Találatok a következő kifejezésre: Az normális, állandóan (135 db)

Az normális, hogy állandóan nevetek mindenen, ha kell, ha nem és emellé állandóan bepisilek?

Bár már az utolsó hetemben vagyok:)

Legjobb válasz: nem normális,de kitartás,nem sokára túl leszel mindenen.biztosan tiszta stresszes vagy már,és a szervezeted eképpen reagál.nyugi,és kitartás!

nem normális, de kitartás, nem sokára túl leszel mindenen.biztosan tiszta stresszes vagy már, és a szervezeted eképpen reagál.nyugi, és kitartás!
Bocsánat, de szerintem a stresszhez nincsen köze. Az inkontinencia igenis gyakori tünete kismamáknak, fõleg így már a vége felé. Semmi probléma nincsen vele, csak kellemetlen. Szülés után elmúlik.

Pár napja derült ki h terhes vagyok, 19 éves vok 20 leszek. Párommal (27) terveztük. Az normális h állandóan hülye kérdéseken jár az agyam? Pl. szeretni fogom e h a nagyobb lesz? Ez normális? Megijedtem.

Legjobb válasz: Nem ismerem a gondolataidat, félelmeidet, de bizonyos szintig biztosan normális, ha meijedtél. Gyakran ijednek meg kismamák és kispapák attól, ami történt velük, hiszen egy baba felfordítja teljesen az ember életét. Minden, de minden megváltozik, ezentúl semmi sem lesz a régi, s ehhez felkészültnek kell lenni. Magadban légy biztos, és szeretgesd a picit már gondolatban is! Nem lesz semmi baj, ne aggódj a gondolataid miatt! Szépen lassan elmúlnak a félelmeid, s helyette egyre inkább a szeretetben merülsz el.

Nem ismerem a gondolataidat, félelmeidet, de bizonyos szintig biztosan normális, ha meijedtél. Gyakran ijednek meg kismamák és kispapák attól, ami történt velük, hiszen egy baba felfordítja teljesen az ember életét. Minden, de minden megváltozik, ezentúl semmi sem lesz a régi, s ehhez felkészültnek kell lenni. Magadban légy biztos, és szeretgesd a picit már gondolatban is! Nem lesz semmi baj, ne aggódj a gondolataid miatt! Szépen lassan elmúlnak a félelmeid, s helyette egyre inkább a szeretetben merülsz el.
ez természetes:) Én is 19 vagyok és ilyen kérdéseket én is feltettem magamnak:) most 17 hetes vagyok:)
Szia!Én 22 vagyok és van egy 11 hetes kisfiam! Ezek a hormonok és még nagyon sok ilyen lesz a terhességed alatt. Én is egyik percben csupa boldogság voltam a másikban meg azt kérdeztem akarom-e, fel vagyok-e készülve rá, majd sírógörcs... Egyszóval most a hormonjaid felelõsek mindezért. Aztán mikor megszültem még kb két hétig minden percben azon agyaltam jó anya leszek-e, meg hogy béna vagyok nem tudom ellátni... Most viszont már minden rendben tudom , hogy õ a legjobb dolog az életemben a férjemmel együtt. Visszagondolva pedig a várandósság a legjobb dolog ami egy nõvel történhet az életben!!! Gondolj arra mennyi élmény vár rád, ilyen is olyan is! Boldog pocakos napokat kívánok neked!!
Teljesen normális....nekem is eszembe jutottak ezek a dolgok...20 vagyok, 6 hetes a lányom.
Semmi gond ezzel..azért jut eszedbe, mert ilyenkor minden eszedbe jut..az agyadnak a tudat, hogy babát vársz sokkolóan hat hiszen ez a helyzet ismeretlen még neked.. Lesznekmég valószínû érdekesebb gondolataid is. Egyébként a jelenlegi nagyobb gyerek kérdéseden nem lepõdök meg, mostanában ahogy körülnézek a 3 év körüliek szinte elviselhetetlenek. Van egy a családban, de igazán az ovi-bölcsi hibás az én véleményem szerint..úgy el vannak eresztve, semmi kötött dologg..ez pedig ha olyan a szülõ otthon folytatódik..de ne erre gondolj, ha ezt látod..te majd úgy neveled, hogy mindig meg fog maradni a szereteted..én most kicsit besokalltam a rokongyerekkel, mert õ a világ közepe, de egyáltalán nem érdekel..ezért gondolom így ahogy írtam, de nem biztos hogy így is van.
Én huszonkilenc éves vagyok, 30 hetes kismama, és ugyanezeket a kérdéseket én is feltettem magamnak, holott már két éve terveztük a babát! :) Aztán mikor kiderült, hogy várandós vagyok, úgy berezeltem, mint egy nyuszi. Hónapok teltek el úgy, hogy egyik nap én voltam a világ legboldogabb és legügyesebb kismamája, másik nap pedig teljesen tehetetlennek, kiszolgáltatottnak éreztem magam, nem beszélve a kétségekrõl, hogy "jó anya leszek-e"? Egyébként az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az örök kételkedés a családodból hozott (talán nem túl jó) tapasztalatokból is adódik.
Elõbbi válaszomhoz még: pontosabban adódHAT, mert ugye nem minden esetben errõl van szó. Nekem bejátszott, és tudom, még sokaknál, de egy a lényeg, amit érzel, az természetes!
Szia! Én is 19 vagyok, (pár hónap múlva töltöm a 20-at) és 25 hetes kismami!!!!! Az elején nekem is sok minden megfordult a fejembe, de ez hamar el fog múlni ne izgulj. Boldog Babavárást!!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) megnyugodtam h nem csak én lehetek terhes 19-20 évesen. a párommal már együtt élünk és már csak Ö és a család a fontos nem a buli stb. Olyan jó ez az oldal :) Köszönöm mindenkinek
Nekem nem volt állandó, én csak éjszakait kaptam. De én is úgy nyeltem, és szerintem nincs vele semmi gond.. :)

