Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha nem megyek (120 db)

Nagyon sok mindenből kimarad az ember ha nem megy Gólyatáborba?

Ostoba voltam és lekéstem a befizetést. Van barátn?m, meg inni itthon is tudok, de azért eléggé zavar, hogy mikb?l maradhatok ki. Fergetegesen jó szokott lenni vagy azért túl van értékelve?

Legjobb válasz: Nagyon jó, nekem egy örök élmény volt, még most, egy év elteltével is gyakran emlegetjük. Ott ismertem meg a késõbbi kolis szobatársaimat, vagyis orr beszéltük meg hogy együtt akarunk lenni, meg a felsõbb éveseket is. Kár kihagyni.

Nagyon jó, nekem egy örök élmény volt, még most, egy év elteltével is gyakran emlegetjük. Ott ismertem meg a késõbbi kolis szobatársaimat, vagyis orr beszéltük meg hogy együtt akarunk lenni, meg a felsõbb éveseket is. Kár kihagyni.
Én pár napja értem haza, és én nagyon jól éreztem magam, és nagyon sajnálom azokat, akik nem voltak, mert nagyon jó buliból maradtak ki.
Ugyan már, ha számít egyáltalán az ilyen fajta bulizás neked, akkor lesz rá még vagy háromezer alkalmad a tanulmányaid ideje alatt. A tábor résztvevõi nagyobbrészt úgysem emlékeznek semmire, miután kijózanodnak. Én személy szerint viszketek, ha meglátom egy programkiírásban, hogy "fergeteges", de kinek milyen az értékrendje :)
Baromi jó, tényleg életre szóló élmény, bár ha nem mész, akkor nem tudod, hogy mibõl maradtál ki, szóval nem is fog annyira hiányozni
A lényeges dolgokból nem maradsz ki. Ugyan úgy meg fogod ismerni a csoporttársaidat. Én nem bántam meg, hogy nem mentem tavaly. És ahogy írták: Lesz még lehetõséged bulizni.
Én is nem rég jöttem haza. Felejthetetlen volt. És ez nem csak egy szimpla buli, hogy elmész és rázod magad valami zenére. Ilyen alkalom nem lesz több, és itt ismered majd meg a csapat nagy részét. Életem végéig bántam volna ha kihagyom.

Nagy hátránnyal indulok az egyetemen, ha nem megyek gólyatáborba?

Tudom, hogy ilyen csak egyszer van az ember életében, meg jó is lenne, mivel egyáltalán senkit nem ismerek a karról... :D Viszont anyagilag nem állok úgy, hogy most erre tudjak 15 000 Ft-ot költeni. Szerintetek próbáljam meg kispórolni kajából? Legalább fogynék pár kilót, rám férne... :D Megéri elmenni ide? Igazából engem jobban érdekelne, ha a csoporttársakkal lenne csak, hiszen velük tanulok majd 4 évig. Mit gondoltok? Lúzerség nem elmenni? Gondolom, nem én vagyok egyedül, aki nem megy el. Nem lehet, hogy ebből is csak pénzt akarnak csinálni? 2 napra nem sok a 15 000? Bocsi, ha túl anyagias vagyok.

Legjobb válasz: Én sem tudok anyagi okok miatt menni. Akit meg kell ismerned, azt úgyis megfogod. :)

