Találatok a következő kifejezésre: Az nem ha a (23801 db)

Miért tartják furának az emberek, ha összejön 16 éves lány 20 éves fiúval, de azt nem, ha a lány 18 a srác pedig 28?

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ pont ugyan olyan, de talán az 1. még jobb is

szerintem mindkettõ pont ugyan olyan, de talán az 1. még jobb is
Szerintem semelyik sem fura.
egyik sem fura :)
Nem fura. 17 vagyok a párom 24 éves. Nincs ezzel semmi baj. Nagyon jól megvagyunk több mint 8 hónapja.
Talán annyi, hogy a 18 éves nõ már elvileg felnõtt, a 28 éves férfi pedig gyakorlatilag is már férfi. A 16 éves lány még "gyerek", diáklány akire nem biztos, hogy jó hatással van egy 20 éves férfi. De tudom, hogy vannak ellenpéldák, csak mondom, hogy mire gondolnak ilyenkor.
Vannak pozitív példák erre, Szerintem egy 16 és 20 között nagyobb a "szakadék" általában mint egy 18 és 28 közöttinél. Bizonyos korban a 4év több tapasztalatot számít mint 10év. A 16 még igencsak iskolás, nagyobb a valószínûsége hogy nem lesz tartós kapcsolat belõle, mert más az értékrend, felfogás, kevesebb ideje van, a szex se úgy megy ahogy a 20 éves fiú elképzeli és a szülõk is beleszólhatnak a dolgokba...!! A 18 évesnek már nem szólnak bele, saját magáért felel, elköltözhet, suli mellett melózhat, nem csak a hétvégéken lehetnek együtt.
15.41. folyt. Na meg igen, a hatás. A 18 évest nehezebb befolyásolni már, a 16 évest a szülõk ettõl féltik, hogy a 20 éves rossz irányba viszi a lányt. Teljesen más körökben mozog, hisz azt csinál amit akar, a maga ura.

Az baj, ha a ciklusom nem 28 napos, hanem 26? :S

16/L

Legjobb válasz: Nem baj, ha rendszeresen ennyi. Ha egyszer 26, aztán 35, aztán 20, aztán 28, az baj, de az is csak akkor, ha már 1-2 éve menstruálsz és még nem állt be.

Nem baj, ha rendszeresen ennyi. Ha egyszer 26, aztán 35, aztán 20, aztán 28, az baj, de az is csak akkor, ha már 1-2 éve menstruálsz és még nem állt be.
Nem baj. 25-35 nap normális.

Az normális ha a párom anyja sokat ordibál vele és flegmázik ha valamit nem úgy csinálunk ahogy õ elvárná?

A párom 28 éves. Az anyja mindenért b*szogatja. Ha megjön és egybõl nem rohan le köszönni már flegmázik és fennhangon megjegyzi. Ha véletlen neki kell behozni egy karton vizet már hisztizik. Mindig mindenkinek körülötte kell ugrálni, amit õ mond az szentírás. Ha elfelejt valaki kiteregetni már bevágja maga után az ajtót sértõdve.

Legjobb válasz: Miért nem költöztök el?

