Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha nem megyek el (19 db)

Nevelőapukámnak szívritmuszavara van és azt mondta a doki hogy ha nem megy el dokihoz nem éli meg a húsvétot Szerintetek mit tegyek? Nagyon aggódok

Legjobb válasz: Menjetek el a háziorvoshoz,õ kivizsgálja és add neki beutalót kardiológiára.Oda kell idõpontot kérni,de ha sürgõs,akkor a háziorvos kér és akkor lehet már aznap vagy másnap fogadják.

Menjetek el a háziorvoshoz, õ kivizsgálja és add neki beutalót kardiológiára.Oda kell idõpontot kérni, de ha sürgõs, akkor a háziorvos kér és akkor lehet már aznap vagy másnap fogadják.
A kérdező hozzászólása: Én ezt tudom de õ egyáltalán nem akar semmilyen orvosshoz menni :|

Az nagy gáz, ha nem megyek el a fogászatra, és nem lesz meg a pecsét a kiskönyvemben?

Legjobb válasz: Szia! Én sem fogok elmenni fogászatra, ugyanis a terhességem elõtt voltam, és akkor rendberakták azt a két darab fogamat, amivel baj volt. Szerencsére jó fogaim vannak. De nekem nem mondta eddig senki, sem védõnõ, sem orvos, hogy menjek. 22 hetes kismama

Szia! Én sem fogok elmenni fogászatra, ugyanis a terhességem elõtt voltam, és akkor rendberakták azt a két darab fogamat, amivel baj volt. Szerencsére jó fogaim vannak. De nekem nem mondta eddig senki, sem védõnõ, sem orvos, hogy menjek. 22 hetes kismama
Én a terhességem elõtt nem sokkal voltam. A védõnõm az 1. találkozásnál mondta, hogy menjek el, de azóta nem kérdezte, voltam-e. Úgy tudom, ez már nem "kötelezõ".
Nem kötelezõ.Nekem nem volt idõm elmenni, mert elégg hajtós volt a várandósság, amikor meg tudtam volna, akkor inkább itthon pihiztem, mintsem ott üljek sorban. De azért ha tudsz menj el.
Biztos nem lehet belõle bajod, de a saját érdekedben amúgy sem "árt", ha félévente elmész. Fontos pl. a fogkõ-eltávolítás, mert azzal sok problémát megelõzhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Az nagyon gáz, ha nem megyek el holnap a szóbeli "megnyitójára"?

Nagyon fáradt vagyok, 2 napja nem aludtam, reggel fél 8-ra be kellene érni + még mindig van hátra egy csomó tételem. Ráadásul úgyis kedden felelek:S Októberben sem jöttek el csomóan el?rehozott érettségire. Ráadásul 34 fok lesz, csak összeizzadnám az ünnepl?met (micsoda kifogás:D)

Legjobb válasz: Szánalmas dolog nem elmenni... Menj be szépen... Most is aludhatnál ennek ellenére itt kérdezõsködsz h bemenj-e... Fürödj le aludj és reggel fél 8-ra jelenj meg...

