Találatok a következő kifejezésre: Az nem hogy a (41608 db)

Helo, én mindenkilapja.hun akarok honlapot szerkeszteni, mindent tudok csak azt nem hogy a képtárba hogyan tudok képet tenni?

Legjobb válasz: menüpontok-galéria-és ott fenn fájlok feltöltése, tallózás és ha kiválasztottad akkor feltöltés

menüpontok-galéria-és ott fenn fájlok feltöltése, tallózás és ha kiválasztottad akkor feltöltés

Azt tudom, hogy mik a tünetek mikor fial a kutyám csak azt nem hogy a fialás előtt hány orával kezdődik?

szülés el?tt hány orával fekszik a helyén egyfojtába?

Legjobb válasz: Nálunk nem fekütt egyfolytában, általában éjszaka vagy hajnalban indul meg a szülés és egy délelöttig tart 4-5 kiskutyánál. de közben is mozog, iszik.

Nálunk nem fekütt egyfolytában, általában éjszaka vagy hajnalban indul meg a szülés és egy délelöttig tart 4-5 kiskutyánál. de közben is mozog, iszik.
Szia. Nekem volt egy 3évvel ezelõtt egy rettentõ okos kis palotapincsim.Õ is hasas volt.És nem tudtuk pontosan hogy mikor kell neki fialni. Egyik délbe emléxem pont jött a postás.Én kimentem és olyan furán nyöszörgött.Jött utánam, mindig elém állt hogy nem mennyjek tovább hanem mennyek vele a helyére. Ezt eljátszottuk egy párszor mert nem tudtam mi a baja.Néhány perc múlva elindultam õ ment elõttem, és mindig hátra nézett hogy megyek e:) Utána befeküdt a kis helyére és mindig a kis fejével lökdöste a kezem hogy simogassam.Itt még nem sejtettem semmit.Amikor az ajtó felé tartottam akkor mindig ugatot és követelte hogy menyek vissza mellé:) Na akkor már kezdtem kételkedni, és gyanitottam hogy lehet hohy itt az idõ.Ugy is volt.Egy 15-20 perce rá meg is hozta elsõ kölykét.Amugy ha fial a kutya aznap nem eszik.Inni iszik de nem sokat. Nagyon nyüzsög, nem találja a helyét.Keresi a kényelmet.Hát körülbelül ennyi.Remélem tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: és a kiskutyátokkal mi lett?
szia:) (én irtam második válszt) Hát sajnos nem tudta felnevelni öket. egyik kiskutyát én tudtam párnapig életben tartani ugy hogy mindig rá raktam a csecsére.De nem sikerült igy se megmaradniuk.Meg az anyjuk olyan volt hogy próbált volna belük játszani, mindig guritotta nkik a labdát és ugatot nekik.Nagyon sajnálom õt, mert sajnos apukám amikot a kocsival jött ki a garázsból, a kutyám csontot evet és nem látta hogy apu felé tolatt.....igy meghalt:'( Volt olyan fialás hogy az elsõ kölyke amikor megszületett nem lélegzett, és amit a tv-ben láttam hogy hogy kell ujszülött kutyákat ujra éleszteni, megcsináltam, és sikerült.Elkezdett lélegezni.Nos onnantól kezdve az anyukája is hálás volt nekem.Azóta nem is tudok magmhoz közel engedni más kutyákat.õ nem csak egy egyszerû kutya volt.Olyanokat csinált hogy hihetetlen.De már eltértem a kérdesedtõl.Szóval asszem az elején benne van amit irni akartam.És neked mikor fial a kutyád? milyen fajta?

IPhone 4-en hogyan tudom azt elérni, hogy a postjaimnal kiírja azt, hogy via iOS? Nem jampizasbol kérdezem.

Legjobb válasz: Ejj.. nem szép dolog az ilyen.. amúgy 1 program segítségével lehet kiíratni.. Baromság szerintem 1 telefonra verni, hogy hú, ezvan, megkaptam. De gondolom te még fiatal vagy, és azért nem gondolkozol. Ilyenkor jobban megutálnak az emberek, ha ilyet csinálsz. Egyik haverom, akit nem nagyon bírok.. folyamatosan az új cuccaival rajoskodik, mikor 1 rakás x*r az egész.. De õ azt hiszi, hogy ettõl menõbb lesz.. Hát.. elérte, hogy az osztályban mindenki utálja. Ez 1 használati tárgy, nem 1 Supra cipõ.

