Találatok a következő kifejezésre: Az nem hogy (58862 db)

Hogyan magyarázzam meg, ha kiteszem facebook-ra hogy kapcsolatban vagyok, de azt nem hogy vele?

Az a helyzet hogy 1 hónapja együtt vagyunk a barátommal, azt ki szeretném tenni hogy kapcsolatban vagyok, mert sokan zaklatnak hogy randizzak velük, de azt egyenlõre még nem hogy kivel. Ezt hogy mondjam el neki, hogy azt miért nem akarom hogy vele?

Legjobb válasz: Pont így, ahogy itt leírta. Senkinek semmi köze hozzá amúgy, hogy ki a párod. A zaklatók viszont hátha leállnak. Nekem olyan is volt, hogy szingli voltam, de kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok, mert a napi 10 levél baromi idegesítõ hosszútávon. Én meg nem FB-on akartam párra lelni, ezért a jövendõbelim nem onnan informálódott, hogy mi a helyzet a kapcsolati státuszommal.

Pont így, ahogy itt leírta. Senkinek semmi köze hozzá amúgy, hogy ki a párod. A zaklatók viszont hátha leállnak. Nekem olyan is volt, hogy szingli voltam, de kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok, mert a napi 10 levél baromi idegesítõ hosszútávon. Én meg nem FB-on akartam párra lelni, ezért a jövendõbelim nem onnan informálódott, hogy mi a helyzet a kapcsolati státuszommal.
Azt is tedd ki hogy az ágyban mit csináltok! Meg az összes magánéleti dolgot amihez semmi köze senkinek! Hajrá!

(Kapcsolat) gyász lépcsőfokai? Felfogom, hogy kiderült, hogy megcsalt, de azt nem, hogy megcsalt. Most itt tartok.

Legjobb válasz: Szenvedsz, vergõdsz egy csomót, bár mindez attól függ mennyire vagy erõs. de nyugi, ha szeretted nem úszod meg a szenvedést. Mindig az szívja meg jobban akit elhagytak, becsaptak, stb. Jó hír viszont ha nem vagy hülye, tehát túléled, akkor erõsebbé válsz, ami kisugárzik majd belõled késõbb, és ez vonzza az embereket. "Klassz" nem?

