Találatok a következő kifejezésre: Az nem a (92793 db)

Fradi.hu?
A kérdező hozzászólása: A "Fradi.hu"az meg van, de a megszokott az hiányzik.Kössz.


Hogy lehet elkapni egy macskát ha az nem a tiéd?

Legjobb válasz: Háát.nehezen

Háát.nehezen
Naaa...az enyémet is így lopták el..
kajával...de mit akarsz vele csinálni?:P
Miért akarod elkapni?
Annyi macska van a menhelyeken! Honnan tudod, hogy az a macska gazdátlan? Ha kóbor cicáról van szó akkor én is a kaját ajánlom, és azt, hogy nem szabad lerohanni. Ne rögtön kapd el, látogasd naponta finom kajával, hogy megszokjon.
Macskacsapda, ha barátságtalan a cica. Fogalmam sincs, honnan lehet szerezni, én csak azt tudom, hogy ivartalanítási céllal a rex állatmenhelytõl kölcsön lehet kérni vad macsekok befogására.
Mi régi macskánkat is gondolom ilyesmi módon lopták el..még kölyök volt..mindenkihez odament..de különben gondolom kajával..bár úgy is tartózkodó lehet..én próbáltam egy macskával, hogy megsimogathassam(állatbarát vagyok, nagyon ^^)..megette, próbáltam közeledni hozzá, de elrohant :/..tehát, alacsony az esélye, hogy elkapod, de sok sikert :)
Hát azt macskája válogatja... attól fögg milyen a természete, mennyire engedi magához közel az embereket, az idegeneket.
*függ

Ha pozitív az ovu teszt az nem a pé napja igaz? Az még csak azután jön?

Ebben a hónapban egy napot volt pozitív az ovu tesztem. Ezen a napon pont nem tudtunk együtt lenni, de el?tte és utána 2 nap igen. Ma azt mondta nekem egy ismer?s, hogy tuti a pozitív napon volt pém és akkor a másik 2 akció már semmit sem ért. Totál elken?dtem, mert még soha nem sikerült úgy összeegyeztetni az id?nket hogy pé napján vagy után legyünk együtt a párommal. És most végre azt hittem sikerülhet. Mert félek lehet azért nem jött eddig össze, mert a spermái nem olyan kitartóak bennt, szerettem volna ha a petém már kinnt van mikor együtt vagyunk. Én úgy tudtam a pozitív teszt után egy nappal van pé. Szerintetek? Sikerülhetett?

Legjobb válasz: www.babatervezok.otthona.net itt nagyon sok hasznos tanácsot tudsz olvasni

http://www.babatervezok.otthona.net itt nagyon sok hasznos tanácsot tudsz olvasni
Szió! A peteérés a pozitív LH teszt után 24-36 óra múlva következik be. Vagyis akkor még nem lökõdik ki. Ez abban az esetben igaz, hogyha a két csík valóban ugyanolyan erõsségû. Halványabb is lehet, ilyenkor vagy az LH csúcs kezdetén, vagy a végén lett a teszt csinálva.Ebben az esetben lehet pé. Ne aggódj, én úgy lettem kismama, hogy a pozitív LH teszt elõtt 2(!)nappal voltam együtt kedvesemmel. Utána sajna közbejött egy csomó minden, nem tudtuk a dolgot megoldani. Lemondtam a hónapról, teljesen kétségbeestem, hogy egy újabb sikertelen hónap. Mégis sikerült. :) ))) Szerintem nagyon jól csináltátok, a lehetõ legjobban!!! Minden jót, és sok sikert kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm...És sok boldogságot a picihez...

Támogatnátok az alanyi jogon járó 50000-et, ha azt nem a dolgozó emberektõl vennék el, hanem a jegybank nyomtatná?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik, hogy hopp akkor nyomtassunk mindenkinek pénzt.

