Találatok a következő kifejezésre: Az mp4 Concorde azt irja (3 db)

FONTOS! Amikor bedugom az mp4-et (Concorde) akkor nem írja ki azt hogy G meghajtó? Pedig telepítve van! Kérlek írjatok Thank you

NAGYON FONTOS LENNE SZÁMOMRA

Legjobb válasz: Total Commander mutatja? Ha igen, akkor formáznod kell.

Total Commander mutatja? Ha igen, akkor formáznod kell.
probald meg ugy hogy ki van kapcsolva mikor csatlakoztatod
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõt megpróbáltam egyik se jó megpróbáltam úgy hogy kikapcsolva de úgy sem jó és megpróbéltam Total Commanderen is de úgy sem adja be!!!!

Az mp4 lejátszóm (Concorde) azt irja ki hogy empty disk és nem tudom mp3-at rajta hallgatni csak rádiót! Mit jelent ez a kifejezés a kijelzőn?

lehetne ezzel csinálni valamit

Legjobb válasz: empty disk = üres lemez. Próbálj meg rámásolni valamit...

empty disk = üres lemez. Próbálj meg rámásolni valamit...
vàlts valami màrkàs MP3 ra és nem lesz gondod
Elbaszódott a file-rendszer. Formázd a meghajtót. Ezután jó lesz. De én is tudom ajánlani inkább az mp3-lejátszókat. Mondjuk egy jó kis samsung-ot. Nekem samsung yp-u3 van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó a hangminõsége és 4 gigás. =)
Gondolom Tesco vagy ilyesmi helyen vetted (nem akarlak ezzel megsérteni), de lehet hogy van rá garancia. (Én haladok a korral: MP4, TMS209, nem egy nagy márka de mindent amit kell visz, még többet is (FLAC).)
Utolsó vagyok, vegyél iPod Touchot ha van rá pénzed, megéri!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!