Szenvedsz, vergõdsz egy csomót, bár mindez attól függ mennyire vagy erõs. de nyugi, ha szeretted nem úszod meg a szenvedést. Mindig az szívja meg jobban akit elhagytak, becsaptak, stb. Jó hír viszont ha nem vagy hülye, tehát túléled, akkor erõsebbé válsz, ami kisugárzik majd belõled késõbb, és ez vonzza az embereket. "Klassz" nem?
Hát, ha párhuzamot vonunk a - gyász fázisaival - , akkor szerintem valahol az elsõ fázisnál tarthatsz.
Pokoli, talán az embernek a kapcsoltba vetett hite, az emberekbe vetett hite csorbul. Átveretek, megalazták..el kell állni..idõ.
Hát szerintem ha szeretted, akkor fogsz utálatot érezni. Az egész helyzetet, egy kis világundorral azért szerintem együtt jár
Szerintem érzelmi részrõl valahogy így: kiakadás-hiszti-tényleg felfogod-sírás-utálat-elengedés
Mikor és hogy derült ki?
Aha, nem értem.
A kérdező hozzászólása: Én azt hittem a 82%-os a Kedves Kettes.
A kérdező hozzászólása: Írjatok még.
Na persze már, mi az hogy egy pasi sem érdemli meg a könnyeket - a sörözõs kommentelõ is pasi. (És) mit ad Isten, a 35éve alatt csalták már meg izomból csajok, de õ még egyetlen egyszer sem senkit(!). Ezért írtam hogy fontos hinni önmagunkban.
A 82%-os a kedves kettes:D (Remélem kevesebb nem lesz)
Én is borozom. :) A felismerhetetlenségig sírt arc sem gáz, úgysem lát senki. És nem áltatlak, holnap is ki fogod sírni a szemeidet, de nem baj. Majd elmúlik. Ami nekem bejött, min. egy évadnyi sorozatot végignézel holnap egyszerre, ágyban fetrengve, ehetsz egy csomó finomat is és tudatosítod magadban, hogy az egy szemétláda. Aztán hirtelen felindulásból törlöd a képeit, kidobod az összes létezõ cuccát és mire végzel a szelektálással röhögve fogsz sírni. :)
A kérdező hozzászólása: Képtelen lennék a ruháit összekészíteni... Itthon sem szeretnék lenni, amikor elcuccol. Remélem sikerül kivitelezni. De azért köszi.Csak tudod különbözünk Mi Emberek, ennyi.
Én pont tegnap este szakítottam ez okból. Az fáj most a legjobban, hogy 3 évet elcsesztem rà az életembõl. Tuti, hogy ha beleszeretek valakibe, akkor kiderül, hogy egy gyökér. Kitartást neked! Tudom milyen szar érzés.
A sírástól felismerhetetlenségig dagadt szemekre jót tesz egy kis garasone szemcsepp (én több heti vörösre bõgött szemek után próbáltam)Nálunk a bibi ott volt, hogy van 2 gyerek is és bár szemét rohadt férj apának kiváló volt.És nagyon megbánta, térden állva könyörgött, hogy bocsássak meg neki.Na ez a gáz!!!!Akkora volt a sokk részemrõl, hogy a többheti bõgés után jött a mereven bámulok ki az ablakon korszak, közben csontsoványra fogytam, mert egy falat sem ment le a torkomon.Mindeközben a legdurvább dolog volt számomra reggel és este pókerarccal emberek közé menni, higy ne faggassanak mi történt velem, miért nézek ki ilyen rosszul.De a gyereknek minden nap kell oviba menni...:( A te szitud annyiból szerencsésebb, ha még nincs gyerek, kidobod elmegy elsiratod megnyugszol aztán tiszta szívvel és ésszel na meg több tapasztalattal kezdessz egy új kapcsolatot.Sok sikert hozzá.És jusson eszedbe, hogy a felhõk fölött mindig süt a nap! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Neked is kitartás 30-as, azt amit meg megtettél, sose bándd! Én legalábbis ezt vallom, az is Te vagy/voltál, ezektõl az élményektõl fejlõdünk Mi azzá akik vagyunk.Érted? Írtál ki kérdést Te is a tegnapi eset óta?
Nem, én nem írtam ki. Csak remélem, hogy hamar elmúlik a fájdalom:/ Egy pár barátnõmmel megdumáltam, most meg irány haza sirdogálni kicsit:) Alig várom, munkahelyen ugye tartani kell magam:)
Én most ott tartok, hogy tegnap megismertem egy nagyon helyes srácot. Kár, hogy nem 1-2 hónappal késõbb:( De sokkal jobban érzem magam:)
A kérdező hozzászólása: Kedves Kettes! Mai napig nem érzem úgy, hogy rosszul választottam volna. Õ az egyetlenegy Férfi, akit igazán megszerettem ebben az Életben.Õ az, akire több mint 5 év után is szerelemmel tudok nézni, még a történtek után is. Ilyen kapcsolat szerintem egyszer adatik meg az Életben.Szerinte is.Egy kapcsolat pedig akkor építi az Önképet és fejleszti az önismeretet, ha pofonokat kapunk.Az Életben is így válunk azzá, kikké leszünk. De egyébként értem, hogy mit mondasz/gondolsz de így remélem Te is értesz.Cukipofiságról meg annyit, hogy még világ a világ a nehezebb utat fogom választani mindig azt tettem, ez nem önsanyargatás, egyszerûen a jó út mindig nehezebb a rossz út a könnyebb ezért választják sokan inkább ez utóbbit.
Majd jön a másik, aki szintén ugyanolyan jó vagy még jobb lesz, az elõdeinél, hisz Te is gazdagodsz tapasztalatokkal. Nekem az a véleményem hogy az énképet nem a kapcsolaton belül kell építeni, mert akkor már rég megette a fene. Hisz hogyan hiszed hogy megismerheted a másikat, amíg önmagaddal sem vagy tisztában? Ugyanez igaz a szeretetre is. Azok a bizonyos pofonok, pedig persze kellenek, de amirõl én beszélek azt már nem tanító jelleggel kapja az ember, hanem ostobaságból, amikor kétszer, háromszor, stb. lépünk bele újra ugyanabba a gödörbe. Plusz poén ha ráadásul tudatlanságból mi is átuk ki...