Szánalmas dolog nem elmenni... Menj be szépen... Most is aludhatnál ennek ellenére itt kérdezõsködsz h bemenj-e... Fürödj le aludj és reggel fél 8-ra jelenj meg...
Nem fogsz belehalni és elég feltûnõ, ha csak te hiányzol. Persze ez a te döntésed, ha tényleg halálra tanultad magad és nem tudsz bemenni jó indokkal, akkor ne tedd.
A kérdező hozzászólása: azt még elmondanád, miért szánalmas dolog, ha nem megyek be?:D
01:38 Pedig így van, akinek nagy a pofája, azt jól helyre teszik
Miért szánalmas? Azért mert a szóbeli érettségi egy esemény aminek van megnyitója, van felelet és van záró eseménye. És erre illik elmenni, normális embernek. Ismerem az érzést, amikor mindennél fontosabb a tanulás, aztán amikor le kell ülni akkor már a sarokban lévõ pók is izgalmasabb mint a tanulás. Ne szakadj meg a történelem tanulásban minden egysejtûnél több IQ-val rendelkezõ ember képes minimum 4-est kapni... Egy kis illedelmet is kalapálhatnál magadba a történelem után... (Bár felesleges, ah ez a kérdés egyáltalán felmerült...)
akkor elég gáz iskolába járhatsz, ahol egy nevetsége hierarchia uralkodik. ez semmivel sem teszi õket különbekké a kérdezõnél.
13, nem tudom te milyen egyetemre jártál, a szarrá alázás igen ritka dolog, ha már az ember fia volt annyira értelmes, hogy bekerüljön majd befejezzen egy vagy több évet, ki lesz kupálódva annyira, hogy nem szarrá aláz embereket, hanem észre sem veszi õket. kérdezõ, sok szerencsét. olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy.
Én annak idején csak azért mentem el a megnyitóra mert ott mondták ki mikor lesz, persze én a második napra kerültem így mindkét nap kénytelen voltam bemenni, fõleg hogy második nap délután osztották az érettségi bizonyítványt is. De ha tudod, hogy te kedden leszel, akkor menj be keddre, a kutyát nem érdekli.
A 76%-nak van igaza, és egyáltalán nem vaskalapos és egyéb tulajdonságú, amivel illetted. Itt egyedül neked van nagy pofád kérdezõ, a h.lye református gimiddel együtt. És igen, gáz nem elmenni, csak a lúzer rossztanulók nem szoktak elmenni, akik amúgy is megbuknának az érettségin. Jah és senki nem oltottál le drága, te lettél jól beégetve, "kedves" kérdezõ ;) Ha véletlenül sikerülne is az érettségid és bekerülsz egyetemre (ilyen aggyal kétlem), akkor jobb lesz, ha visszafogsz az arcodból, mert az ilyen kis gyökér elsõéveseket utálják és szarrá alázzál a felsõbbévesek.
:DDD nem is tudom, kit nevessek ki.
hát, én csak elõrehozottat teszek, és kedden kell mennem, én nem megyek be a megnyitóra.
A kérdező hozzászólása: nem megyek. Nem vagyok szánalmas aranyom, épp történelmet tanulok, csak közben néha felnézek a netre, mert így szoktam meg:D Amúgy nem megyek be, szerintem hülyeség, amikor úgyis kedden kell felelnem:) De azért köszönöm a válaszaitokat:)
xD ez már fáj... amúgy kérdezõ... tudtadhogy lehet vizsga elsõ napján azt mondják neked te kezded az egészet??:D mert volt már ilyenre példa...és hiába mondod hogy de nekem még kellett volna pár tétel...


Az nagy gáz ha nem megyek el alkalmassági vizsgálatra?

Rendészetire jelentkeztem, és a toborzóban semmi konkrétat nem tudtak elmondani róluk. Csak szóltak, mert volt hely. De amit utólag hallottam hogy étkeztetés is csak 24órás szolgálat alatt van, van kemény 5000Ft értékű örzsébet papír. Eléggé elment tőle a kedvem. Nem is lenne ezzel baj ha hozzá keresnék vagy 150-et. Szóval nagy gáz ha nem megyek el orvosira? Mert nyáron segítséggel betudnék kerülni a díszelgőbe.

Legjobb válasz: Hogy értve gáz? Mert ez miatt a rendõrök nem fognak érted menni...

Hogy értve gáz? Mert ez miatt a rendõrök nem fognak érted menni...
A kérdező hozzászólása: Arra mondom hogy nem raknak se**be érte? Úgy értettem.
nem

Nagyon gáz ha az ELTE-ÁJK gólyatáborába nem megyek el, be tudok majd illeszkedni?

Legjobb válasz: Én két szakon is voltam gólya, és egyik alkalommal sem voltam gólyatáborban. Mégsem okozott sosem gondot. Fõleg a mostani nagyon szuper kis banda, természetesen sokan voltak, akik gólyatáborban összehaverkodtak, de már az orientációs napon összeismerkedtem egy csomó emberrel, aztán az esti buliban méginkább, következõ héten meg, amikor már tényleg voltak órák, hát akkor már nem is éreztem úgy, hogy õk régebb óta ismerik egymást, mint engem :) Persze az óta is emlegetik sokat a gólyatábort, hogy mi volt, meg ki mit csinált, stb., de annyi rengeteg sok közös buliban vettünk részt, hogy kicsit sem zavar, hogy azt konkrétan kihagytam.

