Találatok a következő kifejezésre: Az nagyon baj, hogyha a (14 db)

Az nagy baj hogyha a pasim és kösztem 6 év kor külömbség van?

15L

Legjobb válasz: Igen, mert Te még nem igazán tudsz helyesen írni.

Igen, mert Te még nem igazán tudsz helyesen írni.
Nem, de a "helyesírásod" elég nagy baj.
nem m1 ba*dkii???!?! eltudod olvasni, érted is, akkor ne kössetek már bele. unalmas...-.-
Lehet, hogy unalmas, de engem pl. kifejezetten irritál...
en 18 vagyok, a pasim 24.. koztunk is 6ev a kulonbseg.. mar 2 eve egyutt vagyunk.. es jol megvagyunk:) szerintem nem baj:)
Szénhidrátnapon akár ebédre, akár vacsira eheted a tésztát.

Szerintetek az nagy baj, hogyha zavar engem az, amikor a barátom a szüleivel vagy a tesóival sok időt tölt?

Sokszor összeveszett már az anyjával a párom, és nem egyszer elzavart a fenébe az anyját hogy szálljon már le róla!!! De az anyja mindig úgy cs?ri csavarja a dolgokat hogy a fia, 1-2 alatt megbékéljen és olyan legyen újra a kett?jük kapcsolata mintha mi sem történ volna. Folyton hívogajta, pedig már lassan 30 éves.. És engem ezek után nagyon zavar az, amikor az anyjával beszél, vagy otthon tölt 2-3 órát.. Zavar hogy ilyen hamar elfelejti az anyja nem éppen kedves szavait.. és az anyja néha ellenem is beszélt. ( 2-3 alkalommal) A tesóival hasonló a helyezt.. Õk meg pont olyanok mint az anyjuk!!

Legjobb válasz: Ilyen esetben teljesen normális!Mer félsz hogy ellened uszítja a párod!De ez ellen nem tudsz sok mindent tenni mert õ az anyja!De próbálj az anyjával beszélni!

Ilyen esetben teljesen normális!Mer félsz hogy ellened uszítja a párod!De ez ellen nem tudsz sok mindent tenni mert õ az anyja!De próbálj az anyjával beszélni!
Igen ez így van félsz hogy ellened uszítja az anyuci a pici fiát.... De én azt mondom felesleges beszélned az anyóssal nem jutnál egyrõl a kettõre neki lenne úgy is igaza.... Azt javaslom! Menj vele amikor elmegy a családjához, 30 éves a pasi vigyen el téged és mutasd meg a pasid szüleinek hogy TE BIZONY a barátnõje vagy és szereted õt, és az õ kedvükért te nem mondasz le róla!!!

Nagy baj, hogyha a babahordozó/autósüléshez nincs fejszűkítő az újszülöttnek?

Úgy kaptuk kölcsön, és nincs hozzá. Kényelmetlen anélkül a babának?

Legjobb válasz: Nem csupán a kényelemrõl, hanem a biztonságról beszélünk, meg a nyakbiccenésrõl, de télen a sok ruhában mindegy, hogy van vagy nincs. Nyáron kell!

Nem csupán a kényelemrõl, hanem a biztonságról beszélünk, meg a nyakbiccenésrõl, de télen a sok ruhában mindegy, hogy van vagy nincs. Nyáron kell!
Én úgy tudom, h nem szabad takarót tenni a baba alá, mert akkor balesetveszélyes lesz, nem úgy rögzíti az ülésben a gyerkõcöt. És ige, mivel be van öltöztetve, ezért nem kell a szûkítõ.
Plédet ne tegyél alá. Azért van úgy kialakítva, hogy nekik kényelmes legyen. Nekünk se volt szûkítõ és semmi baj nem történt.
Nekünk se volt, de megoldottuk :) Nagyobb bababoltokban lehet kapni szûkítõt is külön, de ennél olcsóbb megoldást találtunk egy ilyen boltban: van ilyen "nyaktámasz" kicsiknek. Ilyen U alakú párnácska. Ha ezt a feje "köré" teszed, éppen úgy tartja, mint a szûkítõ és ez csak párszáz forint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Igen, el fog dõlni benne, össze fog csuklani. Tegyetek alá egy plédet, akkor jó lesz, én is ezt tettem.

