Találatok a következő kifejezésre: Az nagyon baj, (1974 db)

Ha nagy összességében rendben van az étrendem (tömegelő) de egy héten 1x, 2x vannak olyan napok, mikor az 2xttkg fehérjét, vagy az 5xttkg ch-t nem tudom tartani, az nagy baj?

Ezeken a napokon sem minimalizálom le egyiket, másikat, hanem mondjuk 168 gramm fehérje helyett csak 120-130-at eszem meg.

Legjobb válasz: 1 nap kevés fehérje: kis baj, több nap: nagyobb baj. Szóval jobb lenne odafigyelni mindig a kajára, ezen sok múlik!

1 nap kevés fehérje: kis baj, több nap: nagyobb baj. Szóval jobb lenne odafigyelni mindig a kajára, ezen sok múlik!

Az nagy baj ha a gravidat nem mindig ugyanabban az időben veszem be? néha nagyon hanyingerem van és nem birom bevenni varok vele 2-3orat ez probléma?

Legjobb válasz: Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)

Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)
A Gravida nem fogamzásgátló, hanem terhesvitamin, tehát nem baj, ha más idõpontokban veszed be. :)
Ugye most ezt nem komolyan kérded? Már miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: én is igy gondoltam, hogy a vitamint nem kell ugyanabban az idõben bevenni de adobozon azt irja hogy lehetõleg mindig u.abban az idõben vegyük be.Na ezért a hülye kérdés:) üdv 8heteske
Én is a Gravidát szedted és rosszul is voltam tõle néha. Rájöttem hogy mindig evés után kell bevennem akkor nem leszek rosszul.Probáld ki! 3 hónapos kisbaba anyukája

Szemöldök tetoválásom volt csütörtökön és már nagyon vastag a var rajta és kemény. Az nagy baj? És megrepedt a var az nagyon gáz? Mikor fog leesni?

Legjobb válasz: Szia! Nem,nem baj,pár nap és leesik.Ha nagyon zavar kenj rá körömvirágkrémet vagy vazelint.Ez segít felpuhítani és könnyebben is esik le.De csak fültisztító pálcával kend rá.

Szia! Nem, nem baj, pár nap és leesik.Ha nagyon zavar kenj rá körömvirágkrémet vagy vazelint.Ez segít felpuhítani és könnyebben is esik le.De csak fültisztító pálcával kend rá.

Az nagy baj ha 2 hónapos babámnak nem ugyanolyan márkájú cumit használok mint cumisüveget?

A cumisüvegje Nuk, de a cumija Mam.

Legjobb válasz: Már miért lenne baj? Ez kb olyan, hogy nem baj ha a bodyja Next, a rugija meg H&M? Persze hogy nem baj.

Már miért lenne baj? Ez kb olyan, hogy nem baj ha a bodyja Next, a rugija meg H&M? Persze hogy nem baj.
szerintem baj. ha véletlenül elolvassa, biztos kitör otthon a balhé!

Az nagy baj ha ezeket szoktam enni általában? Képlent.

http://kepfeltoltes.hu/130713/875816832N_vtelen_www.kepfelto.. ma nem volt főtt kaja.. így helyette túrót ettem barackkal(azért eszek ennyi barackot mert sok fánk van :D és ugye most van a szezonja)

Legjobb válasz: Tejtermék tényleg baj, mert beteggé tud tenni és hízást okoz a testedben. A gyümölcs az idénye alatt nem baj, csak nem fogyókúrás. Egyébként nem olyan gáz mint hinnéd, ha kiveszed a tejet és a túrót. A gyümölcsevés idõszakosan nem olyan vészes dolog, csak nem kell rendszeresen csinálni. Évente egyszer érnek gyümölcsök, nyáron. Nem baj.