Miért nem költöztök el?
28 évesen kellene annyira önállónak lenni, hogy nem anyuci nyakán kellene élni, hanem külön, és nem lenne ilyen gond.
Az talán normális, hogy a 28 éves pici fia ezt hagyja? Persze könnyebb ezt lenyelni, mint elköltözni és fenntartani magát.
te se vagy egy iq bajnok... flegmázik, sznoboskodik... nagyon menõ vagy, hallod, micsoda kifejezéseket tudsz. VEle is ilyen szinten beszéltek? Nem csoda, hogy kiakad.
Ki mondta hogy anyjanal elnek? Es ha az anyja el veluk?
utolsó szánalmas vagy remélem visszakapod
A kérdező hozzászólása: * Nem vagyunk házasok, négy éve vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Én nem lakom ott. Én otthon élek:)
Nehogy már nektek álljon feljebb... örüljetek, hogy van lehetõségetek nála élni, ha már pénzetek nincsen. HA nem engedné, hol spórolnátok arra, hogy külön mehessetek? Sehol. Illene tiszteletben tartani, hogy õ van otthon, õ az idõsebb, és bármikor mondhatná, hogy ez már teher neki, õ nélkületek maradna inkább.
A kérdező hozzászólása: Anyagiak sajnos.
*eddig
És essig miért nem tudtatok?
Akkor miért lógtok nála, ha az anyukája nem tetszik?
A kérdező hozzászólása: Azért nem várhatom el, hogy mindig a Párom jöjjön hozzánk. Heti 1-2x én is átmegyek. De akkor is sokat veszekszik vele, ha én nem vagyok ott. És nem semmittevõ, lusta gépezõ, hanem reggel hattól este hatig dolgozik.
És párod mit és mennyit dolgozok, hogy nem tudtok elköltözni? 28 éves ember létére? Oké, nehéz itt az élet, de ENNYIRE azért nem...
*dolgozik.
Négy éve vagytok együtt úgy, hogy együtt sem vagytok? Nem akarlak bántani, de ha felnõttek vagytok, ez nem kapcsolat, ez kb. járás. Mint amikor tinik vagyunk, és én otthon alszom, a pasim is otthon alszik, aztán a szüleinkhez járunk fel... Abba nem gondoltál bele, mi van, ha 1-2 év múlva összeköltöztök, és kiderül, hogy nem bírjátok egymást elviselni? Akkor elpazaroltál egy csomó idõt.
A te gondodat úgy lehet megoldani, hogy nem mégy oda. Akkor nem fog nyomasztani, hogy nem nevethetsz stb. Ha a faszidnak van baj, azt meg oldja meg õ.
Érdekes, hogy írják itt egy páran, hogy minek megy oda akkor a kérdezõ.Meg hogy miért nem költözik el 28 évesen a pasi. Ezzel nem lesz a probléma megoldva.Olyan furcsa, ha valakinek párkapcsolata lesz, egybõl költözzön el, mert egy szava sem lehet.Ha már ennyi ideje együtt vannak, egy szülõnek támogatni kellene a gyerekét, nem piszkálnia. Nem laknak még együtt, mert gondolom így könnyebb volt, hogy a saját szüleiknél voltak eddig.Akkor ez most feljogosítja a szülõt arra, hogy durva legyen? Mondja meg a gyerekének, hogy "Kisfiam, költözzetek össze valahol, nem fogok rád mosni, támogatni se tudlak, én nem szeretem, ha idejár ez a lány...stb" Nyíltan kellene ezt megbeszélni, nem b*szogatni mindenért a gyerekét.
A gyerekneveléshez nem kell jogosítvány... rengeteg ember bánik emberhez nem méltó módon a gyerekével (kortól és nemtõl függetlenül), egy ilyen szülõt (és alapvetõen az embereket) pedig nem lehet megváltoztatni. Egyébként általános tapasztalat, hogy ha ilyen helyzetben egy gyerek elhagyja a szülõi házat, a távolság sokat javít a kettejük helyzetén, a szülõ-gyermek kapcsolaton.
A kérdező hozzászólása: *1-2
A kérdező hozzászólása: Csak - év múlva tudunk költözni
