Találatok a következő kifejezésre: Az nagyon aki (4914 db)

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy az az ember, akit a világon a legjobban szerettél, elhagy, ráadásul nagyon csúnyán?

Muszáj, hogy tanácsoljatok valamit! Férfiak és nők véleményét is szívesen fogadom! A történetünk röviden: több, mint 8 éve voltunk együtt, ebből több mint 7 évet együtt is éltünk a legnagyobb szeretetben és békességben. A rossz helyzetekben is számíthattunk egymásra. Minden haladt a maga útján, szép lassan fonódott össze az életünk, azt éreztem, megtaláltam életem párját, akit minden hibájával együtt szeretek, és közösen tesszük a dolgunkat a jövőbeli terveinkért, céljainkért. (Gyereket tervezett, stb.) Megkérte a kezem. Hozzáteszem, saját magától. Én nem az a fajta lány vagyok, aki 5 éves kora óta az esküvőjéről álmodik, szeretek mindent a maga idejében kiélvezni, azzal, aki erre érdemes. Szóval vártuk a nagy napot, ami egyre közeledett. Tervezgettünk, szervezgettünk. A munka miatt elég nagy volt a stressz rajtunk, de otthon igyekeztem nyugodt légkört biztosítani, levenni annyi terhet róla, amennyit csak lehet. Kicsit "majomszeretetben" éltünk, egymás nélkül nem igen tudtunk létezni. Sajnos én eltörtem a lábam, de úgy volt, hogy az esküvőig még lesz 1 hónapom gipsz nélkül, tehát teljesen rendbe jöttem volna... Erre derült égből villámcsapás, 1,5 hónappal a nagy napunk előtt szakított. Otthagyott egyedül, begipszelt lábbal, abban a városban, ahol csak ő volt nekem és a munkám. Mindenkit elmart mellőlem. Egyedül maradtam. Tegnap derült ki, hogy - az ő elmondása alapján - a szakításunk után 1 héttel összejött egy nála 10 évvel fiatalabb csajjal, akit szinte mindenki megkap, és ráadásul a főnöke lánya. Pont ő, akinek 1 hónappal ezelőttig elvei voltak... Segítsetek! Hogyan legyek mihamarabb túl ezen? Én 27N, ő 31F. Köszönöm!

Legjobb válasz: Most nagyon fáj, de idõvel jobb lesz. Nagyon kis naiv vagy, "a szakításunk után 1 héttel összejött".... Persze. Nehogy azt hidd, hogy nem a csaj miatt szakított... Nem 1 héttel utána jött össze vele... Az, hogy a csajt hogy jellemezte neked, tökéletes figyelemelterelés, ami mûködik is, hogy véletlenül se gyanakodjon a másik. Vonzza az újdonság varázsa, de ez gyorsan elmúlik majd. Ennyi idõt nem tud kitörölni, mint amennyit vele töltött. Megy majd vissza hozzád, de legyél észnél. Ráadásul betegen otthagyni valakit, gipszes lábbal... Undorító. Nem véletlenül akkor ment el, a csaj már rég várt rá. Hogyan tovább? 1. A pasi egy hazug, kétszínû szemét.sírd ki magad, egyél csokit, vagy amit szeretsz, aztán elég a sírásból és a csokievésbõl! :) 2. Minden vég gy új kezdete. Ezt fogadd el. Most valami új kezdõdik. _Fiatal vagy, elõtted az élet. Van valami nagy vágyad, amit nem csináltál még? Akkor itt az ideje... 3. Gondolj bele: újra randizhatsz majd, és van valaki, aki csak rád vár, aki nem hagy el betegen, nem csal meg, csak meg kell találni. 4. De ezek elõtt tarts szünetet, heverd ki ezt a szemetet, sportolj, olvass, csak nehogy az legye, hogy visszavágásból jöjj össze valakivel. Békélj meg a helyzettel, ez legyen az elsõ.

