Találatok a következő kifejezésre: Az nagyon baj, hogyha (24 db)

Az nagy baj, hogyha egy 16 éves fiú egy 34 éves nővel szeretkezik?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)

Dehogy baj. Sok mindent tanulhatsz tõle. Csak ésszel...
Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)
Már kinek? Ezt szerintem leginkább a 16 éves fiú meg a 34 éves nõ tudja.
nehogy baj, ha anyakomplexusod van.
Miért lenne büntetendõ? Amúgy meg kipróbálni miért ne?
Szerintem ez elég durva. A nõnek pedig valószínûleg pedofil hajlamai lehetnek. Miért nem korban hozzád illõvel csinálod?
Beteges....
jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél..elnéztem a számot...:-/a te esetdben végülis normális h.kiváncsi vagy de a nõ beteg az tuti...
Egyáltalán nem. Sõt ez normálisnak tekinthetõ. Mint tapasztalt nõ bevezet a szex rejtelmeibe. Nekem is mindig idõsebb nõim voltak.
nem baj, csak büntetendõ...
18 éves voltam, amikor egy 36 éves nõvel feküdtem le. Õ vette el a szüzességemet, rettentõ türelmes volt velem és megtanított mindenre amit tudnom kellett. Azóta volt már pár barátnõm és mindegyik imába foglalta a nevét. Én még mindig azt mondom, hogy egy idõsebb türelmes, kedves, szeretõ nõvel a legjobb elveszíteni a szüzességet aki tényleg figyel a fiúra. Nekem nagyon bejött. Fél évig tartott és nagyon jó volt így visszagondolva is.
Ha szûz vagy akkor tanulsz tõle, ha õ szûz akkor itt az ideje lyukadni :D tréfán kívül, szerintem ez túl nagy korkülönbség, de elképzelhetõ olyan lelki-testi vonzalom, amiben ez helytálló dolog társadalmilag viszont abnormális - talán még pszichológiailag is
17:08-as!én voltam aki azt mondta, elõször, h.büntetendõ..de aztán rájöttem h.14 év a korhatár../Amerikában viszont 21/..de az mindegy..szóval sztem nem egészséges dolog, fõleg a nõ részérõl...
A kérdező hozzászólása: csak tervezzük
már lefeküdtetek vagy csak terveztek?
"jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél." - nem 18 év a korhatár?
Miért ne? Legfeljebb megtanit a sex minden csinára-binjára! Késõbbi barátnõid hálásak lesznek!!!

Az nagy baj hogyha tisztán csinálom az edzést? Bővebben lennt!

Fél éve edzek és nincs pénzem semmilyen fajta tömegnövel?re sem fehérjére sem semmi ilyesmire.Egy héten 4-szer eljárok gyúrni.A kérdésem az lenne hogyha nem szedek semmit akkor jó így ahogy van?

Legjobb válasz: ha rendesen eszel akkor nem baj

ha rendesen eszel akkor nem baj
Tényleg nincs bajj ha normálissan eszel én is így tolom
Bajnak biztos, hogy nem baj, csak lassan, sõt nem igazán fejlõdsz egy bizonyos szint után. Elméletileg csak kajával is lehet eredményt elérni, de az drágább, mint a táplálékkiegészítõk, és jobban át kell gondolnod. 3 tojás és 10 deka barna kenyér = 23 gr fehérje, 50gr szénhidrát éa 15 gr zsír. Ez teljesen jó kaja. Ezt lehet, hogy olcsóbban megkapod tömegnövelõbõl, de mindenképpen könnyebb magadba döntened edzés után, mint nekiállni fõzõcskézni. A normál kaja az alap. Jobb, mint a kiegészítõk. Azok esetleg olcsóbbak, mindenképpen praktikusabbak. Vagyis normál kajával (értsd ezalatt egészséges, fehérjedús étkezés) csak sok pénzbõl érsz el eredményt.

