Találatok a következő kifejezésre: Az mp3 is (64 db)

Az mp3 lejátszóra is lehet klippeket feltölteni?

vettem egy mp3-mat,úgy tudom mp3-on nem lehet videoklippeket lejátszani,de ezen mégis lehet...pedig mp3

Legjobb válasz: Arra, kedves analfabéta barátom, hogy attól, hogy valamire mp3 playert írnak, nem biztos, hogy csak mp3-at játszik le. [Mint pl. ahogy említettem, iPodok is játszanak már le videók, mégis "csak" MP3 lejátszók] "úgy tudom mp3-on nem lehet videoklippeket lejátszani,de ezen mégis lehet...pedig mp3" Ja, és kiemelném számodra a "nem lehet videoklippeket lejátszani, de ezen mégis lehet" részt, vagyis nem csak feltölteni sikerült, hanem lejátszani is.

Arra, kedves analfabéta barátom, hogy attól, hogy valamire mp3 playert írnak, nem biztos, hogy csak mp3-at játszik le. [Mint pl. ahogy említettem, iPodok is játszanak már le videók, mégis "csak" MP3 lejátszók] "úgy tudom mp3-on nem lehet videoklippeket lejátszani, de ezen mégis lehet...pedig mp3" Ja, és kiemelném számodra a "nem lehet videoklippeket lejátszani, de ezen mégis lehet" részt, vagyis nem csak feltölteni sikerült, hanem lejátszani is.
Az MP4 megnevezés szerintem nem több, mint parasztvakítás. (hisz a 4 nagyobb, mint a 3) A nagyobb gyártók nem is szokták használni, mert hülyeség, hanem egyszerûen a multimédia-lejátszó megnevezést használják. (Pl. az iPodok sem MP4-lejátszók, pedig tudnak videót lejátszani) Egyébként elég kevés "MP4-lejátszó" képes lejátszani az MP4 formátumot, inkább saját, "primitív" formátumot használnak (3GP, AVS stb), hisz az MP4 eléggé hasonlít az .avi-hoz, amihez azért kell viszonylag izmosabb proci, ami a gagyi "MP4-lejátszókban" ugye nincs, ezért olcsók. Szóval ezen nem kell nagyon problémázni, hogy véletlenül nem olyan lejátszót vettél, ami nem tudja lejátszani a saját nevében szereplõ formátumot.
(És ez mire válasz?) Nem nagyon hiszem hogy lejátszaná, feltölteni lehet rá, hiszen ha gépre kötöd, akkor mint 1 adathordozót kezeli.

Milyen a Flac formátumú zene? Jobb mint az mp3 akár rockban is?

MP3 ban hallgatok zenét és mindenhol olvasgatom, hogy nagy divatba jött a flac formátumú zenéket hallgatni. Tényleg jobb? És mennyivel?

Legjobb válasz: Annyival jobb, amennyivel az eredeti cd-t jobb hallgatni az mp3-nál. A flac ugyanis veszteségmentes formátum, tehát ott nem következik be az a minõségromlás az eredeti lemezhez képest, ami az mp3-as tömörítésnél igen. Az, hogy ebbõl Te mennyit észlesz, az lényegében attól függ, hogy milyen eszközön hallgatod a zenét. (A számítógép hangszóróján nem sok különbséget lehet érezni, rendes hifin azért már igen.) Én a kedvenc zenekaraim albumait mind igyekszem flac formátumban is megszerezni (már amit esetleg nincs pénzem megvenni eredetiben). Egyébként lényegesen nagyobb helyet foglal, mint az mp3 (kb háromszor annyit, mint a jó minõségûnek mondható 320-as mp3), ez az egyetlen hátránya.

Annyival jobb, amennyivel az eredeti cd-t jobb hallgatni az mp3-nál. A flac ugyanis veszteségmentes formátum, tehát ott nem következik be az a minõségromlás az eredeti lemezhez képest, ami az mp3-as tömörítésnél igen. Az, hogy ebbõl Te mennyit észlesz, az lényegében attól függ, hogy milyen eszközön hallgatod a zenét. (A számítógép hangszóróján nem sok különbséget lehet érezni, rendes hifin azért már igen.) Én a kedvenc zenekaraim albumait mind igyekszem flac formátumban is megszerezni (már amit esetleg nincs pénzem megvenni eredetiben). Egyébként lényegesen nagyobb helyet foglal, mint az mp3 (kb háromszor annyit, mint a jó minõségûnek mondható 320-as mp3), ez az egyetlen hátránya.

