Találatok a következő kifejezésre: Az nem ha a kis (324 db)

Az baj ha a kis vagy a nagy szeméremajkam a két oldalon nem egyforma nagyságuak?

15 éves lány vagyok,és a jobb oldalon jóval nagyobb a kis szeméremajkam.Az baj? Reméllem nem mert orvoshoz féllek elmenni:D

Legjobb válasz: Nem baj, mert ez genetikai adottság. Nem betegség!

Nem baj, mert ez genetikai adottság. Nem betegség!
Dehogy omlik, hisz éppen hogy azt látom rajtad csillagom, hogy mekkora saroktiprás van nálad a legényeket illetõleg!
Óh... drága bogaram. Én már 30 éves vagyok. És gondolom egy világ omlik össze benned, ha azt mondom, hogy nem csak egy partnerrel volt dolgom...:) Ne irigykedj, talán egyszer neked is összejön valami ;)
Gondoltam, hogy ez az igazság....
15:48 nak szólt az elõzõ kérdés.
Olyan nagy a forgalom nálad???
Hmmm.... mindenkinek a jobb oldali a nagyobb:D
A kérdező hozzászólása: Hát akkor jolvan, koszi:) Látom nemvagyok az egyetlen:)
Nekem is! A jobb ugy kb kétszerese a másiknak. Nekem nincs bajom vele:)
Nem is olyan van, és még senki sem panaszkodott miatta ;)
A kérdező hozzászólása: Hat nekem sokkal nagyobb, de ha azt mondjatok hogy ez igy rendben van, akkor jolvan:) Koszonom:)
Semmi baj vele, általában sem teljesen egyformák és több lánynál elõfordul, hogy az egyik láthatóan nagyobb.
A kérdező hozzászólása: De nemvagyok ezzel csak en igy ugye? Pasiknak nem gond ez?
Az emberi test asszimetrikus, van akinek egyik füle kisebb mint a másik, vagy a szeme. Nekem pl a hasam 2 oldala, a bal sokkal fejlettebb, ott 3 szép kocka van, de a baloldalon csak 2 látszik, az se olyan szépen :\. Nem kell aggódnod, ez tök természetes.

Az jó ha spermavizsgálatba kis fehér tégelyben viszem a cuccot a patikában kaptam olyan mint kenőcstégely csak tiszta nem használt?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de úgy tudom, mintát a helyszínen kell adni, mivel az út alatt baja eshet a kis uszonyosoknak. Nem mindegy, milyen hõmérsékleten vannak, pont olyat teremteni nem könnyû, másrészt idekint elég halandóak. Mondjuk az a legbiztosabb, ha rákérdezel ott, ahová menni kell, de nehogy emiatt legyen gond szegénykékkel!

Nem vagyok szakértõ, de úgy tudom, mintát a helyszínen kell adni, mivel az út alatt baja eshet a kis uszonyosoknak. Nem mindegy, milyen hõmérsékleten vannak, pont olyat teremteni nem könnyû, másrészt idekint elég halandóak. Mondjuk az a legbiztosabb, ha rákérdezel ott, ahová menni kell, de nehogy emiatt legyen gond szegénykékkel!
Ott kell adni spermát! A kezedbe adnak egy kis fehér pohárkát)mûanyag) És beküldenek egy szobába ahok pornó újságok vannak, és ott kell egy "szép" cuccot teljesíteni.Persze a pohárba...
Ha elfogadják az otthonról hozott ondót (vannak ilyen helyek), akkor tökéletes az a patikai tégely.
A kérdező hozzászólása: de nekem azt mondták hogy otthon is produkálhatok, mert helybeli vagyok és 30 perc alatt le tudom adni! csak mondta volna ha ez nem helyes nem?
Minek akarsz te oda ondót vinni?
Szûrés mindenképpen kell.
Es futes is 25-27 fok. mert a kishalak nagyon erzekenyek. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint cselekszem, köszönöm a tanácsokat!:)
Nagyon szivessen. De ha belso szuro van akkor ne legyen eros az aramlas. es ha nincs noveny akkor e levegoztezo sem art. de ezt egyutt is meg lehet oldani egy szivacsszurovel ami a levegopumpa csatlakosztac.