Szerintem pedig simán lehet, hogy szakitás után ismerte meg a csajt. Viszont az is lehet, hogy megvolt neki melletted is. Az én exem is igy csinált. Hogy képes erre egy "ember"? Befekszik mellém elfogdja a szeretkezést, a fülembe hazudja hogy szeret egy órával késõbb meg a másiknak is ugyanezeket? A glilisztában több a gerinc mint az ilyen pasikban. Exem is csak akkor hagyott el amikor már megvolt neki a másik, nehogy két szék közt a pad alá essen. Aztán rá két hétre elhagyta a csaj. A düh és a harag megkönnyíti a felejtést. Ilyen szemétládát megutáltam teljesen sokkal könnyebb volt igy elfelejteni hisz ilyen embert tilos is szeretni.
Most nagyon fáj, de idõvel jobb lesz. Nagyon kis naiv vagy, "a szakításunk után 1 héttel összejött".... Persze. Nehogy azt hidd, hogy nem a csaj miatt szakított... Nem 1 héttel utána jött össze vele... Az, hogy a csajt hogy jellemezte neked, tökéletes figyelemelterelés, ami mûködik is, hogy véletlenül se gyanakodjon a másik. Vonzza az újdonság varázsa, de ez gyorsan elmúlik majd. Ennyi idõt nem tud kitörölni, mint amennyit vele töltött. Megy majd vissza hozzád, de legyél észnél. Ráadásul betegen otthagyni valakit, gipszes lábbal... Undorító. Nem véletlenül akkor ment el, a csaj már rég várt rá. Hogyan tovább? 1. A pasi egy hazug, kétszínû szemét.sírd ki magad, egyél csokit, vagy amit szeretsz, aztán elég a sírásból és a csokievésbõl! :) 2. Minden vég gy új kezdete. Ezt fogadd el. Most valami új kezdõdik. _Fiatal vagy, elõtted az élet. Van valami nagy vágyad, amit nem csináltál még? Akkor itt az ideje... 3. Gondolj bele: újra randizhatsz majd, és van valaki, aki csak rád vár, aki nem hagy el betegen, nem csal meg, csak meg kell találni. 4. De ezek elõtt tarts szünetet, heverd ki ezt a szemetet, sportolj, olvass, csak nehogy az legye, hogy visszavágásból jöjj össze valakivel. Békélj meg a helyzettel, ez legyen az elsõ.
Megnyugodhatsz, hogy ez a nõ már megvolt neki évekkel korábban melletted, csak jól játszott, és te nem akartad látni a valóságot. Tessék elõre nézni, akkor is amikor majd visszaakar kotorni.Mert fog. Na akkor jön el a te idõd. Egy biztos, sosem kéne nekem ez a tag.
Tanulság: nem kell vadidegen városba költözni, egy pali miatt. Te írtad, hogy mindenkit elmart mellõled. Jobb, hogy kidobott. Meg nem értem ezt se, hogy próbáltál minden terhet levenni a válláról. Minek? Mindenkinek saját magának kell a dolgaival megküzdenie. Túl sokat adtál magadból. Jobb, hogy vége.
Idõvel jobb lesz. Itt is hasonló a szitu. F/31
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem volt neki senki, a csajt kb. fél éve ismeri. Tudtam, ha összefutottak a munkahelyen, mert elmondta, hogy milyen sötét. Ráadásul a kedves kollégája volt rákkatanva erre a nõre, errõl is tudtam. Aztán gondolom lett jó pár közös téma, a nõcske bevetette magát, kicsit sajnáltatta is magát, stb... De hogy valaki képes legyen eldobni egy szép életet egy ilyenért? Nem értem! Kb. 1 hónapja fordult ki önmagából! Olyan sötét jövõképe lett és borúlátó. Még én vigasztaltam! :(
Szerintem te áltatod magad. Ha jól értem te 18-19 éves voltál õ pedig 23 mikor összejöttetek. Ennyi idõ alatt azért nagyon sokat változik az ember. Szó sincs itt szektáról vagy bármi másról, szerintem õ nem érezte ezt a kapcsolatot annyira idillinek, mint te és jókor jött egy másik. Ha visszaolvasod amit irtál, az alapján minden tökéletes volt, te is tökéletes voltál és mégis lelépett egy sötét hülye nõ miatt... ilyen nincs...
A kérdező hozzászólása: Tudod mi a durva, kedves utolsó? Nem Te vagy az elsõ, aki a szektát kérdezi... Én már nem tudom. De elõbb-utóbb kiderül biztos!
Nem lehet, hogy valami ostoba szekta hatott rá? :O
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm mindenkinek! Jó lenne még tippeket kapni. Nem vagyok teljesen hülye, de nehéz, mert olyan szerencsétlennek érzem magam. Legalább láttam volna milyen ember! De 8 évig hogy lehet ennyire megjátszania magát???? Hogy fordul ki önmagából valaki ennyire???
Sajnos elõfordul ilyesmi. Az én exem is ugyanilyen pálforduláson ment keresztül. Rengeteget köszönhetett nekem mégis eldobott mint egy használt zsepit. Csak ugródeszkának voltam jó. Megtanulja, megtapasztalja amit meg kell aztán a tudás birtokában egy jobb után néz. Ennek az áll a hátterében szerintem (legalábbis az exemrõl tudom), hogy mindig is a macsó pasikra akart hasonlitani. Rettenetes nagy önbizalomhiánya volt. Sosem hitte el, hogy elég jó lehet egy nõnek. De itt sem csak õ a hibás. Valószínüleg én is ezt a tévképzetet erõsítettem meg benne. Keveset dicsértem, nem érezte fontosnak magát. Azóta tudom, hogy nem elég gondolni, érezni valamit ki is kell mondani mert a gondolatainkért nem fognak ránk emlékezni. A szó viszont kétélû fegyver. Ölni is lehet vele és ölelni is minden attól függ hogyan használjuk tudatosan vagy meggondolatlanul. Rám sajnos utóbbi volt jellemzõ. Szóval nem csak õ a hibás, talán azért kaptuk a sorstól ezeket a nagy pofonokat, hogy levonjuk a következtetéseket magunkra nézve, megtanuljuk amit meg kell. Párkapcsolati szinten pedig a sorsra bízom magam volt egy jó idézet: "Akit a Jó Isten Neked szánt azt még az ördög is utánad tolja talicskán." :) Szóval ne aggódj, megtalál akinek meg kell. LEgalábbis remélem igy van. Most próbálj elõre nézni, piszok nehéz most mindent a nulláról kezdeni de úgy látszik másról sem szól az élet mint az újrakezdésekrõl és a pofonok utáni felállásból. :( Én drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Csak az fáj a legjobban, hogy õ nem ilyen volt! A környezetemben csak kapkodja mindenki a fejét (család, szülõk, barátok), hogy õ nem ilyen. Senki nem ilyennek ismerte. Teljesen kifordult magából emberileg is. Azokba rúg bele, akik segítik az életben...
A kérdező hozzászólása: Ja, és persze még õ hibáztat mindenkit. Fõként az én családomat, szüleimet (akik nagyon sokat segítettek nekünk anyagilag is). De még csak arról sincs szó, hogy beleszóltak volna az életünkbe. 70 km-re lakom tõlük, teljesen egyedül! Nem tudom, mit próbáljak tenni. Aki átvészelt már ilyet, kérem írja le, hogyan sikerült Neki!
A kérdező hozzászólása: Kedves 1.! És Veled/Veletek mi volt? Hol jársz a folyamatban?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Egyetem elvégzése után ebben a városban maradtam - Vele. Bizonyítani akartam, hogy fontos nekem. De mindez 8 évig mûködött is. Aztán 1 hónap alatt a feje tetejére állt a világ! :(
Szia Kérdezõ! Ha szoktad még nézni a fórumot, nagyon érdekelne, h sikerült-e tovább lépned.... nagyon nagyon nagyon hasonló cipõben járok most, csak még nem derült ki a nõ személye, de 100%, h nõ áll mögötte, miközben évekig mi voltunk az álompár mindenki szerint. Hogy tudtál tovább lépni? én úgy érzem, h megpusztulok......

