Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha korulbelul (14 db)

Az baj ha kisebb a pocakom a nagy átlagnál? Körülbelül fele akkora. Ez jelentheti azt, hogy kicsi a babóm?

Lassan 23 hetesek vagyunk,de nagyon pici a pocim. Egy oldalon megnéztem vagy 70 n?t 22 heteseket és már nekik is 2* akkora mint az enyém.

Legjobb válasz: Nem feltétlenûl jelenti azt,hogy pici.Ha úgy lenne biztos mondta volna a dokid,meg az Uh-s papírokon nyomon tudod követni a méreteit.Nekem meg hatalmas a pocim,még is átlagos méretû a kisfiam.Attól is függ milyen magas vagy.Én 158cm,így sokkal nagyobbnak látszik. Remélem picit segítettem. 31hetes kismami

Nem feltétlenûl jelenti azt, hogy pici.Ha úgy lenne biztos mondta volna a dokid, meg az Uh-s papírokon nyomon tudod követni a méreteit.Nekem meg hatalmas a pocim, még is átlagos méretû a kisfiam.Attól is függ milyen magas vagy.Én 158cm, így sokkal nagyobbnak látszik. Remélem picit segítettem. 31hetes kismami
nekem sokkal kisebb volt az atlagnal valaki eszre sem vette hogy terhesvagyok 7 honaposan, 9 hosan pedig max 7nek neztem ki, es szultem egy 3kg babat. udv.4hetes kisfiu anyukaja
Az elsõ vagyok(A kemény 158cm-el :) )és hidd el tényleg jobb, ha kisebb a poci.Örökmozgó voltam mindig, vendéglátásban dolgoztam, most meg sokszor alig birom átvonszólni a nagy hasamat egyik szobából a másikba, mi lenne ha még sokat híztam volna is.És egyre csak nagyobb lesz.Hidd el te is eléred majd azt az idõt , mikor a cipõd is alig tudod bekötni:)
Akar en is irhattam volna a kerdest, bar a vedonom nekem azt mondta azert kicsi mert nagyon magas is vagyok(bar sovany)es az elso gyerek..meg nem nyultak meg a szalagok..En 33 hetes vagyok es akkora a hasam mint a szomszedban levo csajnak aki a 4-5 honapban van.A baba attol rendesen fejlodik, nem lessz attol kisebb.Annyi jo van benne hogy nekunk kicsi hogy jol birjuk az utolso honapokat is, nekem meg most sem faj a hatam a hasam miatt(pedig most fejeztem be a takaritast, fozest es vasalast, a baba osszes ruhajat, stb).
Szia! Nekem se volt nagy pocakom a terhesség alatt, mégis 3400 grammal és 56 cm-rel született a lányom 4 hónapja! Lehet, hogy jól elfekszik a hasadban! Szülés elõtt egy héttel még nem hitték el, hogy mindjárt szülõk :) ! Boldog babavárást kívánok, 4 hónapos anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Én sem nõttem túl nagyra, 162 cm vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon megnyugtató. Köszönöm szépen. Jó neked, hogy már a babázásnál jársz.
A kérdező hozzászólása: És persze a többi kedves kismamának is, legyen pici vagy nagy pocakos! További boldog babavárást!
Én is 23 hetes vagyok, kicsi a pocakom, sõt, van aki észre sem veszi, hogy terhes vagyok, de nem aggódom. Ha baja lenne a babának, a dokid úgy is zólna az UH-n. Szóval nyugi!
38 hetes múltam, és nekem is picike. Sztem kb. 7hósnak nézek ki most. Vannak képeim ahol 19 hetesen laposabb a hasam mint valaha. A dokinak sem tetszett, el is küldött ellenõrzésre 35hét magasságában, ahol kiderült hogy a baba még nagyobb is a kelleténél. Úgyhogy ne aggódj, nem a poci méret számít. Boldog babavárást!

Az nagy problema ha korulbelul 1 hetig osszevissza szedtem be a fogamzasgatlot?

Ezt ugy kell erteni hogy sokszor kesobb, mert 5kor szoktam es elofordult hogy kilenckor, fel tizkor, nyolckor, hetkor, szval vhogy igy, de a 12 oran belul voltam mindig.

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül pótoltad, akkor elvileg nem lehet gond hiszen az van a tájékoztatóba írva. Próbáld rendszeresebben szedni, de nem lesz gond szerintem!