Miért nem eszik a kis cicám? Csak úgy képes enni ha a szájába adom vagy fogom az ételt más különben nem eszi meg. Ez amugy baj vagy majd enni fog magától is? Több mint 1 hónapos.

Legjobb válasz: Úgy gondolom kissé korán lett elválasztva az anyjától. Ebben a korban még leginkább szopni szoktak. De ha tõled elfogadja az ételt, akkor etesd jól, ez azért kárpótolja abban hogy az anyja nincs vele.

Úgy gondolom kissé korán lett elválasztva az anyjától. Ebben a korban még leginkább szopni szoktak. De ha tõled elfogadja az ételt, akkor etesd jól, ez azért kárpótolja abban hogy az anyja nincs vele.
Most még így eszik, késõbb majd magától, kitartás és türelem.
Esetleg cicatej, kis cumisüveg vagy fecskendõ. Picike még.
Valószínûleg a szopizás hiányzik neki, cicatej és fecskendõ. De el fog múlni ez, vagy próbálkozz mással ami nagyon ízlik neki. De nagymacska is csinálja azt, hogy kézbõl eszik, de a tányérjából ugyanazt nem. :) Ez talán hasonló, hogy a konyha pulton talál egy becsomagolt zsömlét, akkor neki áll és rágja, miután észrevettem odaadtam neki a megrágott zsömlét a tányérjába apróra összetépkedve....na úgy már nem kellett neki. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm.igen csak kézböl eszik tálból nem. tejet is csak akor ha elé tartom a tálat.
Vagy csak simán aksi probléma, vagy a teló hibás és nem jó az akku kijelzés.
aaaz durva xdddd anyád nem töltötte fel?? vagy akirõl nem tudsz? xdd de azért elsõ hallàsra durva!!!!
Nekem is volt ilyen a tabletemmel töltõn volt 2 óráig bekapcsoltam 10%-on volt játszottam 5 percet és 100% lett megint öt perc és lemerült. Aztán kiderült hogy a töltõ hibás volt! xD De még volt garancia!
Ha 15%-ig le szoktad meríteni, akkor valószínûleg nem ez a probléma áll fenn.
A kérdező hozzászólása: Àh. Értem köszi. Csak annyira szoktam általában lemeríteni, hogy kiírja, h 15%on van. Akkor még lehet javítani rajta?
Gépre nem dugtad? Mellesleg mióta van meg? Mert ha sokáig csak beletöltögetsz, és hosszú idõn át nincs meg egy lemerítés és feltöltés, akkor a cellákban lévõ feszültség egyenetlenné válhat, ami megzavarhatja a töltöttségjelzõt.
Ha iz internetrõ lopta a töltõáramot, az nem 2 fillér...
A kérdező hozzászólása: Nemtudom. Most azon gondolkodom, h amnéziás vagyok, de tényleg nem emlékszem, h bárki is töltötte volna.
[email protected] Dúúúrva!
Mielõbb vidd szervízbe, mert ez vagy aksi vagy töltõ, vagy telefon probléma esetleg ezek együttese. Ha az aksival van a gond, akkor felpúposodhat és ezzel károsíthatja a telefont is, legrosszabb esetben még fel is robbanhat vagy kigyulladhat. Igaz ezek elég ritka esetek.

Az normális ha a fészekből "kirepült" kis fecske nem tud rendesen járni hanem a szárnyával ugrál előre?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem! Fogd be és azonnal írjál ide: http://www.mme.hu/napi-madarvedelem/madarmentes.html

Egyáltalán nem! Fogd be és azonnal írjál ide: http://www.mme.hu/napi-madarvedelem/madarmentes.html
Biztosan eltört a lába.
A kérdező hozzászólása: aznap este kimult, szerintem is törött volt

Fiúk! Mennyire zavarnak titeket a kis mellek abban az esetben, ha a lány mellé nem olyan vékony?

a legnagyobb gondom az alakommal, hogy nem igazán arányos. keskeny a csípőm, a derekam viszont nem igazán, és kicsik a melleim. nem vagyok kifejezetten kövér, csak aránytalan. és nem is tudom, ezen hogyan tudnék segíteni :( (ha nagyon szükséges tudok küldeni képet, de szerintem érthető)

Legjobb válasz: Ha küldenél képet akkor tudnék pontos választ adni.