A kérdező hozzászólása: Szeretem önmagam, úgy ahogy vagyok, szerencsére elég kiscsirke koromban átestem már ezen az elfogadom és úgy szeretem Magam ahogy vagyok szinten. Férfi aggyal és ezt most nem degradálóan mondom, de nem lepõdöm meg ezen a jön majd másik ugyanolyan vagy mégjobb szólásodon.Én csak akkor veszek új TV-t ha a meglévõ már megjavíthatatlan.Persze lehet, hogy még a gyász egy olyan lépcsõfokán állok, amikor még nem látok tisztán, ez elképzelhetõ, de az is lehet, hogy elég gyorsan végigbattyogtam a lépcsõkön.Mert már jól vagyok.Sõt jobban mint elõtte.És másképp látom már az egészet.Na erre persze nem számítottam.Értem Én, a buta-pofon és új jövõ teóriád, de mi van ha ez egy helyreállító-pofon és megújult jövõ, mely az eddigi síneken maradva új vágányra terelõdtünk ezáltal? Én jelenleg ezt érzem, így látom.
A kérdező hozzászólása: A Te egészségedre is! Köszönöm, igen, tudom, hogy ezt nem szabad elnyomnom Magamban, ki kell adnom. Próbálom...
Szia! Engem is csaltak már meg, eset a pasi elment bulizni, rosszul esett, közölte ne aggódjak nem fog megcsalni, rá 2órára talán már a nõvel hempergett! Üzit írt elolvastam reggel szakított velem, megcsalt nem kívánom senkinek az érzést, anyukám mellettem volt, sírtam szerintem még azt is hitte hogy megölöm magam, szenvedtem de nem ittam, a legjobb barátnõm ápolt. Szar egy érués de tudni kell hogy egy pasi sem érdemli meg a könnyeinket, sírd ki magad persze jobb lesz, egy két nap és meggyûlölöd. sok sikert a feldolgozáshoz. Mennyi idõt voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a gyász elsõ fázisa a tagadás, azon elég gyorsan átestem, megértettem, felfogtam. Utálni nem tudom, nem is fogom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy írtok egyébként. Egyedül vagyok ezzel az egésszel most.
A kérdező hozzászólása: Undorodom az biztos, de mondhatni az egész Életem úgy éltem le, hogy "nem utálunk Senkit, semmit". Talán ezért mondom ezt, mert berögzõdött. Mindent szeretünk.:)
Hát persze hogy egyedül vagy vele. Ha elvágod az ujjad az is neked fáj igazán. Ez van. Születni, meghalni egyedül kell, és e két "egyedüllét" között csak úgy jönnek mennek az asziszták az életed filmjében. S bár a rendezõ nem, viszont a fõszereplõ egy személyben te vagy benne. Sírni kell ahhoz hogy tudjunk kacagni igazán jót. Egyik nincs a másik nélkül, mert hiányozna a viszonyítási alap... (kettes)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2-es, hogy itt vagy Nekem, nagyon okos vagy. Ma derült ki... Hullámokban van síróroham...
A kérdező hozzászólása: Természetesen Mindenkinek köszönöm!
Helyes... mármint a síróroham... van, aki még azt sem tud.(kettes)
Jah, és igyál velem vmi szeszt; -persze csak ha vagy már vagy 16. Én pont sörözök:P
Az jó ha sírsz, legalább kijön. Akkor ha már gyász... Kit siratok, mit siratok? (Polcz Alaine)
Nalam a megcsalas utan, jött a tagadas, az utalat, egy par honapig fel sem tudtam fogni a dolgot, mikor tenylegesen felfogtam jött a reszegseg. Nem szep dolog nö letemre, hogy berugtam utana, de egyszerüen nem birtam feldolgozni, hogy meg tudott csalni 5 ev együtt eles utan... Azota mar eltelt egy ev, mostanra mar jol vagyok :)
Nekem kb 5 hónapig tartott anno egy 1 hónapos kapcsolatot kiheverni.Idõ.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az idõ begyógyítja a sebeket. Borozom. Több mint 5 év eggyüttélés közös jövõkép.
A kérdező hozzászólása: Most néztem tükörbe, a felismerhetetlenségig sírtam az arcom.
A bor sem rossz... de a sör jobb:P Nah mind1. Amúgy meg részben OFF de ha már itt tartunk, jól teszed ha elgyászolod. Hülyeség hogy megrázom magam és egybõl megyek tovább. Senki sem Münchausen báró hogy a saját hajánál fogva emelje ki magát a mocsárból. A szívnek nem ugyanaz a búcsúzás, mint az észnek. Ott nincsen olyan hogy "na csá". Az igazán fontos dolgoktól el kell tisztességesen búcsúzni, mert különben késõbb visszabüfög mint a rossz pálinka. Az sem gond ha nem tudsz hinni másokban. leginkább úgyis önmagadban kell. Ha már magadban sem tudsz, ha nem bírsz egyenes gerinccel megállni a tükör elõtt... na akkor frankón sz_pó a helyzet. Addig nincs nagy baj:D - egészségedre!:P
Kedves Kérdezõ! Sajnos nõkkel szemben még a legharmonikusabb kapcsolatban sem lehet teljesen õszinte egy férfi. Nem értik meg azt, hogy ha nagyon szeretjük õket és tényleg velük akarjuk leélni az életünket (alkalmas a nõ az utód szülésére ill. ezen feladatát már teljesítette), akkor is vágyunk még néha új testi élményekre, de ez érzelmileg stabil férfinál nem más mint szimpla sport. Normális férfi persze mindezt diszkréten intézi. Középiskolában és egyetemen kialakult baráti körünkbe tartozó régi barátaim csajai közt állandó téma az, hogy mi milyen normálisak vagyunk. Ennek az az oka, hogy amirõl nem kell tudniuk a nõknek, arról nem beszélünk nekik. Mondjuk középiskolai osztálytalálkozón fültanúja voltam olyannak is, amikor egyik 30-as volt osztálytárs csaj arról beszélt a másiknak, hogy szakítása óta eltelt fél évben hogyan falta a férfiakat, a másik meg azt vallotta neki hogy néha õ is felszed fiatalabb jó testû srácokat.