Ha 12 órán belül pótoltad, akkor elvileg nem lehet gond hiszen az van a tájékoztatóba írva. Próbáld rendszeresebben szedni, de nem lesz gond szerintem!
Ez nem gond, én mindig reggel veszem be, hétköznak 7kor hétvégén meg 8-9 ahogy felébredek, ez nem gond, pár óra eltérés nem számít, csak ott veheted észre, ha már beállt hogy melyik nap és hány órakor jön meg, akkor az csúszhat, mondjuk nem délelõtt hanem délután jön meg. Ennyi, de egyébként semmi gáz nincsen.
A kérdező hozzászólása: koszi:)

Ha körülbelül 100 cm-nyi vasfa van az aksimban, akkor mennyi idő múlva nem fogja vagy nagyon kicsit színezni a vizet?

Van bent 4 darab 20-25 cm-es és egy 10-15-ös darab vasfa, és eléggé színezik a vizet. (Jelenleg csak egy 20-25, meg egy 10-15 van, de már megvan rendelve még 3 20-25-ös)

Legjobb válasz: Azért írtam centiméterben, mert fogalmam sincs a súlyáról...

A kérdező hozzászólása: Azért írtam centiméterben, mert fogalmam sincs a súlyáról...
nem akarlak elkeseríteni de nagyon nagyon sok idõ... nekem van olyan vas fám amit kb. 20x kifõztem már és 1 év után is színezi a vizet... :D de volt olyan vasfám ami 1-2 hónap után nem színezett :D
A kérdező hozzászólása: Nem keserítesz el, annyira nem zavar, csak azért jobb lenne, ha nem színezné. :D Köszönöm a választ!
A vasfa valószínûleg évekig fogja. Nekem egy 25 centiméteres darabka egy év után is elintézte a közel száz liter vizemet egy szemvillanás alatt.
Vegyél purigent 1 nap alatt tiszta lesz a vized! havonta kell regeneráltatni!
Szerintem mindegy, mennyi van az akváriumban. Lehet, hogy csak az egyik színezi a vizet. Viszont készülj fel arra, hogy sokáig ilyen lesz valószínûleg. Egyébként ha téged nem zavar, akkor nem gond, a halak még lehet, hogy élvezik is. Olvastam - már nem is tudom, hol- arról, hogy nekik megnyugtatás a színezett víz.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, hát akkor barna aksim lesz, :D

Fiúk, körülbelül hányból hány lányt szólítotok le az utcán aki tetszik? Ha egy lány nagyon tetszik, miért nem meritek megszólítani?

A válaszokat el?re is köszi! :)

