Találatok a következő kifejezésre: Az nem hogy 15 (563 db)

A laptopom dobozára az van írva, hogy 15, 6"os, de kinéztem egy laptoptáskát, amire viszont azt írják, hogy 15, 4"os géphez jó. Biztosan nem fog beleférni? Vagy az a pici már nem oszt nem szoroz?

Legjobb válasz: Van, hogy a 15.6-os táskába sem fér be a 15.6-os gép. Próbáld bele, ugyanis ez csak a képátló, a gép fizikai mérete ettõl jelentõsen eltérhet.

Van, hogy a 15.6-os táskába sem fér be a 15.6-os gép. Próbáld bele, ugyanis ez csak a képátló, a gép fizikai mérete ettõl jelentõsen eltérhet.
??
1" ~ 2, 5cm 0, 2" ~ 5mm Szerinted?! Amúgy lehet, hogy kissé feszülni fog, de az anyag is engedni fog, meg még az is lehet, hogy ráhagytak, és csak full passzos lesz. De esetleg próbáld bele, vagy kérdezd meg a boltot (ha webshopos).

Az durva, hogy 15 évesen már nem vagyok szűz?

Még sz?z vagyok, de a barátommal nagyon komoly a kapcsolatom. És annyira szeretjük egymást, hogy ez a kor engem nem zavarna. Úgy értem, hogy nem érdekel, hogy ilyen fiatal vagyok. Mert én testileg és lelkileg is fel vagyok rá készülve.

Legjobb válasz: Én azért alig 3 hónap után nem biztos, hogy odaadnám magam, még akkor se ha olyan "nagyon komoly". A 6 hónapot kivárnám a helyedben, mivel még te magad se vagy biztos abban, hogy akarod-e ezt a közeljövõben. Ha az lennél fel se tetted volna a kérdést. Én elõbb jobban megismerném a helyedben, hogy egyáltalán érdemes-e arra, hogy neki add a szüzességed, és ez bizony majdnem 3 hónap alatt alig ha derül ki. Várhatnál még evvel, de nem olyan vészesen korai. L/20

