Találatok a következő kifejezésre: Az normális, éjjel mikor egyik (2 db)

Az normális, hogy éjjel mikor egyik oldalamról a másikra fordulok a hátamon át, nagyon nehéznek érzem a hasam? mintha 100kg lenne :(

26hetes terhes vagyok.napközben még tudok párpercig háton feküdni, nem okoz gondot.

Legjobb válasz: Teljesen normális, én úgy éreztem mintha egy vízzel teli hordó lenne a hasamban.

Teljesen normális, én úgy éreztem mintha egy vízzel teli hordó lenne a hasamban.
Szia! Teljesen normális! Én 39 hetes vagyok de éjszaka kb. 3 percig tart mire megfordulok annyira fáj a hátam mert olyan nehéz a hasam.

Egy éves kislányom múlt éjjel lázas volt, ma este sírt, -nehezen aludt el, picit váladékos az orra, de annyira minimálisan, hogy szinte normálisnak mondható. Mi lehet a baja? Mire figyeljek?

A lázát mérem,rosszul evett-még szopik,úgyhogy cicit többször kapott,mint amikor eszik is mellette. Sápadt,de egyéb tünete nem mutatkozott bármiféle betegségnek. Agyhártyagyulladás tüneteit böngésztem.. Hétfőn viszem dokihoz mindenképp.

Legjobb válasz: nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni. Tél van iylenkor nagyon könnyen lekapnak ezt azt még az anyatejes babák is fõleg ö már nem is oylan pici. Ha szopik akkor egyenlõre nem kell aggódnod. Nem tudsz mást tenni mint figyelgeted, méred a lázát sokszor cicire teszed és ennyi. Az jó jel hogy most má nincs láza sem. Szeritnem hétfõre már jól si lesz. De azért vidd el az rovoshoz hogy megnyugtasson Foga nem lehet a ludas?

nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni. Tél van iylenkor nagyon könnyen lekapnak ezt azt még az anyatejes babák is fõleg ö már nem is oylan pici. Ha szopik akkor egyenlõre nem kell aggódnod. Nem tudsz mást tenni mint figyelgeted, méred a lázát sokszor cicire teszed és ennyi. Az jó jel hogy most má nincs láza sem. Szeritnem hétfõre már jól si lesz. De azért vidd el az rovoshoz hogy megnyugtasson Foga nem lehet a ludas?
A kérdező hozzászólása: Szia! :-) Már jobban is van...bár étvágya nincs, de szopik, bár nem olyan gyakran, mint szerintem kéne (ha már nem akar enni) - láza elmúlt másnap reggelre. Fogai útban vannak kifelé, de eddig ilyesmivel még nem járt a fogzás (öt foga van kint..inkább amikor áttörik az ínyét, akkor van nyûglõdés, de láz még sosem volt ez miatt). Egész nap nyûgös, sokszor hisztizik.. Biztosan nem komoly, -én is úgy vélem már, de azért hétfõn elviszem dokihoz. Köszönöm, hogy írtál! (Igazad van, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni..bár én asszem' mindenre gondoltam - már így hirtelen...:-)
Szerintem simán lehet a fogzástól! Van hogy csak azt veszi észre az anyuka hogy jéé egy uj fog, másik fognál pedig akár több éjjel is fent vannak és nyüglödnek! Amíg szópik nincs gond, az kisebb gond hogy nem eszik mást! A legtöbb anyatejes baba nem eszik ha bármi betegsége, megfázása van csak szopik! Pár nap és az étvágya is tuti visszatér!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!