Tegnap felrakták az állandó fogszabályzómat, de az normális, hogy nagyon fáj, ha eszek?

Egyszer?en rágni sem bírok, annyira fáj...

Legjobb válasz: igen, sajnos normális. eleinte csak pépeset tudtam enni én is, és a felrakást követi egy hétben ledobtam 4 kilót, mert alig bírtam vmit magamba tuszkolni. el fog múlni. ha valahol nagyon karcolja belül a szádat, azt feltétlenül említsd meg az orvosnak, amikor legközelebb mész. rá tud tenni a fémre egy spéci borítást, h ne sérste fel a szád belsõ részét, amikor eszel, nevetsz, beszélsz, stb.

igen, sajnos normális. eleinte csak pépeset tudtam enni én is, és a felrakást követi egy hétben ledobtam 4 kilót, mert alig bírtam vmit magamba tuszkolni. el fog múlni. ha valahol nagyon karcolja belül a szádat, azt feltétlenül említsd meg az orvosnak, amikor legközelebb mész. rá tud tenni a fémre egy spéci borítást, h ne sérste fel a szád belsõ részét, amikor eszel, nevetsz, beszélsz, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Hát, akkor egy ideig joghurton fogok élni:)
én reszelt almával meg fõzelékekkel és tejes turmixokkal toltam egy hétig. aztán mejd megvesztem a húsért és egy hét után bevágtam egy emberes tányérral:)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi a választ! Akkor ezeket is kipróbálom.

Az normális, hogy a 9 hónapos baba, ha meztelenül van állandóan fogdossa a fütyijét?

Legjobb válasz: Igen. Azt is kell tudni hogy egyre többet fogja, rájön hogy az jó érzés. Addig normális, míg ellehet róla terelni a figyelmét, ha minden áron a azt fogdozza és még a pelenkát is letépné magáról akkor orvoshoz kell fordulni.