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy a sznoboskodása ritka idegesítõ..
hát a 28 éves párodnak már illett volna megnevelni az anyját. esetleg álljon a muter elé és mondja meg neki, hogy le van tojva. 28 évesen anyám már rég tudta a dolgát, nemhogy beszólogatott volna. kapott is volna a fejére, hehe.
A kérdező hozzászólása: Még a szüleivel él.
Nem kéna anyuci nyakán élni, akkor leszokna errõl. De most komolyan: felnõtt embereknek ezt még mondani kell?
KLIMAX!!!
Gondolom, hogy anya fõz, anya takarít, törölget, mos, tereget, vasal, bevásárlással cipekedik, ergo: kinyalja a család fenekét... még jó, hogy felmegy benne az ideg, ha senki le sem köpi, senki meg sem kérdezi, mit kéne segíteni. Engem is gyakran elkapott az ideg, mikor mindenki a családból meresztette a seggét a számítógép vagy a tv elõtt, nekem még el kellett pakolnom vacsora után, mosogatnom kellett, és a nyavalyás szemét sem mászott ki magától, a gépben meg ott volt a mosott ruha, mert nem volt még idõm teregetni. Én is hisztiztem, mert szívesen pihennék én is néha csak úgy... El kell költözni, vagy nekifogni segíteni. ;)
Flegmázik? Áruld már el nekem, mit értenek az alatt manapság, hogy valaki "flegmázik"? Mellesleg meg, ha a párodnak nem tetszik, ahogy az anyukája bánik vele, akkor ne lakjon vele. Felnõtt már egy jó ideje, álljon a saját lábára.
A kérdező hozzászólása: Bejárónõ jön heti kétszer
Szóval heti 2szer van takarítva, amúgy senki nem csinàl semmit . Faja.
Nem egészséges ha egy közel 30 éves ember otthon él a szüleivel, nem is értem mit szeretnél tõle, milyen egzisztenciát tud így neked felmutatni? Milyen jövõképetek van, nem értelek mit vársz tõle.
"Ha véletlen neki kell behozni egy karton vizet már hisztizik" Gondolom, a párod édesanyja nem tinédzser, vidd be Te a vizet! Meglátod, még téged fog védeni, hogy a kisfia veled cipelteti.
A kérdező hozzászólása: Flegmázás alatt pl olyat értek ha õ a nappaliban tv-zik meglehetõsen hangosan és mi az ebédlõben nevetünk valamin akkor kiakad, hogy mit kell megint vihogni és hasonlók..Nagyon nyomasztó, hogy már félek nevetni is, mert neki nem tetszik.
Még mindig nem kaptunk választ hogy miért laktok a szülõknél és a palidnak, na meg neked is felnõtt emberként miért nincs semmi egzisztenciád. Azért erre illene válaszolni...
Itt írogattok mindent de közbe azt nem tudjátok mennyit keres és hogy mennyit fizet a háztartásba minimálbérbõl nem lehet egy külön házat fenntartani attól még, hogy az anyjával lakik valaki az még nem azt jelenti, hogy anyuci keni meg a kenyeret neki.
99% h igen
engem is felizgat.. két lány csókja :D de még jobban ha én vagyok az 1ik fél
õõõõ nem. a nõk sokkal több leszbi pornót néznek mint a pasik, mivel a nõi szemnek esztétikusabb, és jobban felizgatja õket. leszbikus akkor vagy, ha nem csak a pornóra izgulsz fel, és képes lennék szerelmes lenni egy nõbe, viszont egy férfiba nem :) )
*lennél
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat:)
Én pl. azért szerettem a leszbi pornót mert abban általában több a nyalás, és így sokkal jobban bele tudtam képzelni magam a helyébe, mivel még szûz voltam... Ez csak egy példa, de azt jól bizonyítja, hogy más oka is lehet. Lehet, hogy csak annyi, hogy a megszokott az túl megszokott neked, és valami extrább kell...

