Találatok a következő kifejezésre: Az nagyon aki 21 éves, (7 db)

igen.
Azt hogy kövér vagy -e, a legjobban tükörbenézéssel tudod tesztelni. Ettõl a BMI.- tõl mindíg kiakadok, mert szerinte én erõsen elhízott vagyok (182cm, 112kg.33 év) közben csak gyúrok, és tömegnöveléskor felugrik 5-6 kiló zsír, amit le is adok szálkásításkor. Próbálj inkább testzsírszázalékot mérni, ami nõknél 30 % alatt normálisnak mondható. Vigyázat! az otthoni mérlegek (párezer Ft.) NEM testzsírt mérnek, hanem BMI-t. Igazi testzsírmérést csak orvosnál tudsz csináltatni.
Ha srác lennél mást mondanék, de akámilyenek a testarányaid /végtagok hossza, izomtapadások helyei/ , a felesleg nagyrésze bizony víz és testzsír. Ha nem lenne rajtad zsír szinte semmi , ekkora testsúllyal akkor indulhatnál a világ legizmosabb nõi között, pláne ekkora testmagasság mellett. Ehhez nem kell BMI, hogy megállapítsam. Tehát elmondható hogy igen kövér aki 163 cm és 84 kg lány létére.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok
ha fiú vagy, akkor nem gáz. és a kérdésbõl nem derült ki ez ;)
BMI 31, 62: súlyos elhízás. (elvileg lehetsz vasgyúró is, hatalmas izmokkal, de azért ez nem tartom valószínûnek)
Hát csak látod magadon.. A számok alapján "kövér vagy" de ez nem jelent mindent.
Hát hogy nagyon, az attól is függ, milyen a csontozatod. Én 22 évesen, 170 cm magasan, 82 kilósan nem voltam nagyon kövér, inkább csak telt. De nekem iszonyú erõs a csontozatom. 48-as ruhát hordtam, az átlag olyan 44-es. Amúgy meg az a fontos, hogy szeretni tudod e magadat. Elárulom: még a fogyozás is jobban megy, ha elfogadod és szereted magadat.
Tök mindegy milyen a csontot, akkor is kövér vagy. és fiatal. minimum 15 kilo felesleged van. holnap menj úgy suliba dolgozni hogy egész nap viselj 15 kg feleseleget. de ne vedd le magadról. aztán nézd meg milyen a 15 kg nélkül, ha 15 kg-t lefogynál sokkal jobban éreznéd magad, pl szivesebben csinálnál minden olyan dolgot amihez mozgás kell. lehetsz te csinos ennyi kiloval is de a közérzeted sokkal jobb lenne 15 kg nélkül.
Kezet foghatok veled azt hiszem 25 év 165 magas 80 kg Nincs sok tapasztalatom fogyózás terén , de anuykám koplalással és akupunktúrával leadott vagy 45kg-ot. Akaraterõ akaraterõ...mondogatja. Nekem nincs sajnos. A szomszédom az orrom elõtt fogyott le vagy 10 kg-ot csak futással ! Mindeneste kiment kocogni, és mindig csak amennyit birt, aztán kicsit még többet még többet. És itt van elõttünk nádszálként. 30on felüli. Azt mondom jó társasággal élmény a kocogás és észrevehetõ a fogyás. sajnos nekem nincs társam, nincs kivel csinálnom. :(
Igen, kövér, ne szépitsünk.De ezen lehet változattni! az elõzõ hozzászolonak üzenem, hogyha sjanálja/sajnáltatja magát akkor sem lesz közelebb a céljához.Nem a levegõbe bezsélek, fogytam már énis sokat, és annak bizony kemény munka volt az ára!
fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.

21 éves fiú vagyok, nemrég összejöttem egy lánnyal (19) akivel nagyon jól érzem magam. Azonban kiderült, hogy az előző barátjával aki 8 évvel idősebb nála, anális szexben volt része. Emiatt teljesen kiábrándultam belőle, mi tévő legyek?

Állandóan ez a kép lebeg a szemem előtt. Nem tudok már úgy tekinteni rá mint azelőtt. Azt mondja szeret, én pedig nem akarom elveszíteni de nem vagyok képes eggyüttélni ezzel a gondolattal.

Legjobb válasz: Nekem is kb. 19 éves koromban volt részem anális szexben, egy tartós, stabil kapcsolatban (együtt éltünk) a huszonéves partneremmel. Ha ez bárkit is zavarna, akkor valószínûleg nem egyezik a szexuális kultúránk (nem mintha análisszex-párti lennék, ugyanis az az egy próbálkozás nem esett jól, plusz azóta egészségügyi problémák miatt hanyagolnom kellett a témát). De én a szexben mindent szeretek kipróbálni, ami mindkét fél számára kellemes, és ha az aktuális partnerem ilyen prûd lenne, akkor garantáltan nem való hozzám.