Ha küldenél képet akkor tudnék pontos választ adni.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem emiatt fog valaki szeretni vagy nem szeretni, de attól még mindenkinek van egy preferenciája. és általában szeritnem a fiúknak ez a homokóra alkat jön be, ami nekem nem igazán van.
"épp fekvenyomópadom nincs" Nem is kell, magyarok vagyunk, ha nincs valami, akkor tákolunk.Keress a családban egy vállalkozó szellemû férfi embert(biztos akad legalább egy), aki össze tud rakni egy egyszerû egyenes padot, erre már csak egy szivacsot kell rádobnod, meg egy törölközõt és mellezhetsz otthon kedvedre.Van egyébként latex szalag is, különbözõ erõsségûeket lehet venni, ezekkel hasonlóképpen tudsz mellezni is(és nem csak mellezni).Van a csomagjukban egy kis papír, amin van néhány próba feladat.Ezt végezheted álló helyzetben is, tehát nem kell hozzá pad.Mindjárt linkelek egy feladatot, amit latex szalaggal és némi kreativitással le lehet utánozni.
"de attól még mindenkinek van egy preferenciája" Ez azért a sztereotípiák témakörét simogatja rendesen.Igaz is, meg nem is.Biztos van, aki kifejezetten NAGY MELLÛ NÕT keres, így írja fel magának a noteszába is biztos.Ezek általában rövid életû dolgok, de én most ebbe nem megyek bele, mert estig lehetne folytatni. Nem találok olyan gumiszalagos képet, ami az én elképzelésemet ábrázolná, több bodybuilderes képpel pedig nem riasztgatnálak.Rubint Réka is használ szalagot, ha letöltöd valamelyik friss vidijét, biztos találsz benne mell gyakorlatot.Bár õ nyilván olyan gyakorlatokat használ, amikhez nem kell semmibe (a saját testén kívül) beleakasztani a szalagot, tehát az is lehet, hogy mellre nem lesz egy feladat sem. A "beakasztást" így értem, mint a képen..Majdnem ez a gyakorlat kellene mellre, csak az oszlopnak háttal állva a kezeidet mellmagasságban elõre nyújtva..(bonyolult elmagyarázni)
Jav.: Nem mellmagasságban, hanem vállmagasságban..
A kérdező hozzászólása: ok, köszi a linkeket! meg fogom próbálni!
Nem elég ha eszetlenül súlyzózol. Az önmagában még nagyon kevés ahhoz hogy fogyj. Az étrendeden kell a legtöbbet változtatni. Az irány jó, Bodybuilder honlap is tökéletes. Ajánlom figyelmedbe a Sárga kapszula c. könyvet. Ott mindent olvass el, akár többször is (és értelmezd is). Attól hogy bámulnak konditeremben még nem lesz semmi! Mikor én voltam elõször edzeni (34-es csõkarokkal), én is kellemetlenül éreztem magam. Azt hittem kinéznek, pedig rohadtul nem! Pár hét alatt hozzászoksz a terem hangulatához, nem kell stresszelni. Tiéd a választás, de a döntés elõtt mindenképp olvasd el a fent említett könyvet mert rengeteg hasznos információ van benne! Esetleges kérdés esetén ajánlatos regisztrálni fórumra, leírni pontosan mit és hogyan szeretnél, pár percen belül megkapod a választ. http://www.pdf-archive.com/2011/11/26/drugs-bunny-a-sarga-ka.. 21/F
Ha tényleg nagyon feszélyez a többiek jelenléte akkor csábíts le magaddal valakit. De szerintem egyedül is menni fog, csak el kell döntened hogy mi a fontos. A kitûzött cél elérése (arányos, feszes test)? Vagy egy szimpla (nevetséges) kifogás? Utolsó voltam.
ma 14:57 Az egy dolog, hogy te hamar megszoktad a termet, hímnemû vagy, nekünk ez a közeg elég otthonos. Egy nõnek nincs ilyen könnyû dolga, tény, hogy sokan akarva-akaratlanul edzés helyett inkább oda pillantanak, vagy két gyakorlat között bámulnak, hátha látnak valami érdekfeszítõt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne menjen edzõterembe, csak megértem, hogy miért nem megy szívesen. A Sárga Kapszula kétségtelenül jó, a bodybuilderes edzõ válaszol rovattól én óvnám a kérdezõt(ha csak nem akarja, hogy elküldjék a pics*ba).Marad a neten való kutakodás..Lifetilt, google, bodybuilderes cikkek stb..
