Találatok a következő kifejezésre: Az nem hogy (56188 db)

Hogyan magyarázzam meg, ha kiteszem facebook-ra hogy kapcsolatban vagyok, de azt nem hogy vele?

Az a helyzet hogy 1 hónapja együtt vagyunk a barátommal, azt ki szeretném tenni hogy kapcsolatban vagyok, mert sokan zaklatnak hogy randizzak velük, de azt egyenlõre még nem hogy kivel. Ezt hogy mondjam el neki, hogy azt miért nem akarom hogy vele?

Legjobb válasz: Pont így, ahogy itt leírta. Senkinek semmi köze hozzá amúgy, hogy ki a párod. A zaklatók viszont hátha leállnak. Nekem olyan is volt, hogy szingli voltam, de kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok, mert a napi 10 levél baromi idegesítõ hosszútávon. Én meg nem FB-on akartam párra lelni, ezért a jövendõbelim nem onnan informálódott, hogy mi a helyzet a kapcsolati státuszommal.

Pont így, ahogy itt leírta. Senkinek semmi köze hozzá amúgy, hogy ki a párod. A zaklatók viszont hátha leállnak. Nekem olyan is volt, hogy szingli voltam, de kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok, mert a napi 10 levél baromi idegesítõ hosszútávon. Én meg nem FB-on akartam párra lelni, ezért a jövendõbelim nem onnan informálódott, hogy mi a helyzet a kapcsolati státuszommal.
Azt is tedd ki hogy az ágyban mit csináltok! Meg az összes magánéleti dolgot amihez semmi köze senkinek! Hajrá!

A barátnőm kitalálta, hogy vonjuk be harmadiknak a legjobb barátnőjét. Ennek örülnék is ha nem lenne az az apró kellemetlenség, hogy pont vele csaltam meg a barátnőmet. A barátnőm tudja, hogy megcsaltam, csak azt nem, hogy vele. Mit tanácsoltok? !

Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.

és a legjobb barátnõje ebbe belemegy??? jesszus. inkább mond el az igazat. ne akarj vele jobban kiszúrni és ne akard jobban megalázni.
Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.
gerinces figura vagy te is meg a barátnõd legjobb barátnõje is... hogy mit csinálj?
Vicc vagy ember...
Ez tök egyszerû. Megteszed és ha utána felmerül bármilyen szexuális összhang te és a barátnõd barátnõje között, akkor erre foghatod majd...
Szerintem meg inkább ne mondd el! Minek felhánytorgatni, ha mostanra túltette magát rajta, és megbocsátott? Egyébként is, most õ maga ajánlotta fel önként, hogy megdughatod a legjobb barátnõjét még egyszer, nem?
Ez hülye kérdés. Csináld 3-asban és kész.
pacsi testvér! :D
Szerintem viszont dugd meg mind a kettõt, majd a végén mondd el a barátnõdnek a meglepit. :D Annyira úgysem fog haragudni, ha megtudja, hogy olyannal csaltad meg, akivel amúgy is engedélyt adott rá. Toljad nekik!
A kérdező hozzászólása: Vicc vagyok ? Nem hinném, mivel nem akartam megbántani, ezért nem mondtam meg neki, hogy pont a barátnõjével.
Nem értem az ilyen emberek miért nem hullottak ki az evolúció során. Érzelmi nyomorékok vagytok utolsó 3.
ÉN ezt nem csinálnám meg. Én csak azt mondtam, hogy a barátnõjének látszólag már úgy is mindegy. 90%, hogy õ is leszarja az egészet.
mondom a megoldást: jól megrakod mindkettõt, aztán megkéred a harmadik lányt hogy nyalja ki a barátnõdet amíg te megrakod hátulról. Menet közben amikor tele a szája csiklóval, elmondod hogy mi a szitu :D

Üdv! Előkészülök a holnapra és nem tudom hogy a krumplit előre megpucolhatom-e? Azt tudom hogy víz nélkül be barnul, de azt nem hogy mi lenne ha vízbe raknám holnapig?