Az nagy baj hogyha Ati videokártyám van és Intel procim?

Ugy halottam hogy nem kompatibilis az AMD vidikártya az intel procival.

Legjobb válasz: Mert b*sztál letörölni az nvidia drivereit. :D

Mert b*sztál letörölni az nvidia drivereit. :D
Akkor meg van a ludas, a cata és a force együtt csúnya dolgokra képes.
Semmi gond nincs vele. Az Nvidiának sincs semmi köze az intelhez, akkor az mér lenne jobb intel procihoz?
CMOS reset-re keress rá
A kérdező hozzászólása: :) . És azt nemtudjátok hogyha uj ramot teszek az alaplapba(nemtudom h kompatibilis-e vele) nem érzékeli ugyanugy 1giga ramot ír. azt a ramot a bios-ba bekell kapcsolni vagy csak berakom a ramot és már 2 gigát kéne hogy írjon.(biosba nemtudok belépni mert lekódoltam és nemtudom a kódot, valami ötlet h lereseteljem?)
A kérdező hozzászólása: jaa tényleg nem töröltem le az nvidia drivert
Az elmúlt kb 10 évben 4-5 különbözõ Intel procim volt, 7-8 különbözõ ATI/AMD videokártyákkal. Egyikkel sem volt olyan gond, hogy ne lett volna kompatibilis egymással.
A kérdező hozzászólása: köszi! akkor a driverreé lesz a gond vagy csak a windows nagy régi már. Kicseréltem egy nvidia kártyát atira és aztán rátettem a drivert cd-röl ami már több éves(lehet ezis a gond h régi) és youtube videók nagyon lassuak voltam teljes képernyõn meg a játékoknál szivárvány szinû volt minden.
Nemtudom kitõl hallottad, de szerintem innentõl felejtsd el.
Rosszul hallottad.Nem üti ki egymást a kettõ.
Semmi közük egymáshoz. Nekem is Intel procim van core2duo 3.2 ghz meg egy ati radeon hd 2600xt agp. es siman megy. Eloszor enis csodalkoztam de most. Szoval csak annyi vaj legyen osszesen a gepedbe.

Az nagy baj hogyha a pasim és kösztem 6 év kor külömbség van?

15L

Legjobb válasz: Igen, mert Te még nem igazán tudsz helyesen írni.

Igen, mert Te még nem igazán tudsz helyesen írni.
Nem, de a "helyesírásod" elég nagy baj.
nem m1 ba*dkii???!?! eltudod olvasni, érted is, akkor ne kössetek már bele. unalmas...-.-
Lehet, hogy unalmas, de engem pl. kifejezetten irritál...
en 18 vagyok, a pasim 24.. koztunk is 6ev a kulonbseg.. mar 2 eve egyutt vagyunk.. es jol megvagyunk:) szerintem nem baj:)

Nemrég feküdtem le először a barátommal, de az nagy baj hogyha nem védekeztünk?

Hirtelen jött az egész, de nem védekeztünk. De nem élvezett belém és semmi hasonló. Azt mondta hogy nagyon vigyáz.

Legjobb válasz: Ne ess kétségbe, van megoldás: 1. Ha a párod nem benned élvezett el, akkor kicsi az esély a fogamzásnak, de sajnos megtörténhet. 2. Szülõi bevonás: Remélhetõleg van olyan kapcsolatod édesanyával, hogy le tudj ülni vele. Tudom, hogy roppant égõ és roppant ciki, ,meg tök kellemetlen, de neki TE vagy a legfontosabb és az egészséged. Ha a fertõzésednek tünete van, és a kapott gyógyszert/kúpot is megmutatod, akkor be tudja (valószínû) határolni mi a gond. Ha nem, már van olyan ismerettsége nõgyógyászoknál, hogy elmenjen veled. 3. A terhességet (ha egyáltalán van) minél korábbi állapotban "kell" megszüntetni, ha nem kívánt terhességrõl van szó. Muszáj teszttel, vagy más módon megtudnod, hogy terhes vagy-e. Minél késõbb lépsz, annál kellemetlenebb lehet a következmény. 4. NE KESEREDJ EL! Azon ami már megtörtént nem érdemes rágódni és idegeskedni. Arra koncentrálj, ami elõtted áll: Szülõk bevonása minél hamarabb és meglátod könnyebb lesz!

