoly kapcsolatot akar õ olyan hogy képes egy srácnál megmaradni!

Legjobb válasz: Rajongás. Elõfordul.

Rajongás. Elõfordul.
Saját szemszögbõl: mi olyan dolog lenne egy majdnem kislányban, ami miatt meggondolnék egy komoly kapcsolatot? Õszintén szólva úgy igazán semmi, mert néha a húsz éves csajok is képesek teljesen kiakasztani, pedig õk elvileg érettek és széles körben szórakoztatóak is. Engem például borzasztóan frusztrálna a kora, a barátaim véleménye errõl a hirtelen jött váltásról -"Nem tudsz összeszedni egy korodbelit?"- és sajnos többé-kevésbé igazuk is lenne. Ha a srác már legalább egyszer eljutott a második bázisig az élete folyamán, akkor erõsen kétlem, hogy lenne bármi olyan dolog ami vonzaná egy 15 éves kislányban.(Tehát ha nem tíz éve látott nõt és/ vagy aberrált, a vonzalom nem lenne kölcsönös). Lehet bármilyen értelmes és mûvelt is az ember ilyen fiatalon, 11 évnyi tapasztalat hiányát ez sajnos nem fogja ellensúlyozni. A komoly kapcsolat sajnos ezzel ki is esett, kivéve ha a srác nem egy 17 éves szintjén ragadt le. A dolog normális voltáról annyit, hogy én több ízben szerettem bele olyan lányokba, akikbe beleláttam valamit ami igazából nem volt ott, így szerintem ez tiniként a barátnõdtõl oké. Mivel nagyon kedveli/imádja/szereti, így észérvekkel a büdös életben nem fogsz rá hatni, de azért mégis beszélgess el vele a témáról, pl. õ mit gondol errõl. Speciális eseteken kívül ez a "kapcsolat" egyik félnek sem lenne ideális. Inkább törje össze a szívét egy 16 éves kamasz, mint kihasználja egy, a harmincat alulról verõ felnõtt...
Idáig teljesen normális, én ennyi idõsen egy hasonló korú tanáromba voltam teljesen szerelmes. Ha viszont a fiú elfogadja a rajongást, és összejön a kislánnyal, az már nem normális.
A szerelem nem ismer sem határokat, sem korlátokat. Legfeljebb az a kérdés valóban, hogy ez valóban szerelem vagy csak kamaszos rajongás. Egyébként ezek a zenészek ritkán szoktak megbízható partnerek lenni, hiszen rengeteg fiatal lány szokott "beléjük szeretni", amit aztán a zenészen nem is utasítanak vissza (persze csak azért, hogy ne sértsék meg õket...).
A lány részérõl normális, bár nem bölcs (tudom, nem tehet róla). A pasi részérõl viszont nem lenne normális ha bármibe belemenne.
normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat hát végül is igaz, hogy a zenészekbe több lány is beleszeret, de én ismerem a srácot és nem olyan tehát nem hülyíti a csajokat.
nem értem miért így közelítik meg sokan h egy gyerekrõl van szó. 15 évesen szerettem bele a nálam 15 évvel idõsebb páromba, 16 éves voltam mikor összejöttünk. együtt vagyunk a mai napig és van egy picibabánk is. szoval ha olyan a lány simán lehet komoly kapcsolat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Hát nagyon örülnék neki amúgy, mert a mai fiúk hát én nem tudom van barátnõjük és mégis ha nincs ott akkor más lányt csókolgatnak a barátnõm ezért nem is akar ilyenekkel járni, ezért nem is szeret fiatal fiúkba!

Szerintetek az normális ha egy férfi napi szinten maszturbál 26 évesen pornóra?

Úgy hogy van barátn?je na de a sok munka miatt nem mindig van id? a szexre van amikor csak két hetente 1x vagy háromhetente mert ha neki nincs kedve akkor nekem van ha meg nem igy van akkor forditva ! És mindig amikor maszturbálok lelkiismeret furdalásom van hogy csinálom ! Kérlek segitsetek ! Köszönöm el?re is !

Legjobb válasz: Hagyd már a hülyeségeidet! Természetes, hogy ezt csinálod. És ha megnyugtat,õ is csinálja! Rendben?