Az FL studioban hogy kell megcsinálni az mp3 zenét úgy hogy midi legyen? Tutorial is jó lehet.

na szóval egy mp3 zenét meg akarok csinálni midi fájlban. worms revolution main menut hogy kell? pls help

Legjobb válasz: Az MP3 hanghullámot tárol egyetlen sztereó sávban, míg a MIDI pedig gyakorlatilag egy kottát (hangszerek mint sávok, bennük hangmagasságok, hang hossza, alapvetõ effektek). Sem FL Studio-val, sem mással nem fogsz (normális) MIDI fájlt kapni MP3-ból. Vannak olyan programok, amik elvileg képesek felismerni bizonyos hangszereket (egy idõben egyet!), de a kimenetként kapott MIDI fájlt megõszülésig tisztíthatod. Ilyen programokat "MP3 to MIDI" vagy "WAV to MIDI" kifejezéssel kereshetsz. Mégis hogyan tudnád megcsinálni, ha nem így: Leülsz egy (akár virtuális) zongora elé, és megpróbálod eltalálni a hangokat, miközben lejátszod azt az MP3-at. Ez sem lesz egy gyors meló.

Az MP3 hanghullámot tárol egyetlen sztereó sávban, míg a MIDI pedig gyakorlatilag egy kottát (hangszerek mint sávok, bennük hangmagasságok, hang hossza, alapvetõ effektek). Sem FL Studio-val, sem mással nem fogsz (normális) MIDI fájlt kapni MP3-ból. Vannak olyan programok, amik elvileg képesek felismerni bizonyos hangszereket (egy idõben egyet!), de a kimenetként kapott MIDI fájlt megõszülésig tisztíthatod. Ilyen programokat "MP3 to MIDI" vagy "WAV to MIDI" kifejezéssel kereshetsz. Mégis hogyan tudnád megcsinálni, ha nem így: Leülsz egy (akár virtuális) zongora elé, és megpróbálod eltalálni a hangokat, miközben lejátszod azt az MP3-at. Ez sem lesz egy gyors meló.
Ennyi.


Az mitől van hogy a fülesemet bedugom az mp3-omba és érdekes szól a zenének is fura hangja van de a szöveget nem is hallani. Ez mitől van?

Legjobb válasz: A fülesed egyébként máshova bedugva jól szól? Az mp3 lejátszó más fülessel jól szól? Az mp3 máshol lejátszva jól szól?

A fülesed egyébként máshova bedugva jól szól? Az mp3 lejátszó más fülessel jól szól? Az mp3 máshol lejátszva jól szól?
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van mindennel megfelelõ a méret is meg minden megfelel mégis szarakszik....

Miért van az, hogy ha veszek egy új fülhallgatót az MP3-lejátszómhoz, hetek alatt elhasználódik olyan módon, hogy előbb az egyik oldali döglik be, majd a másik is?

Legjobb válasz: Na ez egy jó kérdés. 5 éve megvan az MP3-am, de 3-4 havonta új fülhallgatót kell vennem... Azt mondta valaki, hogy azért mert feltekerem az MP3-ra, és ezért megtörik. De olyat is mondtak hogy a hangerõ miatt tönkremegy. Nem tudom.

