Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha még (1449 db)

Nagy gáz ha utálom az energiaitalokat, mű kajákat? Az is, ha még nem volt ½pasim½?

Az összes oszt.társam oda van az ilyen energia sz.rokért meg az olyan kajákért,aminek a fele műanyag. A lányok fele minden 2 nap mással ½csókolódzik½,játszák a ribit.... Am.most megyek 7edikbe...

Legjobb válasz: nem vagy egyedül...nekem se volt még pasim..nem iszok energiát..a mûkaját se nagyon eszek sokszor 3 hetente-hónaponta(mármint pizza-hambi-gyros ilyenek-) és énis most megyek 7.-be :)

nem vagy egyedül...nekem se volt még pasim..nem iszok energiát..a mûkaját se nagyon eszek sokszor 3 hetente-hónaponta(mármint pizza-hambi-gyros ilyenek-) és énis most megyek 7.-be :)
A kérdező hozzászólása: Juj, végre valaki <3 :) Imádom a pizzát, de persze CSAK az otthonit :) Amit anyu vagy mama csinál
én is csak aztt
Amúgy a Gyros nem mû kaja, mert elõtted fõzik vagy sütik vagy mit csinálnak az, hogy lehetne mû?
A lányok fele minden 2 nap mással csókolódzik." Ezt a tulajdonságot úgy hívják [email protected] Felnõt korukra se lesznek mások, mert ezt, és így szokták meg. Szeretnél [email protected] lenni, csak azért mert a többség az? Nagy gáz? Na bocs, lehet hogy durva voltam. Energia ital, hát valamitõl be kell ennyire hülyü[email protected] Nem iszod, ezért normális vagy! Ajánlom figyelmedbe a negyedik bekezdést. http://www.egeszsegkalauz.hu/taplalkozas/energiaitalok-karos..
Gáznak érzed? Akkor az! Nem érzed annak? Akkor nem az!

Mikor vésik a fogat? Vagy ha egy kicsi még nem tört le akkor még kitudja húzni? Ha vésik akkor az nagy fájdalommal meg sok vérrel jár? :S

Legjobb válasz: Az én bölcsességfogamat mûtétileg vésték, fúrták, mindent csináltak vele, fájt, de teljesen elviselhetõ volt, kicsit leizzadtam alatta, de nem az a falat kell kaparnom típusú fájdalom volt, pedig sokáig tartott, mire nagynehezen ki tudták szedni. Rosszul hangzik, hogy vésés, de nem annyira borzalmas.

Az én bölcsességfogamat mûtétileg vésték, fúrták, mindent csináltak vele, fájt, de teljesen elviselhetõ volt, kicsit leizzadtam alatta, de nem az a falat kell kaparnom típusú fájdalom volt, pedig sokáig tartott, mire nagynehezen ki tudták szedni. Rosszul hangzik, hogy vésés, de nem annyira borzalmas.
szia! Nekem baleset miatt 2 éve kitört a bal felsõ szemfogam. A gyökér bennmaradt, azt úgy vésték ki. Akkora lyuk volt az ínyemen, hogy a mutatóujjam belefért volna. De én szájsebész injekciót kaptam (nem kellett ki se menni, beadta, már véste is) semmit nem éreztem. A fejemet is levághatta volna. Viszont nagyon vérzett, elég nehezen gyógyult be.


