Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha az (7521 db)

Az, hogy naponta töltöm a telóm az nagyon gyengíti az akkuját? Es az, hogy ha 10-15% az akkufeszültség? Vagy ez nem baj?

Samsung Galaxy S2 Plus

Legjobb válasz: "Az, hogy naponta töltöm a telóm az nagyon gyengíti az akkuját? " Jelenleg nincs rá más módszer hogy a lemerült akkuba energia kerüljön. "Es az, hogy ha 10-15% az akkufeszültség? Vagy ez nem baj?" Ha baj lenne akkor úgy csinálnák hogy le lehessen annyira lemeríteni.

"Az, hogy naponta töltöm a telóm az nagyon gyengíti az akkuját? " Jelenleg nincs rá más módszer hogy a lemerült akkuba energia kerüljön. "Es az, hogy ha 10-15% az akkufeszültség? Vagy ez nem baj?" Ha baj lenne akkor úgy csinálnák hogy le lehessen annyira lemeríteni.
a Hermione nagy H! :)
Teljeséggel normális. Én is nagy HP fan vagyok, egyszer pl.: azt álmodtam, hogy Arthur Weasley-vel beszélgetem a repülõkrõl, de volt olyan is hogy, Perselus Pitonal volt egy könyvesboltban. xÐ Szóval, megnyugodhatsz mások is álmodnak hülyeségeket. =)
Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Én nagyon nagy HP fan vagyok. Szinte minden este valamilyen ilyen varázslósat álmodom. Aztán mikor reggel felébredek azért szomorkodom mert nem igazak . :( :'( :"(
Sokat nézted :D Énmár repültem Tobival egyszer a dementorok elõl XD és eztmost nemcsak viccbõl irom le :D én mondjuk egynap megnéztem v nyolcszor ._.xd
Ja! Én meg azt, hogy bunyóztam Monstróval :D
Szerintem egyáltalán nem baj, én már álmomban randiztam Ronnal (nem tudom miért, nem tetszik!), meg kviddicseztem McGalagony ellen. Bár lehet, hogy ez is baj...
AGYBAJ......mennyi részt néztél meg?
Szia én hermione vagyok Üdv a Sárgaházból :D
Miért lenne hülyeség? :D Biztos hp fan vagy
sose lennél olyan jópasi!
Nem gáz, én is csomószor álmodtam már hogy Harry vagyok, pedig lány vagyok x'DD Meg azt, hogy Bellatrix....

Barátnőmmel múlthéten pettingeltünk (ő szűz, én pedig nem vagyok eléggé tapasztalt) és nem nagyon érezte ha pl nyaltam, meg azt se nagyon ha az egyik ujjamat bedugtam, miért van ez?

A két ujjamat már érezte, miért van ez? Lefogunk hamarosan feküdni, és pl azt nemhinném hogy ott se érezne semmit... Lehet jó az els? szex neki például, attól hogy az el?játék rosszul sült el?

Legjobb válasz: Szerintem nem lazult el eléggé.:)

Szerintem nem lazult el eléggé.:)
Lehet hogy érezte, csak feszült volt meg izgult meg ilyesmik, és nem mutatta ki...
A kérdező hozzászólása: Õ mondta nekem hogy nem érezte annyira ...
Hát az elsõ után mindegy a szex milyen részérõl van szó, a olyan csaj sztem. nem nagyon van aki bevallja hogy jó volt, tapasztalat...:)
Nekem jó volt az elsõ! :)
Fapina !

Van valami tudományos alapja annak a népi bölcsességnek, ami azt mondja, ha az eső buborékokat hoz létre a pocsoják felszínén, akkor nagy/sokáig tartó eső lesz?

Legjobb válasz: Gyerekkoromból ismerem ezt a versikét: "esõ-esõ essél, buborékot vessél..." stb. A buborékot a nagy, sulyos esõcseppek okozzák. És ha igy kezdõdik egy esõ, az általában jelentõs mennyiségü szokot lenni. De biztos hogy nem aranyszabály, csak megfigyelés.