Ejj.. nem szép dolog az ilyen.. amúgy 1 program segítségével lehet kiíratni.. Baromság szerintem 1 telefonra verni, hogy hú, ezvan, megkaptam. De gondolom te még fiatal vagy, és azért nem gondolkozol. Ilyenkor jobban megutálnak az emberek, ha ilyet csinálsz. Egyik haverom, akit nem nagyon bírok.. folyamatosan az új cuccaival rajoskodik, mikor 1 rakás x*r az egész.. De õ azt hiszi, hogy ettõl menõbb lesz.. Hát.. elérte, hogy az osztályban mindenki utálja. Ez 1 használati tárgy, nem 1 Supra cipõ.
A kérdező hozzászólása: (facebookon)
A kérdező hozzászólása: amint latod, nem rajolasbol irtam..
iPhone 2 egy rakás fos :D én a helyedbe nem nagyon villognék vele:( :) de te tudod. van rá egy program, keress rá a google-be.
iPhone 4 egy rakás fos :D én a helyedbe nem nagyon villognék vele:( :) de te tudod. van rá egy program, keress rá a google-be.
nem jampizásból, akkor mibõl ?:D istenem.. nekem iphone 5öm van, és különös módon meg vagyok úgy is ha nem írja ki a posztjaimhoz hogy via iOS -.- szánalmas :D
hová korcsul még a világ ?
Azért az iPhone 4 nem egy rakás fos...


Az igaz, hogy a pí utolsó számjegye kettes számrendszerben 1? Mert, ha 0 lenne nem írnánk ki.

Legjobb válasz: Eleve értelmetlen az állítás, mivel pi-nek nincs utolsó számjegye. Mint minden irracionális számnak végtelen sok számjegye van. Az viszont igaz, hogy kettes számrendszerben minden racionális nem egész számnak 1 az utolsó számjegye. (Így minden gyakorlatban használt pi közelítõ értéknek is.)

