Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha még nem kerestem (4 db)

Az nagy baj, ha még nem kerestem fel az új védőnőt?

most vagyok 36. hétben, az a lényeg, h most hétvégén költözünk be az új lakásba, és még nem kerestem meg az ottani véd?n?t, aki eddig gondozott (albérletben laktunk), nála 32 hetesen voltam utóljára, azt mondta, h nála sajna ennyi volt, mivel az a véd?n? fog gondozni, és kijönni, ahová költözni fogunk, ezt tudom, de nagy baj, ha csak jöv? héten fogom felkeresni, ki fog jönni háznéz?be?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz!A lakcímedet kell mindenképpen átírni a kiskönyvben.De jövõ héten tényleg látogass el hozzá!

Szerintem egyáltalán nem gáz!A lakcímedet kell mindenképpen átírni a kiskönyvben.De jövõ héten tényleg látogass el hozzá!
Minél elõbb, annál jobb:-) Baj nincs, de keresd fel mielõbb. Igen, ki szoktak menni már szülés elõtt is. 36 hetesen meg vizsgálatok is vannak. Megvan minden papírod? Már csak emiatt is menj el hozzá:-)
A kérdező hozzászólása: minden papírom? mire gondolsz pontosan? egyébként dokihoz is rendszeresen járok, meg a régi védõnénihez is rendszeresen jártam, de õ olyan tündéri volt, ez meg állítólag egy vén banya...:) lehet ezért halogatom?!..:)
Szerintem ha telefonálsz a védõnõi hivatalba, az is elég... ha nagyon meg akarod úszni :)
Hát lehet most megúszod, de ha megszületik a baba, úgyis kimegy sokat hozzátok, kell a kapcsolattartás, jobb ha barátkozol a gondolattal, a babád érdekében.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) persze, persze mindenképp el fogok menni, csak annyira sajnálom a "régit", dehát ez van, annyi félét olvastam, van aki egész terhesség alatt volt 3x, van aki kéthetente, van aki 8. hónaptól hetente, fura, h ennyire eltér..

Az lenne nagy segítség ha valaki osze állítana nekem egy reggeli tornát, délit, és estit? Mert magamnak nem tudok. Mert magamtól nem csinálom meg . Mert úgy nem kihívás .! googlen kerestem . De azzok nem valami jó!

focival , futásal , karioval kapcsolatos dolgokat is szeretnék !! .. nagyon megkoszonem ha segitenétek !!

Legjobb válasz: ha van idõd: Reggel. : felkelsz-->reggelizel keveset, aztán rá egy fél órára 15 perc futás, aztán 30 fekvõtámasz és 30 guggolás.:) És ezt többször amennyiszer bírod :) este kell többet edzeni :) szedj mellé creatine monohydrátot :) az megdobja teljesitményedet és látszani is fog rajtad :) . és nem káros. :) este kell többet edzeni :) egyél normálisan:) Te döntöd el hogy mennyit bírsz :) de minél többet ;) sok sikert :* :D:D:D

ha van idõd: Reggel. : felkelsz-->reggelizel keveset, aztán rá egy fél órára 15 perc futás, aztán 30 fekvõtámasz és 30 guggolás.:) És ezt többször amennyiszer bírod :) este kell többet edzeni :) szedj mellé creatine monohydrátot :) az megdobja teljesitményedet és látszani is fog rajtad :) . és nem káros. :) este kell többet edzeni :) egyél normálisan:) Te döntöd el hogy mennyit bírsz :) de minél többet ;) sok sikert :* :D:D:D

Hogy találjak meg valakit facebook-on, ha a neve nagyon gyakori, több száz találatot kihoz, és nem tudom az email címét? A munkahelyét és lakhelyét nem adta meg, úgy is kerestem, de nem hozta ki.

Legjobb válasz: Csak a név alapján lehet keresni, majd azt szûkíteni városra, munkahelyre, iskolára. Találat is csak akkor van, ha ezeket megadta, és publikusak, és kereshetõ a profilja. Más módszer nincs, esetleg ismerõsök ismerõsén át, de ott is elakadhatsz amint találsz egy privát profilt, és nem tudsz tovább lépni egy szintet.

Csak a név alapján lehet keresni, majd azt szûkíteni városra, munkahelyre, iskolára. Találat is csak akkor van, ha ezeket megadta, és publikusak, és kereshetõ a profilja. Más módszer nincs, esetleg ismerõsök ismerõsén át, de ott is elakadhatsz amint találsz egy privát profilt, és nem tudsz tovább lépni egy szintet.


A kérdező hozzászólása: nem :D angolul énekelt a csajszi, és szerintem a szám már lehet olyan jó 8-10 éves , vagy több is :) )
Bár ez nem olyan régi, de csak erre tudok tippelni. http://www.youtube.com/watch?v=RvjML3-66SA


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!