A barátnőm kitalálta, hogy vonjuk be harmadiknak a legjobb barátnőjét. Ennek örülnék is ha nem lenne az az apró kellemetlenség, hogy pont vele csaltam meg a barátnőmet. A barátnőm tudja, hogy megcsaltam, csak azt nem, hogy vele. Mit tanácsoltok? !

Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.

és a legjobb barátnõje ebbe belemegy??? jesszus. inkább mond el az igazat. ne akarj vele jobban kiszúrni és ne akard jobban megalázni.
Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.
gerinces figura vagy te is meg a barátnõd legjobb barátnõje is... hogy mit csinálj?
Vicc vagy ember...
Ez tök egyszerû. Megteszed és ha utána felmerül bármilyen szexuális összhang te és a barátnõd barátnõje között, akkor erre foghatod majd...
Szerintem meg inkább ne mondd el! Minek felhánytorgatni, ha mostanra túltette magát rajta, és megbocsátott? Egyébként is, most õ maga ajánlotta fel önként, hogy megdughatod a legjobb barátnõjét még egyszer, nem?
Ez hülye kérdés. Csináld 3-asban és kész.
pacsi testvér! :D
Szerintem viszont dugd meg mind a kettõt, majd a végén mondd el a barátnõdnek a meglepit. :D Annyira úgysem fog haragudni, ha megtudja, hogy olyannal csaltad meg, akivel amúgy is engedélyt adott rá. Toljad nekik!
A kérdező hozzászólása: Vicc vagyok ? Nem hinném, mivel nem akartam megbántani, ezért nem mondtam meg neki, hogy pont a barátnõjével.
Nem értem az ilyen emberek miért nem hullottak ki az evolúció során. Érzelmi nyomorékok vagytok utolsó 3.
ÉN ezt nem csinálnám meg. Én csak azt mondtam, hogy a barátnõjének látszólag már úgy is mindegy. 90%, hogy õ is leszarja az egészet.
mondom a megoldást: jól megrakod mindkettõt, aztán megkéred a harmadik lányt hogy nyalja ki a barátnõdet amíg te megrakod hátulról. Menet közben amikor tele a szája csiklóval, elmondod hogy mi a szitu :D


Üdv! Előkészülök a holnapra és nem tudom hogy a krumplit előre megpucolhatom-e? Azt tudom hogy víz nélkül be barnul, de azt nem hogy mi lenne ha vízbe raknám holnapig?

