Találatok a következő kifejezésre: Az most lehet (3252 db)

Az Aldiban lehet kapni bőr házicipőt most, 17-es mérettől, mekkorát vegyek vajon? Babám most 7, 5 hónapos, 10 cm most a lába.

Akkora szeretném majd, ha feláll, lépeget, kb. 3-4 hónap múlva, addig mennyit n? a lába kb?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani. Egyébként meg nem tudom milyen ez a cipõ meg minek, de otthon mezitláb vagy zokniban kéne lenni a gyereknek.

Ezt nem lehet megmondani. Egyébként meg nem tudom milyen ez a cipõ meg minek, de otthon mezitláb vagy zokniban kéne lenni a gyereknek.
Ezt így nem tudni mekkorát fog nõni a lába. Az én lányomnak pl 7 hónaposan 18-as lába volt, most 10 hónapos és két számot nõtt neki!
http://bebu.hu/mekkora-a-babam-laba-babacipo-merettablazat/ ezt a táblázatot esetleg alapul veheted, de persze hogy mennyit nõ, azt nem lehet elõre megmondani. De a most 10 hónapos lányom mérete 18-19 kb, pedig nagy baba, 80 cm, 12 kg...már lépeget kapaszkodva. Van neki 20-as cipõje, az még nagy, majd tavasszal, nyár elején lesz kb jó neki szerintem, addigra bõven betölti az egy évet...
Így van ahogy az utolsó válaszoló írja! Ha feláll, és elkezd lépkedni, a legegészségesebb ha cipõ nélkül tanul meg járni! Ortopédorvos mondta!

Van egy bolognai (bolonyéz) kutyám most 2 éves és nem tanítottam meg kicsi korában szobatisztaságra, akkor azt most is meg lehet tanítani? és hogyan?

Legjobb válasz: Meg lehet tanítani még most is. Nem egy nagy dolog. Én a kutyámnak ez akapján tanítottam meg: http://www.bestprincess-yorkshireterrier.hu/yorkie/hasznos_t.. Nekem sem Yorkim van. Ezt ne vedd figyelembe. De amúgy a módszer jó! Nekem bevállt!

Meg lehet tanítani még most is. Nem egy nagy dolog. Én a kutyámnak ez akapján tanítottam meg: http://www.bestprincess-yorkshireterrier.hu/yorkie/hasznos_t.. Nekem sem Yorkim van. Ezt ne vedd figyelembe. De amúgy a módszer jó! Nekem bevállt!
Igen, meg lehet. Ugyanazzal a módszerrel, mint egy kölyköt, csak kicsit annál gyorsabban fog menni.
Eddig bent végezte a dolgát?
A kérdező hozzászólása: igen bent de amikor csak tudtuk (tudjuk)kivisszük

Hogy lehet az hogy az orvostudomány még most sem tudja azt hogyan lehet a heget teljesen eltüntetni?

Legjobb válasz: Hogy lehet az, hogy te még most sem tudod, hogyan kell használni az írásjeleket?

Hogy lehet az, hogy te még most sem tudod, hogyan kell használni az írásjeleket?
Abba bele sem gondolsz, hogy esetleg nem azt nem tudja, hogy lehetne eltüntetni, hanem épp azt tudja, hogy nem lehet teljesen eltüntetni? ;)
Tudja, hogy hogyan lehet teljesen eltüntetni. De ez nem azt jelenti, hogy el is tudja teljesen tüntetni. Te is tudod, hogyan lehet egy várost teljesen eltüntetni. Mégsem tudsz egy várost teljesen eltüntetni.

Az ilyen magasnyomású otthoni mosókba lehet tisztitószert rakni? Többi lent

mint autómosóknál ugye van benne a vegyszeres meg a sima vizes mosás, hogy ez megoldható az ilyennél is?

Legjobb válasz: Az egyszerûbbekbe nem lehet. Az autómosónál erre van egy külön tartály, meg egy külön adagoló rész. Azt meg lehet tenni, hogy mosás elõtt az ember befújja a motorblokkot brigéciollal, és hagyja egy kicsit állni. Utána a magasnyomású mosóval szépen lemossa, gyönyörû lesz, ha csak nem évszázados rajta a retek. A karosszériát meg elõtte szépen, szivaccsal lesamponozni, átdörzsölni.