Gyerekkoromból ismerem ezt a versikét: "esõ-esõ essél, buborékot vessél..." stb. A buborékot a nagy, sulyos esõcseppek okozzák. És ha igy kezdõdik egy esõ, az általában jelentõs mennyiségü szokot lenni. De biztos hogy nem aranyszabály, csak megfigyelés.
A kérdező hozzászólása: erre gondoltam én is, de mitõl lesz nagy egy esõcsepp?
Hát igen, azt kéne tudni, lehet hogy ott a válsz.

Mit lehet azzal kezdeni ha az első randin nagyon zavarba van a fiú?

nem tud beszélni normálisan zavarában ilyenekre gondolok mit tehet a lány?

Legjobb válasz: Ha párszor taliztok ez majd elmúlik,csak türelem ha nem tudsz vele mit kezdeni késõbb sem állj tovább.

Ha párszor taliztok ez majd elmúlik, csak türelem ha nem tudsz vele mit kezdeni késõbb sem állj tovább.
Vicceskedj, nevettesd meg, te is legyél zavarban, de csak viccesen.
Na akkor lesz igazán zavarba :D
lecummantja ><
Rakja vissza az ostort és a bilincset az ágy alá.
Mutasd meg neki a cicidet.
Azt jelenti, hogy tapasztalatlan. Beszélgess vele, mosolyogj rá, aztán lassan majd feloldódik!

Mit tegyek, hogy ne fajjon a baratnomnek annyira nagyon ha az ujjamat bedugom a puncijaba, avagy ha esetleg szexelunk s beteszem neki?

A tegnap a baratnommel pettingeltunk , s oda jutottunk h lassan becsuszott a tanga ala az ujjon , majd lassan a puncijaba.Ah eszrevettem eleg nedves volt , s fel volt izgulva elegge , me volt egy hosszu petting ami kozben meg nem nyultam be a puncijaba, s amikor benyultam nemcsak azt vettem eszre h nedves hanem sztem elegge kivolt tagulva, kb anyira h 2-3 ujom is bement volna , de csak 1et csusztattam be lassan... s nagyon szepen kert a csajom h vegyem ki , mert faj neki, s akarhanyszor is betettem mindigis fajt neki. S az jutott eszembe h ha ez is faj neki akkor a szex lehet h megjobban fog neki fajni? Mit tegyek h ne fajjon neki ? V lehetseges h egyaltalan ne fajjon neki ? espedig hogyan ha lehetseges ? ( a baratnom 19 eves ,es szuz , es nagyon - nagyon szeretjuk egymast! ) Koszonom szepen elore is a valaszokat ! Segitsetek amenyit csak tudtok !! S ha lehet minel tobb tanacsot adjatok , s minel jobbakat ,mert nagyon fontos !! kOSZONOM ELORE IS!

Legjobb válasz: 1. Próbáljon meg minél jobban ellazulni a párod. 2. Kellõen fel kell izgatni. 3. Óvatosan / fokozatosan kell próbálkozni, 1 ujjal. 4. Egy kis síkosító mindig jól jöhet. 5. Ujjazás közben izgasd a csiklóját is (szájjal vagy kézzel, esetleg vmilyen segédeszközzel) Szerintem csak idõ kell, hogy megszokja az érzést. Minél többet gyakoroltok, szerintem annál könnyebben fog menni. Arra mindenképp figyelj, hogy ne erõltesd, ha leállít a párod.