Eleve értelmetlen az állítás, mivel pi-nek nincs utolsó számjegye. Mint minden irracionális számnak végtelen sok számjegye van. Az viszont igaz, hogy kettes számrendszerben minden racionális nem egész számnak 1 az utolsó számjegye. (Így minden gyakorlatban használt pi közelítõ értéknek is.)
Már amennyire beszélhetünk utolsó számjegyrõl a végtelenben, de igaz, ezt szokták mondani.
Minek eskövõ ha nincs rá pénz?
Tartsatok annyi fõset, ami te és a párod ki tudtok fizetni. Probléma megoldva.
A felét fizetik apósék, a másik felét te meg a párod.
Miért kellene nekik fizetni az esküvõt? Tartsatok olyat, ami belefér a költségvetésbe.
Az az õ pénzük, ha akarják kidobják az ablakon! Semmi jogod követelned, hogy fizessék a teljes esküvõt! Már az nagy segítség, hogy a felét kifizetik!
Ha nektek nincs pénzetek, akkor a ti részetekrõl csak a nagyon szûk családot hívjátok el, vagyis: szülõk, testvérek, tanúk! Igaza van anyósodnak, miért fizessen õ mindent?! Illetve, spórolj, amin csak tudsz! Neked nincs kereseted? Mert akkor fizethetnéd a te részedet te, vagy várhatnátok az esküvõvel addig, amíg anyagilag kissé stabilabb leszel!
Mint mondott az anyós pár hónapja? Mert azt nem gondolnám, hogy most csak úgy meggondolta magát.
Én igazából az anyóst sem értem, ha a másik két gyerek esküvõjét cakkumpakk kifizették akkor a tieteket miért nem akarja? Meg ha õ nem keres pénzt akkor igazából nincs beleszólása! Bár elég érdekes, hogy 20 fõt nem tudtok kifizetni
Hát már régen volt ilyen jó kérdés. Kérdezõ, nagyon undorítóak vagytok.
Ja, hogy nektek nincs pénzetek, de örülnél neki ha apósodék fizetnék a 99% csak, hogy mulassál egyet... És annak mi köze hozzá, hogy a pasid az apádnak dolgozik? Semmi! Miért nem adta oda neki a fizetését? Miért a lesz apósodnál van? Ti sem vagytok százasok.... Az egyik ismerõsöm is az apjának dolgozik, de oda adja a fizetését, nem az, hogy magánál tartja. Ti nagyon ostobák vagytok, te pedig egy pénzéhes ri*anc!! Meg úgy akarsz hozzá menni valakihez, hogy együtt sem éltél vele? Mióta is vagytok együtt 1 éve? Ja és ajánlom figyelmedbe a hétköznapi polgárit az ingyenes, azt még ti is kitudjátok fizetni! Neked is inkább dolgoznod kellene nem eltartatni magad!!
"Én igazából az anyóst sem értem, ha a másik két gyerek esküvõjét cakkumpakk kifizették akkor a tieteket miért nem akarja?" Talán a többi gyereke normális párt talált, és a házasságuknak esélye is van fennmaradni. De ez...
hova tûnt a kérdezõ? Szégyenli magát amiért nem egyezik a véleményünk az övével?
Nekem a küszöbömet nem lépnéd át... Nem még mulatoztassalak...
itt nem az együttélés a lényeg, hanem anyós viselkedése
Az tényleg senkinek nem tûnik fel, hogy még együtt sem élnek? Honnan tudhatják, hogy nem fognak elválni 2 hét után? És akkor ezek házasodnak, ráadásul anyuci-apuci pénzén? VICC.
Nállunk egyikönk szülei sem tudnak segiteni! Mégis lesz esküvünk, az igaz h nem 100 fös, de akkor is lesz. Jah és a saját pénzünkböl, olyan amilyenre futtya! Elég fura lány vagy te!Anyosod helyébe én sem fizetném!
De ha a párod az apukájának dolgozik, miért adja neki a pénzét? A bérért dolgozunk, nem pedig fizetünk, hogy dolgozhassunk.
pofám nem lenne hét-határra szóló esküvõt csapni, abban a tudatban, hogy én egy fillért sem fizettem érte. Ami, szûk esküvõnk, 15 fõbõl állt, két tanú, anyós, após, közös barátok Lagzira anyósom fõzött, sütött, mi az alapanyagokat vettük meg, és egy kisebb party, az egyik barátnál. Csendes, beszélgetõs, fõzõcskézõs esküvõ volt. Erre volt keret. Nem tudtam volna anyósomék szemébe nézni, ha õk fizettek volna mindent.
A kérdezõ egyre undorítóbb!
ha eddig arról volt szó, hogy a fiú apja, mint a többieknek is, nekik is állják az egész esküvõt, s most, a lagzi elõtt 18 nappal anyós közli, hogy mégse, hát, én is ki lennék bukva... szólt volna az elején, s nincs ez..
