Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha korulbelul 1 (4 db)

Az nagy problema ha korulbelul 1 hetig osszevissza szedtem be a fogamzasgatlot?

Ezt ugy kell erteni hogy sokszor kesobb, mert 5kor szoktam es elofordult hogy kilenckor, fel tizkor, nyolckor, hetkor, szval vhogy igy, de a 12 oran belul voltam mindig.

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül pótoltad, akkor elvileg nem lehet gond hiszen az van a tájékoztatóba írva. Próbáld rendszeresebben szedni, de nem lesz gond szerintem!

Ha 12 órán belül pótoltad, akkor elvileg nem lehet gond hiszen az van a tájékoztatóba írva. Próbáld rendszeresebben szedni, de nem lesz gond szerintem!
Ez nem gond, én mindig reggel veszem be, hétköznak 7kor hétvégén meg 8-9 ahogy felébredek, ez nem gond, pár óra eltérés nem számít, csak ott veheted észre, ha már beállt hogy melyik nap és hány órakor jön meg, akkor az csúszhat, mondjuk nem délelõtt hanem délután jön meg. Ennyi, de egyébként semmi gáz nincsen.
A kérdező hozzászólása: koszi:)
Egyáltalán minek szoktál rá, pláne 13 évesen, hihetetlen...még gyerek vagy...most tedd le amíg nem vagy teljesen függõ, utána nagyon nehéz...
Egy idióta vagy. 15 éves vagyok, az összes barátom cigizik, nem vagyok kitaszítva attól, hogy én még ki sem próbáltam(nem is fogom). Ha meg nincs ennyi akaraterõd, rácsesztél, mert hatással lehet a melleid növekedésére is.
Káros a fiatal szervezed fejlõdésére, a melledre is hathat. Nem tudod befolyásolni a növekedését maximum hizással... de hát azt sem te válogatod meg, hogy hova menjenek fel a kilók. És tudom , hogy a kioktatásomra nem vagy kiváncsi DE hidd el, hogy mi akik egy kicsit idõsebbek vagyunk... Titeket kinevetünk és próbálunk jobb belátásra birni mert nekünk már vannak olyan ismerõseink sajnos akiken látjuk a cigaretta hatásait =( . A szüleitekkel meg nagyon elbeszélgetnénk.
Igen, meg fog, de nem csak a melled, hanem a magasságod is, sõt ha a kérdésbõl indulunk ki még, az agyi kapacitásod már is elkezdett össze zsugorodni. De az a lényeg vagány vagy a többi kis hug yos pics a mellett + nem közösítenek ki a péntek esti dizsiben.
A dohányzás befolyásolja a fejlõdésedet, de nem biztos, hogy amiatt kicsi a melled, de jobb ha leszoksz, mert nem egészséges, pláne 13 évesen.
A kérdező hozzászólása: a Szüleim nem tudják!
Egyébként az én családomban is nagy mellû nõk vannak, nekem még sem lett az. Hidd el, majd megnõnek. 13 évesen, sõt 14 évesen melltartóm sem volt. Igaz, hogy azóta változott a világ. Nem kell elkeseredni meg siettetni.
Apropó... szüleid mit gondolnak errõl? Hol vannak ilyenkor?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, a fejlõdõ szervezetben kárt tesz. 13 évesen meg fõleg ne dohányozz! Tudom, hogy menõnek tartod, 15-16 évesen én is így gondoltam, de kinevetnek az utcán, hidd el! Büdös, ráadásul undorító is. :S Van ismerõsöm aki 12 éves kora óta (már 10 éve) cigizik és nagyon undorítóan néz ki. Megfogta az ujját a száját a fogát a nikotin, egyszerûen lehetetlen megmaradni mellette, annyira büdös. És igen... nagyon gáz. Huszonéves fejjel gondolva.
Nem csak hogy a melled, de a magasságod sem nagyon fog nõni. Van egy ismerõsöm, igaz, õ fiú, de kb. 7. óta cigizik. A gyerek most 16 és fél éves, és alig magasabb nálam, ami elég nagy mûvészet az én 155 centimhez.
Tisztelt Hölgyem! Erre pontos választ így nem tudok adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Tisztelt Hölgyem! Erre pontos választ így nem tudok adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!