Igen. Azt is kell tudni hogy egyre többet fogja, rájön hogy az jó érzés. Addig normális, míg ellehet róla terelni a figyelmét, ha minden áron a azt fogdozza és még a pelenkát is letépné magáról akkor orvoshoz kell fordulni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat eddig irjatok még
Nem azért fogdossa mert az neki de izgi.Hanem felfedezi hogy ott van vmi.Az én fiam is 10 hós és nem rég jött rá hogy ott van vmi.Megnézi, piszkálj aés kész.Ez minden fiúnál így van.Szerintem kérdezõ nálad is ez volt.
A szexuális beállítottság nem ettõl függ, hanem a szülõktõl örökölt génekbe van kódolva, kiket fog szeretni, majd kamaszként/felnõttként.
A kérdező hozzászólása: igen zavar ! csak az unoka bátyja vagyok a babának ! Mert már hallottam olyat (lehet hülyeség ) Hogy kialakulhat a homoszexuálitása !
na várjunk nem te vagy az apja hanem a bátyád és téged zavar?!
A kérdező hozzászólása: nekem olyan furcsa hogy fogdossa már ilyen korba , de biztossan én is igy tettem ! nem tudom , majd bátyámat megkérdezem ! (ö különben a baba apukája )
Közben törölték, így lényegtelen, de akkor is egy állat volt.
Utolsó, te mekkora egy patkány vagy!!! Ha ezt poénnak szántad, hát qurvára nem volt az! Fogdosnám én tüzes vassal neked, és szívesen végig is nézném. A kérdezõnek. Bocsánat, de ez nagyon ki kívánkozott. És igen normális.
igen
Ennek az égvilágon semmi köze a homoszexualitáshoz! Óriási baromságot mondott, akitõl ezt hallottad. Kislányok is fogdossák a puncijukat, de ez teljesen normális a fiúk és lányok esetében is!!!

Jövő hétre vagyok kiírva. Normális az, hogy állandóan azon aggódom, hogy csak egészséges legyen a babám?

Egész terhességem alatt, minden rendben volt a babával, minden vizsgálat jó lett, mégis azon aggódok, hogy csak nehogy vak legyen , vagy valami más baja legyen. Nem vagyok normális, hogy ilyenekre gondolok, pedig egész nappróbálok tudatosan pozitívan gondolkozni. Más kismamának is vannak ilyen gondolatai?

Legjobb válasz: Teljesen normális hogy aggódsz.

Teljesen normális hogy aggódsz.
Én is jövõ hétre vagyok kiírva, és nem a szüléstõl félek, hanem ezektõl, amiket leírtál. (bár nem folyamatos rettegésrõl van szó, csak aggódom)
Szerintem is normális, hogy aggódsz. A vége felé egyszer a párom ilyet szólt, hogy megyünk ultrahangra, megnézzük 6 ujja van-e. Na ezen én úgy kiakadtam, majdnem sírtam...tudom a hormonok, meg az aggódás. Pedig csak viccelni akart, de én is nagyon aggódtam, azt akartam, hogy az ég-világon minden rendben legyen, és már nem voltam vicces kedvemben... De szedd össze magad, légy optimista, úgy a szülés is könnyebb lesz!
Nekem még van 3 hetem, de én is aggódom-második baba, az elsõnél is aggódtam-akkor szûnik meg, mikor a kezembe fogom és saját szememmel látom.

Ma vette le a doki az állandó fogszabályzót 2 év után. Normális az ha matt a fogam felszíne ahol a brekett illetve a gyürü volt? Hogyjön rá vissza a zománc? Az normális ha kis darab jött le a fogamból mikor a gyürüt levette?

Legjobb válasz: Nekem 1 év után vették le, látszott a helye eléggé, de már elmúlt. az, h lejött a fogadból egy darab, nagyon nem hangzik jól, de a dokinak kellett volna mondani errõl vmit ott és akkor.

