Találatok a következő kifejezésre: Az normális, én (571 db)

Lányok, az normális ha 13 évesen 40-41 kiló vagyok és 147, 5 centi, ez normalis, ? Csak en erzem úgy h túl alcsony és kövér vagyok?

Legjobb válasz: Én is 13 vagyok... És 150 cm.. A súly már nem ettõl függ.. Sztem normális :D

Én is 13 vagyok... És 150 cm.. A súly már nem ettõl függ.. Sztem normális :D
13 évesen én is 150 cm körül voltam, és kb. 40-41 kg, és nem voltam kövér, szval nem gáz, szerintem te sem vagy az:) az alacsonyság pedig...most 15 éves vagyok és 155 cm, és eléggé zavar, de ez van:D
A kérdező hozzászólása: kösz, de tévedés ne essen , 13 vagyok és fiú. Csak azert kerdezlek titeket mert ti jobban ertetek az ehez, legalábbis ezt gondolom.
Akkor sem vagy sztem kover. Es ha fiu vagy akkor meg nagyon sokat fogsz nõni:)

Én csak leírnám mi a helyzet, kíváncsi lennék a véleményekre. Az normálisnak számít egy 10 éves kapcsolatnál, hogy a nő elvégzi a házimunkát, főz, mos, takarít, teljesít az ágyban minden nap, ez normális?

csak unszolásra maszírozza meg nagy nehezen?????

Legjobb válasz: Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ,és a férfi is dolgozik? Ha igen,akkor nem,nem normális,mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy,más dolgod sincs,akkor igen,normális! A masszírozás is az,nekem is unszolnom kell a párom,de ez nem akkora gond nálunk,mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?

Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ, és a férfi is dolgozik? Ha igen, akkor nem, nem normális, mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy, más dolgod sincs, akkor igen, normális! A masszírozás is az, nekem is unszolnom kell a párom, de ez nem akkora gond nálunk, mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?
Es te 10 év után kezdesz el ezeken gondolkozni, hogy jol van ez így. Szerintem ez a nem normális
Normális. Mit masszíroz meg és ki?
Így már értem. Hát sajnos a férjnek már természetes minden, kicsit próbáld belevonni az otthoni munkába. Vagy egyszerûen te se tégy neki olyan szivessséget, amit õ szeretne. Mi mindig komprumisszumot kötünk (ugyan ez a helyzet nálunk is). Ha meccset szeretne nézni este akkor 10 perc masszírozás jár nekem, így mindenki jól jár.
ma 21:35 De masszíroztatni annál jobban szeretik magukat! Masszírozza meg a fene az ilyet, vagy kölcsönös masszás, vagy semmilyen! :)
Soha nem kértem, hogy masszírozzon meg és én sem masszírozom õt! Pedig már 30 éve élünk együtt.
Gondolom, hogy a párod, meg egész nap dolgozik és pénzt keres. Na bumm, nem masszíroz meg. De ahogyan írod, viszont minden este megdönget. Hát belülrõl masszíroz! :)
Csak nekem szúrja a szemem az a kérdésben, hogy "teljesít az ágyban"? :o Miért, a nõnek nem jó a szex? Állandóan ezt a hozzáállást látom, hogy a szexet úgy állítják be - fõleg a nõk -, mint egy kötelezõ dolgot, ami csak a pasinak jó, és le lehet vele rázni egy idõre a másik felet a nyugalom érdekében. Ha így állna hozzám a másik fél szex terén, nekem sem lenne kedvem masszírozgatni...
Igen, "normális". Látod, hogy Többünknek meggyûlik ezzel a "baja".:) De tökéletesen meg tudlak érteni. Szerintem is az lenne a normális, ha ilyet még kérés nélkül is kapnánk néha. :) Szép álom mi!?:) Nekem is rosszul esik, ha nincs ilyenhez kedve de az is ha unszolni kell, mert tudom, hogy fordított esetben pattannék.:) Kedves Utolsó! Nekem nem szúrja. Nyilván azért írta le ezt az infót, hogy nehogy támadják olyan dolgokkal, hogy talán több törõdést kéne adnia és akkor megmasszírozná, vagy ilyesmi. Nekem legalábbis egyáltalán nem úgy jött le az a mondata, mint írod. 6-osnak meg nemtudom mi baja azzal, hogy a Kérdezõ kíváncsi volt máshol mi a helyzet ilyen téren, tök mindegy, hogy mikor merült fel ez a kérdés.:) Többiek meg akik a házimunkába próbálnak belekötni!:) Nem errõl szólt a kérdés.:) Nemtudom kinek mi köze ehhez.:) Kérdezõ! A lényeg, hogy együtt érzek és megértelek.:)
15-ös vagyok. A "teljesít" szóval van a bajom, meg azzal, hogy a ház körüli teendõi közt említi meg. :( Nem támadni akarom persze a kérdezõt, hanem inkább szomorúnak érzem, hogy neki széttennie a lábát egy feladat a sok közül. A helyében én nem masszírozást követelnék, hanem jó együttléteket, elõjátékot, az az igazi kényeztetés, amivel mindketten jól járnának.
Dolgozik is? Önmagában nekem már az sem normális, hogy egy személyre a nõre hárítanak minden házimunkát, utána meg még szexmasszázst és még ki tudja mit is kötelezõ teljesíteni. Itt a kötelezõ dolgokat nem értem. Úgy kell élni, hogy mindkét fél örömét lelje benne. Úgy tûnik a konyhatündére feleségnek elege van ebbõl a szerepbõl.
Ez az egyetlen bûne a pasidnak, hogy nem maszíroz meg? Pedig ez nem tûnik nagy igénynek.
Keressetek egy készségesebb masszõrt!
Nem normális. Miért az egyik végez minden házimunkát?
Hàt hozd fel neki, hogy törõdésre vágysz, kölcsönös odafigyelésre!
Nem minden férfi szeret masszirozni, nekem is rimánkodnom kell.:)
A kérdező hozzászólása: a nõ elvégez minden házimunkát és megkéri este mondjuk a férjét hogy masszírozza meg, õ pedíg alíg akarja ezt megtenni
A kérdező hozzászólása: 10 éves kapcsolatról házastársi kapcsolatról van szó, egymást megmaszírozni
15: De, szúrja. Ugyanezt gondolom.
Ha még az elején van, normális ha rendszertelen..ha viszont már megvan min 6 hónapja akkor az nem normális..
Kérdezõ, nyugi van, ez még bõven változhat. :) bár így sem rendellenes :)
Nueleth, mert rosszul számolod. Két mensi elsõ napjai között eltelt idõ a ciklus. Az én ciklusom olyan 35 nap XD
A kérdező hozzászólása: a lényeg az h ugye akkor nincs semmi bajom és h ez még változni is fog ..?
ursula, ezt akárhogy számolom, 16 nap...
nincs semmi baj, és ha nem változik is teljesen normális a 24 napos ciklus is! http://www.nogyogyaszat.eu/egyeb/a-szabalyos-menstruacios-ci..
A kérdező hozzászólása: még csak majd a 15 fogom tölteni nem sokára..akkor azaz nem kell paráznom nincs semmi baj??ez majd változni fog ??
rövidek a ciklusaid.Endokrinológust idõszerû lenne felkeresned.
de hisz ez teljesen normális, nem mindenkinek 28 napos a ciklusa, az csak egy átlag számérték, tehát plusz mínusz pár nap teljesen okés!
A kérdező hozzászólása: már egy éve meg van..elõtte nem ilyen hamar jött meg mindig ..ez a harmadik alkalom h így jön meg
Az a korodtól függ, meg mikor kezdõdött. Van akinek sok sok hónap, van akinek vagy 1-1.5 év mire beáll rendesen rendszeresre.
teljesen normális, 24 napra jött meg
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )

Az normális, hogy vannak olyan csajok, akikkel egyszerûen nem tudnám elképzelni a szexet sem a párkapcsolatot? S sajnos többségükben van ez, mint akivel el tudnám.