Miért van az, hogy ha a youtube-on nézek egy videót és belepörgetek akkor visszadob egy bizonyos részhez és nem lehet se előre se visszafele tekerni?

Legjobb válasz: Beragad, általában az oldal frissítése segít rajta. Ha sokszor elõfordul, akkor érdemes egy cookie/elõzmények törlését véghezvinni.

Beragad, általában az oldal frissítése segít rajta. Ha sokszor elõfordul, akkor érdemes egy cookie/elõzmények törlését véghezvinni.
Nem gáz, sõt még plusz pont is jár érte :D
Bocs, hogy pasiként írok, de nekem sincs. A lényeg: Van akit zavar, de azért nem éri meg keseregni.
Plusz pont szerintem is. Nem bírom a sok Facebook függõ nyomit.
Nem, mert Nekem sincs XDDD :)
nem gáz, ha nincs facebookja. sõt, manapság már ritkaságszámba megy az ilyen :)
Nekem azért nincs, mert 0 ismerõssel nyilván nem sok értelme van.
#12 Nekem azért nincs, mert felesleges, eddig volt de _csak_ kommunikációra használtam, olyan emberekkel akikkel tudok amúgy máshol is beszélni. Töröltem, most egy olyan "helyen" beszélek velük, ami csak a kommunikációról szól, nem kell azzal foglalkoznom, miket töltenek fel, mikben jelölnek be, stb. A legutóbb az zavart, hogy egyik rokonom hozzáadott egy csoportbeszélgetéshez amire nem voltam kíváncsi, és hiába léptem ki, többször is visszaadott. Ekkor mondtam azt, hogy viszlát... Ha valaki akar valamit, közeli ismerõs, az el tudja mondani nekem, a távoli ismerõsök meg nem érdekelnek. Nem utálom a Facebook-ot magát, csak azért írtam, hogy lásd, nem ez a két véglet van csak, hogy valakinek muszáj hogy ne legyen, meg akik utálják...
Nem gáz, de attól is függ, miért csinálja. Van olyan ismerõsöm, akinek azért nincs, mert olyan a munkája, hogy tényleg minden adatát nagyon óvnia kell, nála megértem. De amikor valakinek azért nincs, mert fúj, csúnya fészbúk, az szerintem gáz. A facebook csak egy eszköz, egy kommunikációs csatorna, tudni kell a helyén kezelni. Ha valaki érzelmekkel közelíti meg, akár pozitív, akár negatív, az gáz.
Nem tartom gáznak, csak "praktikustalannak". :D Én azon szeretek a legjobban kommunikálni, mert az ingyen van, és rosszul érzem néha magamat, mert a szüleim tartanak el. Még benne vagyok abban a korban, ahol ez normális, de akkor is, néha bánt a dolog, pedig igazából nincs alapja. Sms-ben senki nem kap tõlem cuki üzeneteket, a telót csak akkor használom, ha akarok vmi fontosat, csak úgy nem hívok fel senkit. A "csak úgy" beszélgetésekre használom a facebookot.
Nincs facém, én itt lógok: http://www.xfish.hu/fishbook.html
Nekem sincs.
ez miért lenne gond??? Ettõl ugyanúgy oda tudsz hozzá menni és el tudod hívni randizni.
Nem zavarna. Viszont beszélgetés szempontjából kényelmes.
Ez a facebook hamarosan olyan lesz mint a mobiltelefon. Állaásinterjun anno akkoriban elmontam , hogy én nem használok mobiltelefont. Úgy nézett az interjuztató személy, hogy majd kiesett a szemén. Ki ez a fehér hollo aki még mer nem mobillal a fülén csüngeni?!! Na a facebook is hamarosan erre a szintre jut. eGy kiközösítési alap fog lenni a sznoboknál. Köpni kell rá!
Dehogy zavar. Sõt.
#13 nem mondtam, hogy a két véglet van, csak gondoltam, a két végével lehet jellemezni a spektrumot. Nyilván a legtöbb ember, akinek nincs, valahol középtájt helyezkedik el, leginkább érdektelen. :)
Adj neki tejet, kakaót.
Tea, + kenyér katonák sajttal, vajjal, sonkával, vajas lekváros kenyér. Tejpép, tejbegríz, joghurt bele reszelt kekszel. Van ilyen, hogy nem kell a tej, akkor mást kell adni! Nem csecsemõ már, lehet próbálkozni a rendes reggelivel! Pogácsa, péksüti, majd tea.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Elõször megijedtem a válaszodtól, hisz' nem gondoltam, hogy ilyen hamar lehet neki adni ilyeneket, de a szükség nagyúr, a kisasszony éhes, valamit tenni kell, hát adtam neki vajas kenyeret. ÉS MEGETTE!! Örülök, hogy válaszoltál és köszönöm is nagyon!
az én kislányom is 8 hónapos és ugyan ez a problémánk, de azt hittem másnak szépen szopik reggel, csak nekem nem akar..1-2 hete már reggel szinte lehetetlen rávenni, h szopizzon, én is reggeliztem és adtam a kis szájába apró fonott kalács darabokat, fogtam gyorsan egy kis csészét , fejtem bele tejcsit, belemártogatom a kenyeret, kalácsot, vagy minden falat után iszik egy kortyot, így legalább ha nem is szopik, de megkapja a tejet is..