mindeféle bunkózás távol álljon tõlem, de az én baráti körömben a csajoknál 2 típus van. aki szerelembõl vesztete el, és azóta alig mer kipróbálni újdonságokat, meg van akit kihasználtak, de tanult belõle és csak azzal fexik le akit már szeret! és az utóbbi mer játszani, és sokkkkkal jobb velük! de 15évesen inkább büszke legyél rá hogy szûz vagy, ha a pasid ezt nem érti meg, avagy esetleg nem akar tovább várni és inkább kilép a kapcsolatból, akkor eleve nem éri meg neked ez a gyerek! várj, de csak magadért! és ne csinálj semmit lelki terror miatt(remélem érted a célzást)
Én azért alig 3 hónap után nem biztos, hogy odaadnám magam, még akkor se ha olyan "nagyon komoly". A 6 hónapot kivárnám a helyedben, mivel még te magad se vagy biztos abban, hogy akarod-e ezt a közeljövõben. Ha az lennél fel se tetted volna a kérdést. Én elõbb jobban megismerném a helyedben, hogy egyáltalán érdemes-e arra, hogy neki add a szüzességed, és ez bizony majdnem 3 hónap alatt alig ha derül ki. Várhatnál még evvel, de nem olyan vészesen korai. L/20
várj még egy picit, attól nem lesz bajod. hagyhatod neki, hogy simogasson, idõvel majd megujjazzon és majd megtörténik. én májusban veszítettem el a szüzességem, a barátom pedig 2 évet várt rám, de azt mondta, hogy nem bánja. szerintem várj még egy kicsit és ha akkor is felkészültnek érzed magad (és élveztél addig mindent) akkor majd megteszitek!! 17L
Ha igazán szeretitek egymást, akkor még tudtok várni. Ne akarj azért szexelni, mert más is csinálja.
még azt az 1 évet várd meg! 16/f
Az egyik évfolyam társamat már 12éves korában megujjazták és 13 évesen lefektették úgyhogy nem durva! 15L
ha tényleg fel vagy rá készülve akkor csináld. csak nehogy megbánjad amit tettél! ezt nem kor határozza meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Noverem mar kerek 1 eve jar a pasijaval, de meg mindig varnak. Nagyon mely, es komoly a kapcsolata a baratjaval, de tudomasom szerint meg nem fekudtek le egymassal. Szerintem az a 3 honap az semmi, oke jobb mint a 3 het, de meg nem garancia semmire sem.
ha megbizol benne és szereted és szeretnél neki örömet okozni akk nyugodtan mai világban teljesen normális
Most szûz vagy nem szûz ? jah, látom szûz! Ja bocs nem szûz!
én 13 voltam barátnöm 12 mikor elvesztették 3 honap 10 nap után azota is együtt vagyunkk lassan 2.5 éve és virágzik a kapcsolatunk szal egyátalán nem para a ti esetetek 15(F)
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok. De szerintem ez egyértelmûen kiderül. Amúgy köszi. Akkor ne aggodjak a korom miatt. Oksi. Köszi.
Szerintem varj meg... En is fel voltam keszule ... 15 voltam en is ... imadtam a fiut ... de utanna szet mentunk. Es akkor csak neked lessz rosszabb, mert soha nem fogod elfelejteni... Szerintem varj meg 1 evet.... 18L
Légy önmagad hisz nem vagy egyedul. Én 14 évesen veszitettem el, és már azota nem egyszer csináltam. Ne para a ti esetetek. 14/F
A kérdező hozzászólása: 28# és ha várok egy évet és utána szakítunk, akkor nem fog hiányozni? Már nem azért, de ennek nincs semmi értelme.:)
ha szeretitek egymást nincs gond, de figyeljetek mindenre. mind2töknek legyen óvszer kéznél mindig.anélkül soha ! és figyeljetek mindenre ! sok sok elõjáték és ismerkedjetek egymás intim részeivel !
várd meg a 16-ot legalább!!! Am kicsit durva!