Legjobb válasz: Ha nagyon részeg vagyok mindet aki szembe jön

Ha nagyon részeg vagyok mindet aki szembe jön
Én kifejezetten utálom, ha leszólítgatnak az utcán, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élek. Egyszerûen idegesít és egyáltalán nem tartom szimpatikusnak. Fõleg, ha mindenféle idióta dumával próbálkoznak.
Nem szokásom az utcán leszólítgatás. 1. Ki áll le egy idegennel 2. Az utcán mindenkinek.van egy célja, ahova tart 3. Sokkal jobb helyek.vannak.
A kérdező hozzászólása: Naa, de látjátok fiúk, én is példája vagyok annak, hogy vannak lányok akik várják a bátor lovagot, aki odalép, megszólítja õket, és boldogan élnek míg meg nem halnak :D De ugyanakkor tudom hogy sok az olyan lány, aki egy életre elveszi a fiúk kedvét az ismerkedéstõl. :(
A kérdező hozzászólása: Ja, a mércés kérdésre a válasz: Nálam nincs mérce.. legalábbis külsõ szempontjából. Bármilyen közhelyes, de nálam a belsõ a legfontosabb. Mert lehetne száz izompacsirtám, de ha egy értelmes szót nem tudnak kinyögni, nem sokra megyek velük.. :)
Nem ijesztõ vagy hanem nagy kihívás...., inkább ez áll a gyávaság hátterében a fiúk részérõl.
Egyébként pont ugyanazért nem mernek megszólítani amiért te õket, mosolyogni könnyû és várni hogy hozzádrepüljön valaki:)
A kérdező hozzászólása: Hát én félek megszólítani õket, és igazad van.. :D Nem könnyû, én is ilyen téren önbizalom hiányos vagyok, teljesen zavarba jövök ha fiúval kell beszélnem.. :D Csak a külsõm miatt így is sok a negatív vélemény rólam, mi lenne ha még meg is szólítanék egy fiút? Attól félek, hogy könnyûvérûnek tûnnék..
Neked nem is kell megszólítani, csak küld a jeleket feszt(mosoly, kacsintás, hajad csavargatása stb...), ezután már levadászunk téged, elvégre mi vagyunk a férfiak és él bennünk a vadászösztön;)
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen! :D :) Csak akkor ne tessenek beijedni uraim! :)
OK;)
Én majdnem minden nõt leszólítok az utcán, és általában 70%-ban elérem a célom! Mindig ugyan azt a szöveget lököm! "Bocsi, nincs egy kis apród?"
Látod a fiúk meg az elutasítástól félnek, és van benne igazság mert krva szar érzés.
" fiúk meg az elutasítástól félnek, " Én ezért megyek biztosra úgymond, ha látom a lányon, hogy rám van gerjedve:)
Van fogalmad arról, hány jó csaj jön velem szembe az utcán csupán 10 perc alatt, aki tetszik is? Ha csak tizedével leállnék dumálni, akkor se érnék haza sose! Kábé olyan mint a halrajok meg a cápák esete: sokan kis hal összesereglik, és a cápa meg nem tud választani - a kis sprotnik ezzel védekeznek. Mit szólítgassak le egy olyan lányt, akirõl fogalmam sincs, hogy ki fia borja? Ettõl függetlenül a buszmegállóban jöttem össze a mostani barátnõmmel is, csak naponta találkozgattunk, és beszélgettünk elõtte. De akkor munkába mentem, és nem számított az idõ... :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, barátaim szerint is beképzeltnek nézek ki, de anyukám szerint csak azért, mert szép a tartásom és szép lány vagyok. De szerintem pont hogy kedves arcom van, nem tudom mi olyan ijesztõ rajtam. :D
Rengetegbõl 0-át.
Csak a tutira megyek..., ha tetszik de nem küld semmi jelet, akkor hagyom.Viszont ha küld jeleket és tetszik is akkor élek a lehetõséggel:)
A kérdező hozzászólása: :D :D Oké értem. Ez a jelzõs megoldás logikus. :) Csak azért kérdezem, mert sokszor tapasztalom, hogy a szemüket sem veszik le rólam, mégsem mernek megszólítani. Amúgy szerintem nincs az utcán megszólítással semmi baj. Ki tudja mit szalasztasz el, ha nem cselekszel.. :)
A kérdező hozzászólása: Iiigen, azt én sem, mert általában ez a "szia cica, van gazdád" típusú pasik jönnek oda. De volt már olyan is, hogy egy külföldi fiú nézett, utánam jött, elnézést kért hogy megszólított, majd mondta, hogy valóban a magyar lányok a legszebbek a világon. :) Azért jól esett, mosolyt csalt az arcomra, és egyáltalán nem idegesített. :) Aki van olyan intelligens, hogy illõen szólítson meg egy hölgyet, az a visszautasítást is illõen tudja kezelni. :) Szerintem.. :)
Pedig el kell viselned, ha már nekünk férfiaknak kell kezdeményezni ez a legkevesebb.
" Csak azért kérdezem, mert sokszor tapasztalom, hogy a szemüket sem veszik le rólam, mégsem mernek megszólítani." Ha mosolyogsz vagy "úgy" nézel rájuk akkor se mernek odamenni?
De ha jó passzban vagyok és egy olyan lányt látok akin látszik hogy érdeklem, meg engem is õ, szóval megvan a tûz akkor ritkán odamegyek:)
A kérdező hozzászólása: Sokszor akkor sem :D :( Elszégyellik magukat.. :/
10-bõl nullát az ilyesmi nekem sose ment:D ehhez kell nagy beszélõke h csak leszólíts valakit, egy olyan helyen sokkal könynebb ahova eleve ismerkedni járnak az emberek.
Akkor az önbizalommal igen csak hadilábon állnak, ha így se mernek megszólítani? Amúgy az átlagosnál szebb lányokhoz nekem is kell egy kis bátorságot gyûjteni, hogy megszólítsam ha szabad a pálya:D
Nagyon ritkán. Mozgó célpontra nem lövök, mert ki tudja, hova kell mennie, és mennyire siet. Álló célpontnál meg az a kérdés, hogy én mennyire sietek, illetve van-e férfi a társaságában. Ha van, akkor felejtõs. 24/F
A kérdező hozzászólása: Írtam már ki egy kérdést errõl a problémámról, mindjárt belinkelem ha érdekel valakit. :) Hátha érthetõbbé válik a fiúk félelme velem szemben.. :/
Aha.., gondoltam, hogy ez van a háttérben, hogy az átlagnál is szebb vagy, és ezért tojnak be sokan, hogy megszólítsanak. Egyébként lehet, azért sem mernek odamenni hozzád, mert azt hiszik biztos beképzelt vagy, nem állsz le akárkivel, fent hordod az orrod, tipikus sztereotípiák a szép lányokra. Amúgy milyen magas nálad a mérce?
Ott énis szoktam, mindig azzal kezdem, jajj de jól áll neked a buszmegálló, te is a buszra vársz?:DDd