Házasságot két anyagilag és minden téren független ember köt. Mégis mi vár rátok a jövõben? Ha gyerek lesz, akkor õt is a szülõk fogják öltöztetni, mert övék a pénz? Neked komolyan semmi igényed nincs arra, hogy elhatárolódj anyagilag az apóséktól? Önálló felnõtt emberként akár vissza is utasíthatnád a segítséget, mert nem a létfenntartásra kell a pénz, hanem a habzsi-dõzsire. És akkor a probléma meg lenne oldva. A vén szatyor meg persze, hogy nem akar mindent maga fizetni, ha neked is van rokonságod. Basszus, a ti esküvõtök, miért nem oldjátok meg magatok?! Annyira azért még nem vagytok felnõttek, de a pénz mindig jól jön, ugye? Csak az a gond, hogy ez is egyfajta hitel, mert fizetni fogsz még érte bõven. Életed végéig hallgathatod, hogy kuss a neved, mert az õ pénzükbõl vett házban élsz, az õ kocsijukkal furikázol. Ez kell neked? Hogy becsatlakozz a gazdag-klánba és elfoglald a hierarchia legalacsonyabb fokát, pusztán a kényelemért? Az is durva, hogy esküvõ elõtt két héttel még semmirõl nem sikerült megállapodni...
"Meg ha õ nem keres pénzt akkor igazából nincs beleszólása! " Tudod házasságban vagyonközösség van.
Ha még nem is éltek együtt, miért lovagolsz az exküvõ témán? Addig gyûjtögethetsz amíg aktuális nem lesz. Nem várhatod el hogy az egészet õõk fizessék, a ruhád, hajad, sminked, körmöd minimum a te saját költséged.
Én ilyen nõszemély miatt már rég csináltattam volna házassági szerzõdést, mint amilyen a kérdezõ. Annyira biztos vagy benne, hogy rád íratják a házat? Anyós helyében lennék tuti nem engedném! Szerintem a kérdezõ most röhög a markába, hogy semmit nem kell fizetnie az esküvõbe ingyen bulizhat majd. Csak kíváncsiság képen kérdezem, hogy kérdezõ otthon laksz még? Amúgy meg nem kell halálra keresned magad ahhoz, hogy valamivel hozzátudj járulni az esküvõdhöz aminek inkább csak anyagiak miatt teszel meg!! Pénzéhes dög!
Ja és az nem mûködik, hogy akkor miért nem mentek el két tanúval. Abba belehalt volna, akkor nélkülük szervez meg mindent, mert annál nagyobb szégyent szerintem el se tud képzelni, hogy még egy rendes lakodalma se volt a fiúnak. Aki meg olyanokkal jön, hogy akkor nem kell szólni, hát nem tudom, akit nem a majmok neveltek fel és nem verte ostorral az anyja, az nem tudom hogy tudja megtenni vele, hogy ilyenbõl kihagyja, hogy megházasodik.
Szóval te elvárod, hogy após fizesse? Nem vagy pénzéhes, ááá dehogy :D
Lesz ott az apósnak annyi esze, hogy nem adja kettõtöknek... :)
én csak azt nem értem, ha utána visszafizetnek mindent, miért vághatná az anyós a fejéhez, hogy õk fizették???
Azért ne lepõdj meg nagyon, ha a hónap végéig eléd tesznek egy vagyonszerzõdést, hanem írd alá szépen. Ennyi jár a nekik, ha már mindent fizetnek!
Hihetetlen, hogy egy ilyen pénzéhes senkiházi ribit is elvesz valaki!!!
A kérdező hozzászólása: Még apósom nevén van a ház ezért az esküvõ után én és a férjem nevére fog kerülni.
Attól, mert összeházasodtok, még nem kerül a fele ház a nevedre, sõt!!! Csak akkor, ha neked ajándékozza. Remélem ad neki a Jóisten annyi eszet, hogy ezt ne tegye meg.
A kérdező hozzászólása: Van munkehelyem csak éppen nem keresem halálra magam. A páromnak van háza ami ha összeházasodunk a kettõnk nevére fog kerülni. Sógorom házassága pedig csak két hónapig tartott úgyhogy errõl ennyit...
Kedves utolsó, neked lenne képed hozzá, hogy úgy mulass végig egy estét, hogy egy fillért sem tettél hozzá, és úgy kezdj egy házasságot, hogy semmid sincs, talán még munkád sem, és ennek tetejében rosszban vagy azzal, akinek a házasságot köszönheted (és talán eleinte szintén rá kell majd támaszkodni)? Fõleg úgy, hogy a párja pénze is apukánál van... Nem arról van szó, hogy a készbe ül-e be, vagy sem, hanem lehet, hogy a következõ pár hónapban sem tud hozzá tenni semmit. Szerintem így még rá ért volna az esküvõ 1-2 évet. Persze, nem szép dolog, hogy a többi testvérnek egybõl fizetnek anyósék, de azért kíváncsi lennék az õ verziójukra is.
Kérdezõ tedd össze a két kezed, hogy lesz anyósod belement, bár NEM miattad hanem a fia miatt, tuti, hogy egy pénz éhes ri*inek tart téged! Az ilyennek én még egy csésze kávét sem adnék!
Utolsó: nem dolgozik az sehol, otthon pihenteti a kofferját és várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb!! Garancia van rá, hogy ez az esküvõ nem fog megélni 1 évet, de azt viszont kérdezõ vésd a fejedbe, hogy sokszor fogod hallani anyósodtól, hogy õk álltak mindent!!
Köszönd meg neki nagyon! És majd ha a házasság alatt az anyóssal összekapsz, ne lepõdj meg, hogy a fejedhez fogja vágni, hogy õ fizette az esküvõtöket... TE mit dolgozol? Mikor költöztök össze?