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! :-)

Legjobb válasz: ha gondolod, hogy ezzel elõbbre leszel, tedd hideg vízbe, hogy ellepje. nem fog megbarnulni. ha sütni akarod, szeletelés utén jól szárítsd le egy konyharuhával, és utána süssed forró zsirdékban. ha nem sült krumpli lesz belõle,leöblítve felteheted fõni. Neked is boldog karácsonyt:)))

ha gondolod, hogy ezzel elõbbre leszel, tedd hideg vízbe, hogy ellepje. nem fog megbarnulni. ha sütni akarod, szeletelés utén jól szárítsd le egy konyharuhával, és utána süssed forró zsirdékban. ha nem sült krumpli lesz belõle, leöblítve felteheted fõni. Neked is boldog karácsonyt:) ))
A kérdező hozzászólása: Pürét akarok!Azért lennék elõrébb mert nem kéne holnap a pucolással szuttyognom!
A kérdező hozzászólása: Csak éppen nincs idõm olvasgatni...
Na ne mondd! :)
A kérdező hozzászólása: Na deeee!:)
Azt, hogy mennyivel jön, vagy mit?
Amennyi fájl éppen töltõdik annyi az aktív.
A kérdező hozzászólása: Nem. Mikor leállítom a fájlt akkor is csak azt írja hogy hány százalék /xy.fájl.

Mókust akarok tenyészteni. Már mindent tudok csak azt nem, hogy vajon mennyire keresettek, mennyire viszik, el tudnám e adni őket? Meg azt, hogy esetleg lenne mókus kereskedő aki megvenné tőlem vagy kisállat boltokban felvásárolják őket?

Aki tenyészt? kérem válaszoljon kérdéseimre nagyon megköszönném. Elszánt vagyok komolyan szeretnék vele foglalkozni, amúgy meg kutya tenyészt? vagyok. F?leg Japán mókusban meg Kanadai mókusban vagy valami drágább fajtában gondolkozom.

Legjobb válasz: A kereskedõk biztos nem fogják tõled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerõsöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedõk nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelõ információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot. Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tõled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik õket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.

A kereskedõk biztos nem fogják tõled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerõsöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedõk nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelõ információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot. Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tõled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik õket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.
Hát szerintem a csíkos mókusra többen jelentkeznének mint a másik kettõre. Nem valószínû hogy sokat tudsz majd eladni. Szerintem várd meg hogy elég jelentkezõ legyen 1-1 alomra és csak utána tedd össze a mókusaidat. Remélem sikerrel jársz!:) Am milyen fajta kutyát tenyésztesz.
A kérdező hozzászólása: Am mopszot tenyésztek, angol bulldogot meg pugglét.

Miért nem ismert tény az hogy ha valakin súly felesleg van az nem hogy egészségtelen?

Egy egészséges endomorf aki nem bodybuider (ami amúgy vitathatóan egészséges sport) így néz ki kb.:

Legjobb válasz: A media, a divat iparág,- tehát újságok, filmek..stb-mind mind olyan embertípust sulykolnak, akik az emberiség 1%-át sem teszik ki, ennek ellenére azt sugározzák, hogy ilyennek kellene lenni és fura módon a kissebbség akkora befolyással bír a többség felett, hogy az már nem logikus, ha belegondoltok..és mégis az emberek többsége olyan szeretne lenni...érdekes :D Régi mondás, hogy egy hazugság minél nagyobb, annál könnyebben behiszi a tömeg .

