Találatok a következő kifejezésre: Az nem ha minden (3042 db)

Hogy kapjon az ember értelmes választ ezen az oldalon ha minden 2. embert elküldenek itt pszichológushoz és az ige, nem válaszokat is lepontozzák?

Megfigyeltem hogy minden 2.ember pszichológust javasol..független attól hogy mi a kérdés éppen..vagy egy múltkori eset volt valaki csak igen,nem válaszokat kért a kérdésére,az összes válasz levolt szavazva 0%-ra.Így most az ember hogyan kapjon normális választ?

Legjobb válasz: 1. NEM igaz, hogy minden második embert pszichologust javasol - legfeljebb indokolt esetben. 2. A pontozásra adni nem érdemes. Vannak, akiknek az a szórakozásuk, hogy lepontozgatnak. 3. Sok - föként családi, párkapcsolati témánál tényleg pszichológus tud csak segiteni. 4. Ha majdnem MINDEN válaszoló ezt javasolja, akkor erdemes elgondolkodni azon, hogy igazuk lehet. 5. Attól, hogy neked nem tetszenek a válaszok, mért lehetnek értelmesek.

1. NEM igaz, hogy minden második embert pszichologust javasol - legfeljebb indokolt esetben. 2. A pontozásra adni nem érdemes. Vannak, akiknek az a szórakozásuk, hogy lepontozgatnak. 3. Sok - föként családi, párkapcsolati témánál tényleg pszichológus tud csak segiteni. 4. Ha majdnem MINDEN válaszoló ezt javasolja, akkor erdemes elgondolkodni azon, hogy igazuk lehet. 5. Attól, hogy neked nem tetszenek a válaszok, mért lehetnek értelmesek.
Az itt feltett kérdések többségének láttán ezen nem is csodálkozom, a lepontozást meg le kell s.arni.
Tele van az oldal trollokkal sajnos.

Van egy fiú, akivel beszélgetek, de mindig nekem kell írnom. Õ soha nem ír, de ha beszélgetünk akkor meg kérdezget, jófej, aranyos. Szerintetek az baj, ha mindig nekem kell írnom? Szerintetek megkérdezzem, hogy mit szólna egy személyes talihoz?

Igazából 2 éve már taliztunk egyszer egy kiránduláson,de akkor még volt barátn?je..De csak most két hete kezdtünk beszélgetni és ötször beszéltünk

Legjobb válasz: Igen tedd ezt! Nem fogsz belerokkanni nem fog leszakadni az ég ha a nõi büszkeséget mellõzöd :)

Igen tedd ezt! Nem fogsz belerokkanni nem fog leszakadni az ég ha a nõi büszkeséget mellõzöd :)
Én se szoktam ráírni senkire, mert minek. Aki nagyon akar úgyis ír majd.

A babáknak tényleg forgatni kell a fejüketmhogy ne nyomódjon el? Én nem merem hanyatt fektetni, mert félek, hogy a büfibe megfullad! Az baj, ha mindig hason van?

Legjobb válasz: Ha hason van, akkor nem nyomódik el. :) Ez a feje hátuljára vonatkozik, arra, akinek háton alszik a babája. Az enyém (sajna) csak háton aludt, és ha forgattam a fejét, akkor mindig felébredt, ezért egy idõ után feladtam. Picit belapult a feje hátul (a koponyájuk ilyenkor még formálódik, nem elég szilárd), de egye fene, a haja ugyis eltakarja.

Ha hason van, akkor nem nyomódik el. :) Ez a feje hátuljára vonatkozik, arra, akinek háton alszik a babája. Az enyém (sajna) csak háton aludt, és ha forgattam a fejét, akkor mindig felébredt, ezért egy idõ után feladtam. Picit belapult a feje hátul (a koponyájuk ilyenkor még formálódik, nem elég szilárd), de egye fene, a haja ugyis eltakarja.
Az én babám, az elsõ pár hétben hanyatt, aztán hason aludt (mert a megnagyobbodott orrmandulái miatt így jobban kapott levegõt). Nem deformálódott el a feje, pedig nem forgattam. Aztán egyszercsak már megfordította a fejét, és nekem már nem is lett volna beleszólásom abba, h melyik oldalán feküdjön. Ne aggódj, nem marad úgy, akkor sem ha mégis kicsit balapulna.
Nekem, ha háton fekszik, mindig oldalra fordítja a fejét (két oldalt lapított a feje). Ha oldalt fekteted, és kitámasztod a hátát, akkor nem baj, ha büfizik. Én ezt csinálom, ha este szopizik, elalszik, és nem akarom felkelteni büfivel. Meg fekve szopizni ugye oldalt fekve szokott. Ha kibukik valamit, kicsorog a száján. Ha meg azt akarom, hogy hátára forduljon, óvatosan kiveszem a támasztékot a háta mögül.