Legjobb válasz: Normális hát. Akikhez sem testileg, sem lelkileg nem vonzódsz. Én pl. sem a szexet, sem párkapcsolatot nem tudnék elképzelni egy nagyon kövér, büdös nõvel. :D

Normális hát. Akikhez sem testileg, sem lelkileg nem vonzódsz. Én pl. sem a szexet, sem párkapcsolatot nem tudnék elképzelni egy nagyon kövér, büdös nõvel. :D
Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedûl.
Igen... Vagy szerinted az lenne a normális, hogy minden csajjal el tudd képzelni a szexet/párkapcsolatot sõt a házasságot is?

Az normális, hogy amikor barátnőmmel szeretkezünk, én 5 perc után mindig elélvezek? 27/F

Legjobb válasz: Nem normális! Én egy órát is kibírok a barátnõddel :-P

Nem normális! Én egy órát is kibírok a barátnõddel :-P
Nem ok. Foghatod a vibrátorát.
határozottan nem okés. Próbáljátok elnyújtani a dolgot.
Na és? Folytasd tovább, és a következõ már hosszabb lesz.
Nálam változó: gyors patron 5-10 perc, lassú patron akár 40 perc!

Az normális dolog ha én csak a párom szeme láttára szeretek maszturbálni?

Ha egyedül vagyok és hiányzik a szex, akkor általában nem élek ezzel a lehetőséggel, de ha együtt vagyok a barátommal, akkor nagyon sokszor érzem hogy örömet akarok magamnak okozni úgy, hogy közben ő néz engem... Egyébként csodálatos vele a szex, nem hiányzik belőle semmi.

Legjobb válasz: Normális. Én ffi vagyok , és is szeretek a párom elõtt önkieligitést végezni. Magadnak csinálod, de mégsem vagy egyedül.

Normális. Én ffi vagyok , és is szeretek a párom elõtt önkieligitést végezni. Magadnak csinálod, de mégsem vagy egyedül.
Igen, normális. De miért érdekel mások véleménye? Ha neked jólesik...
ha a párodnak tetszik akkor minden normális
Normális mindenki máshogy szereti :)
imádom, mikor a feleségem ezt teszi...
Persze, hogy normális. Egyébként ez azért különösen jó, mert lehet akkor is mûvelni, ha távol van, csak számítógép meg internetkapcsolat kell hozzá. :)
Mindenki másképp csinálja!!!!!!

Szerintetek 12, 5 évesen 170cm az normális? Mert én nagyon magasnak érzem magam. Lány vagyok.

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én is lány vagyok, és 13 évesen 173cm voltam. Ne aggódj, sokan a magas lányokat szeretik. :)

Teljesen normális. Én is lány vagyok, és 13 évesen 173cm voltam. Ne aggódj, sokan a magas lányokat szeretik. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
sztem ez a legjobb méret egy csajnál ennél tökéletesebb nem is lehetnél ilyen szempontból :)
Én is 12, 5 vagyok és 155 cm.lány persze

Az normális, hogy én megálmodom a jövőt?

nem úgy, ahogy a filmekben, hogy egy katasztrófát, hanem csak hétköznapi dolgokat... de az álmom mindig bejön.vagy pontosan az lesz amit álmodtam, vagy amit az álomfejtés ír róla... vagy ha nem teljesül, akk én IRÁNYÍTOM az álmom.szószerint! ez normális?

