Találatok a következő kifejezésre: Az nagy ha a (5150 db)

Ha az endometrium vastagsága 3 mm, az nagyon kevés a beágyazódáshoz?

Vagy menzesz előtt néhány nappal ez normális érték?

Legjobb válasz: Igen, az nagyon-nagyon kevés.

Igen, az nagyon-nagyon kevés.
sajnos ez azt jelenti hogy meg fog jönni.. legalább 15 mm vastagnak kell lennie a nyálkahártyának hogy a beágyazódás sikeres legyen.
Igen, ez azt jelenti, hogy hamarosan menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor várom a havit...
Nekem 5 mm volt... pedig 4 hetes terhes voltam. Itt mindenki azt írta hogy lehetetlen a terhesség. Azóta már 7 hónapos nagyfiú.
Nekem 3 mm.-t mért a nõgyógyászom, aki nem látta a terhességet, pedig akkor már állapotos voltam. Persze ezek után a szakorvost kérdõjeleztem meg. Biztos nem jól mérte. 3 mm nem elég a beágyazódáshoz.

Van egy kan kilenc éves uszkár és az egy éves pincsi. A pincsi tavaly december óta van a nagy jól fogadta. Két napja összeverekedtek a kicsi nagyon fél a nagytól, nem mer ránézni remeg állandóan és morog a nagyra ha a közelébe megy. Mit tehetnénk?

Legjobb válasz: Egyrészt elkerülöd az olyan helyzeteket, amikor összeverekedhetnek. Pl. Külön eteted õket. Külön csont, külön játék. Ha pedig a kicsi szemtelen a naggyal akkor az öreg meg fogja rendszabályozni. Ha mindkettõ fiú, akkor elõfordulhat, hogy a pincsi most lett csak igazán nagyfiú. Dominálni akar a másikon. Majd lerendezik, hogy ki a fõnök. Általában nem viszik az ilyen harcokat túlzásba, de ha nagyon bevadulnak rájuk szólhatsz. Az ivartalanítás is segít. Ha végsõ soron nagyon domináns mindkettõ, akkor lehet az egyiktõl el kell búcsúznod.

Egyrészt elkerülöd az olyan helyzeteket, amikor összeverekedhetnek. Pl. Külön eteted õket. Külön csont, külön játék. Ha pedig a kicsi szemtelen a naggyal akkor az öreg meg fogja rendszabályozni. Ha mindkettõ fiú, akkor elõfordulhat, hogy a pincsi most lett csak igazán nagyfiú. Dominálni akar a másikon. Majd lerendezik, hogy ki a fõnök. Általában nem viszik az ilyen harcokat túlzásba, de ha nagyon bevadulnak rájuk szólhatsz. Az ivartalanítás is segít. Ha végsõ soron nagyon domináns mindkettõ, akkor lehet az egyiktõl el kell búcsúznod.

Az baj, ha a baba nagyon kover? Veszelyes? Miben? 1 ev alattiakat kerdezem

Legjobb válasz: Az mit takar, hogy nagyon kövér? Hány kg, hány cm, milyen idõs, kisfiú-kislány? Születési súlya?