Ne ess kétségbe, van megoldás: 1. Ha a párod nem benned élvezett el, akkor kicsi az esély a fogamzásnak, de sajnos megtörténhet. 2. Szülõi bevonás: Remélhetõleg van olyan kapcsolatod édesanyával, hogy le tudj ülni vele. Tudom, hogy roppant égõ és roppant ciki, , meg tök kellemetlen, de neki TE vagy a legfontosabb és az egészséged. Ha a fertõzésednek tünete van, és a kapott gyógyszert/kúpot is megmutatod, akkor be tudja (valószínû) határolni mi a gond. Ha nem, már van olyan ismerettsége nõgyógyászoknál, hogy elmenjen veled. 3. A terhességet (ha egyáltalán van) minél korábbi állapotban "kell" megszüntetni, ha nem kívánt terhességrõl van szó. Muszáj teszttel, vagy más módon megtudnod, hogy terhes vagy-e. Minél késõbb lépsz, annál kellemetlenebb lehet a következmény. 4. NE KESEREDJ EL! Azon ami már megtörtént nem érdemes rágódni és idegeskedni. Arra koncentrálj, ami elõtted áll: Szülõk bevonása minél hamarabb és meglátod könnyebb lesz!
Gratulálok hozzá. Ügyes vagy
senki se írta ha jól láttam, de jó lenne a srácot is értesíteni, hogy elkapott tõled valami nyavalyát.. bár mind ketten meggondolatlan buta gyerekek voltatok, de ennyit megérdemel, hogy ha reggelre leesik a p*cse akkor tudja, hogy miért:) te meg ahogy fentebb is írták, esemény utáni tabletta, kúp tovább szedés oszt jólét van.. és tessék szépen védekezni legközelebb.. teccik érteni?
ennyi idiótát
Nekem éppenséggel nem baj. Nem én leszek terhes, nem nekem kell megszülnöm a gyereket, vagy nem nekem kell abortuszra mennem. De ha te még nem szeretnél babát (márpedig gondolom 16 évesen nem akarsz), akkor jobb, ha baromi gyorsan elhúzol esemény utáni tabiért. Akár beléd élvez, akár nem, bizony teherbe eshetsz. De nem hiszem el, hogy errõl még sosem hallottál. Nem kellene ész nélkül kefélni. Ha meg fertõzésed van, akkor pláne undorító, hogy úgy szexeltetek, ráadásul gumi nélkül. Most már csak annyit tudsz tenni, hogy elmész esemény utániért aztán imádkozol. Amúgy nem tudom mit visítasz, hogy nem mered elmondani anyádnak. Majd azt tán könnyebb lesz elmondani, hogy "mami, terhes vagyok!"??
Figyelj!Az anyukák néha nagyon belefeledkeznek, hogy a kislány aki volt, az már egy "nõ, , és ezt nem képesek elfogadni!Kérj tõle tanácsot, ha el akar útasítani, akkor neki is nyomja valami a lelkét!
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy anyukámmal nem valami jó a kapcsolatunk :S meg ha el is mondanám neki biztos hogy hogy szóvá tenné hogy még csak 3 hónapja vagyunk együtt és már le is feküdtünk.. nem tudom mit tegyek :S
Szerintem mondd meg mi a kúpnak a neve vagy kérdezd meg a nõgyógyászt errõl.... Tabletátt kell kapnod tudtommal. Mindegy hány éves vagy. Nem abortuszt akarsz csináltatni. 72 óráig van idõd bevenni a sex után... Simán lehetsz terhes, elõváladékról halottál?? A barátodnak nincs igaza. Ne aggódj, inkább tegyél érte, hogy ne legyél az.
A kérdező hozzászólása: tablettáért nem tudok menni, 16 éves vagyok meg anyukám nem is tudja hogy lefeküdtünk a barátommal, meg a barátom sem mondott semmi hasonlót hogy kellene, mondta hogy nagyon vigyáz.. de mostmeg elfelejtettem hogy mikor kéne megjönnie a menstruációmnak és mostmeg olyan ideges vagyok.. :S úúgy utálom magam :S
A kérdező hozzászólása: De akkoris ha el se élvezett? Vagyis elélvezett de nem belém.. Igazából nem tudom milyen fertõzés, voltam nõgyógyásznál, de ott csak annyit mondott hogy felír kúpot azt használjam.. de semmit nem mondott.. de akkor éehet hogy nem is fertõzés.. :S ajj :'(
Lehetsz terhes simán, szóval irány a tablettáért. milyen fertõzésed van?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy rosszat "tettem" :S így is eléggé utálom magam :S de mégis mondanál valami normális választ is?:(
Igen, nagy baj. 9 hónap mulva érkezik az ujabb hátrányos helyzetû IQ mentes gyereketek. Egyébként a nemibetegés átadásához külön gratulálok. Jó volna ha az ilyenek mint ti nem szaporodnának tovább. Nagyon gyorsan takarodj el az orvoshoz, és a barátodat is vidd magaddal. Fújjjj... :/

