Találatok a következő kifejezésre: Az normális, én nem szoktam annyit (1 db)

Az normális, hogy én nem szoktam annyit aggódni a babámért?

Persze néha vannak dolgok, amik miatt izgulok, de általában nincs bennem az ideg, hogy most vajon miért sír, vagy jajistenem tüsszentett egyet, hanem ha sír, akkor lecsekkolom a pelust, megénzem, hogy éhes-e, fázik-e, ha nem, akkor magamhoz ölelelem, ha tüsszent, akkor nagyjából tudom, hogy csak por szállt-e az orrába, vagy belesüt a szemébe a nap. Meg itt sokan írtátok, hogy ha rá kell bízni valakire, akkor fél óra múlva rohantok hozzá haza. Az nagy baj, ha én nem vagyok ilyen? Fél éves a babám, már terhesen is jártam levelez? suliba, kéthetente kett?t?l hétig anyukámmal van, de én sose aggódom, s?t, kicsit élvezem is, hogy feln?ttek közé mehetek és nem kell azon aggódnom, hogy hazaérjünk kajaid?ben, vagy ilyesmi. Én most akkor rossz anya vagyok?

Legjobb válasz: Dehogy vagy!!!!! :) Attol, mert nem vagy gorcsos, miert lennel az? Nem csak az a jo anya, aki majomkent csung ill. csungeti magan a gyermeket!

Dehogy vagy!!!!! :) Attol, mert nem vagy gorcsos, miert lennel az? Nem csak az a jo anya, aki majomkent csung ill. csungeti magan a gyermeket!
Nekem ez teljesen normálisnak tûnik! Lehet, hogy azért mert én is ilyen vagyok! :o) Nem kell mindenen görcsölni, egyetértek az elõttem szólóval. Szeretek néha én is elszabadulni egy-két órára. Nagyon jó egy kicsit feltöltõdni, kikapcsolni, mást csinálni. És persze imádom a gyerekeimet! Szerintem nekik is sokkal jobb úgy, ha én is jól érzem magam a bõrömben. :o)
Szerintem is teljesen normális.Sõt, számomra ez az egészséges.Nem lesz semmi baja a picinek ha nem vagy vele mindig, hisz késöbb sem leszel.Néha kell pár szabad óra ilyenkor is, amikor még ilyen pici.Azt meg úgyis tudod általában, hogy miért sírhat.Odafigyelsz rá az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor most megnyugodtam :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik forgás van előbb, a hátról hasra, vagy a hasról hátra? Melyiket várjam hamarabb?

Kislányom már majdnem 4 hónapos, még semerre nem forog. Napközben tartsam hason, mert a hasról hátra fordulás könnyebb, azt fogja hamarabb megtanulni, vagy a hátán feküdjön, és a hasról hátra forgást várjam hamarabb? Melyik könnyebb? Mert ha a hasról hátra a könnyebb, akkor hiába fekszik egész nap hanyatt, én meg várom hogy megtanuljon átfordulni, úgysem fog. Hogy van ez?

7

Valaki segítene szundikendő ügyben? FÜLES

Elhagytuk a kendőnket amit a c&a-ban vettünk füles feje van a közepén és csikos az alja a kendőnek!

5

Mennyit eszik egy alkalommal az egy hónapos babátok, és hányszor eszik egy nap? Anyatejes vagy tápszeres?

4

Milyen megoldást tudtok javasolni, hogy a gyermekem ne menjen közel a TV-hez?

A TV-nk egy átlag TV asztalon van, melynek magassága kb. 80 cm. Kisfiam 1,5 éves, minden érdekli, legfőképp az olyan dolgok, amiket ki-be lehet kapcsolni, így a TV elsőszámú kedvenc. Mondogatom neki, hogy nem szabad, s hogy miért nem, néha érti, és ott hagyja, néha alkalmi süket. :)))

8

Mikor lehet a babának engedni, hogy tévét nézzen? Mert a mienk még csak 2 hónapos, de mikor rápillant úgy nézi mintha tudná miről szól a film!

csak félek, hogy nagyon korai és még a végén szemüveges lesz.

14

Mindenki Fisher Price tanuló kutyust vesz karácsonyra a babájának? :D

19

Hogy érdemes leszoktatni egy 9 hónapost a harapásról és az erős hajtépésről?

Tudom, kicsi még, de azért fájdalmat tud okozni ezekkel. Mindig határozottan rászólok, hogy nem, nem szabad, persze nem nagyon van foganatja (gondolom, ez természetes), de szeretnék következetes lenni. Viszont van, hogy csak csócsálja a kezem, illetve birizgálja a hajam, ezeket engedjem neki? Nem fogja összezavarni?

1

Miért nem csendesedik el, ha meghallja a hangom?

Nálatok is van olyan, hogy amikor sírdogál a babátok, és szóltok hozzá, akkor nem hogy megnyugodna, hanem még jobban rázendít? Tudom, senki nem pszichológus (ha mégis van itt olyan, akkor az ő válaszáért extra köszönet), de vajon miért lehet ez? Lehet azért, mert úgy gondolja, hogy na, itt van anya, akkor tolom még egy kicsit, hátha felvesz? :) Én ezt nagyon nem értem :) még kicsi, 9 hónapos.

2

Ha megharap a lányom a fognyomoknál feldagad a bőröm, mintha minden egyes fognyom egy szúnyogcsípés lenne, vajon miért?

4

A ti kisbabátok is máshogy néz ki különböző testhelyzetekben és nézetből?

Nem az arckifejezésre gondolok, hanem pl. az én lányom tök máshogy néz ki háton fekve, hason miközben a fejét emeli, oldalról nézve... a fényképeken is olyan, mintha vagy 5 különböző gyerekről készültek volna a képek.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!