A media, a divat iparág, - tehát újságok, filmek..stb-mind mind olyan embertípust sulykolnak, akik az emberiség 1%-át sem teszik ki, ennek ellenére azt sugározzák, hogy ilyennek kellene lenni és fura módon a kissebbség akkora befolyással bír a többség felett, hogy az már nem logikus, ha belegondoltok..és mégis az emberek többsége olyan szeretne lenni...érdekes :D Régi mondás, hogy egy hazugság minél nagyobb, annál könnyebben behiszi a tömeg .
Mert a 'szépet' egészségesenek, jónak, élettel telinek látja az ember tudat alatt.
Nem értem a kérdést. Megfogalmaznád a kedvemért máshogy?
A kérdező hozzászólása: Miért nem ismert tény az, hogy ha valakin súly felesleg van az nem hogy egészségtelen sokszor. hanem természetes és normális? Lásd endomorfok!
Mert az egészséggel csak takaródznak. Igazából szerintem 40 alatt az emberek nagy részét nem érdekli az egészség annyira mint a külsõségek.

A számítógép tápegységet hogy lehet elindítani alaplap nélkül? Azt tudom hogy rövidre kell zárni a 20pines csatin valamelyiket csak azt nem hogy melyiket.

Köszönöm mindenkinek!

Legjobb válasz: A 20 pólusú csatin keresd meg a zöld kábelt és kösd össze egyik mellette lévõ feketével. A táp el fog indulni és normálisan mûködik. Ettõl kezdve a hálózati kapcsolójával (ha van) tudod ki-be kapcsolni, amíg ki nem veszed az átkötést. Arra figyelj, hogy az összeköttetés folyamatos legyen mivel ha nem az leáll. Meg nemárt valamit rákötni mivel ha üresben jár az igen rossz hatással van a tápra.

A 20 pólusú csatin keresd meg a zöld kábelt és kösd össze egyik mellette lévõ feketével. A táp el fog indulni és normálisan mûködik. Ettõl kezdve a hálózati kapcsolójával (ha van) tudod ki-be kapcsolni, amíg ki nem veszed az átkötést. Arra figyelj, hogy az összeköttetés folyamatos legyen mivel ha nem az leáll. Meg nemárt valamit rákötni mivel ha üresben jár az igen rossz hatással van a tápra.
A kérdező hozzászólása: Mûködik köszönöm szépen!
Mondd meg neki hogy bejön neked és próbálkozz :) De azért nem árt tudni, túl van e a fiún. Kérdezd meg tõle, tetszel e neki!
Óóóóóóvatosan, óóóóóvatosan azokkal a lányokkal, akik tanácsot kérnek Tõled.
A kérdező hozzászólása: he hogy mondjam meg hogy bejön(ugy hogy hé te bejössz nekem járunk?)nemtom hogy mondjam meg neki hogy és nekem bejön
Próbálj meg kettesben beszélgetni vele (személyesen). Ha van valami közös témátok pl.: sport, zene és hasonlók, kezdj el beszélgetni vele, a többi kialakul. Miután már egy idej beszélgettek meghívhatnád valahova pl.: buliba, akár ebédelni, vacsizni, moziba.

Méhen kívüli terhesség illetve petefészek ciszta esetén pozitív vagy negatív eredményt ad a terhességi teszt? Mert mindig ráírják a tesztekre, hogy ezek befolyásolják az eredményt, de azt nem, hogy hogyan?

Legjobb válasz: Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.

Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.
Általában méhen kívüli terhesség esetén nem növekszik olyan ütemben a szervezetben a HCG mennyisége, mint normál terhesség esetén. Ezt a mennyiségi különbséget az itthoni tesztek nem mutatják ki. Nagyon ritkák a HCG-t termelõ daganatok illetve a cisztának is lehet olyan elváltozása amikor HCG-t termel. Igazából csak biztos ami biztos alapon van rajta a teszten ez a mondat. Elõfordulhat a fentiek miatt téves teszt eredmény, de az a valóságban nagyon ritka.
A méhen kívüli terhesség kezdetben ugyanolyan, mint egy normál terhesség. A teszt is ugyanúgy kimutatja. A tünetei is teljesen olyanok, mint egy egészséges terhességnek. Már csak akkor szoktak rájönni általában, amikor már baj van. Szerencsére a méhen kívüli terhesség nem gyakori jelenség. A cisztánál nem vagyok képben, arról nem sok mindent tudok neked írni, de remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mind3 választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!