Most várjuk a 2. babát mikor megszületik a kicsi a nagy akkor lesz 29hónapos akinek kb ennyi korkülönbség volt a kettő között hogyan zajlottak a napok? Hogy oldottátok meg az esti fürdetés meg úgy az egész napot egyedül a kettővel?

Legjobb válasz: Amikor a fiam megszületett, a lányom 28 hónapos volt. Tavasz lévén jól jött, hogy hamar ki tudtunk menni a naggyal játszóterezni, amíg a kicsi a babakocsiban aludt. Szerencsére itthon is hagyott minket játszani a picur, nyugis baba volt. Amikor picit nagyobb lett, a hordozójából figyelt bennünket. :) Voltak nehéz idõszakok, pl. amikor elõször hármasban maradtunk (2 hetes volt a pici), akkor az addig gyönyörûen, önállóan evõ lányom visszaesett babakorba, és etetni kellett, ami hagyján, de mindig pont akkor éhezett meg, amikor a kisöccse. :) Úgyhogy egyszerre kanalaztam és szoptattam, csodás napok voltak... Egyébként kb. 1-1,5 hónapig tartott a hisztisebb idõszak, aztán szépen belejött a nagytesó szerepbe. Azt egyébként meg kell mondanom, hogy az elsõ pillanattól kezdve imádja a kistesóját, nem rajta, hanem rajtunk vezette le a féltékenységét. A fürdetés? Hm, ha jól emlékszem, akkor elõször a kicsi fürdött a kiskádban, a nõvére lelkesen segített nekünk csutakolni, aztán mivel e tevékenység közben amúgy is csuromvizes lett, ment a nagykádba, az apja megfürdette. Egyébként nekünk nagyon bejött ez a korkülönbség, a kezdeti idõszakot leszámítva. Mindig is szerettek együtt játszani, de kb. 1 éve tapasztalom, hogy a kicsi szinte teljesen egyenrangú játszópartnere a nagynak (most 5 és 3 évesek).

Amikor a fiam megszületett, a lányom 28 hónapos volt. Tavasz lévén jól jött, hogy hamar ki tudtunk menni a naggyal játszóterezni, amíg a kicsi a babakocsiban aludt. Szerencsére itthon is hagyott minket játszani a picur, nyugis baba volt. Amikor picit nagyobb lett, a hordozójából figyelt bennünket. :) Voltak nehéz idõszakok, pl. amikor elõször hármasban maradtunk (2 hetes volt a pici), akkor az addig gyönyörûen, önállóan evõ lányom visszaesett babakorba, és etetni kellett, ami hagyján, de mindig pont akkor éhezett meg, amikor a kisöccse. :) Úgyhogy egyszerre kanalaztam és szoptattam, csodás napok voltak... Egyébként kb. 1-1, 5 hónapig tartott a hisztisebb idõszak, aztán szépen belejött a nagytesó szerepbe. Azt egyébként meg kell mondanom, hogy az elsõ pillanattól kezdve imádja a kistesóját, nem rajta, hanem rajtunk vezette le a féltékenységét. A fürdetés? Hm, ha jól emlékszem, akkor elõször a kicsi fürdött a kiskádban, a nõvére lelkesen segített nekünk csutakolni, aztán mivel e tevékenység közben amúgy is csuromvizes lett, ment a nagykádba, az apja megfürdette. Egyébként nekünk nagyon bejött ez a korkülönbség, a kezdeti idõszakot leszámítva. Mindig is szerettek együtt játszani, de kb. 1 éve tapasztalom, hogy a kicsi szinte teljesen egyenrangú játszópartnere a nagynak (most 5 és 3 évesek).
Ja igen, volt egy második nehéz idõszak, amikor a kicsi megtanult helyet változtatni, és egyre nehezebb lett biztonságba helyezni pl. a nagy legóvárát... Na, ekkor elõfordult, hogy üldögélt az öcsi, elsétált mellette a nõvére, és egy apró mozdulattal meglökte. A kicsi persze hanyattesett, a nagy meg nézett ártatlanul a nagy szemeivel... De ez sem tartott sokáig, ha jól emlékszem.