Az egyszerûbbekbe nem lehet. Az autómosónál erre van egy külön tartály, meg egy külön adagoló rész. Azt meg lehet tenni, hogy mosás elõtt az ember befújja a motorblokkot brigéciollal, és hagyja egy kicsit állni. Utána a magasnyomású mosóval szépen lemossa, gyönyörû lesz, ha csak nem évszázados rajta a retek. A karosszériát meg elõtte szépen, szivaccsal lesamponozni, átdörzsölni.
Nem írtad, hogy milyen fajta. Gõzborotva, vagy hidegvizes. Az egyik fûthetõ, a másik nem. Nehogy dörzsöld a kasznit, mert összekarcolod a homokszemcsékkel a fényezést!! Nem mindegy, hogy milyen szert teszel bele, mert a magasnyomású mosókba magasnyomásúba való mosószer kell, (gyorsan oldó)különben nem lesz hatásos. A hagyományos mosószer nem oldja olyan gyorsan, hogy azonnal levigye, de még a gyors mosószer sem. Szokott lenni a gépre rászerelhetõ kefe. Azzal jobb a hatásfok.

Most vagyok elsőéves egyetemen de jövőre egy másik helyre is be szeretném adni a jelentkezést. Az is lehet államilag támogatott vagy csak fizetős? Van olyan itt aki egyszerre végez két nappalit? Milyen, hogy lehet bírni? Mik a nehézségei?

Legjobb válasz: Be lehet adni, akár ugyanoda is, ahova most jársz csak más szakirányra. De máshova is. Ismerõsöm biológia szakon indult, majd tavaly sikerült neki az orvosi is, így a kettõt párhuzamosan végzi, a biológiát egyedi tanrenddel, az orvosin bent van reggeltõl estig. De nincs szabadnapja, csak egy szabad délutánja, a péntek és szombaton és vasárnap is 5-6 órákat tanul!!!! Mindkettõt államilag finanszírozottan végzi, de a könyvekre így is 60eft-ot költött tavaly, idén nem tudom. Õ jól bírja, de nagyon elszánt és mondom rengeteget kell tanulnia.

Be lehet adni, akár ugyanoda is, ahova most jársz csak más szakirányra. De máshova is. Ismerõsöm biológia szakon indult, majd tavaly sikerült neki az orvosi is, így a kettõt párhuzamosan végzi, a biológiát egyedi tanrenddel, az orvosin bent van reggeltõl estig. De nincs szabadnapja, csak egy szabad délutánja, a péntek és szombaton és vasárnap is 5-6 órákat tanul!!!! Mindkettõt államilag finanszírozottan végzi, de a könyvekre így is 60eft-ot költött tavaly, idén nem tudom. Õ jól bírja, de nagyon elszánt és mondom rengeteget kell tanulnia.

Aki elso babajat nem tudta szoptatni mert nem indult be a tej az a masodiknal is ugyan igy jart? Vagy most lehet hogy lessz tejem?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy ne legyen most sem. Minden más a második babánál: a körülmények, a te hormonháztartásod, stb. Állj hozzá pozitívan és ne aggódj, ha elõször nem sikerült, attól most sikerülhet!