Hagyd már a hülyeségeidet! Természetes, hogy ezt csinálod. És ha megnyugtat, õ is csinálja! Rendben?
Nyugi, tök normális.
Nem illetek egymáshoz.
A lelkiismeret furdalás nem hülyeség!Ha nincs meg a testi-lelki egyensúly egy kapcsolatban és ez téged ennyire zavar akkor próbálj beszélni a lánnyal.Mond el neki, hogy te több együttlétet igényelnél.Ha nem mûködik, akkor keress magadnak egy olyan (rendes) lányt akivel többet lesztek együtt.A pornónézést nagyon természetes, "menõ" meg népszerû dolognak tartják manapság, pedig egyáltalán nem az.Helyre kéne tenni kicsit a dolgokat.A kérdezõnek meg azt tanácsolom még, hogy errõl leszokni akarat kérdése!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !
Ne csinálj ebbõl gondot magadnak .Egészségügyüleg is fontos ez neked .
dehogyis! a pornózás, az függõség! Pornófüggõség!!! és tönkre fogja tenni a kapcsolatodat (ha nem ezt, a következõt és a következõt is) és az életedet is. Ezek a nagyokosok nem tudják mit beszélnek. Szokj le róla és élvezd az igazi életet, ne álomvilágban élj! start stop technikával próbálj meg leszokni, vagy fordulj szakemberhez.
ja, azt hittem te írtad hogy már nem áll fel a szex közben, azért írtam a start stop-ot. Vigyázz, mert elõbb utóbb nem fogod kívánni a barátnõdet, vagy merevedési zavaraid lesznek szex közben, ha nagyon rászoksz a pornóra.
Jó ég! Ez mond férfi írta. Ne már, nó vagyok. Nézek pornót és használok ezsközöket, de nem lehet az igazi farkat és a fizikai kontatktust pótolni. Az hogy pornót nézel, az nem gond. Egy film. A lényeg a abarátnõddel beszélj, én sokkal idõsebb vagyok, de fejjel mennék a falnak ennyitõl. Ez nem katasztrófa. Mi lesz ga idõsebbek lesztek. Te is bírod ezt egy darabig, utána rá fogsz unni, mivel már nmost is hiányzik. Lelkiismeret furdalásod ne legyen. Ez az örömszerzés egyik formája, persze szükséglet is. Nem lehet nélküle élni.

Az normális, hogy nekem összesen csak 26 fogam jött ki?

(28-nak kéne lennie). Bölcsességfogaim pedig nem is lesznek, egyszer csináltak panoráma röntgent, és megállapították. Felül van 7-7 (igazából csak 7-6, mert egyet kihúztak, de ez más tészta) alul pedig csak 6-6).

Legjobb válasz: Ezt a röntgennek kéne megmondania.