Az mit takar, hogy nagyon kövér? Hány kg, hány cm, milyen idõs, kisfiú-kislány? Születési súlya?
Ha TÉNYLEG kövér, akkor baj, ha csak szerinted vagy más valaki szerint, akkor nem. Egy év alatt a gyereknek sokkal másabbak az arányai, mint egy idösebbnek, ezért kövérebben látszik. Ha kövérnek érzd a gyereket, akkor kérdezd meg az orvost/védönöt, mert ök tudják megmondani, hogy igy van-e.
A kérdező hozzászólása: anyu mondja, hogy nehogy baja legyen, mert 60cm 6 es fel kilo 3 honapos, 3kg val 47cmrel szuletett.csak erdekel, hogy komoly baja lehet -e egy babanak , ha kover
Dehogy kövér!!! A mi lányunk 3590gr-mal, 47 cm-rel született, a 3 hós státuszvizsgálaton volt 6260 gr és 61 cm! Ennyi idõsen ez jó!
Ez elég soknak tünik, az átlag baba 3 kg körüli súllyal szokot születni és normál esetben fél éves (6 hónapos) korára ezt megduplázza, egy éves korára megháromszorozza. Igy a legtöbb baba félévesen 6-7kg, egyévesen meg 9-10. Ha túl kövér egy baba, az gátolja a mozgásfejlödését, mert nehezebben mozog, de ami még rosszabb, a szervezete megtanul "kövérnek lenni", mindent raktározni és késöbb vagy elhizott lesz, vagy állandóan konrtolláltan kenn ennie - magyarul diétáznia. Minél elöbb beszélj a gyerekorvossal, hoyg hogy lehetne a visszafogni a hizást, mert ezzel nagyon tönkreteszed a picit. Magadtól NE kezdj semmibe, se diéta, se semmi más, mert ilyen korban még nagyon bonyolult megtalálni a megfelel módszert, hogy se ne hizzon, se ne éhezzen és ne legyen hiánya semmilyen fontos tápanyagból.
szia, 2 hónapos státuszon 7 kiló volt a fiam:)
mi 3, 5 hósan 7, 11kg és 68, 5cmés-ek vagyunk. és szerintem nem kövér a babád.
Nem kövér. Az én kisfiam 3 hónaposan 7450 gramm és 65 cm volt. (SZÜL:4100 GRAMM , 58CM) 6 hónaposan volt 9750 gramm és 72 cm. 1 évesen "csak"10750 gramm és 82 cm volt, lelassult a hízása 6 hónapos kora után. Mozgásában abszolút nem gátolta, mert 6 hónaposan felült négykézláb helyzetbõl, és mászni kezdett, 7 hónaposan felállt. Most volt 2 éves igaz nagyobb egy kicsit mint az átlag, de nem kövér, 97 cm és 16 kg.

Az normális ha nem tudok elélvezni ha ujjazom magam? és akkor sem nagyon ha a csiklómat maszírozom?

lehet hogy gáz, de én megszoktam kefélni pl egy olyan tárgyat ami hasonlít egy péniszre :)) az jó érzés, kéne egy pasi, de szerelem nélkül nem szexelek!! pedig már annyira kívánom, mit csináljak??

Legjobb válasz: akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....

akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....
Szexelj szerelem nélkül:D Vagy keress megXD
Ha jól esik akkor miért nem? Kínozd csak magad a kis ideológiáddal.. Vagy keress barátot.
Az ujjazástól én se tudok elélvezni, csikló izgatástól viszont már igen. :) 20L
Igyál egy pohár bort, vagy kettõt, tegyél be zenét, ülj be a kádba állítsd masszírozóra a zuhanyfejet, és hajrá. Ne eröltesd, kényeztesd, ez nem egy gomb amit megnyomsz ha akarsz valamit :) Ne idegeskedj, csak élvezd. Ezen kívül a rezgõ tárgyak és a fantáziád is jó kiindulópontok, de ha lehet mindent csak óvszerben használj :) Mivel én tanácsot sosem adok, csak ötletelek, tiéd az érdem ha jól használod... amit felhasználsz :) Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.
anyukámmal megbeszélném.mammy , én most lány vagyok, or fiu.

Mennyire zavar az titeket, ha a csajotok nagyon izzadós?

Legjobb válasz: Ha izzad az annyira nem zavar, ha büdös is mellé akkor az már sokkal inkább.