Az baj, ha mindig híg a székletem? (bocsi a részletekért, aki nem bírja a témát, ne olvassa el)

Úgy értem, hogy nem az a teljesen folyós, de nem is szilárd, pl nincs benne hurka. Általában mindig reggel wc-zek kávézás közben. Szerintem már évek óta ilyen, de látni csak most látom pár hete, mert az új lakásomban olyan régi típusú tálcás wc van, eddig vagy 8 éve olyan volt, amiben rögtön elsüllyed, és nem lehet látni, milyen. Semmi bajom nincs amúgy tökéletes az egészségem. Ez így önmagában baj vagy nem jelent semmit?

Legjobb válasz: Ha mindig ilyen lazább volt, akkor ne aggódj rajta, alkatilag ilyen vagy. Az hogy rendszeresen, napi 1x elmész, nagyon jó. Legalább nem kell erõlködnöd, hogy kijöjjön.

Ha mindig ilyen lazább volt, akkor ne aggódj rajta, alkatilag ilyen vagy. Az hogy rendszeresen, napi 1x elmész, nagyon jó. Legalább nem kell erõlködnöd, hogy kijöjjön.
próbáld ki, hogy ne egyél tejes holmit és liszteset. Mindegyik nagyon laza székletet okoz. Persze nem ártana kivizsgálni

Szorulásom van, amióta az eszemet tudom.20 éves lány vagyok. Semmi nem hat, csak a hashajtó de azt nem szedhetek mindig. Mit csináljak? Minden nap kellene menni WC-re, de én csak 4-5 naponta tudok. Ha nem több. valami ötlet?

Legjobb válasz: 20 éve rossz az anyagcseréd, azért van szordulásod. Ez megoldható! Kezdj el rendesen táplálkozni, elég folyadékot inni, vitamint szedni, és sportolni. Bõvebben: body.builder.hu alapismeretek (ezt beírod a google-be és megtalálod)

20 éve rossz az anyagcseréd, azért van szordulásod. Ez megoldható! Kezdj el rendesen táplálkozni, elég folyadékot inni, vitamint szedni, és sportolni. Bõvebben: body.builder.hu alapismeretek (ezt beírod a google-be és megtalálod)
a sok folyadék és a rostokban gazdag táplálkozás->zöldség gyümölcs zabpehely.
Napi min. másfél liter citromos víz; fõétkezés elõtt (ebéd) 3-4 (idared) alma elnyamnyogása; étkezése közben, pedig sok paprika és uborka (attõl függ persze, mi az második), testedzés sem árt (gyors gyaloglás, aerobic, hastánc) :) .
Hasonló problémámra a következõ segített: - reggelente éhgyomorra csalántea. - vagy utifû (psyllium) örleményt. Bio boltokban kapható. Nem csak segíti a rendszeres székletet, hanem kitisztítja a lerakódott salakanyagokat is.
Sok folyadék, sok rostos anyag, sok zöldség és ami még roppant fontos: rendszeres TESTMOZGÁS!
Az 1. válaszolóval egyet értek: body.builder.hu alapismeretek :)
Szia! Nálunk a prebiotikum vált be, nem hashajtó és akár folyamatosan is lehet fogyasztani, itt tudsz bõvebben olvasni róla: http://www.piedesztal.hu/work/vip.html

Miért nem érti meg? A pasim kiakar dobni! 4éve járunk és ha megyek hozzájuk anya azt nem tudja mindig mást mondok neki mert anya nem enged mert rossz környéken lakik! Hogy értesem meg vele?

Én vagyok a rossz??

Legjobb válasz: Ha jól értem, az esik rosszul a barátodnak, hogy nem mondod meg anyukádnak, hogy hozzájuk mégy? Kérd meg a barátodat,hogy menjen el eléd, és kísérjen is haza. Szerintem így Anyukád is nyugodtabb lenne, ha ezt látná.