Nem törvényszerû, hogy ne legyen most sem. Minden más a második babánál: a körülmények, a te hormonháztartásod, stb. Állj hozzá pozitívan és ne aggódj, ha elõször nem sikerült, attól most sikerülhet!
Ez engem is érdekelne! 5 hetes múlt a babám, és szinte semmi tejem sincs. Kicsit hamarabb jött, ezért koraszülött osztályon volt, így 3 napig nem is nagyon láthattam. Utána próbáltam szopiztatni, de nem volt tejem. Utána sem indult be, pedig fejtem, ittam sokat, stb. Az elsõ pár napban többszöri fejéssel is csak kb. 60ml-t tudtam lefejni, itthon már annyit se. Mindenki azt mondta, hogy olyan nincs, hogy nem indul be, de ezek szerint van. Pedig cicire is tettem. Mondjuk érdekes, hogy nekem be sem durrant a mellem egyszer sem. Soha nem éreztem keménynek sem. Most a barátnõm tejét kapja, és tápszert. Már elõre ezen agyalok, hogy mi lesz a 2. babánál!
Egyaltalan nem volt tejed, semmennyi sem? Volt tjbeloveles? Nagyon ritka akinek nincs teje, naluk konkretan nincsenek tejmirigyek, csak zsirszovetek. Nekem egyetlenegy ilyen ismerosom van, o elment es megvizsgaltatta magat. Megmondtak, h nincs tejmirigye, es igy a 2.at sme tudta szoptatni.Akinek szules utan van tejbeloveles, annak van, lesz teje.
Azért az a ritkább hogy fáj. Nem kell rémítgetni senkit. Amúgy ha fáj, az azért lehet, mert nem jól kap rá a baba a bimbóra. Akkor más testhelyzettel kell próbálkozni.
Csak annyit, hogy a szoptatás nagyon fáj, legalábbis nekem nagyon fájt a babám 9 hetes koráig. Erre számitanod kell a második babánál...
Lehet, igen! Az elsõ babám koraszülött, gyenge, folyton alvó baba volt. Szopni alig tudott (már amikor egyáltalán az elsõ 2 hétben megpróbálhattam a kórházban...), otthon sem ment sokkal jobban. Azóta tudom, hogy nálam a tejtermelést csak szoptatással lehet fenntartani, ugyanis a második baba (szintén egy hét újszülött-intenzív kis súly miatt) nagyon ügyesen szopik (mást nem is fogad el), és már négy hónapja csak anyatejes. Az elsõnél hiába fejtem éjjel-nappal, csak pár hónapig volt, akkor is alig. Úgyhogy van pozitív példa, biztos neked is sikerülni fog. Utólag már tudom, hogy semmiképpen nem tudtam volna kizárólagosan szoptatni az elsõt, viszont csak az akkor szerzett tapasztalatokkal tudom most a másodikat.
Még annyi hogy sem elõször, sem másodszor nem volt tejbelövellésem, és fejni 1 alkalommal tudta, amúgy nem indult be atejleadó reflex, csak ha a lányom szopott.
Az elsõnél kb 3 hónapig szoptattam, de végig pótlással. kb 30-40 g-ot tudott szopni cicibõl. Mindent kipróbáltam, de semmi nem vált be. szerintem nagyon rágörcsöltem, és nehezen is rázódtam bele a babázásba, kicsit depis voltam. Hogy emiatt nem volt tejem, vagy a tejprobléma miatt alakult így azt nem tudom igazán. A másodiknál szóltam a dokinak hogy ez volt, így szülés után a kórházban kaptam cerukál tablettát, meg itthon szedtem a moremilk+ kapszulát. Emellett a második lányom imádott szopizni, nem is fogadott el mást. 6 hónapig kizárólag szopott, most 2 éves múlt és még szopizik 2-3x naponta, ha kedve tartja. Szóval van remény!!
A kérdező hozzászólása: Elso babamat csaszarmetszesel szultem eloszor csaszar utan kb 12 oraval latam akkor mar kapot enni igy nem akkart szopizni!!!Utana szopizot de nagyon keves volt a tejem azt is montak hogy nem eleg taplalo nem igazan tudtam a szjaba adni a mellbimbomat es nagyon fajt is igy 5 hetes koraig szopizott utana pedig tapszert kapot!!!Remelem ez a masodiknal nem igy lessz!!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat

Egy fiúnál hogyan lehet eldönteni, hogy az most nagyon jó volt vagy csak jó vagy nem jó, ha elélvez? Hogyan lehetne a páromnak olyat csinálni hogy azt mondja, hogy ez most nagyon-nagyon jó volt?

mindig elélvez, talán 1-2 alkalommal nem,de mindig azt mondja, hogy jó volt,de hogyan lehetne hogy nagyon jó legyen?A baj az, hogy ha többnyire csak hátulról csináljuk,mert az a jó mindkett?nknek, f?leg nekem.Ha én irányítok akkor én nem érzek semmit(ha fel?l vagyok), próbáltuk már ulve, fekve, gugolva,de csak a hátulról való behatolás a jó,de egy kicsit szeretnék valahogyan ujítani.Sajna ?t orálisan is nehéz kielégíteni, mindig be kell segítenie, pedig már próbáltam szívni,lassan, gyórsan, kézzel is stb.De csak az els? 2-3 mozgás jön be neki utána megszokja és már nem élvezi annyira.Eddig talán 1-2 alkalommal volt neki az jó, ha csak én csináltam,de ha ufgyan úgy csináltam máskor akkor az már nem volt olyan jó, szóval egyszer?en nem jövök rá mivel tudnám ?rjít?en kielégíteni.