Miért van az hogy ha a nők sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják, ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják?

Mostanában egyre inkább ezt látom.

Legjobb válasz: én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi

én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi
Én pont az ellenkezõjét látom. A nõk a legõsibb mesterséget ûzik, ha sok emberrel szexelnek, amit meg is értek, bõven elég egy emberrel, akibe szerelmes az ember. A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. Nagyon furcsa, hogy Te ezt pont fordítva látod.
"ha a nõk sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják" Nem tudom hol élsz de ezt a legtöbben rossz szemmel nézik. "ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják" Tehát az is baj ha csinálja meg az is ha nem. Ezek után jogos a kérdés: mi a francért is kéne a többi ember véleményével törõdni? Hiszen úgyse lehet megfelelni nekik, akkor miért kéne erre a lehetetlen feladatra pazarolni azt a rövid életet ami megadatott nekünk?
Miért gondolnák h meleg? Am meg pont fordítva van.Ha egy nõ sokmindenkivel szexel akkor k*rva, de ha egy pasi akkor az természetes.
Rossz körökben mozogsz.
A kérdező hozzászólása: Igen manapság ez a dolog megfordul, másrészt unom már hogy minden második csaj azt írja ki amit Te is, és ezen van fennakadva.
"A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. " Elég gáz, hogy sokan így látják ezt.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk ezt a rossz körökben mozgást.Nem mozgok rossz körökben, csak sokmindent látok, meg hallok.Azért sok nõ is helyénvalónak tartja, hogy egy férfi ezt csinálja, ha nem akkor meleg vagy beteg.

Az normális ha a szülők direkt nem szólnak ide csak beállítanak váratlanul?

Régóta külön lakunk a párommal, azt mondják hogy azért nem szólnak el?tte, hogy nehogy azt mondjuk hogy dolgunk van vagy elmegyünk valahová.

Legjobb válasz: "Mindég ettol félek, hogy ránknyitnak egyuttlétkor." Kedves elõzõ, ettõl szerintem nem félni kell, hanem direkt legyártani ilyen helyzetet (minél "egyértelmûbbet"), nyitva "felejtett" ajtóval... ha mástól nem, talán ettõl elszégyellik magukat és elgondolkodnak...