Legjobb válasz: szerintem ez normális dolog, én is irányítom néha az álmomat, vagyis a gondolataimat amikor még nem alszom mélyen, így azt álmodom amit akarok. dejavu-m az volt már párszor nekem is :D

szerintem ez normális dolog, én is irányítom néha az álmomat, vagyis a gondolataimat amikor még nem alszom mélyen, így azt álmodom amit akarok. dejavu-m az volt már párszor nekem is :D
velem is elõfordul pl álmodtam, hogy ülök egy lánnyal egy kávézóban és beszélgetünk, aztán találkoztam vele, randizni hívtam, bementünk egy kávéházba és pont olyan volt, mint az álmom. Most õ a barátnõm és nagyon szeretjük egymást de legtöbbször kb. egy-egy pillanatot és lényegtelen dolgokról

Az normális, hogy én nem sírok?

Többen mondogatták már nekem, hogy na, majd mikor el?ször hagyod ott a gyerk?cöd az oviban hogy fogsz b?gni. A 15 hósunk most kezdett bölcsibe járni, de nálam semmi drámát nem okozott az elválás, pedig el?tte SOHA nem volt t?lünk 10 percnél tovább távol. Se rokonnál, nagyszül?nél, senkinél. Mégsem éreztem semmi szomorúságot. Annak örültem, hogy jól érzi magát, ügyes gyerk?c lett aki lám már ilyen "nagy", hogy közösségbe jár, mint a "nagyok". De a b?gés valahogy nem jött.

Legjobb válasz: Teljesen normális, én sem vagyok egy ilyen szituban bõgõs. Így kerek a világ.

Teljesen normális, én sem vagyok egy ilyen szituban bõgõs. Így kerek a világ.
egyszerûen ilyen fajta vagy.én már a gondolatától is sírok, pedig nem anyás, de pont annyi idõs mint a tied, de bizony nem tudnám otthagyni a bölcsibe, vagy rohannék érte.Tudom, hogy az ovi is nehéz lesz nekem, de nem miatta, hanem ilyenkor az ember kicsit a múltat, az elveszett baba, és kisgyerekkort siratja, azokat a lopott idõket amiket senki nem ad vissza neked.tudom, van egy 18 évesem is.nála végigcsináltam ugyanezt.de ettõl még nem nevelek anyámasszony katonáját belõlük, egyszerûen tudatosul bennem, hogy már nem csak az enyémek, hogy már nagyok, hogy már más kezében is van a okítása, nevelése.
Ez a legjobb, így a kicsinek sem okoz gondot.
Normális. Stabil kapcsolatotok van, bízol benne, hogy jó neki, õ meg benned, hogy érte fogsz menni. Irigyellek!
Miért kéne bõgni? Semmi rossz nem történik ott a kicsikkel... közösségben vannak, játszanak, élvezik egymás társaságát. nekem a lányom másfél éves volt amikor bölcsibe kezdett járni és minek szomorkodtam volna, amikor Aliz vidáman, vigyorogva ment a csoportba. Látszott a gyereken hogy örül a többi gyereknek és hiába hogy õ a legkisebb, befogadták a többiek.
Normális persze! Ilyen típus vagy! Én hetekig sírtam, mikor eljöttem a bölcsibõl. Én meg ilyen vagyok...

Az normális, hogy kicsit megváltozott a szexuális fantáziám? Erről nem irnak sehol az irodalmak, és kicsit félek, hogy ez nem normális. Van ennek valami lelki eredete? A terhességgel függ össze?

26 hetes vagyok, és kicsit szégyellem a kérdést.... jó pár hete vettem észre, hogy a szexuális fantáziám kissé a durvább irányba megy el. Nem aberrált, ne értsétek félre. de gondolatban egyre inkább izgatna, ha a férjem durvább lenne velem kicsit. Természetesen vigyázva szexelünk, de mégis valahogy úgy vágyom rá, h kicsit szerepjátékozzunk, ahol ? keményebben lépne fel....