Nagyon kis HIV-fertőzött vér is elég hogy elkapjam, ha bekerül a véráramba? És körülbelül mennyi idő alatt pusztul el a szabad levegőn? Az alkohol nem pusztítja el?

Legjobb válasz: az alkohol nem pusztítja, és nagyon kicsi is elég. A HÍV nem vicc, és nincsenek kibúvok. Ha esélyes ,hogy megfertõzõdtél, menj el a közeli ÁNTSZ-hez vagy õk csinálnak egy vizsgálatot ami névtelen, vagy meg tudják mondani,hogy hol lehet ilyet csináltatni. Mindenesetre óvszer nélkül ne szeretkezz addig senkivel, míg negatív eredményed nincs.

az alkohol nem pusztítja, és nagyon kicsi is elég. A HÍV nem vicc, és nincsenek kibúvok. Ha esélyes , hogy megfertõzõdtél, menj el a közeli ÁNTSZ-hez vagy õk csinálnak egy vizsgálatot ami névtelen, vagy meg tudják mondani, hogy hol lehet ilyet csináltatni. Mindenesetre óvszer nélkül ne szeretkezz addig senkivel, míg negatív eredményed nincs.
Egyáltalán minek szoktál rá, pláne 13 évesen, hihetetlen...még gyerek vagy...most tedd le amíg nem vagy teljesen függõ, utána nagyon nehéz...
Egy idióta vagy. 15 éves vagyok, az összes barátom cigizik, nem vagyok kitaszítva attól, hogy én még ki sem próbáltam(nem is fogom). Ha meg nincs ennyi akaraterõd, rácsesztél, mert hatással lehet a melleid növekedésére is.
Káros a fiatal szervezed fejlõdésére, a melledre is hathat. Nem tudod befolyásolni a növekedését maximum hizással... de hát azt sem te válogatod meg, hogy hova menjenek fel a kilók. És tudom , hogy a kioktatásomra nem vagy kiváncsi DE hidd el, hogy mi akik egy kicsit idõsebbek vagyunk... Titeket kinevetünk és próbálunk jobb belátásra birni mert nekünk már vannak olyan ismerõseink sajnos akiken látjuk a cigaretta hatásait =( . A szüleitekkel meg nagyon elbeszélgetnénk.
Igen, meg fog, de nem csak a melled, hanem a magasságod is, sõt ha a kérdésbõl indulunk ki még, az agyi kapacitásod már is elkezdett össze zsugorodni. De az a lényeg vagány vagy a többi kis hug yos pics a mellett + nem közösítenek ki a péntek esti dizsiben.
A dohányzás befolyásolja a fejlõdésedet, de nem biztos, hogy amiatt kicsi a melled, de jobb ha leszoksz, mert nem egészséges, pláne 13 évesen.
A kérdező hozzászólása: a Szüleim nem tudják!
Egyébként az én családomban is nagy mellû nõk vannak, nekem még sem lett az. Hidd el, majd megnõnek. 13 évesen, sõt 14 évesen melltartóm sem volt. Igaz, hogy azóta változott a világ. Nem kell elkeseredni meg siettetni.
Apropó... szüleid mit gondolnak errõl? Hol vannak ilyenkor?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, a fejlõdõ szervezetben kárt tesz. 13 évesen meg fõleg ne dohányozz! Tudom, hogy menõnek tartod, 15-16 évesen én is így gondoltam, de kinevetnek az utcán, hidd el! Büdös, ráadásul undorító is. :S Van ismerõsöm aki 12 éves kora óta (már 10 éve) cigizik és nagyon undorítóan néz ki. Megfogta az ujját a száját a fogát a nikotin, egyszerûen lehetetlen megmaradni mellette, annyira büdös. És igen... nagyon gáz. Huszonéves fejjel gondolva.
Nem csak hogy a melled, de a magasságod sem nagyon fog nõni. Van egy ismerõsöm, igaz, õ fiú, de kb. 7. óta cigizik. A gyerek most 16 és fél éves, és alig magasabb nálam, ami elég nagy mûvészet az én 155 centimhez.

