Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha nem (2719 db)

Sokan mondják, hogyha már nagyon korán melltartót hordunk, később lógni fog a mellünk. De nagyon sokan azt mondják ha nem hordjuk, akkor fog lógni..Mi az igazság? Miben kell hinnem?

Legjobb válasz: Ne törõdj a nagynénéd megjegyzésével. Én meg folyton azt kaptam nagyanyámtól, hogy milyen sovány vagyok, anorexiás leszek meg minden (pedig pont arányos a testalkatom)... aztán egy idõ után úgy rendeztem le, hogy nagyi csak féltékeny, mert õ meg kövér, és irigyli, hogy csinos vagyok, neki meg már nem lehet ilyen alakja (pedig õ is ilyen alakkal ment férjhez anno, mint amilyen most az én alakom). Szerintem ha otthon nem hordod, csak ha elmész valahova, azzal nincs semmi gond. Mennyi idõs vagy?

Ne törõdj a nagynénéd megjegyzésével. Én meg folyton azt kaptam nagyanyámtól, hogy milyen sovány vagyok, anorexiás leszek meg minden (pedig pont arányos a testalkatom)... aztán egy idõ után úgy rendeztem le, hogy nagyi csak féltékeny, mert õ meg kövér, és irigyli, hogy csinos vagyok, neki meg már nem lehet ilyen alakja (pedig õ is ilyen alakkal ment férjhez anno, mint amilyen most az én alakom). Szerintem ha otthon nem hordod, csak ha elmész valahova, azzal nincs semmi gond. Mennyi idõs vagy?
Ne aggódj, nem lesz semmi gond :-)
Ez alkati kérdés is, meg hogy családban jellemzõ-e. Hordj, ha kényelmesnek érzed, én otthonra nem szoktam, de ha megyek valahova, akkor igen, mert pl. engem zavar, ha a mellbimbó látszik a felsõn keresztül 1-1 pöttyben :-) Kb. 10 éve biztosan hordok (24 vagyok), feszesek a melleim, az alkatom se olyan, hogy lógjon, családban se jellemzõ.
Akkor kell melltartót hordani, ha a melledet különben lehúzza a saját súlya/mérete, esetleg járáskor, mozgáskor érezhetõ, netán zavaró kilengése van már. Kezdõdõ szúnyogcsípést is feldíszíthetsz melltartóval, ártani nem fog neki, de teljesen szükségtelen.
A kérdező hozzászólása: köszi... csak olyan sokmindent hallok, hogy már nemtudom hogy mi van
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi... nálunk sem túlzottan, jellemzõ, de engem csak az idegesít hogy azzal piszkál a nagynéném hogy miért hoerdom... akárhényszor amikor meglát benne
A kérdező hozzászólása: 13 múltam... amúgy a féltékenységben igazad lehet, mert neki csak 3 fia van, és mindig lányt szeretett volna, nekem viszont még van 2 lány testvérem
Tudom, hogy már régi a kérdés, de azért leírom: Nekem is mindig mondta a nagymamám, hogy minél késõbb kezdjek melltartót hordani, mert tönkre megy a mellem csak, lógós lesz. Nos, ez nem igaz. Régen úgy hitték, hogy a melleket a mellizmok tartják, így igaz is lenne, amit mondanak az "öregek". Mert ugye ha egy izmot folyamatosan alátámasztanak, akkor elsatnyul. Viszont idõ közben kiderült, hogy a melleket nem izmok, hanem rugalmatlan szalagok tartják. Az elsatnyult izom megfelelõ edzéssel újra formába hozható, de egy rugalmatlan szalag nem. Tehát pont az ellenkezõje igaz. Ha a szalagokat folyamatosan húzza a súly, akkor megnyúlnak, és mivel rugalmatlanok, nem is nyerik vissza eredeti formájukat. Ezért szükséges a melltartó attól kezdve, hogy egy leányzónak elkezd nõni a melle. Persze ez nem azt jelenti, hogy 13 évesen is állandóan hordani kell, de pl. sportoláshoz jól jön már, tesi órára pl. És persze nem mindenkinek egyformák a mellei, tehát nem egyformán nyúlnak. Nekem mindig is kicsi, de formás melleim voltak, ha tehettem, nem hordtam melltartót, mert sokkal szebb formája volt anélkül. Csak szülés után kezdtem el rendszeresen melltartót hordani, amikor a szoptatás miatt megnõtt és már sajnos nem az eredeti a formája.