Ezt a röntgennek kéne megmondania.
Ebben mi lenne a beteges?
igen, normális
Teljesen normális, ha nem két napja, hanem mondjuk legalább 1-2 éve van barátnõje.
Hát a férjemmel 26 évesen egy két éves kislányunk lesz...
Teljesen normális...van, aki már korábban, van aki késõbb vágyik családalapításra is(, ha már szóba jött) valóban, ahogy elõttem is mondták, már már az lenne a beteges, ha meg sem fordulna a fejedben.
Nem beteges, ha valóban vágyik rá és fel tudja mérni a házasélettel, családalapítással felvállalt felelõsséget. De az sem beteges, ha nem akarja.
MAx ha az a 26 éves férfi seggérõl most hullott le a tojáshéj, én 6 hónap múlva házasodom :) 21/L 21/F
Az lenne a baj, ha nem kezdene el ilyeneken gondolkodni...
Beteges, ha vki 26 évesen nem akar még gyereket, családot?:D Miért is? Mert te azt mondod?
Miért is? Egy 26 éves férfinek már lassan gyereke kellene hogy legyen...
22 éves leszek, július elején volt a házasságom. Elõtte 5 évig együtt voltam a barátnõmmel. Szerintem nem, hogy normális az ha ennyi idõsen már házasságon töröd a fejed, de ideje is kellene lennie.
ez nem törvényszerû, hanem gyerekes felfogás.akik fiatalon házasodnak szerintem elõnyben vannak.rugalmasabak, megértõbbek...stb.Ha elsõ kapcsolat akkor szerintem ragaszkodóbbak is!!! ez a válási statiszta hülyeség!ugyan annyi az esély a válásra mint az öregebbeknél.nem ezen múlik, de te felfogásod 26éves létedre, nem érett a házasságra, úgyhogy ne tedd szerintem!
Én most vagyok 30, de egyáltalán nem érzem késznek magam házasságra meg gyerekre. Még élni szeretnék. Szerintem egy 26 éves pasinak korai a dolog. Fõleg hogy a férfiak késõbb is érnek, pláne. Mondjuk én is késõn érõ tipus vagyok, külsõleg is belsõleg is, mert ránézésre kb.23-nak néznek mindig és annyinak is érzem magam! :) )) 30/N
Az én párom már 19 évesen ezen gondolkodott...:)
Elég bugyuta kérdés... szó se róla. Miért lenne beteges? Az lenne már beteges ha nem gondolkodna ezen, ha van egy komoly kapcsolata.
Mellesleg hagyjuk már ezt a hülye kutatási arányt, hogy aki fiatalon házasodik javarészt válással végzõdik. Ha egy kapcsolat jól mûködik akkor mindegy, hogy hány évesen kötöttek házasságot.
A kérdező hozzászólása: Igen ám DE: A fiatal korban köttetett házasságok javallta nagyobb arányban végzõdnek válással. Ez a magyarországi válási statisztikában is nagyon számottevõ! És az egész világban. Ami +ba több millió válás jelent, mert korán mentek férjhez. ENNYI
Ez megint teljesen relatív téma!!Függhet kultúrától, érettségtõl, attól hogy mint ahogyan elõttem is említették jelen van-e a biztos anyagi(és családi) háttér, attól, hogy hogyan viszonyulsz a másikhoz és még sok minden mástól! Szerintem akkor jön el a Te idõd, amikor úgy érzitek Ti is, hogy 'minek tovább várni'...és ez mindenkinél így van legyen az 21, 31 vagy 41 éves.
21 évesen miért lenne korai? Azért mert neked vagy párodnak csak 26évesen "jutott"eszébe hogy házasságot és családot akar, az nem azt jelenti hogy más is vár 26 éves koráig.Mellesleg meg ha együtt vannak vagy 5 éve vagy 4éve akkor miért nem? Nem mindenki akar 30évesen házasodni, van akinek egészen kicsi gyerekkora óta ez az álma hogy "férje legyen. És képzeld el, én 21évesen már egy 5éves kapcsolatban leszek.Ki tudja, tálán akkor már házas ;) Hidd el, nem korai.Sõt, személyfüggõ mert van aki 30évesen sem érzi magát készen az elkötelezõdésre, de van aki már 20évesen készen áll rá. Azért azt még hozzáteszem hogy úgy vettem észre, ahol ilyen fiatalon házasodnak, ott a nõ az aki fiatal, a pasi általában "öregebb"
A kérdező hozzászólása: MAx ha az a 26 éves férfi seggérõl most hullott le a tojáshéj, én 6 hónap múlva házasodom :) 21/L 21/F Hasznos volt számodra ez a válasz? Ez a válasz 81%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:33
Hol volt itt 21? Te 26-ot írtál, és ahogy látom, senki nem írt 21-et. Vagy valamirõl lemaradtam?
A férjem 26 évesen egy fél éves kiscsaj boldog apukája volt. És 2 éve házas. Egyáltalán nem beteges, mindegy hány éves vagy, csak te érezheted mikor állsz rá készen.
engem a 23 éves barátom akar folyton feleségül venni, és komolyan gondolkodik a gyerekvállaláson is. tény, h az anyagi feltételek meglennének, de ennyi idõsen szerintem még korai. 30 körül bõven ráér az ember. :)
A kérdező hozzászólása: 21 évesen házasodni? :O Ez nagyon korai.
Igen normális, ilyenkor már a családcentrikus embereknek gyermeke születik.Ilyen korban normális emberek már el tudják dönteni és találniuk is kellene normális partnert.Bulizni 18 és 23 között bulizzon az ember.Onnantól is megvan a szórakozás, de már máshogyan.Inkább egy jó beszélgetés barátokkal mintsem a lerészegedés.

Az este óta folyamatosan ficánkol a kis pocaklakó. Hajnalban fel kellett kellnem annyira, és most is. Idegsítő, fárasztó érzés. Ez normális 26 hetesen? Vagy baj van?