A kérdező hozzászólása: Ez milyen jó sztori! Bár nekem is ilyen jól sikerülne a végén...
15 éves voltam amikor elvesztettem, pár hónap járás után, úgy éreztem, hogy készen vagyok rá és hát megtörtént :) Azóta már a férjem 2OL
Ha már te is úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor ha apád lennék nem ütnélek agyon. (ez bók volt :P) Szóval ha felkészültél rá akkor nincs akadálya. (de azért várj még egy évet... :) ) 25F
Ha felmerül benned ez a kérdés, akkor még nem vagy készen. Mióta vagytok együtt, hogy nagyon komolynak mondod a kapcsolatot?
Ha a kapcsolatod komoly vele es szeretitek egymast es eltudnad vele kepzelni az elso alkalmat, neki adnad a szuzesseged es nem bannad meg akkor semmi baj nincs ha lefekszel vele:) )
A kérdező hozzászólása: Már lassan 3 hónapja. És komolynak gomdolom. Mindenkinek köszi a válaszát. Úgy döntöttem, hogy még várok. Nem bizros, hogy egy évet, de még minimum egy hónapot fogok várni.
Nem durva. 13 évesen lenne az.
nem durva, ha szeretitek egymást és fel vagytok készülve de inkább várjatok még egy évet ha annyira jól megvagytok akkor egy év mulva is együtt lesztek és semmit nem vesztetek :)
A kérdező hozzászólása: Azt mondom neki, hogy várjuk meg a fél évet és majd csak utána. És ha nem érti meg, akkor esküszöm, hogy dobom
Tényleg várjatok még kicsit, a három hónap korai. Három hónap alatt, hiába, hogy viszonylag hosszú idõ, nem biztos hogy eléggé megismeritek egymást. :) Én speciel alig múltam 14 mikor megtörtént, de akkor már majdnem fél éve együtt voltunk. Ennek másfél éve, két hét és ünnepeljük a második "évfordulónkat". :D Szóval én egy vagyok az élõ példák közül a "13 évesen durva" kategóriára. Jó, én is tartom, ha sík az agyad, ne csináld 13 évesen, megspórolod a sok stresszet, de mi ezt már hónapok óta terveztük, mindennek utánanéztünk, szülõkkel is beszéltünk, onnan is kaptunk felvilágosítást, illetõleg csak felõlem.. xd De akkor is. :) Ha felkészült vagy, és odafigyelsz a dolgokra, rendesen vágsz a dologba, 13 évesen sem gáz. Ha csak poénból csinálod, vagy hogy menõ legyél, na akkor már nagyon is gáz. :S Az a baj hogy sok az ilyen :( Nektek meg nagyon drukkolok! ;) Írd meg majd hogy mi lett, képes-e várni, vagy nem? :) 16/L(oké, legyen 15, decembertõl lesz 16.. xd)
Neked kell érezni. Ha biztos vagy abban, hogy fel vagy rá készülve, akkor tedd meg. Idõhöz kötni viszont hülyeségnek tartom. (Mármint, hogy 1 év meg fél év, stb. Meg az is, hogy csak azért ne feküdj le valakivel, mert még nem vagy 16 vagy 17 éves... Nem ettõl függ, nem vagyunk egyformák... Tudod...) Én 14 és fél voltam, 2 hónapja voltunk együtt akkor, és valahogy nem érdekelt sem az életkorom, sem hogy mi lesz utána, õ-e az igazi, stb... De még együtt vagyunk:-D 23, 5L
Lassan 3 hónapja ?XDD az komoly idõ aztán a 4. hónapban megdug aztán otthagy és akkor mit csinálsz na ?:D
Elõzõ: 1 év után is megteheti ugyanúgy... Vannak ilyen barmok... Akkor legalább csak harmad annyi idõt pazarolna rá, jobban jár.
Szia! :) Én is 15 és fél éves vagyok..a barátommal az 5.hónap után feküdtem le..szeretjuk egymást és hosszútávra tervezunk még most..azonban a szex elõtt megvolt minden aminek lennie kell..(ujjazas, akkor forditva.. :D ) várj még vagy 2 honapot te is :P
Attól, hogy az osztálytársad (vagy esetleg te vagy az "osztálytársad"?) ilyen könnyûvérû volt gyerek létére, attól ez még cseppet sem normális.