Én sem tudok anyagi okok miatt menni. Akit meg kell ismerned, azt úgyis megfogod. :)
15ezer nem sok két napra??:D melyik bolygón élsz?
Én sem voltam, és nem lett semmi hátrányom belõle.
Csak saját tapasztalatból: nálunk a legtöbb ember nem ment el gólyatáborba, alig voltunk. És senkinek semmilyen hátránya nem származott abból, hogy nem ment.
Nekem nagyon jó élmény volt a gólyatábor és az összes barátomat, akik kitartottak suli végéig (7 év), ott ismertem meg. Persze lettek új kapcsolatok a képzés alatt is, de senkivel nem maradt meg olyan mély barátság, mint azokkal, akikkel a legelején összebarátkoztunk. Ott találtam lakótársat, tervezõtársakat. Mondjuk nálunk nem 2 nap volt, hanem 4-5, már nem emlékszem. Összességében azt javaslom, próbálj meg elmenni. Az a kaját meg chipset nem fogod sajnálni néhány év múlva, azt viszont, hogy becsöppensz a suliba, ahol már összeszokott kis csapatokba verõdve vannak a csoporttársaid és a gólyatáborról sztorizgatnak, azt igen.
hát én örülök h anno elmentem a mienkre.megismertem csomó embert kötetlenebb körülmények között mint az egyetemen bármikor adódott.nagyon élvezte mindenki, életre szóló élmény volt - nekem.
Nekünk meg 24 000 Ft a 3 nap.. Kicsit sokallom, de a szüleim és a barátaim akik már voltak gólyatáborban azt mondták hogy ki ne hagyjam :)
A kérdező hozzászólása: Nyugodj meg, én se hagynám ki, ha lennének szüleim, akik kifizessék nekem! :)
Nem értem miért vagy most ironikus.. sajnálom hogy nincsenek szüleim, de arról nem tehetek hogy nekem meg vannak.. Annyit írtam hogy drágállom én is, de ilyen egyszer van, és ha mehetek akkor miért ne mennék? Nem értem miért vagy ilyen..
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, hogy bunkó voltam, igazad van, és érezd is jól magad!
Az égvilágon semmirõl nem maradsz le. Ha késõbb esetleg valaki azért lenézne, mert nem voltál ott, legalább tudod, hogy azzal az illetõvel nincs tennivalód. Bulizni lesz még milliárd lehetõséged, a csoporttársaiddal két hét alatt úgy összerázódtok, mintha húsz éve ismernétek egymást; a fontos információkat a táborban úgysem mondják el, a félév elején viszont ötpercenként el fognak ismételni mindent. Nem mellesleg 15000 forint KÉT napra? Komolyan? Ez piiicit felháborító.
Nem veszitesz semmit.
én 4 hétig. :D sjanálom, szerintem röhej, hogy ennyibe kerül 2 nap. énis szívesen buliznék a társakkal, de nem tudok így.
A kérdező hozzászólása: Látom, itt többeknek nem sikerült felfogni a mondanivalóm lényegét. Az, hogy kinek mi számít soknak, relatív. Nekem a 15 000 Ft az, mivel abból 3 hétig tudok enni...
Nem lesz belõle semmi hátrányod, de szerintem megéri elmenni, és 15 ezer nem sok két napra, bár máshová is el tudsz menni bulizni annyi pénzbõl.
A kérdező hozzászólása: Már van lakótársam. Facebookon csináltunk közös csoportot, egyelõre ott próbálunk ismerkedni, ami ugye messze nem olyan, mint a személyes kontaktus, de mégis valami. Mivel kari gólyatáborról van szó, és nem olyanról, ahol csak a csoporttársakkal leszek, nem érzem azt, hogy nagyon elesnék az ismerkedés lehetõségétõl. Vagy nem tudom... Ami meg a chipses hozzászólást illeti... Lehet, hogy te arra költöd a pénzed, de én nem. :) Fõleg, mivel 20 000 Ft a havi kajapénzem. Köszönöm a hozzászólásokat, még nem tudom, mi legyen...úgy látom, marha fontosnak tartják ezt páran...
aki elmegy, annak jó élmény, aki nem, az nem veszít sokat :) a diákok FELE nem megy el a gólyatáborba. én örülök, ha könyvet tudok majd venni, nem tudom kifizetni még a tábort is, nagyon sok a kiadás most hirtelen, és a diákhitel is csak októberben jön. szóval ne csüggedj, ha nem tudsz menni, sokan így vannak ezzel!:)
nekem sincsenek támogató szüleim. én csak remélem, hogy nem lesz belõle semmi bajom, hogy nem megyek, és abból a 15-20-25 ezer forintból pedig tudok venni jó sok jegyzetet, és azthiszem egy használt nagyteljesítményû nyomtatóra is beruházok :)
Egyetértek az elõttem szólóval...
Tökmindegy, mekkora a mérete, így is, úgy is fel fog érni a méhszájig, szóval emiatt kár aggódni. Igen, lökdösni fogja a méhnyakad. És akkor mi van? Szerintem ne agyalj ilyen dolgokon, egy dolog az elmélet, egy másik a gyakorlat.
8-os bioszkönyv vége.
Igen, lökdösni fogja. És? Neizgulj, ha fáj akkor finomabb lessz veled (de csak ha szólsz neki) Majd szépen lassan menni fog, és szeretni fogod a sex-et. Ne idegeskedj Ilyeneken. Attól csak rosszabb lessz, mert görcsös leszel.
az elsõ közösülés a nõk többségének minimum kis fájdalommal jár. de még a második, harmadik is.. sõt, van akinek nagyon is fáj. de percek is elegek, és a fájdalom enyhül, és jön a csodálatos és örjítõ érzés..:) szval ne izgulj azon, h fájni fog-e. majd szülés elõtt aggódj ilyeneken..;)
most komolyan, ha ennyire nem vagy tisztába alap dolgokkal akkor kicsit várnod kellene még.szerintem
A kérdező hozzászólása: az fáj?
A méhszáj érintése van akinek tetszik, és izgatoan hat, , opersze ha finoman cisnálják, van akinek kellemetlen, de abba sem halt még sneki bele, max ne vágja be tövig.