A Honfoglalón akinek 8000 feletti JEP-e van az nagyon okos az életben vagy csak sokat játszott?

mert azért ahhoz elég durva tudás kéne,hogy addig felmenjen valaki az eszével.

Legjobb válasz: Kb. két hétig honfoglalóztam, 6000 JEP-em volt, aztán úgy meguntam a játékot, meg hogy 20-ból 19 játékot én nyerek, hogy két éve nem játszottam egyetlen partit sem. Igazából már a nickemre sem emlékszem... Az elsõ két nap után a játékpartnereim olyanokat írtak be, hogy "csaló", meg "renickes" (azt sem tudtam, mi az), meg hogy nem hiszik el, hogy lehet valaki ilyen okos... Holott nem vagyok egy különlegesen okos egyén, csak egyszerûen kisgyerekkorom óta folyamatosan olvasok. Mindent. A HVG-tõl a NatGeo-ig, a politikai napilapoktól a nõi magazinokig, mindent elolvasok, ami érdekel. És nagyon sok minden érdekel... Aztán egy idõ után, ha úgy érzem, eleget tudok a témáról, már nem érdekel tovább. Viszont valamiért a szürkeállományomban minden korábbi tudás elraktározódik. Gõzöm nincs, hogy csinálom. Néha elõjönnek, amikor szükség van rájuk. De van egy másik magyarázat is arra, hogy lettem két hét alatt 6000 pontos. Ez pedig nem más, mint hogy általános iskolás koromban az egyik tanárom jó kapcsolatot ápolt a "Mindent vagy semmit!" c. Vágó-mûsor egyik autónyertesével, és közösen szerveztek egy kvízlubot gyerekeknek, ahol én is tevékeny tag voltam. Egymásnak írtunk kérdéseket, és válaszoltunk rá. Jó buli volt... Aztán a gyerek-klub meghívást kapott az autónyertesek kvízklubjának egyik gyûlésére is, és azt mondták, hogy "na, akkor a kis tudorunk most megméretheti magát a nagy tudorokkal". Szóval kiálltam, 14 évesen egy ügyvéd és egy egyetemi tanár közé, és bár nem nyertem (lehettem bármilyen mûvelt, azért egyetemi szintet nem tudtam hozni), de a végén ezek az emberek gratuláltak, hogy ilyen szépen helytálltam. Mondogattak olyasmiket, hogy én vagyok a legmûveltebb 14 éves, akivel találkoztak, de én már akkor voltam olyan maximalista, hogy csak röhögjek ezen. Mert az életben egyáltalán nem ez számít. A munkaadók köpnek arra, hogy tudod-e, milyen magas a Csomolungma... Ott a net, google, Wikipedia, kb. három másodpercig tart megkeresni a dolgot (szóval tíz éve még ért valamit ez a fajta tudás, ami nekem van, ma már semmit). Egyébként sem tartom magam valami nagyon okos embernek, és itt nem is az intelligenciáról van szó. Egyszerûen tájékozottnak és mûveltnek kell lenni. Ha olyan nagyon okos lennék, akkor nem ponthatáros kettessel mentem volna át a matekérettségin... :P De igen, lehetséges, hogy az ember felmenjen addig "az eszével". :)

