Találatok a következő kifejezésre: Az normális, éjjel mikor (6 db)

Az normális, hogy éjjel mikor egyik oldalamról a másikra fordulok a hátamon át, nagyon nehéznek érzem a hasam? mintha 100kg lenne :(

26hetes terhes vagyok.napközben még tudok párpercig háton feküdni, nem okoz gondot.

Legjobb válasz: Teljesen normális, én úgy éreztem mintha egy vízzel teli hordó lenne a hasamban.

Teljesen normális, én úgy éreztem mintha egy vízzel teli hordó lenne a hasamban.
Szia! Teljesen normális! Én 39 hetes vagyok de éjszaka kb. 3 percig tart mire megfordulok annyira fáj a hátam mert olyan nehéz a hasam.

Egy éves kislányom múlt éjjel lázas volt, ma este sírt, -nehezen aludt el, picit váladékos az orra, de annyira minimálisan, hogy szinte normálisnak mondható. Mi lehet a baja? Mire figyeljek?

A lázát mérem,rosszul evett-még szopik,úgyhogy cicit többször kapott,mint amikor eszik is mellette. Sápadt,de egyéb tünete nem mutatkozott bármiféle betegségnek. Agyhártyagyulladás tüneteit böngésztem.. Hétfőn viszem dokihoz mindenképp.

Legjobb válasz: nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni. Tél van iylenkor nagyon könnyen lekapnak ezt azt még az anyatejes babák is fõleg ö már nem is oylan pici. Ha szopik akkor egyenlõre nem kell aggódnod. Nem tudsz mást tenni mint figyelgeted, méred a lázát sokszor cicire teszed és ennyi. Az jó jel hogy most má nincs láza sem. Szeritnem hétfõre már jól si lesz. De azért vidd el az rovoshoz hogy megnyugtasson Foga nem lehet a ludas?

nem kell rögötn a legrosszabbra gondolni. Tél van iylenkor nagyon könnyen lekapnak ezt azt még az anyatejes babák is fõleg ö már nem is oylan pici. Ha szopik akkor egyenlõre nem kell aggódnod. Nem tudsz mást tenni mint figyelgeted, méred a lázát sokszor cicire teszed és ennyi. Az jó jel hogy most má nincs láza sem. Szeritnem hétfõre már jól si lesz. De azért vidd el az rovoshoz hogy megnyugtasson Foga nem lehet a ludas?
A kérdező hozzászólása: Szia! :-) Már jobban is van...bár étvágya nincs, de szopik, bár nem olyan gyakran, mint szerintem kéne (ha már nem akar enni) - láza elmúlt másnap reggelre. Fogai útban vannak kifelé, de eddig ilyesmivel még nem járt a fogzás (öt foga van kint..inkább amikor áttörik az ínyét, akkor van nyûglõdés, de láz még sosem volt ez miatt). Egész nap nyûgös, sokszor hisztizik.. Biztosan nem komoly, -én is úgy vélem már, de azért hétfõn elviszem dokihoz. Köszönöm, hogy írtál! (Igazad van, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni..bár én asszem' mindenre gondoltam - már így hirtelen...:-)
Szerintem simán lehet a fogzástól! Van hogy csak azt veszi észre az anyuka hogy jéé egy uj fog, másik fognál pedig akár több éjjel is fent vannak és nyüglödnek! Amíg szópik nincs gond, az kisebb gond hogy nem eszik mást! A legtöbb anyatejes baba nem eszik ha bármi betegsége, megfázása van csak szopik! Pár nap és az étvágya is tuti visszatér!

4hónapos mult a kisfiam, normális dolog, hogy kb.1hete éjjel 4-5ször ébred enni utánna vissza is alszik. Ezelött végig aludta az éjszakát esetleg 1szer ébredt. Mit tehetnék? Valóban éhes lehet, vagy csak cicizés miatt kel fel?

Legjobb válasz: Általános tapasztalat, hogy 4 hónaposan "elromlanak" néha még az álombabák is. Valami miatt elkezdenek sokszor ébredni újra, nappal emiatt nyûgösebbek. Nem tudom, mi az oka, én mindig megszoptattam a fiamat, merthogy õ is ugyanezt csinálta. Azután rájöttem, hogy biztos nem éhes, ha 2 korty után visszaalszik, és utána kb óránként ébredt. Szerintem nem éhes, csak hiányzol neki. Én 7 hónaposan kénytelen voltam leszoktatni az ébredésekrõl, mert már estem-keltem a fáradtságtól. Lehet hogy a te babád magától is leszokik majd, az én kicsikémet kicsit rá kellett vezetni arra, hogy éjszaka jobb aludni, mint bulizni:)

Általános tapasztalat, hogy 4 hónaposan "elromlanak" néha még az álombabák is. Valami miatt elkezdenek sokszor ébredni újra, nappal emiatt nyûgösebbek. Nem tudom, mi az oka, én mindig megszoptattam a fiamat, merthogy õ is ugyanezt csinálta. Azután rájöttem, hogy biztos nem éhes, ha 2 korty után visszaalszik, és utána kb óránként ébredt. Szerintem nem éhes, csak hiányzol neki. Én 7 hónaposan kénytelen voltam leszoktatni az ébredésekrõl, mert már estem-keltem a fáradtságtól. Lehet hogy a te babád magától is leszokik majd, az én kicsikémet kicsit rá kellett vezetni arra, hogy éjszaka jobb aludni, mint bulizni:)


Ujjszülöttkémnél normálisnak mondható az, hogy 4 hetesen akár éjjel, akár nappal, nyugalmi helyzetben is mikor pihen rajtam, akár napi többször is előfordul, hogy szaporán veszi a levegőt, fel-alá jár a kis hasa?