Na ez egy jó kérdés. 5 éve megvan az MP3-am, de 3-4 havonta új fülhallgatót kell vennem... Azt mondta valaki, hogy azért mert feltekerem az MP3-ra, és ezért megtörik. De olyat is mondtak hogy a hangerõ miatt tönkremegy. Nem tudom.
1) nem vigyázol rá eléggé, eltörik a vezetéke 2) szar a minõsége, normál használattól is hamar tönkremegy Amit leírsz hiba, az tipikus vezeték törés, érintkezési hiba. Vagy a csatlakozója kopik el (ez a legkevésbé valószínû), vagy eltörik benne valahol a vezeték. Ahol sokat hajtogatódik, ott könnyen elõfordulhat.
úgy gyártják direkt, hogy fogyóeszköz legyen, rendszeresen kelljen rá pénzt költeni, így jobban megéri nekik, mintha kitartana egy életen át. a mobiltelefonok is ilyenek, és lehetne még sorolni. így vagyunk rákényszerítve a vásárlásra, a fogyasztásra.
Egyszer kell rá költeni és nem hulladékot venni ami a törõs kínai vezetékekbõl van. 15ezer környékén prémium kategóriás fülhallgatók vannak, amik több évnyi hû szolgálatot tesznek az embernek. Persze vigyázni erre is kell, rángatni nem szabad, de feltekeréstõl ha nem feszíted meg nem lesz baja.
Kitalálom, 500 ft-os fülhallgatók? Talán pont ezért, borzalmas minõségû az egész.
A kérdező hozzászólása: Naná, hogy megtöröm, de ami kötélszerû, hosszú és vékony azt általában már az ókor óta feltekerni szokták. Mit csináljak vele, vegyek egy egyméteres dobozt, amibe belefektethetem, hogy sehol ne törjön meg?:D Így praktikus, nyilván mindenki így használja, eszerint is kéne legyártani õket, hogy ezt bírják. " úgy gyártják direkt, hogy fogyóeszköz legyen, rendszeresen kelljen rá pénzt költeni, így jobban megéri nekik, mintha kitartana egy életen át. a mobiltelefonok is ilyenek, és lehetne még sorolni. így vagyunk rákényszerítve a vásárlásra, a fogyasztásra." Na itt a pont, kimondta a válaszoló a lényeget. Tapasztalom, hogy a mobiltelefonok már egy ideje olyanok, hogy nem lehet õket tartósan használni. Visszatérve a fülhallgatózhoz, már vagy az 5-ket használom el és baromira idegesít. Szerintem veszek egy ilyen nagyobbfajtát a Media Marktban:D
Ne... A Media-ban kb minden duplaáron van. Vegyél márkásat, ezekre garancia van, nem lesz bajuk. Én most egy 20 ezer forintos Sennheisert vettem, de nem bántam meg... Olyan dolgokat hallok ki zenékbõl, amiket eddig soha, jár hozzá egy bõr tok, amibe nagyon jól bele lehet tenni, soha nem fog megtörni...
nem gagyi, 500 forintos, teszkós, hama, meg tökömtudja milyen füleseket kell venni, hanem ki kell köhötni egy mormálisat. nem hamisítvány sennheiser cx300 már 4ezerért van hardveraprón.

Valaki egy hasonló linket nem tud, mint az mp3 youtube convertel? Videóból mp3, ami működik is.

Legjobb válasz: ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

C#-ban hogy csináljam meg azt hogy zene lejátszóban elfogadja az mp3 fájlt is?

Legjobb válasz: Meg kell hívnod az mp3 tömörítõ DLL-jét -> google segít az entry pointhoz :)

Meg kell hívnod az mp3 tömörítõ DLL-jét -> google segít az entry pointhoz :)
Milyen media player? A windows media playerhez kode pakkot kell letölteni. A gugli a barátod!
Hogy érted, AudioCD-t szeretnél írni?
Nem kell konvertálnod, az íróprogram megteszi helyetted. Audio CD-t válassz írásnál, és az a megfelelõ formátumba (.cda) konvertálva írja meg a CD-t.

Autóban cd táras fejegység nem játsza le az mp3-at. Cd tár cserével ez megoldható, vagy fejegységen is múlik?

A fejegység gyári,azt nem szeretném cserélni.A cd-tárakon mulik,hogy olvassák-e az mp3at,vagy a fejegység is számít?

Legjobb válasz: a fejegységbe beépített MP3 Codec-en! (gyárilag integrált, vagy nem integrál szoftveren)

a fejegységbe beépített MP3 Codec-en! (gyárilag integrált, vagy nem integrál szoftveren)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!