Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha a megfelelö idö (3 db)

Az nagy gond ha a megfelelö idö intervallumba csak 1* tudunk szeretkezni.1 éve nincs bébi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hat igy is teherbe lehet esni, de sajnos az eselyeket jelentosen csokkenti. Igazabol "biztosra" ugy lehet menni, ha a ciklus 10. es 20. napja kozott masfel-ket naponta szexeltek. Nekunk szuleszno tanacsolta, elotte lh teszteltem egy honapig, meregettem, szamolgattam, semmi. Ahogy vegigcsinaltuk igy a ciklust masfelnaponta, jott a baba :) Sok sikert.

Hat igy is teherbe lehet esni, de sajnos az eselyeket jelentosen csokkenti. Igazabol "biztosra" ugy lehet menni, ha a ciklus 10. es 20. napja kozott masfel-ket naponta szexeltek. Nekunk szuleszno tanacsolta, elotte lh teszteltem egy honapig, meregettem, szamolgattam, semmi. Ahogy vegigcsinaltuk igy a ciklust masfelnaponta, jott a baba :) Sok sikert.
persze, ha pont jókor vagytok együtt, akkor van rá esély! ha többször vagytok együtt, akkor nagyobb az esély! van akinek elég egy "akció", van akinek 20 is kevés! változóak vagyunk! hajrá, és ne görcsölj rajta!
Olvastam valahol hogy ez egyswzeri idõzített szeretkezésekbõl 2% születik meg...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!
lehet, csak kevesebb eséllyel.de ha pont jókor vagytok együtt lehet hamarosan pocaklakód lesz.nálunk is ez a helyzet, csak mi 3 havonta tudunk együtt lenni.a párom kamionozik, és ritkán van itthon.ehhez viszonyítva nem olyan rossz az az egy év.csak nehéz elfogadni.mi 5 éve próbálkozunk.hogy mit tegyél?amikor lehet, essetek egymásnak!!!:-D
lehet, hogy mégsem az a legmegfelelõbb idõszak. nézed valahogy a peteérésedet?
a második válaszoló vagyok! én úgy fogantam, hogy az én apukám nagyon messze volt katona, és egy hónapba csak egyszer jött haza! így 6 hónap után fogantam! tehát 6 próbálkozás után!
nem kell néznem a peteérést mert nálam nagyon egyértelmû, hogy mikor van.folyás, fájdalom, stb.de hõmérõzök is.de mi mindig együtt vagyunk amikor itthon van.sose lehet tudni...
Ha minden más oké, akkor csak idõ kérdése:) hajrá!

Páromnak nagyon kicsi a mérete, a gumival való védekezést alkalmaznánk, de az idáig vett gumik nagyok. Van kicsi méret is? Ha igen melyik, hogy lehetne a megfelelő méretet megvenni?

Legjobb válasz: jah persze azt is jelölik de tényleg méretre sem ugyanolyanok hiszen mi végig zongoráztuk a teljes repertoárt ugyhogy igen a méretet is jelölik a számok.

jah persze azt is jelölik de tényleg méretre sem ugyanolyanok hiszen mi végig zongoráztuk a teljes repertoárt ugyhogy igen a méretet is jelölik a számok.
Nem méretezve van a Masculan, hanem azzal a vékonyat (ez az 1-es), bordázottat, pöttyöset, mittudoménmilyet jelölik...
szerintem van kisebb méret is /legalább is nálunk Szlovákiában, mert nekunk vegyesboltunk van és már kaptunk olyant amiben tobbfajta méret volt egy csomagban.nem kell szégyellni egyszeruen vagy egy kicsit viccesen rá kell kérdezni az uzletekben vagy szexshopban esetleg az interneten is utánna lehet nézni.
vegyetek masculant mert az méretezve van és az egyes az jo volt az én exemre is pedig neki alig ütötte a 13 cm-t és vastagnak sem mondhattam. Sok sikert.:D
Mit jelent h nagyon kicsi? (na de nem azért kérdezem h dicsekedjek emrt enyém se 1 behemót , de a kicsire azé tudnunk kéne h mennyire kicsi h segítsünk)

Ha a (menstr. Szt-i) 12. és 16. héten (meg a 20. - on is) ezeknek az időknek megfelelő voltak a Baba méretei, de most a 33. hét végén erős 34 hetesnek felel meg, akkor az azt jelenti, hogy nagy lesz és nem azt, hogy idősebb, ugye?

Ha változik esetleg a szülés várható dátuma, az azért lesz mert"megérik" a 39. hétre és nem azért mert mégis egy héttel id?sebb a Baba?

Legjobb válasz: Sztem így van ahogy írod, a 18. hét után már teljesen eltérõ mérékben fejlõdnek a babák. Akkor már számít a genetika is, hogy mekkorák a szülõk, stb. Meg igazából az ultrahangos mérés sem pontos. Nekem a 38. héten 3200g-ra saccolták a babám méretét, azt mondták, még kb 30dkg-ot hízhat, azután 4000 grammal született meg. Tehát jól elmérték.

Sztem így van ahogy írod, a 18. hét után már teljesen eltérõ mérékben fejlõdnek a babák. Akkor már számít a genetika is, hogy mekkorák a szülõk, stb. Meg igazából az ultrahangos mérés sem pontos. Nekem a 38. héten 3200g-ra saccolták a babám méretét, azt mondták, még kb 30dkg-ot hízhat, azután 4000 grammal született meg. Tehát jól elmérték.
Nem idõsebb, ilyenkor már szinte mindenkinek mást mutat az ultrahang. Csak kb. a 13. hétig lehet megállapítani pontosan a baba korát, mert addig egységesen fejlõdnek. Utána már kezd közbeszólni a genetika. Nekem 20. hétig stimmelt a baba kora a mérésekkel (1-3 nap eltérésekkel). Legutóbb pedig majdnem két héttel nagyobbnak mérték. A 12 hetes uh a mérvadó :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!