Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha egyszer egy órával (3 db)

Az nagy baj, ha egyszer egy órával korábban veszem be a fogamzásgátlót?

(belara)Mennyivel csökkenti így a hatékonyságát? (még nem szedem egy hete)

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatót, rendesen, odafigyelve. Tudom hogy hosszú és unalmas, de megéri. Egyébként szerintem egy óra nem nagyon számít, legalábbis amit én szedek annál nem.

Olvasd el a tájékoztatót, rendesen, odafigyelve. Tudom hogy hosszú és unalmas, de megéri. Egyébként szerintem egy óra nem nagyon számít, legalábbis amit én szedek annál nem.
Ennél sem! Én is zet szedem! Egyszer véletlen késtem vele 2 órát, mert nem vittem magammal! Nem történt semmi! Csak ne legyen ez rendszeres! Mármint hogy késel vele!
Nem baj, de ha tudod, akkor mindig ugyanabban az idõpontban vedd be!
nem baj, nem véletlenül van az, hogy ha 12 órán belül pótolod akkor nincs gond. Persze ez nem azt jelenti, hogy rendszert kell belõle csinálni! Azért figyelj oda! Egyik barátnõm mindig lefekvés elõtt veszi be. Van hogy 11-kor, van hogy már 9-kor. Sõt ha bulizni megy beveszi 7 körül. Úgy tudom 3 éve szedi, és nem volt még belõle baj! Bár azért természetesen fõ a pontosság minden esetben ha megteheted!
pech, akkor csak "kaksizni" tudsz majd. feltéve ha nem törik bele egy pénisz
Ej-ej, azt hiszem tudom miért, nem adtad véletlenül azt a nevet neki, hogy Houdini? :D
Beszélj Dr. Bubóval.Õ majd megnyugtat
Akkor megszivtad!!!! Elmesz 1 orvoshoz s azok majd megmondjak h mi a bajod!!!
A lenyeg, hogy ne szexelj a parnanaci miatt!!
szerintem menekülj. már vadászik rád a CIA, az FBI, a NAVY, az NCIS, az Interpol, megy az NYDP meg mindenki más is ugyanis te vagy a kulcs az elromlott Csillagkapuhoz.
Ez nem gond - egészen addig, amíg a barátnõd nem tûnik el örökre... :) ))
lovagol?
Mert skorpió vagy.:)
A kérdező hozzászólása: De itt nem azon van a hangsúly h nem bírnak, hanem h nem tudnak elfelejteni (A):D
És honnan veszitek h azért ilyen mert skorpió ? (Én is skorpió vagyok, szokták rám mondani h kegyetlen és rideg vagyok! De inkább másmiatt van h sokan nem bírnak, sztem)
A kérdező hozzászólása: Jóvanmáá :DD Mindenkit felpontoztam:D, de írjatok méég:D
Naa pontozd már fel a barátnõdet:D ££
Ebben van valami! :DD Sajnos ezen már nem is tudsz változtatni:(
Lehet, hogy nem hiszel/sokan nem hisznek az ilyesmiben, de a horoszkóposdinak van némi valóságalapja.Ha érdekel a válasz a kérdésedre, ajánlom figyelmedbe Kovács Enikõ sorselemzõ elemzését.Jó kis videó.Tökéletesen választ ad a kérdésedre.:)
A kérdező hozzászólása: Várom a további válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: én is szeretlek by: juni ( aj és nincs barátnõm :D )
én szeretlek!!! puszi. n.;)
A kérdező hozzászólása: honnan tudtad??:DDDD
Szia Sorstárs!:-) Én is pont így vagyok mint te! Engem is ha valaki meglát, akkor vagy nagyon megutál, vagy nagyon megszeret:-) Ez valószínûleg azért van, mert nagyon erõs, karakteres vonású az arcunk:-) Vannak ilyen emberek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!