1. Próbáljon meg minél jobban ellazulni a párod. 2. Kellõen fel kell izgatni. 3. Óvatosan / fokozatosan kell próbálkozni, 1 ujjal. 4. Egy kis síkosító mindig jól jöhet. 5. Ujjazás közben izgasd a csiklóját is (szájjal vagy kézzel, esetleg vmilyen segédeszközzel) Szerintem csak idõ kell, hogy megszokja az érzést. Minél többet gyakoroltok, szerintem annál könnyebben fog menni. Arra mindenképp figyelj, hogy ne erõltesd, ha leállít a párod.
Ha nincs mindig kézbél síkosító az is jó, ha csak simán megnyalod az ujjadat mikor bedugod, sokkal könnyebben bemegy. És ne akard rögtön a manduláit megcsiklandozni, avagy nem kell tövig nyomni. Elõtte simogathatod csak a bejáratot is kicsit. Vagy próbáld meg úgy, hogy miközben orálisan kényezteted és már a vége felé jártok;)
nem lehet hogy átszakítottad a szûzhártyáját?
az elózó vygyok mert az vérzéssel kissebeb nagyobbal meg fájdalomal jár!!
A szûzhártya átszakadása nem feltétlen jár vérzéssel, sõt sok esetben egy kicsit sem vérzik az illetõ. Na és persze a fájdalom sem kötelezõ, ennek ellenére elképzelhetõ a dolog, bár.... Szexhez a következõt tudom ajánlani: Kényezted kézzel/szájjal, majd orgazmus elõtt, de közvetlen elõtte! helyezd be a péniszed. Az orgazmushoz közeledve fájdalomcsillapító hormonok szabadulnak fel és nagyon lesz a fájdalomküszöbe.

Ki torhet az ablak ha az erosito es a boxak nagyon kozel vannak az ablakhoz (tobbi lent)?

az iroasztal pont az ablaknal van,nagyon kozel hozza,es a hangszoro logitech z680

Legjobb válasz: ki persze akkor ha 0,5mmes üveg van az ablakban és sarka meg van repedve. másként ilyen lóf asznyi cucctól nem igen. már bocs hogy így lefikázom de ilyen hangszórók nem bírnak akkora hangnyomást generálni hogy kárt tegyenek,én teszteltem a szobámban 2db dld 500as mélynyomót egyszerre 50es refi ládában voltak. ablakoknak az ilyen meg se kottyan,rezonál de a töréstõl messze van.

ki persze akkor ha 0, 5mmes üveg van az ablakban és sarka meg van repedve. másként ilyen lóf asznyi cucctól nem igen. már bocs hogy így lefikázom de ilyen hangszórók nem bírnak akkora hangnyomást generálni hogy kárt tegyenek, én teszteltem a szobámban 2db dld 500as mélynyomót egyszerre 50es refi ládában voltak. ablakoknak az ilyen meg se kottyan, rezonál de a töréstõl messze van.
Ha nagyon rezgeti az ablakot akkor tedd máshova a mélynyomót, a kis hangfalak nem tudják betörni az ablakot.Mélynyomót inkább sarokba érdemes tenni akkor szól nagyot.
A kérdező hozzászólása: hat nagyon rezgeti az ablakot, azt hiszem hogy arebb fogom tenni mesze az ablaktol, szerintem azert is mert kicsi a szoba, na min1, azer koszi a valaszokat ;)
Mekkora akvárium az, hogy egy tõ jávaitól ne férjenek el a halak?Amúgy, ha levágod és simán odarakod mellé, akkor is megmarad...
Hát miért ne? Ennek nincs gyökere, ezt nem kell és nem is szabad az aljzatba tenni. Kõre, tereptárgyra szokták kötözni.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nem rakom be a földbe akkor úgyy tovább él, és növekszik????
Ezt most nem értem.
A kérdező hozzászólása: és úgy fog nõni O_o
Elírtam, azt akartam írni, hogy De NE tedd talajba.
A kérdező hozzászólása: 30 l nano akvárium , elírtam nem hal hanem rc k , leadni nem akarom, mert akkor berakom a "sima" akváriumomba :)
De tedd talajba, mert a benne lévõ rész elbarnul. De nyugodtan megnyírhatod, én is szoktam a nanoban.
Próbáld meg levágni, majd beadni akvarisztikába. Akvarisztikában többnyire mindig hiány van mohából.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor így csinálom :)

Párommal nagyon jól megvagyunk.14éves a fia, de hetente mikor elhozza le sem lehet "vakarni"az apjáról. Ha az apja megpuszil máris ott van és simogatja, bújik hozzá. Én elhiszem, hogy szereti az apját de ez már nem túlzott ragaszkodás egy kicsit?

