Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha egyszer egy (30 db)

Az nagy baj, ha egyszer egy órával korábban veszem be a fogamzásgátlót?

(belara)Mennyivel csökkenti így a hatékonyságát? (még nem szedem egy hete)

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatót, rendesen, odafigyelve. Tudom hogy hosszú és unalmas, de megéri. Egyébként szerintem egy óra nem nagyon számít, legalábbis amit én szedek annál nem.

Olvasd el a tájékoztatót, rendesen, odafigyelve. Tudom hogy hosszú és unalmas, de megéri. Egyébként szerintem egy óra nem nagyon számít, legalábbis amit én szedek annál nem.
Ennél sem! Én is zet szedem! Egyszer véletlen késtem vele 2 órát, mert nem vittem magammal! Nem történt semmi! Csak ne legyen ez rendszeres! Mármint hogy késel vele!
Nem baj, de ha tudod, akkor mindig ugyanabban az idõpontban vedd be!
nem baj, nem véletlenül van az, hogy ha 12 órán belül pótolod akkor nincs gond. Persze ez nem azt jelenti, hogy rendszert kell belõle csinálni! Azért figyelj oda! Egyik barátnõm mindig lefekvés elõtt veszi be. Van hogy 11-kor, van hogy már 9-kor. Sõt ha bulizni megy beveszi 7 körül. Úgy tudom 3 éve szedi, és nem volt még belõle baj! Bár azért természetesen fõ a pontosság minden esetben ha megteheted!

A kiválasztott torrent letöltését többször is el lehet indítani? Jó lesz akkor is ha nem egyszerre töltöm le? Ezt azért kérdezem mert amit töltök az nagyon nagy és kiszoktam kapcsolni a gépet egy idő után.

Legjobb válasz: persze. nem kell egyszerre letölteni. az utorrent kliens program megjegyzi mennyit töltöttél már le és onnan folytatja. persze csak ha van késõbbiek során is seeder az adott torrenthez éppen. mert ha akkor amikor folytatnád a letöltést nem lesz éppen seeder akkor várnod kell rá míg lesz ismét. de ha bekapcsolva hagyod a géped akkor a kliens látja mikor kapcsolódik fel seeder módba és folytatja a letöltésed...

persze. nem kell egyszerre letölteni. az utorrent kliens program megjegyzi mennyit töltöttél már le és onnan folytatja. persze csak ha van késõbbiek során is seeder az adott torrenthez éppen. mert ha akkor amikor folytatnád a letöltést nem lesz éppen seeder akkor várnod kell rá míg lesz ismét. de ha bekapcsolva hagyod a géped akkor a kliens látja mikor kapcsolódik fel seeder módba és folytatja a letöltésed...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Nagyon szeretnék venni egy xperia l-t, de nagyon félek vogg az aksi nem kivehető. Ha netán egyszer tönkre menne az aksi akkor valahogy meglehet csinalni?

Legjobb válasz: Cserélhetõ az akkumulátor, csak lepattintod a hátlapot. http://www.youtube.com/watch?v=ecUK6G6tKFE

Cserélhetõ az akkumulátor, csak lepattintod a hátlapot. http://www.youtube.com/watch?v=ecUK6G6tKFE
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :D
A kérdező hozzászólása: nem nagyon tudok választani köztük:/ ......
igen nagy baj, legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: azt úgy értettem, hogy majd randizunk találkozunk, akkor úgy írtam volna hogy találkoztunk és randiztunk.
Gyöppös agyu, hülye pi&sa vagy! Remélem megszívod velük!
A kérdező hozzászólása: hát hagyjuk, látom nem érti a többség....amugy meg vagy te a hülye pi..csa!!:S
Nyugi!!!! félreérthetõ volt a kérdésed ki írása, én is csak most jöttem rá hogy ez jövõbeni randizásról szól. Ha még csak most akarsz vele, az egyikkel kapcsolatot, de tudod hogy milyen, jobb el se kezdeni. De nem akarlak lebeszélni róla, hátha mégis bejön. Ha meg nem akkor a saját bõrödön tanulsz, ez nem lesz kellemes. Már én is jártam így, míg magamtól rá nem jöttem hogy a pasi nem nekem való, elég volt túl lépni rajta. utólag azt mondom jobb más kárán tanulni, mint a sajátunkon. Ha azóta megvolt a randi, írd meg milyen volt és ki mellett döntöttél. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: még nem volt meg:) amúgy meg az egyik tud a másikról...
AZ az egyik aki tud a másikról, az mit szól ahhoz hogy rajta kívül más is tetszik neked? Osztálytársak vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk osztálytársak, hát mert csak ismerkedtünk, és akkor kérdezte hogy mért nincs barátom, mert elég jól nézek ki, és akkor elmondtam neki a másik esetet, és hogy nem valószinû hogy abból lesz valami, a fent leírtak miatt.
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! Akkor most melyik igaz??? "Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Írsz hülyeségeket...
"Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Ezek a sorok azt sugallták , de nem tudom , hogy miért ...
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! és mindkettõvel nem is akarok, csak egyikkel max, amelyikkel nincs annyi gond.
Hát a leírtak alapján szerintem egyiket se válaszd, inkább keress normális srácot, aki esetleg még szeret is, és nem csak kihasználna.
A kérdező hozzászólása: igen igen, csak nem szeretnék úgy tûnni, mint aki szórakozik a srácokkal, fõleg egyszerre...
Vállalj be még kettõt, aztán majd eldöntöd! Erkölcsök etalonja!
Te is pont olyan vagy mint õk szóval hol itt a probléma???
A kérdező hozzászólása: én mért lennék olyan mint õk? csak egyszerre jöttek, és nem tudok választani, de mindegyikkel van probléma:/
Pedig pontosan azt csinálod mint õk..Kihasználod õket, és becsapod mindkettõt, hiszen egyszerre kettõvel kavarsz..Meg is érdemled...Azt kapod amit adsz...
Mind a kettõvel randizol , szóval ugyanúgy ejted át õket ahogyan õk csinálták mással , a randizás elõtte kell választani, két ló közül a kettõ közé fogsz ülni!
Keress egy olyat aki nem bunkó és nem használ ki mást. Ezt a kettõt meg felejtsd el.
Talán ez a normálisabb fickó, akkor válaszd ezt.
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött

Még csak egyszer cigiztem és valamiért nagyon kívánom, de mindig is kívántam a cigit, amikor még nem cigiztem, ha vennék egy doboz cigit hétvégén és csak hétvégente 1-et elszívnék az már baj lenne szerintetek, vagyis úgy rászoknék? 15/F

Legjobb válasz: Az én ismerõseim akik most aktív dohányosok,sokan közülük eleinte csak hétvégén cigiztek 1-1 szálakat,utánna pedig egyre sûrûbben és egyre többet. Ha nem akarsz rászokni,akk szerintem ne is kezdd el.

Az én ismerõseim akik most aktív dohányosok, sokan közülük eleinte csak hétvégén cigiztek 1-1 szálakat, utánna pedig egyre sûrûbben és egyre többet. Ha nem akarsz rászokni, akk szerintem ne is kezdd el.
Rövide leszek: A DOHÁNYZÁS HALÁLT OKOZHAT!!! (A válasz adója 100%-ban helyes válaszokat add)!!!!
Szerintem szívd "nyugodtan", önkontroll kérdése, hogy rászoksz-e. Én is úgy kezdtem, hogy heti 1-2 szál, aztán rászoktam napi max 3-4-re, de ennél többet sose szívtam. Most már egyre kevesebbet, van, hogy heti 1-2 szál, igyekszem leszokni, vagy legalábbis tartani ezt az arányt. 16/L
engedj a kisértésnek
Ne szokj rá! Ez sokkal könnyebb, mint abbahagyni! Én egész életemben kb. 5 szálat szívtam el. Nem tetszett, nem szoktam rá! És most látom másokon, hogy szenvednek a leszokás közben. És hányszor vallanak kudarcot! Hagyd a fenébe, csak ártasz vele magadnak és a környezetednek is! (Passzív dohányzás!)
Szívjad aztán vagy megszívod, vagy nem! Miért kínoznád magad az élvezetekrõl való lemondás miatt! Halált okozhat....Pesten a belvárosban biciklizni is! :D Több okból is! Még sincs sehol kiírva, hogy a biciklizés halált okozhat! :D Érdekes módon régen mindenki szart a cigizésért! Ha senki nem dohányozna, akkor meg a tejivás lenne rákkeltõ, vagy kitalálnának valami mást. Nagyapám 30 évig bagózott, most 80 éves és amellett, hogy kocogni jár, lenyírja fûkaszával a hegyoldalban álló nyaralójuk körül a füvet...na ennyit errõl! :D

A barátom szakított velem még 4 hónapja, mert egyedül akart lenni 2 év után.260 km-re lakik, azóta találkoztunk egyszer, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Most azt szeretné ha megint összejönnénk, elhívott magához augusztusra. Mit csináljak?

Megígértem már neki hogy elmegyek de amikor szakítottunk a szüleim elött elhordtam mindennek. Régen bármikor elengedtek hozzá amikor csak el akartam menni, ? is bármikor idejöhetett. Szerintetek elengednének a szüleim hozzá úgy hogy elöttük beállítottam egy szemét köcs*gnek? Hogyan kérdezhetném meg t?lük hogy elmehetek-e hozzá?