Akinek hasfájós a babája, van különbség éjjel és nappal között? Már mindent kipróbáltunk. Az miért van, hogy szopi után ha elalszik, rá egy 1 órára már ébred és sír nagyon, ha nem alszik el egyből, akkor meg nyöszörög folyamatosan.

Ezen kívül sokszor köhécsel evés és fekvés közben is. Él? hulla vagyok, szinte nem is alszunk. Figyelek, hogy mit eszem stb.

Legjobb válasz: Mindkét babám hasfájós volt. Hiába szedtünk Espumisant és Infacolt, nem használt sokat. Az hozott nekik egy kis enyhülést, ha hasra v. félhasra fektettük. Tudom, hogy nem ajánlják, de nekünk csak ez vált be. Tudom, mirõl beszélsz, volt, hogy beestem a sarokba a fáradtságtól... Éjszaka mindig rosszabb, ahogy a doktornõnk mondta, akkor minden jobban fáj. (Nappal lehet, hogy elterelõdik a figyelme.) Az esti tej zsírdúsabb, lehet, hogy ez okozza a nehéz éjszakákat. Húzd a kiságyát az ágyad mellé, gyakran egy kis simogatással megnyugtatható, ha még nem ébredt fel teljesen. Kitartást, tudom, nagyon nehéz idõszak, de hidd el, elmúlik. Boldog babázást.

Mindkét babám hasfájós volt. Hiába szedtünk Espumisant és Infacolt, nem használt sokat. Az hozott nekik egy kis enyhülést, ha hasra v. félhasra fektettük. Tudom, hogy nem ajánlják, de nekünk csak ez vált be. Tudom, mirõl beszélsz, volt, hogy beestem a sarokba a fáradtságtól... Éjszaka mindig rosszabb, ahogy a doktornõnk mondta, akkor minden jobban fáj. (Nappal lehet, hogy elterelõdik a figyelme.) Az esti tej zsírdúsabb, lehet, hogy ez okozza a nehéz éjszakákat. Húzd a kiságyát az ágyad mellé, gyakran egy kis simogatással megnyugtatható, ha még nem ébredt fel teljesen. Kitartást, tudom, nagyon nehéz idõszak, de hidd el, elmúlik. Boldog babázást.
ÚÚÚ nálunk is ez volt!Még álmában is fel-fel sírt a fiam!amióta hason alszik semmi baj vele!A cicizés közbeni köhécselés lehet attól hogy sok levegõt nyel!Vagy hirtelen sok tej ömlik a szájába!Próbálj cicizés elõtt fejni egy picit, hogy ne akkora lendülettel jöjjön a tej!Nekünk ez vált be!Most 7 hetes, és 2 hete nem fáj a pocak!Elõtte én is állva aludtam!
Biztos, hogy hasfájás? Mi 2 hónapig hittük ezt, már mindent kipróbáltunk, de komolyan!!! Volt, hogy külön cumis üveget hozattunk (sajnos lefejt tejet kap) és semmi! Éjszaka üvöltött nappal nyögdécselt, de kiegyensúlyozott volt! Állandóan ébren tartotta magát és járt a lába mintha a hasa fájna! Azután kiderült, hogy ennek semmi köze a hasfájáshoz! A baba a pocakomban megszokta, hogy állandóan mozogtam, így õ isa és ez által nagyon mozgékony lett és csak az nyugtatja meg, ha mozgunk vele a legkülönb féle pózokban! Gyõzödj meg róla, hogy biztos, hogy az e!
A kérdező hozzászólása: Megfeszíti magát, bepirosodik, ahogy magas hangon visít, kézzel-lábbal hadonászik. Én is sokat mozogtam, de nem hinném, hogy van összefüggés. Ha pl. autóban van vagy ringatjuk, elvan egy darabig, de ha jön egy görcs, akkor ugyanúgy sír. Ha összeadnám egy nap jó ha 8 órát alszik és még csak 4 hetes.
Nagyon oda kell figyelni a böfiztetésre, mert attól is feszülhet a baba pocakja, ha lefelé megy a levegõ. Ne nagyon hagyjátok úgy lefeküdni, hogy nem böfizett. Az enyém nem hasfájós, de sokszor, ha nem böfizik, és mégis letesszük, egy idõ után sírva ébred.
Múltkor láttam egy professzort a hasfájós babákról tartott elõadást!A hasfájás a sok levegõ nyelésétõl alakul ki, és a mozgatástól!Szóval tévhit hogy tornáztatni kell a babát, és elmúlik!Minél többet ficánkol, annál több buborék szorul a beleiben hiszen nekik nem egy nagy buborék van, hanem a levegõ hab formájában van jelen a beleikbe, és ezt nehéz nekik kidolgozni!Nálunk a hason alvás vált be!A prof is ezt tanácsolta!És az is tévhit hogy a hasra fektetés nem egészséges!
Hozzájut mindig a hátsó tejhez is?
A kérdező hozzászólása: Átlag 10 percet eszik, 70-100 grammot.
A kérdező hozzászólása: És 2-2.5 óránként.