Legjobb válasz: Szegény ki van éhezve az apja szeretetére. Kb. 1-2 év múlva tuti elfog múlni, ahogy érdeklik a csajok, pláne ha lesz barátnõje. Addig valahogy viseld el, mert különben tönkre megy a kapcsolatotok.

Szegény ki van éhezve az apja szeretetére. Kb. 1-2 év múlva tuti elfog múlni, ahogy érdeklik a csajok, pláne ha lesz barátnõje. Addig valahogy viseld el, mert különben tönkre megy a kapcsolatotok.
Nem túlzás, egyáltalán. Hiányzik neki az apja, és - szerintem - jogos elvárása, hogy mikor egy kis idõt az apjával tud tölteni, akkor az vele foglalkozzon.
De túlzott lenne, ha együtt élnének. De így, hogy elváltak a szülõk, talán nem. Hagyd, hadd éljék ki magukat kettesben, jól mondták a többiek, ilyenkor inkább a háttérben legyél, máskor, ha kettesben vagytok, úgyis rád irányul a párod figyelme, láthatáskor meg a gyerek legyen a központban, persze normális keretek között.
Meg persze fordítva :D Mondd meg a párodnak, legyen már kicsit tekintettel a fiára. Majd idõvel jobban lesz a srác is.
14 eves, de gyermek, aki feltekeny az apjara, s hianyzik neki az apja! Ha te ugy erzed, hogy rad feltekeny, akkor ez teves, a gyermek az apjat szereti, a szeretetet felti, tehat nem a te szemelyed ellen iranyul, ez lehet tudatalatti, de lehet direkkt is, tehat ezt igy elkell fogadni, amikor ott van mellozni kell a bujkalast, hiszen latod, hogy a gyermek hogyan reagal. A parodat igy elfogadtad, tehat ezt a helyzetet is elkell fogadnod. Amikor a gyermek ott van, akkor te "vonulj" felre, vagy pedig te is a gyermekre figyelj, azzal torodj, ne pedig az apjaval, ez a ket nap maradjon meg nekik!
Nem!Ne felejtsd el elsõsorban Apa és utána férfi.Hiába 14 éves a srác akkor is trauma lehetett neki, hogy elveszítette az Apját.Gondolom minden szeretetet abban az egy napban akar a gyerek "bepótolni". Valószínûleg féltékeny egy picit erre az új helyzetre.Légy nagylelkû! A szereteten nem kell osztozkodnotok hiszen más jellegû szeretet ami felé és amit feléd nyújt.Tied egész héten a sok puszi és ölelgetés a gyereké had legyen ez az egy nap!!!
Öregem, a 22éves haverom zokogva jött át hozzám, mikor felmerült hogy a szülei talán válnak. Egy 14 éves ráadásul amúgy is sok érzelmi konfliktuson megy keresztül, ez teljesen normális ebben a helyzetben. Ahogy feljebb írták, amikor ott van a srác, neked sem kötelezõ kimutatni a szereteted. Próbáld meg picit türtõztetni magad, és ne a gyerek elõtt puszilgasd a pasast.
Látszik, hogy a törés a családjában lelkileg meviselte a srácot és még nem tudta korrigálni. Kitudja, hová fog ez nála vezetni.
figyelj, mi 14 évesek voltunk a mostohatesómmal mikor az õseink összejöttek. amikor csõröztek vagy ölelkeztek mi is látványosan poénkodva huhogtunk, meg fújogtunk, mert egyrészt zavarba jöttünk, másrészt kicsit talán féltékenyek is voltunk. furcsa, hogy felnõtt létedre ennyi megértés nincs benned egy 14 éves gyerek iránt. szereti az apját, féltékeny, és ráadásul kamasz, sok változáson esik át. hagyd, hogy amikor ott van a srác, akkor az apja ki tudja mutatni, hogy szereti õt, és ennek okán téged egy kicsit hanyagol. a hét többi napján kiélhetitek magatokat, 1-2 napot pedig adj át a gyereknek. inkább örülj, hogy jóban van az apjával, és foglalkozik vele. egy ennyi idõs fiúnak különösen nagy szüksége van rá.