Ez nem így mûködik, hogy hopp akkor nyomtassunk mindenkinek pénzt.
szóval: NEM!
de tényleg, egy állam!!! minden ezközt megkapaht a pénz nyomtatásához, miért nem nyom mást? -szerintem nyom-
ezért inflálódik minden pénz...pedig elvileg csak más valutához képest kéne...:/
" Ez nem így mûködik, hogy hopp akkor nyomtassunk mindenkinek pénzt." Pedig ez így mûködik. A kereskedelmi bankok is a levegõbõl hozhatnak létre pénzt.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyomtassunk mi is amerikai dollárt, azt a pár millió magyar nem döntené be, meg sem érezné a világ :)
helyes helyes!! szólj a mutyiknak, és máris átállnak dollárra!
Nehogymá a JÓ forintot infláljuk
Hát persze, sõõõõt legyen az, hogy akinek nincs pénze az egy cetlire írja rá, hogy 10000 és azzal máris mehessen vásárolni 10 ezer Ft értékben! Hittanra meg marha nagy szükség van, de arra nem, hogy pénzügyi ismereteket oktassanak az iskolákban. Már csak azt nem értem, hogy tudatosan akarják ilyen homályban tartani a népet, vagy egyszerûen a buta vezetõink nem ismerték fel, hogy szükség lenne rá.
Kérdezõ, tudom ajánlani ezt a hasznos olvasmányt, miután elolvastad, utána már nem fogsz ekkora hülyeséget kérdezni: [link]
A kérdező hozzászólása: Már tanultam ezt, de nem tetszett. Unortodox megoldásokat keresek :D
akkor már nyomtassunk eurót:D
Ha kinyomtatnak ennyi pénzt akkor végül mindenki pénze ennyivel kevesebbet érne és pontosan az szívná meg aki dolgozik és próbálkozik, mert kevesebbet érne amit a munkájáért kap. Ugyanaz lenne, mint ha a dolgozó emberektõl vennék el. Remélem nem lesz ilyen, mert már így is túl sok adót kell fizetni amit ilyen-olyan indokokkal osztogatnak szét.
A pékség nyomtatna kifli képeket, a kocsmában meg kinyomtatott sört lehetne venni az erre a célra nyomtatott pénzzel. Így már közgazdaságilag is mûködne.
Igen, annyira imádjuk a hiperinflációt hogy csak na.
A kérdező hozzászólása: Miért? Az amerikai jegybank is most nyomtatja a rengeteg pénzt, csak nem az emberek között osztja szét, hanem a bankoknak adja. A gazdaságot is jobban segítené és igazságosabb lenne, ha a rászorulóknak adnák.
Te nagyon nagyon nagyon nagyon távol állsz a közgazdaságtantól, igaz?
Ha elkezdesz ész nélkül pénzt nyomtatni és nincs mögötte valós hozzáadott érték, akkor hirtelen azt fogod észlelni, hogy a tegnap még 250 forintos kenyér hirtelen 1000 forintos lett. Holnap már 10 ezer forint másnap már 30. Óvatosan üsd be a google barátodba a hiperinfláció szót, ás olvass utána ennek a folyamatnak, és legközelebb gondold meg, kérdezel-e ekkora butaságot.
Természetesen, de mi az az 50, mire elég az? Járjon minden Õs Magyarnak inkább 300 ezer forint, mi nyomtatnánk a legtöbb pénzt magunknak, mondhatni csalánánk a társas játékban, és mi elnnénk a leggazdagabb állam, új autók, új ruhák, meg minden.
Támogatnám, ha nem új pénz lenne, hisz így is pénzbe kerül mindeki, sõt a bûnözés mégtöbbe, 10 milla kár 10 ezer fémért...stb) és úgyis itt költik el 27 áfáért....tehát nem lenne csõd sõt....
A FED sem csak úgy nyomtat pénzt megvan annak az oka, a célja és a következménye is: [link] [link] [link]
Rossz ötlet, mert a kátrányos helyzetûek még ennyien sem dolgoznának.
Sajnos van egy olyan jelenség, hogy infláció... Ha nem lenne, nyomtathatnánk magunknak 5000 milliárdos bankjegyet, és megvehetnénk bill gécctõl a májkoszoftot. De sajnos ez nem így megy, szóval muszáj lesz dolgoznod. :)
A kátrányosak, legalább nem mennének gyilokra párszázért, és 50-bõl amúgy sem lehet megélni, dolgozni köll" ha van mit
van itt lóvé, csak a senkinek nem jut semmi, de a bûnözés is üzlet, hisz még több lóvét tudnak maguk védelmére költeni
Hát, gépészmérnök hallgatóként nekem se volt épp a kedvencem :D

Ha kinevetném azt a lányt, aki hajlandó lenne eljönni velem randizni, az nem a legcélravezetõbb hozzáállás, igaz?

Azért, mert biztos rossz lehet neki, ha még velem is eljönne.