Az normális, hogy 15 hónapos fiam még nem megy hanem térden csúszva jár?

Legjobb válasz: Igen, nem kell mindent versenyeztetni, van a gyerekeknek egy saját ritmusuk. Fel fog állni ha olyan lesz a kedve, én nem aggódnék:) Manapság mindenki azt méri kinek mit csinál a gyereke és milyen gyorsan, de ez nem helyes. Van ismerõsöm aki 3 évesen még nem beszélt, lusta volt, meg nem mondanád így felnõttként.

Az én kisfiam 16 hónapos és még mindig nem megy önállóan, mindig kapaszkodik valamiben. Hiába szeretném én is, hogy elinduljon, ha õ még nem érzi biztonságban magát. Ne aggódj, el fog õ is indulni, csak egy kicsit késõbb. Nincs ebbõl semmi probléma, nem versenyfutás ez.
Igen, nem kell mindent versenyeztetni, van a gyerekeknek egy saját ritmusuk. Fel fog állni ha olyan lesz a kedve, én nem aggódnék:) Manapság mindenki azt méri kinek mit csinál a gyereke és milyen gyorsan, de ez nem helyes. Van ismerõsöm aki 3 évesen még nem beszélt, lusta volt, meg nem mondanád így felnõttként.
DE normalis!! gyogytornaszhoz jarunk, koraifejlesztesre es Deveny masszazsra! Azt mondtak, hogy 18 honapos korig szoktak a babak megtanulni jarni ha nincs semmi problema, addig ez a mozgasforma is normalis, mert a lanyom is igy kozlekedik es megkerdeztem.
enyém sem megy, csak kapaszkodva. Nekem is a másfél éves kort mondták. Nem erõltetem, nincs vezetgetés. Késõn érnek a gyerekeim, a másik is kb. másfél éves korára ment, két hónappal késõbb meg már nem is kellett babakocsi, 3-4 órákat gyalogolt, mi meg dõltünk ki mellõle.
Nyugi! Az én fiam is 17 hónaposan indult el egyedül! Elõtte kb. 1 éves korától kapaszkodva lépegetett! Az hittem soha nem indul már el:D
Utolsó: természetesen normális! Csak ma már minden túl van lihegve az anyák azon mérik h mennyire jó anyák, v nem is tudom ebbõl veszik az önbizalmukat, h milyen hamar fordul meg, jön ki az elsõ foga, kezd el kúszni, és áll fel. Ez minden gyereknél más, és nincs rá szükség h stresszeld szegény kérdezõt, mert NEM VERSENY!
Aggódni akkor kell, ha 18 hónapos koráig nem indul el. De a térden csúszás nem egy normális fejlõdési fázis. A lányom is ezt csinálta, a védõnõ utánanézett, állítólag egyensúlyzavar. Vidd sokat a játszótérre hintázni, nekem ezt mondta a védõnõ. Másfél éves korára felállt a lányom egyébként, remélem késõbb sem lesz semmilyen tanulási zavara.
huuu de szeretem az ilyen okostojasokat....az unokaöcsem 12 honaposan allt fel 19!!!honaposan indult el.Es mi a baj ezzel???Semmi!Most 2, 5 eves ugyan olyan a mozgasa, mint a többi gyereknek!Termeszetesen elvittek orvoshoz, aki megallapitott, hogy semmi baja.Szerencsetlen sogornöet a sok begyepesedett jatszoteri Anyuka halalra szekalta termeszetesen, mert mindenki okosabb, mint egy orvos!Jöhet a lepontozas!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.
Nem
A kisfiam 17 hónaposan kezdett járni, elõtte õ is térden csúszott. A gyerekorvos azt mondta, hogy ha 18 hónapos koráig elkezd járni az teljese normális.
Azért nehogy már az legyen a normális, ha egy 10 és fél hónapos gyerek jár.Sõt, szabad lehurrogni, de szerintem egy ekkora gyereknek még inkább bõven másznia kéne, mert attól fognak erõsödni az izmai, ízületei.Az, hogy nem jár, tök normális.A térden közlekedést nem tudom.
De bírom az ilyen okoskodókat, akik szerint nem normális... Hidd el, az! A babák átlagosan 12-15 hónapos koruk között kezdenek járni, de 18 hónapos korig TELJESEN NORMÁLIS! Késõbb sem biztos, hogy baj van, de akkor azért már meg kell mutatni szakembernek. Férjem 19 hónaposan indult el, hidd el, semmivel sem rosszabb a mozgása vagy butább, mint az, aki 10, 5 hónaposan már gyönyörûen járt. :)
NORMÁLIS!!!! NE AGGÓDJ! Gyógytornász mondta nekem is (jártunk a lányommal), mint már elõttem is írták, másfél éves korukig kell felállni és elindulni. Utána már komolyan kell venni, de még akkor sem biztos, hogy gond van. Lányom 15 hós már feláll, de nem megy még, csak oldalazva a bútorok mellett. Az önálló járástól még nagyon messze van.
abszolut nem normális, általában 1 éves korban már rendesen járnak a babák, én még ilyennel nem találkoztam.enyém 10, 5 honaposan gyönyörüen járt
Szerintem sem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Apa azzal cseszeget, hogy 15 évesen miért nem járok diszkóba. Mit csináljak?

16 leszek nyáron és amikor nála vagyok (elváltak a szüleim), apukám állandóan azzal jön, hogy miért nem járok el hétvégénként bulizni. Hiába mondom neki, hogy örülnie kéne ennek, hiába tépem a szám, hogy nem normális h erre biztat, hajthatatlan. Mit csináljak???

Legjobb válasz: Amit eddig, válaszolgass és fogadd el, hogy sajnos a szülõknek nincs mindig 100%-ig igaza. Nem is értem, hogy mondhat neked ilyeneket. Amúgy fel lehet nõni diszkó nélkül királyul. Komolyan. Én sosem jártam diszkóba, voltam más szórakozóhelyeken, szerettem bulizni menni, de az, ami a diszkó szóról beugrik, kimaradt, mégsem hagytam ki semmit. Amúgy ha van még egy-két ilyen érdekes ötlete, esetleg említsd meg édesanyádnak is.

