Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha a külső (14 db)

Az egyetlen hiba a külsőmmel, hogy pattanásos az arcom. Fiúk, titeket nagyon zavar, ha valakinek az?

Az arcom két oldalt, és a homlokom valami ilyesmi de ennél azért jóval enyhébb:

Legjobb válasz: ez ám a magabiztosság! egyetlen hiba a külsõmmel, hogy pattanásos az arcom... megnéznénk azért...:) egyébként azon könnyen lehet segíteni: egyél kevesebb csokit, fûszert. ettõl már múlnia kell.

ez ám a magabiztosság! egyetlen hiba a külsõmmel, hogy pattanásos az arcom... megnéznénk azért...:) egyébként azon könnyen lehet segíteni: egyél kevesebb csokit, fûszert. ettõl már múlnia kell.
Régen nagyon tetszett egy kisgólya csajszi, gyönyörû arca volt, de tele volt pattanásokkal. Egyáltalán nem zavart.
Engem sem zavarna! Ismerkedés esetleg?
Igazából nem vonzó, de ha enyhébb akkor nem olyan nagy gond. Idõvel elmúlik szerintem. Járj gyakran kozmetikushoz, szerintem megoldja.
A kérdező hozzászólása: Köszike
Ez olyan dolog(mondjuk az elhízással szemben), amirõl az ember általában nem tehet, meg idõvel el is fog múlni, természetesen nem zavarna.
A kérdező hozzászólása: Kozmetikushoz járok gyakran és sokféle kenõcsöm van rá, de nem igazán akar javulni... szóval nem ilyen válaszokat kérek, hanem inkább olyanokat, amik a kérdésemre válaszolnak! :) Köszi
Én lány vagyok és borzasztóan szerelmes vagyok egy olyan fiúba akinek nem hibátlan a bõre. A barátnõim mindig kérdezgetik , h h tetszhet hisz tiszta patti..de engem nem zavar mert nem az a lényeg és én úgy szeretem ahogy van!:)
fiuk azt irják hogy nem zavar? milyen jo érzés ezt olvasni. nekem is hibás a böröm nincs pattim de az orromon noncs hely annyi pici miteszer van meg egy kevés elöl
Igazából nem zavaró, de evvel el kell menni kozmetikushoz.
Nem zavarna ;)
ezzel a problémával kozmetikus nem sokat tud kezdeni, inkább bõrgyógyászhoz kell menni. sajnos. (ez igazbáól nem a kérdezõnek sokkal inkább a sok okos válaszolónak szól) és ha egy fiúnak tetszel, akkor nem fogják gátolni a pattanásaid. bár ez a mai 16éveseknél sajnos nem nagyon fordul elõ. :/

Az összes fiú undorodik attól, ha egy nőnek nagyon sötétek a külső (és belső) szeméremajkai?

Mert az enyém nagyon, nagyon sötét szín?, de amúgy én fehér b?r? vagyok, csak ott nem. Amúgy mi most lettünk volna együtt el?sz?r, és mikor a barátom meglátta, láttam rajta, hogy mintha kicsit elundorodott volna. (Mondanom sem kell, hogy semmi nem is történt köztünk.)

Legjobb válasz: hát errõl a fiúknak kellene, hogy irjanak neked errõl talán több tapasztalatuk van.. én amiért irok, hogy az akinek ilyen szinek és egyéb szépséghibák problémát jelentenek, az jobb ha minél messzebb van tõled és örülj neki, mert az ilyen emberek csak a külsõ alapján itélnek ... de az is lehet, hogy te csinálsz a bolhából elefántot, tudod, hogy van neked ez a "másság" és belemagyarázod, lehet teljesen más miatt hiúsult meg... elõször is tisztázd magadban, mit szeretnél legközelebb kérdezd meg szóban, a fiúktól, hogy láttak-e már olyan lányt akinek sötétebb a szeméremajkai és mit szólnak hozzá, figyeld az arcukat... de a megoldás a fejedben van..szerintem nincs miért szényenkezned egyáltalán mit szóljanak pl a kismellû nõk? az még látszik is :-))) nem? van egy probléma és azt akkorára nyagyitja fel valaki amilyenre csak akarja....tõled függ nagyitod vagy csökkented!! hajrá!