Kb. két hétig honfoglalóztam, 6000 JEP-em volt, aztán úgy meguntam a játékot, meg hogy 20-ból 19 játékot én nyerek, hogy két éve nem játszottam egyetlen partit sem. Igazából már a nickemre sem emlékszem... Az elsõ két nap után a játékpartnereim olyanokat írtak be, hogy "csaló", meg "renickes" (azt sem tudtam, mi az), meg hogy nem hiszik el, hogy lehet valaki ilyen okos... Holott nem vagyok egy különlegesen okos egyén, csak egyszerûen kisgyerekkorom óta folyamatosan olvasok. Mindent. A HVG-tõl a NatGeo-ig, a politikai napilapoktól a nõi magazinokig, mindent elolvasok, ami érdekel. És nagyon sok minden érdekel... Aztán egy idõ után, ha úgy érzem, eleget tudok a témáról, már nem érdekel tovább. Viszont valamiért a szürkeállományomban minden korábbi tudás elraktározódik. Gõzöm nincs, hogy csinálom. Néha elõjönnek, amikor szükség van rájuk. De van egy másik magyarázat is arra, hogy lettem két hét alatt 6000 pontos. Ez pedig nem más, mint hogy általános iskolás koromban az egyik tanárom jó kapcsolatot ápolt a "Mindent vagy semmit!" c. Vágó-mûsor egyik autónyertesével, és közösen szerveztek egy kvízlubot gyerekeknek, ahol én is tevékeny tag voltam. Egymásnak írtunk kérdéseket, és válaszoltunk rá. Jó buli volt... Aztán a gyerek-klub meghívást kapott az autónyertesek kvízklubjának egyik gyûlésére is, és azt mondták, hogy "na, akkor a kis tudorunk most megméretheti magát a nagy tudorokkal". Szóval kiálltam, 14 évesen egy ügyvéd és egy egyetemi tanár közé, és bár nem nyertem (lehettem bármilyen mûvelt, azért egyetemi szintet nem tudtam hozni), de a végén ezek az emberek gratuláltak, hogy ilyen szépen helytálltam. Mondogattak olyasmiket, hogy én vagyok a legmûveltebb 14 éves, akivel találkoztak, de én már akkor voltam olyan maximalista, hogy csak röhögjek ezen. Mert az életben egyáltalán nem ez számít. A munkaadók köpnek arra, hogy tudod-e, milyen magas a Csomolungma... Ott a net, google, Wikipedia, kb. három másodpercig tart megkeresni a dolgot (szóval tíz éve még ért valamit ez a fajta tudás, ami nekem van, ma már semmit). Egyébként sem tartom magam valami nagyon okos embernek, és itt nem is az intelligenciáról van szó. Egyszerûen tájékozottnak és mûveltnek kell lenni. Ha olyan nagyon okos lennék, akkor nem ponthatáros kettessel mentem volna át a matekérettségin... :P De igen, lehetséges, hogy az ember felmenjen addig "az eszével". :)
Én egy idõben mindennap játszottam, de már az elsõ héten szembejöttek ismétlõdõ kérdések; tehát azt gondolom, hogy ez is benne van. Ugyanakkor folyamatosan frissítik a kérdéseket, és valóban nem csak puszta "megjegyeztem, legközelebb már egy másodpercen belül kattintok"... Aki viszont ennyire erõs, az általában amellett nagyon tanult, sok esetben nyugdíjas vagy háziasszony, aki ráér ezzel fõállásban foglalkozni :D
Hát nem tudom. :) Most például berakott mellém a játék két sokjepes játékost (nagyon ritkán játszom egyébként), és utolsó lettem, de olyanokat nem tudtak...hogy hány versszakos a Szigeti veszedelem...vagy hány szótagból áll a Himnusz elsõ sora. A négylehetõséges feladatok viszont nagyon jól mentek mindkettõnek. :) Szóval nem hinném, hogy nagyrészt mûveltségtõl függne a dolog.
Az életben sajnos olyan sokra nem lehet vinni ezzel a tudással (pl. én nem vittem, pedig 8000 fölött vagyok), de a játékban igen hasznos! Véleményem szerint aki "nagyon okos" és most kezdi el a honfit, az sosem lesz 8000 feletti, minimum 500 játék után (ismétlem, ha nagyon okos). Egy átlagos embernek több ezer játékra van szüksége ahhoz, hogy ezt a szintet elérje (nekem legalábbis sok ezer játékra volt szükségem). *Vala Ki*


40-literes akiba egy Eheim Pick Up 2010 szűrő az nagy?

Vissza van fogva a teljesitménye.

Legjobb válasz: Ha nem csinál túl nagy áramlást, (és így biztos nem csinál, pláne ha jól be van érve) akkor nem lehet nagy. Úgy értem, hogy akkor nincs ilyen szituáció, hogy nagy lehet egy szûrõ.

Ha nem csinál túl nagy áramlást, (és így biztos nem csinál, pláne ha jól be van érve) akkor nem lehet nagy. Úgy értem, hogy akkor nincs ilyen szituáció, hogy nagy lehet egy szûrõ.
Méretileg biztos nagy, egy nagy zöld doboz. Túlszûrni meg nem lehet egy akváriumot. Jó lesz az bele.
Méretileg nagy benga, de teljesítményileg nem, pont azért, mert ugye szabályozható.
Nekem a 35 literes ivadékosban van 2010-es, nem túl esztétikus de kicsit lefojtva nagyon stabil szûrést ad ekkora méretû akiban. Üdv,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek akkor marad a nagy benga de stabil szûrõ!

17 éves lány vagyok és még szüz a barátnöim mindig azt mondják hogy nagyon jó a szex de én félek az elsötöl. Akit meg kérdeztem fojton azt mondják hogy fájdalmas amikor ki jukad. Télleg nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.

Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.
jajjjj anyám, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Kellemetlen? Fáj? Na figyelj, nekem még friss az élmény, a múlt héten vesztettem én is el, ugyebár :D Na, szóval... ez szerintem csak pasitól függ... ha fel vagy izgulva, és a pasi meg figyel rád, akkor minden oké lesz. Én nem véreztem, nem nyafogtam, nem is fájt... Az elsõ lökésnél egy picit feszített, de ugyan akkor nagyon jó érzés is volt... És pár lökés után már nem is feszített, sõt :P... Szóval nincs mit izgulni meg féli ettõl, nem fogsz belehalni... egy méhcsípés sokkal jobban fáj, mint ez... Legalább is nekem nem fájt, de én már elõtte is éreztem, hogy nem lesz itt gond ilyen téren. Szóval ne parázzál már, engedd el magad oszt kész. Nem fogsz belehalni... :P Sõt, nem is nevezném fájdalomnak, inkább picit szokatlan... és annyi! Nyugi, jó lesz az :D
Nekem egyáltalán nem fájt. Nem is volt olyan hú de jó az elsõ de nem fájt nem vérzett. Egyénfüggõ
Fájhat, de nem olyan egetrengetõ nagy fájdalom az. Fõleg ha a srác rendesen odafigyel rád
Hallgass a második válaszolóra... Mellesleg amíg nincs barátod(akivel komoly kapcsolatban vagy) addig felesleges ezen gondolkodnod.
Szerintem inkább elõbb tanulj meg helyesen írni, mert nekem is nagyon fáj amikor olyat olvasok, hogy "fojton" meg hogy "ki jukad". Az ékezetek meg már egyenesen megölnek.
Istenem, fojton... Könyörgöm, az elõbb írták, hogy ez így rohadtul nem helyes. Odafigyelhetnél egy kicsit, mert ez még 14évesen is gáz, nemhogy 17évesen... Tanuld meg, hogy foLYton és nem fojton.
Ez elsõ alkalom tényleg kellemetlen és fáj, de utána már jó.
De most nem értelek. Ezek szerint a félelmed miatt soha nem fekszel majd le senkivel?
Te inkább ne szaporodj!
Elsosorban a fiutol fug h menyire figyel oda rad menyire tud felizgittani benedvesitteni ha igy teccik....neked csak anyi a dolgod h elvezzed az egeszet es akor nem lesz gond!!!
Honnan tudjuk, hogy neked fog-e fájni.Lehet , hogy igen de az is lehet, hogy nem.De tényleg tanulj meg elõtte helyesen írni.
mire vársz még te bolond, tedd meg legalább hamar túleszel rajta. még ma!
A kérdező hozzászólása: Van barátom és fojton azt mondja hogy tud várni
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat csak azért vagyok igy be parázva mert a barátnöim azt mondták hogy nekik nagyon fájt és nagyon nem biroma a fájdalmat (érzékeny vagyok)
Elég nagy bunkók a "barátnõid" ha azt magyarázzák neked h mennyire fáj. Természetes h izgulsz, tartassz a dologtól, de miért kell ezt nekik tetézni. És még tudatlanok is, mert nem tudják h nem mindenkinek fáj. Fõleg 1 jó partner melett

Sokszor megírtátok már itt, mégis megteszem még egyszer: miért van az, hogy aki nagyon szeretne babát, annak nem jön össze, aki meg nem is gondol baba projectre, annak elég, ha ránéznek? !

Lassan kezdem sajnálni magam, ami miatt a tesztgyártókat gazdagítom, h?mér?zök, a testem minden apró rezdülésére figyelek már....és mégsincs eredmény. Tudom, a remény hal meg utoljára!De mégis....Nem lenne jobb egész másfelé terelni a gondolataimat, ahelyett, hogy minden áldott nap ezzel kelek és fekszem? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Lehet, tényleg jobb, ha terelsz. Amit feltettél kérdésként, én is nagyon sokat gondolkodtam rajta. Az elsõ házasságomnál fiatal voltam, nem is akartam még gyereket. Elváltam, tragédiák sora jött a családban, én mentem elõre a korral. Anyagilag ott tartottam, hogy akár egyedül is bevállalhattam volna. Volt egy szép kapcsolatom, nagyon szerettem volna babát. Másfél évig nem jött össze. Pedig már fejen állva is csináltuk :-) Meg voltam gyõzõdve róla: nekem biztos nem is lehet gyerekem: ott álltam 32 évesen ezzel a tudattal. A kapcsolat - több okból, de emiatt is - megromlott, szakítottunk. Éltem tovább egyedül. Gyerek? már nem is gondoltam rá. Aztán két évvel ezelõtt tavasszal fellobbant a szerelem egy olyan fickóval, akit már nagyon rég ismertem..de csak barátként. Védekezés? nem is gondoltam rá. Úgyse esek teherbe...... 2007 õszén két hetet késett a mensim. Semmi egyéb tünet. Teszt? minek, csak ideges vagyok. Aztán vettem egyet, és két olyan kék csíkom lett, hogy csak nnnaa... én sírtam, a párom nevetett. Pici fiam meg most odaát alszik a másik szobában. Már 8 hónapos. Négy és fél kilóval született. Tündéri. Életemben még soha senkit így nem szerettem, mint ezt a kis tücsköt. úgyhogy: ne gondolj oda. élj, dolgozz, szórakozz. Engedd el magad. Összejön. Sok szerencsét.

Lehet, tényleg jobb, ha terelsz. Amit feltettél kérdésként, én is nagyon sokat gondolkodtam rajta. Az elsõ házasságomnál fiatal voltam, nem is akartam még gyereket. Elváltam, tragédiák sora jött a családban, én mentem elõre a korral. Anyagilag ott tartottam, hogy akár egyedül is bevállalhattam volna. Volt egy szép kapcsolatom, nagyon szerettem volna babát. Másfél évig nem jött össze. Pedig már fejen állva is csináltuk :-) Meg voltam gyõzõdve róla: nekem biztos nem is lehet gyerekem: ott álltam 32 évesen ezzel a tudattal. A kapcsolat - több okból, de emiatt is - megromlott, szakítottunk. Éltem tovább egyedül. Gyerek? már nem is gondoltam rá. Aztán két évvel ezelõtt tavasszal fellobbant a szerelem egy olyan fickóval, akit már nagyon rég ismertem..de csak barátként. Védekezés? nem is gondoltam rá. Úgyse esek teherbe...... 2007 õszén két hetet késett a mensim. Semmi egyéb tünet. Teszt? minek, csak ideges vagyok. Aztán vettem egyet, és két olyan kék csíkom lett, hogy csak nnnaa... én sírtam, a párom nevetett. Pici fiam meg most odaát alszik a másik szobában. Már 8 hónapos. Négy és fél kilóval született. Tündéri. Életemben még soha senkit így nem szerettem, mint ezt a kis tücsköt. úgyhogy: ne gondolj oda. élj, dolgozz, szórakozz. Engedd el magad. Összejön. Sok szerencsét.
azért vagyunk egy páran akik babát akarunk és egybõl terhesek leszünk. nem tudom mi az oka hogy van akikek nem sikerül. (kismillió dolog az oka gondolom)