Tejtermék tényleg baj, mert beteggé tud tenni és hízást okoz a testedben. A gyümölcs az idénye alatt nem baj, csak nem fogyókúrás. Egyébként nem olyan gáz mint hinnéd, ha kiveszed a tejet és a túrót. A gyümölcsevés idõszakosan nem olyan vészes dolog, csak nem kell rendszeresen csinálni. Évente egyszer érnek gyümölcsök, nyáron. Nem baj.
A kérdező hozzászólása: most hogy így elnézem.. eléggé szörnyû hogy ennyi barackot ettem.. :o ugye ezektõl és ilyen mennyiségben nem lehet hízni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Tejtermék helyett mindig egyél valami húst :)
Aszondja kép...
Aszondja képlent :D
Én tökre azt hittem a kajákról van kép :D

Az nagy baj ha 7hós lányom nem nagyon forgolódik?

Koraszülött baba,ezért csípője fejletlensége miatt 4hónapos koráig egész nap kengyel volt rajta.1hónapja hogy átfordult először,de nem sűrűn gyakorolja azóta,csak ha olyan kedve van.Inkább másik játékot vesz a kezébe ami közelebb van minthogy átforduljon a másikért.

Legjobb válasz: Szia! Mennyivel elõbb született? Mert ha egy hónappal akkor azt szokták mondani, hogy õ igaziból még 6 hónaposnak felel meg. Szerintem mivel megfordult nincs nagy baj, de ha idegesít a dolog inkább a gyerekorvostól kérj tanácsot vagy keress fel egy gyógytornászt és vele konzultálj.

Szia! Mennyivel elõbb született? Mert ha egy hónappal akkor azt szokták mondani, hogy õ igaziból még 6 hónaposnak felel meg. Szerintem mivel megfordult nincs nagy baj, de ha idegesít a dolog inkább a gyerekorvostól kérj tanácsot vagy keress fel egy gyógytornászt és vele konzultálj.
Ezt próbáld ki, mert 7 hónaposan mi sem akartunk átfordulni, de ez segített sokat. Gyakoroltam vele 2 napig, utánna reggeltõl estig csinálta, majd 2 hétre rá már mászott is. http://igy-probalja.blogspot.com/
Fiam is ilyen volt. Azt mondta a gyerekorvosunk, hogy ha egyszer megcsinálta, akkor semmi gond, máskor is meg tudja csinálni csak nincs rá szüksége. Aztán egyszer csak elkezdte csinálni, és azóta is csinálja állandóan. Mondjuk mi járunk vele gyógytornára, mivel õ is koraszülött volt. Nekünk a gyógytornász azt a tehnikát mutatta, hogy csak egyszerûen keresztezni kell a lábát. Gyakorolgattuk vele, és utána gyakrabban kezdte csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató hozzászólásokat!!:-) 35-36.hét között született a lányom, 4hós koráig hordtuk ortopédiára, arra jött rendbe, mert akkora fejlõdött ki rendesen a csont a csípõjében.Tehát addig a kengyelben volt, csak feküdt egész nap.Akkor az ortopédus azt mondta nem lesz vele gond, nem kell gyógytorna., majd be fog indulni a mozgása.Remélem is, hogy így lesz...Tudom nem kell hasonlítgatni mert minden gyerek más és más, de van olyan gyerek aki ilyen idõsen már feláll...ezért kicsit zavar a dolog és persze félek is, hogy minden rendben lesz-e.
Hát persze, hogy van olyan gyerek, de a Te babád a kengyel miatt nem tudott mozogni rendesen. NE zavarjon, hogy még nem csinál olyan dolgokat, amit "szerinted" már kellene. Késõbb, de Õ is fogja! Sok kisgyerek 18 hónaposan indul el. Na és elindul az a lényeg!
A kengyel hátráltatta a mozgásfejlõdését. Ráadásul koraszülött is. Szerintem nincsen semmi baja. De gondolom alapból jártok neurohabilitációra a koraszülöttsége miatt, esetleg ott paráztattak be ennyire? Az én fiam túlhordott baba, normál súlyú. Nincs semmilyen izomtónusproblémája. Mégis csak 6, 5 hónaposan kezdett el forogni. Most 7 hónapos múlt és már kúszik, most nagyon beindult, pedig nem gondoltam volna, mert eddig elég lusta volt. Szerintem egyébként az a nem normális, ha már 7 hónaposan jár egy baba. Átlagosan 12-13 hónaposan indulnak el, de 18 hónapos korig "kell" nekik. A legjobb, amit tehetsz, hogy legyen elég mozgástere, rakd körbe néhány játékkal, és lehetõleg a földön legyen (ne vastag szivacson és ne ágyon, mert az túl puha a mozgáshoz)