Nagy gáz ha nagyon élvezem az anyaságot ezért nem megyek kikapcsolódni a férjemmel kettesben?

májusban született a 2.gyerekünk a kisfiam nagyon jó volt minden terhesség szülés Az 1.nél nem így volt nem is akartam gyereket akkor 25évesen de még is megérkezett. Életem legjobb része és döntése Imádom kislányom Annyira élvezem h anya vagyok és h babázhatok 6hetes kisfiam van nem szívesen passzolom le a gyerekeimet pedig akarnak rájuk vigyázzni a nagyik. A nagy ott is aludhatna hiszen 6éves. Inkább a gyerekeimmel vagyok meg a férjemmel nem megyünk kettesben sehova ? nem is igényli én egy kicsit.Normális ez?

Legjobb válasz: Az a világ legtermészetesebb dolga, hogy nem "passzolod le" a 6 hetes gyerekedet. Hogy a születése elõtt sem volt igényetek a kettesben töltött idõre, az nekem kicsit fura, hiszen egy ovis már nagyon jól érezheti magát a nagyszülõkkel, de ha ez mindenkinek jó, végülis senki kívülállónak nincs köze hozzá.

Az a világ legtermészetesebb dolga, hogy nem "passzolod le" a 6 hetes gyerekedet. Hogy a születése elõtt sem volt igényetek a kettesben töltött idõre, az nekem kicsit fura, hiszen egy ovis már nagyon jól érezheti magát a nagyszülõkkel, de ha ez mindenkinek jó, végülis senki kívülállónak nincs köze hozzá.
sztem ez nem normális de ha nincs rá igényetek...
nem normális ha nem vagytok kettesben, és nincs is igényetek rá, attól még jó anya aki kimozdul a férjével, és ugyanúgy szereti a gyerekeit, egy kapcsolatban fontos, hogy figyeljetek egymásra, és legyetek kettesben, különben igen hamar kihûlhet a kapcsolat
Szerintem nem gáz.Gondolom este mikor a gyerekek aludnak, van idõtök összebújni, romantikázni stb egy kicsit.Ha igen akkor semmi gond.Mi sem járunk el sehova, de ennek fõleg anyagi oka van, mégis köszönjük, jól vagyunk.
Nem gáz. Még csak 6 hetes a pici. Normálisan mûködsz. Késõbb majd elmentek biztosan. :)
Nem, ez a normális. Az ember a pici gyereke mellõl - ha normálisan mûködik - nem akar elmenni. Késõbb ez fog változni, lassacskán, egyre többször és több idõre lesz kedved megfelelõ emberre bízni a gyerekeket és kicsit kimozdulni. Nekem ez az idõ akkor jött el elõször, amikor a lányom 3 és fél, a fiam másfél éves volt. Akkor már néha elmentünk kettesben a férjemmel ide-oda, nem gyakran és nem hosszú idõre, de pl. voltunk farsangi bálban, elmentünk egy lagziba és egyszer egy koncertre is. Ezek már jólestek, de elõtte én se vágytam sehová a gyerekek nélkül és rendben is volt ez így.
Most itt mi a kérdés? Nem gáz e, hogy nem mész sehova vagy az nem gáz, hogy nincs rá igényetek sem? Ha egyikõtök sem igényli, hát éljetek szépen egymás mellett, a fene bánja.