Írna nekem valaki otthoni munkát? Pl: gépelés, vagy valami olyat ami nem átverés, hanem tényleg fizetnek. Diák vagyok, csak az a baj, h errefelé nem nagyon akad diákmunka sajnos:S

Legjobb válasz: Hát otthoni meló is csak úgy akad az embernek amiért fizetnek ha ismerõs/barát intéz neki. Én ékszereket csinálok otthon.Megkapom a hozzávalókat,a sablonokat,és meg van adva,hogy milyen ékszert csináljak.Szépen megfizetnek,csak amióta kaptam rendes 8 órás melót,már nem nagyon van idõm befejezni az ékszereket.De én is barát segítségével szereztem. Régen próbálkoztam újságban feladott otthoni melókkal,de mind átverés volt. Esetleg nem tudsz ott helyben valami melót magadnak? Felkeresel pár szomszédot,hogy vállalsz kerti munkát,vagy kutyasétáltatást,vagy nagy bevásárlást,vasalást,nagy takarítást,ablakpucolást.Hátha bejön

Hát otthoni meló is csak úgy akad az embernek amiért fizetnek ha ismerõs/barát intéz neki. Én ékszereket csinálok otthon.Megkapom a hozzávalókat, a sablonokat, és meg van adva, hogy milyen ékszert csináljak.Szépen megfizetnek, csak amióta kaptam rendes 8 órás melót, már nem nagyon van idõm befejezni az ékszereket.De én is barát segítségével szereztem. Régen próbálkoztam újságban feladott otthoni melókkal, de mind átverés volt. Esetleg nem tudsz ott helyben valami melót magadnak? Felkeresel pár szomszédot, hogy vállalsz kerti munkát, vagy kutyasétáltatást, vagy nagy bevásárlást, vasalást, nagy takarítást, ablakpucolást.Hátha bejön
Ennél meg az a baj hogy nincs normális internetes munka, különben már kb mindenki azt csinálná..esetleg a PTC, de abba is csak akkor van siker ha befektetsz egy jó oldalra ami remélhetõleg nem megy át csalóba.
azokat felejtsd el amikor azt írják, hogy számítógép és internet kell.Azok mind átverõsek.Ha azt olvasod, hogy emaileket kell küldeni, és ezért fizetnek, az is kamu..Miért fizetne bárki is pár gombnyomásért amit õ maga is megtudna tenni? Ha meg számítógépes melót ajánlanak, és nem várnak el el semmi szakmai gyakorlatot, akkor megint kamu..A borítékolási melókat sem érdemes megpályázni, mert az is ráfizetés lenne.. Összességében azok a másodállások ahol úgy kezdik a tájékoztatást, hogy fizess 600 forintot azt rögtön hanyagold.Elõször csak 600 forintot kérnek, majd 2000 forintot, majd több ezret, és még mindig nem dolgozol, és nem neked fizetnek..
Mitõl otthoni számodra egy munka? Azt jelenti, hogy nem mozdulsz ki otthonról?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Igen, láttam a neten olyan hirdetéseket, hogy számítógép és internet kell hozzá, de nem tudom h átverés-e vagy sem:S
A kérdező hozzászólása: már kaptam olyan levelet, h fizessek 600Ft-ot majd küldik email-ben a feladatokat, de ilyet nem csinálok köszi:)
Az tényleg átverés. Pontosabban pilótajáték. A feladat az lett volna, hogy ugyanezt az emailt küldd tovább :) Otthoni munkát éppúgy lesz nehéz találnod, mint bármilyen munkát, ha állást keresel. Ha viszont te kitalálod, mi hasznosat tudnál csinálni, el tudod kezdeni keresni azokat, akik a munkád eredményét megveszik tõled. Ne mástól várd el, hogy munkát adjon neked!
A második hozzászóló! Az ékszerkészítés érdekelne engem. Tudnál nekem valamit mondani róla? Csinálod még? Lehet e csatlakozni? Kell e fizetni? Mennyit lehet keresni?

13 eves lany vagyok van egy srac akivel nagyon sokat beszelgetek meg. Ez-az nagyon jol megvagyunk. Es sokszor mondta, hogy bejovok nekii de es hogy tobbet akar . Annal hogy csk beszelgessunk. Mit tegyek?

Csak az a baj hogy van egy lany akinek pontn ugyan ezeket mondja irta nekem az sms-t hogy ..nagyon kivan es akar egy csokot es reninek is ugyanezt irta..mit tegyek hogy szajon mar le renii rolla?

