Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha megkérem a (8 db)

Csípni fog.
Akkor már inkább valami arctisztító nedves törlõkendõvel törölgesse meg alaposan a kezét, a fertõtlenítõ hatására felborul a hüvelyflóra és ugyanúgy kiújulhat a gombád.
Vannak elõregyártott átitatott törlõkendõk, törölje ilyenbe a kezét.
A kérdező hozzászólása: mire gondolsz ? a babapopsi törlõkendõ az nekem nagyon szétcseszi a Ph-mat :/
Miért kell autóban szexelni? Nem bírjátok ki hazáig?
A kérdező hozzászólása: Nemmindegy miért kell? Nem ez volt a kérdés!
tudod mit lehetne? hogy letörölgeti kézmosó kendõvel aztán meg lactacid feminával, az ilyen nuni törlõ-kendõ. Kimondottan jót tesz a hüvelyflórának. De csak egy ötlet, a fertõtlenítõ magában sem rossz, de akkor ne nyúljon rögtön beléd...
Tõzegáfonyás intim törlõkendõvel törölközzön meg vagy vigyetek két liter vizet és mosson kezet. Nem olyan nehéz és még el is fér az autóban......
A kérdező hozzászólása: oké akkor veszek intimkendõt. köszi

Az nagy gáz, ha megkérem a családom ( anyukám, nővérem), hogy segítsenek a nagytakaritásba, mert veszélyeztett voltam, sokat voltam kórházba is én nem tudtam emiatt nagytakarítani ( ablakok tisztítás meg ilyenek)és most vagyok szülés előtt 4 héttel?

Mennyire illik ilyet kérni? Nektek miben segített a családotok?

Legjobb válasz: Sajnos én is ilyen helyzetben voltam.Bent feküdtem a kórházban,és addig Anyukám eljött megcsinálni ezeket a nagy dolgokat.Azért van a családunk hogy ilyenekben meg még másban is segítsenek.Most hogy megszültem egyik héten anyósom másik héten Anyukám fõz.Sztem használd ki nyugodtan hogy vannak neked.Könnyû szülést neked.