Nemrég feküdtem le először a barátommal, de az nagy baj hogyha nem védekeztünk?

Hirtelen jött az egész, de nem védekeztünk. De nem élvezett belém és semmi hasonló. Azt mondta hogy nagyon vigyáz.

Legjobb válasz: Ne ess kétségbe, van megoldás: 1. Ha a párod nem benned élvezett el, akkor kicsi az esély a fogamzásnak, de sajnos megtörténhet. 2. Szülõi bevonás: Remélhetõleg van olyan kapcsolatod édesanyával, hogy le tudj ülni vele. Tudom, hogy roppant égõ és roppant ciki, ,meg tök kellemetlen, de neki TE vagy a legfontosabb és az egészséged. Ha a fertõzésednek tünete van, és a kapott gyógyszert/kúpot is megmutatod, akkor be tudja (valószínû) határolni mi a gond. Ha nem, már van olyan ismerettsége nõgyógyászoknál, hogy elmenjen veled. 3. A terhességet (ha egyáltalán van) minél korábbi állapotban "kell" megszüntetni, ha nem kívánt terhességrõl van szó. Muszáj teszttel, vagy más módon megtudnod, hogy terhes vagy-e. Minél késõbb lépsz, annál kellemetlenebb lehet a következmény. 4. NE KESEREDJ EL! Azon ami már megtörtént nem érdemes rágódni és idegeskedni. Arra koncentrálj, ami elõtted áll: Szülõk bevonása minél hamarabb és meglátod könnyebb lesz!