Legjobb válasz: de igen, ezzel biztosan megnyered. nagyon jó ötlet.

de igen, ezzel biztosan megnyered. nagyon jó ötlet.
legalàbb van onkritikàd.... de azèrt ne rohogd ki
Nevesd ki , alázd meg, majd dugd is meg.
Igen jó megfigyelés.
hát attól függ mire... ha az a célod, hogy lemondja azt a bizonyos randevút, akkor egész célravezetõ.

Programozóknak szóló kérdés! (akiknek a munkája az nem a hobbija) Ti minden érettségi tantárgyból 5-ösre érettségiztetek?

Matekból sanszos hogy igen, a többi humán tárgy érdekelne, persze ha nem gond. Köszönöm, üdv

Legjobb válasz: Nekem töri, magyar négyes lett, többi ötös. De nem tudom ez miért érdekes, az érettségi mostanában egy vicc.

Nekem töri, magyar négyes lett, többi ötös. De nem tudom ez miért érdekes, az érettségi mostanában egy vicc.
Töribõl 4-es voltam, a többibõl 5-ös.
Totál indifferens kérdés. Valószínûleg amúgy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, üdv
jaaaj angyalkám dehogy a világ vége sõt...
Dehogy a világ vége :D Én is 15 vagyok, és nem nagyon engednek ilyen helyekre. Fõleg, hogy miket hallok. Nem is vágyok, de ha kérném, sem hiszem, hogy elengednének. Egy a Zumba csoportunk által szervezett Halloween buliba sem mehettem, mert elég érdekes környéken volt a hely. Meg is értem :)
engemse engedtek el tegnap elmhehtemvolna de felhivtuka diszkot és aszt mondták hogy nem ! köcsög diszkosok :D
hidd örülni fogsz annak.hogy szüleid nem engednek csak úgy el mindenhova egy 15 évesnek nem valók az ilyen bulik
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, meg a megnyugtatást.:)
Ha az összes barátnõd megy, egy olyan helyre, ami korban nem való nekik, akkor egyedül neked vannak normális szüleid. Örülj! Nem véletlenül vannak korhatárhoz kötve dolgok. És akik ezt eldöntik, azok sem vsak úgy a hasukra csapnak. És az a gondolkozás, hogy:"Ó, mi az az egy év?" nem jó gondolkozás. Tinikorban rohamosan fejlõdik az az egy év. Számít. 30 évesen már nem.
szerintem normális, úgy öltözködsz ahogy akarsz
Normális. Én sem úgy öltözködöm ahogy gondolkodom, átlagos, manapság divatos ruhákat hordok. Nem a ruháimmal akarom kifejezni magam, ha utcán vagyok, olyan emberek között akiket amúgy sem ismerek, inkább beolvadok a tömegbe. Nekik mi közük van hozzá? Akik személyesen ismernek, úgyis tudják rólam amit tudatni akarok velük.
Ez mindenki szuverén joga, hogy hogyan szeret öltözködni. Én is hungarista érzésû embernek vallom magam, de átlagosan öltözködöm. Másrészt, olyan helyre járok tanulni, ahol a kisebbség nagyobb létszámú, mint a magyarság, így nem vennék jó szemmel a dolgaimat...:-D 16/L
Jó, hogy hungarista vagy, kár, hogy magyarul nem tudsz. Inkább erre figyelj, nem az öltözködésre. Ha hungarista vagy, kérj mentesítést a szakaszvezetõdtõl, vagy nem tudom, milyen tisztségek vannak. Ha nem ad felmentést, fellebbezz Vonához vagy Orbánhoz. Ha jól tudom, õk sem mászkálnak nyilas cuccokban, és Hitler sem SS-egyenruhában járt horgászni, pl.
Ez fura, én pl. nem vagyok sem hungarista, sem divatmagyar, csak simán magyar (és nem csak állampolgár, hanem magyar érzelmû is, csak nem üvöltöm hangosan a kocsmában a kárpátiát). Normálisan öltözködöm, de van egy piros sálam, amin pirossal hímzett magyar címer van. Le lettem hungaristázva :) Nem ciki normálisan öltözni, miért is lenne az? Az elvtársaid (hittárs? szóval a többiek) csuláznak, mert aki nem jár feketében, az már nem magyar? :)
Normális, a második mondatoddal pedig egyetértek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!