Ha izzad az annyira nem zavar, ha büdös is mellé akkor az már sokkal inkább.
én most, mikor másodjára kezdtem el fogamzásgátlót szedni, két év kihagyással, most figyeltem meg hogy kevésbé izzadtam nyáron. pedig én is jártam ezzel orvosnál is, ha szaga nem is volt, de egy melegebb napon törölgethettem az arcom napestig :( szóval nálam hormonális lehetett. így, a gyógyszer mellett teljesen átlagosan izzadok meg. 22L
Arról nem tehet, hogy izzad. Szerencsétlen húgomnál látom, jó alakja van, napi 2x zuhanyzik, mindenfélével keni magát, de néha még ígyis érezni. Már totál kész van idegileg, a bõrét is tönkretették ezek a szerek, azt mondta most már a zuhanyzás és [email protected] rá, nem kenegeti magát. Most mondhatnám, hogy zavar, de belõle kiindulva, sajnos vannak, akik semmit se tudnak tenni. Már rengeteg orvosnál is volt emiatt. Persze az más, ha a lány igénytelen és azért érzem, de a végeredmény ugyanaz, érzed és/vagy látod.
Pont akik nagyon izzadnak, azok tudnak a legkevésbé tenni ellene. Nem lehet kellemes nekik az fix. Ha csak kicsit vagy izzadós segítenek mindenféle szerek, de ha nagyon....
Szórd be hintõporral ha nagyon zavar..:)
Nekem volt egy ilyen csajom! Annyira izzadt a tenyere, hogy szabályosan kimarta az enyémet, amikor kézen fogva mentünk. (Még az elején szakítottam vele.)
A kérdező hozzászólása: Folyton fürdik, kenegeti stifttel magát, a legújabb izzadásgátlókat veszi meg, amit a tvben reklámoznak, de szart se ér... ugyanúgy megizzad. Engem csak akkor zavar, ha pl társaságban vagyunk és a haverom csaja nem izzad, az én csajom meg ha felemeli a hónalját tiszta víz

Mennyi idő alatt felejted el az igazit, ha a személy másik kontinensen van és te nagyon szereted őt?

Legjobb válasz: Az attok fugg, melyik idozonaban van. Ha Azsiaban, akkor kicsit kesobb, hozza kepest, mert ott elorebb jarnak. Ha Amerikaban, akkor akar mar tegnap.

Az attok fugg, melyik idozonaban van. Ha Azsiaban, akkor kicsit kesobb, hozza kepest, mert ott elorebb jarnak. Ha Amerikaban, akkor akar mar tegnap.
Eltart egy darabig de valamivel könnyebb a szinte elérhetetlen távolság miatt felejteni.Pontosan tudom mert az élet ezt sem tagadta meg tõlem és már igazán kezdem túlzásnak tartani amit improvizálásként elém görget.
A kérdező hozzászólása: Am en vagyok masik ontinensen amerikaban es a fiu van Magyarorszagon
Csak nem Nevadaban vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hanem kanada
Na jó akkor nem kérek szívességet, viszont tényleg hidd el amit mondtam saját bõrömön tapasztalhattam.Viszont neked még könnyebb dolgod van új hely új környezet lesz ami lefoglal nincsen közös helyi emlék egyszerûbb lesz.Fog fájni de egyszerûbb jobban nem tudom elmondani.

Ha használok hajpakolást akkor balzsamot már nem kell? vagy hogy van ez? Lehet úgy hogy balzsam után pakolás? Vagy az nagyon elnehezítené a hajat?

ti hogy használjátok?

Legjobb válasz: Én csak pakolást használok a samponozás után, serical latte-t. Ezt általában fent hagyom fél óráig, de ha nagyon rohanok, akkor csak átmosom vele, mint egy balzsammal, úgy is teljesen jó.

Én csak pakolást használok a samponozás után, serical latte-t. Ezt általában fent hagyom fél óráig, de ha nagyon rohanok, akkor csak átmosom vele, mint egy balzsammal, úgy is teljesen jó.

Fiúk, szerintetek az gáz, ha a lány kezdeményez? Nagyon ciki?

Legjobb válasz: Szerintünk nem gáz. Lányok szerint az, mert az milyen már, hogy szegény lánynak kell kezdeményezni.