Legjobb válasz: Túl sokat hokizott, hokizik, és most már nem vagy elég neki... Marok Marcsit jobban élvezi... Szoktasd le róla.

Túl sokat hokizott, hokizik, és most már nem vagy elég neki... Marok Marcsit jobban élvezi... Szoktasd le róla.
Túl sokat csináljátok... Szüneteltessétek 1 hónapig a szexet, amikor már nagyon kívánja úgyis rád mászik és akkor nagyon jó lesz neki... ;) De vigyázz, nehogy azt higgye, hogy nem jön már be neked...
A pasiknak mindig jó az orgazmus... Kivéve talán az egymás utáni 3. és az azt követõ orgazmusok... ;)
miért nem élvez el te hamarabb elmész vagy mi nem értem teljesen
A kérdező hozzászólása: Elélvez, csak nem akarom, csak azt szeretném, ha nem csak simán jó lenne neki, hanem nagyon jó.Azért a lányoknál is van különbség 2 orgazmus között, legalább is nálam van.

Félek! Most lehet, hogy teherbe esik? Az aktus végén gyorsan kihúztam a péniszem még mielött belefojhatott volna az ondo de félek, hogy túl késő. Mit tegyünk most? Mennyire segíthet az aktus utáni tabletta? és azt hogyan lehet kérni patikában?

Az éjszaka baratn?mmel szeretkeztünk. A gumit nem tudtam viselni mert valamiért égette a péniszemet és kellemetlen volt ez mindkett?nk számára. Tudom nagyon nagy butaság volt anélk?l csinálni.

Legjobb válasz: Nem csak a végén kerülhetett be a sperma,hanem már az elõváladék is tartalmazhatta! Tényleg nagy butaság volt,de legalább tanulatok belõle,a a tabi 72 órán belül sikeres,minélhamarabb be kellene veni,mert minél tovább vártok,anál kevesebb %-ban hat! Azt hiszem vény nélkül nem kapható!Irány az ügyelet!

Nem csak a végén kerülhetett be a sperma, hanem már az elõváladék is tartalmazhatta! Tényleg nagy butaság volt, de legalább tanulatok belõle, a a tabi 72 órán belül sikeres, minélhamarabb be kellene veni, mert minél tovább vártok, anál kevesebb %-ban hat! Azt hiszem vény nélkül nem kapható!Irány az ügyelet!
Ne félj, hanem gondolkozz!!!Menjetek mielõbb dokihoz!Nem törvényszerû, h a Postinonak szörnyû mellékhatásai lesznek, ez mindenkinél más.És legközelebb elõre gondolkozzatok, ne utólag!!!Remélem minden rendben lesz.
Erdélyben nem gond az esemény utáni tabletta. Bementek egy gyógyszertárba és kéritek. Árat nem tudok mondani. De keress rá neten. És máskor gondolkozzatok, nem csak az óvszer az egyetlen fogamzásgátló módszer, még itt sem.
Mi is hülyék szoktunk lenni, a gumit én se szeretem, de a barátnõm egyenesen utálja. Igyekszünk óvatosak lenni, de ugye az elõváladék miatt mindig meg van a félelem, és sokszor késik is neki ilyenkor az izgalom miatt. Esemény utánit viszont nem mertünk szedni, mivel elég erõs hormonbogyó, így bíztuk a kis esélyben, mondván, hogy aki teherbe akar esni, annak is nehezen megy. Vagy a bogyó vagy tedd össze a kezed és kezdj hinni istenben, máskor pedig tudni kell mi a fontosabb.. Nekünk nem megy, de hidd el, nem éri meg a folyamatos félelmet.
Igen az volt, de legalább felismerted. Allergiás vagy a gumira, máskor több fajtát is próbáljatok ki. Sajnos ott az elõváladék kérdése. Baránõddel együtt menjetek el háziorvoshoz és irassátok fel, majd a patikában kiadják. Elég borsos ára van. Minél hamarabb veszi be a barátnõd, annál kevesebb az esélye, hogy lesz baba, de még így is csak épp hogy 80%-os az esélye a kivédésnek...azonnal rohanni orvoshoz.
Elmentek szépen az ügyeletre vagy egy gyógyszertárba és kértek "esemény utáni" tablettát. Arra viszont készülj fel, hogy nem olcsó. Ez nem játék, menjetek mihamarabb!
A kérdező hozzászólása: halasan koszonom joszandeku valaszaitokat. Fokent az utolso ket valaszadonak. Nagyon tanacstalanok vagyunk...baratnom fokent. Jol jonnek a megerosito tanacsok. Koszonom
A kérdező hozzászólása: rendben. Holnap mindenkepp megoldjuk. Meg annyit szeretnek hogy...Erdelyiek vagyunk es...ugy hallottam hogy itt nallunk recept nelkul adnak a patikaban Postinort. Eskuszom ez volt az utolso hogy ijen felelotlenek leszunk. Nem kivanom senkinek ezt az aggodalmat es azt meg annyirasem amin a kedvesem megy at. Es ugy hallottam hogy nagy rosszulletet is okoz a Postinor. Félek
Menjen be a kórházba nõgyógyászati ambulanciára! Ott felírja neki a doki, kiváltja és ennyi. De holnap mindenképp intézze el, nehogy lekéssetek róla!!!
Szóval akkor inkább bevállalsz egy babát? Modnja azt, hoyg beteg és el akar menni(egyedül) orvoshoz. Orvosi titoktartás miatt egy szót sem fog szólni a háziorvos. A barátnõd nagyon ostoba már megbocsáss ha ezt enm ismeri fel.És felelõtlen.
A kérdező hozzászólása: háziorvoshoz sajnos nemtudunk elmenni. egy azert mert nem tudunk talalkozni meg legalabb 1 honapig. a masik pedig h ha elmenne akkor megtudnak a szulei.
Órási hormondózis, de mindeképpen vegyétek meg...lesznek mellékhatások és a használati utasításban minden benen van. A háziorvos is elmondja.
A kérdező hozzászólása: És azt a tablettát ha sikerûl megvenni akkor azt hogyan kell szedni? Csak egy tabletta és beveszi oszt annyi? És veszelyes az a tabletta?
3500 a legolcsóbb azt hiszem, de olyan 5000 körül van általában.
Nekem hatezer körül volt
menyibe kerülhet ha megkérdezhetem ?
Olyan hülye duma h az elôváladéktól is teherbe lehet esni! Persze elmeéletben lehetséges, de a gyakorlatban nem hinném. A mai férfiak többsége drogozik, iszik , dohányzik, izomnõvelõket szednek..... Ritka az olya. pali aki az elõnedveibôl gyereket kreál......