Ne ess kétségbe, van megoldás: 1. Ha a párod nem benned élvezett el, akkor kicsi az esély a fogamzásnak, de sajnos megtörténhet. 2. Szülõi bevonás: Remélhetõleg van olyan kapcsolatod édesanyával, hogy le tudj ülni vele. Tudom, hogy roppant égõ és roppant ciki, , meg tök kellemetlen, de neki TE vagy a legfontosabb és az egészséged. Ha a fertõzésednek tünete van, és a kapott gyógyszert/kúpot is megmutatod, akkor be tudja (valószínû) határolni mi a gond. Ha nem, már van olyan ismerettsége nõgyógyászoknál, hogy elmenjen veled. 3. A terhességet (ha egyáltalán van) minél korábbi állapotban "kell" megszüntetni, ha nem kívánt terhességrõl van szó. Muszáj teszttel, vagy más módon megtudnod, hogy terhes vagy-e. Minél késõbb lépsz, annál kellemetlenebb lehet a következmény. 4. NE KESEREDJ EL! Azon ami már megtörtént nem érdemes rágódni és idegeskedni. Arra koncentrálj, ami elõtted áll: Szülõk bevonása minél hamarabb és meglátod könnyebb lesz!
Gratulálok hozzá. Ügyes vagy
senki se írta ha jól láttam, de jó lenne a srácot is értesíteni, hogy elkapott tõled valami nyavalyát.. bár mind ketten meggondolatlan buta gyerekek voltatok, de ennyit megérdemel, hogy ha reggelre leesik a p*cse akkor tudja, hogy miért:) te meg ahogy fentebb is írták, esemény utáni tabletta, kúp tovább szedés oszt jólét van.. és tessék szépen védekezni legközelebb.. teccik érteni?
ennyi idiótát
Nekem éppenséggel nem baj. Nem én leszek terhes, nem nekem kell megszülnöm a gyereket, vagy nem nekem kell abortuszra mennem. De ha te még nem szeretnél babát (márpedig gondolom 16 évesen nem akarsz), akkor jobb, ha baromi gyorsan elhúzol esemény utáni tabiért. Akár beléd élvez, akár nem, bizony teherbe eshetsz. De nem hiszem el, hogy errõl még sosem hallottál. Nem kellene ész nélkül kefélni. Ha meg fertõzésed van, akkor pláne undorító, hogy úgy szexeltetek, ráadásul gumi nélkül. Most már csak annyit tudsz tenni, hogy elmész esemény utániért aztán imádkozol. Amúgy nem tudom mit visítasz, hogy nem mered elmondani anyádnak. Majd azt tán könnyebb lesz elmondani, hogy "mami, terhes vagyok!"??
Figyelj!Az anyukák néha nagyon belefeledkeznek, hogy a kislány aki volt, az már egy "nõ, , és ezt nem képesek elfogadni!Kérj tõle tanácsot, ha el akar útasítani, akkor neki is nyomja valami a lelkét!
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy anyukámmal nem valami jó a kapcsolatunk :S meg ha el is mondanám neki biztos hogy hogy szóvá tenné hogy még csak 3 hónapja vagyunk együtt és már le is feküdtünk.. nem tudom mit tegyek :S
Szerintem mondd meg mi a kúpnak a neve vagy kérdezd meg a nõgyógyászt errõl.... Tabletátt kell kapnod tudtommal. Mindegy hány éves vagy. Nem abortuszt akarsz csináltatni. 72 óráig van idõd bevenni a sex után... Simán lehetsz terhes, elõváladékról halottál?? A barátodnak nincs igaza. Ne aggódj, inkább tegyél érte, hogy ne legyél az.
A kérdező hozzászólása: tablettáért nem tudok menni, 16 éves vagyok meg anyukám nem is tudja hogy lefeküdtünk a barátommal, meg a barátom sem mondott semmi hasonlót hogy kellene, mondta hogy nagyon vigyáz.. de mostmeg elfelejtettem hogy mikor kéne megjönnie a menstruációmnak és mostmeg olyan ideges vagyok.. :S úúgy utálom magam :S
A kérdező hozzászólása: De akkoris ha el se élvezett? Vagyis elélvezett de nem belém.. Igazából nem tudom milyen fertõzés, voltam nõgyógyásznál, de ott csak annyit mondott hogy felír kúpot azt használjam.. de semmit nem mondott.. de akkor éehet hogy nem is fertõzés.. :S ajj :'(
Lehetsz terhes simán, szóval irány a tablettáért. milyen fertõzésed van?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy rosszat "tettem" :S így is eléggé utálom magam :S de mégis mondanál valami normális választ is?:(
Igen, nagy baj. 9 hónap mulva érkezik az ujabb hátrányos helyzetû IQ mentes gyereketek. Egyébként a nemibetegés átadásához külön gratulálok. Jó volna ha az ilyenek mint ti nem szaporodnának tovább. Nagyon gyorsan takarodj el az orvoshoz, és a barátodat is vidd magaddal. Fújjjj... :/

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

Az szerintetek nagy baj, hogyha nem bírom a festett hajat?

Mondjuk ha egy dohányos és egy festett hajú közül kell választanom, akkor inkább az utóbbi. De olyan, mintha senki sem önmaga akarna lenni, sokszor pl. nem is azért festetik be, mert nekik állna jól, hanem mert a kedvenc énekesnőjük is szőke. Tapintásra már nem olyan műanyag, mint tíz évvel ezelőtt, sokszor engem is megtéveszt tapintásra. Ez még nem kedveltette meg velem a dolgot. Sokszor tapasztalok egyfajta a festett hajjal járó igénytelenséget: több centi le van nőve, ki van kopva, eredetileg sem állt jól az a szín. Amúgy szeretem a természetes vöröset és a szőkét, de a festett az olyan, mintha lefújnék egy normál autót pirosra, Ferrarinak nevezném, aztán meg egy Ferrari árán adnám el, mert az piros. A szőke és a vörös hajnak van egyfajta könnyen felismerhető szerkezete, ami alapján észreveszem a festettet és az eredetit. 21/F

Legjobb válasz: A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.