Legjobb válasz: Ha egy másik lánnyal is kavar akkor jobban jársz ha ejted õt , mert téged és a másik lányt is csak kihasznál.Jobban jársz,mert ha vele maradsz akkor késõbb biztosan meg fogod bánni.Szerintem keress egy olyan srácot aki elfogad olyannak aki vagy,és ha te nem akarsz többet csak beszélgetni, vagy szórakozni akkor ne hagyd magad hogy rávegyenek olyanra amit te nem akarsz.

Ha egy másik lánnyal is kavar akkor jobban jársz ha ejted õt , mert téged és a másik lányt is csak kihasznál.Jobban jársz, mert ha vele maradsz akkor késõbb biztosan meg fogod bánni.Szerintem keress egy olyan srácot aki elfogad olyannak aki vagy, és ha te nem akarsz többet csak beszélgetni, vagy szórakozni akkor ne hagyd magad hogy rávegyenek olyanra amit te nem akarsz.
Az egyik lehetõség valóban az, hogy tudja mit akar és nem éppen tisztességesek a szándékai, a másik pedig hogy nem tudja mit akar és igyekszik minden lehetõséget kihasználni. A második lehetõségrõl indulva javasolnám esetleg kezdd el te mondani mit szeretnél csinálni, és ha a te irányító szereped (ami remélhetõleg nem megy át dívás parancsolgatásba :D ) akkor elárulta magát, hogy nem kíváncsi rád és az elsõ pont vonatkozik rá, amire az elõzõ válaszoló megoldása a válasz.
A kérdező hozzászólása: Koszonok mindent..de osszejott a dolog..most mar minden szep es jo!

Nagyon bonyolult helyzetben vagyok. Tudom hogy saját magamnak kell megoldanom, de mégis szeretnék véleményt kérni. És szeretném ha csak az írna aki tényleg segiteni akar, és nem nevetni és cikizni. Rendben?

Szóval 4éve van barátom. Már nem úgy m?ködik a kapcsolatunk mint régen. Egyeltalán nem érzem már jól magam vele. Nem szeretek vele szexelni sem, egyszer?en nem tud úgy felizgatni hogy akarjam. Ezzel szemben viszont van egy lány, akivel nagyon boldog vagyok. Szeretek vele lenni,mindig felvidít,foglalkozik velem. És életemben eddig senki sem tudott úgy felizgatni mint ?,senkit sem kivántam még ennyire.. Nem vagyok leszbikus ezt tudom. Viszont kezdek belé szeretni. És nagyon sokat gondolok rá(ez kölcsönös).

Legjobb válasz: Csak becsapod, neki sem jó, hogy olyan lánnyal van aki már nem szereti, sztem beszéljétek meg, és hagyjátok ezt a kapcsolatot, te meg sztem próbáld meg ezzel a lánnyal, van egy ismerõs lány akinek én segítettem, pont ilyen helyzetben azóta mióta hallgatott rám,nagyon boldog, felszabadult, és most van egy barátnõje is és nagyon jól elvannak, gondolod meg ez a kapcs már nem lesz jobb, és senkinek semj ó már:S sorry de így látom

Csak becsapod, neki sem jó, hogy olyan lánnyal van aki már nem szereti, sztem beszéljétek meg, és hagyjátok ezt a kapcsolatot, te meg sztem próbáld meg ezzel a lánnyal, van egy ismerõs lány akinek én segítettem, pont ilyen helyzetben azóta mióta hallgatott rám, nagyon boldog, felszabadult, és most van egy barátnõje is és nagyon jól elvannak, gondolod meg ez a kapcs már nem lesz jobb, és senkinek semj ó már:S sorry de így látom
Hát a pasid szerintem felejtsd el.Akivel nem érzed jól magad az az életedbõl eldobott-tékozolt idõ.Legyél avval, akivel jól érzed magad-még akkor is , ha az csaj is.Bár férfiként nem örülök, hogy -1 a lehetõségeimbõl :)
Lehet, hogy nem vagy lezbikus, de biszex attól még lehetsz.
egy biztos: a barátodat ahgyd ott. semmi értelme, ezt hidd el nekem én is alig tudtam kilépni...
Megszokásból ne maradj a barátoddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek

Miért van az, hogy ismeretlenekkel nem tudok kapcsolatot teremteni? Akiket ismerek azokkal nagyon jól el tudok beszélgetni, de idegenekkel nem nagyon. Hogy tudnék ezen változtatni?

Legjobb válasz: Lehet nem emlékszel rá, de ha ért valami kellemetlen dolog az életedbe ,mikor találkoztál valakivel akit még nem ismertél, onnan is eredhet az hogy nem bírsz annyira kapcsolatot teremteni de még lehet kinövöd én régen nagyon ilyen voltam most meg rám se lehet imerni .:D Megkérdezhetem hány éves vagy?

Lehet nem emlékszel rá, de ha ért valami kellemetlen dolog az életedbe , mikor találkoztál valakivel akit még nem ismertél, onnan is eredhet az hogy nem bírsz annyira kapcsolatot teremteni de még lehet kinövöd én régen nagyon ilyen voltam most meg rám se lehet imerni .:D Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én is hasonlóan voltam. Még néha most is, de ez idõvel változhat. Nem lehet, hogy az önbizalmaddal van a gond? Hogy félsz más ismeretlenek mit gondolnak rólad?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!