Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha egyszer (92 db)

Mindenkinek más az ízlése
az a nem normális, hogy azt hiszed nem normális
én 186 cm vagyok , de 190 es nõ is jöhetne:D meg az alacsony is. Szóval normális szerintem.
Az nem normális, ha csak ezek a típusok vonzanak! Az lenne a normális, ha maga a személy vonzana.
A kérdező hozzászólása: Most csak szexuális vonzalomról van szó, nem párkeresésrõl, nyílván akkor a jellem is számít, de attól még szexuálian kívánom, ha ilyen lányokat látok. Nem kéne belekötni mindenbe, gondolkozz és rájössz, hogy hülyeség volt kötekedni.
Nem kötekedés, hanem vélemény volt.
Te mennyi vagy ?

A kiválasztott torrent letöltését többször is el lehet indítani? Jó lesz akkor is ha nem egyszerre töltöm le? Ezt azért kérdezem mert amit töltök az nagyon nagy és kiszoktam kapcsolni a gépet egy idő után.

Legjobb válasz: persze. nem kell egyszerre letölteni. az utorrent kliens program megjegyzi mennyit töltöttél már le és onnan folytatja. persze csak ha van késõbbiek során is seeder az adott torrenthez éppen. mert ha akkor amikor folytatnád a letöltést nem lesz éppen seeder akkor várnod kell rá míg lesz ismét. de ha bekapcsolva hagyod a géped akkor a kliens látja mikor kapcsolódik fel seeder módba és folytatja a letöltésed...

persze. nem kell egyszerre letölteni. az utorrent kliens program megjegyzi mennyit töltöttél már le és onnan folytatja. persze csak ha van késõbbiek során is seeder az adott torrenthez éppen. mert ha akkor amikor folytatnád a letöltést nem lesz éppen seeder akkor várnod kell rá míg lesz ismét. de ha bekapcsolva hagyod a géped akkor a kliens látja mikor kapcsolódik fel seeder módba és folytatja a letöltésed...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


30 hetes vagyok de talán ha egyszer éreztem csuklani a lakóm? -volt már valaki így? Biztos a fekvése nem olyan hogy érezzem ugye? Mert az előzőnél meg nagyon is sokszor éreztem.

Legjobb válasz: Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).

Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).
Én egyetlen egyszer éreztem, hogy csuklott a babám, azt is a terhesség vége felé!
Szia! Pont 30 hetesen kezdtem el gondolkozni azon, hogy vajon az én babám miért nem csuklott még, erre másnap éreztük is, majd még 2 napon keresztül éreztük egyszer-egyszer. Rá pár napra még egyszer, na azóta semmi. :) Egyenlõre örülök, hogy egyáltalán csuklott, úgyhogy most még nem állok neki aggódni, hogy azóta miért nem csinálta. Lehet hogy tényleg számít a baba fekvése és azért érezzük keveset. Csak érdekes, hogy van akinek már a 20. hetek elején csuklott a babája és utána is folyamatosan. 32hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtatok:) nem tudtam van-e jelentõsége ennek a csuklásos dolognak, de rájöttem hogy nincs:) ))
A kérdező hozzászólása: ...és érzi hogy mi volt a bajom:) ))ma csuklott reggel nekem:) ))

Az nagy gáz ha nem tudom mindkét lábam egyszerre felemelni úgy, hogy fekszek a földön?

Mert elkezdtem hasazni, de lábemelésnél, a talajhoz közel, nem tudom egyszerre felkapni a 2 lába, legalábbis ugy hogy egyenes maradjon. Hogy lehet ezen segíteni?

Legjobb válasz: Lábemelésnél próbáld meg azt, hogy egy picit behajlítod mind a két térdedet ( tényleg csak egy picit ), és úgy emeled fel a lábaidat. Továbbá tedd a kézfejeidet a feneked alá ( ha még nem csináltad volna ), ezzel tartást adsz a felsõ testednek, illetve egy kicsit magasabban lesznek a lábaid, és szerintem egyszerûbb is így. A fejedet emeld fel, hogy feszüljön a nyakad, a lábaidat pedig ne tedd le a gyakorlat közben, csak néhány centire legyen a földtõl leengedésnél. Ha 10-15-ös sorozatokat csinálsz tisztességesen, akkor 1-2 héten belül megerõsödik a lábad, és még az is lehet, hogy a szalagjaid is megnyúlnak egy picit, így meg tudod egyenes lábbal is csinálni.