Legjobb válasz: idegesítõ? fárasztó? fel kellett kelned? szörnyû....:) bocs, de ha megszületik majd mi lesz veled? Remélem hogy csak a megfogalmazás volt ilyen fura és igazából nem idegesít hogy mocorog a gyereked.....

idegesítõ? fárasztó? fel kellett kelned? szörnyû....:) bocs, de ha megszületik majd mi lesz veled? Remélem hogy csak a megfogalmazás volt ilyen fura és igazából nem idegesít hogy mocorog a gyereked.....
mi elsõ várandosak bizony megijedünk ezektöl a dolgoktol hisz ismeretlen ez az egész és félünk attol hogy baja van a babának ha nem viselkedik ahogyan szokott. bizony pár napja én is megilyedttem mert nem volt tul aktiv de ma hajnalban 5 órátol 6 óráig majdnem kirugdosta magát a pocakombol aztán aludtt picit és fojtatta és ez fantasztikus volt lehet hogy néha fáj vagy kellemetlen de én csak nevetek mert tudom hogy jolvan!!! 33hetes:)
Valóban tud fárasztó lenni, de nincs vele baj. Most épp aktívabb a csöppség. Volt a fiammal álmatlan éjszakám, mert este 8tól ficánkolt, rugkapált, apát is megrugdosta, 36hetesen. Na akkor már nagyon tud fájni is:) idekint sem piskóta a gyerkõc. Neki most ez jó, lehet holnaptól napokig alig fog mocorogni, alszik egy jót:) te meg a hajad téped, miért nem mozog.
Én mindig élveztem, ha mozgott. Szerintem is kérj idõpontot. vagy menj el a dokihoz. Ha telefonon nyugtatna meg, az úgysem lenne elég.
Én tegnap azért aggódtam mert meg se nyikkant órákon át, elõzõ nap meg tiszta aktiv volt.Éjfélre beindult az én babám is, de én boldog lettem ettõl, mert már idegesitett ez a csend.Lehet holnap pihizni fog a Te babád is, Nincs semmi baja ne aggódj emiatt.23hetes km.
Ha tényleg ennyire aggódsz, akkor hívd fel az orvosodat. Komolyan. Amúgy bajt az szokott jelenteni, ha a baba tevékenysége csökken vagy megszûnik.
Örülj, hogy mozog, mert így biztos lehetsz bene, hogy életben van és jól van. És annak is örülj, hogy még odabent van: nem pisil be, nem kakil be, nem sír, lehet mellette szeretkezni akármikor, el lehet vele menni akárhová, nem akar az éjszaka kellõs közepén szopizni stb. Lesz majd ennél cifrább is. :-) 28h km
Hát ez durva. Szegény babód, csak jól érzi magát a pocakodban. De ha most idegesítõ, fárasztó, akkor készülj, mert lesz még ennél cifrább is. 5 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ. Voltam 4 D-n. Addigra lenyugodott. Magzati pózban ücsörgött, és kevesett mozgott. :) Mindnyájatoknak boldog babavárást.
A védõnõ szerint az is jó ha otthon a zuhannyal körözgetsz a pocidon, ne forró vízzel. Ha szereti a vizet, a víz csobogását csak jót tettél vele. ha nem tetszik neki, akkor is jelezni fogja. Biztos nagyon jó dolga van odabent és azért nem reklamál annyit. Ha nagyobb lesz majd le se tudod állítani.
Szerintem nem kell aggódnod, annak idején nekem is reggel mozgott kicsit és mikor hazaértem a munkából elég fáradtan és pihiztem, vagy evés után pihiztem akkor kezdett mozgolódni.Most 28 hetes vagyok, egyre többet mozog. Ha front van azért, ha éhes vagyok azért, ha rosszul fekszek azért. A babámnak nagyon jót tett mikor kb. annyi hetesen mint te 19.h körül elmentem usziba és a pezsgõfürdõben ücsörögtem. Elõször nem ültem bele a vízbe, csak a lábam lógattam és mikor beleültem a vízbe, akkor is úgy hogy nem oda ahol nagyon pezsgett. Utána 2napig izgett-mozgott a pocimban még olyan idõpontban is amikor azelött nem.
Sziasztok 19hetes vagyok és alig mozog a picurkám és kezdek aggódni.Egy hete éreztem az elsõ mozdulást, bár lehet mozgott csak nem tudtam mi az.Mit tegyek?reggel egy szer két szer meg rúg majd pihen, de van így este is.Tegnap egész nap nem éreztem majd hajnalban egy picit, mert érezte, hogy nyugtalan vagyok.Reggel még két szer és azóta meg se mozdul.Mit tegyek?Köszi a válaszokat.19hetes km
Sziasztok, 28 hetes vagyok, nekem akkor szokott a legmozgékonyabb lenni és akkor helyezkedik eszeveszettül, ha front jön. Mondjuk havazás elött, mint ahogy tegnap. Rúg, nem bír magával, és hol itt hol ott keményedik be a hasam. Szerintem ezzel nincs baj. Ja és még akkor volt nagyon aktív, amikor 4-5 hónaposan elmentem uszodába, masszázsos medencébe, persze nagyon vigyáztam és utána 1-2 napig nagyon eleven volt még délelött és délutánonként is.A védõnõ szerint nagyon bejött neki az uszoda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat. Bejelentkeztem 4 D ultrahangra, Ha minden rendben dokihoz 2 hét múlva megyek. 2 óra múlva már többet tudok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy rossz a fogalmazás, de õszinte. Valami bent mintha nem volna redben... eddig még ilyen hosszú idõn keresztül nem éreztem ennyire intenziven. Elsõ, és nagyon várt baba. Nyugtalan vagyok: az este 6 óta, folyamatosan, nem sok?
Köszönöm a válaszokat.19 hetes km Boldog baba várást kívánok!