23. cn-tõl nagyon fáj a mellem és fõleg a mellbimbóm nagyon érzékeny. Lehet az utrogestantól? Ha nem akkor ez utalhat babára?

A hõm 37 fok két napja, de ez is lehet az utrogestantól is..ill. ha valakinek nem a gyógyszertõl volt és babás lett, kérem írjon. Az elõzõ hónapban is szedtem de akkor a 27 cn-on megjött az utro mellett is. A ciklusaim 25 naposak általában. Még annyit nem vagyon inszemes.

Legjobb válasz: 23.cn-tól elnézést az elírásért

A kérdező hozzászólása: 23.cn-tól elnézést az elírásért

Ti mit gondoltok ha egy lány 95/D-s melltartót hord? Az nagy vagy nem?

Legjobb válasz: Vágósúlyú a drága. A kockás has egy vézna gyereken olyan, mint a nagy mellek egy kövér nõn.

Vágósúlyú a drága. A kockás has egy vézna gyereken olyan, mint a nagy mellek egy kövér nõn.
Széles a héta, így nem tûnik olyan nagynak a mellmérete sem. Egy vékony lányon sokkal nagyobbnak tûnne. (pl 70D)
Az már egy tehén :D
Anyukádnak gratuláltam, máskülönben a hozzászólásom csak válasz volt, a reagálás jogán.
Gratulálok ehhez a beszólásodhoz!!! biztoss sokat gondolkodtál ezen, ja és akkor vedd anyukámat a szádra ha én is a tiedet!!!
Kicsiszívem, a 95 a 95 ventiméter a mell alatt mérve. Akinek a melle alatt mért kerület 95 centi az nem modell alkat, vagy nem tudja, hogy mekkora melltartó kell neki. a D meg a kosár méretet jelenti, az nagynak számít. Ha nem tudsz kultúrált lenni akkor jobb ha nem is kérdezel, te népmõvészeti fülesedény. Ott a videó, nézd meg, hogy egy normál alkató lányom mekkora az a melltartó...vadparaszt...gratulálok anyádéknak, hogy ilyen kedves embert nemzettek a világra.
Bírom már az ilyeneket akik mindenkinél okosabnak hiszik magukat, meg azt hiszed hgy beszélek a vakvilágba, sosem szoktam kervtelni vagy hülyeségeket írni, mindig a saját tapasztalataimat írom le, és szóljál hozzá nincsen nagy háta, meg nem is kövér a csaj, és 182centi, szóval ha nem tudsz valamit fogdd be a ppofád vagy ne írjj ide tartsdd meg magadnak!!!
annak akkora háta van mint egy leszállópálya, vagy kövér...a mell alatt mér 95 centi nem modellalkatra vall...nézd meg mit beszélsz te kb... http://www.youtube.com/watch?v=BtEnxg2ix2k
egy ferfinak miert kene tudnia mit jelent az hogy 95D, vagy 75B? azt tudom hogy a, b, c es igy mennek felfele, de abbol hogy D fingom nincs mekkora az a mell. 36F
*háta
Ez hülyeség, van olyan csaj ismerõsöm 95D-s a melle, csak magas, és nem kövér, mivel modellkedik , nah meg a másik hogy eredeti mert még 18 sincs, szóval ez hülyeség hgy csak kövér nõnek lehet akkora melle!!
Az nekem már túl nagy lenne.
Nem, nem nagy......:D
Az elég duci, 95-ös hát, az nem semmi.