"Mennyire zavarnak titeket a kis mellek abban az esetben, ha a lány mellé nem olyan vékony?" Erre meg azt mondom, hogy semennyire.Ha a barátod tényleg szeret, akkor ez nem egy kompromisszum, akkor valóban szereti a cickóidat, úgy ahogy vannak.És persze ez nem egy közhely, hogy ilyen csak a mesében van.
A kérdező hozzászólása: köszi, mindenképp kipróbálom majd. remélhetõleg nem így fogok kinézni, mint ez a pasi :D van két két kg-s súlyzóm, csak épp fekvenyomópadom nincs. edzõterembe meg utálok járni, mert bámulnak.
nem a külsõ számít. a legdögösebb bombázókat, akiket csak a külsõ miatt "szeretnek", 40 éves korukra mindd otthagyják a pasik. Legyél belül tökéletes!! és kívánom hogy találd meg az igaz szerelmet!!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem kizárólagosan a külsõ számít, de mivel a belsõmmel nagyjából elégedett vagyok, a külsõmmel meg nem, ezért azon szeretnék dolgozni, csak nem tudom, ezen hogyan lehetne.
Lehet rajta változtatni plasztikával.Olyan mûnõt gyárthatsz magadból, amilyet akarsz. Szerintem inkább próbáld meg magad elfogadni olyannak, amilyen vagy.Úgy tekints minden porcikádra, hogy egy ajándék.
"tudom, hogy nem kizárólagosan a külsõ számít, de mivel a belsõmmel nagyjából elégedett vagyok, a külsõmmel meg nem, ezért azon szeretnék dolgozni, csak nem tudom, ezen hogyan lehetne." Tökéletes sosem leszel, senki sem az.Törekedni lehet rá, de honnan tudod, hogy pontosan mi a tökéletes?Mindeni szerint más a tökéletes, tehát fenn áll a veszélye, hogy belesodrod magad a megfelelni akarásba, ami kikészít.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék plasztikai mûtétet, és nyílván tudom, hogy nem leszek tökéletes sem. de ennél lehetne jobb, csak nem tudom, hogy milyen gyakorlatokkal. pl valaki ajánlotta a súlyemelést, hogy attól lehet ilyen homokóra alkat, de nem igazán tudom, hogy ez mennyire lehetne hatásos, és mennyiben adottság ez az alkat.
Ilyen az alkatod, ha fogysz akkor sem változnak az arányok, ha hízol akkor attól függ hova mennek fel a kilók.A mellre is rakódik valamennyi, de ettõl még nem hiszem, hogy javulna a helyzet, mert jutna máshova is bõven. A melleid alatt található izomszövet, amit lehet edzeni, de radikális változást azzal sem érsz el. Fogadd inkább el magad..!
A kérdező hozzászólása: hát a kilók leginkább a hasamra mennek, de fogyni meg nem onnan fogyok elõször sajnos. és milyen gyakorlatok vannak mellre?
Nem vagyok edzõ.. Vannak könnyített fekvõtámasz változatok nõknek.http://www.google.hu/imgres?q=fekv%C5%91t%C3%A1masz+n%C5%91k.. Ezek igazából nem csak a mellizmokat erõsítik, fõleg a kar, váll, hát izmait dolgoztatja meg. Ami célirányosan a melleid alatt található izmokat célozza meg(persze itt is bekapcsolódik a kar, hát izmai), pl ez http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=58 Nõk is végezhetik, persze kisebb sólyzóval(vizes palackkal), nagyobb ismétlésszámmal.Használd a google-t.:)
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=22 Ezt úgyszintén csinálhatod, sõt ez mintegy kiegészítõ feladata az elõzõ linkemnek. Jav.:súlyzót akartam íri, nem sólyzót.:D
Nem kell feszülõs cuccot felvenni, valami sportosat, lájtosat. Ahová én járok ott speciel teljesen el vannak különítve (másik terembe) az aerob/kardió gépek. Ha tényleg elviselhetetlenül zavar akkor érdemes neked is hasonló helyet keresni. Az utcán is megbámulják a nõket, miben különbözik ez ettõl? Csinálni kell a dolgod, és nem másokkal törõdni! :) Tegnapi voltam.