(kiskora óta sportol párom) De van nekünk 2 gyerek már, mi a 8. kerületbe lakunk . De anyukája 13. kerületbe lakik és onnan megy ki futni Margitszigetre szinte minden nap nagyon ritka ha nem megy és az engem zavar. Mit tegyek?

Le írom nektek hogy telik egy nap felkelünk reggelizünk kislányom 2 éves ö bölcsibe jár ha párom viszi el akkor már nem is jön haza ahogy be adta a bölcsibe megy is anyukájához és megy futni igen de utána már ha végez a futással nincs ideje haza jönni hozzám megy anyukájától egyenesen a munkába este 22óráig dolgozik akkor én már alszok.Ha én viszem bölcsibe amire én haza érek ö már nincs itthon mert megy futni .Alig van velem elegem van már én nekem olyan férfire vágyom aki családjával is van .Már nagyon ott tartok hogy fogom a gyerekeket és elköltözök tesómhoz ott nyugalom lenne Mindig mondja szeret nagyon én már nem hiszem el

Legjobb válasz: Ülj le vele és beszéljétek meg. Gondolom nem mindig dolgozik.

Ülj le vele és beszéljétek meg. Gondolom nem mindig dolgozik.
vigyétek együtt a bölcsibe, és menj vele te is... jó dolog a futás :)
Nehogy megfogadd az elsõ tanácsát! Nem minden férfi örül, ha a párja szajhát játszik. Az orál meg az anál nem jön be mindenkinek. Beszélgessetek el. Várd meg, míg hazajön, vagy reggel vigyétek el együtt a gyerekeket a bölcsibe.
Attól, hogy jó a szex, még nem lesz szajha az asszony.
Ha nem dolgoznál akkor húzz el dolgozni, egyrészt. Másrészt legyél egy kicsit szexibb hogy a farka haza húzza a kedves férjedet. Borotvált punci, szexis bugyi, combfix, tûsarkú, bevállalós, pucsítós asszonyka jó orális-anális-vaginális szex. Rajtad áll vagy bukik a dolog. (mindjárt le leszek pontozva, de ez is csak az igazamat bizonyítja... Fáj az igazság.)
ÚÚÚÚÚÚ, de nagyot tévedsz...
Offolok de nem bírom ki. Ha a kicsi két hónapos, akkor minek járatod a két évest bölcsibe? Nem ráérne majd anno óvodába járni? Vagy jobb ha nincs veled? Addig sincs gond vele? Más nõ elmenne dolgozni, de nem tud, mert nincs bölcsöde, ahova felvennék a kicsit, te meg otthon vagy és eldobod magadtól, csak hogy a kicsivel lehess. Szép anya vagy.
Jobb ha nincs vele a nagy, hidd el :) Látnod kéne az elsõ kérdését...
Egyébként mint mindenhez, a kapcsolat megromlásához is minimum két ember kell anyák gyöngye, szóval te is ugyanolyan hibás vagy mint a férjed.
Jaja, látnotok kéne az elsõ kérdését. Az a nem mindegy.. Kár, hogy nem tudom már hogy volt, nem tudok rákeresni.
Csak akkor is zavar, hogy bölcsibe adja a nagyot. Miért? Minek? Nem is tudom, hogy sikerült neki kilobbiznia, más anya nem adhatja bölcsibe a gyerekét, mikor otthon van, csak azért, hogy ne kelljen vele foglalkozni. Minden bölcsõde 8-12X túljelentkezéssel küzd, nagyon megválogatják, hogy kinek a gyereke kerüljön be. Ez meg beadja, mert nincs kedve otthon lenni a gyerekkel. Szégyen az ilyen nõ...
A kérdező hozzászólása: Milyen anya vagyok, jó anya azért vagyok rossz anya mert a nagyobbik bölcsis?Ö nem bírja ki ha nem játszhat gyerekekkel elõbb ismerj meg aztán mond a rosszat rólam .Szüksége van neki gyerekekre ezt csak én tudom jobban .
A kérdező hozzászólása: Már 1évesen járt bölcsibe mert dolgoztam egészen 7 hónapos terhesen dolgoztam Lányom maradt a bölcsibe mért vegyem ki ha jól érzi magát ezért vagyok szégyen mert játszhat sokat bölcsibe hát az ilyen a szégyen aki nem is tud semmit a dologról és így fejezi ki magát
A kérdező hozzászólása: ELÕBB KÉRDEZ UTÁNA ÍTÉLJ :) ))ENNYI
Te meg a "kérdezz" szót írd két z-vel! Anyák gyöngye...