Szerintetek az nagy baj, hogyha zavar engem az, amikor a barátom a szüleivel vagy a tesóival sok időt tölt?

Sokszor összeveszett már az anyjával a párom, és nem egyszer elzavart a fenébe az anyját hogy szálljon már le róla!!! De az anyja mindig úgy cs?ri csavarja a dolgokat hogy a fia, 1-2 alatt megbékéljen és olyan legyen újra a kett?jük kapcsolata mintha mi sem történ volna. Folyton hívogajta, pedig már lassan 30 éves.. És engem ezek után nagyon zavar az, amikor az anyjával beszél, vagy otthon tölt 2-3 órát.. Zavar hogy ilyen hamar elfelejti az anyja nem éppen kedves szavait.. és az anyja néha ellenem is beszélt. ( 2-3 alkalommal) A tesóival hasonló a helyezt.. Õk meg pont olyanok mint az anyjuk!!

Legjobb válasz: Ilyen esetben teljesen normális!Mer félsz hogy ellened uszítja a párod!De ez ellen nem tudsz sok mindent tenni mert õ az anyja!De próbálj az anyjával beszélni!

Ilyen esetben teljesen normális!Mer félsz hogy ellened uszítja a párod!De ez ellen nem tudsz sok mindent tenni mert õ az anyja!De próbálj az anyjával beszélni!
Igen ez így van félsz hogy ellened uszítja az anyuci a pici fiát.... De én azt mondom felesleges beszélned az anyóssal nem jutnál egyrõl a kettõre neki lenne úgy is igaza.... Azt javaslom! Menj vele amikor elmegy a családjához, 30 éves a pasi vigyen el téged és mutasd meg a pasid szüleinek hogy TE BIZONY a barátnõje vagy és szereted õt, és az õ kedvükért te nem mondasz le róla!!!

Nagy baj hogyha nem vagyok megkeresztelve? Én hiszek Istenben csak valahogy kimaradt az életemben a keresztelés. Ettől nagy bajom lesz az életben?

:(

Legjobb válasz: Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.