Ha azt csinálom, hogy délután nem eszek semennyi szénhidrátot és a cukrot is nagyban kerülöm, akkor tudok így fogyni? És ha igen, akkor mennyi idő alatt és hány kilót? Körülbelül 7 kiló felesleg van rajtam!

Persze délel?tt se ennék sok szénhidrátot, csak egy keveset és emellett sok gyümölcsöt ennék ! És minden nap egy órát gyalogolok suliba... Ez így ér valamit ? : )

Legjobb válasz: szerintem ez jó. fõleg, ha a gyümölcsöt is inkább délelõtt fogyasztod.

szerintem ez jó. fõleg, ha a gyümölcsöt is inkább délelõtt fogyasztod.
Ez nagyon rossz egyoldalú diéta. Amúgy a gyümölcsökben is van szénhidrát. amiben nincs: húsok, zsírok, csak ezt nem hiszem, hogy bírod.... Egyél 5x 3 óránként. szénhidrátokból összetetteket: teljes kiõrlésû, magvas, korpás pékáruk, esetleg barna rizs, esetleg kevés durumtészta, gysümölcsök, zöldségek, stb. A 7 kilót 7-14 hét alatt fogyhatod le, normális a heti 0, 5-1 kg. Ha gyorsabban fogysz le, gyorsabban vissza is jön.
Elég ha este 6 után nem eszel semmit szerintem azt ki tudnád bírni és az tutira segítene fogyni érdemes lenne ki próbálnod...
Ha gyomorfekélyt szeretnél kapni, vagy egyéb bélbántalmakat, tényleg ne egyél semmit délután hat után. A táplálkozás addig tartson amig ébren vagy, lefekvés elõtt 1-2 orával már nem ajánlott nagyon eszegetni, hogy jobban aludjál. A második jól irta le, hogyna kéne táplálkoznod
Helló!! Egy javaslat!! Volt egy idõ hogy nem vagy csak alig ettem valamit még se fogytam sõt... A lényeg szinte egész nap eszem!Szó szerint , jó nem csokit meg cukrot, kerülöm a cukros italokat. Fél 6-ig megvacsorázom utána már semmit. Reggel 3/4 7-kor reggelizek és van hogy este pl. 72, 5 kg voltam reggelre 72kg. És ez szerintem sokat számít. Ja és tartós nem jönnek vissza a kilók.
A kérdező hozzászólása: Kööszi a válaszokat ! ; ) Ezek alapján próbálok majd étkezni.... : )

Egy ember szervezete körülbelül mennyi alkoholt bír el? Mennyit kell innia az embernek hogy bele is haljon? Ha mondjuk este hirtelen nagy mennyiséggel megiszik az ember olyan lehetséges hogy reggel már fel sem ébred?

Ne értsétek félre és csak egy általános kérdést tettem fel amire a válasz nagyon érdekel engem.

Legjobb válasz: 3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc

3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc
jah és az ezrelék az a véralkoholszintre értendõ
lehetséges. 2-3 évvel ezelõtt meghalt egy 17 éves fiú a kórházban, ahol dolgozom. barátai szerint 1 liter töményet ivott meg, bár ennél jóval több volt a gyomrában. szóval lehetséges, de ez nyilván az egyén szervezetétõl is függ.
nagyon érdekes ez a kalkulátor! kiszámoltam, ha mondjuk 21:00kor iszik az ember 9 pálinkát, és 22:00kor 2 Becherovkát, már bele is halhat... Nagyon döbbenetes!
Hát talán 1 alkalomtól nemis halsz meg de ha lelkiismeretesen évekig folytatod eme áldásos tevékenységet minden bizonnyal mihamarabb meg fog jönni a kívánt hatás.
biztosítás kalkulátorra keress rá googleben, belinkelném de nem engedi az oldal, az elsõ találat az lesz ami neked kell
Pont azoktól függ a leginkább a díj amiket nem írtál meg: kocsid típusa, kora, teljesítménye.
Tisztelt Hölgyem! Erre pontos választ így nem tudok adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!