Találatok a következő kifejezésre: Az msn nem küldi el az (4 db)

Miért nem mindig küldi el az üzeneteimet a nem bejelentkezett - de partnerlistámon szereplő - partnereim számára az msn?

A legújabb verziót használom, és gyakran tapasztalom, hogy nem küldi el az azonnali üzenetemet, pedig a régi verziónál nem volt ilyen probléma, csak akkor, ha nem volt netkapcsolat.

Az msn mostanában nem küldi el az üzeneteket, kiírja h: az üzenetet nem skerült minden címzettnek elküldeni. Mi lehet a baj?

nem mindig csinálja de elég idegesít? hogy 10b?l néha csak 1 megy át....vírusirtó, kémprogifigyel? van, lefutattam ?ket többször is és semmit sem találtak.Nem tudom mi lehet a baj...

Legjobb válasz: nálam dettó ugyan ez.azután letöltöttem a spyware kémprogram írtót.meg lett a bûnös,most van egy új msn vírus.nagyon alattomos és szinte minden elõl el tud bújni.nem is vírus hanem féreg.ráadásul befolyásolja a programok mûködésért.nem tapasztaltad mostanában hogy valaki csak egy linket vagy képet küldött neked?mert az a vírus.és ha megnyitod,baj van.a küldõ nem is tud róla,mert akkor is küldi ha be sincs jelentkezve.

nálam dettó ugyan ez.azután letöltöttem a spyware kémprogram írtót.meg lett a bûnös, most van egy új msn vírus.nagyon alattomos és szinte minden elõl el tud bújni.nem is vírus hanem féreg.ráadásul befolyásolja a programok mûködésért.nem tapasztaltad mostanában hogy valaki csak egy linket vagy képet küldött neked?mert az a vírus.és ha megnyitod, baj van.a küldõ nem is tud róla, mert akkor is küldi ha be sincs jelentkezve.
Pontosan ez volt nálam is. Én meg kis naiv mindig megnyitottam. Újra lett húzva gép. De azóta is kapom ezeket a linkeket, amit persze mostmár nem nyitok meg. És kiírom az üzifalra az illetõnek hogy írja ki hogy vírusa van és ne nyissa ki senki. Nem tudom ezen kivül hogy lehet védekezni ellene?!
hehe én mindig megnyitottam, ha közbetlen rákattintottam se történt semmi. linkeket ctrl+c ctrl+v-vel nyisd meg
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, letöltöttem spywaret és az sem talált semmit...újratettem az egész msn-t most már jó..
Amugy sztem ne használj msn-t van más alternatív program is chatelésre és sokkal biztonságosabb is. Én a Mirandat-t hsználom http://www.usite.hu innen leszedheted. Azóta nem kaptam még vírust mióta ezt használom.
Igen, kap e-mailt, amiben megírják, hogy szeretnéd felvenni msn-re.
A kérdező hozzászólása: igeeen? azthittem h ha nem msncímére küldöm akkor el s eküldik... na mind1, tudatlan vagyok... kösz a választ:D


Mi lehet a gond az msn-emmel? Nem küldi el amit írok, elküldöm és 10 perc múlva jön vissza: "A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:"

Most már nem enged egy üzenetet sem elküldeni, újraraktam az msn-t és a netet is és persze volt féregirtás is, amúgy minden szépen m?ködik csak ez romlott el és fogalmam sincs az okáról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!