Én két szakon is voltam gólya, és egyik alkalommal sem voltam gólyatáborban. Mégsem okozott sosem gondot. Fõleg a mostani nagyon szuper kis banda, természetesen sokan voltak, akik gólyatáborban összehaverkodtak, de már az orientációs napon összeismerkedtem egy csomó emberrel, aztán az esti buliban méginkább, következõ héten meg, amikor már tényleg voltak órák, hát akkor már nem is éreztem úgy, hogy õk régebb óta ismerik egymást, mint engem :) Persze az óta is emlegetik sokat a gólyatábort, hogy mi volt, meg ki mit csinált, stb., de annyi rengeteg sok közös buliban vettünk részt, hogy kicsit sem zavar, hogy azt konkrétan kihagytam.
Menj csak el. Sokat számít. Én az egyik szakomnál nem mentem, a másiknál pedig igen, és a második szakon épp ezért több embert ismertem meg, több emberhez fordulhattam.
Elvileg igen, persze, gyakorlatilag azonban nagyon hülyén fogod érezni magad elsõ nap, mikor mindenki a gólyatáborban megismert emberekkel van, te meg nem tudod, kihez csapódj oda, hisz nem is ismernek...tapasztalat. Egyetemista létem legnagyobb baklövése, hogy kihagytam a gólyatábort, pont beilleszkedési szempontból.

A férfiaknak mindig jó a szex? Mármint ha a csaj annyira nem is élvezi vagy nem megy el, nekik akkor is jó? Nagyon szeretem a barátomat és mindent próbálok megtenni, h a szex is jó legyen neki, de én valahogy még se érzem azt, hogy hú de jó.

Legjobb válasz: Nem jó mindig. Sõõõt, nekem a kapcsolatunk végén kifejezetten rossz volt. Inkább megoldottam saját magam, mert még az is jobb volt. Viszont ha te nem vagy egy fadarab az ágyban, aki nem hajlandó semmit sem megtenni, akkor nem lehet annyira rossz.

Nem jó mindig. Sõõõt, nekem a kapcsolatunk végén kifejezetten rossz volt. Inkább megoldottam saját magam, mert még az is jobb volt. Viszont ha te nem vagy egy fadarab az ágyban, aki nem hajlandó semmit sem megtenni, akkor nem lehet annyira rossz.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok fadarab sõt elég mozgékony vagyok csak nem érzek így igazából semmit..jó-jó bennem van és kész..:SD
Hát, akkor pedig, ha izegsz mozogsz, lehet, hogy élvezi. Viszont nálad lehet, hogy nem ártana csiklót is izgatni nem?
Szerintem alapjában véve igen. Volt már pl hogy a csaj elment, de én nem tudtam, ettõl függetlenül élveztem, fõleg azért mert én nagyon igyekszem adni, és nekem az a siker ha a lánynak jó. Viszont egyik volt barátnõmnél az volt a gond többször hogy nagyon szûk, rengeteg elõjáték kellett, és annak ellenére hogy próbáltam mindent megtenni, sokszor neki nem volt jó, láttam rajta hogy nem élvezi, sõt fáj neki, de közbe nem akarta abbahagyni, na az szar volt. Maga az érzés megvan fizikailag, de ha közbe azt látom hogy neki nem jó vagy nem vagyok benne biztos akkor az nálam megöli az egészet. Viszont nem akarlak elkeseríteni, de ha a barátoddal nem jó a szex, az elõbb vagy utóbb megöli a kapcsolatot, és vagy szakítás lesz a vége, vagy a szomszédba fogsz járni szexért. Édes vagy hogy te is a barátodnak akarsz jót, de ha közbe te nem élvezed akkor az egészet megette a penész. Lehet hogy most még nagy a szerelem, annyira nem zavar, de hidd el nekem hogy belátható idõn belül ez változni fog. Szerintem a szex legalább 50% egy kapcsolatban, és azt semmivel nem lehet hosszútávon kompenzálni, max egy másik pasival...

Nagycsaládosok válaszát szeretném elsősorban: ti hogy éltek? Mennyi a havi bevétel, mennyi megy el rezsire, kajára? Marad valamennyi a hó végén? Mennyi az a minimális összeg, amiből egy 5-6 tagú családot, ha nem is nagy lábon, de el lehet tartani?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Fogj egy füzetet és minden vásárlás után tételesen írd be, mit vettél. Kb. egy hónap után értékeld ki: mi az, ami feltétlenül szükséges és mi az, ami elhagyható. Azt is vizsgáld, milyen márkákat vásárolsz, mert nagyon sokszor 2/3 áron lehet ugyanazt a hipermarket márkanevén megvenni.