Sajnos ez azt jelenti hogy még nem zártad le teljesen. Probálj tovább lépni akkor fog sikerülni
Ez azt jelenti, hogy nem léptél túl rajta. Majd ha teljesen közömbös lesz az is, hogy talált egy másik embert, esetleg örülsz annak, hogy végre boldog, majd akkor lépsz túl rajta igazán. Most ez a helyzet viszont még azt jelenti, hogy szereted. Vagy csak birtokolni akarod.
Nem vagy még túl rajta. Akkor leszel, ha már nem érdekel egyáltalán. Az sem, van-e új nõje...
Akkor bizony nem szakadtak meg a kötelékek.
A kérdező hozzászólása: és hogy tudnék túl lenni rajta? már annyi féle képpen próbáltam... másokon sikerült pár hét alatt, mostmár tényleg örülök annak hogy boldog, és semmi érzést nem vált ki belõlem. de nála nem megy. valaki hasonló szituban volt? :S mit tegyek?
Nekem volt, hogy egy fiútba télleg szerelmes voltam..Õ volt az, akibe eddig tényleg.(Pedig vele nem is jártam!:) )Azt hiszem már teljesen túl vagyok rajta.:) ) Én más fiúkkal ismerkedtem, meg õt is ritkábban láttam. Így, lassan túlvoltam rajta.:) Sok sikert neked is!;) L.15
Én jártam egy fiúval fél évig (de elõtte nagyon sokáig barátok voltunk), aztán szakítottam vele , mert hülyeséget csinált. Egy évvel késõbb már tök más utakon jártunk, és msn-en megkérdezte, hogy járunk-e, de nemet mondtam, mert alig tudtunk volna találkozni. Aztán hónapokig nem beszéltünk, majd arról írogatott hogy hány csajt dugott meg (persze csak hazudott mert nagyon fiatal volt), meg hogy mennyire szeretik egymást a barátnõjével, és rohadt féltékeny voltam, sõt még mindig, pedig már nem szeretem. Csak nem tudom elfelejteni. Van ilyen!
Egyszer csak azon veszed majd észre magad, hogy vége. Nem érzel semmit. Ilyen egyszerû, ne aggódj. Magától megoldódnak a dolgok, csak az ember türelmetlen kivárni :)

1 nap 50 ml gucci parfümöt elhasználok. Sokan leszólnak ezért hogy az nagyon sok, meg lehülyéznek Szerintetek az tényleg sok? Ha igen akkor menyi a napi normál fújás?

Legjobb válasz: jézusom:O 3 fújás elég reggel aztán ha nem elég tartós,akkor újrafújod délben,megint hármat és aztán négy körül.