Nekem 1 év után vették le, látszott a helye eléggé, de már elmúlt. az, h lejött a fogadból egy darab, nagyon nem hangzik jól, de a dokinak kellett volna mondani errõl vmit ott és akkor.
Az a ragasztóanyag lehetett, ami lejött, egyébként meg mondd meg az orvosodnak, hogy polírozza le a fogaidat DEPURÁL pasztával./Ezt egyébként jobb helyeken rögtön meg is zeszik./
*teszik
Átpolírozta a fogad?
A kérdező hozzászólása: igazából mégcsak a hátsó gyürüket vette le meg az azelõtti brekettet és mintát vett a éjszakai fogszab-hoz.2hét mulva kerül le az egész Az biztos a fogamból jött le mivel elég kemény anyag volt meg látszik hogy a fognyaknál egy kis darabka hiányzik
Nem fáj a fogad? Mert ha igen akkor a fogadból jött le... Ha nem, akkor nem hinném hogy az lenne... Amúgy lehet hogy csak azután fog polírozni, miután az egészet leszedte.
A kérdező hozzászólása: tuti hogy a fogamból jött le..de nemfáj

Az normális, hogy állandóan a legjobb és egyetlen igaz barátomra gondolok (aki egy lány)? 16/f

Állandóan eszembe jut és hiányzik, mert ritkán láthatom a távolság miatt.

Legjobb válasz: Normális, amikor õ a barátnõd. De úgy látom barátzónán keresztül próbálsz többet elérni nála hogy esetleg járjatok.

Normális, amikor õ a barátnõd. De úgy látom barátzónán keresztül próbálsz többet elérni nála hogy esetleg járjatok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit akarok. Csak annyit tudok, hogy nagyon szeretem és õ is nagyon szeret engem. De még nem volt barátnõm soha, szóval nem is tudom, hogy mi a különbség.
Hát tedd fel magadnak a kérdést, hogy el tudnád-e képzelni barátnõként. Ha igen akkor érdemes rámozdulni. Lehet, hogy nem jön össze a dolog, de jobb mintha azon gondolkoznál, hogy "mi lett volna ha...". Ja én voltam aki elõbb is kommentelt.
A kérdező hozzászólása: Feltettem a kérdést magamnak és eltudnám képzelni. Mondtam is neki, hogy elgondolkoztam rajta, de õ azt mondta, hogy még nem gondolt rá. Nagyon rossz állandóan rá gondolni úgy, hogy nem lehet mellettem. Elmúlik ez?
4 változat lehetséges: 1. Rámozdulsz, összejöttök. 2. Rámozdulsz, nem jön össze, még lehettek barátok. 3. Rámozdulsz, nem szeretné nagyon, ennyi, lesz nõ még az életedben bõven. 4. Összejössz egy másik csajjal, õt pedig megtartod barátként. Mindenesetre ne fogd fel ezt olyan borzalmas dologként, annyi csajjal fogsz még találkozni az elkövetkezõ években, hogy jó lesz ha egyáltalán emlékszel a nevére 6-7 év múlva.
A kérdező hozzászólása: 3-as kizárva. Túl sokat jelentünk egymásnak, hogy csak úgy elfelejtsük egymást. És eddig nem volt túl sok nõ az életemben, mert valamiért úgy alakult, hogy most rajta kívül kb senkit se ismerek.
örülj h nem fiú a barátod

Az normális ha a 3, 5 hónapos fiam keze lába szinte állandóan jár, de olyan gyorsan mint ha el akarna repülni, és képes fél óráig megállás nélkül!? Már arra gondolok, hogy hiperaktív.

Kb másfél hónapja csinálja, és mosolyog közbe, de olyan ijeszt? néha a " sebesség"!Olyan mintha be lenne indulva valamire.Egy nap legalább 3X van ilyen fél óránk.