Kedves kérdezõ! Fogj egy füzetet és minden vásárlás után tételesen írd be, mit vettél. Kb. egy hónap után értékeld ki: mi az, ami feltétlenül szükséges és mi az, ami elhagyható. Azt is vizsgáld, milyen márkákat vásárolsz, mert nagyon sokszor 2/3 áron lehet ugyanazt a hipermarket márkanevén megvenni.
Elsõ vagyok. Zöldség és gyümölcsfogyasztásunk fele a saját kertünkbõl van amit csak tudok elteszek fagyóba vagy befõttnek. Így télen nincs narancson kívül "friss" gyümölcs. Zöldséget akkor is megveszem. Disznóhúst félévente egyszer veszek mamám szomszédjától. Csirkét évente egyszer 25 darabot megkopasztva tisztítva, csak csomagolnom kell a fagyasztóba. Sajtot, lisztet gabonapelyheket stb legtöbbször Metróban vagy ha le van árazva valahol nagyobb menyiségben....A többit pedig mikor éppen kell, és mindig kikeresem melyik hol a legolcsóbb, mindent írok, és év végén elosztom 12 hónappal így tudok átlagot mondani de mióta megvannak a gyerekek ennyi az átlag kajára költött pénzünk......persze nem 20 éves gyerekeim vannak biztos nem esznek annyit....
350-bõl élünk 6-an. A legnagyobb 10 éves a követezõ 8 az ikrek 5 évesek. Nagyvárosban élünk kis kertes házban ami már teljesen kifizettünk. Ebbõl mi teljesen jól élünk....Átlagban 90 a rezsi kaja 70 .....
150 kajára? Úristen! Valamit nagyon rosszul csináltok.
Nekünk is 70-80 körül van a kaja öt fõnek, s nekünk is van kertünk. (Zárt kert a város szélén. Persze a házhoz is van, de ott nincs veteményes, nem férne el.) Mi is nagy tételben vesszük a húst, pl. egyszerre veszünk egy disznót, aztán feldolgozzuk és fél-egy évig esszük. Mi a csirkéket élve vesszük, pucoljuk, fagyasszuk. Zöldség, gyümölcs van, azokat is befõzöm, fagyasztom. Krumplit is vetünk, azt se szoktunk venni. Nálunk mindennel együtt 320 e a bevétel és átlag 100 körül van a rezsi. (Télen több, nyáron kevesebb.) Vidéki nagyvárosban élünk.
De gondolom a cigi árát belekalkuláltátok! Mert a magyarok nagytöbbsége szívja mintha kötelezõ lenne! Arra mindig van pénz, ha rezsire meg kajára nem is...
150 ezer csak kajára? Egy kicsit sokallom. Mi kb. 50 -60 ezer forintot költünk kajára , de a gyerekek az iskolában ovodában esznek naponta háromszor (ami ingyenes). 7-en vagyunk , 2 felnõtt , 5 gyerek de még nem tul nagyok , a legnagyobb 11 éves. A nyári szünet alatt viszont itthon van mindenki , és sajna akkor is ennyibõl kell gazdálkodni. Hust csak hétvégén eszünk egyenlõre , persze nyáron többször , fél kilo hust megfõzõk pörköltnek , ugy 75 deka tésztával elég egy evésre. Kertesházban lakunk , de csak körtefink vannak. Napi 2-2 deci tejet kapnak, egy kilo kenyér elfogy naponta, zöldségbõl napi egy uborka vagy 2 szem paradicsom illetve paprika a vacsorához csak a gyerekeknek. Mi felnõttek nem eszünk gyümölcsöt , zöldséget illetve tejet sem. Sok fõzelék van , tésztaféle.
Akkor simán számolj rá 50 ezret, mert ugye az ingyenességet valaki csak megfizeti...nem ti, hanem helyettetek az önkormányzat...így már ti is 100 ezer fölött vagytok!
15-ös, nem tudom mit csodálkozol ennyire a 150ezren, ti kihozzátok éppen 60-ból, de hogy... Csak hétvégén hús, akkor is csak fél kiló 7 emberre, zöldség, tejtermék csak a gyerekeknek, abból se sok.. Ne mondd nekem, hogy ez lenne a normális. Ahhoz meg, hogy egy 5-6 tagú család minden tagja tudjon elegendõ zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, húst fogyasztani, és ne a félig rohadt akciós almát kelljen enniük, ahhoz igenis kell ennyi pénz. Lehet háborogni, hogy 150.000 mennyire sok, de csak kiderül mindenkirõl, aki 60 ezerbõl eteti az 5+ fõs családját, hogy a) nem eszik mindenki normálisan b) a kertben megterem az ételek fele..
70 kajára? A legolcsóbbat veszitek mindenbõl? Mi három felnõtt vagyunk, és 80-110 elmegy élelmiszerre, a jó minõségüeket vesszük meg.
Nem nagycsaládos bocsi, csak két gyerek, de nekünk négyünknek is simán elmegy 100 ezer (sõt) csak az ételre.
Hetedik voltam. Ez a téli szintünk, nyáron nyilván olcsóbb lesz, nekünk is van kertünk, de olyan adottságokkal, hogy szinte csak gyümölcs terem benne, a fagyasztónk apró, a befõtt pedig nálam nem játszik, nekem nyers kell. Gabonával olcsóbban lehet táplálkozni, de mi olyat már keveset eszünk. Zöldség és gyümölcs viszont nagy mennyiségben fogy, hiába csíráztatok magokat (a legolcsóbb és legbiztosabb eredetû friss zöldségem), más is kell, s télen elég drága. Meg tudnánk oldani jelentõsen olcsóbban, ha muszáj lenne, de nekünk így a jobb.
A kérdező hozzászólása: így már értem. Hát mi panellakók vagyunk, így a kertészkedés kilõve, ráadásul segítségünk sincs semmi, mindent magunknak veszünk meg:)
Bár közöm sincs a kérdéshez, de muszáj megjegyeznem: Nekünk valami 60 ezer az étel két fõre és semmiféle drága bort, lazacot, ilyesmit nem veszünk, amúgyis csak alapanyagokat, nem ám drága készételt vagy flancos édességeket, s megnézzük, mi hol mennyibe kerül... Nem is eszünk sokat, de jót. Zöldség, gyümölcs, méz, rizs, olajos magvak (azért a drágábbakból igen kevés fogy), házi tojás a szomszédtól, sajt, de az sem rengeteg és nem a legdrágább, csak már azért jóféle... 150 ezer 6 fõre nem rengeteg, lehet olcsóbban, persze, de ha telik rá, s életminõséget javít, nem pedig minden kis hülyeségre megy el, akkor teljesen oké.
A kérdező hozzászólása: írom, ennyi megy el...
A kérdező hozzászólása: de mit? hús, kenyér, zöldség, gyümölcs, tejtermék... ezek minden nap vannak szinte. 250 ft egy kg alma és az kb 6 szem napi egy kilót megeszünk pl. És még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: Kaja 70??? Mi is hatan vagyunk, itt mondjuk 20 a legnagyobb, még bölcsis a legkisebb. De nekem kb 150 megy el kajára havonta. Hogy csináljátok??? Taníts! :)
A kérdező hozzászólása: igen, én is így gondolom. Nem költünk keveset, az igaz, de mindig van itthon legalább két féle gyümölcs, joghurt, krémtúró, túróhab stb. (csokit csak nagyon ritkán veszünk, helyette ezeket kapják a gyerekek). És bárki, bármikor megkíván, meg tud enni egy almát, narancsot, bármit. Nem kell napokra beosztanom. Ennél kevesebbõl ezt nem tudom megoldani és nem is lenne értelme. Nem szeretnék ezen spórolni. csak érdekelt volna, hogy másnál, ahol sok a gyerek, mennyire jön ez ki. De az nem ér, ha cserébe éheztek meg kert van:D