Lábemelésnél próbáld meg azt, hogy egy picit behajlítod mind a két térdedet ( tényleg csak egy picit ), és úgy emeled fel a lábaidat. Továbbá tedd a kézfejeidet a feneked alá ( ha még nem csináltad volna ), ezzel tartást adsz a felsõ testednek, illetve egy kicsit magasabban lesznek a lábaid, és szerintem egyszerûbb is így. A fejedet emeld fel, hogy feszüljön a nyakad, a lábaidat pedig ne tedd le a gyakorlat közben, csak néhány centire legyen a földtõl leengedésnél. Ha 10-15-ös sorozatokat csinálsz tisztességesen, akkor 1-2 héten belül megerõsödik a lábad, és még az is lehet, hogy a szalagjaid is megnyúlnak egy picit, így meg tudod egyenes lábbal is csinálni.
Próbálgasd, egyszer csak sikerülni fog :) Valószínûleg nem elég erõs az izmod. Szerintem :)
Azért nem kicsit lehetsz edzetlen... :) Sebaj, a lényeg, h teszel ellene. (Iktass be sztem lebegõülést is)
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot:) de egyébként lehet az izomláztól is? (am úgy nem tudom csak, hogy ne hajoljon be a jobb térdem)
Nekem is így kezdõdött, de idõvel fejlõdtek az izmaim, és röhögve megcsinálom :) úgyhogy csak kitartás!
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek, de rájöttem hogy csak a izomláztól volt. de megfogadom a tanácsokat :)

Az nagyon nagy baj ha a kutyám sok csonterősitőt evett egyszerre?

Sziasztok. van 1 5hónapos szuka pitbullom és 1 kennelben tartom mellete van egy szekrény féleség és ott tartom neki a z ételt stb-t,és mikor adtam neki csonterősítő vitamin tablettát fölraktam a szekrény tetejére...másnapra mentem hozzá reggel és azt láttam hogy az egész dobozzal megette és kezd össze menni a kutya és nagyon aggódok érte szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: mondjuk ne tartsd egy kis kennelben basszus. nagyon jó kis gazda lehetsz te...

mondjuk ne tartsd egy kis kennelben basszus. nagyon jó kis gazda lehetsz te...
attól függ milyen erõs, velünk is fordult már elõp ilyen, nekem akkor ilyen gyengébbet kajoltak 1 dobozzal nem lett semmi. ezután ne adj neki jó darabig csonterõsítõt meg semmi vitamint mert azért ez elég durván sokkolhatta a máját ha erõs volt. ha hányna az jó akkor megszabadul tõle de ha levert meg kínlódik akkor mutasd meg orvosnak
Gusztustalan ember vagy. Sajnálom a kutyádat. És mekkora a kennel?
A kérdező hozzászólása: Hát attól függ mikor van idõm egyhéten 2x kb
de a kutya nem egy hörcsög, hogy egy helyen élje le az életét. mennyit sétáltatod?
A kérdező hozzászólása: Lavet a márkája de nincsen leverve játszik meg minden és nem kis kennel pont jó neki...
Majd [email protected]éret fog tõle csinálni és ennyi.
Én most a helyedben túletetném hogy hánnyon.
Mondjuk ha a készítmény nevét írnád, akkor lehet, hogy többet tudnánk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Mért vagyok az?... amugy kb 6méter hosszú és 3m széles kb

Ha valakinek veseköve, és epeköve is van egyszerre az nagy probléma?

Nekem jelenleg vesekövem és epekövem is van egyszerre, szerencsére nincsenek nagy panaszaim, és egyel?re nem m?tik, esetleg a kés?bbiekben. De kíváncsi vagyok, hogy hallottatok-e már olyanról, hogy valakinek mindkett? volt? És elmúlhat magától mindkett?? Jelenleg gyógyszert szedek rá

Legjobb válasz: Nekem vesekövem volt, szerencsére sikerült megszülnöm (így mondták az orvosok, ha valakinek sikerült kipisilni), nekem rettenetes görcsökkel járt. Nagyon balszerencsés vagy, hogy neked mindkettõ van, epekõ spontán távozásáról még nem hallottam. Minden esetre szedjed az elõírt gyógy- szert és igyekezz betartani a diétát!