Nem olvastam végig, a válaszokat. Csak annyit, hogy én is a "nyóckerben" lakom és az Orczy kertbe járok futni. Van olyan szép, mint a Margitsziget. Van salakos futópálya, egy "erdei futópálya", de a kertben bárhol lehet futni. Javasold, hogy egyszer menjetek el családostól. Van játszótér és egy kis tóparti büfé, nagyon hangulatos, futás után beülhettek oda családostul.
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked nem jut el az agyadig:) itt nem a szex a lényeg..odafigyelés törõdés elég néha egy ölelés.De olyan ne írjon aki nem arra válaszol amit kérdeztem Hát nem értem sok bunkó ember írogat ide én normális emberektõl várom a választ..... Köszönöm a jó válaszokat .. Beszélgetünk és remélem minden rendben lesz
A kérdező hozzászólása: A másik gyerek 2honapos kisfiu
Akkor meg pláne kapd össze magad!!!
Tedd fel a kérdést, hogy te nem futni mennél, de neked is szükséged van arra, hogy karbantartsd a lelked-ha õ a testét. Vállalja, hogy heti 2x vigyáz a babára, mikor te fodrászhoz, shoppingolni, vagy csak kirakatot nézni mégy. Fele-fele egy házaspár élete.
Mi van, nem tetszettek a múltkori kérdésedre kapott válaszok? Érdekes, most már nem írtad le olyan részletesen az esetet :) Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy próbálj meg kilépni ebbõl a kapcsolatból, mert az elõzõ kérdéseden érzõdött, hogy egyáltalán nem vagy szerelmes, ez csak egy kényszer megoldás számodra.
A kérdező hozzászólása: Hát az lesz csak eddig a gyerekek miatt próbáltam tûrni de februárba költözök tesomhoz....
Jaja én is emlékszem a múltkori kérdésedre, te vagy az, aki 21 éves, 2 gyereke van 2 apától és a futás a legnagyobb problémája. Valaki linkelje már be a kérdést.
Na igen, a gyerekek miatti tûrésed volt talán az elsõ értelmes, önzetlen tetted az életben. Eleve a második gyerek hiba volt. De mindegy, a lényeg, hogy ilyen feszült környezetben a gyerekeknek se lesz jó. Legjobb lenne, ha a tesódhoz költöznél, és megpróbálnád összeszedni magad minél elõbb. Nõj fel, menj dolgozni és próbáld kialakítani a saját életedet, állj meg a saját lábaidon. És csak ezután próbálkozz a pasikkal. Ez az egyik helyrõl ugrok a másikra módszer sosem kifizetõdõ. Ha tényleg szereted a gyerekeidet, így teszel!
Kerestem a kérdést a megválaszoltjaim közt, de nem találtam sajnos. Lehet, hogy törölték, vagy nem tudom.
Két emberen áll elsõ, nem egyen... Amúgy meg a szex nem sokat segít, ha más a probléma, de gondolom ez a csöpp agyadig nem jut el... Menj azt b*sszál, mást gondolom úgyse tudsz...
Végigolvastam a válaszokat. Inkább nem írok semmit, jó gusztustalan társaság gyûlt itt össze. Kérdezõ, ne foglalkozz velük, elég nyomorult életük lehet, ha itt élik ki magukat!

Az utóbbi időben nagyon belassult a laptopom, pedig még 60 GB hely van rajta. Mit lehet ilyenkor tenni? Főleg akkor lassú ha netezek, akkor is ha nem megy letöltés!

Valami olyan okosság kéne ami nem bonyolult, és nem kell újra telepíteni az egész gépet!

Legjobb válasz: Nem az a fontos, mennyi szabad hely van, hanem, hogy van-e elég memória, a processzort nem használja-e valami túlságosan. (feltéve, hogy Windows-t használsz) ctrl+alt+delete -> folyamatok fül, nézd meg, a CPU-t, vagy RAM-ot nem használja-e valami nagyon, ha igen, akkor nézz utána, hogy az mi.

Nem az a fontos, mennyi szabad hely van, hanem, hogy van-e elég memória, a processzort nem használja-e valami túlságosan. (feltéve, hogy Windows-t használsz) ctrl+alt+delete -> folyamatok fül, nézd meg, a CPU-t, vagy RAM-ot nem használja-e valami nagyon, ha igen, akkor nézz utána, hogy az mi.