Az nagy baj, hogyha egy 16 éves fiú egy 34 éves nővel szeretkezik?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)

Dehogy baj. Sok mindent tanulhatsz tõle. Csak ésszel...
Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)
Már kinek? Ezt szerintem leginkább a 16 éves fiú meg a 34 éves nõ tudja.
nehogy baj, ha anyakomplexusod van.
Miért lenne büntetendõ? Amúgy meg kipróbálni miért ne?
Szerintem ez elég durva. A nõnek pedig valószínûleg pedofil hajlamai lehetnek. Miért nem korban hozzád illõvel csinálod?
Beteges....
jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél..elnéztem a számot...:-/a te esetdben végülis normális h.kiváncsi vagy de a nõ beteg az tuti...
Egyáltalán nem. Sõt ez normálisnak tekinthetõ. Mint tapasztalt nõ bevezet a szex rejtelmeibe. Nekem is mindig idõsebb nõim voltak.
nem baj, csak büntetendõ...
18 éves voltam, amikor egy 36 éves nõvel feküdtem le. Õ vette el a szüzességemet, rettentõ türelmes volt velem és megtanított mindenre amit tudnom kellett. Azóta volt már pár barátnõm és mindegyik imába foglalta a nevét. Én még mindig azt mondom, hogy egy idõsebb türelmes, kedves, szeretõ nõvel a legjobb elveszíteni a szüzességet aki tényleg figyel a fiúra. Nekem nagyon bejött. Fél évig tartott és nagyon jó volt így visszagondolva is.
Ha szûz vagy akkor tanulsz tõle, ha õ szûz akkor itt az ideje lyukadni :D tréfán kívül, szerintem ez túl nagy korkülönbség, de elképzelhetõ olyan lelki-testi vonzalom, amiben ez helytálló dolog társadalmilag viszont abnormális - talán még pszichológiailag is
17:08-as!én voltam aki azt mondta, elõször, h.büntetendõ..de aztán rájöttem h.14 év a korhatár../Amerikában viszont 21/..de az mindegy..szóval sztem nem egészséges dolog, fõleg a nõ részérõl...
A kérdező hozzászólása: csak tervezzük
már lefeküdtetek vagy csak terveztek?
"jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél." - nem 18 év a korhatár?
Miért ne? Legfeljebb megtanit a sex minden csinára-binjára! Késõbbi barátnõid hálásak lesznek!!!

Ha a méhnyak megrövidült (2000) a 21. hétben az nagy baj?

Legjobb válasz: Szia, nekem a 20. hétben rövidült meg, és ki is nyíltam egy ujjnyira. Nem mondanám, hogy "nagy a baj", de jobban kell figyelned magadra. Többet pihenj, figyelj arra, ha elfáradsz, és tényleg próbáld te is és a családod is kímélni magad/téged és nem lesz semmi gond. Én is nagyon megijedtem, állandóan ott volt a gondolataimban, hogy koraszülés, meg efféle veszélyek, erre itt vagyok a 40. hétben, a baba meg még nem akar kijönni. Én úgy próbáltam kímélni magam, hogy a munkahelyemen is folyamatosan felpolcoltam a lábam, otthon sokat feküdtem, nem emelgettem semmit, a nehezebb házimunkákat átvállalta a férjem. Ne gondolj rossz dolgokra, csak a babára, meg hogy minden rendben lesz. Ez egy jelzés a testedtõl, hogy kapcsolj kímélõbb üzemmódba :) Minden jót kívánok neked és a babának is.