jézusom:O 3 fújás elég reggel aztán ha nem elég tartós, akkor újrafújod délben, megint hármat és aztán négy körül.
Nagyon sok. Ennek az adagnak legalább egy hónapig kellene bírnia. Nálam a mennyiség napi 2x 2 fújás.
Hogy bírnak veled egy légtérben lenni mások? :) Bizony, hogy sok! Az elsõ írja jól.
hát ha ilyen gazdag vagy akkor 100 ml-t is elhasználhatsz egy nap nyugodtan amúgy igaza van annak aki mondta neked hogy bûzlesz tõle nagyon tömény szaga és ennyinek már szaga van nem illata
A kérdező hozzászólása: Gazdasági igazgató vagyok 1 pesti cégnél. Amúgy nincs szükségem ezekre a roszindulatú hozzászólásokhoz. Megtudtam amit akartam az elsõ válaszadótól, szóval... Lehet hogy nagyképûen hangzott az hogy "netto 2 milla a fizetésem".Bocsánat ezért
tuti kamu kérdés:S akkor kb minden 5 percben kellene magadat fújnod:S
Naaaaaa, azért napi egy üveggel elhasználni... Max, ha folyamatosan fújkálod, de akármilyen jól bírod, ennyitõl már mindenki rosszul lesz, mert azért töményen vegyi anyagok... Meg nekem is lehet nettó két millás fizum... igaz évente... Szóval nem kérdõjelezem meg a dolgot, de a mennyiséget igen. xD És ha tényleg ilyen nagymenõ posztig eljutottál, invesztálj bele egy etikett-protokoll képzésbe is légyszi, mert elég alap dolgokkal nem állsz jól, úgy tûnik. Jobb helyeken elvárás. De csak egy tanács. És egyet nyakra, egyet csuklóra, egyet fül mögé bõven elég.
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális ember. Köszi a tanácsodat, de ez nem kamu kérdés.. Nem folyamatossan fújkálom magamat XD. Reggel az elõ harmadát, délbe a másodikat és este a harmadikat.
Nem fájdul meg az ujjad attól, hogy annyiszor lenyomod a fújókát? Mert nekem nagyon meg tud, 10-12 fújás után már érzem... (mondjuk én tisztítószert szoktam fújkálni, no nem magamra, hanem a csempére :D) És szerintem is kamukérdés. :D Ráadásul még egy gagyi parfümbõl is sok(k) ennyit kifújni, nemhogy egy eredetibõl, aminek az illata tényleg sokáig tart, és jóval töményebb... (nekem van egy "óccsó" avonos parfümöm, de ha reggel befújom magam vele, még este is érzem. pedig csak a fülem mögé fújok 1-et 1-et.)
parfümbefújási módszerek: felfújod magad felé a levegõbe és alá állsz így rád pereg. comb, térdhajlat, csukló, haj , dekoltázs, fül mögé sosem tesszük mert a. nyomot hagy a bõrön, idõvel bebarnul ott a bõr, b. ott találkozik az eredeti testszagoddal, és nem érvényesül az illat. hajmosás után ha befújód még vizesen egy hétig is kitarthat. ha befújod a karkötõdet akkor is érzik.
Fürödni kellene..
lol, utolsó :D
szerintem inkább 5ml-re gondol!
Figyu, nem akarok paraszt lenni, de ha már ennyien megszóltak, akkor lehet benne vmi. Persze lehetséges, hogy csak irigykednek, de inkább annak nagyobb a valószínûsége, hogy szinte kb. megfulladnak az illatfelkhõtõl, ami beburkol, mert egy csomó ilyen ember mellett utazom pl. buszon, szval nem ritka... próbálj meg egy kicsivel kevesebbet fújni fokozatosan, hidd el, bõven elég ahhoz kevesebb fújás, hogy rajtad maradjon...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak Igazad van, most már belátom tényleg kevesebbet kéne fújnom magamra. Csak tudod nem voltam nagyon járatos a parfümök használatában, viszont nagyon megtetszett az illata. De most már vissza fogok venni a használatából
Mivel foglalkozol?Engem is beajánlhatsz:-))))
*Mert egy normális ember NEM így írja
akinek jól megy... de nem vagy te egy kicsit elszálva? "nettó 2 milla a fizetésem.." Most ez dicsekedés? Mert egy normális ember így írja... Ezért van ez a mondás: buta ember azzal is dicsekedik, amije nincs, az okos pedig azt is letagadja, amilye van... És bocsi, de szerintem nagyon büdös lehetsz, én van, hogy csak reggel fújok be 3x a nyakamnál és érzõdik még este is...
nem vagy még asztmás?
Nem tartom valószínûnek, hogy az a "gucci" amit te használsz eredeti lenne.Mert képtelenség kibírni naponta ekkora mennyiséget mind fizikailag, mind anyagilag... De konkrétan a kérdére válaszolva nagyon sokk. Próbáld ki az eredetit... Ja, és attól, mert te nem érzed magadon az illatot, nem azt jelenti, hogy elmúlt, csak azt, hogy a te orrod már hozzászokott, és nem is veszed észre... Naponta 2*2 bõven elég.(az eredetibõl)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Az utolsónak: nettó 2 milla a fizetésem tehát megengedhetem magamnak. Nem a pénzel van a gond, azzal hogy sokan panaszkodtak hogy bûzlök a parfümtõl:)
A kérdező hozzászólása: És eredetit használok
Nem akarsz venni nekem egy 150 ml Ópiumot? Tudod, már fogy egy éve spórolgatok vele. :9 Én csak hosszabb napokon használom, max 3 fújás fül mögé, dekoltázsba. Jó neked. Ha te így érzed jól magad, akkor szard le a többi embert. Tudod, a hajléktalanok is felszállnak a villamosra...
A kérdező hozzászólása: Útolsónak: ha ismernélek biztos vennék neked:)
ha ennyire tetszik az illat, vásárolj be belõle jól, és fújd szét a lakásban, átveszi minden ezt az illatot, és jó lesz:P én biztos ezt csinálnám.
Ha ilyen sok a fizud, akkor valami nagy volumenû munkád lehet, de írni nem tudsz, az tuti. És ennyi parfümöt naponta elfújkálsz, nem gondolod hogy nagyon gáz?? pénzed sok, eszed kevés. :D
:S nem értem szerintem tuti nem használsz el egy nap ennyi parfümöt:S akkor kb hány percenként fújod magadat???
Megkrdezhetem mit dolgozol?
pfejj...50ml, vazzeg te abba fürdesz?Elég undorító szagod lehet. Am nekem úgy jön le hogy ez kamukérdés.
ez azt jelenti hogy havonta kb 400.000ft-ot költesz parfümökre? ez azért jogi nonszensz. már bocs én ha már 6-7 fújást nyomok magamra az sok, de hát te tudod, de sztem is kamukérdés, nem hiszem hogy valaki is beveszi ezt!!!