14 evesen?? Talan ha 7 eves lenne teljesen megertenem a helyzetet de O mar "nagy" ehhez. Miert nem beszelsz vele? Normalisan, nem mint egy dedossal, mert egy 14 eves tininek van annyi intelligenciaja hogy elmondja hogy erez valami irant.
Bocsi a kissé személyes kérdésért, de apuka hol a fenében lakik, ha a heti egyetlen alkalommal sincs normálisan együtt a gyerekkel, hanem akkor is nálad vannak? Én egyenesen kikészülnék a kissrác helyében. Nem téged akarlak bántani, de nem hinném hogy a gyerek így képzeli el a találkozásokat...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, annyit hozzáfûznék, hogy az én lakásomban vagyunk olyankor.Tehát szó nincs szétbombázásról.Azért köszi!
Ja azt hittem együtt laktok.. úgy más lett volna a válaszom.. de így, hogy csak talizgattok... Miért akkor találkoztok, amikor a fiú is ott van? Neki hetente 1 nap jut az apukájából, te meg 4-et is birtokolsz. Miért kell pont beleesnie abba az 1 napba is a te személyednek? Miért nem hagyod õket békében? Legalább akkor maradj otthon, csinálj csajos napot vagy bármi. Szerencsétlen gyerek végre 1 napot az apjával lehetne, de akkor is ott van egy nõ, aki ráadásul szétbombázta a családját vagy legalábbis már õ fekszik anyu helyén az ágyba. Én a gyerek helyébe megmondanám apukámnak, hadd legyünk ketten, ne legyen még itt az új nõje is mindig. 20L
Ehhez még hozzá tenném, szerintem nem is a gyerek a féltékeny, most ha jobban bele gondolunk, hanem te vagy a gyerekre! ______ figyelj, mi 14 évesek voltunk a mostohatesómmal mikor az õseink összejöttek. amikor csõröztek vagy ölelkeztek mi is látványosan poénkodva huhogtunk, meg fújogtunk, mert egyrészt zavarba jöttünk, másrészt kicsit talán féltékenyek is voltunk. furcsa, hogy felnõtt létedre ennyi megértés nincs benned egy 14 éves gyerek iránt. szereti az apját, féltékeny, és ráadásul kamasz, sok változáson esik át. hagyd, hogy amikor ott van a srác, akkor az apja ki tudja mutatni, hogy szereti õt, és ennek okán téged egy kicsit hanyagol. a hét többi napján kiélhetitek magatokat, 1-2 napot pedig adj át a gyereknek. inkább örülj, hogy jóban van az apjával, és foglalkozik vele. egy ennyi idõs fiúnak különösen nagy szüksége van rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!Annyit hozzátennék, hogy a párommal nem élünk együtt, heti 4x talizunk.De azért "tûrtõztetni"fogjuk magunkat!Köszi mindenkinek!
Elozo vagyok, meg annyit hogy az en ferjemnek is pontosan 14 eves a lanya az elozo hazassagbol es ilyen volt amikor 7 eves volt.... csak azert irtam.... Most viszont intelligens fiatal lany, akivel teljesen normalisan meg lehet beszelni mindent! A gyerek ugy fog viszonyulni hozzad ahogy te bansz vele. Erzi hogy kedveled ot vagy sem... Ha megbizhat benned es elfogadod ot olyannak amilyen, meg fog szokni es eldogad teged is. Nem fogja ugy erezni hogy te egy akadaly vagy kozte es apja kozt, hanem az eletenek resze. Ebben a szituban te vagy a felnott, es neked kell ugy viselkedned es az elso lepeseket megtenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!