A kérdező hozzászólása: 31-én tartjuk az esküvõt, szerencsére anyósom belement, hogy fizessék ki a teljes összeget és majd a menyasszonytáncból befolyt összeget odaadjuk nekik.
Nem is volt rá pénzetek de mindent leszerveztetek? Hát gratulálok. Toljátok el pár évvel, költözzetek össze, gyûjtsétek össze a pénz felét.
"Utálom azt a vén szatyort!" Az anyósod, meg ezt látja is rajtad!! Gondolom, hogy tele van veled és a követelõzéseiddel a hócipõje, meg, hogy osztod a mások pénzét. Fogadjunk, hogy még az életben nem dolgoztál, és most a készbe akarsz belecsüccsenni!!! Remélhetõleg a párod is idõben észbe kap, és kivág mint a macskát szokták...székletet üríteni!
Addig nyújtózkodj amíg a (saját) takaród ér! Szép jövõ vár rátok ahogy elnézem a flegma kommentjeidet...
Ha nincsen pénzed, akkor ne akarj mulatni a máséból! Igaza van anyósodnak.
Szóval azt szeretnéd, ha az egészet apósodék fizetnék? Akkor megértem anyósodat. Õk állják a felét, ez fair, ti meg a pároddal teremtsétek elõ a másik felét és utána lehet nagyzolni.
Miert erzem ugy, h rohadt anyagias vagy? Hogy beleteszed a shegged a keszbe? Meg majd kisirod azt is, h irjak a fel hazat a nevedre.
1. Anyós azt kezd a pénzével amit akar.Neked ahhoz semmi közöd.Nem te kerested. 2. Miért is kellene a te részedet is neki fizetni???Ha nincs rá keretem nem rendezek nagy lagzit csak szûk körût. Nekünk sem volt pénzünk így kb. 18-an voltunk, de nem kellett senkinek sem rinyálni hogy fizessen helyettem.
"Nekünk nincs pénzünk, a párom minden pénze apósnál van." Szóval?
A kérdező hozzászólása: Semennyit sem.
De ti ketten, te és a párod, mennyit tudtok rászánni az esküvõre? Adjanak ugyanannyit apósék és kész.
A kérdező hozzászólása: Õk vették neki a kocsit a házat erre mondtam, hogy apósomék mindent megvesznek neki.
Mi az, hogy minden pénze apósnál van?
(pici off: 65 fõre 1 millió azért messzirõl se spórolós esküvõ)
Mondjuk úgy, hogy a másik kettõnek állták, már érthetõ az elvárásod valamennyire. Náluk anyós nem pampogott? Nem szeret téged nagyon...
A kérdező hozzászólása: Nekünk nincs pénzünk, a párom minden pénze apósnál van.
A kérdező hozzászólása: Apósom ragaszkodik hozzá csak anyósom irígy. Pedig tele vannak pénzzel.
A kérdező hozzászólása: Nagy a párom rokonsága... Utálom azt a vén szatyort!
Úgy a fair, ha olyan esküvõt tartotok, aminek a felét ti, a felét a párodék állják. Nem rendelkezhetsz a pénzükkel. Nagyon pénzéhes vagy, én az apósod helyében az anyósod mellé állnék.
A kérdező hozzászólása: A pénzt apósom és a párom keresték meg úgyhogy az lesz amit apósom akar. Mégis mibõl fizetne a párom amikor minden pénzét nekik adja?
Hány évesek vagytok???
Együtt sem éltek, nem is ismered, és már esküvõ??? Igaza van az anyósodnak, én is rohadtul ki lennék akadva! 99%, hogy ti el fogtok válni, és rohadt felesleges az esküvõ, és ezt az anyós is nagyon nagyon jól látja, és nem akar a ti pár hónapos házasságotokra rákölteni rengeteg pénzt! :)
Az a szokás, hogy a szülõk fizetik az esküvõt... Ez csak mostani divat, hogy a fiatal pár.... A szülõnek az a dolga, hogy segítse a gyerekét az életben. Az én szüleimnek kisülne a szemük, ha nem tudnák fizetni az esküvõmet.
A kérdező hozzászólása: 18 nap múlva esküvõ és pénteken ki kell fizetni a foglalót az étteremre.
Akkor fizessen minden család annyit, amennyien jönnek. Tegyél félre a fizudból, és ha megvan a pénz, jöhet a lagzi.
Akkor meg fizessétek a hívott vendégek arányában.
és 20 fõt nem tudtok kifizetni? azt azért egy kis spórolással és munkával egy évvel elõre tervezve ki lehet gazdálkodni...
A kérdező hozzászólása: Az én részemrõl kb 20 lennénk pároméról kb 50.
Hány fõs esküvõt szeretnétek?
De akkor mibõl fogtok élni? Te dolgozol?
De egy pénzéhes kis k.. vagy!!!!Követelõzz a saját szüleidtõl!!!Ha meg nekik nincs ne várd el mástól, hogy fizessen helyetted.
A kérdező hozzászólása: Mert az apjának dolgozik. Még nem élünk együtt.
Miért adja a párod minden pénzét nekik? Te nem dolgozol? Mi van a te kereseteddel? Együtt éltek?
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Apósom felajánlotta, hogy mivel a másik két gyereküknek is fizették ezért nekünk is fogják.