A facebookon meg lehet tudni hogy kik és hányszor nézik meg az adatlapomat? Azt láttam már itt más kérdésekben h azt h kik nézik meg nem lehet. De azt hogy ha vki nagyon sokszor megnézi azt meg lehet vhogy tudni?

Legjobb válasz: szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?

szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?
Nem, ez ugyanolyan mint hogy kik nézik meg.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszek egy ilyen kérdést akkor abból egybõl következik hogy én nézegetem? Kérlek tekintsd meg az 1. mondat utolsó szavát.

Miért van az, hogy 14L létemre még a 70A-s melltartó is nagy? Ha csak türelem, akkor meg mégis, meddiig várjak még? Nagyon rossz!

Anyum azt mondja, hogy türelem, de már nagyon zavar, hogy az osztályban tényleg nekem van a legkisebb és még a nálam fiatalabbaknak is nagyobb van, pedig Anyának is rendes méret? van. És az a baj, hogy mindenki azt mondja, hogy várjak, de már nem bírok tovább és semmit nem tudok kezdeni vele. Nem akarok hatalmasat, csak, hogy én is elégedett legyek magammal.

Legjobb válasz: Nem értem, mi ez a melltartó-láz a mai általános sulisok körében, ha azt hiszed, hogy attól leszel felnõtt, vagy menõ, hogy cicitartód van a ruhád alatt (amúgy ki látja? kit érdekel?), akkor bazi nagyot tévedsz. Amúgy én se hordtam még melltartót ennyi idõsen, most meg tök átlagos, 75B a méretem.

Nem értem, mi ez a melltartó-láz a mai általános sulisok körében, ha azt hiszed, hogy attól leszel felnõtt, vagy menõ, hogy cicitartód van a ruhád alatt (amúgy ki látja? kit érdekel?), akkor bazi nagyot tévedsz. Amúgy én se hordtam még melltartót ennyi idõsen, most meg tök átlagos, 75B a méretem.
A kérdező hozzászólása: a normális válaszokat köszönöm, viszont azt tényleg nem tudom felfogni, hogy miért gondoljátok, hogy ez a legnagyobb problémám??!! Nem azért van az oldal, hogy kérdezzünk?? Ha meg csak rosszindulatúak tudtok lenni akkor meg sajnállak titeket, ha egy "nõ" ilyen akkor valóban nem akarok olyan lenni mint ti!!
15 vagyok és nekem is nagy az A-s... de én tudom hogy késõbb sem lesz nagyobb mert anyukámnak is nagy volt az A-s, csak akkor lett nagyobb amikor szoptatott... úgyhogy még mindig jobban állsz mint én! DE hidd el, 20 éves koroig még fog nõni!
Ez legyen a legnagyobb bajod egész életedben!!!!
Brühühû, veled együtt sírok, de komolyan. 28 vagyok, de nekem is nagy a 70A-s melltartó. Komolyan, vedd már észre magad! 18-20 éves korodig nõhet a melled! Hova sírsz 14 évesen? Mindenki más ütemben fejlõdik. Majd, ha 20 évesen is ennyi lesz, akkor kell csak beletörõdnöd (vagy kés alá feküdni). Egyébként se ettõl leszel nõ.
Én sem értem ezt a mell miatti aggódást, a kutyát nem érdekli mekkora melled van, téged sem korlátoz ez semmiben. Nem értem mi a baj vele. 70-es a hátméreted, magyarán egy nagyon vékony lány vagy, a vékonyaknak nem szokott nagy mellük lenni. Én 25 vagyok, de kisebb mellem van mint neked... sose zavart. Se engem, se másokat.
Ha kicsit hízol, akkor nagyobb lesz.
alakti = alkati
Ja, az lehetséges ám, hogy alakti adottságaid miatt felnõttként is lapos marad majd a melled. Ilyenkor vagy elfogadja magát a nõ, vagy plasztikai sebész... De ha már gyerekként ezen sipákolsz, akkor nem tudom, mi lesz veled majd akkor.
részben igazuk van meg kell hogy mondjam, értem én igen azért van ez az oldal hogy kérdezz, de ne törõdj ezzel inkább élvezd az életet, mert túl rövid ahhoz hogy ilyen apróságokon aggódj