Nekem vesekövem volt, szerencsére sikerült megszülnöm (így mondták az orvosok, ha valakinek sikerült kipisilni), nekem rettenetes görcsökkel járt. Nagyon balszerencsés vagy, hogy neked mindkettõ van, epekõ spontán távozásáról még nem hallottam. Minden esetre szedjed az elõírt gyógy- szert és igyekezz betartani a diétát!
A kérdező hozzászólása: nem nagyon tudok választani köztük:/ ......
igen nagy baj, legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: azt úgy értettem, hogy majd randizunk találkozunk, akkor úgy írtam volna hogy találkoztunk és randiztunk.
Gyöppös agyu, hülye pi&sa vagy! Remélem megszívod velük!
A kérdező hozzászólása: hát hagyjuk, látom nem érti a többség....amugy meg vagy te a hülye pi..csa!!:S
Nyugi!!!! félreérthetõ volt a kérdésed ki írása, én is csak most jöttem rá hogy ez jövõbeni randizásról szól. Ha még csak most akarsz vele, az egyikkel kapcsolatot, de tudod hogy milyen, jobb el se kezdeni. De nem akarlak lebeszélni róla, hátha mégis bejön. Ha meg nem akkor a saját bõrödön tanulsz, ez nem lesz kellemes. Már én is jártam így, míg magamtól rá nem jöttem hogy a pasi nem nekem való, elég volt túl lépni rajta. utólag azt mondom jobb más kárán tanulni, mint a sajátunkon. Ha azóta megvolt a randi, írd meg milyen volt és ki mellett döntöttél. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: még nem volt meg:) amúgy meg az egyik tud a másikról...
AZ az egyik aki tud a másikról, az mit szól ahhoz hogy rajta kívül más is tetszik neked? Osztálytársak vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk osztálytársak, hát mert csak ismerkedtünk, és akkor kérdezte hogy mért nincs barátom, mert elég jól nézek ki, és akkor elmondtam neki a másik esetet, és hogy nem valószinû hogy abból lesz valami, a fent leírtak miatt.
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! Akkor most melyik igaz??? "Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Írsz hülyeségeket...
"Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Ezek a sorok azt sugallták , de nem tudom , hogy miért ...
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! és mindkettõvel nem is akarok, csak egyikkel max, amelyikkel nincs annyi gond.
Hát a leírtak alapján szerintem egyiket se válaszd, inkább keress normális srácot, aki esetleg még szeret is, és nem csak kihasználna.
A kérdező hozzászólása: igen igen, csak nem szeretnék úgy tûnni, mint aki szórakozik a srácokkal, fõleg egyszerre...
Vállalj be még kettõt, aztán majd eldöntöd! Erkölcsök etalonja!
Te is pont olyan vagy mint õk szóval hol itt a probléma???
A kérdező hozzászólása: én mért lennék olyan mint õk? csak egyszerre jöttek, és nem tudok választani, de mindegyikkel van probléma:/
Pedig pontosan azt csinálod mint õk..Kihasználod õket, és becsapod mindkettõt, hiszen egyszerre kettõvel kavarsz..Meg is érdemled...Azt kapod amit adsz...
Mind a kettõvel randizol , szóval ugyanúgy ejted át õket ahogyan õk csinálták mással , a randizás elõtte kell választani, két ló közül a kettõ közé fogsz ülni!
Keress egy olyat aki nem bunkó és nem használ ki mást. Ezt a kettõt meg felejtsd el.
Talán ez a normálisabb fickó, akkor válaszd ezt.
Használj hajvégápoló olajat, nekem az sokat segített a töredezett hajvégeimen. A Kallosé nagyin jó és árban is korrekt.
Képzelj el egy fonalat, aminek kettéválik a vége. Ha nem vágod le addig, amíg szétnyílik, mindig tovább tud hasadni, de ha ott vágod le, ahol már egyben van, akkor nem tud szétmenni. A haj is pontosan ilyen.
A fodrász ígyis-úgyis le fogja kapni a töredezett részt..
NEKEM a ricinus olaj segített...Azért írtam nagy betükkel, mert sokan azt mondják hogy sz*rt sem ér az olaj.Az én hajam teljesen rendbe tette.
A kérdező hozzászólása: Használok már mindenfélét és javult a helyzet :) De megyek fodrászhoz holnap és azért kérdeztem. Sajnálnék egybe megválni tõle :(
Mindenképp le kell vágni, ha nem vágatod le a töredezett részt akkor tovább fog törni és még többet kell majd legközelebb vágni.
Sokkal több fog tönkremenni, ha így hagyod, a fonalas tényleg jól elmagyarázza. Pár hónapja nekem is le kellett kapni vagy 5 cetit, mert a festés eléggé tönkrevágta. de sokkal szebb lett, és már vissza is nõtt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!