Ha jól értem, az esik rosszul a barátodnak, hogy nem mondod meg anyukádnak, hogy hozzájuk mégy? Kérd meg a barátodat, hogy menjen el eléd, és kísérjen is haza. Szerintem így Anyukád is nyugodtabb lenne, ha ezt látná.
Na akkor tisztázzuk csak: 1.Szóval van egy barátod 4 éve aki szakítani akar veled azért mert anyukád nem enged el hozzájuk, illetve te nem mered elmondani az anyudnak, hogy hozzájuk mész. 2. A pasid volt már nálatok anyukád látta már?
5-ször olvastam el a kérdésedet de sajnos még most sem értem.
mi a kérdés lényege? vagy mit akarsz kérdezni?
hány éves vagy?
anyukáddal vagy a barátoddal akarod megértetni?
A kérdező hozzászólása: De anya szerint nem a lánynak kell udvarolnia!
A kérdező hozzászólása: 4éve vagyunk együtt a barátommal sokat jár hozzán minden 2.nap! A barátommal akarom megértetni hogy anya nem szeretné hogy arra fele menjek mert sok a cigány meg amugyis! és 17éves vagyok
add el anyádat a cigányoknak
Elõször is na anyudat okold!!! Természet hogy félt hiszen fiatal vagy és a cigányok könnyen megtámadhatnak fõleg ha este mész egyedül Másodszor mondd el a barátodnak hogy attol hogy még nem mehetsz le nálük nem azt jelenti hogy nem szereted és találkozhatok máshol is nem muszály mindig othon bent "ülni" xD ha ezt nem érti meg akkor még gyerekes... Harmadszorra beszéld ezt meg anyukáddal hogy nekem mennyit jelent a pasid és igérd meg neki hogy sõtétedés elõtt haza érsz és lássa hogy a barátod kiésr haza ezzel azt mutatod meg neki hogy éretten kezeled a dolgokat és hogy a barátodnak is sokat jelentesz :) Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek de fõleg az utolsónak!
Csalódnék az tuti!
az osztálytársamnak póthaja van. elhiheted eléggé sokat költött rá.szerintem nevetségesen sokat...és eszméletlenül elüt az igazi hajától, pedig tényleg jó minõség haj van neki felrakva... látszik rajta hogy nem sajátja, vagy túl egyenes, vagy épp nem göndörödik be mint az eredeti haj..drága, és csúnya is..
Igen.
A kérdező hozzászólása: háát....tény ha ki adsz rá pénzt akkor már jót vegyél.akarok már rég óta, mert ez én hajam soha nem tud olyan hosszúra megnõni...de nem szeretném hogy aval cikizenek hogy póthajas meg ilyenek...azt sem szeretném ha tudnának róla hogy az :S
Nekem is volt, de szerintem sem túl jó dolog.A barátomnak sem tetszett. Fõleg ha úgy van felrakvva mint a többségnek.Vagy mûhaj vagy pedig eredeti, de mivel az drága vagy használtat vesznek vagy keveset, mert nincs rá pénzük. De tény, hogy láttam már olyat is amirõl alig lehetett megállapítani, hogy nem a sajátja. 21/l
A póthaj nekem sem tetszik. Olyan mint a paróka csak alulról beillesztve. Miért nem növeszted meg?
A póthaj nem szép és azt lehet tudni, hogy pót-e van nem. Jaj egyszer láttam egy csajt hátulról és tisztára látszott hogy fel van csatolva a póthaja, tiszta gáz...
A kérdező hozzászólása: a póthaj sem fog le esni :) ) az is hozzá tartozik kb. csak fél évente cserélik azt annyi...ááh
Eléggé illúzióromboló. A szilikon mell más, mert az már a nõhöz tartozik. Nem fog leesni stb. Jó esetben..
A kérdező hozzászólása: oo, de ne ugy fogjátok már fel az egészet...csak egy ki egészitõ...bezzeg a szilikon cicinek meg örülnétek.....
Az én oszt társamnak 60ezer volt a haja és nem is látszik, de nagyon jó helyen rakták fel és a legjobb minõségû(európai)hajat. Nem látszik neki nagyon, max ha összefogja.Nem ciki ha jól van megcsinálva.

Az Xbox 360 flash az nem ugyanaz mint a netes frissítés (NXE)? És ha kivan chippelve nem tesz kárt a netes frisités

Legjobb válasz: Neked nem mindegy hogy kárt tesz-e vagy sem? Ha volt pénzed X360-ra, akkor oly mindegy hogy kárt tesz vagy nem. Lesz pénzed javításra is. Nagyon tudlak sajnálni.