Nekem is kb. 19 éves koromban volt részem anális szexben, egy tartós, stabil kapcsolatban (együtt éltünk) a huszonéves partneremmel. Ha ez bárkit is zavarna, akkor valószínûleg nem egyezik a szexuális kultúránk (nem mintha análisszex-párti lennék, ugyanis az az egy próbálkozás nem esett jól, plusz azóta egészségügyi problémák miatt hanyagolnom kellett a témát). De én a szexben mindent szeretek kipróbálni, ami mindkét fél számára kellemes, és ha az aktuális partnerem ilyen prûd lenne, akkor garantáltan nem való hozzám.
Jó hülye vagy.
Engem akkor készítene ki ez, ha nem lehetne részem vele anális szexben. Ha már így bevallotta. De emiatt nem kell eldobni a lányt.
Akkor szakíts vele, és ha kiborul, akkor majd megvigasztalom.
ilyenen kiakadni... :D én megtolnék egy 14 évest is és mindjárt 20 leszek. Gonosz vagyok?
?? nem is gondolnád, hány embernek volt anális szexben része.nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne, hogy kiábrándulj belõle:")
Nagyon éretlen vagy!
Ha ezért képes vagy kiábrándulni valakibõl akkor te a jobb kezeden kívül más partnert nem érdemelsz. Amúgy is ahogy mostanában hallom a segg az új pina szóval ez nem egy meglepõ dolog. Sokan örülnének neki.
sajnálom a lányt, hogy ekkora szerencsétlennel hozta össze a sors
14/14 folytatása. Az orális szex ellen nem volt kifogásod?? :) )
Nézd, ha téged ez undorít, akkor kár lenne erõltetned a dolgot! Úgysem lenne belõle semmi jó....
Hát haver barátnõm ma mondta el nekem hogy õ is kipróbálta régen, mert velem is kiakarja... Hát én sem tekintek rá úgy mint az elõtt. Kell egy kis idõ még feldolgozom.
Te ezek szerint nyilván valami modern világtól elzárt prûd nevelést kaptál. Nem mondom hogy mindenkinek szeretnie kell az anális szexet, de ez igenis egy létezõ dolog, és ha jól csinálják egyáltalán nem kellemetlen, sõt. És az is tény hogy nagyon sok szempontból elég szomorú irányba halad a világ. DE! Ha te emiatt képes vagy kevesebbre becsülni egy lányt, egy embert! akkor nálad van a probléma és nem pedig nála! Keress valami lányt inkább a hitgyüliben aki házasság elõtt nem szexel, ott legalább nem okoznak neked ilyen téren meglepetéseket.
Én 21 évesen próbáltam ki. Nem lettem fan, de egy hosszú és tartós kapcsolatban jött az ötlet (még mindig együtt vagyunk), megbíztam a srácban és megtettem, ennyi. Ha egyszer új férfi jönne az életembe és lenézne emiatt, azt csak sajnálni tudom és ha tudomásomra jutna lehet én dobnám elõbb õt, mint õ engem. :) Egyrészt, szerintem a múltamhoz ilyen téren a jelenlegi páromnak semmi köze. Ha nem bírja elviselni a választ, akkor ne kérdezzen ilyen témába bele, vagy állítson le, ha én kezdenék bele! Másrészt, ami volt az elmúlt, nem értem miért kell valakit ennyi alapján elítélni!? 23/L
A kérdező hozzászólása: Komolyan csak én gondolom, hogy ha egy 19 éves lányt seggbe/%!+"+" egy 27 éves pasi az nem éppen egy helyes dolog? Lehet, hogy túlságosan maximalista vagyok és hiú de ez nekem akkor se tetszik.Szörnyû ez a világ..
Ostoba vagy és éretlen....

21 éves srac vagyok és az a gondom h folyamatosan tobb mint 1 éve nagyon szeretek 1 lanyt aki 25. Talan a korkulomseg az akadaly nala, v nem tudom, mert meg midig mosolyog nekem mikor talalkozok vele? Mit tegyek? Van értelme h tovabb kuzdjek?

Tudom h kedvel, sosem utasitott konkretean vissza de nem is engedett kozeledni nagyon (nem is nagyon eroltettem).Egy fontos dolog h o volt a akezdemenyezo, nekem akkor meg nem tetszett pedig addig is tobbszor lattam.

Legjobb válasz: "sosem utasitott konkretean vissza de nem is engedett kozeledni " --> "ontos dolog h o volt a akezdemenyezo" Most ez mi ? Mit kezdeményezett õ akkor?