Nyilván nagy.
10 es Úr Isten , :DD láttál már Nõi alsónemût közelrõl :D?? , esetleg szedtél le róluk :D?? , a válaszodat olavasva nem lehetsz egy nagy Don Juan xD, egyébként az A (kicsinek mondják) bár volt barátnõm akinek 75 A volt és szerintem nem volt kicsi pont tenyérbe illõek :D , a B az átlagos a C nagy a D-bõl meg vonjatok le következtetést......

Nagyon sok mindenből kimarad az ember ha nem megy Gólyatáborba?

Ostoba voltam és lekéstem a befizetést. Van barátn?m, meg inni itthon is tudok, de azért eléggé zavar, hogy mikb?l maradhatok ki. Fergetegesen jó szokott lenni vagy azért túl van értékelve?

Legjobb válasz: Nagyon jó, nekem egy örök élmény volt, még most, egy év elteltével is gyakran emlegetjük. Ott ismertem meg a késõbbi kolis szobatársaimat, vagyis orr beszéltük meg hogy együtt akarunk lenni, meg a felsõbb éveseket is. Kár kihagyni.

Nagyon jó, nekem egy örök élmény volt, még most, egy év elteltével is gyakran emlegetjük. Ott ismertem meg a késõbbi kolis szobatársaimat, vagyis orr beszéltük meg hogy együtt akarunk lenni, meg a felsõbb éveseket is. Kár kihagyni.
Én pár napja értem haza, és én nagyon jól éreztem magam, és nagyon sajnálom azokat, akik nem voltak, mert nagyon jó buliból maradtak ki.
Ugyan már, ha számít egyáltalán az ilyen fajta bulizás neked, akkor lesz rá még vagy háromezer alkalmad a tanulmányaid ideje alatt. A tábor résztvevõi nagyobbrészt úgysem emlékeznek semmire, miután kijózanodnak. Én személy szerint viszketek, ha meglátom egy programkiírásban, hogy "fergeteges", de kinek milyen az értékrendje :)
Baromi jó, tényleg életre szóló élmény, bár ha nem mész, akkor nem tudod, hogy mibõl maradtál ki, szóval nem is fog annyira hiányozni
A lényeges dolgokból nem maradsz ki. Ugyan úgy meg fogod ismerni a csoporttársaidat. Én nem bántam meg, hogy nem mentem tavaly. És ahogy írták: Lesz még lehetõséged bulizni.
Én is nem rég jöttem haza. Felejthetetlen volt. És ez nem csak egy szimpla buli, hogy elmész és rázod magad valami zenére. Ilyen alkalom nem lesz több, és itt ismered majd meg a csapat nagy részét. Életem végéig bántam volna ha kihagyom.
Nem, nincs.
A kérdező hozzászólása: Egyébként még egy kérdés. Elõfordult már veletek?
Velem igen :/ Sajnos nekem is ilyen godom van de nekem csak ha egy icipicit nagyobbra nyitom a szám már kattog...jó hagosan. Sajnos elkerülni nem tudod ezt meg kell szokni. Én már orvosnál is voltam ezzel de semmit nem tud kezdeni vele.
ha a barátodat/barátnödet nem zavarja, akkro te se foglalkozz vele.vagy próbáljatok meg oylan testhelyzetben ülni/állni, hogy ne , , kattogjon, , ..velem nem szkkott elöfordulni.

