Találatok a következő kifejezésre: Az mp3 is lehet (21 db)

Az mp3 lejátszóra is lehet klippeket feltölteni?

vettem egy mp3-mat,úgy tudom mp3-on nem lehet videoklippeket lejátszani,de ezen mégis lehet...pedig mp3

Legjobb válasz: Arra, kedves analfabéta barátom, hogy attól, hogy valamire mp3 playert írnak, nem biztos, hogy csak mp3-at játszik le. [Mint pl. ahogy említettem, iPodok is játszanak már le videók, mégis "csak" MP3 lejátszók] "úgy tudom mp3-on nem lehet videoklippeket lejátszani,de ezen mégis lehet...pedig mp3" Ja, és kiemelném számodra a "nem lehet videoklippeket lejátszani, de ezen mégis lehet" részt, vagyis nem csak feltölteni sikerült, hanem lejátszani is.

Arra, kedves analfabéta barátom, hogy attól, hogy valamire mp3 playert írnak, nem biztos, hogy csak mp3-at játszik le. [Mint pl. ahogy említettem, iPodok is játszanak már le videók, mégis "csak" MP3 lejátszók] "úgy tudom mp3-on nem lehet videoklippeket lejátszani, de ezen mégis lehet...pedig mp3" Ja, és kiemelném számodra a "nem lehet videoklippeket lejátszani, de ezen mégis lehet" részt, vagyis nem csak feltölteni sikerült, hanem lejátszani is.
Az MP4 megnevezés szerintem nem több, mint parasztvakítás. (hisz a 4 nagyobb, mint a 3) A nagyobb gyártók nem is szokták használni, mert hülyeség, hanem egyszerûen a multimédia-lejátszó megnevezést használják. (Pl. az iPodok sem MP4-lejátszók, pedig tudnak videót lejátszani) Egyébként elég kevés "MP4-lejátszó" képes lejátszani az MP4 formátumot, inkább saját, "primitív" formátumot használnak (3GP, AVS stb), hisz az MP4 eléggé hasonlít az .avi-hoz, amihez azért kell viszonylag izmosabb proci, ami a gagyi "MP4-lejátszókban" ugye nincs, ezért olcsók. Szóval ezen nem kell nagyon problémázni, hogy véletlenül nem olyan lejátszót vettél, ami nem tudja lejátszani a saját nevében szereplõ formátumot.
(És ez mire válasz?) Nem nagyon hiszem hogy lejátszaná, feltölteni lehet rá, hiszen ha gépre kötöd, akkor mint 1 adathordozót kezeli.

Az FL studioban hogy kell megcsinálni az mp3 zenét úgy hogy midi legyen? Tutorial is jó lehet.

na szóval egy mp3 zenét meg akarok csinálni midi fájlban. worms revolution main menut hogy kell? pls help

Legjobb válasz: Az MP3 hanghullámot tárol egyetlen sztereó sávban, míg a MIDI pedig gyakorlatilag egy kottát (hangszerek mint sávok, bennük hangmagasságok, hang hossza, alapvetõ effektek). Sem FL Studio-val, sem mással nem fogsz (normális) MIDI fájlt kapni MP3-ból. Vannak olyan programok, amik elvileg képesek felismerni bizonyos hangszereket (egy idõben egyet!), de a kimenetként kapott MIDI fájlt megõszülésig tisztíthatod. Ilyen programokat "MP3 to MIDI" vagy "WAV to MIDI" kifejezéssel kereshetsz. Mégis hogyan tudnád megcsinálni, ha nem így: Leülsz egy (akár virtuális) zongora elé, és megpróbálod eltalálni a hangokat, miközben lejátszod azt az MP3-at. Ez sem lesz egy gyors meló.

Az MP3 hanghullámot tárol egyetlen sztereó sávban, míg a MIDI pedig gyakorlatilag egy kottát (hangszerek mint sávok, bennük hangmagasságok, hang hossza, alapvetõ effektek). Sem FL Studio-val, sem mással nem fogsz (normális) MIDI fájlt kapni MP3-ból. Vannak olyan programok, amik elvileg képesek felismerni bizonyos hangszereket (egy idõben egyet!), de a kimenetként kapott MIDI fájlt megõszülésig tisztíthatod. Ilyen programokat "MP3 to MIDI" vagy "WAV to MIDI" kifejezéssel kereshetsz. Mégis hogyan tudnád megcsinálni, ha nem így: Leülsz egy (akár virtuális) zongora elé, és megpróbálod eltalálni a hangokat, miközben lejátszod azt az MP3-at. Ez sem lesz egy gyors meló.
Ennyi.