Normális dolog, ha egy 6-7 éves gyereket a szülei elengednek egész napra egyedül játszani a barátokkal olyan helyen ahol nagyon sok autó közlekedik és az sem gond, ha nem megy haza ebédelni?

Már lassan magamat érzem furcsának ,mert alig páran vagyunk anyukák a környékünkön,akik az 5-6-7 éves gyerekeinket még nem engedjük el szül?i felügyelet nélkül .

Legjobb válasz: Eszembe nem jutna ilyen, nem engedném el, mert még kicsi és csúnya világot élünk. Bármikor megtörténhet a baj. Ne az utca hanem én vigyázzam és neveljem a gyerekemet, akit mindennél jobban féltek. És ez nem azt jelenti, hogy nem adok neki szabadságot, és nem fogom elengedni a kezét, de nem ebben a korban. Szerintem ez szülõi felelõtlenség!!

Eszembe nem jutna ilyen, nem engedném el, mert még kicsi és csúnya világot élünk. Bármikor megtörténhet a baj. Ne az utca hanem én vigyázzam és neveljem a gyerekemet, akit mindennél jobban féltek. És ez nem azt jelenti, hogy nem adok neki szabadságot, és nem fogom elengedni a kezét, de nem ebben a korban. Szerintem ez szülõi felelõtlenség!!
Ugyan már. A 30-40 éves korosztály is így nõtt föl, és mégis emberek lettek belõlük. Azt aláírom, hogy ma már több autó van, és veszélyesebb a világ, de ha több generáció fel tudott így nõni, akkor a mai gyerekek is fel fognak tudni. Annyi a lényeg, hogy meg kell tanítani a gyereket az alapvetõ szabályokra. Pl nem szaladsz ki az úttestre, nem fogadsz el senkitõl semmit, és bármi gond van, hazajössz. Persze azt is megértem, ha valaki nem szívesen engedi el az ilyen idõs gyerekét, de lassan ott tartunk, hogy a 15 éves gyereket se engedik ki a lakásból felügyelet nélkül. (Úgy érzem nagyon le fognak itt páran pontozni, de nem baj)
A gyerkek nem olyan hülyék, mint ahogy manapság a köztudatban él. Nem halnak meg a játszótéren, ha nincs téálló burkolat és nem halálos a fáramászás sem. Alapvetõen ha valóban van olyan gyerek, aki irányítja a bandát és vigyáz rájuk akkor nincs nagyob veszélyben, mint veled. Vagy megfordítva, meletted is történhet baj, ugyanúgy elüthetik, mert pl éppen álmos vagy és nem figyelsz.
Attól is függ hol laksz.Mi pl. Budaörsön, itt a gyerekek egész napokat elvannak az erdõben, a hegyen, bicikliznek....6-7 évesen az enyémek is mennek. Sokszor csak hazaszülnak, hogy valamelyik barátjuknál esznek, vagy csomagolnak reggel szendvicset és bringáznak. Lb csak akkor nem engedem õket, ha quadoznak a nagyobbak. Akkor haza kell jönniük, vagy hívni az apjukat, vele mehetnek
Szerintem nem normális. 5 éves múlt a nagyobbik fiam. Nem tudom, hogy 1-2 év múlva milyen lesz, de jelenleg iszonyúan szeleburdi, fõleg ha a barátaival van, akkor se lát, se hall. Pl. tegnap edzés után a parkolóban simán elrohant a kocsi mellõl, amikor meglátta az egyik barátját, akinek mutatni akart valamit. Én a kicsit kötöttem be a másik oldalon, így csak a kiabálását hallottam, meg egy fékezést, mert pont jött egy autó (nem lett baj, csak mindenki megijedt, a sofõr is). Elõtte 5x mondtuk el egy másik anyukával, hogy csak a járdán játszhatnak, az úttestre nem mehetnek ki. Amúgy tudja is, amikor sétálunk, mindig megáll az úttest elõtt, de olyankor, amikor izgatott lesz valamiért, egyszerûen elfelejti ezeket a szabályokat. Amúgy engedem fára mászni és felfedezni, nem fogom a kezét, de azért a szemem mindig rajta tartom. És az, hogy nem megy haza ebédelni, különösen gáz, szerintem! 1-1x nincs gond, ha a másik szülõvel is meg van beszélve, hogy ott ebédel a gyerekem, de gondolom itt nem errõl van szó...
Nem
Én 15 éves vagyok, de öt-hat évesen engem is engedett anya ki a játszótérre egyedül. Való igaz, hogy az ablakból látott, és kocsik nem járkáltak arra, de kint voltam, és felnõttem, és néhány esésen kívül semmi bajom nem lett.:) Mondjuk, ha forgalmas környékrõl van szó, ahol sok az autó, oda én sem engedném egyedül a gyerekem.
40/N Én 2 éves koromtól, gyakorlatilag amint járni tudtam, az utcán nõttem fel. Egy szülöm volt, s általában mindig dolgozott, így sokat voltam egyedül. 2-3 évesen már bandáztunk. Ahol épp voltunk, ott kajáltunk. 6 évesen egydül mentem a közeli városba busszal, anyám csekkeit befizetni 7 évesen lovaskocsiba kapaszkodva közlekedtünk, autó akkoriban kevés volt. 8-9 parittya, csúzli volt a játékszerünk. 11-12 évesen már jogsi nélkül, simsonnal száguldoztunk. Felnõttem, és szigorúan, túl féltve nevelem a gyerekeimet.