Egerben fogják szerintetek adni még az avatart? Ha nem akkor hol tudom megnézni? Mert nagyon szeretném megnézni cska ne volt időm megnézni.

Legjobb válasz: Azt nem tudom hogy Egerben fogják-e játszani, de Pesten és Székesfehérváron tuti adják. Nekem nagyon tetszett, 3D-ben láttam. :)

Azt nem tudom hogy Egerben fogják-e játszani, de Pesten és Székesfehérváron tuti adják. Nekem nagyon tetszett, 3D-ben láttam. :)

Azt mondják ha nem lesz mellette férfi nagyon nehéz életem lesz. Tényleg?

22 éves lány vagyok, csak egy nagynéném van, a szüleim meghaltak, pasim nincs. A rokonaim messze élnek, van apumnak 2 haverja aki néha segít a ház körül de már nekik is teher vagyok, amit persze meg is értek mert elege lesz egy id? utána az embernek (igaz apu adott nekik a halála el?tt kb 200 ezret "kölcsön" amit nem adtak vissza, + én is megfizetem ?ket ha csinálnak valamit) na mindegy. És az egyik?jük el?adta ma hogy "Így hogy nincs apád, és nincs pasid nagyon nehéz életed lesz, mert rá fogsz jönni hogy milyen nehéz a ház körüli teend?ket ellátni" Annyira rosszul esett mert így is mindig szégyenkezve kérem meg ?ket, mert tudom hogy én már mindenkinek teher vagyok, senki sem segít nekem szívb?l, senkit sem érdeke ?szintén a sorsom....

Legjobb válasz: Ha már úgy is fizetsz, legalább olyannak tedd, aki örömmel vállalja a feladatot. Keress más embert, az ilyen nem érdemli meg, hogy pénzt kapjon a munkájáért. Egyébként meg 22 évesen elõtted az élet, én is ennyi vagyok és nekem sincs párkapcsolatom. Majd lesz, ha jön végre az igazi. De ha egyedül maradnál is helyt tudnál állni, ahogyan több millió nõ is tudja élni a mindennapjait anélkül, hogy lenne mellette férfi.