"sosem utasitott konkretean vissza de nem is engedett kozeledni " --> "ontos dolog h o volt a akezdemenyezo" Most ez mi ? Mit kezdeményezett õ akkor?
A kérdező hozzászólása: szandékosan felhivta magara a figyelmet, de mikor megtudta h hany éves vagyok azt mondta csak baratok lehetunk.de ez mar reg volt...akokor meg csak 19 voltam
ilyen fogalmazás és helyesírás 21 évesen... ne csodálkozz, ha nem vesz komolyan. egyébként még nem is lenne nagy korkülönbség, csak valószínûleg nem ütöd meg az elvárásait
A kérdező hozzászólása: Nincs beálliva az ékezet a gépen, és ha ennyibol vonod le a kovetkeztetest rolam akkor sajnálom...
sejtettem, hogy az ékezeteket emiatt nem használod (vagy mobilról írsz) és nem is erre gondoltam
Arra gondolt, hogy nem egy 21 éves férfitól elvárható stílusban fogalmazol és írsz. Ami tény. De a kérdésre visszatérve. Ha a nõt zavarja a korod, akkor nincs mit tenni. A legtöbb nõt frusztrálná , hogy egy nála fiatalabb férfival van együtt.
felejtsd el! ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel! úgyis jön másik... nõbõl meg van elég!

Egy 21 éves fiúnál a vérnyomásnál mért per szám ha 86-ra is felmegy néha, akkor az már nagy baj?

Nagymamám ezzel most rendesen megijesztett van egy automata, boltban vásárolható vérnyomás mérője. Bár 1 perc alatti pulzus számot megszámoltam, és mindig 85-87-re megy ez baj? Menjek orvoshoz? a többi szám rendben van csak ez a per szám nem jó. és nem hagy nyugodni...

Legjobb válasz: Egy alkalom nem mutat semmit. Amikor megfelelõen felhúztak a kollégáim, és közvetlenül utána mennem kellett munkaalkalmassági vizsgálatra, tõlem is megkérdezték, hogy "mindig ilyen-e a vérnyomásom"? (125/93 volt: nem, nem mindig ilyen, csak ha ideges vagyok - általában 110/70)

Egy alkalom nem mutat semmit. Amikor megfelelõen felhúztak a kollégáim, és közvetlenül utána mennem kellett munkaalkalmassági vizsgálatra, tõlem is megkérdezték, hogy "mindig ilyen-e a vérnyomásom"? (125/93 volt: nem, nem mindig ilyen, csak ha ideges vagyok - általában 110/70)
A kérdező hozzászólása: én kb 3szor is mértem de olvastam hogy az én koromban ez még bele esik a normába bár annak is a tetejét karcolja..
Ha egymás után háromszor megméred, az nem három alkalom. Mérd olyankor, amikor nyugodt vagy, bár ha ezen idegesíted, magad, hogy mennyi lesz, akkor biztos magasabbat fogsz kapni.
Nem lennél ribanc, szerintem. Feltéve, ha kb egyidõsek vagytok...
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok....
Akkor magad is eldöntheted ezt a kérdést! Lehet a lányoknak is szórakozni, nem? Nem csak a pasiknak.
Ha akarod, akkor tedd meg, miért lennél r*banc ha csak 1 éjszakára is szólna a dolog.A pasik menõk ha sok csajt ágyba visznek, bezzeg ha a nõ van együtt valakivel... Én belemennék, még akármi lehet belõle.
Szerintem sem lennél az, de a környezeted meggyõzõdésem szerint annak fog tartani. Hiszen a környezeted a csávóról is mást gondol mint Te, a tetted is biztosan másképp fogják értékelni. Kérdés mennyire adsz a véleményükre... Ja és 99, 9% hogy látja tetszik neked és hát hülye lenne kihagyni a ziccert hogy átmenjen rajtad (ha van alapja annak hogy szoknyabolondnak mondják)... De a fogalmazásodból az is lejön, hogy neked ez is belefér :D 22F
Simán menj bele, sõt facsard úgy ki, hogy ha szoknybolond is, utána csak rád tudjon gondolni.
Mindegy hogy más mit mond róla! Ismerd meg és megtudod! Ribanc meg akkor lennél , ha van pasid és megcsalod a fiúdat vele! A ribancon kívül persze más, szép szavakkal is illetnének rendesen!
Szentem nem lennél az egyetlen egyéjszakás kaland miatt. Viszont el kell hogy keserítselek: a környezetedben annak fognak tartani :|
A kérdező hozzászólása: Nincs pasim...az biztos h megszólná pár barátom, h miért csináltam.De egyszer miért ne tehetném azt amit szeretnék, anélkül, h ne kapnék elõítéleteket?

Jaj mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon jól néz ki és nekem és a legjobb barátnőmnek is tetszik. és a másik dolog az hogy a fiúnak én tetszem :s mit tegyek? (mi 16 évesek vagyunk a fiú pedig 21 :D)

Legjobb válasz: A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.

A barátnõd így járt. Értesd meg vele, hogy a fiú akkor se jönne össze vele, ha te hagynád, mert te tetszel neki, ha nem érti meg, akkor nincs mit mondani.
szerelemben és háborúban mindent szabad. :D
Mond meg a Barátnõdnek hogy a srácnak Te tetszel és nem õ!! Egy szerelemben a csajnak sosem szabad nyomulnia, mert az sosem lesz boldog kapcsolat, és hamar szakítanak. Szerintem járj a sráccal a barátnõd egyszer csak megbékél a dologgal!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!