"Mindég ettol félek, hogy ránknyitnak egyuttlétkor." Kedves elõzõ, ettõl szerintem nem félni kell, hanem direkt legyártani ilyen helyzetet (minél "egyértelmûbbet"), nyitva "felejtett" ajtóval... ha mástól nem, talán ettõl elszégyellik magukat és elgondolkodnak...
Nem, szerintem általában nem normális. Persze, ha valami különös, fontos oka van, az másik történet.... Én úgy venném le, hogy ellenõrizgetni akarnak (az ellenõr szokott váratlanul jönni), és azt viszont - ha bárki ellenõrizgetni akar - igen morcosan reagálom le... Szóval az elsõ alkalmat véletlennek venném, és jó pofát vágnék, a második alkalommal elmagyaráznám illendõen, hogy miért nem tölt el örömmel ez a dolog, a harmadiknál kidobnám õket...
Nálunk is alap dolog a családban, hogy látogatás elõtt felhívjuk a másikat nem-e alkalmatlan az idõpont. Azért mégis csak joga van mindenkinek a magánélethez. Kulcsot szerintem is kérjétek vissza :)
Nem normális. Én eljátszanám hogy nem vagyunk otthon, had unja meg a csengetést...
Én sosem adnék kulcsot senkinek. Fura, hogy valakinek van kulcsa az otthonotokhoz. Így nem érezném magam szabadnak soha... nálunk ha jön valaki, muszáj, hogy hívjon, mert 1. nincs csengõ. 2. kimegyek, igaz, de megmondom, most nem alkalmas, mondja, amit szeretne. Amúgy nálunk nem is jön senki váratlanul. Be lettek idomítva.
Ez bunkóság! Nem tartják tiszteletben a másik intim szféráját, ellenõrizgetni akarnak és sakkban tartani, hogy bármikor odaállíthassanak. Anyám ugyanilyen. Mondtam, hogy ne jöjjön bejelentés nélkül, csak odaállított, nagy pakkokkal, hogy "piacon voltam, kaját hoztam". Mondtam, hogy többé SOHA ne jöjjön telefonálás nélkül. Erre azt mondta, hogy "Az a KÖLYÖK!!!, akihez nem mehet az anyja bejelentés nélkül, az nem érdemli meg, hogy az anyjával kapcsolatot tartson." Azóta mondanom sem kell, hogy nem valami szoros köztünk a viszony.
Normális, ha jó a viszony és azt nézik, mit segíthetnek és nem azt, mit kritizálhatnak. Ha vendégségbe jönnek, akkor ne jöjjenek. Ha csak felugranak és nem érdekli õket a kosz, akkor jöjjenek. Ez teljesen viszonyfüggõ. Amint elkezdenék firtatni, hogy miért van kosz vagy rendetlenség stb., azonnal zárcsere...
Ezek szerint, ha szólnak, akkor azt mondjátok, nem értek rá, vagy elmentek valahová. Kénytelenek így menni. Mi a baj velük? Vagy nagy a rendetlenség otthon, és ciki, ha meglátják? Mert én akkor nem szeretem a látogatókat. :)
Erre: "Ha az én szüleim váratlanul beállítanának biztos nem dobnám ki õket, meg nem is tennék úgy, hogy nem vagyunk otthon. Elé csúnya dolog is lenne ez, mégis csak a szüleim."
A kérdező hozzászólása: 14-nek: én is gondoltam erre, hogy hiányuk van, nemrég meghívtuk õket bográcsozni, mi is többet mentünk hozzájuk. De rosszabb lett, még többet akarnak, nekünk ez már kicsit túlzás.
Anyosomék sem szolnak, hogy mikor jonnek. Altalában otthon vagyunk, ha nem, akkor vessenek magukra. Kulcsuk nincs a házhoz. Ha mégis elszolják magukat, hogy talán este benéznek (20 km-re laknak) és készulok a nagyszuleimhez a kicsivel (másik faluba), akkor a férjem mondja az anyjának, hogy most ne jojjenek, mert nem leszunk otthon. De amugy soha sem kérdezik. Mindég ettol félek, hogy ránknyitnak egyuttlétkor. Hiába van csukva az ajto, de az akkor is olyan ciki, amikor az ember gyorsan oltozkodik és kinyitja az ajtot. Anyukámnak van kulcsa hozzánk (nem messze lakik tolunk), de nem használja. Csak végszukség esetére van, ha valami baj torténne és nem vagyunk otthon. Nem él vissza vele.