10. nap 145-ös hcg szint, 15. nap 13 mm-es méhnyálkahártya, első lombik. Mik az esélyeim szerintetek? Kérlek, ha vkinek hasonló volt az esete, ossza meg velem. Nagyon vágyjuk már a babát.

Legjobb válasz: Szia nem nagyon értem a kérdést tehát ET után 10. nap 145 hcg szint??? Ha igen az nagyon jó nekem a lányommal ET + 10 nap 60 volt és rendben volt meg született most 4,5 éves..szóval szerintem nyugodtan bizakodhattok:) Gratulálok Légyszíves írd majd meg mi lett a vége a történetnek de ez nagy valószínûséggel baba:-D

Szia nem nagyon értem a kérdést tehát ET után 10. nap 145 hcg szint??? Ha igen az nagyon jó nekem a lányommal ET + 10 nap 60 volt és rendben volt meg született most 4, 5 éves..szóval szerintem nyugodtan bizakodhattok:) Gratulálok Légyszíves írd majd meg mi lett a vége a történetnek de ez nagy valószínûséggel baba:-D
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a válaszod, ma tudtam meg a 2.vérvétel eredményt:8, 5hcg."sajnos nem sikerült..elindult vmi ééés sajnálom"telefonon tudtam meg.Készen vagyok teljesen, de alig várom a következõ próbálkozást.Most 2 hónap lelki feltöltõdés..könnyû igy leirni, de nagyon bizunk a jövõben!Aki olvassa és kicsit együttérez velünk, minden jót kivánunk :-)

Az nagyon ciki, ha 15 évesen még nem volt pasim?

Vagyis volt,de az ilyen pár napos,csak csók volt más semmi.Meg mintha a szüleim is célozgatnának rá,hogy nem fogok találni magamnak pasit :S

Legjobb válasz: Ciki egy frászt! A hugom lassan 20 lesz és kb most kezd el érdeklõdni a pasik után. Pedig nagy dumás és jó fej, ráadásul jobban néz ki mint a nagyátlag. Most az õsök baromságokat hordanak össze meg, ugratnak le se szard,(hallasz még épp elég szart majd tõlük) mert akkor meg majd hiszti lesz ha becsúszik valami egetverõ tapló vagy egy gyerek aztán jöhet az abortusz. Szóval azzal kezd akit alaposan megismertél esetleg próbára is tetted h komolyan gondolja-e h szeret esetleg akik ismerik jó véleménnyel vannak róla, és akkor amikor te érzed jónak, egyébként még kis fruska vagy még ha biológiailag már alkalmas is a szexre, szóval hagyj még idõt magadnak!