hát errõl a fiúknak kellene, hogy irjanak neked errõl talán több tapasztalatuk van.. én amiért irok, hogy az akinek ilyen szinek és egyéb szépséghibák problémát jelentenek, az jobb ha minél messzebb van tõled és örülj neki, mert az ilyen emberek csak a külsõ alapján itélnek ... de az is lehet, hogy te csinálsz a bolhából elefántot, tudod, hogy van neked ez a "másság" és belemagyarázod, lehet teljesen más miatt hiúsult meg... elõször is tisztázd magadban, mit szeretnél legközelebb kérdezd meg szóban, a fiúktól, hogy láttak-e már olyan lányt akinek sötétebb a szeméremajkai és mit szólnak hozzá, figyeld az arcukat... de a megoldás a fejedben van..szerintem nincs miért szényenkezned egyáltalán mit szóljanak pl a kismellû nõk? az még látszik is :-))) nem? van egy probléma és azt akkorára nyagyitja fel valaki amilyenre csak akarja....tõled függ nagyitod vagy csökkented!! hajrá!
Szerintem az nem lehet szempont!! Lány vagyok, és soha nem voltak kétségeim hogy nem tetszek neki odalennt. és nem is zavarja, pedig nekem is barna odalennt. Ugyhogy csak tippeket tudok adni, hogy csinálhatnál. Üljetek le beszélgetni, kérdezz rá, hogy mi zavarja. és ha végképp nincs remény, és még nem komoly kapcsi akkor szakítsatok. egy szötétekk testrész miatt, nehogy feladjátok a sex-et!!!
elõfordul hogy nem tetszik neki mint pl az anyajegyek van akik szerint szexi szerintem nagyon nem a szerelmemen sem. de attól még nem fogok vele szakítani és szeretem mégha jobban is tetszene ha nem lenne ott.
Embere válogatja, mindenesetre hülye lehetett a csórikám hogy a küszöbön állva fordult vissza és elutasította a puncidat! nekem pl bejön ha sötétek a szeméremajkak, és a kisajkak szép nagyok, a punci belül meg szép üderózsaszín! szép az így... Csupasz vagy odalenn? lehet hogy az lehetett a baj? Mindegy csak azt tudom mondani mégegyszer hogy nagy taplóság ezért valakinek nemet mondani, nem érdemel meg az ilyen téged!
szerintem is ezt a fiut kerüld el.. most komolyan azért mert sötétebb szine van... attól még ugyanaz mint a többi. ez olyan mint valakinek barna a haja és valakinek szõke nehogymár emiatt nem szexeltetek.. az én barátom nem is figyelte hogy milyen szinü.. kit érdekel hisz nem nézni kell hanem cselekedni...
Ilyen fiúnál is elõfordul. Araboknál pl... Igen, lehet gond - mint ahogy bármi lehet gond, ami a szépséget érinti. Szerintem egy kicsivel elõtte, hogy a "kapuba" beengeded, beszélni kellett volna vele. Sõt: elõször elmondani - aztán pedig, ha valamennyire is zavarja, sötétben vagy takaró alatt kellett volna folytatni az ismerkedést. Utána, ha már igazán közel kerültetek, az nagyon enyhíteni szokta ezeket a problémákat... ha már nagyon szeretitek egymást, akkor meg is szépültök egymás számára. Én olyanról is tudok, ahol a lányon egy nagyon csúnya seb is volt - de neki volt annyi esze, hogy ezzel a módszerrel "mutatta be". De olyanról is tudok, ahol az igen kövér, de gyönyörû hangú lány telefonon ismerkedett - és õ is felkészítette a fiút a külsejére.
szerintem inkább az ritka/fura, hogy valaki ettõl undorodik. nem tudom, én fiúként õszintén szólva nem is igazán értem a problémát... :)
Érdekes dolog, mert ez fõleg latin néger és egyéb egzotikus féléknél szokott ilyen színû lenni. Vannak akik kimondottan erre buknak, ennek is megvan a rajongó tábora. Ezt sosem tudhatja az ember, hogy éppen ki az akinek bejön kinek nem, vagy azt teszed amit én, és nem közeledsz senkihez, hogy ne érjen kudarcélmény, én kerülöm is a nõi társaságot, vagy kockáztatsz, aztán a társaság fele továbbál, vank aki meg majd megkedveli.Ezek ilyen dolgok. De én péládul punciban a rózsaszínet szeretem, azt preferálom. Viszont épp most nagyon tetszik egy lány, minidg csak rá gondolok, és még nem láttam a lába közét.Ha kiderülne , hogy neki is ilyen, én szerintem tudnám ugyanugy szeretni mintha rózsaszín volna. De akkor is a rózsaszín marad nálam az alap.
Nem tudhatod, hogy fogod tudni majd szeretni fekete pinával is. Én is hasonló beállítottságú vagyok, mint te, és én a mai napig nem tudtam megszokni a feleségem salátafarmját. :-( Pedig én is azt mondogattam magamnak, hogy á ez nem számíthat... És (valamennire )mégis...
Én villamosszexuális vagyok
22:03! úúúúúú nem találok erre szavakat. de tényleg xD félig sírok a röhögéstõl, félig meg elküldenélek a jó édes anyukádba..
ezt te döntsd el
XD Én is így vagyok vele sztem tök jól nézek ki XD Am sztem nem baj ha ezt vki tudja magáról csak nem szabad h ettõl elszálljon az agya :P Csajt találni meg mindenhol lehet :O Suliban, haverok révén, buliban, stb stb. 16/F
Majd kinövöd ha már dolgoznod kellesz, ne aggódj. 22F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és még annyi hogy csajokat hol tudnék találni?
De csak a társaságukat keresik nem úgy néznek rájuk mint partner
Narkisszosz
Nekem van 3 ilyen ismerõsöm is, mind fiúk és 17-19 év körüliek. A fiúk ezért nem nagyon szeretik, de a lányok annál inkább. Nagyon sok lány keresi a társaságukat.
Szeretsz du..i a metróba ? Vagy mi?