Mit tegyek ha a legjobb barátom inkább a füvezést választja mint engem, és nem lehet vele beszélni mert azt hiszi ha egy kis időre megfelejtkezik a gondjairól akkor azok nincsenek?

Legjobb válasz: Hagyd el. én is voltam ilyen helyzetben-persze közel sem ilyen durván hogy ez felmerült volna, de sikerült kompromisszumot kötnünk idõben. :)Az már elég baj, ha nem látja be hogy neked van igazad :(

Hagyd el. én is voltam ilyen helyzetben-persze közel sem ilyen durván hogy ez felmerült volna, de sikerült kompromisszumot kötnünk idõben. :) Az már elég baj, ha nem látja be hogy neked van igazad :(
A kérdező hozzászólása: nem járunk hanem barátok vagyunk ..vagyis mintha már a tesóm lenne..
Keresd a társaságát MAJD RÁJÖSSZ MILYEN A BARÁTOD .

Ezzel a módszerrel milyen eredményeket érhetek el? És mennyi idõ alatt fogyhatok le? 2-3 hét után látszani fog csekély kis eredmény is? Nekem nem a kg száma alényeg hanem az hogy ha a tükörbe nézek elégedett legyek.

Sziasztok!

Legjobb válasz: 5-ször egyél inkább egy nap, és a vacsorát csak akkor edd 6-kor, ha utána 8-kor már alszol. Általánosságban úgy kell, hogy lefekvés elõtt kb. 2-3 órával egyél utoljára.

5-ször egyél inkább egy nap, és a vacsorát csak akkor edd 6-kor, ha utána 8-kor már alszol. Általánosságban úgy kell, hogy lefekvés elõtt kb. 2-3 órával egyél utoljára.
A kérdező hozzászólása: Jó, rendben :) Köszönöm.
Ha már ilyen szépen szétszedted a súlyzós edzéseket, kiegészíteném kicsit. Nem tudom mióta csinálod, meg hogy egy nap mindent leedzenél-e, de ha normálisan csinálod õket, akkor ez elég sok egy napra. Izomcsoportokként 3-4 gyakorlat kellene, és az izmoknak is kell legalább 48 óra hogy rengenerálódjanak. Ha ezt amit leírtál mindennap csinálod, túledzés lesz az eredménye. Szedd szét 3 napra, úgy ahogy jól esik (pl.: Mell-bicepsz-tricepsz | Láb-has |Hát-váll) pihenõnapokon meg mehetne aerob edzés. Kajához meg annyit, hogy valamennyi szénhidrát kell, fõleg ha súlyzós edzéseket is végzel. A gyümölccsel meg óvatosan, elég sok bennük a cukor!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen.Megfogadom! Ha sikerül elérnem a célom akkor irok visszajelzést:)
A kérdező hozzászólása: Orommel kijelentem h egy eve csinalom ezt az eletmodot, es azota nottem is. 78 kgrol lefogytam 60ra es 167 centi lettem. Mellette beiratkoztam karatera is. Feszes lett a testem. Nincs logo bor. Es kezdek szalkasodni. Nagyon oruloknh a bara tom tamogatott, es nem adtam fel ;)
Örülök, csak így tovább ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!