Ciki egy frászt! A hugom lassan 20 lesz és kb most kezd el érdeklõdni a pasik után. Pedig nagy dumás és jó fej, ráadásul jobban néz ki mint a nagyátlag. Most az õsök baromságokat hordanak össze meg, ugratnak le se szard, (hallasz még épp elég szart majd tõlük) mert akkor meg majd hiszti lesz ha becsúszik valami egetverõ tapló vagy egy gyerek aztán jöhet az abortusz. Szóval azzal kezd akit alaposan megismertél esetleg próbára is tetted h komolyan gondolja-e h szeret esetleg akik ismerik jó véleménnyel vannak róla, és akkor amikor te érzed jónak, egyébként még kis fruska vagy még ha biológiailag már alkalmas is a szexre, szóval hagyj még idõt magadnak!
Ugyan miért ne találnál.De 15 évesen nem ciki az, ha még nincs pasid.Majd találsz olyat, akivel jól elleszel és ha ez 1 vagy 2 év múlva lesz esetleg, akkor sincs semmi.Nem mindenkinek van pasija már 15 évesen van akinek csak késõbb lesz.Nem vagy lekésve semmirõl sem, ugyhogy fel a fejjel.
Nyugodj meg.Nem ciki.Mostanában amugy is elég nehéz párt találni meg hát itt gyakorin is rengetegen teszik fel ezt a kérdést és sokan még 20 évesek.szoval nyugodj meg fiatal vagy még biztos találsz maganak egy jo pasit!:)
nyugi !:) majd úgyis eljön egyszer az igazi ne aggódj , az se jó ha már 15évesen valakinek 100pasija volt , sokkal jobban meglehet becsülni az olyan embereket akik nemcsak divatból járnak egymással:!anyukádékkal meg ne foglalkozz ha ilyennel piszkálnak tudják õk is hogy nem megy ez olyan könnyen
Nem ciki, 16 vok és 15 évesesen volt az elsõ csók az életemben.Mióta megvolt az elsõ csók azóta van barátom vagyis 21 hónapja.Én cikinek éreztem , de mondták h erre inkább büszkének kéne h legyek, mert nem adom magam oda minden pasinak.Úgy álltam hozzá h nagyon sokáig biztos nem lesz barátom, és hát egyszer csak jött vki akit megszerettem.A szüleid meg bocsi de kapják be nem hogy örülnének neki h nem állsz le minden 2. pasival.LÉgy büszke inkább.:)
az a "ciki" hogy ilyenen gondolkozol ne törõdj mások véleményével, ne hajszold magad olyanba amit késöbb megbánnál ha készen állsz rá és szeretnéd akkor legyen az elsõ
Egyátalán nem. Nagyon sok fiatal korú lány érez késztetést arra, hogy korán kezdejen bele egy szerelmi kapcsolatba, holott véleményem szerint egy kiskorú még nem kész az ilyesmire. Még ha testileg érett is vagy , lelkileg még nem biztos h készen állsz rá. A másik: Egy lány " a szerelmet" keresi, míg egy hasonló korú fiút az érdekel csupán, hogy minél több lányt tudjon megkapni. Azok a fiatal lányok akik korán kezdik el a párkapcsolatnak nem nevezhetõ szerelmi kalandjaikat, hajlamosabbak lesznek a könnyelmû viselkedésre. Én azt tanácsolnám neked, h csak akkor kezdj el pasizni komolyabban( értem ezt a csókon kívüli dolgokra) ha már érettnek érzed magad rá lelkileg is( pl.odafigyelsz a fogamzásgátlásra is, és komolyan veszed). Az h nincs pasid egyátalán nem ciki!!! Szóval nyugi!!!
Nem ciki!Fiatal vagy még!Nem kell semmit elkapkodni, majd jön egy srác akivel minden OK lesz!Nem kell azért pasi mert másnak van! Az elsõ hozzászólónak meg üzenem mutassa be a húgát!:D
nem gáz, a pasik az szeretik h azt a nõt õk birják elõször megszerezni. saját magamról tapasztaltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!