Az nagy baj, ha a külső méhszáj nyitva van? (a belső teljesen zárt. ) 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Érdemes óvatosnak lenned, kerülni a fizikai terhelést, inkább pihenj sokat. Ez az állapot azt jelzi, a szervezeted már elkezdett egy folyamatot, ami nem kéne, hogy továbbmenjen idõ elõtt! Keményedik a hasad? Ha igen, olyankor mindig feküdj le, lélegezz mélyeket. Ha gyakran van ilyen keményedés, növelni kell a magnéziumbevitelt, szélsõséges esetben a doki felírhat komolyabb méhizomlazító gyógyszert is.

Érdemes óvatosnak lenned, kerülni a fizikai terhelést, inkább pihenj sokat. Ez az állapot azt jelzi, a szervezeted már elkezdett egy folyamatot, ami nem kéne, hogy továbbmenjen idõ elõtt! Keményedik a hasad? Ha igen, olyankor mindig feküdj le, lélegezz mélyeket. Ha gyakran van ilyen keményedés, növelni kell a magnéziumbevitelt, szélsõséges esetben a doki felírhat komolyabb méhizomlazító gyógyszert is.
Keményedik a hasa.(Ismerem õt)

Ha a szerelem arról szól, hogy valamiért nagyon megszeretjük valakinek a lelkét, akkor miért fontosak a szerelemhez az igényesség, külső, pénz, nagy pénisz, jó szex stb?

Legjobb válasz: Azért,mert nem a lelkét fogod meglátni elõször. Kiismerni valakit nagyon hosszú folyamat, évekbe is telhet, míg a külsõ azonnal ott virít elõtted, ahogy ránézel. Nem a külsõbe szeretünk bele, de lássuk be, hogy általában elõször a legjobb külsejûeket akarják megismerni az emberek.

