Találatok a következő kifejezésre: Az mit hogy leszállt a méhszáj (2 db)

10 hetes terhes vagyok. Tegnap este észrevettem valami dudort a hüvelyemnél. Az orvos szerint leszállt a méhszáj. A baba jól van, de mit tegyek, hogy ez így is maradjon?

Legjobb válasz: pihenj sokat, beszélgess hozzá, simogasd a pocidat, és csak nyugi, minden rendben lesz,. és ez így is marad még legalább 30 héten keresztül.

pihenj sokat, beszélgess hozzá, simogasd a pocidat, és csak nyugi, minden rendben lesz, . és ez így is marad még legalább 30 héten keresztül.

Az mit jelent hogy leszállt a méhszáj és honnan lehet felismerni?

Legjobb válasz: A méhed és az egész pocakod a korábbinál lejjebb helyezkedik el, lényegileg a melled és a pocak közé befér egy tenyér már. Onnan is érzed, hogy könnyebben kapsz levegõt, megszûnik a gyomorégés és még többször lesz pisilési ingered, ugyanis még jobban nyomja a baba a hólyagod. Nekem a múlt hét pénteken történt meg.35 hetes kismama

A méhed és az egész pocakod a korábbinál lejjebb helyezkedik el, lényegileg a melled és a pocak közé befér egy tenyér már. Onnan is érzed, hogy könnyebben kapsz levegõt, megszûnik a gyomorégés és még többször lesz pisilési ingered, ugyanis még jobban nyomja a baba a hólyagod. Nekem a múlt hét pénteken történt meg.35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, végre valaki! Szerintem nekem még nem szállt le, mert még csak 15 hetes vagyok de valamiért beszûkült a hüvelyem és emiatt vagyok pánikban:(
Szia. Én még csak 12. hetes vagyok, de én is tapasztaltam ezt az érzést. Elõször egy dudor jelent meg a hüvelyembe, azt mondta a doki leszállt a méhszáj - veszélyeztetett lettem- . Aztán az visszahúzódott, de most teljesen be vagyok szûkülve, szinte semmi nincs "ott". Szexmentes 28 hét lesz - azt mondta a doki. És sokat kell pihenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!