A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.
nem, szerintem is az eredeti jobb, mármint lányokon 20L
Ha õszül, vagy tényleg csúnya a színe a hajának, akkor fesse, de ne rikítóan más színûre. Amúgy ez a szépségipar beugratása, a sok p.csa elhiszi, hogy ettõl szebb lesz, és két marokkal dobják ki a pénzt az ablakon, jó esetben a sajátját, rossz esetben a pasiét. Persze a pasik is megérik a pénzüket, az õ ízlésük is torz sokszor, mûköröm, szoli, festett haj, méteres vakolat, tetovált szemöldök, a felpumpált szájról meg mellekrõl ne is beszéljünk... Természetes nõt akarok!!!
Nekem sem tetszik, mikor meg látok egy lányt pl. szõke hajjal, és festett mindig ez ugrik be. A haja szinét alakitja atermészete után!!!!
semmi bajom vele, amíg igényes, azaz nincs lenõve. illetve a színe ne legyen ronda (lehet felõlem lila is ha megy a stílusához) a vörös haj nekem amúgy bejövõs, csakúgy mint a "nagyonfekete" meg a platinaszõke. egyik se egy túl természetes szín :D (vagy ritka:D) 22/F
Nekem nem baj, neked az lesz, mert már nem találsz olyan nõt aki ne festené a haját. Szerintem a festett haj nagyon jól néz ki, fõleg a nem természetes színek, mint a festett vörös, stb. De hát nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nem baj, csak róka az olyan, aki ne festené. Szerintem mindenkinek az áll jól, amivel született, a természet nem hülye. Különben én nem festem magam (soha, még szempillaspirál, vagy szemhéjkihúzó sincs) nincs festve a hajam, és elkerülöm a fiúk figyelmét, mert nem vagyok elég barna (télen?), és nem tartanak szépnek. Pedig ha mindenkirõl lemosnánk azt a sok kemikáliát.... És még csodálkoznak, hogy 21 évesen olyan a bõröm, mint 16 évesen.

A Windows ( xp és 7) telepítéséhez negyon nagy baj, hogyha nincsen intenetem? Vagy jó a vezetéknélküli USB-s is? Mert azt meg tudom oldani.

Legjobb válasz: nem, mert nincs rajta a win 7 rendszerkövetelményein, h internet szükséges hozzá.

nem, mert nincs rajta a win 7 rendszerkövetelményein, h internet szükséges hozzá.
Lehet én értelmezem rosszul de a vezetéknélküli USB-nek és az internetnek mi közük van egymáshoz:) ?? Amúgy nem nem szükséges.Win 7 telepítésénél van egy olyan opció, hogy frissítés vagy valami olyasmi, hogy telepítés közben letölti a frissítéseket.Ha így telepíted akkor igen. Ha nem(ami valószínû és ésszerûbb)akkor NEM kell internet
A kérdező hozzászólása: Jó akkor megnyugodtam. Köszönöm szépen!!

Az baj, hogyha olyan rövid a szoknyám, hogy kinn van a popóm ha lehajolok . Nagyon gáz?

Legjobb válasz: szerintem gáz,pasiknak biztos jó minek hajolgatsz miniszoknyában?:)