Amit eddig, válaszolgass és fogadd el, hogy sajnos a szülõknek nincs mindig 100%-ig igaza. Nem is értem, hogy mondhat neked ilyeneket. Amúgy fel lehet nõni diszkó nélkül királyul. Komolyan. Én sosem jártam diszkóba, voltam más szórakozóhelyeken, szerettem bulizni menni, de az, ami a diszkó szóról beugrik, kimaradt, mégsem hagytam ki semmit. Amúgy ha van még egy-két ilyen érdekes ötlete, esetleg említsd meg édesanyádnak is.
nem cserélünk fatert? az enyém hallani sem akar róla
Azért "cseszeget" mert látja, hogy a legtöbb fiatal megy és bulizik... cigiznek, piálnak... meg ami belefér. S az édesapád azt látja, hogy az õ fia nem a "nagy átlag" tehát lehet úgy gondolja, hogy ez nem jó. Mert minden fiatalnak buliznia kell. Holott ez nem igaz. Mond meg neki, hogy téged nem a diszkózás érdekel, hanem más. És legyen szíves ezt a tényt elfogadni. Ennyike :) 23/N
Hát probáld ki a hét végi bulit, hagy örüljön. Amúgy igaza van ember csak olyanból lehet aki él éjjszakai életet.
Nekem anyukám szokta mondogatni, hogy mért nem hordok magassarkút, mért nem bulizok, mért nem sminkelem magam, stb. Mostanra kezdi megérteni az álláspontomat, bár még mindig próbálkozik... :D
utolsó vagyok. lemaradt: 17/L
A kérdező hozzászólása: mostanság már nálunk is javult a helyzet. rájött, hogy hiába próbálkozik, én döntöm el és szerintem kezdi belátni, hogy addig örülhet, amíg nem járok el... :)
Engem azért még szokott néha gyõzködni, de tudja milyen makacs vagyok. Amúgy mit mond, miért akarja, hogy menj? Az enyém pl azért, hogy ne maradjak ki semmibõl fiatalkorban, mert "mindenki" jár bulizni, hogy népszerûbb legyek, hogy sok barátom és ismerõsöm legyen, és hogy nõiesebb legyek (ezt a smink és társaira mondja). Apukádnak gondolom nem eezek a fõbb okai, de érdekelne, hogy mi
Szia Kérdezõ! Én is ugyanilyen voltam kamaszként. :D Nekem is mindig mondogatták, hogy ne legyek már ilyen kuka, menjek bulizni, haverokhoz stb. De nekem az volt a buli, hogy ha szombat esténként megnéztem egy jó filmet a nõvéremmel, vagy olvastam, vagy rejtvényeztem, zenét hallgattam...egyszerûen nem értették, hogy miért vagyok ilyen otthonülõ típus. :) 26/L
Örülj neki, hogy elengedne néha.
A kérdező hozzászólása: semmi baj:)
:) Ja... Ne haragudj..! Nem tudom miért gondoltam, h fiú vagy..:) Olyan megérzés féle volt... Úgy látszik nem jött be... Még egyszer sorry!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 01:17 lány vagyok :)
Ha mar ennyire hajthatatlan, mondd neki , hogy elmesz diszkoba, es helyette meg elmesz valamelyik haverodhoz. Csak nem jon utanad?
utolsó vagyok:13L
Az én helyzetem is hasonló:engem azzal cseszegetnek a szüleim hogy miért nem járok sulibuliba, meg parkba, hiába mondom nekik hogy engem ez nem érdekel és nem érzem ott jól magam.Hajthatalanok...
A kérdező hozzászólása: 21.40 általában ilyenekkel jön, hogy ne maradj ki ebbõl, anya is járt már bulizni ilyen idõs korában, meg kell ezt is tapasztalni, MINDENKI ELJÁR - na és?! miért kell olyannak lenni, mint a többi? ha lenéznek, mert én nem vagyok olyan, mint õk, akkor én lenézem õket, mert õk meg mind ugyanolyanok... 13.29 igen én is szívesen töltöm ilyenekkel a szabadidõmet, hétvégéimet. azt nem mondom, hogy nagyon otthonülõ lennék, mert azért szeretek bemenni városba csavarogni barátnõkkel, fagyizni, vásárolni, moziba menni, stb. de ehhez a bulizás dologhoz nem fûlik a fogam. az meg, hogy a fiatalok ennyire isznak meg cigiznek, mert azt hiszik, hogy ettõl lesznek menõk, szerintem eléggé szánalmas. ha csak egy kicsit is gondolnának a jövõjükre...

Az természetes, hogy 15 éves kapcsolatban közli velem a párom, hogy szeret, de már nem szerelmes belém?

Legjobb válasz: Normalis. Ha az ellenkezojet mondana, hazudna. Marmint az a normalis, hogy igy erez,de hogy miert hangsulyozta ki, es miert epp most, azt nem tudom.

