Találatok a következő kifejezésre: Az normális, éjjel (51 db)

Az normális, hogy én egy éjjel 2x is álmodok?

Mostanában jött rám, nem zavar, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek van-re ilyen, mert én mostanában megállás nélkül mindig 2-?t álmodok.:|

Legjobb válasz: Én egész éjszaka álmoktól szenvedek egy éjjel 5-6 sztori van. Nagyon ki vagyok már, ez így meg 1,5 éve.

Én egész éjszaka álmoktól szenvedek egy éjjel 5-6 sztori van. Nagyon ki vagyok már, ez így meg 1, 5 éve.
A kérdező hozzászólása: És legalább normálisakat álmodsz? Mert én minden hülyeséget öszeálmodok...-.-''
én is többet szoktam álmodni..néha én is nagy baromságokat:DD
Elég hülyeségeket, de nagy részükben benne van a 4 éve elhunyt mamám. Van, hogy sírva ébredek fel, leizzadva, volt már hogy orgazmusom volt arra ébredtem, mindenfélét álmodok, hol ilyet, hol olyat. Nem tudom mit tudnék tenni, hogy valaha is jót aludjak.
A kérdező hozzászólása: Szerintem fordulj orvoshoz, ha ennyire komoly.:D Amúgy háány éves vagy?
Teljesen normális, én is kb. ennyire szoktam emlékezni, ha emlékszek... Alvás közben az agy többször is álmodási fázisba kerül ugyanis.

Az normális ha én éjjel-nappal szeretkezni akarnék a barátommal?

Már olyan sokszor belegondoltam milyen jó lenne ha kipróbálnánk a lakás összes részét.A konyhát, a fürdöt, akkor mikor nincsenek otthon a szüleink, és lebukhatunk.Nem beteges kissé? de neki nem merem elmondani, meg amúgyse jó a barátommal szexelni, ezért van egy titkos kapcsolatom is, akivel viszont nagyon jó!De neki is barátnöje van.És nem tudunk sehol egymáséi lenni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: A helyedben tutira szakítanék... egy olyan kapcsolatban lenni, ahol rossz a szex egyszerûen nem lehet élni. És a megcsalás meg egyáltalán nem megoldás.... Azonban a kérdésed zavaros, mert az a barátodra irányul. Most akkor vele akarsz éjjel-nappal szeretkezni????De rossz, akkor miért? Petranova

basszus...csak azért vagy vele mert anyuci azt mondta?..normális vagy te?...és ha nem mehetsz sehova akkor mi van ..?..csak nem hiszed el h 2 évig a szobádban tart...áhh..LoL
A helyedben tutira szakítanék... egy olyan kapcsolatban lenni, ahol rossz a szex egyszerûen nem lehet élni. És a megcsalás meg egyáltalán nem megoldás.... Azonban a kérdésed zavaros, mert az a barátodra irányul. Most akkor vele akarsz éjjel-nappal szeretkezni????De rossz, akkor miért? Petranova
Elõször is tisztázd le magadban, hogy mit szeretnél. Ha nem jó a barátoddal a szex, akkor beszélj vele errõl, próbáljátok meg kideríteni ennek az okát. Normális esetben nincs szükség egy plusz emberre, csak azért, hogy jó szexben legyen részed :) ezt a párodtól is meg kellene kapnod.
igen én is kívánom és csinálom éjjel nappal
Biztos vagyok benne, hogy nem jó neki, hogy nem nyúl hozzád. Õk is igénylik a rendszeres szexet. Lehet, hogy csupán kényelmetlen számára, hogy nem élvezed vele. Én sem örülnék neki, ha közölnék velem, hogy nem jól csinálom. Próbálj meg ele még egyszer beszélni, ezúttal viszont sokkal jobban figyelj mit és hogyan mondasz. Szomorú dolog, ha annyira nem értetek szót egymással, hogy ezt nem tudjátok megbeszélni és neked félre kell lépned. Ha meg egyáltalán nem akarsz már tõle semmit, akkor hagyd ott, annak nincs értelme, hogy csak fekszetek egymás mellett, ert rossz a szex és már nem is próbálkoztok, radásul te még meg is csalod. A másik: nincs benne semmi beteges, ha kívánod a szexet, ez természetes dolog, oszd meg ezt a vágyad a barátoddal és lehet, hogy ez majd segít rajtatok.
De mit nem csinál jól? Vagy nem foglalkozik veled eleget? Miért jobb a másikkal?
A kérdező hozzászólása: ÉN BESZÉLTEM VELE RÓRA, ÉS SEMMI NEM VÁLTOZOTT.Mindha nem fogta volna fel.Söt azóta inkább csak elalszik melettem simán, úgy hogy hozzám se nyúl, és úgytûnik jó így neki.:(
Persze az normalis hogy ejjel-nappal szeretnel szeretkezni, az kevesbe, hogy egyszer vele maskor pedig a masikkal. Jo kis (nagy) nemi betegsegeket ossze lehet am szedni! Nem erdemes, inkabb hagyd ott, es legyen egy JO pasid! Legy ugyes!
Petranovának igaza van, most vele akarod vagy a másik fiúval? NWO
A kérdező hozzászólása: sose jutok el vele a csúcsig.Nem tudom mit csinál rosszul, de nagyon béna.És nekem ez így nem megy.A titkos kapcsolatban a srácnak is rossz a csajával, ezért vagyunk mi egymásnak, viszont nem dobhatom a barátom anyám miatt, mert akkor 18 éves koromig nem mehetnék sehova.16 vagyok most.:S