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ terhességemnél is voltak furcsaságok a szexuális álmokkal inkább! Szerintem ez természetes lehet, mivel megváltozott a hormonháztartásod. Én inkább így nem is írom le, miket szoktam álmodni, mert most csak így visszagondolva elpirulok. Nálam még az a legrosszabb, hogy nap közben csak úgy is szokott spontán orgazmus lenni, nem méhösszehúzodás, hanem szabályos orgazmus, és ez néha kellemetlen is tud lenni! További szép napot és boldog babavárást kívánok! Üdv. egy 17 hónapos anyuka aki 12 hetes kismami is.

Szia! Nekem az elsõ terhességemnél is voltak furcsaságok a szexuális álmokkal inkább! Szerintem ez természetes lehet, mivel megváltozott a hormonháztartásod. Én inkább így nem is írom le, miket szoktam álmodni, mert most csak így visszagondolva elpirulok. Nálam még az a legrosszabb, hogy nap közben csak úgy is szokott spontán orgazmus lenni, nem méhösszehúzodás, hanem szabályos orgazmus, és ez néha kellemetlen is tud lenni! További szép napot és boldog babavárást kívánok! Üdv. egy 17 hónapos anyuka aki 12 hetes kismami is.
Kezdem ugy erezni, hogy a kismamiknal ez a normalis :D Olvastal rola en is, hogy ez elofordulhat es megnyugodtam, hogy nem lettem abnormalisan sexmanias :D De nem gondoltam, hogy ez ennyire jellemzo. Az en ferjem is elvezi ezt az allapotot. 21 hetes kismami
Az én férjem egyenesen azt mondta, hogy nem bánná, ha mindig terhes lennék! :) )) Pedig egyébként sem vagyok hideg, de mostanában meg......! :DDD
Ezt Én is észrevettem, hogy néha kicsit érdekes gondolataim vannak a szexel kapcsolatban:) Nagyon furi, de tényleg egész más, és a hormonok visszaállnak szülés után, akkor ez elmúlik.Addig élvezzük ki:) )Meg Apa is élvezi szerintem, mert egész mások lettünk úgymond most ebben az állapotban az ágyban!
Az én férjem rettenetesen élvezi hogy "vadabb" lettem terhesen :) )) Semmi szégyellnivaló nincs ebben, sõt :) Élvezzétek ki minden pillanatát, hiszen szülés után minden bizonnyal meg fog változni sajnos :(
Terhesseg alatt bennem is tomboltak a hormonok :-) .Szules ota viszont....semmi, semmi indittatasom sincs :-( .Szoval meg most elvezd ki ezt az extra allapotot(ovatosan persze) !!! 5hos baba anyukaja
nyugi, nekem 28 év során elõször és eddig utoljára a terhességem alatt volt álmomban spontán orgazmusom! Érdekes dolgokat mûvelnek a hormonok. Ja, és folyton szexszel álmodok, bár az életben egyáltalán nem kívánom és nem is szabad
Semmi szégyenletes nincs ebben!Tombolnak a hormonjaid de lehet, hogy egyébként is kipróbálnátok a kicsit keményebb szexet:) Fenekeltesd el magad:) (ez vicc volt)Szülés után is inkább kíméletesen de ha minden oké lesz akkor hajrá!Beszéld meg a férjeddel és hajrá!
én az 1.terhességem alatt, szinte nem is kívántam a szexet.most meg még terhes "pornót" is kerestem magunknak, csakhogy ezzel is feldobjuk a dolgot.Nem is gondoltam hogy ennyire is lehet élvezni a szexet :-) viszont a szülés után hónapokig ihlet sem volt :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, h irtatok. Akkor én normális vagyok!! :-)
Szia! Ez már nálam is van. Én nem tartom betegnek egy játékból indult nálunk az egész és egy kicsit rácsapott a fenekemre párom. Elkezdtem röhögni hogy ezt rendesen élveztem :) kaptam még egyet és akkor is. Meglepõdtem. :D De már néha "ki szoktam kapni". :) Én nhem bánom és szerintem Õ sem. Kísérletezõbbek lettünk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!