Nevelőapukámnak szívritmuszavara van és azt mondta a doki hogy ha nem megy el dokihoz nem éli meg a húsvétot Szerintetek mit tegyek? Nagyon aggódok

Legjobb válasz: Menjetek el a háziorvoshoz,õ kivizsgálja és add neki beutalót kardiológiára.Oda kell idõpontot kérni,de ha sürgõs,akkor a háziorvos kér és akkor lehet már aznap vagy másnap fogadják.

Menjetek el a háziorvoshoz, õ kivizsgálja és add neki beutalót kardiológiára.Oda kell idõpontot kérni, de ha sürgõs, akkor a háziorvos kér és akkor lehet már aznap vagy másnap fogadják.
A kérdező hozzászólása: Én ezt tudom de õ egyáltalán nem akar semmilyen orvosshoz menni :|

Mért van az hogy mindig lebarnulok szószerint nagyon csoki barnára és egy pár nap után ha nem megyek napra kifakul a szinem és úgymondd ki"fehéredek"? Mit tegyek hogy ne igy legyen?

Légyszi segitsetek, ha tudtok valami ötletet, hogy mit csináljak. Veletek is igy van?? Kérlek adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: Nyár típus vagy. Örülj neki, élvezd az elõnyeit. Változatatni nem lehet, csak barnítókrém, szolibérlet segít. http://www.liliom.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=315989

Nyár típus vagy. Örülj neki, élvezd az elõnyeit. Változatatni nem lehet, csak barnítókrém, szolibérlet segít. http://www.liliom.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=315989
Eszembe jutott még, ha naponta (sok) répát eszel, paradicsomot, akkor jobban megmarad a barnaság. DM-ben van napozóvitamin is, az is répából készül. A modellek napi 1/4 kg répát esznek. A csecsemõm annyit evett, azt hittük, sárgaság! A bõrnek is jót tesz! Minden sárga zöldség. Sütõtökök, barack, répa, a paradicsom is!
Szerintem ne egyél nyakra fõre répát, mert narancssárgás lesz a barnaságod és az meg nagyon csúnya. Amúgy azért kopik le a színed ilyen gyorsan, mert túl gyorsan barnulsz, sérül a bõröd felülete, ezért a hámlás is fokozottabb. Én mindig 30-as naptejet használok, és fokozatosan barnulok. Nekem még van amikor november végén is látszik a fürdõruhám nyoma.
Az a biztos ha ezt egy orvostol kérdezed . Nem szedsz valami gyogyszert aminek ez a mellékhatása
Szia! Nem tudom, hogy ez normális-e de régebben nálam is igy volt, tetõzve hogy én elsõ nap még hánytam is. Az orvosok B6 vitamint adtak, nem sokat segitett. Aztán az évek elmúltával javult a helyzet. Jártam egy oldáson /természetgyógyásznál/ és a legelsõ mensimet beszéltük meg, mert az akkori félelmem befolyásolta a késõbbi vérzéseimet, szóval azóta meg sem érzem amikor megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!