Az normális ha éjjel a nagy viharokra, dörgésekre sem ébredek fel soha?

Gyakran van hogy reggel a többiek mondják hogy mekkora vihar volt éjjel én meg észre sem veszem. Egyszer egy villám közvetlenül a házunk mellé csapott be azt mondták olyan volt mintha bomba robbant volna mégse ébredtem fel. Mindig is jó alvó voltam de normális ez?

Legjobb válasz: Normális. Talán kimerült vagy, és nagyon mélyen alszol, de lehet, hogy ilyen típus vagy. Szerintem nyugodt vagy, és jól alszol. Ennyi.

Normális. Talán kimerült vagy, és nagyon mélyen alszol, de lehet, hogy ilyen típus vagy. Szerintem nyugodt vagy, és jól alszol. Ennyi.
Szerintem emiatt nem kell aggódnod. Én se szoktam felkelni a viharokra. Örülj, hogy tudsz mélyen aludni :)
Én sem ébredek meg soha, nagyon mélyalvó ember vagyok. Valószinüleg te is.

Normális az ha éjjel ki kell mennem pisilni?

Nincs semmilyen betegségem vagy húgyúti fert?zésem és nem is vagyok terhes, de gyakran van h felébredek éjszaka (vagy inkább olyan hajnaltájban) és ki kell mennem pisilni. Nem fáj meg semmi csak arra ébredek h kell. Nem sokszor, általában éjjelente 1-szer. Normális ez??? ja és amúgy 19 éves vagyok és lány.

Legjobb válasz: Igen, normális, ha nincs más tüneted. Lehet, hogy este sokat iszol, de az is lehet, hogy egyszerûen kialakult egy ilyen szokásod. Egy idõben én is minden hajnalban felébredtem pisilni, aztán egyszer csak "leszoktam" róla.

Igen, normális, ha nincs más tüneted. Lehet, hogy este sokat iszol, de az is lehet, hogy egyszerûen kialakult egy ilyen szokásod. Egy idõben én is minden hajnalban felébredtem pisilni, aztán egyszer csak "leszoktam" róla.
Nekem pl. olyan berögzülésem van, hogy ha nem megyek el lefekvés elõtt pisilni (még akkor is, ha nem is kell), akkor éjjel tuti ki kell mennem.
Régebben velem is ez volt. Azóta olyan szokás váltotta fel, hogy éjjel legeslegutolsó dolgomnak annak kell lenni, hogy elmegyek, és rögtön utána usgyi aludni, ha mondjuk utána valamit elkezdek csinálni és úgy megyek aludni, akkor újra el kell mennem nem baj , hogy 5 perccel ezelõtt is voltam.
A kérdező hozzászólása: én is minden este elmegyek közvetlenül lefekvés elõtt de még ígyis kell
Én is ezt csinálom, lefekvés elõtt pisilek, mégis hajnalban kimegyek újra. de csak azóta van, mióta ilyen rohadt meleg van kint....
Ha csak egyszer kell menni, és régebben is így volt, normális. Ha rendszeresen egyre többször kell, az lehet cukorbetegség tünete, az unokatesómé így derült ki. Természetesen ha este megettél egy fél dinnyét, normális, hogy éjjel 2-szer kimész.

Az normális, hogy éjjel mikor egyik oldalamról a másikra fordulok a hátamon át, nagyon nehéznek érzem a hasam? mintha 100kg lenne :(

26hetes terhes vagyok.napközben még tudok párpercig háton feküdni, nem okoz gondot.

Legjobb válasz: Teljesen normális, én úgy éreztem mintha egy vízzel teli hordó lenne a hasamban.