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha idegen helyen megyek el a WC-re, közvetlenül utána folyásom lesz? Pedig nem ülök rá, felemelem az ülőkét, és letakarom a lenti részt a feláramló gőzök miatt. Ha nagy WC-re kell mennem, az

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha idegen helyen megyek el a WC-re, közvetlenül utána folyásom lesz? Pedig nem ülök rá, felemelem az ülőkét, és letakarom a lenti részt a feláramló gőzök miatt. Ha nagy WC-re kell mennem, az ülőkét is körberakom papírral. Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos ez bizonyos esetekben mégis kivédhetetlen. Próbálkozni kellene a helyi immunvédekezés erősítésével. Javaslom a Vitagyn C krém alkalmazását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos ez bizonyos esetekben mégis kivédhetetlen. Próbálkozni kellene a helyi immunvédekezés erősítésével. Javaslom a Vitagyn C krém alkalmazását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha idegen helyen megyek el a WC-re, közvetlenül utána folyásom lesz? Pedig nem ülök rá, felemelem az ülőkét, és letakarom a lenti részt a feláramló gőzök miatt. Ha nagy WC-re kell mennem, az

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy ha idegen helyen megyek el a WC-re, közvetlenül utána folyásom lesz? Pedig nem ülök rá, felemelem az ülőkét, és letakarom a lenti részt a feláramló gőzök miatt. Ha nagy WC-re kell mennem, az ülőkét is körberakom papírral. Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos ez bizonyos esetekben mégis kivédhetetlen. Próbálkozni kellene a helyi immunvédekezés erősítésével. Javaslom a Vitagyn C krém alkalmazását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos ez bizonyos esetekben mégis kivédhetetlen. Próbálkozni kellene a helyi immunvédekezés erősítésével. Javaslom a Vitagyn C krém alkalmazását. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!