Hiszel Istenben? Az ördögök is hisznek... Ez nagyon kevés. Ha gõzöd sincs arról, mit jelent a keresztség, akkor valószínûleg Jézus Krisztussal se nagyon van élõ kapcsolatod. Ez esetben a keresztség hiánya se nem oszt, se nem szoroz.
Felnõtten is megkeresztelkedhetsz egyébként:)
Bármikor megkeresztelkedhetsz. Elmész a lakhelyed szerinti plébániára, és megmondod, hogy szeretnéd, ott pedig megmondják, mi a módja. Bármely életkorban lehet keresztelkedni, semmi gond nincs ezzel. Ha nem vagy megkeresztelve, attól nem lesz "nagy bajod az életben". Isten nem néz rád csúnyán emiatt. De miért is ne tennéd meg? Ha hiszel benne, és szereted is, akkor mi akadálya van?
Oh igen, a kis varázsvíz megment a pokoltól.
3H3iszel Ist3enben... teh3á3t 3olv3astad 333333a3 3B3ibl3iát? 3Vagy csak úgy a hasadra ütsz és azt mondod, hogy hiszel abban, akit az emberek Istennek neveznek? Azért a kettõ nagyon nem ugyanaz... ha nem vagy tisztában a keresztény vallással, nem is hihetsz az Istenében...33
A harmóniát keresd, de ne akard, csak keresd! Tapasztalj, ismerj meg új tudást ahol lehet, és helyezd új megvilágításba a régit, amennyire csak lehet! Abból még sose volt baj, és ilyen kérdésekben is rendszerint hajlamossá tesz a jó irányba indulásra.
"Vaknak, ki fényt nem kapott, Sose láthat napot, csillagot, Neki mondd, hogy van Isten." Akela
Nagy bajod? ja, garantáltan a pokolra jutsz. NAÉS? Én is oda tartok. És nem holmi sátánizmus vezetésével hanem 1 Isten létét nem tartom kizártnak de nem is hiszek benne túl mélyen és 2 attól hogy valaki hisz benne és igyekszik jól élni és betartani a tízparancsolatot nem hinném hogy az vágja el Istentõl hogy nem követi a világ egyik leghatalmasabb politikai erejének a földi szabályait. Hiszen azért a nem túl régi múltban és a középkorban egyaránt elõfordult hogy az egyház nem a vallásilag megindokolható hanem a földi gazdagság és hatalom felé vezetõ útra lépett olyankor is amikor a két elv egymás ellen szólt. Ja és utoljára a keresztségtõl sem jobb sem rosszabb ember nem leszel.

Az szerintetek nagy baj, hogyha nem bírom a festett hajat?

Mondjuk ha egy dohányos és egy festett hajú közül kell választanom, akkor inkább az utóbbi. De olyan, mintha senki sem önmaga akarna lenni, sokszor pl. nem is azért festetik be, mert nekik állna jól, hanem mert a kedvenc énekesnőjük is szőke. Tapintásra már nem olyan műanyag, mint tíz évvel ezelőtt, sokszor engem is megtéveszt tapintásra. Ez még nem kedveltette meg velem a dolgot. Sokszor tapasztalok egyfajta a festett hajjal járó igénytelenséget: több centi le van nőve, ki van kopva, eredetileg sem állt jól az a szín. Amúgy szeretem a természetes vöröset és a szőkét, de a festett az olyan, mintha lefújnék egy normál autót pirosra, Ferrarinak nevezném, aztán meg egy Ferrari árán adnám el, mert az piros. A szőke és a vörös hajnak van egyfajta könnyen felismerhető szerkezete, ami alapján észreveszem a festettet és az eredetit. 21/F

Legjobb válasz: A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.