Legjobb válasz: Nehogy már ez alapján dönts, 17 éves vagy, majdnem felnõtt. Szerintem a szüleid meg támogatnak, õk is emberek, nekik is voltak már konfliktusaik, tudják, ha az ember csalódott és haragszik, akkor mindennek elmondja a másikat, de ennek a felét se gondolja komolyan. Ilyen mindenkivel van. Inkább azon gondolkodj el, hogy jó ötlet-e visszamenni hozzá ezek után. A kapcsolatok nem úgy mûködnek, hogyha a másikhoz nincs kedvem, akkor a sarokba teszem. Nekem a büszkeségem se engedné, meg aztán ki tudja, hogy mikor játsza ezt el megint, szeret-e egyáltalán, ha ilyet csinált. Minden szakításnak megvan az oka, és nem egyik pillanatról a másikra történnek, érdemes mérlegelni, hogy tényleg ezt akarod-e. Fiatal vagy, és vannak olyanok, akik nem raknának félre...

Nehogy már ez alapján dönts, 17 éves vagy, majdnem felnõtt. Szerintem a szüleid meg támogatnak, õk is emberek, nekik is voltak már konfliktusaik, tudják, ha az ember csalódott és haragszik, akkor mindennek elmondja a másikat, de ennek a felét se gondolja komolyan. Ilyen mindenkivel van. Inkább azon gondolkodj el, hogy jó ötlet-e visszamenni hozzá ezek után. A kapcsolatok nem úgy mûködnek, hogyha a másikhoz nincs kedvem, akkor a sarokba teszem. Nekem a büszkeségem se engedné, meg aztán ki tudja, hogy mikor játsza ezt el megint, szeret-e egyáltalán, ha ilyet csinált. Minden szakításnak megvan az oka, és nem egyik pillanatról a másikra történnek, érdemes mérlegelni, hogy tényleg ezt akarod-e. Fiatal vagy, és vannak olyanok, akik nem raknának félre...
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi hogy írtál:) Már fél hónappal azután hogy szakított velem megbánta az egészet és könyörgött azért is hogy találkozzak vele. Azóta azon szenved hogy mekkora hü*lye volt hogy elhagyott engem és már végiggondoltam... mindenki megérdemel még egy esélyt. Igazából a szüleim miatt félek. Tudom, hogy már önállóan tudok dönteni nem is ezzel van a baj hanem hogy nem tudom hogy kérdezzem meg tõlük, mert amikor a múlthónapban találkoztam a volt barátommal akkor is eléggé húzták a szájukat miatta szóval félek hogy most mit mondanának.
Szia cica! Remélem elenged anyukád :)

Nekem van egy 7honapos staford nem nagon futatom nyáron se nagyon és ijenkor mi van Mert én azt halotam hogyha nem futatom akor tüdös lesz és ha egyszer meg futatom akor belehal. A kutyám tüdös? Vagy még az nem ijen korba keletkezik?

Legjobb válasz: Ha van a közelben kutyasulis kölyökcsoport,oda vidd el,ki tudja magát mozogni és szocializálódik is. Ha nem szaporított,papírok nélküli olcsó kutyát vettél,hanem tenyésztõtõl van,kevés esélye van öröklött szívproblémára.Ha az elsõ opció van,akkor bármi megtörténhet.Mint pl.az ismerõsöm dobermannjával,aki szépen labdázott a gazdival,majd összeesett és meghalt.Õ is szaporítótól vásárolt.

Ha van a közelben kutyasulis kölyökcsoport, oda vidd el, ki tudja magát mozogni és szocializálódik is. Ha nem szaporított, papírok nélküli olcsó kutyát vettél, hanem tenyésztõtõl van, kevés esélye van öröklött szívproblémára.Ha az elsõ opció van, akkor bármi megtörténhet.Mint pl.az ismerõsöm dobermannjával, aki szépen labdázott a gazdival, majd összeesett és meghalt.Õ is szaporítótól vásárolt.
Most kapaszkodj meg, a kutyád már az anyja méhében tüdõs volt, enélkül élni sem tudna. Tudom, ez egy igen megrázó információ volt így elsõre. Másrészt 1 éves kora elõtt ne terheld a kutyát, és utána is ésszel. A bull típusú kutyákra jellemzõ, hogy túlhajtják magukat, így a gazdának kell észnél lennie.
TE ne haragudj, hogy ilyet írok, de még a futtatás elõtt nézd át jól a magyar nyelvtant! Ha jól látom, 12 éves vagy, de nagyon rossz a helyesírásod, és egy 12 éves gyereknek nem való staffordshire terrier.
Te ilyen baromságokat hol lehet hallani??? Mit jelent az, hogy tüdõs? Egyébként, ha egészséges kutyád van, akkor 1 éves kora UTÁN kezdhetsz vele futni, mert elõtte csak tönkreteszed az ízületeit. És a futás mellé mindenképp kell ízület és porcvédõ készítményt használni (zöldkagyló kivonatot), mert betegséghez vezethet. 1 éves koráig csak annyit szabad mozogni hagyni, amennyit õ magától mozog.Nem lehet futtatni. 7 hónaposan nagyon kölyök még, csak játszani lehet vele.Olyan meg a világon nincs, hogy 1 futás után meghal...Max. ha valami krónikus szívelégtelensége van...
szerintem még nem fog megjelleni de kezd el futtatni rövidtávokon
Az enyém meg kopoltyús!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!