Sajnos én is ilyen helyzetben voltam.Bent feküdtem a kórházban, és addig Anyukám eljött megcsinálni ezeket a nagy dolgokat.Azért van a családunk hogy ilyenekben meg még másban is segítsenek.Most hogy megszültem egyik héten anyósom másik héten Anyukám fõz.Sztem használd ki nyugodtan hogy vannak neked.Könnyû szülést neked.
te tudod, hogy milyen viszonyban vagy velük. ha jóban vagytok, nyugodtan kérd meg õket.
Szerintem ez abszolút természetes! Vigyázz magadra, te semmiképp ne pucolj ablakot, ne nyújtózz!!! És a családod is biztosan szívesen segít.
Én is mostanában tervezem a nagytakarítást, mert 3hét múlva festünk.A hugomat megkérdeztem hogy segít-e, (persze hogy segít), az anyósom magától ajánlotta fel, az anyut meg befogom:D.. Sztem tuti neked is segíteni fognak!:)
Szerintem a természetes az lenne, hogy kérni sem kéne... Nekem senkit nem kellett kérnem, anyum, anyósom, férjem mamája magától jött , és segített. Most is párom csinál meg, amit tud, és elcsodálkozik, hogy hogy bírtam eddig... Kitakarítja a fürdõt, elmosogat, porszívózi, boltba megy... Nem mindegy, ha veszélyeztetett vagy, ne nagyon ugrálj, hajolj, és ne mássz székre.. Nyugodtan kérj segítséget.
szerintem nyugodtan kérdd meg õket!nekem anyu egyik nap mondta, ha kell segíteni szóljak.a hétvégére tervezem az ablak pucolást, de azt hiszem befogom a párom :D 28hetes kismama, boldog babavárást
Szia! Én is az voltam, bár már most szabad mozognom, sétálnom, de azért erõlködni nem. Nálunk is hétvégén lesz nagytakarítás, és anyukám csinálja a zömét! ha jó viszonyban vagytok, ez természetes, ha kérni kell, kérd, mert az egészségetekrõl van szó, és az a legfontosabb. Te semmiképp ne emelgess, cipelj, nyújtózkodj! Ez egy ilyen idõszak, legfeljebb majd késõbb Te is felajánlod a segítséged! :-))) Jó egészséget! 36 hetes kismama
Én 28 hetesen nekiálltam probléma mentes terhességgel.Az ablakokat megpucoltam, bár lassan ment.Sokat pihentem közben, mert nem bírtam.Néhány dolgot még befejeztem ezen kívül.Estére le kellett feküdnöm, mert nagyon kemény volt a poci, nem bírtam fent lenni.Onnantól napokig alig voltam fent.Kinyílt a méhszáj.Egy hét szigorú fekvés lett belõle meg gyógyszer.Elötte problémamentes voltam, azért is álltam neki.Mégegyszer nem tenném!Nem szóltam elötte a családnak, gondoltam bírom én is.Tévedtem!Mivel Te veszélyeztetett vagy semmiképp ne állj neki.Ha nem akarod konkrétan megkérni õket valamiért (bár szerintem nyugodtan megkérheted, hisz ha nem lennétek jóban, akkor meg sem fordult volna a fejedben), akkor beszélgetés közben mond el nekik, hogy meg kell csinálni a nagytakarítást.Esetleg hozzáteheted, hogy szombatra tervezted, de félsz tõle.Biztos fel fogják ajánlani a segítséget.Amúgy nem gáz, szerintem természetes.:)
Szerintem is kérd meg a családod, hogy segítsen. Nekem nem nagyon van aki eljöjjön megcsinálni, 4 nap múlva szülök elvileg és az ablakok koszosak...(hiába pucoltam meg 2 hónapja se), így holnapra tervezem a megpucolásukat. Hidd el, úgy kívánom mint púpot a hátamra. Ha van aki segítsen nehogy Te csináld, fõleg ne ilyen állapotban. Ha meg nincs, hát hagyd, majd után megcsinálod (valamikor).
Remélem, hogy ezt te sem gondolod komolyan.
Nem hiszem hogy kiakadna, vagy bele menne, vagy azt mondaná hogy nem tartja jó ötletnek.
ez nekem kiakasztó, mivel nem engem kérsz meg h vegyem el :D amúgy nem kéne. a legtöbb lány megbánja ha elveszti csak úgy, tehát nem szerelembõl. hány éves vagy? 20-22 évesen még megértem a problémádat, vagy ha ennél idõsebb vagy, bár ekkor sem kell feltétlenül elveszteni, nincs veszve semmi, ha nincs veszve
Szerintem nem jó ötlet! Hány éves vagy?
miért nem olyan valakit választasz, akit szeretsz is?
Nagyon kiakasztó! >:( Szerelembõl veszítsd el!
elõbb fog teherbe ejteni mint gondolkodóba ahogy elnézem.
Én örülnék neki, de elõtte sokat beszélgetnék róla veled. Hogy bizti ne hamarkodd el. 19F
szerintem nem...örülni fog neki :D és elveszi.
Biztos azért, mert nem szeret senkit.

Lányok megtennétek a legjobb haverotoknak aki tetszik azt hogy lesz*pjátok ha megkér rá mert nagyon szeretné?

Kort is kérek.

Legjobb válasz: Tuti nem.Tegye meg neki a barátnõje.Ha meg nincs keressen valaki mást,mondjuk hivatásost. 24L

Tuti nem.Tegye meg neki a barátnõje.Ha meg nincs keressen valaki mást, mondjuk hivatásost. 24L
Igen, 16/f De csak mert férfitársamnak jót akarok!!:D:D
Igen. 9/F
***** ez a Purger Nóri vagy?* Automatikusan eltávolított tartalom.
"De azért nem ugyanaz kinyalni valakit mint leszopni valakit... " Sajnos. A nõk mindenben esély egyenlõséget akarnak, de egyes dolgokban mégis felsõbbrendünek gondolják magukat.
"De azért nem ugyanaz kinyalni valakit mint leszopni valakit... " No ez aztán bölcs gondolat volt, mondhatom...
De azért nem ugyanaz kinyalni valakit mint leszopni valakit... Plusz te fiú vagy. Alapvetõen bármikor készen állsz bármilyen szexualitásra. Ez biosz. A nõ meg válogat. És nem enged minden suttyónak. Ez dettó biosz. 20/F
jaj a Purger! De jó nekem h egy városba élhetek felé, 3szoros hurrááá:D
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok. ha olyan lány barátom kérné hogy nyaljam ki aki tetszik nekem akkor persze hogy megtenném. ha leszop cserébe persze.
Dehogy tenném! Te meg tennéd? 24 N
persze cicafiú
persze! 18/L Purger Nóra.
18/L bocs lemaradt
Biztos hogy NEM. Egyetértek az elsõ válaszolóval. amugy is egy értelmes ember nem kér ilyet!
nem. egy barát ilyet sosem kér, plusz egy barátnak ezt nem tenném meg. L/18
Megtenném. Szeretem Õt. <3 18L

Nagyon ciki ha megkérem az orvost, hogy hagy vegyem fel telefonnal az uh vizsgálaton a monitor képét?