ma 12:46 Nem értem miért nekem írtad ezt, nekem is van a szüleimhez kulcsom de én se megyek anélkül, hogy ne szólnék nekik. Én egyáltalán nem helyeseltem azt amit a kérdezõ szülei csinálnak, annyit írtam, hogy furcsállom, hogy nem szólnak, mielõtt elmennek hozzájuk.
Nézd #6-os, hogy fordítsunk a dolgon, a párommal már tizenéve együtt élünk, de természetesen van kulcsa a szülei lakásához... és természetesen nem megy oda anélkül, hogy elõtte ne fogná a telefont és ne beszélné meg. Tudod miért? Azért, mert tiszteli a szüleit, és a világért sem hozná kellemetlen helyzetbe õket, hogy "itt a lányunk, és még meg se tudom kinálni egy vacsorával" vagy akármi... délelõtt felvenni a telefont, és szólni, hogy "este, munka után elugrok hozzátok, ha alkalmas" kevés pénzbe, és kevés energiába kerül... Ha valaki erre nem képes, az egyszerûen nem tisztel mint embert. Márpedig, ha valaki nem tisztel - pláne a közvetlen hozzátartozóm - azt én miért tartsam tiszteletben? Sót, mondok neked egy tök furcsát, még általában egymásnak is hazaszólunk, ha nem a szokott idõben, hanem elõbb vagy késõbb jövünk haza...
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy amikor a fiatalok elköltöznek, és továbbra is bizalmas jó viszonyt akarnak ápolni a szülõkkel, a szülõk ezzel visszaélnek, nem hátrálnak pár lépést, hogy na ez már egy másik család, hanem ugyanúgy nyomulnak. Az értelmesebbje megérti és marad a jó viszony, a többi szülõvel csak veszekedés meg zárcsere árán lehet felfogatni.
Kérdezd meg, hogy ha nem vagytok otthon akkor i a fenéért nem szedik össze magukat és mennek haza, mi a f.szt kell senkik még ott turkálniuk. Semmi közük, hogy hol miben mi van. Kérjétek vissza a kulcsot, ne kell itt zárat cserélni.
A kérdező hozzászólása: Olyan nem volt hogy itthon voltunk és nekik azt állítottuk hogy nem vagyunk itthon. Miért tennénk? Még ha egy 20 perccel korábban ideszólnak, akkor nem érnek minket esetleg intim helyzetben, vagy nagy munkában amit nem szivesen hagyunk abba.
A kérdező hozzászólása: Testvéremék és más is alapvetõ dolognak tartja, hogy ideszól ha jönnek. Soha nem küldtem el senkit, szívesen láttunk még mindenkit. Viszont ha nem vagyunk otthon, akkor szerintem semmi keresnivalója ott senkinek. Ha ilyenkor jönnek, utána jönnek a kérdések, hogy mi van ebben a dobozban-zsákban, mi van a kis kamrában miért zártuk be, stb. Egyszerûen nem tudom megbeszélni velük ezt, kulcs-csere nélkül.
Anyóséknak van kulcsuk hozzánk, én örülök is ennek, mert ha pl. nem vagyunk itthon de valami nagyon kellene pl. a legutóbb a gyerek taj száma kellett, mert elfelejtettük elvinni így hát õ bejött és megnézte nekünk azt. Az viszont kicsit furcsa, hogy ha mennek látogatóba akkor miért nem akarnak elõtte odaszólni. Ha az én szüleim váratlanul beállítanának biztos nem dobnám ki õket, meg nem is tennék úgy, hogy nem vagyunk otthon. Elé csúnya dolog is lenne ez, mégis csak a szüleim.
Nézd, nyilván ahány ember, annyi felfogás, nálam - ahogy írtam is - a váratlan betoppanás (ha nem sürgõs oka van, vagy egyszeri, véletlen dolog persze) azt jelenti, hogy ellenõrizgetni akarnak = nem tisztelnek.

Lehetséges e, hogy ha valakit ismerősnek jelölök facebookon, az nem látja a jelölést?

Legjobb válasz: maximum negyed órán belül látnia kell,és csak akkor múlik el az értesítés,ha vissza igazolják.

maximum negyed órán belül látnia kell, és csak akkor múlik el az értesítés, ha vissza igazolják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!