Legjobb válasz: Tornázik a Drága! Valahogy erõsítenie kell, egyhelyben fekve egész nap? Gondolj bele! Tök normális amit csinál!

Tornázik a Drága! Valahogy erõsítenie kell, egyhelyben fekve egész nap? Gondolj bele! Tök normális amit csinál!
ennyi idos korában az enyem is ugyanezt csinálta. most 10 hónapos, egész nap meg se áll. :)
Az én lányom 6 hónapos és csinálja, fõleg, ha nagyon örül valaminek.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, megnyugodtam, akkor nem hiperaktív!
Az enyém is ilyen volt, most 11 hónapos, és egyáltalán nem hiperaktív, csak aktív :-)
Neki tornáztatnia kell magát, hogy késõbb tudjon fogni, kapaszkodni, mászni. Emlékszem az enyémen mennyit nevettünk apával, mert úgy rugdosott mindig... Ezt már a pociban elkezdik ám!
"El akarna repülni" - ez aranyoooos! :) Már csak azért is mosolygok rajta tele szájjal, mert az én kisfiam is ezt csinálja és olyankor meg tudnám zabálni, olyan édes! Még be is csücsörít hozzá, jaj, imádnivaló!!! Szét tudnám puszilni azt a csöpp fejét! Apa "evickélésnek" hívja, én meg "tellegetésnek". Akkor csinálja, mikor valami nagyon felizgatta, örül neki, vagy csak valamit úgy, de úgy mondana! Cukorfalat! Én ilyenkor gurulok a nevetéstõl és puszilgatom a kis tellegetõs pofiját! 9 hetes baba anyukája
hiperaktivitást leghamarabb óvodáskorban lehet diagnosztizálni. vannak nagyobb mozgásigényû babák, de az teljesen normális az õ korukban.

Az normális dolog, hogy az iskolában, amibe járok, a gyerekek a földre köpködnek állandóan?

Az iskolában, ahova járok, a 6. 7. 8. osztályosok közül sokan, meg néhány kisebb is állandóan a földre köpködnek, az iskolám udvarán meg az utcán is, és szerintem ez nem normális dolog, de valamelyik barátom azt mondta, hogy muszáj a nyálban lév? habot kiköpni. Mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Dehogy normális.

Dehogy normális.
Teljesen megszokott dolog a mai fiataloknál, hogy össze-vissza köpködnek. Focistáktól látják általában... azoknak van ennyi eszük.
Nem normális, de a tanárok se fegyelmezhetnek, mert akkor a szülõ megjelenik egy feljelentéssel, és ezt úgy mondom, hogy hallom-látom, és ez elkeserítõ.
Nem, de a fiataloknál ez divat. Egyébként Kínában annyira szokás, hogy a buszon mindenhol köpködtek, és mivel ez nagyon nem higénikus, ezért betiltották, és a buszmegállókban vagy nyilvános hyleken mindenhol kint a tábla hogy köpni tilos.
Ez nálunk is divat volt általánosban, engem is idegesített. Egy tanár mielõtt kiment az udvarra, lenézett a betonra és azt kérdezte: "most esik az esõ, vagy már megint összeköpködték?"
Dehogy normális. Jó nagy pofon kell az ilyen gyerekeknek aztán nem köpködne.
Dehogy normális, le kell nyelni! A habot említetted, attól nem lesz bajod, nyeld le nyugodtan, a barátodnak is mondd meg. Ha tél van, náthás vagy, és esetleg érzed, hogy "slájm" van a szádban, azt is zsebkendõbe illik köpni!
Nem normális. Köpködni nem illik. Mit szólnak ehhez a tanárok? Az én iskoláimban, ha valaki ilyet csinált volna, tuti megy az igazgatóhoz és megy a levél a szülõknek, hogy a gyerekük nem tudja hogyan illik viselkedni.
Há' ez azé' van, mer' [email protected] Tarkólövés.
Állítólag dohányosoknak kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!