Neked nem mindegy hogy kárt tesz-e vagy sem? Ha volt pénzed X360-ra, akkor oly mindegy hogy kárt tesz vagy nem. Lesz pénzed javításra is. Nagyon tudlak sajnálni.
A kérdező hozzászólása: mondjuk nem ezt kérdeztem köcsög :@
Nem, nem ugyan az a flashelés (ha jól tudom) a dvd-ben lévõ FW-t módosítják. (asszem az FW az firmware) így viszi az írott (back-up) lemezeket. Viszont mihelyt fel lépsz a live-ra vagy flaggolnak(bannra jelölnek) vagy azonnal bann-t kapsz (ez annyit jelent hogy nem tudsz a Live-ra fel menni és semmit se tudsz le tölteni, de ugyan úgy tudsz játszani.) Az utolsó kérdésedre válasz: nem, mivel akkor le se tudod szedni a frissítést ha már meg kaptad a bannt, de ha tévedek javítsatok ki. Üdv: D

Ha a nők hord (hat) nak push-up melltartót, az nem olyan, mint ha mi egy uborkát dugnánk a gatyánkba, hogy nagyobbnak látszon?

Legjobb válasz: De kb. ugyanaz... Néha annyira tud irritálni, amikor egy kis mellû csaj úgy feltuningolja a mellét, mintha bazinagy lenne neki... Ez szerintem akkora átverés a pasikra nézve. Az ilyen csajok az ágyban sem veszik le a melltartót?? Ugyanolyan gáz, mintha egy pasi áradozna a nagy szerszámáról, az ágyban pedig kiderülne, hogy 10 cm...

De kb. ugyanaz... Néha annyira tud irritálni, amikor egy kis mellû csaj úgy feltuningolja a mellét, mintha bazinagy lenne neki... Ez szerintem akkora átverés a pasikra nézve. Az ilyen csajok az ágyban sem veszik le a melltartót?? Ugyanolyan gáz, mintha egy pasi áradozna a nagy szerszámáról, az ágyban pedig kiderülne, hogy 10 cm...
Nem, mert a pushup melltartó nem azt jelenti, hogy zoknival tömött -_-' IQ fighter
Amúgy a kérdés jogos, mert a push-uptól nagyobb a cici, formásabb....
LOL
Elvis is hordott a gatyájában uborkát :)
Van push- up alsógatya is :D
Igen, néhány az ágyban is...15 alatti húgom, mikor együtt alszik a barátnõivel, és a meleggyanús haverjukkal, push up melltartóban alszik, pedig anélkül is van neki...

A párommal most leszünk először együtt! Mindkettőnknek vannak már tapasztalatai! 22 éves vagyok és nem volt még Orgazmusom! A barátommal még nem beszéltem róla! Nagyon izgulok, azt szeretném ha minden jó lenne! 2-szeresen is izgulok! Valami tanács?

Legjobb válasz: Hát ha izgulsz biztos,hogy nem is lesz orgazmusod,megjátszani meg felesleges. Én azt mondom,hogy aki fülig szerelmes és testileg - lelkileg egybeolvad a partnerével csak annak van orgazmusa (nõkre gondolok),de sztem mindenképp beszélj vele errõl,nehogy késõbb ciki legyen.Természetesen mindenki izgul egy kicsit,de add át magad a végtelen mennyei örömöknek.

Hát ha izgulsz biztos, hogy nem is lesz orgazmusod, megjátszani meg felesleges. Én azt mondom, hogy aki fülig szerelmes és testileg - lelkileg egybeolvad a partnerével csak annak van orgazmusa (nõkre gondolok), de sztem mindenképp beszélj vele errõl, nehogy késõbb ciki legyen.Természetesen mindenki izgul egy kicsit, de add át magad a végtelen mennyei örömöknek.
Szerintem is beszéld meg a pároddal, hogy neked még nem volt orgazmusod, nehogy saját magát kezdje el hibáztatni utána, ha nem sikerül. A lényeg, h megbeszéljétek, feloldódjatok, és adjátok át magatokat az élvezetnek.
Nem igaz, hogy annak van orgazmusa, aki szerelmes a partnerébe. De a vonzalom elengedhetetlenül fontos. És semmiképp sem szabad görcsölni! Próbáld élvezni magát az együttlétet, és ne csak az orgazmusra koncentrálj!
Teljesen egyet értek az elsõ válaszolóval!! 25/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!