Most jövünk az ultrahangról és ott azt mondta a doki elég egyértelmű, hogy fiú . Most vagyok 17. hetes és 2 napos! Az, hogy fiú lesz 100% vagy az is lehet nem látta jó még ilyen fiatalon?

Legjobb válasz: Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.

Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.
A 4D-s ultrahang elég pontos szokott lenni, de tényleg érdemes a 90-99%-nál megmaradni, amíg meg nem látta a baba a napvilágot. Nekem egyébként a 13. héten, normál ultrahangon mondta a doki, hogy látszik az a kis bizonyos, és lám, 4 és fél éves a fiam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mi annyira kislányra készültünk ! Megdöbbentünk amikor a doki mondta , fiú. Persze az a lényeg , egészséges legyen !!!! Folyamatosan kislányra gondoltunk és kislánnyal is álmodtam . Akik jósoltak nekem , kislány jött ki !
szia...a régi joslatok szerint aki lánnyal álmodik annak fia lesz.és igy forditva
Nekem anno lányt mondtak végig, és megszületett Ádám. Most 36 hetes terhes vagyok, a nõgyógyászom azt mondta fiú (19 hetesen), 4d-s uh. is azt mondták (26 hetesen) de nem merem 100%-ra venni. Amúgy lányt jósoltak és ingáztak nekem is.Majd ha kibújik meglátjuk. A lényeg hogy egészséges legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , ennyit a jóslatokról :) Tényleg az a lényeg egészséges legyen ! Hisz nálunk a családban volt Dawn kóros és emiatt el is mentem integrált tesztre , aminek az eredménye még nem jött meg , de az ultrahangon minden szuper volt !!!!
Szia! Én írtam, hogy a 13.héten már látták a kisfiamat. Terhességem elõtt kislányt szerettem volna és nagyon jó volt a 8 hónap, hogy rá tudtam hangolódni arra, hogy kisfiú lesz (elõtte el sem tudtam képzelni). Ma már vissza nem cserélném semmi pénzért. Legyen sok örömötök benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!