Normalis. Ha az ellenkezojet mondana, hazudna. Marmint az a normalis, hogy igy erez, de hogy miert hangsulyozta ki, es miert epp most, azt nem tudom.
A szerelem mint leírták jópáran, nem tart örökkön örökké, de attól még a szeretet és az összetartozás megvan ha tényleg tisztelitek és szeretitek egymást!Az hogy szerelmes legyél, sztem mindig vissza lehet hozni, mondjuk hogy olyan dolgokat csináltok mint amikor összejötettek, azokat az emlékeket vissza lehet hozni!Sztem felehet izzitani mindig egy kapcsolatot, csak azért tenni is kell, mert az a baj hogy sokan belesüpednek, és azt gondolják hogy majd jön magától minden!A kapcsolat minsõségéért meg kell dolgozni, ha te újból szerelmes szeretnél lenni, vagy hogy a párod újból lángoljon, azért tenni kell!Sok olyat láttam, hogy együtt vannak 10 éve és néha tényleg úgy viselkednek mint amikor tini szerelmesek voltak, jó õket nézni, de ez nem mindenkinek sikerül!
Mi ezt már megbeszéltük a férjemmel. Nekünk hamarabb elmúlt a szerelem, még nem vagyunk együtt kilenc éve, van két kisgyerekünk. Sok viszontagságon vagyunk túl, ami még erõsebbé tette a kapcsolatunkat. Nagyon szeretjük egymást, lelki társak vagyunk, és ez számít. :) Ja, és érdekes, mert néha fel-fellángol a szerelem is, fõleg tavasszal. :D
örüljneki.mert a szerelem amilyen gyorsan jön olyan gyorsan tud akár gyûlöletté válni. de a szeretet az sokkal erõsebb érzés.
A hatalmas lángolás elmúlik, de ha ott marad a szeretet, az összetartozás, a törõdés az szerintem természetes. Mi 9 éve vagyunk együtt a férjemmel, nem áradozunk napról-napra, de érezzük mi jóban-rosszban összetartozunk.
Normális, csak fáj hallani. Én 10 éve élek a párommal, néhány éve volt egy beköpése, aminek az volt alényege, hogy nem mindig ugyanúgy szeret, nem állandóan szerelmes, amin akkor nagyon megsértõdtem. Kb. mostanra értettem meg, hogy mirõl is beszél. Én sem vagyok már szerelmes, viszont nagyon szeretem, kötõdünk egymáshoz, összetartozunk.
A szerelem 2-3 év alatt elmúlik, bizonyított tény. Nem is lehet 30-40 évig olyan felajzott lelkiállapotban élni. Természetes, hogy 15 év után már nincs akkora emésztõ lángolás. De ha szeret és kíván, akkor nincs semmi baj. Hányan vannak akik meg soha nem voltak szerelmesek, aztán mégis összeházasodnak. Lehet szeretetben, megértésben szépen együtt élni.
nagyon sürgõsen kezd el olvasni a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? vagy: Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak" címû könyveket!!!! nincs olyan, hogy szeretlek, de nem vagyok szerelmes beléd! olyan van, hogy: még tisztellek, mert te vagy a gyermekem anyja. Semmiképp sem kiábrándítani akarlak, ne hidd, de ajánlatos változtatnod!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megerõsítéseket=)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Rákérdeztem és akkor mondta, de a viselkedése nem változott, kedves és szeret, csak én ilyen érzékeny vagyok.Megijedtem, hogy ez rosszat jelenthet, mert még csak egy éves a lányunk és hát ugye vele szeretném felnevelni, .Én imádom Õt!
Csak egy kérdés: Te pont olyan szerelmes vagy belé, mint amikor megismertétek egymást?
Elözõ voltam!Csak még annyit tennék hozzá, hogy sokan azért nem mernek úgy viselkedni, vagy elengedni magukat, mert jaj a gyerekek, jaj a szomszéd mit szól, hogy úgy viselkedünk mint két tinédzser!Kinem szarja le?Ha neke az esik jól, akkor csináld, csináljátok azt ami jól esik, a szexbe, az életbe mindenhol!Ezt azért mondom, mert sok ember belefásul a hétköznapi életbe és elfelejti milyen is volt amikor tiniként élveztem a szerelmet!Felnõtként miért nem lehetne?
Valamit mindig lefelejtek!:) Még annyi, hogy azt akarod hogy a férjed újból szerelmes legyen, bizony azért neked kell tenni, kicsit elcsavarni a fejét újból, mint amikor összejötetek!
akin nincs mit hódítani, abba nem tudunk szerelmesek lenni
Szerintem természetes. A szerelmet nem kell túlmisztikálni, jó érzés meg minden, de ami igazán számít, az az összhang, megértés, bizalom, SZERETET, amik a szerelem után is összeköthetnek egy életre.
de a szerelem érzésének akkor is örülünk, ha 10-20 éves házasság van mögöttünk....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon hasznosnak találtam a válaszokat.