Azért, mert nem a lelkét fogod meglátni elõször. Kiismerni valakit nagyon hosszú folyamat, évekbe is telhet, míg a külsõ azonnal ott virít elõtted, ahogy ránézel. Nem a külsõbe szeretünk bele, de lássuk be, hogy általában elõször a legjobb külsejûeket akarják megismerni az emberek.
"Külsõ megfog, belsõ megtart, egy jó szex hozzáláncol." Kell egy bizonyos dolog annak az embernek a kinézetében is ami megfog, hogy felkeltse az érdeklõdést. Ahogy egyre jobban megismered már nem fog számítani hogy milyen a haja vagy milyen ruhákat hord, mert beleszerettél a belsõjébe.. a lelkébe. Inkább azt próbálod megismerni, az érdekel téged. És ha még az ágyban is jó neked, figyel rád akkor eszedbe se fog jutni hogy mással legyél :)
a lelke és a szex oké, jó legyen tiszta, amúgy a pénz max megélhetéshez kell, nem nagyzolásból a nagy pénisz sem kell, a külsõ meg kevés, abban max legyen valami ami megfog, amiért szóba állok vele
Hasonló a hasonlóval... tehát nekem az számít, hogy mindenben nagyjából azonos "szinten" legyünk: egzisztenciában, szexben, értelemben, mûveltségben, stb. na meg persze valamennyire vonzódjak is (nálam a külsõ mondjuk sokadrangú szempont). Egy kapcsolathoz a szerelem önmagában édeskevés... attól még nem fog mûködni.
Teljes képzavar. Meg lehet valakinek szeretni a lelkét, ez egy tartós kapcsolat alapköve, de a szerelemhez sem ez nem kell, sem a pénz, sem a szex, viszont külsõ igen!
Nekem is szokott néha, de csak a jobb.
A kérdező hozzászólása: csak nekem gyakran és mindkettõ

Ha sokat allok egyhelyben faj a sarkam. Altalaban kiforditom a labfejem es kulso talpelen allok. Amikor a sarokrol lekerul a terheles az nagy megkonnyebbules es mintha tobb ver kerulne oda. Mi lehet ez?

mitol?mi? Mi tegyek ellene?

Legjobb válasz: Bokasûlyedés..ugyan ez volt velem is..nem foglalkoztam vele,aztán egy idõ után az egész lábfejem fájt már és odáig jutottam,hogy ha 10 percnél többet mentem,nem tudtam utána egész nap lábraállni..vettem egy pár lúdtalp betétet,egy hét után,mintha soha nem fájt volna a lábam,azóta minden rendben.

Bokasûlyedés..ugyan ez volt velem is..nem foglalkoztam vele, aztán egy idõ után az egész lábfejem fájt már és odáig jutottam, hogy ha 10 percnél többet mentem, nem tudtam utána egész nap lábraállni..vettem egy pár lúdtalp betétet, egy hét után, mintha soha nem fájt volna a lábam, azóta minden rendben.
A kérdező hozzászólása: évek óta hordom a lúdtalpbetétemet :(
akkor nincs ötletem..:(
Ne csináld, mert ezzel halmozod a problémákat, és csak rosszabb lesz. Inkább menj el ortopéd orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: sarkantyúról tudtok valamit esetleg?
A kérdező hozzászólása: amúgy mit ne csináljak? ne álljak 1helyben?
Ne álldogálj külsõ talpélen.
A kérdező hozzászólása: ???
nem venném meg az biztos...
A kérdező hozzászólása: Pedig a legtöbb ruhánál vagy ez van, vagy 100% polyiészter...
De ez valami béléses ruhadarab, nem?
A kérdező hozzászólása: Koktélruha belsõ réteggel.

Ha a méhszáj zárt és nem rövidült meg, de picit puhább a normálisnál, az utalhat arra, hogy könnyebben megnyílhat? Plusz a külső méhszájnál lett egy méhszájsebem, ami nem nagy, hála a doki észrevette.

Nem élünk nemi életet, múlt héten a dokinál voltam a kötelez? 28 hetes vizsgálaton: lehet, hogy ? sértette meg, amikor megvizsgált, merthogy más fizikai dolog kizárt!Azt mondta minden rendben, ne izguljak, a sebet (felmaródást)szépen leecsetelte, pihennem kell, kaptam nagy dózisú magnézium port, de én egy kicsit izgulok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!