1. Igen, nehéz lesz (lenne), DE még mindig könnyebb, mint egy rossz, boldogtalan kapcsolatban, csak azért, hogy legyen valaki. 2. Baromi fiatal vagy, majd ha 20 év múlva sem lesz senki, aggódhatsz. :) Én 31 évesen ismertem meg férjemet, nem késtél le semmirõl.
Ha már úgy is fizetsz, legalább olyannak tedd, aki örömmel vállalja a feladatot. Keress más embert, az ilyen nem érdemli meg, hogy pénzt kapjon a munkájáért. Egyébként meg 22 évesen elõtted az élet, én is ennyi vagyok és nekem sincs párkapcsolatom. Majd lesz, ha jön végre az igazi. De ha egyedül maradnál is helyt tudnál állni, ahogyan több millió nõ is tudja élni a mindennapjait anélkül, hogy lenne mellette férfi.
Szerintem ezt arra értette, hogy pl fa hordás, föld hordás fûnyírózás egy nõnek azért keményebb munka, mivel eredetileg gyengébbek lennénk mint a férfiak. De ez nem jelenti azt hogy egyedül ne tudnál boldogulni az életben. Az tény, hogy elég bunkó dolog volt ilyet mondani fõleg így.
Nem ugyanaz a szitu mint a tiéd, én albérletben éltem pár évig egyedül, és sehol a környéken nem volt egyetlen férfi ismerõsöm sem ( idegen város, szülõk nagyon messze). Sok mindent megtanultam, amit általában férfiak szoktak csinálni ( még budit is szereltem:) ) Szóval nincs igaza azoknak akik azt mondják hogy nem fogsz boldogulni. Dehogynem! Bár szomorú hogy ilyen helyzetbe kerültél, de biztos vagyok benne hogy talpraesett, erõs nõ lesz belõled ( vagy már az is vagy).
Most nem azért, mert vehemens feminista vagyok, de a szükség miatt, hidd el, olyan dolgokat is meg tud csinálni egy nõ, amit nem is képzelne magáról valaki! Nem vagy teher senkinek, õk a furák, hogy fizetsz nekik és még így nyilatkoznak...
Nincs olyan dolog a világon, amit egy nõ meg ne tudna ugyanúgy csinálni mint egy pasi. Ha szégyellsz segítséget kérni, fogj bele magad a dolgokba, egy idõ után rájössz mindennek a csínjára-bínjára. Interneted van: ha valamirõl fogalmad nincs utánanézel. Ha passz, kihívsz egy szerelõt, ennyi. Apukád haverja meg egy tuskó, elteszi a pénzt és még van pofája sértegetni, meg beszólogatni. Helyedben én jól meg mondtam volna a magamét. Hidd el ha gyengének, magatehetetlennek mutatod magad, még számos ilyen beszólásban lesz részed és nem kevesen fognak kihasználni. Legyél bátor, állj a sarkadra és vágj bele akár egyedül is a dolgokba, ne várj másokra hogy megoldják a dolgokat.
nem értem, ha fizetsz nekik, akkor mit szégyenkezel? Ha nem akarod õket, akkor fogadj fel valaki mást. ház körüli munkára mindíg lehet találni valakit
Önálló nõkét is meg tudod állni majd a helyed, ha akarod. Nincs szükséged feltétlenül férfire... de azért nyugodtan ismerkedj mert mégiscsak párosban szép az élet.
Ez igaz történet?
Szerintem környezetváltozás kellene neked, ami nem emlékeztet az elhunyt szüleidre...
Keríts másik munkásokat.Ha volt valami gondom, szóltam valakinek, valahonnan mindig kerítettem egy szakit, fizettem, megcsinálta, aztán ennyi.És bármirõl volt szó, senki nem húzta a száját, ez pénz volt neki.
Ember vagy, aki meg tudja oldani a problémáit. Ha sehogy sem megy, kérhetsz segítséget is, pl. elviszed az autódat a szervizbe. Nálunk talán sosem fog megszûnni az a szemlélet, hogy egy nõ képes maga megoldani a problémáit, mert van annyira értelmes.
Igen, tényleg nehéz az élet nagyon sok szempontból. És igen, igaza van azoknak, akik azt írják, hogy kényszerbõl mindent meg lehet tanulni. De én gyûlölök vízcsapot szerelni, gyûlölöm, hogy a legnehezebb férfimunkát is (amihez egy férfi fizikumára van szükség) nekem kell csinálnom, gyûlölöm azt, hogy ha nem tudok valamit és megkérdezem mástól, az alapból leoktat, lekezelõen beszél velem és hülyének néz. DE még jobban gyûlölném, ha megalkuvásból lennék együtt valakivel azért, hogy kevesebb problémám legyen. Úgyhogy marad az, hogy összeszeded magad és megtanulod, megcsinálod. Aki pedig azt írta, hogy fizessen meg valakit, hogy végezze el a ház körüli teendõket, azoknak felhívnám a figyelmét, hogy az ember sokszor nem szívesen enged be idegeneket a házába, udvarába, fõleg ha olyan környéken lakik, ahol nehéz megbízható embereket találni, mint pl nálunk.