Az normális hogy 12 éves vagyok, 135-138 cm vagyok, és 26 kiló, vagy szedjek fel pár kilót?

Legjobb válasz: De ez a magasság nem is 12 éves gyerek átlaga, hanem kb. a 9-10 éveseké, vagyis nem feltétlen vagy kórosan vékony , de azért nem ártana, ha sportolnál valami egészségeset, úszás, biciklizés, kajak kenu, ilyesmi.Ezzel izmosodhatsz is, mert természetesen neked nem zsírréteg felszedésére van szükséged!!

De ez a magasság nem is 12 éves gyerek átlaga, hanem kb. a 9-10 éveseké, vagyis nem feltétlen vagy kórosan vékony , de azért nem ártana, ha sportolnál valami egészségeset, úszás, biciklizés, kajak kenu, ilyesmi.Ezzel izmosodhatsz is, mert természetesen neked nem zsírréteg felszedésére van szükséged!!
Más is kis termetû a családból? Mert akkor nincs probléma. Én is pici voltam, és nem is nõttem nagyra, 24 éves vagyok, és 151cm magas, 42kg, és ez pont megfelelõ. Anyai ágon alacsonyak vagyunk, anyu is alacsony, nagymamám pedig (anyu édesanyja) egy fejjel alacsonyabb nálam, mégis megszült és felnevelt 3 egészséges gyereket.
Egyetértek az elõttem szólóval. Az én lányom pl. épphogy 6 éves, és 125 cm magas, és 24 kg. Sok függ a genetikától. Viszont, ha azt nézzük, hogy csak 10 cm-el vagy magasabb, és csak két kilóval nehezebb, akkor tényleg nagyon vékony vagy.
26 kg vagy, ne viccelj mar! Az elso osztalyba a gyerekek 21 kg-val mehetnek! Persze hogy szedjel fel nem par, hanem jo sokat!!!! Menjel el orvoshoz!
Ne foglalkozz vele, kicsi vagy, majd megnõsz! Én is ekkora voltam 12 évesen, felnõttként meg átlagmagasságom, átlagsúlyom van. Iskolába annak idején hatévesen 15 kg-mal mentem, csak azért nem utasítottak el iskolaéretlenség címén, mert már tudtam írni és olvasni.
Lehet, hogy kisnövésü vagy, de a 26 akkor is kevés!szeggély fel legalább 10 kilóót!! Én 45 kiló vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Amúgy anyukám az alacsony a családban, apukám meg elég magas.
szedjél*

Az normális, hogy 26 hetes vagyok és még nem volt méhösszehúzódásom?

Persze szex közben igen, de ,magától sosem. Itt azt olvasom, hogy mindenkinek van.

Legjobb válasz: Szia, nekem sem voltak még spontán csak orgazmus után :) De a dokim szerint ezen nem kell izgulni. 27 hetes kismama

Szia, nekem sem voltak még spontán csak orgazmus után :) De a dokim szerint ezen nem kell izgulni. 27 hetes kismama
Nekem sem volt még. 25. hetes kismama
Én szülésig azt sem tudtam, hogy mi az a méhösszehúzódás.Aztán 1 óra alatt teljesen kitágultam 1 óra alatt megszültem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!