Találatok a következő kifejezésre: Az mp4 Concorde azt (4 db)

concorde xd
gondolom át kéne konvertálni a filmet :D
A kérdező hozzászólása: Az volt az elsõ dolgom. Bár ez az elsõ mp4-em, de gondoltam hátha mpeg4 formátumban menni fog a film, de semmi változás. Már próbáltam wma-ba, 3gp-be és vagy 5 fajta módon.
Olyan formátumra konvertáld, aminek nem mp4 a kiterjesztése, hanem pl. avi (divx, xvid, stb).
Az mp4 nem attól mp4, mert csak ilyen filmeket lehet rárakni, ez egy jelölés arra, hogy filmeket is lejátszik, szemben az mp3-mal, ami egy tömörített hangformátum, és csak hangfileokat támogat.
A Concorde mp4-ek általában csak egy formátumot ismernek az AMV-t, de ez a dobozon is rajt van ha megnézed, mégpedig a csomagolás hátoldalon, ott hogy támogatott formátumok, nem árt megnézni a leírást/csomagolást mielõtt valaminek nekiállsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) A csomagoláson sajnos nem volt rajta, mert használtan kaptam. :) De legközelebb úgy csinálom :D

FONTOS! Amikor bedugom az mp4-et (Concorde) akkor nem írja ki azt hogy G meghajtó? Pedig telepítve van! Kérlek írjatok Thank you

NAGYON FONTOS LENNE SZÁMOMRA

Legjobb válasz: Total Commander mutatja? Ha igen, akkor formáznod kell.

Total Commander mutatja? Ha igen, akkor formáznod kell.
probald meg ugy hogy ki van kapcsolva mikor csatlakoztatod
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõt megpróbáltam egyik se jó megpróbáltam úgy hogy kikapcsolva de úgy sem jó és megpróbéltam Total Commanderen is de úgy sem adja be!!!!

Az mp4 lejátszóm (Concorde) azt irja ki hogy empty disk és nem tudom mp3-at rajta hallgatni csak rádiót! Mit jelent ez a kifejezés a kijelzőn?

lehetne ezzel csinálni valamit

Legjobb válasz: empty disk = üres lemez. Próbálj meg rámásolni valamit...

empty disk = üres lemez. Próbálj meg rámásolni valamit...
vàlts valami màrkàs MP3 ra és nem lesz gondod
Elbaszódott a file-rendszer. Formázd a meghajtót. Ezután jó lesz. De én is tudom ajánlani inkább az mp3-lejátszókat. Mondjuk egy jó kis samsung-ot. Nekem samsung yp-u3 van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó a hangminõsége és 4 gigás. =)
Gondolom Tesco vagy ilyesmi helyen vetted (nem akarlak ezzel megsérteni), de lehet hogy van rá garancia. (Én haladok a korral: MP4, TMS209, nem egy nagy márka de mindent amit kell visz, még többet is (FLAC).)
Utolsó vagyok, vegyél iPod Touchot ha van rá pénzed, megéri!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!