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Nagyon felek hogy terhes maradhatok az elsonel ha nem vedekezzett . Most mit tegyek?

A tegnap vesztettem el a szuzessegem egy fiuval akit nagyon szeretek de nem a baratom csak a volt pasim vagyis az "elso pasim vol" mar 2 eve szakitotunk de a tegnap volt egy hazi buli es elhivott hozza es megtortent de azt hiszem hogy nem vedekezett o aszt mondja hogy ne feljek mert vigyazott most mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is mi az,hogy félsz,hogy nem védekezett?!ez nem csak a fiú dolga.attól,hogy az õ nemiszervére kerül a gumi,még neked is ugyanúgy kell errõl gondoskodni.ha teherbe esel,akkor nem mutogathatsz újjal,hogy te nem tehetsz semmirõl,õ a bûnös mert nem használt gumit.ugyanúgy a te hibád is! És természetesen lehetsz terhes,ugyhogy mindenképp vegyél egy tesztet,már csak azért is,mert tudom milyen rossz a bizonytalanság.hidd el amíg nem bizonyosodsz meg arról,hogy mi van,csak ez fog a fejedben járni.szorítok,h.ne legyél az!

Elõször is mi az, hogy félsz, hogy nem védekezett?!ez nem csak a fiú dolga.attól, hogy az õ nemiszervére kerül a gumi, még neked is ugyanúgy kell errõl gondoskodni.ha teherbe esel, akkor nem mutogathatsz újjal, hogy te nem tehetsz semmirõl, õ a bûnös mert nem használt gumit.ugyanúgy a te hibád is! És természetesen lehetsz terhes, ugyhogy mindenképp vegyél egy tesztet, már csak azért is, mert tudom milyen rossz a bizonytalanság.hidd el amíg nem bizonyosodsz meg arról, hogy mi van, csak ez fog a fejedben járni.szorítok, h.ne legyél az!
Azért várj még úgy 2 hetet a teszttel, addig úgysem mutatja ki.
lehetsz terhes.. csak azt nem értem, hogy te mért nem figyelsz a védekezésre.. mert ez nem csak a pasi dolga..
Feltételezem úgy érti a vigyázást, hogy kihúzta mielõtt elment. Rossz hírem van, ha pici is belédment teherbe eshetsz ha éppen peteérésed van, vagy lesz a következõ napokban. És hát az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat. De azért ne ijedj meg, kevés az esély. Mikor kell menstruálnod?
Tök mindegy, mikor van peteérésed, mert teherbe eshetsz bármikor!!!Felelõtlen voltál, a védekezés a te dolgod is!
hacsak tegnap vesztetted el még elmehetsz esemény utáni tablettáért. az a legbiztosabb, mert úgy tuti h nemlehetsz terhes. ha van nõgyógyászod keresd fel õt, ha nincs, menj be az SZTK-ba és mond meg h esemény utáni tabletta kéne. az aktus megtörténte után 72 órád van, hogy bevedd a tablettát
Hát ha olyan messze van még a menstruációd, akkor valószínûleg az ovuláció (peteérés) elõtt állsz még viszonylag sok idõvel, ez azért jól hangzik, ha valóban "normál" idõben van peteérésed. Remélem tanulsz az esetbõl, és legközelebb használtok óvszert. Ami ugye nem csak a terhességtõl, hanem a nemi betegségektõl is véd. Tesztet vegyél mindenképpen, ha megjön a menstruációd várdd meg a végét, és csinálj akkor (is) egy tesztet, biztos ami biztos. Sok sikert!
igeeeeen, pontozzatok le. eseményi utáni tablettát beneszedje senki, mer az vkik szerint nemhasznos. hamár lepontoztak...nagyonokos lepontozónak kívánom h eccer legyen szüksége az eseményutánira....
A kérdező hozzászólása: a honap vegen 29-30 sajnos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!