Létezik olyan kiegészítő vagy progi, amivel Youtube-ról mp3-at lehet lementeni de úgy, hogy rögtön egy vágást is csinál, azaz az elejét és a végét le lehet vágni?

Legjobb válasz: Ezt két külön programmal tudod megoldani. A rippelést például ezen a weboldalon megcsinálhatod: www(pont)youtube-mp3(pont)org A szerkesztést pedig az Audacity nevû ingyenes és nyílt forráskódú hangszerkesztõvel: audacity.sourceforge.net

Ezt két külön programmal tudod megoldani. A rippelést például ezen a weboldalon megcsinálhatod: www(pont)youtube-mp3(pont)org A szerkesztést pedig az Audacity nevû ingyenes és nyílt forráskódú hangszerkesztõvel: audacity.sourceforge.net
[link] Beírod a linket, majd mettõl meddig akarod letölteni és katt a record gombra.
16:04 Kifejthetnéd, hogy hová írod az idõt, és hogy hol a Record gomb .
A Fifefoxhoz letölthetõ DownloadHelper nevü kiegészitõvel lemented, aztán a kapott állomány megnyitom az Avidemux nevü egyszerû szerkesztõvel, kivágod a felesleges részt belõbe, beállítod az mp3 formátumot, a bitrátát és a minõséget, aztán pedig save audio
A kérdező hozzászólása: én szafarit használok osx alatt. Ezért egyrészt kérdezném, hogy Safari alá van-e ilyen kiegészítõ, illetve ha nincs, hogy az OSX-ben van-e eleve olyan softwatre alapból, amivel mp3-at meg lehet vágni?
A kérdező hozzászólása: a mettõl meddiget a youtube linkbe gondolod? pl. így: http://www.youtube.com/watch?v=_-Gpu5rUvco&t=0m5s sajnos csak a start-nak a szintaxisát ismerem
Miután beilleszteted a youtube linket és entert nyomtál ezt fogod látni. [link]
mp3DirectCut Ezzel kódolás nélkül tudod vágni, szerkeszteni az mp3-as fájlokat.

Az ODYS MP X30 mp3 lejátszóval zenehallgatás közben elvileg ebookot is lehet olvasni, legalábbi a használati utasításban ez áll. Milyen doksit olvas (ha olvas) ez a fajta mp3 lejátszó?

S?t, még van is egy "ebook" menüpont. Eddig próbálkoztam word és pdf formátumú doksikkal, de sajnos nem is látja a filokat.

Legjobb válasz: Sajna átvágtak!!!

Sajna átvágtak!!!
Nem vágtak át, csak kicsit bonyesz. én pl. videót nem tudok az odys mpx38-ra feltölteni. A szövegnél így kell menteni, aztán átrakni a lejátszóra: Word. Megvan a szöveg. Fájl->mentés másként: Fájl nevét beírod, aztán alatta, a fájltípusnál kiválasztod az egyszerû szöveget. Mentés gombra kattintasz. Kijön egy ablak, a Fájlátalakítás. itt az egyéb kódolást választod, és azt hiszem, oldalt a gördülõ sorban a Közép-európai(windows) a jó. leokézod. tudom, rövid volt, remélem azért érthetõ. Videó ügyben valaki? Tudom, hogy 2007-es a kérdés. jobb késõbb, mint soha.
Szerintem nincs ilyen, de bejelölöm a kérdést, nekem is szükségem lenne rá.
Azt nem mondom, hogy ezzel meg fogsz tanulni. De ha abszolút semmit nem tudsz, akkor ezekkel a hanganyagokkal szerintem el tudod kezdeni. Aztán utána majd meglátod, hogyan tovább. http://www.goethe-verlag.com/book2/HU/HUEN/HUEN002.HTM (Speciel az angolt én nem próbáltam, szóval garanciát nem adok semmire. De egy másik nyelvet igen, és hasznosnak találtam ezeket a hanganyagokat.)
Ehhez hasonló a PONS-nak is van, nekem az olasz van meg és kb. semmit nem ér, max. annyit, hogy kicsit a kiejtést el lehet lesni. http://www.pons.hu/index.php?action=termek&id=119
Kreatív angol, villám angol.
Bocs, szerintem ez ebben a formában lehetetlen... Más az, a mikor csecsemõ az ember és a szüleitõl és a környezettõl tanul...