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! :-)

Legjobb válasz: ha gondolod, hogy ezzel elõbbre leszel, tedd hideg vízbe, hogy ellepje. nem fog megbarnulni. ha sütni akarod, szeletelés utén jól szárítsd le egy konyharuhával, és utána süssed forró zsirdékban. ha nem sült krumpli lesz belõle,leöblítve felteheted fõni. Neked is boldog karácsonyt:)))

ha gondolod, hogy ezzel elõbbre leszel, tedd hideg vízbe, hogy ellepje. nem fog megbarnulni. ha sütni akarod, szeletelés utén jól szárítsd le egy konyharuhával, és utána süssed forró zsirdékban. ha nem sült krumpli lesz belõle, leöblítve felteheted fõni. Neked is boldog karácsonyt:) ))
A kérdező hozzászólása: Pürét akarok!Azért lennék elõrébb mert nem kéne holnap a pucolással szuttyognom!
A kérdező hozzászólása: Csak éppen nincs idõm olvasgatni...
Na ne mondd! :)
A kérdező hozzászólása: Na deeee!:)


Azt, hogy mennyivel jön, vagy mit?
Amennyi fájl éppen töltõdik annyi az aktív.
A kérdező hozzászólása: Nem. Mikor leállítom a fájlt akkor is csak azt írja hogy hány százalék /xy.fájl.

Mókust akarok tenyészteni. Már mindent tudok csak azt nem, hogy vajon mennyire keresettek, mennyire viszik, el tudnám e adni őket? Meg azt, hogy esetleg lenne mókus kereskedő aki megvenné tőlem vagy kisállat boltokban felvásárolják őket?

Aki tenyészt? kérem válaszoljon kérdéseimre nagyon megköszönném. Elszánt vagyok komolyan szeretnék vele foglalkozni, amúgy meg kutya tenyészt? vagyok. F?leg Japán mókusban meg Kanadai mókusban vagy valami drágább fajtában gondolkozom.

Legjobb válasz: A kereskedõk biztos nem fogják tõled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerõsöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedõk nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelõ információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot. Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tõled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik õket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.

A kereskedõk biztos nem fogják tõled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerõsöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedõk nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelõ információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot. Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tõled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik õket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.
Hát szerintem a csíkos mókusra többen jelentkeznének mint a másik kettõre. Nem valószínû hogy sokat tudsz majd eladni. Szerintem várd meg hogy elég jelentkezõ legyen 1-1 alomra és csak utána tedd össze a mókusaidat. Remélem sikerrel jársz!:) Am milyen fajta kutyát tenyésztesz.
A kérdező hozzászólása: Am mopszot tenyésztek, angol bulldogot meg pugglét.

Miért nem ismert tény az hogy ha valakin súly felesleg van az nem hogy egészségtelen?

Egy egészséges endomorf aki nem bodybuider (ami amúgy vitathatóan egészséges sport) így néz ki kb.:

Legjobb válasz: A media, a divat iparág,- tehát újságok, filmek..stb-mind mind olyan embertípust sulykolnak, akik az emberiség 1%-át sem teszik ki, ennek ellenére azt sugározzák, hogy ilyennek kellene lenni és fura módon a kissebbség akkora befolyással bír a többség felett, hogy az már nem logikus, ha belegondoltok..és mégis az emberek többsége olyan szeretne lenni...érdekes :D Régi mondás, hogy egy hazugság minél nagyobb, annál könnyebben behiszi a tömeg .

A media, a divat iparág, - tehát újságok, filmek..stb-mind mind olyan embertípust sulykolnak, akik az emberiség 1%-át sem teszik ki, ennek ellenére azt sugározzák, hogy ilyennek kellene lenni és fura módon a kissebbség akkora befolyással bír a többség felett, hogy az már nem logikus, ha belegondoltok..és mégis az emberek többsége olyan szeretne lenni...érdekes :D Régi mondás, hogy egy hazugság minél nagyobb, annál könnyebben behiszi a tömeg .
Mert a 'szépet' egészségesenek, jónak, élettel telinek látja az ember tudat alatt.
Nem értem a kérdést. Megfogalmaznád a kedvemért máshogy?
A kérdező hozzászólása: Miért nem ismert tény az, hogy ha valakin súly felesleg van az nem hogy egészségtelen sokszor. hanem természetes és normális? Lásd endomorfok!
Mert az egészséggel csak takaródznak. Igazából szerintem 40 alatt az emberek nagy részét nem érdekli az egészség annyira mint a külsõségek.