szerintem gáz, pasiknak biztos jó minek hajolgatsz miniszoknyában?:)
Ha "olyan" társaságba mész, ahol ezt szeretik, akkor csak tessék. Utána ne sírj, ha valaki kihasználja a helyzetet.
Attol fugg mennyit kersz egy menetert.
Nagyon gáz! Ne úgy próbálj szexinek tûnni, hogy túl mini szoknyát veszel fel! Ez így ízléstelen, és a fiúknál sem biztos h azt a hatást érnéd el vele, amit szeretnél.
a lányok és a normálisabb fiúk szerinte nagyon gáz, de azért a fiúk természetesen szeretik nézni, de a hátad mögött tuti kiröhögnek.
Inkabb izgato, mint gaz :)
Ha nyáron megy a strandra és pl. egy kis farmerszoknyában van egy lány, elejt valamit és le kell hajolnia érte, véletlenül pedig kilátszik a feneke, azzal szerintem nincs olyan hûûûûdenagy probléma. Én legalábbis így járok mindig. :D Most mit kell leszólni szegény kérdezõt? Ha szép a feneke, csak nyugodtan! ;) A másik, hogy attól még senki nem lett r.bi meg ilyesmi! :)
utolsó elõtti* xD
http://media1.break.com/dnet/media/2008/10/60%20Short%20Skir.. én simán így hordom , próbáld ki te is, a pasik tuti megfordulnak utánad:)
Csak a strandon nem gáz vagy télen ha egy fekete cicanadrágot aláveszel, akkor aztán hajolgathatsz, max a cicanadrágodat látják .
Hát..én fel nem venném. Nekem is volt kicsit hasonló szitum: volt 1 fehér miniszoknyám hátul olyan bevágással, és mikor hajoltam picit látszott a fenekem... és így a csípõm felett kezdõdött a szoknya, úgyhogy a csípõmig +- 1 cm lehúztam...rá 1 fekete hosszabb felsõt és így már hajlongással se lehetett belátni. Talán ez még alkalmazható.
Szerintem gáz. És izgatónak sem találom, mert arra gondolok, hogy aki ilyen azon biztos átment már mindenki, szóval kitudja hányadik lennék és mit kapnék el...
Ha hiányod van és szexre akarsz valakit szerezni akkor nyugodtan menj el így! ;)
Ilyen szoknyában kétlem, hogy értékesnek látszana. -.- Inkább, könnyûvérünek. Nekem is van miniszoknyám, de a fenekem azért nem látszik ki belõle. Nyáron strandon persze, hogy elfogadható, meg ilyen helyeken, de bulizni?!
Ok ok na, ne legyetek már olyan komolyak :pp :) Attól mert néha kicsit kilátszik a popó, egy lány lehet értékes...és szexy :D
Képzeld, kedves elõttem válaszoló, létezik olyan miniszoknya is, amibõl nem látszik ki a fenekünk!! Én is olyanokban járok nyáron, és mondhatom, nincs benne melegem!
És pl. 35fokos hõségben mit vegyünk fel, mégis?? :DD
Szerintem azok a lányok, akik ilyen csöpp szoknyában járnak, ne legyenek kiakadva, ha véletlen egy átlagosnál kiéhezettebb pasi megerõszakolja õket.Ez gyakorlatilag "felhívás keringõre"!
-e* uccsó voltam
nem gáz! csak ne csodálkozz ha megd.gnak a perverz állatok

Nagy baj-e hogyha egy nap elfelejettem bevenni az aznapi gyógyszert? Már később jöttem rá, mint 12 óra és már nem is vettem be, hanem márcsak a következőt. Terherbe eshetek-e ebben a ciklusban?

Legjobb válasz: EN azt mondom, igen, lehetsz terhes, az ilyennel nem jo jatszani, a tablettat vagy szedni kell eloiras szeruen vagy inkabb nem. En is tablettat szedek es egyszer kettot vettem be, most tokre felek, megjon e, mert furan erzem magam. Drukkolok.

EN azt mondom, igen, lehetsz terhes, az ilyennel nem jo jatszani, a tablettat vagy szedni kell eloiras szeruen vagy inkabb nem. En is tablettat szedek es egyszer kettot vettem be, most tokre felek, megjon e, mert furan erzem magam. Drukkolok.
Az én nõgyógyászom azt mondta, hogy a mai fogamzásgátló tabletták 36 órát is kibírnak. Ha régóta szeded, akkor talán nincs baj, de fontos, hogy ne csináljebbõl a figyelmetlenségbõl rendszert, mert ezt igancsak fájlalni fogja a szervezeted!
Velem is elofordult már ilyen.Inkább egy hétig használtunk ovszert is, a biztonság kedvéért. Szerintem tedd ezt te is! De egyébként nem hinném, hogy problémát okozna!
Be kellett volna venned az elmaradt szemet is! Ha régóta szeded, akkor nem hiszem, hogy lehet baj (én is voltam már így), de ha még csak nemrég kezdted, akkor nem ártana, ha védekeznétek!
Ez mindenkinél elõfordul néha, nem vagy egyedül. A biztos az, ha használsz óvszsert is a következõ levélig. De egy tabi még nem szokott akkora gondot okozni, fõleg ha jó ideje szeded a tabit. Egykomponensû tabiból még kettõt be lehet venni, ha el is mult a 12 óra, legalábbis az enyémet igen...
A kétfázisúból is be lehet az tuti, mert az enyém ilyen! Viszont úgy tudom, hogy a 3 fázisúból már nem lehet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!