Sztk-ban csinálják és az egész családom szeretné látni, amit én is. Vagy inkább meg se említsem?

Legjobb válasz: Én fényképezõgépet vettem, és mindig megkértem az orvost, hogy hadd fényképezhessem le a vizsgálatok végén akimerevített képet. A családom imádja. :-)

Én fényképezõgépet vettem, és mindig megkértem az orvost, hogy hadd fényképezhessem le a vizsgálatok végén akimerevített képet. A családom imádja. :-)
Ja, elírtam. nem vettem, hanem vittem.
Mi ezt úgy csináltuk, hogy bejött velem a férjem, és szó nélkül maga elé tartotta a telefont, amivel felvett mindent. Még nekem se esett le, hogy veszi. Azt hittem, már megint a telefonjával szórakozik. Ha lenne kísérõd, meg tudná így csinálni. Orvos meg úgyse azt nézi, hanem téged meg a babát vizsgálja. Szerintem abszolút nem ciki, ha erre gondolsz.
elõzõ vagyok. a felvétel amúgy nem lett olyan jó :)
Nálunk a vizsgálatot felírják dvd-re ha kéred.Persze valamennyit kérnek érte, sajna arra nem emlékszem mennyit.
Az uH-ra bemehetnek veled. Lehet, hogy csak egyikõjük, de bemehet valaki. Én nem venném fel, esetleg képet kérnék. 39+6km
Szia! Nekem nem tud képet adni, de már az 1. alkalommal mondta, hogy ha akarom, fényképezzem le a telefonommal a monitort. Úgyhogy egyáltalán nem ciki.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszolóknak!
Tündérem, ha tetszik miért mondtál nem-et? Mondjuk ez eleve nem olyan dolog amit kérdezni kell hanem megtenni, aztán vagy bejön vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Azért mondtam nemet, mert féltem, hogy nem lesz a dologból semmi, csak egy csók és kész. De mostmár ez sem érdekel, csak csókoljon meg. :)
Ne kérdezz, tedd! (Támadd be!)

. A kerdesem az hoy a baba veszelyben vane? Lessze eselyem kihordani? megkerem szepen ha leet oszinten valaszoljanak mert nagyon nem szeretnem elvesziteni ezt a babat. Koszonom szepen

13/14 hetes teres vagyok volt egy minimalis verzesem es feerjet talaltak a vizeletemben,valamint kozben magas a vernyomasom .Voltam dokinal aki 3 napra beutalt a korazba utana azaengedet de azt mondta teljes agynyugalom.Avernyomasom kezeles alatt all.Nagyon felek mert az elso teresegemet 8 etesen elveszitettem,a masodikat pedig kiordtam de nem volt magas vernyomas csak gorcsoltem rendszeresen es igy szinte vegie agyban voltam.

Legjobb válasz: Hát ha õszinteség, akkor az leszek. Az esély minden terhességnél megvan, hogy nem marad meg...és nem csak a 12. hétig. Ennél a terhességnél nagyon sok nehezítõ körülmény is van még. Mindenképpen követni kell az orvos utasításait és pihenni. Rengeteget. Kívánok mindezek ellenére gondtalan babavárást.

Hát ha õszinteség, akkor az leszek. Az esély minden terhességnél megvan, hogy nem marad meg...és nem csak a 12. hétig. Ennél a terhességnél nagyon sok nehezítõ körülmény is van még. Mindenképpen követni kell az orvos utasításait és pihenni. Rengeteget. Kívánok mindezek ellenére gondtalan babavárást.
Nézd, ha hazaengedett a doki annak oka volt, Nyilván nem olyan súlyos a helyzet, hogy folyamatosan kórházban kelljen lenni. Igenis jó esélyed van kihordani a babát, csak szigorúan tartsd be amit a doki mond, szedd a gyógyszereket és járj el a vizsgálatokra.
Fehérje, vagy fehérvérsejt volt a vizeletedben? Fontos ahhoz hogy válaszolni tudjunk.

Az időutazó felesége című film kezdetekor, a nő egy dalt énekel, ami nekem nagyon megtetszett, és ha valaki is. Meri megkérem írja le a dal címét és azt aki énekli?

Egy orosz dal azt hiszem:D

Legjobb válasz: http://www.amazon.com/Time-Travelers-Wife-Motion-Picture/dp/.. Ezek között?

A kérdező hozzászólása: koszonom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!