Miért van az, hogy akiknek van munkájuk, azok nem becsülik a tényt, hogy dolgoznak?

Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy azok akiknek van munkájuk, azok nem becsülik meg. Panaszkodnak, utálnak dolgozni, már reggel azt várják mikor mehetnek haza, stb. Persze, sok helyen kevés a fizetés, ez tény, de az is, hogy sok munkanélküli boldogan cserélne velük. Miért nem becsülik meg egyesek hogy van munkájuk?

Legjobb válasz: Éhbérért és megalázásért senki nem megy be szívesen dolgozni. Enni és számlákat fizetni kell, ezért az ember dolgozik, de attól még nem kötelezõ szeretnie.

Persze, jobb dolgozni mint otthon a munkanélküli segélyt várni, de amikor kétszer annyit dolgozunk (mert itt létszámstop van) mint a külföldi kollégák ugyanannál a cégnél fele annyi pénzért, nekik ilyen-olyan juttatásaik vannak, 5 után lelépnek, itthon meg a magyar fõnök kijelentheti, hogy túlórázz de azt nem fizetik, akkor azért elgondolkozik az ember azon, hogy nem szívesen tapsikol a rabszolgamunkának. Nem mindenhol rossz a helyzet, van olyan tényleg aki nem jogosan panaszkodik, de Magyarországon még mindig nem becsülik meg az embereket és a munkájukat.
Éhbérért és megalázásért senki nem megy be szívesen dolgozni. Enni és számlákat fizetni kell, ezért az ember dolgozik, de attól még nem kötelezõ szeretnie.
Ja kérdezõ!Az ökörségedért úgy lepontoználak!!!!!!Ki az az ember szerinted, aki megbecsüli , hogy 75 ezer ftért §zoph±t?Nyilván te az ilyen szerencsétlen emberekbõl vagy egyre undorítóbban gazdag.
Segélyért járni természetesen jobb.Fõleg, ha az munka nélkül is szinte annyi, mint tönkremenni bagóért egy büdös munkahelyen.
Te nem Zsiga Marcel vagy?
Ez igy van miota vilag a vilag, az emberek 80%-a ilyen. A maradek 20 meg annyit keres, mint a 80 együttveve, azok meg csodalkoznak, hogy miert elnek szarul.
A kérdező hozzászólása: Látszik hogy egyeseknél a munkamorál egyenlö a nullával. Ember! Mi a jobb? 75-ért dolgozni, vagy segélyért járni? (feltéve ha kapsz)
Mert az õ munkájukat sem bcsülik meg.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta hogy kötelezö szeretnie! Viszont! Ha nincs munkája, nincs pénze, nem tud számlákat fizetni. Így van?
A kérdező hozzászólása: Elsö! Szerintem ez nem igaz. Ugyanis, ja nem becsülnék meg a munkáját, akkor nem alkalmaznák. Nem? Nálunk is az egyik szerzödésesnek most jár le a szerzödése, a fönök közölte hogy még egy hónappal meg lesz hosszabbítva (majd lehet többel is) erre örült a fönök elött, de az ahogy kitette a lábát, az elsö mondata az volt hogy azt hitte augusztusban nem kell jönnie, mert utazgatni stb akar. Tehát? Nincs megbecsülve a munkája? Nincs hosszabbítva a szerzödése? ?? Mégsem jó neki.
"Örülj, hogy van munkád!" Magyarországon ma ez a szlogen. Régen kötelesség volt dolgozni, mert bevittek a zsaruk. Ma jogod van dolgozni, így örülhetsz. Sokan jobban megbecsülnék, ha magasabb bérért dolgozhatnának. De, amíg itt mindenki mindent eltûr, minimálbérért húzzák az igát, mint az állatok mukk nélkül, tûrik a kihasználást, amíg a szakszervezeteknek kuss van, addig itt jobb nem lesz. Természetesen szó se róla: vannak olyan dolgozók, akiknek semmi sem jó, az én melóhelyemen is van ilyen, pedig itt viszonylag nem rossz a fizetés.
XD
A kérdező hozzászólása: Most tekintsünk el attól, hogy ki a kérdezõ! Ötleteket kérnék szépen!
szerezz neki beutalót az elmegyógyinzézetbe
Foley... olyan ismerõs ez a név! X) Nem olvastam tõled már pár kommentet... kb 1000-et?
A kérdező hozzászólása: És akkor mi van? Én nem kérdezhetek semmit?
nem, nem lehet eltekinteni, hogy ki kérdezte.xD amúgy, amihez van bõr a képeden, épp annyit.:P
A kérdező hozzászólása: Sosem használnám ezt ki, csak zavar.