Szerintetek az normális hogy 15 évesen nem engedik a szüleim hogy menjek a barátomhoz? Nem ott aludni. Csak valamit csinalni. Filmet nezni, vagy beszelgetni?

Nem ottalvásról lenne szó.. csak valamit csinálni.. filmet nézni, vagy beszélgetni vagy akármi... Csak az én szüleim ilyen szigorúak, mert az összes baratn?mnek megengeik hogy menjen a barátjánál.. és nyugodtan engedik de egem nem :(. Hogy kéne megbeszélnem a szüleimmel?

Legjobb válasz: ismertessétek össze a szülõket, akkor a te szüleidnek is több bizodalma lesz elengedni....

ismertessétek össze a szülõket, akkor a te szüleidnek is több bizodalma lesz elengedni....
Én 13 évesen voltam elõször "barátomnál"... akkor egyszer elengedtek, többször soha. Nem adtam rá okot, mégis ez volt. Ha nem tudtad ezidáig meggyõzni õket, nem sok esélyed van. 14/L.
És akkor a második lánya vagy málnafszú lesz és otthon kuksol, vagy a képébe hazudik az anyjának, és pasizik majd. Csak ne lepõdj majd meg. És azt kérdezted már, hogy miért nem? Vagy beéred azzal, hogy nem és kész? Mert ha ki tudnál belõlük húzni valami értelmeset, talán érvelhetnél is...
Utolsónak üzenem, hogy nem korai a szerelem 15 évesen. Ha nem ilyenkor, hát mégis mikor élje meg a diákszerelmet? 18 évesen már nem vagy az igazi diák, már inkább felnõtt. Nyugodtan élvezze ki a helyzetet. Direkt kihangsúlyozta, nem szexelni akarnak, csak filmezni. Mi abban a baj, és abban, hogy barátja van? Tudom, hogy nem helyeselnek a szentfazekak semmit, de azért ezekbe bele kéne gondolni... mikor élje az ilyen dolgokat? 40 évesen? D I Á K S Z E R E L E M!!
Szerintem simán ilyen beszélgetésre, tv-zésre mért ne mehetnél el.Mint leírtad nincs hátsószándékod vele kapcsolatban, nem lefeküdni akartok.Ha a szüleid ennyire féltenek mért nem telefonálnak esetleg oda akkor hallják hogy ott vannak a fiú szülei is és talán megnyugodnának, hogy semmi olyanra nem készültök.A túlzott szigor sem jó, rosszul is elsülhet.Probáld meg tényleg megismertetni a fiú szüleivel, meg a telefonos dolgot hozzd fel.
Én sem fogom engedni a lányomnak ennyi idõsen, igaz hozzátenném, hogy nekem 18 évesen volt elõször barátom. Egy 15 éves lány, vagy fiú nem érett még meg párkapcsolatra. Bocs, ha régimódi vagyok, de nekem az a véleményem, hogy inkább tanulj még, vagy sportolj, mint pasizz.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, mindig kérdem h miért nem? és mindig azt mondják hogy meg kicsi vagyok ahhoz hogy fiukhoz járjak. Lehet azért van ez mert a testómnak 11edikbe volt komoly kapcsolata aki mindig jött hozzánk...
15 évesnek nyugodtan lehet barátja és nem a sexre gondolok és szerintem is nyugodtan tv-hetnének, beszélgethetnének a fiúnál is, szóval ilyen szempontból túzásnak tartom a szülõk szigorát.Nekem már bölcsiben, oviban és suliban is volt diákszerelmem és fel is mehettem hozzájuk, ahogy õk is hozzánk, semmi olyat nem csináltunk.
Szia. Én 15 éves voltam amikor elõször volt komoly barátom, de mi egy helyen laktunk, bár elõtte nem ismertük egymást. De nekem megengedték szüleim, vagyis eleinte csak 8ig.. aztán azt mondta anyukám, hogy 22:00 ig lehetek kint, és ha barátomnál voltunk akkor ott voltunk, nem szólt érte anyukám..
nem értem azokat akik zt mondják, h õk sem engedtek volna el téged ennyi idõsen, De ha valamit megtiltanak, azt egy ilyen korú lány azért is megcsinálja, ez igy van, meg amigyis abban semmi baj sincs azzal ha filmet néznek és beszélgetnek. az, h egy 15 éves lány átmegy a barátjához nem azt jelenti h egybõl le is fekszenek
amugyis, nem értem a szülõket. ha otthon kuksol a gyerek egész nap a gép elõtt akkor az a baj, ha elkérezel valahová akkor meg az van h mennyit lógsz. amugymeg minek tiltani? majd max a pofádba hazudik és azt mondja h délután be kell mennie a suliba és a sráchoz fog menni és ennek az lesz a vége h semmit sem fog elmondani neked
különben is a tiltással semmit nem lehet elérni.. maximum azt hogy titokolnak mindent. még az elsõ szexet is. ami rossz környezetben rosszul sülhet el
Felejtsd el csak kamu az egész! Inkább tanulj nyelvet helyette többet fog érni.
tudok egy megbizhato munkát ahova csak 1500 forintot kel befizetned és már keszhecc is.
Ez az hulyitsuk csak az ifjusagot...
Írtam neked egy privátot majd nézd meg kérdezõ.