Legjobb válasz: Ezt az én babám is csinálta, amíg picúr volt, fõleg, mikor elaludt és az éber alvásból ment át a mély alvásba. Sõt a kis szemeit is felakasztotta, elég félelmetes volt:-). Ha jól emlékszem olyan 6-8 hetes korára kinõtte ezt a szokását.

Ezt az én babám is csinálta, amíg picúr volt, fõleg, mikor elaludt és az éber alvásból ment át a mély alvásba. Sõt a kis szemeit is felakasztotta, elég félelmetes volt:-). Ha jól emlékszem olyan 6-8 hetes korára kinõtte ezt a szokását.
a mi fiunk 5 hetes és ugyan ez van nálunk is. amikor még éberen alszik úgymond, akkor van ez. ha már mélyen alszik, akkor ez nincs.
11 napos lányom is csinálja, néha kapkodja a levegõt, néha ritkán veszi. Szeritnem normális:-)
szia! bár már régen tetted fel ezt a kérdést, azért remélem még olvasgatod. Nekem kérdésem lenne: az én babám két hetes. Már megszületése óta feltûnt, hogy szaporán lélegzik. én szóltam a gyerekorvosnak, megnézte, azt mondta hogy szépen lélegzik. Nem tudom, nekem is gyorsnak tûnik. Érdekelne, hogy azóta nálatok történt e változás?
A kérdező hozzászólása: Igen, nyugodtabbá, "felnõttesebbé" vált. Nekem is azt mondta 2 doki es 2 védõnõ is, hogy még nem elég fejlett a légzõrendszerük, ezért veszik így a levegõt. Nincsen semmi gond sztem veletek sem. Nyugi. A babák már csak ilyenek. :O))))
köszi:)
Az iparváros "természetes" velejárói
A kérdező hozzászólása: remek....köszi a választ :)

Én 24 hetes terhes vagyok és még csak 2kg-ot hiztam. Ez normális? A pocim nőtt, de azon kivül semmim. De viszont a baba rengeteget mozog éjjel-nappal ez is elég fura mivel a kislányomnál 9 éve ilyen nem nagyon volt.

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok/voltam a kilókkal. Jelenleg a 30.héten 3.5 kg-nál járok, de a baba jól fejlõdik, voltunk 4D-n és a korának megfelelõ, úgyhogy nincs miért aggódnod. Amire szüksége van azt úgyis elveszi, mint szokták mondani, de ez igaz is .:-) Boldog Babavárást!

Örülj neki. n a te idõdben már 8 kiló plusznál jártam, most 15-nél tartok a 34. héten :( Szerencsés alkat vagy :) Boldog babavárást:)
Szia! Én is így vagyok/voltam a kilókkal. Jelenleg a 30.héten 3.5 kg-nál járok, de a baba jól fejlõdik, voltunk 4D-n és a korának megfelelõ, úgyhogy nincs miért aggódnod. Amire szüksége van azt úgyis elveszi, mint szokták mondani, de ez igaz is .:-) Boldog Babavárást!
A barátnõm 95 kilóval indult , mindjárt szül, a baba jól van..3 kilót szedett fel, de hidd el a bébinek volt mibõl fejlõdnie...Ha te 50 kilóval indultál, akkor érdemes szólni a nõdokinak, de ott úgyis szólnának ha valami nincs rendben..gondolom jársz a vizsgálatokra.
elsõ babámnál 20 kilót fogytam, (83-ról), a másodiknál 15-öt.elsõ babám 3390grammal, második 3680-nal született. Ne aggódj!!!!!
Szia, ne félj én is igy vagyok , másfél hónap alatt hiztm 30dekát!Én is csak 2kg hiztam és most vagyok 29hetes, a védõnõ azt mondta hogy a baba attól még ugyanugy fejlõdik!Nyugi nem lesz semmi!Mikorra vagy kiirva?
szia úgy lehetséges, hogy éjjel-nappal hánytam, rengeteg savam volt, nem ettem, ha kajára néztem már rohantam a vc-re, majdnem orvoshoz kellett mennem, mert a sav kikezdte a nyelõcsövem. A baba belõlem fejlõdött, így én fogytam, õ hízott.
A kérdező hozzászólása: Fogytál az hogy lehetsége???
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Boldog babavárást.
*utolso vagyok, azt elfelejtettem irni, h 65 kg-rol kezdtem.
En is ezen aggodtam mindig mivel a 22. 23. hetig en sem hiztam 1 dekat sem, viszont honaprol honapra megnyugtatott a doki h a baba egeszseges es fejlodik... ....azota beindultam, 12 kg-ot szedtem fel de mar 3 hete stagnalok...es most vagyunk 34 hetesek.Ugyhogy szinte 10 het alatt szedtem fel a 12 kg-ot viszont csak a hasam nott! Ugyhogy felesleges ezen paraznod, a babad mindent megkap amire szuksege van!
Istenem, de irígyellek!!! Én 21 hetes vagyok, de már több mint 10 kilóval több vagyok.
A kérdező hozzászólása: Február 17-re vagyok kiírva.Boldog babavárást kivánok mindenkinek.Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos 52kg indultam, természetessen járok vizsgálatokra, mindent rendben találtak, a védönõ azt mondta majd beindul a növekedés, de tudjátok nekik jó mindenhogy!!!
A kérdező hozzászólása: ÉN meg már azt hittem velem van valami baj.De majd kb.28 hetessen elmegyek 4d-re remélem minden rendben lessz!:) :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de én aggodom hidd el nem örülök:(
Èn 94 kilóval kezdtem terhességet, most 93, 7 kiló vagyok.A doki azt mondta ne aggódjak a baba elveszi ami kell neki.23 hetes vagyok, a baba méretei 25 hetesnek felelnek meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!