Lehet kapni érintőképernyős mp3/mp4 lejátszót? Az iPod is az? :$

ocsi nem nagyon értek az ilyenekhez

Legjobb válasz: Lehet. Van sokfajta. Samsung, Sony.... iPodból csak a Touch az, az meg 60nál kezdõdik újonnan(4.gen)

Lehet. Van sokfajta. Samsung, Sony.... iPodból csak a Touch az, az meg 60nál kezdõdik újonnan(4.gen)
creative, cowon, archos, csak hogy pár kevésbé ismert, de minõségi márkát is mondaj a samsung/sony mellé. illetve ott van még a zune hd is.

Milyen ingyenes programmal lehet azonnal mp3-ba letölteni youtube-ról zenét vagy egy lépésben konvertálni is?

a youtube downloader ingyenes verziójában 2 lépésben lehet csak és az sokkal több id?. nincs más esetleg?

Legjobb válasz: Free YouTube Downloader http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_downloader.. beállításoknál lehet átállítani a "kimeneti" formátumot

Free YouTube Downloader http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_downloader.. beállításoknál lehet átállítani a "kimeneti" formátumot
Save2pc A programban található Link- mezõbe bemásolva Youtube, Google video, Myspace video, Break.com, Dailymotion videómegosztó oldalakon található filmeket a Start gomb után el lehet elmenteni avi. mpeg, mov, wmv, 3gp, ...illetve csak a videókban található hanganyagot, mp3 formátumokba. http://www.szoftverbazis.hu/letoltes/save2pc-light-v3-60-fre..
YTD Video Downloader ez minden hónapban frissül már mint a verzió.http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ytd_youtube_downloader...

Létezik olyan kábel, amivel az mp3 lejátszómat össze tudom dugni a számítógép hangfalával (amin ugyanolyan lyuk van rajta, mint a lejátszón is, bele lehet dugni fülhallgatót), hogy hangosan hallgassak róla zenét?

hú remélem értelmesen tettem fel a kérdést :)) Tehát kvázi olyan kábel, aminek mindkét vége egyforma fülhallgatódugó-formájú :)

Legjobb válasz: Létezik jack-jack kábel, de ami lyuk van a hangfalon az kimenet, tehát abba hiába dugsz bemenõ jelet nem fog történni semmi. A hangfal bemeneti kábelét dugd a lejátszóba(számítógép hangfalaknál ez is jackes szokott lenni)

Létezik jack-jack kábel, de ami lyuk van a hangfalon az kimenet, tehát abba hiába dugsz bemenõ jelet nem fog történni semmi. A hangfal bemeneti kábelét dugd a lejátszóba(számítógép hangfalaknál ez is jackes szokott lenni)
Beépített erõsítõvel rendelkezõ számítógépes, ún "aktív" hangfal simán ráköthetõ egy mp3/mp4 lejátszóra is, ha a csatlakozása 3, 5-ös jack típusú (átlag ez). De erõsítõ nélküli hangfalat meg se próbálj rácsatlakoztatni, mert egyrészt a zene halk lesz, másrészt könnyen hazavághatod a lejátszódat!
A kérdező hozzászólása: miért mehet tönkre tõle? Honnan tudjam, hogy erõsítõs-e? (ami már megvan, és nem most akarok venni))
Ha egy passzív, tehát erõsítõ nélküli hangfalat kötsz rá, akkor nyilván nagyobb ellenállással kell a lejátszónak megküzdeni. Leég a chip, hisz általában azért nem ilyesmire tervezik, hanem kicsike fülhallgatók megszólaltatására. Aktív hangfalad ha van, amin lehet szabályozni a hangerõt, az átlag jó lesz hozzá, hisz van benne erõsítõ, de amiben nincs, az tényleg veszélyes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!