Szerintünk nem gáz. Lányok szerint az, mert az milyen már, hogy szegény lánynak kell kezdeményezni.
nem
Szerintem nem ciki. Jó tényleg szerencsésebb ha a fiú kezdeményez de ha a lány kezdeményez akkor sincs semmi baj! Az a lényeg hogy jól mûködjön a kapcsolat szóval teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ezért tartottam a dologtól...de már le is mondtam róla, ha kellek neki, majd szól. :)
Hát egy kicsit gáz, az ilyen rosszul szokott elsülni, Tapasztalatból mondom..
A kérdező hozzászólása: Hát igen, na.....ez nem olyan egyszerû! :D
de kérdezõ szerintem meg nem úgy van ahogy az utolsó mondta hanem amúgy! kérdezõ: jaaaj tényleg, igaz:) megfontolom jaa bár lehet mégis úgy van kérdezõ: aaahh igaz is, tényleg :) átgondolom..
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Köszi! :) megfontolom...
Csak azt felejtetted ki a számításból hogy csak lúzerek válaszoltak. Egy igazi férfinek nem imponál ha egy lány így lealacsonyodik. De gondold végig józan paraszti ésszel: Melyiket becsülnéd meg jobban? Azt ami az öledbe hullik vagy azt amiért meg kellett dolgoznod? Na ugye..
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy ráveszem magam... :) köszönöm! :)
Egyáltalán nem.Sõt én személy szerint nagyon örülnék neki, ha odajönne egy hölgy hozzám. :)
Nos, akkor ezt megbeszéltük. :) Van még kérdés?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
nem
Csak, ha szó nélkül a nadrágomba bújuk.
Nem.
nem
Már pedig szerintem meg jó is lehet kêrdezõ, most valaki azt mondja nem nem kell máris lemondani róla, , de pont errõl beszêltem Mondjuk nem is kötelezõ, én meg igazàbol semmit se vesztek ezzel szóval mimd1

Az gond ha a görényem mostanában nagyon sokszor büzzent?

Az utóbbi pár hétben minden nap akár 5-ször is elereszti magát. Lehet, hogy ez valami betegség jele?

Legjobb válasz: Dehogy baj neki is kell pukizni az enyém is sokszor teszi! Jobb mintha bent maradna_:D!

Dehogy baj neki is kell pukizni az enyém is sokszor teszi! Jobb mintha bent maradna_:D!

Az baj ha a barátom nem hiányzik? Elutazott a barátom angliába. Másfél éve vagyunk együtt. Csak 4napra ment és ma van a 4. de egy cseppet se hiányzott, és nem is nagyon kerestem.

ez azt jelentené hogy nem szeretem? amugy imádok vele lenni, amióta ? van nekem nem is tetszett más srác, és ? pont az esetem..

Legjobb válasz: Nem gáz. Ilyen alkat vagy, és hidd el, ha rá gondolsz, elég, de nem kell h befordulj. Én is ilyen vagyok elvagyok hetekig, tudjam hogy jól van, semmi baja, és elég. Majd lesz egy élet együtt élni. Addig lefoglalom magam, és jól tanulok, hogy büszke legyen rám. Ennyi...nem mindenki ilyen nagy hiányolós, letört ember alkat.

Nem gáz. Ilyen alkat vagy, és hidd el, ha rá gondolsz, elég, de nem kell h befordulj. Én is ilyen vagyok elvagyok hetekig, tudjam hogy jól van, semmi baja, és elég. Majd lesz egy élet együtt élni. Addig lefoglalom magam, és jól tanulok, hogy büszke legyen rám. Ennyi...nem mindenki ilyen nagy hiányolós, letört ember alkat.
Nem gond! A nagyfa*rkú fekák már úgyis akkorára tágították, hogy te már csak harangoznál benne!
Ez kimondottan jót jelent! Hagyd is a fenébe, ez azt jelenti, hogy felszedhetõ státuszba raktad magad, /tudva, vagy tudatlanul./ Hagyd is, ne is foglalkozz az ilyen unalmas fószerokkal! Akit nem szeretünk, az mehet a pi csába!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!