Szia, nekem a 20. hétben rövidült meg, és ki is nyíltam egy ujjnyira. Nem mondanám, hogy "nagy a baj", de jobban kell figyelned magadra. Többet pihenj, figyelj arra, ha elfáradsz, és tényleg próbáld te is és a családod is kímélni magad/téged és nem lesz semmi gond. Én is nagyon megijedtem, állandóan ott volt a gondolataimban, hogy koraszülés, meg efféle veszélyek, erre itt vagyok a 40. hétben, a baba meg még nem akar kijönni. Én úgy próbáltam kímélni magam, hogy a munkahelyemen is folyamatosan felpolcoltam a lábam, otthon sokat feküdtem, nem emelgettem semmit, a nehezebb házimunkákat átvállalta a férjem. Ne gondolj rossz dolgokra, csak a babára, meg hogy minden rendben lesz. Ez egy jelzés a testedtõl, hogy kapcsolj kímélõbb üzemmódba :) Minden jót kívánok neked és a babának is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Tiszta szívbõl kívánom, olyan szülésed legyen, amilyenre vágysz!! Sokat pihenek, csak sajnos megerõltettem magam 3 hete. akkor 10 percenként méh keményedéseim voltak.azóta sokkal jobb minden. én is szeretném húzni a 40.hétig:) Sok sikert kívánok:)
Az elsõ válaszoló vagyok. Hát igen, már várom, hogy megszülessen, nehéz a vége. A keményedéssel kapcsolatban annyit akartam még mondani, hogy nekem nem vált be a Magne B6, hanem napi 3x1 Magnerot-ot szedtem, ami teljes egészében megszûntette a keményedéseket. Gondolom te is szedsz vmi magnézium készítményt. És ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nagyon pozitívan állok mindenhez!! Tegnap kérdeztem épp a gyógyszertárban a magnerot és a magneb6 extra közti különbséget és a mangneb6 extrában több a magnézium. Ebbõl napi 3x1 szemet szedek meg + magnézium pezsgõtablettát! Nagyon jó lenne már ott tartani mint Te! Ez tény, nem lehet mindent olyan gõzerõvel csinálni, mint azelõtt:( Pedig a feladatok ugyan úgy adottak, mint régen....Most több minden felett kell szemet hunynom, szegény páromat sem ugráltathatom mindenért!

Az nagy baj ha valaki a 21. században született?

Legjobb válasz: öö miért lenne baj? most még fiatalok, de az nem baj. meg mondjuk én szeretek 90-se gyerek lenni :P

öö miért lenne baj? most még fiatalok, de az nem baj. meg mondjuk én szeretek 90-se gyerek lenni :P
Igen, ez borzasztó, egyszerûen lealacsonyító, és elviselhetetlen dolog! Ráadásul egyre többen vannak az ilyenek. Mindenfelé csak születnek a csecsemõk! Mi lesz veled, emberiség?

Az ilyen knorr kebab alapnak ha már lejárt a szavatossága az nagy baj?

hiszen csak fűszer

Legjobb válasz: Nem nagy baj! Fel lehet még használni!

Nem nagy baj! Fel lehet még használni!
nem . ha még csak pár hónapja járt le akkor oké ..
A kérdező hozzászólása: hát már egy évev, a dresszinges részt kidobom, de a füszer részeét megszagoltam olyan jó illata van, ha bekenném vele a csirkét?
Kend, semmi baja nem lesz tõle. ezek a zacskók már olyan hermetikusan vannak zárva, hogy , ha nem sérült, akkor kutya baja sincs akár egy év múlva a szavidõ után sem. amúgy az csak egy minõségmegtartási tájékoztató, illetve azután nem lehet forgalomba hozni. otthon azt csinálsz vele, amit akarsz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Ha érzékszervileg nincs baja(ha nem avas), akkor ehetõ az idõk végezetéig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!