A festett vörös ténylég nagyon hülyén néz ki. Én sem kedvelem a festett hajat.
nem, szerintem is az eredeti jobb, mármint lányokon 20L
Ha õszül, vagy tényleg csúnya a színe a hajának, akkor fesse, de ne rikítóan más színûre. Amúgy ez a szépségipar beugratása, a sok p.csa elhiszi, hogy ettõl szebb lesz, és két marokkal dobják ki a pénzt az ablakon, jó esetben a sajátját, rossz esetben a pasiét. Persze a pasik is megérik a pénzüket, az õ ízlésük is torz sokszor, mûköröm, szoli, festett haj, méteres vakolat, tetovált szemöldök, a felpumpált szájról meg mellekrõl ne is beszéljünk... Természetes nõt akarok!!!
Nekem sem tetszik, mikor meg látok egy lányt pl. szõke hajjal, és festett mindig ez ugrik be. A haja szinét alakitja atermészete után!!!!
semmi bajom vele, amíg igényes, azaz nincs lenõve. illetve a színe ne legyen ronda (lehet felõlem lila is ha megy a stílusához) a vörös haj nekem amúgy bejövõs, csakúgy mint a "nagyonfekete" meg a platinaszõke. egyik se egy túl természetes szín :D (vagy ritka:D) 22/F
Nekem nem baj, neked az lesz, mert már nem találsz olyan nõt aki ne festené a haját. Szerintem a festett haj nagyon jól néz ki, fõleg a nem természetes színek, mint a festett vörös, stb. De hát nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nem baj, csak róka az olyan, aki ne festené. Szerintem mindenkinek az áll jól, amivel született, a természet nem hülye. Különben én nem festem magam (soha, még szempillaspirál, vagy szemhéjkihúzó sincs) nincs festve a hajam, és elkerülöm a fiúk figyelmét, mert nem vagyok elég barna (télen?), és nem tartanak szépnek. Pedig ha mindenkirõl lemosnánk azt a sok kemikáliát.... És még csodálkoznak, hogy 21 évesen olyan a bõröm, mint 16 évesen.

Hogyha gyakran nem megyek el pisilni amikor kellene az nagy bajt okozthat? Amikor nagyon kell persze elmegyek.

Tehát kell már pisilnem de még tartogatom 1-2 órát vagy többet. Ezt elég gyakran csinálom és mostanában olyan fura érzést érzek a hólyagomban.

Legjobb válasz: Egyszer nekem is volt ilyenem és kaptam is tõle valami [email protected] gyulladást :S Tényleg nem szabad tartogatni, ha van, akkor vizelj zárt fülkében! Szóval ne tartogasd, mert a pangó vizelet egy csomó betegséget okozhat :)

Egyszer nekem is volt ilyenem és kaptam is tõle valami [email protected] gyulladást :S Tényleg nem szabad tartogatni, ha van, akkor vizelj zárt fülkében! Szóval ne tartogasd, mert a pangó vizelet egy csomó betegséget okozhat :)
nemhiszem hogy bármit okozhat azonkivül hogy tágul a hólyag.. és valószinü elõbb pisálsz be minthogy szétrobbantjon a hólyag
vesegyulladásod lehet.
A kérdező hozzászólása: A hólyagom fáj egy picit. Nem hiszem hogy vesegyulladás. Biztos volt már olyan veletek hogy nagyon sokáig visszatartottátok és utána fájt egy kicsit a pénisz fölött. Na ott fáj egy kicsit.
velem nem volt ilyen mivel lány vagyok.de mért nem mész el pisilni?
még mindig ugyanaz vagyok. nah és szóval mivel visszatartod így visszafelé áramlik a veséd felé ezért lesz vesegyulladásod és veseköved. és ha nagyon sokáig csinálod akkor mérgezést is kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: Suliban nem nagyon tudok. Szorongok vagy nemtudom és ezért nem megy.
20 éves férfi vagyok, mindig csak akkor megyek hugyálni ha nagyon kell, szal visszatartom inkább! semmi bajom nem volt még, szóval szerintem nincs gond! (én sem szeretek közös wc-ket használni a fertõzések miatt)
Én ezt a te helyedbe nem igazán csinálnám! Várjunk miért is csinálod? Nem csak hógy kitágul de ki is repedhet. Akkor pedig nincs visza út irány a korház!
Szénhidrátnapon akár ebédre, akár vacsira eheted a tésztát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!