A számítógép tápegységet hogy lehet elindítani alaplap nélkül? Azt tudom hogy rövidre kell zárni a 20pines csatin valamelyiket csak azt nem hogy melyiket.

Köszönöm mindenkinek!

Legjobb válasz: A 20 pólusú csatin keresd meg a zöld kábelt és kösd össze egyik mellette lévõ feketével. A táp el fog indulni és normálisan mûködik. Ettõl kezdve a hálózati kapcsolójával (ha van) tudod ki-be kapcsolni, amíg ki nem veszed az átkötést. Arra figyelj, hogy az összeköttetés folyamatos legyen mivel ha nem az leáll. Meg nemárt valamit rákötni mivel ha üresben jár az igen rossz hatással van a tápra.

A 20 pólusú csatin keresd meg a zöld kábelt és kösd össze egyik mellette lévõ feketével. A táp el fog indulni és normálisan mûködik. Ettõl kezdve a hálózati kapcsolójával (ha van) tudod ki-be kapcsolni, amíg ki nem veszed az átkötést. Arra figyelj, hogy az összeköttetés folyamatos legyen mivel ha nem az leáll. Meg nemárt valamit rákötni mivel ha üresben jár az igen rossz hatással van a tápra.
A kérdező hozzászólása: Mûködik köszönöm szépen!

Méhen kívüli terhesség illetve petefészek ciszta esetén pozitív vagy negatív eredményt ad a terhességi teszt? Mert mindig ráírják a tesztekre, hogy ezek befolyásolják az eredményt, de azt nem, hogy hogyan?

Legjobb válasz: Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.

Szia!A méhen kívüli terhességnél pozitív a teszt.A cisztánál elvileg nem lehet pozitív de én produkáltam 2éve azt ráadásul az 5 tesztbõl 3. pozitív lett.Ha nem vagy kismama akkor azért nem lehet pozitív mert nem termel a szervezet hcg hormont.
Általában méhen kívüli terhesség esetén nem növekszik olyan ütemben a szervezetben a HCG mennyisége, mint normál terhesség esetén. Ezt a mennyiségi különbséget az itthoni tesztek nem mutatják ki. Nagyon ritkák a HCG-t termelõ daganatok illetve a cisztának is lehet olyan elváltozása amikor HCG-t termel. Igazából csak biztos ami biztos alapon van rajta a teszten ez a mondat. Elõfordulhat a fentiek miatt téves teszt eredmény, de az a valóságban nagyon ritka.
A méhen kívüli terhesség kezdetben ugyanolyan, mint egy normál terhesség. A teszt is ugyanúgy kimutatja. A tünetei is teljesen olyanok, mint egy egészséges terhességnek. Már csak akkor szoktak rájönni általában, amikor már baj van. Szerencsére a méhen kívüli terhesség nem gyakori jelenség. A cisztánál nem vagyok képben, arról nem sok mindent tudok neked írni, de remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mind3 választ!

Hányadik doktorral kezdõdik az idõháború, melyik Klasszikus Doktorral, mert azt tudjuk hogy melyik regenerációs alakjában vetett véget neki, de azt nem, hogy melyikkel kezdte? A válaszhoz egy magyarázatként Doctor who epizódot is megköszönnék

Legjobb válasz: Nézd meg a Night of the Doctor c. webizódot. A háború a Nyolcas Doktor élete vége felé tört ki, de õ még nem vett részt benne. Miután lezuhant a Karn nevû bolygón és meghalt (ténylegesen) az ott élõ "boszorkányok" rövid idõre feltámasztották és rábeszélték, hogy vessen véget az univerzumot fenyegetõ háborúnak. Cserébe felajánlották neki az életelixírjüket, amivel újra regenerálódhat, így lett belõle A Doktor napjából ismerõs Háborús Doktor.

Nézd meg a Night of the Doctor c. webizódot. A háború a Nyolcas Doktor élete vége felé tört ki, de õ még nem vett részt benne. Miután lezuhant a Karn nevû bolygón és meghalt (ténylegesen) az ott élõ "boszorkányok" rövid idõre feltámasztották és rábeszélték, hogy vessen véget az univerzumot fenyegetõ háborúnak. Cserébe felajánlották neki az életelixírjüket, amivel újra regenerálódhat, így lett belõle A Doktor napjából ismerõs Háborús Doktor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!