Mit tehetnék az ellen, hogy a fiam nem akar "rossz gyerek" lenni?

Kis meghunyászkodó típus, már óvodás korában is ilyen volt. Visszahúzódó, nem akarja megvédeni magát, csendes, konfliktuskerül? és aggódom, hogy ebb?l gész életében baja lesz. Nem akarom, hogy ilyen maradjon, mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Szerintem ne akard megváltoztatni az alapvetö jellemét. Beszéld rá valami küzdö sportra. Ott nagy érték az, ha nem gözöl be. Az életben pedig ad neki olyan biztonságot, hogy meg tudja magát védeni, ha ugy adodik (nem csak pofonokrol van szo!)

Szerintem ne akard megváltoztatni az alapvetö jellemét. Beszéld rá valami küzdö sportra. Ott nagy érték az, ha nem gözöl be. Az életben pedig ad neki olyan biztonságot, hogy meg tudja magát védeni, ha ugy adodik (nem csak pofonokrol van szo!)
Igen a kûzdõsport jó ötlet.Minden amit az elsõ válaszoló leírt + önbizalma is lesz ha valakit legyõz :D Énis ilyen vagyok visszahúzódó típus de 7éve karatézok.Ideglevezetõnek is jó és megvédeni is megtudom magam (utóbbi idõben különösebben szükségem van rá) Csak nehogy túlzásba vigye :D
Egy küzdõsporton épp az érvényesül, aki be tud gõzölni. Ezt nem csak én mondom, hanem az edzõm is, aki egy egykori kick box világbajnok. De ettõl függeltenül a kick box, vagy a thai box, de bármilyen más küzdõsport jó dolog önmagában is, ha szereti valaki a saját határait feszegetni. Én elsõsorban nem küzdõsportot ajánlanék, hanem egy csapatsportot. Egy küzdõsportban épp úgy antiszociális marad az adott személy, mint amúgy is. Egy csapat viszont együtt mozog, együtt iszogatnak meccs után, egymásért felelõsnek érzik magukat, együtt csajoznak, együtt szivatják egymást. Ez egy leírhatatlan érzés és felszabadultabbá teszi az embert. Nem tudom hány éves a fiad, azon is sok múlik. De hogy Te nem akarod, hogy olyan legyen amilyen, az szerintem már régen rossz, na meg kevés is. Õ már egy gondolkodó ember, neki kell rájönnie, Te maximum csak rávezetheted, terelgetheted és támogathatod õt. Meg persze lehet, hogy egy lány is lendítene a dolgokon.
Iskolában a tanítónõk mit mondanak? Akkor is ilyen, amikor te nem látod? Csak mert tapasztaltam már párszor, hogy anyuci jókisfia, csak a reggeli elválásig olyan jófiú. Az iskolában már ugyanolyan elevenné és harciassá válnak mint a többiek...
Nem lesz baja belõle, sok ember ilyen (énis). Inkább azokkal van baj, akik túlbuzgóak és nagyon extrovertáltak, õk hamarabb kerülhetnek bajba is. Attól még hogy visszahúzódó, nem következik hogy hülye is. Tehát nem látom miként lehetne baja így?
sehogy, ez nem facebook
A kérdező hozzászólása: gondoltam h nem facebook... de pl az MSN sem az mégis van ilyen lehetõség...
felakasztotta magát
A kérdező hozzászólása: A szobájában?
Gondolom igen, miért? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!