Teljesen normális, én úgy éreztem mintha egy vízzel teli hordó lenne a hasamban.
Szia! Teljesen normális! Én 39 hetes vagyok de éjszaka kb. 3 percig tart mire megfordulok annyira fáj a hátam mert olyan nehéz a hasam.
Háát ilyen soso.
Lehet, meggondolta magát. :)
Nem mondanám épp normálisnak :D
több mint barát
Lehet, hogy egy picikét több, mint barát :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem is lenne semmi baj alapesetben!!Csakhogy nekem párom van, és egy 2éves kisfiam!!Ráadásul ez a fiú 9évvel fiatalabb tõlem!!

Az normális hogy éjjel alig távozik belőlem vér? (mensi)

most volt az első (2. de az elso csak pecsetelos volt szinte) mensis éjjelem , és aggódtam, hogy átázok/hátrafolyik/stb. ezért 2betétet raktam be....egymás mellé. és reggel-lehet az "izgalomtol"- mar 7kor felkeltem (nalam ez nagyon korai :D). és nézem a betétet...alig van valami. kis 1-2 centi atmeroju korben elhelyezkedo vérecske. ez normalis?

Legjobb válasz: nem gond. ez azért van mert fekvõ helyzetben nem befolyásol a gravitáció annyira. ha felállsz egybõl beindul. fekve nem de nem is baj

nem gond. ez azért van mert fekvõ helyzetben nem befolyásol a gravitáció annyira. ha felállsz egybõl beindul. fekve nem de nem is baj
Szerintem igen mert nekem is így volt
Normális.Nekem is így szokott lenni.Sokszor semmi nem jön egész éjszaka.

7 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy éjjel 10 órát alszom és méág délután is tudok 2 órát simán aludni? Más is volt ilyen aluszékony? Elmúlik?

Legjobb válasz: az elsõ trimeszterben álltalában ez így szokott lenni,amíg a szervezet át nem áll.a szervezetnek is új a helyzet.

az elsõ trimeszterben álltalában ez így szokott lenni, amíg a szervezet át nem áll.a szervezetnek is új a helyzet.
Fájna a végbeled és görcsölnél nagyon. De olvasd el a neten, rengeteg helyen van róla. Azért az ritka, és oka van legtöbbször, a legfontosabb, hogy ne nyugtalankodj. Nemsoká úgyis lát az orvos. Én is nagyon féltem tõle, hogy méhen kívüli, mert én nagyon görcsöltem, de meglátod, minden rendben lesz!
Én is így vagyok:) 6+4 vagyok, biztosan elmúlik:)
Én még 9 hetesen is képes vagyok átaludni akár az egész napot!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Csak pár nap múlva megyek az elsõ vizsgálatra, de már csomó kérdést összeírtam. :) ) Remélem jó helyen van a pici, lenne valami jele, ha méhen kívül lenne?
Én is így vagyok, bár én 12 órát alszom éjjel, plusz nappal egy kicsit. 14 hetes vagyok, de már nagyon zavar hogy szinte semmit nem tudok csinálni.

Az normális hogy a pici lányom nappal nem alszik vagy csak alig alszik 1órákat, ejjel pedig este 8-tól vagy 9-töl hajnal 4-ig? 6hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Szerintem igen, ez baba függõ. Az én kisfiam dettó ilyen. Most 9 hetes, de kb. 4-5 hetes korától ennyit alszik.

Szerintem igen, ez baba függõ. Az én kisfiam dettó ilyen. Most 9 hetes, de kb. 4-5 hetes korától ennyit alszik.
Az szep!!!!!Bar en igy lennek 11 hetes fiammal.Ha szepen megeszi nagyjabol az adagjat, akkor siman.Azert nagyjabol, mert mindenkinel mas.Kgonkent sacc per kb 150 gramm.De a pisis pelus es az elegedettsege a fobb mervado szerintem.Enyem sokkal kevesebbet eszik, 25 dekat hizik hetente, es ejjel 3szor ebred szopizni....Lanyom anno 6 hetes koratol pedig vegig aludta az ejszakat, ugy hogy nappal is aludt minden szopi utan.Tok kulonbozoek, de azert irigyellek!Teljesen rendben van, csk bird Ot lefoglalni nappal....:-)))))Ejjel meg alvasra valo:-)))))
A kérdező hozzászólása: Neha nappal evés után alszik kicsit, de hamar fel ébred. Gagyarászik magában, nézelõdik. Néha hangosan sikit olyankor oda megyek beszélek hozzá es ujra rendben van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!