Hány volt áramot ad le egy laptop töltője, és hány volt árammal működik egy laptop aksija? Akkor mi van ha én 24Volt áramot adok a laptopnak? Nem csak 19v-l működik? Olyan az adapterem hogy 15-24 voltig állítható melyiket használjam?

Legjobb válasz: Áramot nem volt-ban mérünk, hanem amperban. Ne használd, mert nem értesz hozzá, így instrukciók segítségével is tönkre vágod mind a tápot, mind a gépet.

Áramot nem volt-ban mérünk, hanem amperban. Ne használd, mert nem értesz hozzá, így instrukciók segítségével is tönkre vágod mind a tápot, mind a gépet.
A kérdező hozzászólása: Nyazsgem ilyen kommentet minek kell ideírni te idióta? Vagy válaszolj normálisan, vagy szarj bele és nem írj! Azért nem az amper érdekel mert ez csak egy adott nagyságú ampert ad le mind 15 és 24 volton. Engem a feszültség érdekel, hogy abból hány volt áram kell?
"Engem a feszültség érdekel, hogy abból hány volt áram kell?" Szerintem ezt te se érted. Nah mindegy, az elektromos fogyasztóknak teljesítmény felvételük van. Az teljesítményt(látszólagos) az áramerõsség, és a feszültség szorzatából kapjuk. Ha tudjuk, hogy egy fogyasztónak pl.: laptop 20-100W(legyen most 100) a teljesítmény felvétele, és 19V-os adapterrõl ment, akkor P=U*I ====>I=P/U az az 100/19=5, 2A azaz 5200mA áram felvétele van. Magyarán 19V-on legalább 5, 2 ampert leadni képes adapterre van szükséged. Az viszont már más kérdés, hogy mûködni fog e, mivel a legtöbb laptopadapter 3 eres, de nem sokat foglalkoztam laptopokkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem akartam kifakadni de.... most már ok. Elnézést az elõbbiért. Szóval ha a laptopom 19 volttal megy és 24 voltot nyomok bele azzal nem lesz probléma?
Ezt sehol nem mondtam. Ha 19V-os a laptop, akkor csak 19V-al mehet.
A kérdező hozzászólása: Rendben!
sokat.verted. törödj bele a következményekbe.
A kérdező hozzászólása: Pedig nem is.
hát ha a napi gyakoriségu recskához viszonyitasz... pl én se vertem sokat (mondjuk tök rendszertelenül, mert kolis voltam, szal 5 naponta - hetente), mégis elsõ csajomnál (21 évesen) gond volt elélvezni a jelenlétében. A puncijában elélvezéshez is kellett vagy 2 hónap.
A kérdező hozzászólása: Nálam ennyire sincs jelen. Lehet, hogy furán hangzik, de az érzelem hiánya okozza szerintem(voltam már néhánnyal de egyik iránt sem éreztem semmit). Na de nem is a miértje a lényeg, hanem, hogy zavarja-e a lányokat ha egy fiú ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!